PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مصاحبه ی جدید کریس مسترز + صحبت های بیلی گان در مورد دالف زیگلر

SAVEUS-Y2J
09-14-2011, 01:48 PM
سلام

مصاحبه ی جدید کریس مسترز

کریس مسترز استار اخراج شده ی کمپانی wwe به تازگی مصاحبه ای رو با یکی از سایت های خبری انجام داده که شما میتونید قسمت هایی از اون رو در پایین ملاحظه کنید .

کریس میگوید که فرصتی برای نشان دادن توانایی هایش به او ندادند ما در هیچ بخشی در شرایط بدی حضور نداریم .برای من به شخصه الان شرایط بسیار متفاوت تر از زمانی هست که اولین بار کنار گذاشته شدم همچنین در ادامه مسترپیک گفت که از این که wwe تصمیم گرفت که برخی از استعداد های جوان رو نگه دارد و اون رو کنار بگذارد هم اظهار تعجب کرد من برخی از راستر ها رو میبینیم که قصد ندارم اینجا نامی از اونها ببرم اما مردم جی تی جی و تعداد انگشت شمار از بچه های ذیگر رو و شما فکر میکنید که مردم دوست دارند که اون بمونه اما از شر من خلاص بشن ؟

صحبت های بیلی گان در مورد زیگلر

بیلی گان استار سال های نه چندان دور کمپانی wwe به تازگی صفحه ی ت - تر خودش رو آپ کرده و در اون به ستایش از استار با استداد کمپانی یعنی دالف زیگلر پرداخته بیلی خظاب به زیگلر گفت که کار اون فوق العاده هست و اون یکی از هواداران پر و پا قرص زیگلر هست دالف هم بلافاصله جواب داد که از بیلی ممنونم و من هم همیشه از طرفداران اون بودم .