PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : صحبت های جنجالی لیونل مسی : اصلا بازی رونالدو را نگاه نمیکنم ...

Olympic Hero
10-19-2011, 11:33 AM
سلام .

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

لیونل مسی ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا در سخنانی جدید و جنجالی اظهار کرد که اصلا بازی های رونالدو را نگاه نمیکند و با او رقابت ندارد .

این 2 سال هاست با هم بر سر بهترین بازیکن بودن رقابت دارند و از زمانی که کریس به رئال آمد رقابت این 2 بسیار بسیار شدید تر هم شد و همه این 2 را ستاره های واقعی دنیای فوتبال میدانند . اما لیونل مسی در این مورد گفت :

" من با رونالدو دوئل ندارم . من فقط تلاش میکنم که بهترین باشم و به تیمم کمک کنم تا بهترین باشه . "

" من هرگز بازی کریس رو نگاه نکردم واس همین اصلا هم خودم رو با اون مقایسه نمیکنم و تلاش نمی کنم که از او بهتر باشم . "

او در مورد نزدیک شدن به رکورد بیشتری گل زده در باشگاه هم گفت :

" من میخوام کاری کنم تیمم جام های بیشتری ببره چون این طوری هست که در تاریخ ماندگار میشیم . هر چی من گل میزنم برای رکورد شکستن نیست بلکه برای بهتر شدن تیم هست . "

او در مورد بازی امشب تیمش در مقابل ویکتوریا پلژن در چارچوب رقابت های لیگ قهرمانان گفت :

" در لیگ قهرمانان هیچ تیمی ظعیف نیست و نباید هیچ تیمی رو دست کم گرفت . ویکتوریا هم تیم قوی ای هست . این تیم در مقابل آ.ث میلان یک بازی بسیار زیبا را ارائه داد . این تیم شخصیت بالایی داره . ما هم امشب مثل همیشه بازی خواهیم کرد . به بازی میریم تا حریف را ششکست بدهیم . "

×××

فدا ...

ĜЁЙЗЯĂŁ
10-19-2011, 05:32 PM
او در مورد بازی امشب تیمش در مقابل ویکتوریا پلژن در چارچوب رقابت های لیگ قهرمانان گفت :

" در لیگ قهرمانان هیچ تیمی ظعیف نیست و نباید هیچ تیمی رو دست کم گرفت . ویکتوریا هم تیم قوی ای هست . این تیم در مقابل آ.ث میلان یک بازی بسیار زیبا را ارائه داد . این تیم شخصیت بالایی داره . ما هم امشب مثل همیشه بازی خواهیم کرد . به بازی میریم تا حریف را ششکست بدهیم . "

در این مورد باید این رو هم اضافه کرد که ... :
مورینیو :" برای پیدا کردن کشور همگروه برخی تیمهای بزرگ ، باید کل اینترنت را بگردم ! =)))))))

SASAN
10-19-2011, 05:39 PM
در این مورد باید این رو هم اضافه کرد که ... :
مورینیو :" برای پیدا کردن کشور همگروه برخی تیمهای بزرگ ، باید کل اینترنت را بگردم ! =)))))))

----

این بازم بی فرهنگی و تعطیل بودن مورینیو رو میرسونه !

تیمهایی که تونستن به ucl بیان حتما اینقدر بزرگ هستن که اینکارو کردن ، و نیازی به سرچ نیست .

Olympic Hero
10-19-2011, 07:14 PM
همین آقای بی فرهنگ تا اینجاس تمام بازی هاش تو لیگ قهرمانان رو به بهترین نحو ممکن به پیروزی رسیده است . شنه با شناس و دست های پشت پرده :d

ĜЁЙЗЯĂŁ
10-19-2011, 07:27 PM
از این که مسی گفته تیم ضعیفی نیست تعجب کردم:|

r v d
10-19-2011, 07:50 PM
آقا خواهشا بی خودی با این خرعولات سعی نکنید مورینهو رو زیر سوال ببرید. از نظر فنی بسیار بسیار عالی هست و از نظر اخلاقی هم درسته یه کوچولو ناهنجار هست ولی همین ناهنجار بودنش هست که لقب خاص رو بهش دادن.

SASAN
10-19-2011, 08:02 PM
مربی که خــ...ر باشه کل جام هارو ببره همچنان خــ...ر است .

J B L
10-19-2011, 08:05 PM
تیم ویکتوزیا پلزن و کشورش جمهوری چک پرچمشون بالاست امشب تو نیوکمپ یه فوتبال چکی رو خواهید دید فوتبالی که دفاع حالیش نیست و فقط فوتبال زیبا انجام میده

مسی اگر خیلی بزرگ بود تیم ملی کشورش رو به جایی میرسوند نه بارسلونی که بهترین هافبک های دنیا رو داره !!

آقای مورینیو افتخارات کشورت پرتغال قابل مقایسه با کشوری مثل جمهوری چک نیست مورینیو تو کجا بودی وقتی چک دو بار نائب قهرمان دنیا یک بار قهرمان اروپا و یک بار نائب قهرمان اروپا شد شما پرتغالی ها باید جلوی چکی ها لنگ بندازید !

مورینیو یورو 96 و حذف شدن توسط چک بهش فشار اورده شاید خوردن وحشتناک ترین گل چیپ دنیا توسط پوبورسکی بهش بیشتر فشار اورده!

r v d
10-19-2011, 08:13 PM
مربی که خــ...ر باشه کل جام هارو ببره همچنان خــ...ر است .

ساسان جان اصلاً واژه خـــ ر مناسب نیست. حالا چون مربی رئال هستو شما کاتلانی هستی و یا اون زمان مربی چلسی بود و شما منچستر این که دلیل نمیشه ببریش زیر سوال.!!!!! مورینهو پورتو رو بدون هیچ ستاره ایی قهرمان چمپیونز لیگ کرد !!!!!! اینتر رو قهرمان چمپیونز لیگ کردو بارسا رو محو کرد تو همون دوره !!!!!! شما به این مربی میگی خــــ ر واقعاً بعید و غیر قابل هضمه !!!!!!! اگه می بینی مقابل بارسا به چالش خورده !!!! فقط و فقط به خاطر مسی ژاوی و اینیستا هیت و الا خود شماها هم می دونید گورادیولا مربی نیست و تیم تیم خوبیه والا اگه کاماچو هم سرمربی بارسا بود اوضاع همینی بود که می بینید !

Olympic Hero
10-19-2011, 08:17 PM
آقایون چی همه و جو گرفت ؟ 2 تا امیر دارید اشتباه میکنید. مورینیو منظورش پلزن نبوده بلکه منظورش تیم باتِ بوریسوو بوده عزیزان . این باشگاه شرط میبندم الان خیلی خها نمیدونن کجاس. بگم که این باشگاه برای کشور بلاروس هست . خواهشا حرف های دیگران رو برای خودتون معنی نکنید بعش هم تفسیر ... :| :| در اینکه خوزه مورینیو هم جزء بهترین مربیان تاریخ دنیا هست شکی نیست . اینا دارن فوتبال کار میکنن دینی که درس نمیدن الکی فیلم بازی کنند . هر چی هستن رو میکنند ... مورینیو هم توی فوتبال بهترین هست .

SASAN
10-19-2011, 08:23 PM
پوریا جان قبول دارم گورادیولا مربی خوبی نیست . منم بحثم سرش نبود .
اما در مورد حرف اخرت که گفتی اگه کاماچو هم بود بارسا رو قهرمان میکرد .

یادت باشه دو فصل اخر بارسا با رایکارد همین تیم قهرمان 2008-2009 اروپا گورادیولا است .
والا رایکارد با این تیم نتونست کاری کنه و بدترین نتایج رو گرفت ، ولی گورادیولا افتخارات لازم رو کسب کرد .

اینه که میگی بارسا با کاماچو قهرمان میشد به نظرم بنده با توجه به مسائلی که بیان کردم به دور از عقل است .

r v d
10-19-2011, 08:32 PM
ساسان جان مقایسه اون تیم ریکارد با الان گواردیولا اشتباه فاحـــ شه !!!!
اون موقع نه مسی اون مسی الان بود نه ژاوی و نه اینیستا !!!!!!!!! تازه اون موقع سدی به نام پیکه نبود و دفاع تقریبا شکننده ایی چون رافا مارکز !!!!!!! و همچنین بازیکنان بارسا اون موقع اعتماد به نفس در حال حاضر رو نداشتند !!!!!! پس مقایسه این دو تیم کار اشتباهیه !!!!! مورینهو بزرگ هست و هیچ کس نمی تونه منکرش بشه ! خواهشا علایق شخصی رو با واژه نامناسب به مربی بزرگ و ثابت شده ایی مثل مورینهو نسبت ندید !!!!!

SASAN
10-19-2011, 08:41 PM
اشتباه نیست پوریا جان .

گورادیولا تونسته و خوب کار کرده ، به هر حال وقتی اومد یک تیم داغون و بحران زده رو تحویل گرفت !
و با سبک و روش خودش تیمو بزرگ کرد .

به نظر من درست نیست بگیم که موفقیت های بارسا فقط به خاطر بازیکنان است و مربی درش نقشی نداشته !

والا اگه ملاک ناماده بودن بازیکنان بود . گورادیولا تونست اونارو به امادگی برگردونه ، که همین نشون از کار درستشو میده .

J B L
10-19-2011, 08:43 PM
... مورینیو هم توی فوتبال بهترین هست .

حسین جون چقدر به مورینیو بد گفتم منظورشو اشتباه متوجه شدم ! مورینیو با باخت های سریالیش به بارسا ثابت کرد بهترین توی فوتبال هست !:d

Olympic Hero
10-19-2011, 08:44 PM
خب در مورد حرف پوریا بگم که کاماچو میتونست موفق بشه بگم که تو اسپانیا شاید اونم تا پارسال که خوزه اومد فقط اما تو لیگ قهرمانان هرگز . سند حرف هم همین من سیتی امسال که با یک مربی فقط تو لیگ موفق هست و تو لیگ قهرمانان بد خراب کرده .

قسمت دوم اینکه من هنوز هم صاحب بارسا رو فرانک رایکارد میدونم .اون بود که به جوانانی مثل مسی , ژاوی و اینستا میدون داد . اون بود که مسی رو گذاشت کنار رونالدینیو تا فرم بگیره . اون بود که ژاوی و اینیستا رو برای اولین بار کنار هم گذاشت . گواردیولا الان مثل کسی هست که از یک معدن باز شده استخراج کرد . بارسا دست ژاوی و اینیستا هست چون این مدت که نبودن بارسا نصف قدرت بازی سازیش از بین رفته بود .

در کل بگم که خوزه بدون شک از گواردیولا بهتره . چون تو 3 تیم بهترین بوده و با 3 لیگ کاملا متفاوت درخشیده ... گواردیولا وقتی از بارسا بره معلوم میشه چند مرده حلاج هست . شخوزه رو الان فقط باید با سرالکس مقایسه کرد و به نظر من با سرالکس سر بهترین بودن رقابت داره ....

Olympic Hero
10-19-2011, 08:50 PM
امیر مورینیو به بارسا میبازه درست ..اما کم نمیاره .. همین انگیزی بالاش رو نشون میده . هر مربی دیگه بود بعد از باخت تو مرحله گروهی در 2 سال قبل لیگ قهرمانان میگفت من حریف بارسا نیستم . اما مورینیو کم نیوورد و به جنگ ادامه داد و قهرمان شد . تو اسپانیا هم همینطور . با اینکه خیلی ها میگن او حریف بارسا نیست اما مورینیو میگه هستم و شک نکن یه روزی کلا بارسا رو با رئال محو میکنه . چون فعل خواستن رو خوب صرف کرده . بازی رفت سوپــ.ــــر کاپ کاملا اینو نشون میداد . این روحیه خودش نشان از بزرگی و خوب بودن هست . سر الکس به اون بزرگی بعد از ششکست در فینال در فینال بعدی به خوب بودن بارسا اغراق کرد . کاری که مورینیو هیچقوت نمیکنه . پس این نشون از روحیه جنگندگی ای که هر مربی نیاز داره است .

مورینیو بهترین هست چون وقتی بهش فشار بیاد فیلم بازی نمیکنه خیلی راحت میره انگشت میکنه تو چشم مربی حریف و میخنده ...

مورینیو بهترین هست چون وقتی میگن چرا لئون رو بازی ندادی خیلی رک میگه ببخشید لئون نه رونالدو هست نه کاکا که من بازیش بدم . نه مثل بقیه( گواردیولا و زلاتان ) بگه به تاکتیک من نمیخوره .

مورینیو بهترین هست چون وقتی تمیش به لیورپول گل زد رفت سمت همون هوادار هلایی که بهش خندیدن و علامت سکوت رو گرفت ...

مورینیو بهترین هست چون چیزی که توی دلش بود رو بدون ترسیدن به زبون اوورد و از یوفا گله کرد ....

اینا نشون میده خوزه بهترین هست و شک نکن بیین یعنی " شک نکن " روزی به عنوان بهترین مربی تاریخ ازش یاد میشه ....

SASAN
10-19-2011, 08:53 PM
بحث از اول سر مورینیو و پپ نبوده .

بحث سر حرف زدن و بی فرهنگ بودن مورینیو بوده .

که دوستان بحث سر پپ و بارسا رو باز کردن .

r v d
10-19-2011, 08:55 PM
ساسان جان من اصلاً بحثم و حرفم سر مقایسه گواردیولا با ریکارد نیست ! اصلا من به این موضوع کاری ندارم ! من حرفم اینه که مورینهو مربی بزرگی هست و نباید به خاطر علایق شخصی بهش توهین کرد !!!!! همین !!!!! در مورد بارسا هم این رو گفتم که اگه میبینید الان بارسا داره همه رو درو می کنه گواردیولا کار بزرگی نکرده و با این بازیکنان بعیده که همه رو نبره. دقیقاً مثل تیم اسپانیا که عالی بو نفراتش : ژاوی . ویا. اینستا. پویول. پیکه. فابرگاس ...... که هم با آراگونس قهرمان شدند هم با دل بوسکه . پس تیم تیم هست نه مربی. درسته نقش داره مربی و قطعاً گواردیولا نقش داره من که نگفتم هویج هست نقش هویج رو ایفا می کنه. من گفتم کار شاقی نکرده. همین. دیگه پست نمی دم اجع به اون موضوع.

حسین جان کاماچو رو واسه شوخی گفتم. و الا هر خــــ ری میدونه که این مثالی من زدم احمقانه هست !

J B L
10-19-2011, 08:58 PM
ما چی میتونیم در مورد مافیای رئال و اسپانیا بگیم ؟ مافیایی که مورینیو بعد از قرار دادن انگشتش در چشم مربی بارسا محرومیتش کمتر از بازیکنان شاهین بوشهر ایران ما بود که کنار زمین رو با توالت عمومی اشتباه گرفتن ! این مربی هر چقدر خوب باشه نباید این کارو بکنه رسانه های اسپانیایی هم بعد از این که محرومیت مورینیو کم بود به علاوه اینکه محرومیتش با محرومیت کمک مربی بارسا به یک اندازه بود ابراز تاسف کردن ! با همه ی این احوال بازم همین جا شرط میبندم امثال هم مورینیو با رئال از لیگ قهرمانان اوت میشه !! نهایتا تو فینال ببازه !:khabis:

SASAN
10-19-2011, 09:05 PM
ما هم اشاره کردیم که هزار بار قهرمانی یک طرف ، این حرکات و بی فرهنگی و کارهای مسخرگی و خــ...ر بازیش یک طرف دیگه .

Olympic Hero
10-19-2011, 09:06 PM
بحث جالب شد :d :d

در مورد اینکه میگی نباید این کارو بکنه واس چی نباید این کارو بکنه ؟ چون مربی بزرگی هست و همه میبیننش ؟ کلا از ریشه با این جمله نه تنها در مورد مورینیو بلکه در مورد همه مخالف هستم . یعنی چون مثلا این فرد بزرگ هست نباید کاری رو که میخواد انجام بده ؟ شهرت یعنی محدودیت ؟ مورینیو یک آدم هست و اونموقع خواست این کار رو بکنه و به نظر من کار درستی کرد چرا ؟ چون اگه بازی رو دیده باشید وقتی مارسلوئ تکل زد هیچکس حتی پپ هم جلو نیومد ولی این آقای تیتو چنان حمله کرد انگار پسرش رو زدن کشتن . حتی پپ هم تیتیو رو دید ترسید و کشیدش کنار . شک نکن منم جای خوزه بودم همین کارو میکردم . خوزه هم اصلا اهل سیاست و فیلم بازی کردن نیست و خیلی راحت کاری رو کرد که میخواست . میتونست یه جا وایسه و بعد بازی برای بارسایی ها تاسف بخوره . اما اینکارو نکرد و کاری که دلش خواست رو کرد .

در مورد اینکه قهرمانان رو حذف میشه بگم خب بشه . فوتبال یعنی همین . یعنی غیر قابل پیش بینی بودن . مورینیو خودش رو ثابت کرده و اگر نبره باز هم خیلی ها قبولش دارن . همین مورینیو اگه از رئال اخراج بشه کم کم 4-5 تا تیم تاپ میان سراغش ...

The Great One
10-19-2011, 10:28 PM
از همه نظر به نظرم اصلا نمیشه مورینیو رو بهترین مربی جهان دونست . تا وقتی مربی هایی مثل فرگوسن و ونگر هستن که یک تیم رو 20 - 30 سال پیش بهشون دادن و توی بعضی سال ها با بی پولی ها و بازیکن های ضعیف ( به خصوص ونگر که امسال واقعا مقامانت آرسنال کولاک کردن توی فروش :| ) سوختن و ساختن و موفقیت های زیادی آوردن و به تیم خودشون وفادار بودن و ادب رو توی کنار زمین و مصاحبه ها رعایت کردن اصلا نمیشه اسم یک مربی که به غیر پورتو همیشه تیم حاضر و آماده بهش تحویل دادن و الانم که با رئال به جایی نرسیده و نحواهد رسید ...

البته بگم که مورینیو یکی از دلایل موفقیت اینتر بود که اونم بیشترش به خاطر آمادگی بازیکن هاش بود ( همه میگن تاکتیک مورینیو بود و ... که همش چرت و پرت هست . نمونه ی بارزش همین جولیو سزار هست که ربطی به تاکتیک های آقا نداره و اصلا قابل قیاس با سزار الان نیست ) وگرنه اگه اینتر سال پیش رو بهش میدادن نمیتونست کاری کنه .

در کل مربی که با این همه خرج که روی دست تیم هایی که میره میزاره و پر مهره ترین تیم هارو بهش میدن حداقل کاری که میتونه کنه قهرمانی توی لیگ هست که زحمت زیادی هم نداره . ( الان توی اسپانیا زحمت کشیده توی لیگ 2 قطبی تونستی نایب قهرمان بشه و از تیم هایی مثل ویارئال و والنسیا که نیمکت رئال قابل مقایسه نیست با بازیکنای فیکسشون عقب نیفتاده :165: )

Olympic Hero
10-19-2011, 11:05 PM
نوید تو فوتبال خیلی خیلی قبولت داشتم اما الان خیلی حیلی بهت شک کردم . کسی منکر ونگر و فرگوسن نمیشه هر کی بشه فوبتال نمیفهمه . سال هایی که فرگی داشت جام میبرد خوزه مترجم بود اما اون مال دقمی بود . این مثل اینه که بگی علی پروین قبلنا عالی بود پس الان هم عالی هست . الان به نظر من مورینیو و فرگی بهترین هستن . آینده هم مال این 2 تاست و وقتی فرگی از فوتبال بره ( که انشالله هیچوقت نره ) مورینیو بهترین میشه به صورت تنها .

مورینیو تو پورتو که عالی بود و کسی نمیتونه چیزی بگه اما تو اینتر ... من واقعا تعجب میکنم . تمام بازیکنان مورینیو هم دست مانچینی بودن هم بنیتز . حداقل بهترین هاشون دست این 2 بودن اما این 2 با اینتر چیکار کردن ؟ نه میخوام بگی چیکار کردن ؟ میگی سزار اونموقع اماده بود . یه سوال چرا آماده بود ؟ مربی مگه فقط باید ترکیب و سیستم بچینه ؟ مربی باید به بازیکناش روحیه بده و اونا رو تو بهترین شرایط قرار بده . کاری که مورینیو توش استاد بوده و هست انقدر که رونالدو که یه مدت با همین خوزه دعوا داشت الان خوزه شده بهترین مربیش و بر عکس . مورینیو کسی بود که اینتر رو پس از چندین سال دوباره قهرمان اروپا کرد و تو این راه 2 تا از غول های اروپا یعنی مونیخ و بارسا رو از پیش رو برداشت . خوزه بلد بود با بازیکنان رابطه برقرار کنه برای همین بود که اتوئو که همه به عنوان مهاجم قبولش دارن تو بازی برگشت با بارسا اومد تو خط دفاع و مسی رو خورد .

تو میگی ستاره داره منم میگم ستاره ها رو دور هم جمع کردن و از اونا یه تیم ساختن خیلی خیلی سخت تر از مربیگری یه تیم بدون ستاره است . تیمی که ستاره خیلی خیلی زیاد داره مربی باید طوری با همه رفتار کنه که بین بازیکناش تفرقه و درگیری ایجاد نشه . کاری که مورینیو توش عالی بوده و کسی مثل کیــ.ـــروش ( زمان مربیگری در رئال ) و امثالهم چیزی ازش نمیفهمیدن . در ضمن من موندم مورینیو رفت چلسی این تیم چه ستاره ای داشت ؟ بگو کیو داشت ؟ خوزه دست خالی رفت چلسی اما انقدر روابط و تاکتیکش خوب بود که تری , لمپارد , چک و دروگبا رو بهترین ها توی جهان کرد . غیر اینه بگو غیر اینه .. اومد تو اینتر طوری از اسنایدر بازی گرفت که این بازیکن تا حالا اونطوری بازی نکرده بود . میلیتو قبل مورینیو کی بود ؟؟ سزار قبل مورینیو تو بازی چند تا توپ میگرفت ؟ اینا رو هم ببین . این که 8-9 بازیکن تو زمان مورینیو عالی بودن ولی بعد و قبل مورینیو افتضاح حتما دلیل داره . ربطی به فرم نداره . مورینیو کاری میکرد که بازیکن روی فرم باشه . این یکی از وظایف مربی هست که بازیکن رو روی فرم نگه داره . الان کاکا رو ببین 2 سال پیش در زمان پلگیرینی مصدوم نبود اما اصلا نمیتونست بازی کنه . الان از مصدومیت برگشته زیر دست مورینیو و به قول خیلی ها بهترین بازیکن رئال شده . اینا الکی نیست نوید جون ....الکی نیست .

در ضمن دستت درد نکنه نوید .... این مورینیو همون کسی هست که تونست شما رو دوباره بعد از چندین سال قهرمان اروپا کنه . قشنگ بهش حال دادی . اینتر لیاقتش همون بنیتز و گاسپرینی و رانیری هستند نه کسی مثل مورینیو ...

Olympic Hero
10-20-2011, 12:26 AM
راستی نوید یادم رفت مربی ای که تیمش رو عوض کنه مربی نیست ؟ یعنی لیپی , کاپلو , آنجلوتی و ... اینا مربی نیستن ؟ من که میدونم کجا داره اذیت میکنه تورو . همین مورینیو اگه تو اینتر میموند الان بهترین مربی تاریخ بود .

Ronaldo
10-20-2011, 11:16 AM
ببخشید اومدم میون بحثتون اما :
به نظر من این که کاربر گرت وان میگه مربی که تیمش رو عوض کنه مربی نیست تا حدودی درسته
شما ببینید الان الکس فرگوسن چرا بهترین مربی شده به خاطر اینکه توی تیمش مونده و تیمش رو عوض نکرده
این حرف رو به خاطر این میزنم که ممکنه توی یه سال یک تیم بازیکناش کاملاً تو حالت اوجشون نباشن ( مثال اینتر تو سالی که با مورینیو قهرمان شد بازیکناش تو اوج بودن )
مربی اگه مربی باشه باید توی اون سال هم با تفکر و تاکنیکایی که از مربیگری میدونه همون تیم رو قهرمان کنه .
مورینیو تیم اینتر رو موقعی قهرمان کرد که واقعاً از میلیتو بگیر تا بازیکنای جوون اینتر همه آماده بودن و بعد رفت از اینتر و مطمئنم اگر توی اینتر میموند سال بعد به مشکل بر میخورد
اما فرگوسن هر سال در تیم منچستر با وجود اینکه ممکنه توی یک سال بازیکناش تو اوج نباشن اما باز به پیروزی های تیمی میرسه به خاطر اینکه واقعاً از تاکنیک مربی گری بیش از حد بارشه .
با اینکه مورینیو سرمربی تیم مورد علاقمه اما نباید از واقعیت دور شد

Olympic Hero
10-20-2011, 01:38 PM
عزیز شما باز حرف منو نگرفتید . من میگم درسته بازیکنا تو دوره ی مورینیو تو اوج بودن و تو سال بعد و سال بعدش تو اوج و فرم نبودن اما چرا ؟؟ چرا هر بازیکنی میاد زیر دست مورینیو یهو خوب میشه ؟؟ همین رونالدو وقتی زیر دست پلگرینی بود تو رئال غیر دویدن چیکار میکرد ؟ کاکا تو دست پلگرینی و آنجلوتی تو سال اخرش در میلان چیکار میکرد ؟ تری , لمپارد , دروگبا , چک , مالودا , کالو و ...... قبل از مورینیو و دست مربی های دیگه از جمله همین آقای رانیه ری چیکار میکردند ؟ چرا اتوئو , اسنایدر , میلیتو و .... بهترین سال های فوتبالیشون رو تو زمان مورینیو انجام دادن ؟ چرا ؟ چونکه برنامه مورینیو فقط چیدن ترکیب و سیستم نیست . مورینیو با بازیکن هاش صحبت میکنه , نمیزاره بازیکناش وارد حاشیه بشن ( همون انگشت کردن در چشم تیتو باعث شد همه کار اوزیل و مارسلو رو تو همون بازی فراموش کنند ) تمریناش حرفه ای هست و بازیکنان رو مجبور میکنه رو فرم باشن . این یعنی مربی نه کسی که وقتی تمرین تموم شد بزاره بره و بگه بقیه کار دیگه با بازیکنان . الان شما همین رونالدو رو ببین چقدر با قبل فرق کرده ؟ رونالدو تو سال های گذشته حتی وقتی تو یونایتد بود خیلی خیلی تشنه گلزنی بود و بدترین موقعیت ها میخواست گل کنه اما امسال علاوه بر گلزدن میل به پاس گل هم داره . چرا زمان مورینیو رونالدو اینطوری شده ؟؟!!؟؟

شما میگی مورینیو تو اینتر میموند کم میورد یه سوال مورینیو تو لیگ برتر کم اوورد ؟ درسته آخر قهرمانی رو از دست داد اما به سرالکس و تو لیگ برتر که بیشتر از 3 سال نمیشه قهرمان شد . یعنی مورینیو از مانچینی هم کمتر هست ؟ ( =)) ) چلسی هنوز هم مدیون مورینیو و بازیکنانی که اون ساخته هست . نه تنهای چلسی بلکه تیم ملی انگلیس هم مدیون خوزه و بازیکنانی که ساخته است . مورینیو 3-4 سال تو جزیره اعصاب همه مربیان بزرگ از جمله فرگی و ونگر خرد کرده بود و داشت تو جزیره سلطنت میکرد . زمان مورینیو همه تو اینتر خوب بودن چون مورینیو بلد بود چیکار کنه . انقدر که وقتی رفت ماترارتزی به خاطرش گریه کرد . اسنایدر به مسئولان فدراسیون هلند گفت خوزه رو بیارید تیم ملی تا دوباره مربی من بشه ....

مشکل شما اینه تک بعدی نگاه میکنید .... یعنی فقط میگید مربی باید سیتسم بچینه و ترکیب بده . درست مثل کسی مانند گاسپرینی که کارش این بود . اما کسایی مثل فرگوسن , مورینیو و گواردیولا ( رابطش با بازیکنان بارسا عالی هست ) و ..... علاوه بر این کار ها رابطشون با بازیکنان و قدرت برقرای ارتباطشون عالی هست . برای همین هست که الان بهترین ها هستند ..

l

The Great One
10-22-2011, 11:06 AM
همون 2-3 روز پیش جوابت رو نوشتم ولی شارژ نتم ته کشید و نتونستم ارسال کنم . :138:

ببین حسین جون من خودم مورینیو رو در حد خودش یعنی مربی آینده دار و جز ء 7-8 مربی برتر دنیا قبول دارم . از نظر اخلاقی که فکر نکنم کسی منکرش بشه که جز ء بی اخلاق ترین مربی های دنیاست . شاید با انگشت تو چشم کردن مربی بارسلونا بخواد بازیکن های خودش رو از فشار های خبرنگار ها و ... حفظ کنه ولی در هر صورت بی اخلاقی خودشم نشون داد . ( حالا شاید به قول تو میرزید به حفظ روحیه ی تیمشون ولی بازم خودش رو کوچیک کرد ) درضمن من یادمه همون شب که اینکارو کرد خودت اومدی گفتی دم خوزه گرم ... بازم خاص بودنش رو نشون داد ... و ... :| توهین نباشه ولی فکر کنم بیشتر به جای اینکه مجذوب تاکتیکاش شده باشی به خاطر همین کاراش طرفدارش هستی .

در مورد اینتر هم بگم که مورینیو اگه بازیکن ساز بود بازیکنی مثل آدریانو که 4 سالی بود داشت توی ایتالیا میدرخشید و به خاک سیاه نمیکشوند . خیمِنِز که داشت فوق العاده بازی میکرد و مشکل بزرگ اینتر یعنی هافبک هجومی راست رو حل کرده بود این شکلی از دست نمیداد . به خصوص آدریانو که سبک بازیش هم مورد علاقه خود مورینیو بود ( یک چیزی مثل دروگبا توی چلسی ) بازم میگم درصد زیادی از موفقیت اینتر همین آمادگی بازیکنا بود . البته اشنایدر که الان همون اشنایدر هست تقریبا - میلیتو سال پیش مصدوم شد و امسال داره دوباره شروع میکنه - اتوئو هم که بهترین سال بازیکنیش سال پیش بود و در غیاب مورینیو !

چلسی هم که اصلا بازیکن نداشت ! :132:

به غیر پیتر چک که همین کلودیو رانیری پیداش کرد و غیر تری و لمپارد کل تیم رو عوض کرد این آبراموویچ . خرید هایی که سال - 2004 2003 کردن برای چلسی بیشتر سودش رو مورینیو برد چون رانیری فقط چند ماهی تونست با این بازیکن ها کار کنه و بعدش مورینیو اومد ...

اینم لیستی از بازیکن هایی که چلسی موقع مورینیو خریده بود :

ماکه له له - دیمن داف - ورون - کرسپو - دروگبا - چک - کاروالیو - فییرا - روبن - تیاگو - اسین - شوچنکو - اشلی کول - رایت فیلیپس - بالاک و خیلی های دیگه !

اگه مورینیو مربی بود بازیکنی مثل داف که هم با تکنیک بود و هم میتونست مهاجم - هافبک - هافبک راست و .. وایسته - کرسپو که با اینکه سنی ازش گذشته بود هر بازی تقریبا گل میزد برای اینتر ( فقط 6 ماه فک کنم اینتر بود ) - روبن که الان جزء بهترین هافبک مهاجم های جهان هست و قیمتش نسبت به اون سالی که مورینیو خریدش 4-5 برابر شده - شوچنکو که بهترین گلزن سری آ بود و توی میلان داشت میترکوند ( البته دمش گرم مارو از دستش راحت کرد وگرنه فکر نکنم اگه توی میلان بود اینتر میتونست حالا حالا ها قهرمان سری آ بشه :d ) ازشون بهترین هارو میساخت نه اینکه رسما" بر..نه به فوتبالشون .

مورینیو مگه اینکه با این مشنگ بازی هاش بتونه معروف تر از این شه . بازی بعدی با بارسلونا بره جلو دوربینا از خود گواردیولا انگ..ول برداره از اینم معروف تر میشه ;;)

فعلا .

Olympic Hero
10-22-2011, 01:38 PM
ببین حسین جون من خودم مورینیو رو در حد خودش یعنی مربی آینده دار و جز ء 7-8 مربی برتر دنیا قبول دارم . از نظر اخلاقی که فکر نکنم کسی منکرش بشه که جز ء بی اخلاق ترین مربی های دنیاست . شاید با انگشت تو چشم کردن مربی بارسلونا بخواد بازیکن های خودش رو از فشار های خبرنگار ها و ... حفظ کنه ولی در هر صورت بی اخلاقی خودشم نشون داد . ( حالا شاید به قول تو میرزید به حفظ روحیه ی تیمشون ولی بازم خودش رو کوچیک کرد ) درضمن من یادمه همون شب که اینکارو کرد خودت اومدی گفتی دم خوزه گرم ... بازم خاص بودنش رو نشون داد ... و ... توهین نباشه ولی فکر کنم بیشتر به جای اینکه مجذوب تاکتیکاش شده باشی به خاطر همین کاراش طرفدارش هستی .

ببین نوید جون در مورد اخلاق بگم که اصلا من این مقوله اخلاق تو فوتبال رو نمیفهمم !! کاملا جدی میگم . اینا کارشون فوتبال هست نمیخوان معلم دینی بشن که . اخلاق مهم هست اما نه به اندازه کار فنی و فهم فوتبال . مورینیو تو میگی اخلاق نداره درسته اما از لحاظ فن عالی هست ( حالا پایین میگم چرا ) به کسی باید خرده گفت که نه اخلاق داره نه فهم فوتبالی . اما فهم فوتبالی و تاکتیکی مورینیو انقدر بالا هست که ظعف اخلاقیش رو ( چیزی که شمابهش اعتقاد دارید نه من ) پوشونده . در ضمن من بی اخلاقی ای رو که برای پیشرفت تیم باشه و به تیم کمک کنه خیلی قبول دارم . شک نکن اگه مورینیو همون انگشت رو نمیکرد تو چشم تیتو مارسلو و اوزیل وارد یک حاشیه خیلی خیلی بزرگ میشدند که باعث ضربه خوردن رئال میشد . بعد از اون بازی منم گفتم دمش گرم کتمان هم نمیکنم . اینکه تو میگی به خاطر این ادابازیهاش طرفدارش شدی هم تا حدودی درسته . مورینیو اخلاق خاصی داره حالا نخوایم بگیم خاص اخلاق ویژه ای داره که اونو از بقیه متمایز میکنه . منم این کاراشو دوست دارم چون با خودش راحت هست و با کسی تعارف نداره . درست مثل اریک کانتونا که با لگد اومد تو شیکم یه هوادار بی تربیی یا اشمایکل که یه تمشاگر نما را از زمین بلند کرد و پرت کرد بیرون . این کارا نشون میده اینا تو زمین بازی و بیرون از زمین خودشون هستند و فیلم بازی نیمکنند و همین ارزش داره .

در مورد اینتر هم بگم که مورینیو اگه بازیکن ساز بود بازیکنی مثل آدریانو که 4 سالی بود داشت توی ایتالیا میدرخشید و به خاک سیاه نمیکشوند . خیمِنِز که داشت فوق العاده بازی میکرد و مشکل بزرگ اینتر یعنی هافبک هجومی راست رو حل کرده بود این شکلی از دست نمیداد . به خصوص آدریانو که سبک بازیش هم مورد علاقه خود مورینیو بود ( یک چیزی مثل دروگبا توی چلسی ) بازم میگم درصد زیادی از موفقیت اینتر همین آمادگی بازیکنا بود . البته اشنایدر که الان همون اشنایدر هست تقریبا - میلیتو سال پیش مصدوم شد و امسال داره دوباره شروع میکنه - اتوئو هم که بهترین سال بازیکنیش سال پیش بود و در غیاب مورینیو !

درسته خوزه آدریانو رو خراب کرد ( اینطور که تو میگی . جالب اینجاست تو اصلا اعتیاد آدریانو به الکل و مشکلات خانوادگی همین بازیکن رو یادت نمیاد . اخلاقی که شما ازش دم میزنی رو فقط مربیان نباید داشته باشن ) ولی عوضش کسی رو ساخت که بدون اغراق عامل اصلی قهرمانی اینتر تو اروپا بود . میلیتو تو سال 2009 بهترین مهاجم دنیا بود بدون شک . خیمنز رو از دست داد اما تیمش مگه خراب شد ؟ اون از دست داد اما تونست بالاخره از کسایی مثل چیوو , اسنایدر , لوسیو و .... طوری بازی بگیره که از دست دادم خمینز اصلا حس نشه . وقتی اینتر قهرمان اروپا شد دیگه خمینز و آدریانو کلا فراموش شدند . اینتر قهرمان جامی شده بود که مریبیان دیگه با همین بازیکنان نتوسنته بودن حتی تا نیمه نهاییش بیان . من وقاعا تعجب میکنم که میگی اسنایدر همون اسنایدر هست !!!!! اسنایدر سال 2009 به گفته خیلی ها حتی همین ساسان که فهم فوتبالیش خیلی خیلی بالاست باید بهترین بازیکن جهان میشد و مسی تا نصف اون هم نبود اون سال . اما الان و سال قبل اصلا حرفی از اسنایدر نبود . چرا ؟ چون مورینیو طوری از اسنایدر بازی میگرفت که اسنایدر تو زمین راحت باشه و به روز های اوج خودش برگرده . طوری که یه تیم رو تو اروپا قهرمان کنه . همین اسنایدر رفت تو هلند هم بازی کرد اما تو تیم ملی نمیشه گفت مثل اینتر درخشید . تو هلند خوب بود اما نه در حد و اندازه هاش تو اینتر . تو الان فقط به یک دلیل میگی اسنایدر مثل قبل هست چون نمیخوای قبول کنی مورینیو اسنایدر رو خوب کرده بود وگرنه خودت هم قبول داری این اسنایدر در حد پایین تنه اون اسنایدر هم نیست . اگه بود وضع اینتر این نبود . در مورد اتوئو بگم که مسئله اتوئو کاملا جداست . سامی تو بارسلونا فوق العاده بود و رو دست نداشت . تو اینتر هم عالی بودنش ربطی به مورینیو نداشت اما قدرت برتر اتوئو تو اینتر وقتی بود که تو بازی برگشت اتوئو به دستور خوزه اومد تو خط دفاع و هافبک های بارسا رو از کار انداخت . این هنز اتوئو هست اما نباید از فکر خوزه هم غافل شد . اون میتونست اتوئو رو بزاره همون وک ولی اووردش دفاع تا تمیش برنده بشه . این یعنی فکر و تفکر مربی . میلیتو هم که چیزی نمیگم چون مصدوم بوده و هنوز باید صبر کرد تا خبو بیاد رو فرم بعد در موردش صحبت کرد .

چلسی هم که اصلا بازیکن نداشت !

به غیر پیتر چک که همین کلودیو رانیری پیداش کرد و غیر تری و لمپارد کل تیم رو عوض کرد این آبراموویچ . خرید هایی که سال - 2004 2003 کردن برای چلسی بیشتر سودش رو مورینیو برد چون رانیری فقط چند ماهی تونست با این بازیکن ها کار کنه و بعدش مورینیو اومد ...

اینم لیستی از بازیکن هایی که چلسی موقع مورینیو خریده بود :

ماکه له له - دیمن داف - ورون - کرسپو - دروگبا - چک - کاروالیو - فییرا - روبن - تیاگو - اسین - شوچنکو - اشلی کول - رایت فیلیپس - بالاک و خیلی های دیگه !

اگه مورینیو مربی بود بازیکنی مثل داف که هم با تکنیک بود و هم میتونست مهاجم - هافبک - هافبک راست و .. وایسته - کرسپو که با اینکه سنی ازش گذشته بود هر بازی تقریبا گل میزد برای اینتر ( فقط 6 ماه فک کنم اینتر بود ) - روبن که الان جزء بهترین هافبک مهاجم های جهان هست و قیمتش نسبت به اون سالی که مورینیو خریدش 4-5 برابر شده - شوچنکو که بهترین گلزن سری آ بود و توی میلان داشت میترکوند ( البته دمش گرم مارو از دستش راحت کرد وگرنه فکر نکنم اگه توی میلان بود اینتر میتونست حالا حالا ها قهرمان سری آ بشه :d ) ازشون بهترین هارو میساخت نه اینکه رسما" بر..نه به فوتبالشون .

چلسی چه وقتی مورینیو اومد چه قبل از مورینیو ستاره ای نداشت تو این مورد شک نداشته باش . بازیکن خوب داشت اما نه ستاره . ستاره به کسی مثل مسی , رونالدو , ژاوی , لمپارد و ... میگن که میتونن یه تنه با یه حرکت بازی رو به نفع تیم خودش تموم کنه . آبراموویچ بازیکن زیاد خرید اما یادت نره قبل از مورینیو کسی مثل رانیه ری ( =)) ) سرمربی چلسی بود و خیلی ببخشیدا هیچ غلطی نتونست با اون بازیکنا بکنه چون اصلا مربی بازیسازی نیست و فقط باید بهش ابزار بدن

. اما مورینیو اومد و بدون اغراق کسایی مثل : تری , اسین , لمپارد , دروگبا , بوسینگوا , ما که له له( این بازیکن تو رئال هم ستاره بود اما بعد از یه مدت افت دوباره توسط خوزه احیا شد ) و ... رو تبدیل به ستاره کرد .

چرا ؟ چون به گفته همین فرانک لمپارد که تا زمان مورینیو بدون شک بهترین هافبک انگلیس بود مورینینو همیشه پشت بازیکن بود و هوای بازیکن تیمش رو داشت . یه بار گفت من توی حموم بودم و داشتم تخــ.ـــم هام رو زیر دوش میشستم که یهو دیدم خوزه اومد تو حموم و از پشت در به من گفت فرانکی تو میدونستی که بهترین بازیکن حال حاظر فوتبال هستی ؟ این نشون میده مورینیو حواسش به بازیکنان هست و همیشه به بازیکن انگیزه لازم برای بهترین بودن رو میده .

اینم بگم که من کاملا قبول دارم خوزه ستاره هایی رو سوزونده که شاید معروف ترین اون ها شوچنکو و بالاک بوده باشند . اما تعداد ستاره هایی که احیا کرده و ساخته خیلی خیلی بیشتر بوده . یه نگاه به لیست بنداز و ببین این افراد قبل از مورینو چی بودند . قبل خوزه اینا همه خوب بودن اما ستاره و یه بازیکن عالی نبودن که با اومدن خوزه شدند :

جان تری , پیتر چک , فران لمپارد , دیدیه دروگبا , دکو , ریکاردو کاروالیو , مالودا , جان اوبی میکل , کالو , اسنایدر , کاکا ( اسنایدر و کاکا قبل ازمورینیو ستاره های خوبی بودند اما به دلایلی افت کردند و دوباره توسط مورینیو احیا شدند ) خدیرا , ممد دیارا , مارسلو , کریم بنزما , هیگائین ( گل ها و بازی هایی که این هیگائین تو این 2 فصل برای خوزه کرده رو با قبل مقایسه کن ) دی ماریا و ....

حرف من اینه که وقتی تو چلسی کسی مثل دروگبا ظهور کرد کسی دیگه دلش برای کرسپو تنگ نشد . وقتی میلیتو ظهور کرد کسی دیگه به آدریانو و کرسپو اهمیتی نمیداد . وقتی اسنایدر دوباره اومد رو فرم دیگه کسی اصلا خمینز رو یادش نمیومد . درسته خوزه رائول اسطوره رئال رو جواب کرد اما هیگائین و بنزنمای جوونی رو اوورد که باعث شد خط حمله رئال بعد از نیستلروی دوباره یه گلزن 6 دانگ مثل اون پیدا کنه ( دلیلش اینه که هیگائین شاگر ون گل بوده :X )

مورینیو مگه اینکه با این مشنگ بازی هاش بتونه معروف تر از این شه . بازی بعدی با بارسلونا بره جلو دوربینا از خود گواردیولا انگ..ول برداره از اینم معروف تر میشه

من جدیدا که با حامدخیلی رفیق شدم ( تو دنیای واقعی نه توی نت ) در مورد این جور جملات ازش یه جواب خیلی خیلی خوب یاد گرفتم . اونم اینکه :

آره باشه ... تو درست میگی .

فدای همه ...