PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [©] بحث و تبادل نظر • مرحله گـروهی UEFA Champions League • فصـل 12-2011 [©]

SASAN
08-25-2011, 07:16 PM
سلام .

با توجه به اینکه امشب قرعه کشی مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا 2012-2011 انجام میشه
این تایپیک ایجاد شد تا جدیدترین خبر ، تبادل نظر ، بحث و کل کل در مورد این فصل لیگ انجام شود !

2011/12 UEFA Champions League group stage

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

Group A
FC Bayern München (GER)
Villarreal CF (ESP)
Manchester City FC (ENG)
SSC Napoli (ITA)

Group B
FC Internazionale Milano (ITA)
PFC CSKA Moskva (RUS)
LOSC Lille Métropole (FRA)
Trabzonspor AŞ (TUR)

Group C
Manchester United FC (ENG)
SL Benfica (POR)
FC Basel 1893 (SUI)
FC Oţelul Galaţi (ROU)

Group D
Real Madrid CF (ESP)
Olympique Lyonnais (FRA)
AFC Ajax (NED)
GNK Dinamo Zagreb (CRO)

Group E
Chelsea FC (ENG)
Valencia CF (ESP)
Bayer 04 Leverkusen (GER)
KRC Genk (BEL)

Group F
Arsenal FC (ENG)
Olympique de Marseille (FRA)
Olympiacos FC (GRE)
Borussia Dortmund (GER)

Group G
FC Porto (POR)
FC Shakhtar Donetsk (UKR)
FC Zenit St Petersburg (RUS)
APOEL FC (CYP)

Group H
FC Barcelona (ESP)
AC Milan (ITA)
FC BATE Borisov (BLR)
FC Viktoria Plzeň (CZE)

دانلود فایل PDF گـروه هـا (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

SASAN
08-25-2011, 07:23 PM
:: اولین عکس لایو از مراسم :: مشخص شدن گروه ها تا این لحظه !

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

SASAN
08-25-2011, 07:32 PM
دور سوم قرعه کشی ::

J B L
08-25-2011, 08:08 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

بعد مدتها لیگ قهرمانان برای من یکی جذاب تر شد چون یکی از نمایندگان کشور چک یعنی ویکتوریا پلزن جز 32 تیم شد در این راه نماینده ی ارمنستان رو در مجموع 9-1 بردند ! روزنبرگ و کپنهاک دانمارک رو که سال قبل جز 16 تیم بود رو هم شکست دادن تا به این مرحله برسن ولی از شانس ما به بدترین قرعه ی ممکن یعنی به بارسا ومیلان خوردن ولی بازم میگم احتمال شگفتی سازیه ویکتوریا جلوی بهترین تیم دنیا و بهترین تیم ایتالیاهست !

سخت ترین گروه مسلما گروه یکه با حضور بایرن ویارئال و من سیتی وناپولی

غیر قابل حدس زنی ترین و نزدیک ترین گروه هم گروه F با آرسنال - مارسی - دورتموند و المپیاکوس یونان هست و جالب اینجاست که قهرمان المان رو تو سید چهارم گذاشته بودند !

The Wollek
08-25-2011, 09:02 PM
به به اینتر ما هم افتاد تو یه گروه آبکی راحت میریم بالا به امید قهرمانی
تلفظ اسم هم گروهی های اینتر چقدر سخته فقط لیل آشناست :107:

SASAN
08-25-2011, 09:23 PM

خداراشکر منچستر با اینکه در لیگ انگلیس طبق قرعه 8 هفته اول با بیگ 6 بازی داره . لیگ قهرمانان مفتی در پیش داره :D

Olympic Hero
08-25-2011, 10:17 PM
به نظر من توی همه گروه ها رقابت ها حساس هستند الا گروه g یه توضیح هم میدم که بقهمید رو هوا حرف نمیزنم :d :d

گروه 1 رو که فکر کنم نیازی به توضیح نباشه . رقابت اصلی میان بایر و من سیتی هست . ویارئال و ناپولی هم که حریفان دست و پا بسته ای نیستند . پس گروه بسیار هیجان انگیزی هست .

گروه 2 برخلاف اونچه خیلی های میگن اصلا برای اینتر آسون نیست . اول اینکه بدونید این اینتر دیگه اون اینتر خوزه مورینیو نیست و داره کسی مثل سامی اتوئو رو از دست میده . از اونطرف با زسکا مسکو هم گروه شده . تیمی که بازی در خونش اونم با دمای زیر صفر کار هر تیمی نیست . لیل هم که به اندازه کافی مشهور هست پس نباید گفت اینتر گروهش آسون هست .

گروه 3 هم میشه گفت آسون هست اما نه خیلی . من نمیدونم ساسی تیمی مثل بنفیکا رو توی گروش ندیده که هی میگه خدا رو شکر گروه پشـــ.ــــم هست ؟ :d :d باسل هم میتونه تیم خطرناکی باشه پس منچستر نباید گروه رو دست کم بگیره . البته منچستر صعود میکنه :d

رئال هم که توی گروه 4 یه کار بسار سختی رو پیش رو دارد . همگروه شدن با 2 تیم قوی آژاکس و لیون کار خوزه مورینیو رو خیلی سخت میکنه . همچنین دینامو زاگرب هم چندان دست بسته نیست .

گروه 5 هم که به دلیل حظور تیم هایی مثل چلسی , والنسیا و لورکوزن بسیار حساس هست و نمیشه گفت قطعی کی صعود میکنه .

گروه 6 هم که واقعا حساس هست . 4 تیم همه هم قلدر و کاربلد . آرسنال , دورتموند , مارسیل و المپیاکوس .

گروه 7 هم که هیچی نمیگم چون در حد بقیه گروه ها نیست .

گروه 8 هم که رقابت اصلی میان بارسا و میلان هست که میتونه جذاب باشه . اون 2 تا تیم دیگه هم من توش شناخت ندارم :d

....

SASAN
08-25-2011, 10:36 PM
حسین جون دست کم نگرفتیم ، این تیم ها در حدی نیستن به ما سختی وارد کنن .

منچستر در طول این هفته ها که با این تیم ها داره به حریفانی چون چلسی و لیورپول و سیتی در لیگ برتر رخورد میکنه ، که با گروه اسونی افتادیم که نیروی خودمون برای بازی های حساس در لیگ برتر کنار بگزاریم .

r v d
08-25-2011, 11:36 PM
امسال جذابیت خاص خودشو داره. سخته پیش بینی صعود تیمها همین اول راهی ولی من با جرات میگم جهارتا نماینده بریتانیای کــــــبیر با اقتدار صعود میکنند . چلسی هم با ویلاس بواس حرفهای زیادی واسه گفتن داره , بی صبرانه منتظر درخشش و گلزنیهای تورس و رونی هستم :x

ĜЁЙЗЯĂŁ
08-26-2011, 12:18 AM
باز هم که رئال با لیون افتاد :| !

رئال هم که همه میدونن دیگه با اقتدار صعود می کنه:x