PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تشکر و قدر دانی از چند مدیر سابق

H H H
09-24-2011, 03:00 PM
سلام

دوستان عزیز چند نفر از دوستان ما امروز از کادر مدیریت خارج شدند ، این تاپیک رو زدم تا از زحماتشون در این مدت تشکر کنم.

این دلیل بر این نیست که دیگر فعالیت نداشته باشن ! هر موقع فعالیتشون رو مثل سابق کنند دوباره وارد کادر میشوند.

-------------------

1. HaMo0n (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) جا داره از تمامی زحماتی که برای انجمن کشیدند تشکر کنم . ( پشتیبان فنی انجمن بودند )

2. Sherlock Holmes (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) سعید عزیز که برای بخش موزیک زحمت کشیدند . (مدیر بخش موزیک خارجی بودند )

3. The Shadow (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) پژمان عزیز که برای بخش بازی چند سال زحمت کشیدند و این بخش رو سرپا نگه داشتند . ( مدیر بخش گیم بودند )

4. P H E N O M (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) شهریار عزیز که هم در زمینه اپلود مسابقات و هم اپلود سریال و فیلم عالی کر میکردند. ( مدیر بخش دانلود مسابقات بودند )

5. AĦӍẪÐƦÉȤA (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) احمدرضای عزیز که یکباره برای مدت طولانی غیب شدند و ازشون بی خبر شدیم. ( مدیر بخش اخبار سینمای داخلی )

6. Lord Raiden (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) دوست خوبمون اقا کیوان . ( مدیر بخش گیم بودند )

امیدواریم باز فعالیت این دوستان رو در انجمن شاهد باشیم و استفاده کنیم ازشون.

-------------------------

انشالله بعد از تغییرات انجمن و اپگرید میریم به سراغ ازمایشی های انجمن .

موفق باشید

فعلا ...

Keyvan
09-24-2011, 09:32 PM
- منم به دوستان زحمتکشمون " خسته نباشید " میگم که هر کودوم یک از این دوستان نقش بسزائی در پیشرفت فروم داشتن .

امیدوارم همیشه سالم و سلامت و موفق باشن . ;)

**Y2J**
09-24-2011, 10:40 PM
آره واقعا كار همشون عالي بود...

Olympic Hero
09-25-2011, 12:03 PM
آقا احمد رضا خارج از کشوره :d :d واس همین فعالیت نمیکنه :d :d

منم به همه ی این عزیزان یه خسته نباشید میگم ...

The Shadow
09-28-2011, 08:42 PM
قربون همه ی دوستان عزیزم . از همه تشکر میکنم که چند سال من رو تحمل کردن خیلی ممنون .

عرفان جون از تو هم تشکر میکنم دادا :x

AĦӍẪÐƦÉȤA
09-29-2011, 04:28 PM
سلام
منم تشکر میکنم از همکارام که ازکادر خارج شدن
یه مسئله ای رو باید بگم .. زمانی که من میخاستم برم آنکارا انجمن چیزتر بودو منم عرفان رو پیدا نکردم تا بهش بگم البته تو انجمن مرتضی گفتم که میخام برم
واقعاً قصدم این نبود که دیگه فعالیت نکنم ولی خوب رفتم آنکارا دیگه چی کار کنم ؟ چیزترم بود سایت نتونستم تو تاپیک مرخصی بگم..
با این حال نظریه که گرفته شده .. ایشالله فقط کاربری پیدا بشه که سینمای ایران رو سرپا نگه داره تو انجمن قدیمیمون ..
خداحافظ .

Ғ Д † Д Ł β
09-29-2011, 06:53 PM
با سلام

داش احمد رضا مثه اینکه اینجا رو توجه نکردی داداش :

این دلیل بر این نیست که دیگر فعالیت نداشته باشن ! هر موقع فعالیتشون رو مثل سابق کنند دوباره وارد کادر میشوند.

بهتر از شما کسی نمیتونست سینما رو تو انجمن تا این حد بهش بپردازه

الانم شما دوباره بیای تو گود مطمئن باش به جایگاهت برمیگردی

همونطور که قبلا حقت رو گرفتی *.....

تا بعد

یا علی...