PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : صحبت های جدید دالف زیگلر،زمان بازی بوکرتی و کودی رودز،بازکشت ایون بورن

AƦAƾH
12-03-2011, 08:56 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

صحبت های جدید دالف:
دالف زیگلر جدیدا در مورد اینکه مدرسه رو بیشتر میخواست یا رسلینگ صحبتهای کوتاهی کرده."من به خودم گفتم قبل از رفتن به رسلینگ باید دانشگاهمو تمام کنم و کردم،من نمیتونستم 2تارو همزمان داشته باشم،من یک انتخاب داشتم و رسلینگ رو انتخاب کردم,چون که رویای من بود،اگر باز هم به قبل برمیگشتم همینو انتخاب میکردم چون واقعا بزرگترین آرزوی من بود!من از 5سالگی آرزو داشتم استار WWE باشم.البته من در دبیرستان واسه MMA تمرین میکردم...

زمان بازی بوکرتی و کودی رودز:
کمپانی قصد داره در هاس شو که در تنسی هست این دو رو مقابل هم قرار بده!دلیل این کار این هست که WWE پتانسیل بازی رو برای جلوی دوربین رفتن و پخش از تی-وی ببینند!

بازگشت ایون بورن:
همانطور که قبلا گفته شد محرومیت بورن رو به اتمام هست،بورن فردا بعد از 30 روز به رینگ برمیگرده،در فلوریدا.

AREF TAKER
12-03-2011, 04:52 PM
بوکر خیلی استار خوب و با سابقه ایه.نباید اونو با یکی مثل کودی رودز در مینداختن.

AƦAƾH
12-03-2011, 05:32 PM
مسئله الان بوکر نیست! بلکه کودی رودز هست!چون از زمان کشتی گرفتن بوکر گزشته و در همین هد گزارش که صدایه خوفـی داره و یا مثل جی ام خوبه!
از بوکر استفاده میکنن که کودی برای آینده آماده تر باشه!
(نظر شخصی)