PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حذف جان موریسن از راستر wwe ، بازگشت بورن و برودس کلی،طراحی جدید باری wwe چمپیون

AƦAƾH
12-02-2011, 12:00 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

جان موریسن:
امروز صبح جان موریسن استار کمپانی(اسبق)از راستر سایت حذف شد و به wwe alumni پیوست !

بازگشت ایون بورن و شروع فعالیت برودس کلی:
کمپانی از بازگشت ایون بورن در لایو ایونت راء در فلورایدا خبر داد!اگر مشکلی پیش نیاد به زودی برمیگرده.
برودس کلی نیز بلاخره این هفته در اسمک داون کار خودشو دوباره شروع میکنه!

تایتل جدید برای WWE Champion:
کمپانی قصد داره به زودی این تایتل رو کنار بزاره و در حال طراحی تایتل جدیدش هست!در رابطه با همین موضوع سی ام پانک دارنده ای این کمربند گفته که "آره،تایتل فعلی دیگه قدیمی شده.خیلی هم ضایع و بچه گونه و شلوغ پلوغه!من نیاز به یک کمربندی دارم که با وقار و در سطح من باشه!نه این مسخره!

Erfan_Cena
12-02-2011, 01:02 PM
خبری نیومده که قراره چه شکلی بشه؟:d

AREF TAKER
12-02-2011, 01:19 PM
پانک راست گفته.این کمربند فقط به درد جان سینا.خدا کنه که با اومدن کمربند جدید یه تغییری هم تو مسابقات کمربند واسه راو بشه و جان سینا همیشه تو مسابقات کمربند نباشه

El Residente
12-02-2011, 01:29 PM
جان موریسن:
امروز صبح جان موریسن استار کمپانی(اسبق)از راستر سایت حذف شد و به wwe alumni پیوست !

پیش به سوی تی ان ای فن شدن ...

AƦAƾH
12-02-2011, 01:51 PM
نه هنوز معلوم نیست چه شکلی میشه!:d

امیر نمیره تی ان ای.کلا میخواد بزار کنار کشتی کچ رو!
:2-2:

Never Give Up
12-02-2011, 03:21 PM
معلوم نیست این وینس میخواد چه کنه آخه موریسون.....................

big-red-machine
12-02-2011, 04:39 PM
خود مورییسون گفته دیگه کریر در کشتی حرفه ای به پایان رسیده و میخوائ کلا از این کار بازنشسته بشه.
کمربند هم کهخ چندوقت پیش خود سینا پیشنهاد داده بود عوض بشه و دوباره مثل همون 2005که میچرخید بشه!!!

El Residente
12-02-2011, 08:40 PM
هیچی دیگه پس پیش به سوی فراموش کردنِ رستلینگ ! :|

AƦAƾH
12-02-2011, 09:17 PM
نه دوست عزیز مثل 2005 نمیشه! طراحی میکنن،پس اون نمیشه!پانک داره میگه این بچه گونه و شلوغ بلوغه و مخصوصه سیناس،نمیان بدترش کنن که!