PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پله : مسی فوتبالیست کاملی نیست . کامل ترین فوتبالیست به نظر من ....

Olympic Hero
10-27-2011, 04:53 PM
سلام .

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

پله ابر ستاره تاریخ دنیای فوتبال در سخنانی جدید اظهار کرده است که لیونل مسی اصلا فوتبالیست کاملی نیست و از نظر اون کامل ترین فوتبالیست حال حاظر جهان کس دیگری هست . او در این مورد گفت :

" مسی فوتبالیست خوبی هست و هر کسی آرزوی بازی در کنار اون رو داره . اما اون اصلا کامل نیست . اون توی ضربه سر و بعضی چیز های دیگر ظعیف هست . در ضمن اون تازه 3-4 ساله که روی کار اومده و باید دید آیا میتونه مثل من و مارادونا در 20 سال بدرخشه یا نه . "

او در ادامه صحبت ها از شخص دیگری به عنوان کامل ترین فوتبالیست حال حاظر نام برد . اشتباه نکنید این فرد کریس رونالدو هم نیست . او در این مورد گفت :

" یک بازیکن هست که من خیلی قولش دارم و آرزو دارم کنارش بازی کنم . او الان کامل ترین بازیکن هست و او کسی نیست نیمار !!! او فوق العاده است . ! "

او که دیشب تولدش 71 سالگی خود را در انگلیس و در کنار برادران فردیناند و چند تن دیگر از رفیقانش گذراند در مورد لیگ جزیره هم چنین گفت :

" لیگ انگلستان بدون شک بهترین لیگ اروپا هست و هیچ لیگی به آن نمیرسد . حتی لالیگا ! "

×××

صحبت شخصی : پله کاملا در مورد مسی درست گفته اما نیمار !!!! اینو شنیدم تعجب کردم . من تا حالا 2-3 بازیش رو دیدم و اون چنان آش دهون سوزی نبوده . حالا که قراره زمستون بیاد رئال و من وقتی شنیدم که خوزه شخصا اونو میخواد قبولش کردم . فقط امیدوارم تو اروپا هم بدرخشه ...

SASAN
10-27-2011, 05:01 PM
به شخصه نیمار رو به عنوان فوق ستاره قبول ندارم !

در حد یک بازیکن خوب میدونم . ولی فوق ستاره ... نه !

پله هم برزیلی است ، مشخصا باید به نیمار رای برتری بدهد .

نیمار هنوز در سطح اول فوتبال جهان بازی نکرده ، و نباید اونو در حالت فعلی فوق ستاره دونست .

Arsalan
10-27-2011, 05:39 PM
پله همیشه عادت داره جوگیر بشه !
یادمه در مورد رونالدینیو و روبینیو هم گفته بود اینا جایگزین من میشن ، بهترین بازیکن تاریخ میشن اما دیدین که عاقبتشون چی شد .
کلا پیش بینی های پله معروفه که همیشه اشتباه در میاد !
کاملترین فوتبالیست اتفاقا همون کریس رونالدو در حال حاضر هست : قدرت دریبل زنی ، شوت زنی ، هد زنی ، ضربات آزاد ، قدرت بدنی ، تکنیک بالا ، تیم وُرک خوب ، خوش چهره ، خوش استایل ووو ... :ی

فعلا ..

AƦAƾH
10-27-2011, 06:03 PM
حسین جان هنوز مشخص نشده میاد رئال یا نه.تازه آخرین خبرش هم که همین 1ساعت پیش اومد رو سایت ها گفته:" من دو بار پیشنهادات اروپایی را رد کردم در سانتوس بمانم . به بهترین شدن در جهان فکر نمی کنم اما فکر نمی کنم که زمان رفتنم باشد ."

Olympic Hero
10-27-2011, 06:23 PM
میاد آرش جون .. اینا همیش ادا بازی هست داره کلاس میاد . زمستون نیاد تابسون 100 درصد میاد . خوزه بدجور دنبالش هست هر کی هم خوزه دنبالش باشه باید جذب بشه . مثل ساهین و کوئنترائو :d

r v d
10-27-2011, 11:24 PM
پله درمورد بهترین لیگ قطعاً درست گفته و نظرش کاملاً منطقیه ! اون قسمت دومش رو کاملاً موافقم . حتی لالیگا

در مورد مسی هم باهاش موافقم و نظر بسیار بسیار به جایی هست . و مخصوصاً این قسمتش : اون توی ضربه سر و بعضی چیز های دیگر ظعیف هست

یک چیزی رو هم من اضافه کنم اونم اینه که اگه ژاوی و اینیستا رو از بارسا بگیرند مسی باور کنید یه تنه نمیتونه تیم رو پیروز کنه نمونش همین تیم ملی آرژانتین. :|

در مورد نیمار هم پله اخساسی و غیر منطقی صحبت کرده و یقین دارم نیمار هر چقدر خوب باشه نمی تونه کاملترین و بهترین بازیکن بشه.

SASAN
10-28-2011, 12:22 AM
" لیگ انگلستان بدون شک بهترین لیگ اروپا هست و هیچ لیگی به آن نمیرسد . حتی لالیگا ! "

:143:

The Shadow
10-28-2011, 12:48 AM
میاد آرش جون .. اینا همیش ادا بازی هست داره کلاس میاد . زمستون نیاد تابسون 100 درصد میاد . خوزه بدجور دنبالش هست هر کی هم خوزه دنبالش باشه باید جذب بشه . مثل ساهین و کوئنترائو :d

یادش بخیر ، اون موقع که چلسی به فکر پیشنهاد دادن به نیمار بود ، رئال که هیچ ، بابای رئال هم نمیدونست نیمار رو با چه " نونی " مینویسن ! :131:

Olympic Hero
10-28-2011, 01:02 AM
اونموقع فرق میکرد .. الان خوزه میخوادش هر رقمی هم نیمار بگه پرز شک نکن به خاطر خوزه بهش میده . پس بدون نیمار برای رئال هست :106::106: :d