PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مصاحبه جدید و بسیار جالب CM Punk !! هیچ فـ.ـیلتری بین مغز و زبان من نیست !!!

Olympic Hero
10-14-2011, 11:31 PM
سلام .

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

سی ام پانک مصاحبه ی جدید را انجام داده که حرف های جالب این مصاحبه در زیر قرار داده شده است :

در مورد تویــ.ــــتر :

" من اولایل بسیار بر ضد تویــــــ.ـــــتر بودم . اصلا بهش علاقه ای نداشتم و میخواستم به سبک قدیمی با همه رابطه برقرار کنم . من با خودم میگفتم اگر هارلی ریس بود از تویــــ.ــتر استفاده نمیکرد پس منم نباید استفاده کنم . اما اگر الان فکرشو بکنید و دقت کنید میفهمید اون از تویـــ.ــــتر استفاده نمیکرد چون وقتی زنده بود اصلا تویــ.ــــتر نبود !!!!!! اما من هستم و قدرت اینو دارم تا با 330,000 نفر ارتباط برقرار کنم و این به نظر من هیجان انگیز هست . این مثل این میمونه که مردم میتونن بفهمین تو تو هر دقیقه چیکار میکنی !! من مطمئمن هستم که تویــــ.ــــر میتونه خیلی مفید باشه و در عین حال تخریب گر !! "

در مورد کرکترش :

" میدونید من یک آدم دیوونه نیستم که شما فکر میکنید . وقتی من توی رینگ هستم دیگه فیل بروکس ( اسم اصلی پانک ) نیستم و میتونم تو اون رینگ کسی باشم که میتونه یک لقب باحال داشته باشه و کارهای باحال انجام بده . این لقب باحال الان سی ام پانک هست . من وقتی تو این نقش میرم یک دیوانه نیستم , یک روسیه ای احمق نیستم ,یک فضانورد نیستم , یک بی شعور نیستم .. من یک استرید اج سوسایتی از شیکاگو هستم , یک کشتی گیر حرفه ای . "

آیا WWE نگران استفاده پانک از تویــ.ــــتر است یا نه ؟

" من از این شبکه مثل یک کار استفاده میکنم و هیچ فــ.ــلتری بین مغز و زبانم وجود نداره . من هر چی تو ذهنم باشه رو تـــ.ـــــف میکنم بیرون و به همه میگم . این کا رو هم توی تلویزیون و هم توی تویــــ.ــــتر انجام میدم . اما WWE بهمون در این مورد کمک میکنه و سعی میکنه استارش توی حاشیه نره . همونطور که نمیزاره یک دیـــ.ـــوا تو دنیای واقعی کار های زشت انجام بده . من از تویــ.ــــتر استفاده میکنم اما نه برای جلب توجه ... "

×××

ممنون ..