PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : » مصاحبه ی دیوید هارت اسمیت | wwe رفتار خوبی نداشت !

Arsalan
11-06-2011, 12:49 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

مصاحبه ی جدید دیوید هارت اسمیت | WWE رفتار ناعادلانه ای با من داشت !

Live Audio Wrestling مصاحبه ای مفصل را با دیوید هارت اسمیت استار سابق WWE داشته و در مورد موضوعات مختلفی با وی به گفتگو پرداخته است. اون قسمتی که اسمیت در مورد WWE حرف زده رو با هم می خونیم .

شکایت بزرگ من از WWE اینه که بصورت عادلانه بهم فرصت کار ندادن. ما روی تگ تیم تایتل خوب داشتیم کار می کردیم.
بچه هایی مثل شیمس یا درو مکینتایر استعداد فوق العاده ای دارن و اگه مثلا دست من بودن خیلی کارای بزرگتری باهاشون میکردم.

من مطمئنم با اصل و نسبی که دارم میتونستم کارای خوبی رو انجام بدم، بهرحال اینطور نشد. اساسا این اتفاق افتاد و من از اونجا جدا شدم. من خوشحالم که جدا شدم چون دوست ندارم جایی که قدرم رو نمیدونن یا ازم درست استفاده نمیکنن بمونم.

زمانی که John Laurinaitis صدام کرد و اخراجم کرد من راحت شدم.ما با هم گفتگوی خوبی داشتیم و اون بهم گفت درها همیشه برای بازگشتم باز هست .

....................