PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تـايـپـيـكـــ مخصــوص پـي پـي وي .- Night Of Heroes 2011 -.

SASAN
09-20-2011, 04:19 PM
ســـــــــــلام.

Night Of Heroes 2011

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

.:: پسـتر رسمـي پـي پي وي " به زودی " ::.

" <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> "

-

.:: موزیکـ رسمـي پـي پي وي ::.

" <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> "

-

.:: تریلر رسمـي پـي پي وي " به زودی " ::.

" ؟ "

-

.:: مسابقات پیبینی همراه با جایزه ::.

-

تـاريخ برگزاري : 23 سپتـامبر 2011

مكـان برگزاري : طــــــهــران

آرنـا : آزادي

Live: Iran-Wwe

-

« مسابقات رسمی و مشخص شده پـی پی وی »

i#1. Match For iRan State Champion Match
AmiRi vs. r v d

iCTW Champion Match
amirnab © vs. Darius

Town City Champion Match
CђДḾP © vs. The Traitor

Tag Team Champion Match
The Lucifers © vs. Majid Lashley & I AM Legend

Hard~Core Champion For Frist Bload Match
Man On Fire © vs. ŠÄÉËĐ

No DQ Match & Special Guest Referee ABOLFAZL
Goldberg The Man vs. Olympic Hero

iWE Champion Match For Fatal 4-Way Match
The Phenom © vs. The Survivor vs. Mr.Carter vs. Keyvan

World Heavyweight Champion Match
Arsalan © vs. *JBL*i

---------

دوستانی که در پی پی وی حضور دارن میتونن کل کل کنن ...

فعلا ....!

Didoo
09-20-2011, 04:42 PM
از همینجا ، و همین تریبون ، اعلام میکنم که با قدرت ، کمربند iCTW رو میبرم :->

یا حقّ! :d

El Residente
09-20-2011, 06:02 PM
کمربند Town City اولین قدم بنده برای پیشرفت به صورت سینگل در این کمپانی خواهد بود !! :142:

J B L
09-20-2011, 09:04 PM
متاسفانه در روزهای گذشته شاهد توهین های ارسلان به فینیشر من بودیم این آقا که یکی از بزرگترین اخبار نویس های کج خاورمیانه هست چطور نمیتونه اسم فینیشر من رو تلفظ کنه ؟؟ چطور به فینیشر من میگه کلوسلاین !!!!!!!!!!

برای آشنا کردنش با فینیشرهای خاص وکشندم چند عکس متحرک میذارم دیدن این عکسهای متحرک به ارسلان و افراد دارای ناراحتی قلبی توصیه نمیشود !!!!

کلوزلاین اولی در جریان یکی از مسابقات هفتگی 98 که حریف یک معلق در هوا میخوره !

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

فر خوردن بیلی گان در هوا ! در رویال رامبل 2000 بر اثر کلوزلاین فروم هل توسط جی بی ال جان !

اومدن رندی سمت جی بی ال و اتفاقی دردناک .......................

و اما فینیشر دوم که اسمش بنزای دراپ هست و باعث تخلیه ی سیستم معده ی حریفان میشه !!

در این پی پی وی رینگ رو از خون تو پر میکنم !! من با کمربند از آرنا خارج خواهم شد و تو نیز با برانکارد از آرنا بیرون میروی !!!!

SASAN
09-22-2011, 06:29 PM
تنها 24 ساعت تا پی پی وی جذاب شب قهرمانان :d

Arsalan
09-22-2011, 07:51 PM
همچین گفتی توهین به فینیشر، من به خودم شک کردم !!!!!!
گفتم حتما اسم فینیشرت " خیار چمبر از علی آباد کتول " بوده که من اشتباه تلفظ کردم !!!!!

فینیشرت رو ما برای گرم کردنِ بدن تو رختکن بهم میزنیم !
اینا همه نشانه ی ترسِ قبل از بازی هستا ، تا میتونی به خودت روحیه بده !

با فینیشر ما که آشنایی داری ، برای آشنایی بیشتر یه عکس اختصاصی فقط واسه تو آپلود کردم تا ببینی .
فقط ممکنه بعد از دیدن عکس نیاز به طهارت پیدا کنی !!

RKO روی آر وی دی و زاویه ی 90 درجه ای که گردن آر وی دی با رینگ میسازه !!!
یه همچین چیزی واست کنار گذاشتم !

فعلا خوش باش امیر کلنگ ... :128:

SASAN
09-23-2011, 03:09 PM
تا دقایق یدیگر پی پی وی اغاز خواهد شد ...