Arsalan
10-31-2011, 05:50 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
صحبتهای جان سینا در مورد تی شرت جدیدش | Rise Above Hate !
روز بازی سینا در ونجنس 2011 وی با یک تی شرت و شلوارک جدید به آرنا وارد شد.
به گفته ی خود سینا این لباس ها دائمی خواهند بود. با هم صحبتهای سینا در مورد این لباس ها را می خوانیم :
شلوارک جین ، به نظرم دیگه بازنشسته ( کهنه ) شده بود. شلوارک جدیدم نظامیان آمریکایی رو نشون میده.
من فکر کنم اونها پشت این خواهند ایستاد. با این کارم میخوام اونها رو یادآوری کنم.
ارتش ، نیروی دریایی ، نیروی هوایی ، گارد دریایی و ... من همیشه روز به روز در حال تغییر هستم.
سینا البته خاطر نشان کرد که او شلوارک جین خود را بطور کامل کنار نگذاشته است.
این لباس های قدیمی خودم مثل شلوارک ، تی شرت های قدیمی و ... رو همیشه تو یه گنجه نگه میدارم.
یا شاید بعدا اونها رو بپوشم یا مثلا به تالار مشاهیر ( هال آف فیم ) تقدیم کنم .
سینا همچنین در مورد تی شرت جدیدش به نام Rise Above Hate صحبت کرد که یک آرم تبلیغاتی be a STAR هم روی آستین آن چاپ شده است.
من میخواستم یه کار مثبت انجام بدم.
من گروهی از طرفداران متنوع دارم که همیشه پشتم هستن.
من برای کارهای گرافیکی و دیوانه کننده روی تی شرت هام شناخته میشم.
نمی خواستم با استفاده از گرافیک و کار پیچیده ای پیغام بدم.
بنابراین با یه طرح ساده جلوی تی شرت کلمات Rise Above Hate و پشت تی شرت Hustle, Loyalty, Respect رو نوشتیم.
فعلا ..
صحبتهای جان سینا در مورد تی شرت جدیدش | Rise Above Hate !
روز بازی سینا در ونجنس 2011 وی با یک تی شرت و شلوارک جدید به آرنا وارد شد.
به گفته ی خود سینا این لباس ها دائمی خواهند بود. با هم صحبتهای سینا در مورد این لباس ها را می خوانیم :
شلوارک جین ، به نظرم دیگه بازنشسته ( کهنه ) شده بود. شلوارک جدیدم نظامیان آمریکایی رو نشون میده.
من فکر کنم اونها پشت این خواهند ایستاد. با این کارم میخوام اونها رو یادآوری کنم.
ارتش ، نیروی دریایی ، نیروی هوایی ، گارد دریایی و ... من همیشه روز به روز در حال تغییر هستم.
سینا البته خاطر نشان کرد که او شلوارک جین خود را بطور کامل کنار نگذاشته است.
این لباس های قدیمی خودم مثل شلوارک ، تی شرت های قدیمی و ... رو همیشه تو یه گنجه نگه میدارم.
یا شاید بعدا اونها رو بپوشم یا مثلا به تالار مشاهیر ( هال آف فیم ) تقدیم کنم .
سینا همچنین در مورد تی شرت جدیدش به نام Rise Above Hate صحبت کرد که یک آرم تبلیغاتی be a STAR هم روی آستین آن چاپ شده است.
من میخواستم یه کار مثبت انجام بدم.
من گروهی از طرفداران متنوع دارم که همیشه پشتم هستن.
من برای کارهای گرافیکی و دیوانه کننده روی تی شرت هام شناخته میشم.
نمی خواستم با استفاده از گرافیک و کار پیچیده ای پیغام بدم.
بنابراین با یه طرح ساده جلوی تی شرت کلمات Rise Above Hate و پشت تی شرت Hustle, Loyalty, Respect رو نوشتیم.
فعلا ..