ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لوکا بوناچيچ سرمربي پرسپوليس شد

ŠÄÉËĐ
12-10-2011, 11:46 PM
لوکا بوناچيچ سرمربي پرسپوليس شد

لوکا بوناچيچ سرمربي تيم پرسپوليس شد. در جلسه امروز مديران باشگاه پرسپوليس، اين مربي 56 ساله کروات به عنوان سرمربي جديد سرخپوشان انتخاب شد و از فردا تمرينات اين تيم را زير نظر مي گيرد.

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

بوناچیچ کروات که فصل جدید را با تیم سپاهان شروع کرده بود، پس از شکست سنگین 3- صفر مقابل مس کرمان از کار برکنار شد. لوکا امشب وارد تهران می شود و پس از عقد قرارداد از فردا کار خود را با این تیم شروع می کند. بوناچیچ در فصل 87 هم کاندید مربیگری این تیم بود، اما در نهایت وینگادا پرتغالی انتخاب شد.
لوکا دو سال پیش هم در وضعیتی مشابه مس کرمان را تحویل گرفت و در مسابقات آسیایی با این تیم نتیجه خوبی کسب کرد و مس از گروه خود صعود کرد.

Olympic Hero
12-11-2011, 12:48 AM
پیشاپیش رفتن علی کریمی از تیم پرسپولیس رو به هوادار ها تسلیت میگم . با این اخلاقی که این 2 دارن عمرا با هم نمیسازن و سناریو سال قبل استیل آذین برای پرسپولیس هم امسال اجرا میشه .

The Phenom
12-11-2011, 01:59 AM
بچه تو کار تیم به چنگ رفته ما دخالت نکن ما خودمون بهتر می دونیم چیکار کنیم

ضمنا هر ادم باغیرتی که نوشته منو می خونه یه فحش به بارسلونا هم بده خدا پدر مادرشو واسش نگه داره

Olympic Hero
12-11-2011, 02:49 AM
دایی جون اشتباه نکن منظور من اخلاق گند این آقای لوکا هست .. شک نکن کریمی نمیتونه زیر دست این مربی کار کنه چون میشه گفت حرف زور تو کتش نمیره . همونطور که نویدکیا و بازیکنای سپاهان نتونستند . به نظر من پرسپولیس بدترین کار رو کرد . این کار احتمال جدایی علی رو خیلی میبره بالا . علی بازیکنی نیست که زیر حرف کسی مثل لوکا بره لوکا هم مربی ای نیست که به کسی مثل علی کریمی که گنده تیم هست باج بده و ازش تعریف کنه . این 2 به احتمال بالا به هم به اختلاف میخورن که باید دید کدومشون از تیم میره لوکا یا علی ....

The Phenom
12-11-2011, 04:44 AM
من به شوخی گفتم دادا

ولی خوب به طور موقت فکر کنم اوردنش وگرنه هممون میدونیم چیزه این بابا خله

bomb5
12-11-2011, 11:20 AM
100% نیست اومدنش. تازه میاد برا مذاکرات. بعید می دونم مربی پرسپولیس بشه، چون آبش با علی کریمی تو یه جوب نمیره.