توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جدایی آندر از کین (کارگردان:وینس مکمن)+مشکلات wwe
Ehsan Hero
12-16-2011, 04:42 PM
استباه نکنین.این یک فیلم ایرونی نیس.یه فیلمیه که چند سالی هست وینس مکمن راه انداخته.خداییش مخوف ترین پر قدرت ترین و بهترین تگ تیم تاریخ از هم جدا شدن.خیلیا دوست داشتن که آندرتیکر در آخرین سال کریرش تگ تیمشو با کین حفظ کنه.اما نشد.
میخوام بدونم که شما در مورد از هم پاشیده شدن این تگ تیم چه نظری دارید؟واقعا حیف شد که تگ تیمی با چنین قدرتی از هم پاشید.
کین که ماسکدار شد.آندرتیکر هم که قبل از میلاد مسی مصدوم شد.هنوز خوب نشده.
چند تا مسابقه ی tna که نگاه میکردم تقریبا همشون هاردکور بودن.wwe داره به تئاتر تبدیل شده.خیلیا دیگه کشتی کج نگاه نمی کنن.
بزرگترین مشکل این کمپانی رفتن مطرح ترین استار هاست.مثلا:
Stone cold
batista
mick foley
hulk hogan
hbk
edge
و خیلیای دیگه از جمله راک که همش میاد و میره.هم چنین کریس جریکو رو فراری دادن.
همش شده سینا سینا سینا.اح اح اح حالم بهم خورد.هرچی خرجش کردن بدتر شد.از بس فیس بود دارن بووووووووووش میکنن.
من نه کارشناسم نه شغلم اینه.اما مطمئنم مهمترین دلیل بدبخت شدن wwe وجود قانون مسخره ی pg هست.شاید ساسان خودمونم بخاطر وجود این قانون رستلینگ رو دنبال نمیکنه.
الان wwe به وجود کسایی مث آندرتیکر و راک زندس که اونم بعد از رستلمنیا تمومه.کار wwe تمومه.همه ی استاراش مخصوصا دی*واهاش از دست داد.
میخوام نظر شما رو بدونم.
big-red-machine
12-16-2011, 05:34 PM
بله واقعا خیلی حیف شد این 2تا باهم دوباره تگ نشدن.دوست دارم که برای یک بار دیگه هم که شده این 2رو باهم به عنوان تگ تیم ببینیم.تگ تیمی که در کنار دی اکس دوتا از بهترین تیمهای تاریخ رسلینگ بودن.
Mirza
12-16-2011, 11:36 PM
همش شده سینا؟؟؟ این دیگه خنده داره!!!
الان سینا کمربند wwe دستشه و همه مین اونت ها توش حضور داره؟؟!!! حالا مسئله بو شدنش جداس ولی الان سی ام پانک و زک رایدر که الان دارن براشون خرج میکنن نه سینا...
یکی میگه سینا باعث از هم پاشیدگی گروه آسوم تروث شده چون شکراب کرد رابطه آرتروث و د میز رو درسته ولی چرا میز از پشت به آرتروث فینیشرشو اجرا کرد و نرفتن سینا رو بزنن چون حرفای سینا درست بود مگر نه که اینجوری نمیشد. آرتروث هم به دلیل مصرف مواد مخدر باید 30 روز تعلیق میشد ولی کمپانی راه بدی رو برای این گروه انتخاب کرد....
Ehsan Hero
12-18-2011, 03:12 PM
داش میرزا فک کنم یه شیش ماهی عقبی.الان کمربند wwe دست پانکه عزیز
Mirza
12-18-2011, 06:30 PM
داش میرزا فک کنم یه شیش ماهی عقبی.الان کمربند wwe دست پانکه عزیز
میدونم اما من دارم ازت سوال میکنم که الان تو که میگی همش شده سینا پس الان سینا تایتل داره؟ یا همه مین اونتها هس؟
الان لباس های پانک تو آرنا بیبشتر شده و براش بیشتر خرج میکنن.
The Last Outlaw
12-18-2011, 07:44 PM
كمپاني كار رو بجايي رسونده كه سينا تو شهر خودش (باستن) هم بو ميشه!
اين اواخر با قدرت گرفتن هانتر و دخالتش تو استوري ها يه مقدار كمپاني از اون يك نواختي در اومد ولي هنوزم با دوزان طلايي wwf خيلي فاصله داره.
اشتباه بزرگه مكمن زماني بود كه پشتوانه سازي نكرد و الان با بازنشسته شدن اكثر استارهاي بزرگ به بن بست خورده تا جايي كه زك رايدر براي US Title بازي ميكنه!
از 2005 مكمن به فكر افتاد كه دير بود و اشتباه بزرگش هم اين بود كه سرمايه گذاري رو روي بد كسي كرد! سينا هميشه در حد يه كشتي گير معمولي كشتي ميگيرفت و چون رپ هم ميخوند تماشگارا ازش بدشون نميومد ولي هيچوقت اون رو در سطح WWE Title قبول نداشتن. مكمن با قهرمان كردن سينا به مدت طولاني ضربه بزرگي به كمپاني و شخص سينا زد. سال 2006 و 2007 سينا رفته رفته منفورتر شد تا امروز كه حتي تو شهر خودش هم بو ميشه!
يكي از اساسي ترين مشكلات سينا كاركتر 100درصد مثبتش هست. حتي هوگن هم در اوج محبوبيتش هيچوقت 100درصد مثبت نبود ولي سينا چون بايد به عنوان الگو براي كودكان آمريكايي كار كنه يه شخصيت مثبت بيش از حد بهش دادن كه بعضي اوقات حال آدم رو بهم ميزنه! از كشتي گرفتنش هم كه نگيم بهتره! كار با ميكروفنش هم به اعتقاد خيلي ها افتضاحه خصوصا وقتي ميخواد جو الكي بده و صداش رو بلند ميكنه كاملا تو ذوق ميزنه.
خلاصه كلام كه به نظر ميرسه وينس كم كم داره سر عقل مياد و به امثال پانك بهاي زيادي داده و پانك هم حقيقتا لياقتش رو داره كه فيس كمپاني بشه. كاركتر فعلي پانك يه ورژني از استيو آستين هست كه خيلي رك و صريح حرفاش رو ميزنه و زير بار حرف رئيسش هم نميره. درگيري پانك در اين چند ماه با جان لورنايتس چيزي شبيه به درگيري مكمن و آستين بوده و در چند لول پائين تره و متفاوت تر.
به شخصه اميدوارم كمپاني بعد از رفتن اسطوره بزرگي مثل*اندرتيكر بتونه ادامه بده و جذابيتش رو حفظ كنه و الا من و خيلي هاي ديگه شايد بعد از WM 28 پرو رسلينگ رو براي هميشه كنار بگذاريم.
bomb5
12-19-2011, 08:26 AM
دقیقا حرف های دل منو زدی.
Mirza
12-19-2011, 05:03 PM
كمپاني كار رو بجايي رسونده كه سينا تو شهر خودش (باستن) هم بو ميشه!
اين اواخر با قدرت گرفتن هانتر و دخالتش تو استوري ها يه مقدار كمپاني از اون يك نواختي در اومد ولي هنوزم با دوزان طلايي wwf خيلي فاصله داره.
اشتباه بزرگه مكمن زماني بود كه پشتوانه سازي نكرد و الان با بازنشسته شدن اكثر استارهاي بزرگ به بن بست خورده تا جايي كه زك رايدر براي US Title بازي ميكنه!
از 2005 مكمن به فكر افتاد كه دير بود و اشتباه بزرگش هم اين بود كه سرمايه گذاري رو روي بد كسي كرد! سينا هميشه در حد يه كشتي گير معمولي كشتي ميگيرفت و چون رپ هم ميخوند تماشگارا ازش بدشون نميومد ولي هيچوقت اون رو در سطح WWE Title قبول نداشتن. مكمن با قهرمان كردن سينا به مدت طولاني ضربه بزرگي به كمپاني و شخص سينا زد. سال 2006 و 2007 سينا رفته رفته منفورتر شد تا امروز كه حتي تو شهر خودش هم بو ميشه!
يكي از اساسي ترين مشكلات سينا كاركتر 100درصد مثبتش هست. حتي هوگن هم در اوج محبوبيتش هيچوقت 100درصد مثبت نبود ولي سينا چون بايد به عنوان الگو براي كودكان آمريكايي كار كنه يه شخصيت مثبت بيش از حد بهش دادن كه بعضي اوقات حال آدم رو بهم ميزنه! از كشتي گرفتنش هم كه نگيم بهتره! كار با ميكروفنش هم به اعتقاد خيلي ها افتضاحه خصوصا وقتي ميخواد جو الكي بده و صداش رو بلند ميكنه كاملا تو ذوق ميزنه.
خلاصه كلام كه به نظر ميرسه وينس كم كم داره سر عقل مياد و به امثال پانك بهاي زيادي داده و پانك هم حقيقتا لياقتش رو داره كه فيس كمپاني بشه. كاركتر فعلي پانك يه ورژني از استيو آستين هست كه خيلي رك و صريح حرفاش رو ميزنه و زير بار حرف رئيسش هم نميره. درگيري پانك در اين چند ماه با جان لورنايتس چيزي شبيه به درگيري مكمن و آستين بوده و در چند لول پائين تره و متفاوت تر.
به شخصه اميدوارم كمپاني بعد از رفتن اسطوره بزرگي مثل*اندرتيكر بتونه ادامه بده و جذابيتش رو حفظ كنه و الا من و خيلي هاي ديگه شايد بعد از WM 28 پرو رسلينگ رو براي هميشه كنار بگذاريم.
دوست عزیز مثل اینکه شما از اصل و ریشه با سینا مخالفی و دلایلی که میاری هم بعضی هاش خداییش غیر منطقیه... اما بعضی هاش منطقی یکیش همین فیس کامل بودن سینا که من خیلی بدم میاد و دوست دارم بعد همین رسلمنیا یا قبل رسلمنیا 28 شخصیتش تغییر بکنه...
الان دیگه سینا هرچی که هست اما یک قهرمان تایتل wwe در نزد مردم به حساب میاد چه بخواد بو بشه و چه بخواد تشویقش بکنن و نمیدونم این جان سینا چه هیزم تری به شما فروخته که همچین می توپیدش این بنده خدا رو انگار نه انگار. البته نظرات همه قابل احترامه ولی بعضی وقتها دوستان بی انصافی میکنن در حد اینکه سینا رو با کشتی گیر معمولی یکی میگیرن و بردن تایتل شات توسط سینا رو اشتباه میدونن.
همین سی ام پانکی که شما میگی ورژنی از کشتی گیر محبوبت هس الان همین آستین میخواد برگرده به رسلینگ(طبق خببرهای منتشر شده) و یک درس اساسی به پانک بده و باهاش تو رسلمنیا 28 یک بازی ترتیب بده و از کمپانی هم درخواست کرده. خیلی دوست داره دوباره به رینگ برگرده و هدف از بازگشتش هم درگیریش با پانک هس...
bomb5
12-19-2011, 05:35 PM
معمولا استار برای کمپانی تعیین و تکلیف نمی کنه... حالا میخاد استین باشه. این مک ماهانه که هرچی عشقش بکشه انجام میده (مثل بازی تریپل و رندی و جان سینا) که چون رندی بچه دار شد برد رستلمنیا رو تقدیم کرد. پس فقط نظر مک ماهان. سینا محبوب بچه هاست. شما صحبت های باتیستا قیل سامراسلم 2008 رو ببینید، دقیقا حرفاش درسته.
big-red-machine
12-19-2011, 05:55 PM
البته من قصد طرفداری از عمه سینا رو به هیچ وجه ندارم اما به هرحال تا حدودی دوستمون منطقی صحبت میکنه و راست میگه و خیلی ها هم از جمله خودم بی دلیل با سینا چپ افتادن.ببینید این کمپانی ای هستش که ما با تمام ویژگی ها انتخابش کردیم و میدونیم خود استار نقشی زیادی به هیچ وجه نداره و مسابقات از قبل بوک میشه.باتیستا هم با تمام احترامی که واسش قائلم و بزرگترین قهرمان سنگین وزن تاریخ میدونم اما تا حدودی چرت گفته بود.باتیستا میگفت سینا کشتی گیر بچه ها هست و این کمپانی زیادی بهش بها میده.خوب این روش کمپانی هست و خود باتیستا هم از همین کمپانی و روشش به همه جا رسید.باد خورده بود به کلش و رفت که مبارزه واقعی بکنه اما دووم نتونست بیاره.بهتره ماهم کمی با انصاف نگاه کنیم.همون موقعی که کمپانی به تریپل اچ بها میداد و زرت و زرت قهرمانی میداد یا به آستن یا به همین باتیستا که چیزی واسش کم نذاشت و بهترین ها رو براش به ارمغان آورد آیا اون موقع هم نارذاحت میشدیم که چرا داره تک بعدی پیش میره کمپانی و به اینها زیاد بها میده؟خوب معلومه که نه چون میدونستیم از روی که پایه پرو رسلینگ بنا گذاشته شد برنامش همینطوری بوده و هیچوقت واقعی نبوده و باور کنید از همون روز اول هم که پرو رسلینگ به این سبک جدید اومد بچه ها و نوجوانان بیشترین طرفداران بودند و میامدند به آرنا.ولی در هر صورت این از گناه مگمن و کمپانی کم نمیکنه که سینا رو الان تو جایگاهی گذاشتن و قهرمانیهای بی شماری دادن بهش که شاید لایق نصفشون هم نبوده
bomb5
12-19-2011, 06:26 PM
ما قبلا و همون سال 2008 با اکثر اعضای سایت در مورد حرفای باتیستا بحث کردیم. اکثر بچه ها با حرفاش موافق بودن. از دید شما چرت و پرت گفته، نظر اکثر بچه های سایت چیزه دیگه ایه.
Mirza
12-19-2011, 09:48 PM
البته من قصد طرفداری از عمه سینا رو به هیچ وجه ندارم اما به هرحال تا حدودی دوستمون منطقی صحبت میکنه و راست میگه و خیلی ها هم از جمله خودم بی دلیل با سینا چپ افتادن.ببینید این کمپانی ای هستش که ما با تمام ویژگی ها انتخابش کردیم و میدونیم خود استار نقشی زیادی به هیچ وجه نداره و مسابقات از قبل بوک میشه.باتیستا هم با تمام احترامی که واسش قائلم و بزرگترین قهرمان سنگین وزن تاریخ میدونم اما تا حدودی چرت گفته بود.باتیستا میگفت سینا کشتی گیر بچه ها هست و این کمپانی زیادی بهش بها میده.خوب این روش کمپانی هست و خود باتیستا هم از همین کمپانی و روشش به همه جا رسید.باد خورده بود به کلش و رفت که مبارزه واقعی بکنه اما دووم نتونست بیاره.بهتره ماهم کمی با انصاف نگاه کنیم.همون موقعی که کمپانی به تریپل اچ بها میداد و زرت و زرت قهرمانی میداد یا به آستن یا به همین باتیستا که چیزی واسش کم نذاشت و بهترین ها رو براش به ارمغان آورد آیا اون موقع هم نارذاحت میشدیم که چرا داره تک بعدی پیش میره کمپانی و به اینها زیاد بها میده؟خوب معلومه که نه چون میدونستیم از روی که پایه پرو رسلینگ بنا گذاشته شد برنامش همینطوری بوده و هیچوقت واقعی نبوده و باور کنید از همون روز اول هم که پرو رسلینگ به این سبک جدید اومد بچه ها و نوجوانان بیشترین طرفداران بودند و میامدند به آرنا.ولی در هر صورت این از گناه مگمن و کمپانی کم نمیکنه که سینا رو الان تو جایگاهی گذاشتن و قهرمانیهای بی شماری دادن بهش که شاید لایق نصفشون هم نبوده
دوست عزیز دقیقا همینه خوب شد یک نفر هم از روی تعصب حرف نزد. دوستان فکر میکنن که سینا قهرمان بچه هاس خوب که باشه قهرمان پیرها هم هس و قهرمان هر ابوالبشری هستش مگر تیکر بزرگ و آستن طرفداراشون بچه نیستند شاید شماها تو آرنا میاد سرشماری میکنید میبینید چون همه بزرگ هستن بینشون هم بچه ای نیس میگید آستن یا هرکسی دیگه ای طرفداراش بزرگسال هستند اتفاقا در اشتباهید...
دقیقا این دوست م به نکته ای اشاره میکنه که بنده هم بهش اعتقاد دارم الان تریپل اچ داماد مکمن هس چند تا قهرمانی کسب کرده 13 تا بهش اون سالها بها میداد انوقت دوستان همشون خوشحال هم بودند چون الان سینا اینجوری شده میگید اصلا شایسته نیس یا همون باتیستا که همش از قصد دشمنی با سینا حرفاشو میزنه و یک سری چرت و پرت تو حرفاش میاره شما هم پشت بندش میگید درست و راست میگه!!!
باتیستا هم دیگه وقتی خودش نخواس اینجوری شد...
big-red-machine
12-19-2011, 10:24 PM
نمیخوام از رئ تعصب حرف بزنم و با منطق و عقل ناقص خودم این حرفا رو میگم.پس متهم نکنید که بی خودی کسیو دوست دارم یا بدم میاد.حالا به ادامه پست قبلیم میپردازم:خوبه همین امروز شما شاهد یک اتفاقی اینچنینی در حد خاله سینا بودیدی اما با اسمی دیگه به نام عمو تریپل اچ.البته اگه بخوایم با زاویه دید خیلی از دوستان بهش نگاه کنیم.((عمو تریپل اومد با پتکش آدم بدها رو ادب کرد و زد و بیرونشون انداخت.دوباره عمو تریپل اچ برنده میشه.))خیلی ها از این حرفم ناراحت میشن.خودمم اگه یکی اینو بگه به هیچ وجه تاییدش نمیکنم.اما این هم دقیقا مثل قضیه سیناست.براتون بیشتر شرح میدم:همین امروز قبل اینکه پی پی وی به دستم برسه یه نگاهی به بازی های نش و تریپل در سال2003 مینداختم.اون سال تریپل شخصیت هیل داشت اما چه هیل باشه چه فیس باید ببره.اون موقع هم حالا به تناسب کرکترش با ایوولوشن با دوز و کلک زد نش رو برد و هوادارها عصبانی شدند.حالا بعد از 8سال هم دوباره برگشت و برد و نش از کمانی خداحافظی کرد.عمو تریپل در هر حالی همه رو میبره!!!!!یه جور دیگه نگاه کنید چی میگم:این درسته که کوین نش اسطوره ای رو بعد از این همه سال به رینگ برگردوند فقط برای یک بازی و خوب و قوی نشون دادن تریپل اچ.اونوقت یه کاری کنند که هم بووو بشه هم تحقیر بشه و کریرش در wweرو اینطوری و با خداحافظیش در توئیتـــرش تموم کنه.(در صفحه شخصیش اعلام کرد که که دیگه با wweبه پایان رسیده).از تریپل بگذریم خیلی های دیگه هم هستن که از حوصله خارجه تا بخوام مثال بزنم.سینا اصلا لایق این جایگاه نیست و مطمئنا به بیشتر از حقش رسیده و جای خیلی ها رو گرفته و کاری کرده که خیلی ها(از جمله خودم)مخالف و دشمنش باشم اما میگم کمی منطقی تر به اوضاع نگاه کنیم و بیش از حد و کورکورانه از کسی بد نگیم.
The Last Outlaw
12-19-2011, 10:56 PM
مقايسه هانتر با سينا مثل مقايسه بي ام وه با پيكانه! هانتر يكي از بزرگترين رسلرهاي تاريخه. بازيهايي در طول كريرش ارائه داده كه سينا تو خواب هم نميتونه انجام بده . از استوري هاي جذابش با ميك فولي و راك گرفته تا آستين و شاون و باتيستا. توي اين سال ها هانتر اينقدر مسابقه خوب داشته كه بخوان هوم ويدئوش رو بسازن فكر كنم 10 تا دي وي دي بشه.
سينا غير يه بازي تو minb امسال كه اون هم بيشتر زيبايي ايش رو مديون نمايش پانك و جو خاص شيكاگو بود بازي زيبايي تو كريرش نداره. كل بازيهاي سينا رو ميشه براحتي از قبل پبش بيني كرد:
كل بازي كتك ميخوره . اواخر بازي حريف سينا رو تو يه سابميشن قفل كرده ناگهان سينا ****من ميشه و خودش رو از سابميشن خارج ميكنه بعدش چند تا شولدر بلاك . بعد حريف مياد يه مشت بزنه كه سينا جاخالي ميده يه سايداسلم ميزنه و بعدش مسخره ترين فن تاريخ رسلينگ يو كنت سي مي و بعدش ميره براي اف يو كه معولا اولش موفق نميشه ولي بالاخره تو تو يه رفت و برگشت اف يو رو هم ميزنه و تمام. قهرمان كودكان مثل هميشه ميبره تا بچه ها خوشحال و خندون آرنا رو ترك كنن.
واين شده داستان تكراري رسلينگ در چند سال اخير كه باعث شده كمپاني از اون شكوه و عظمت به چرتي و پوچي الان برسه كه بايد دست به دعا بشيم رسلمنيايي بياد تا امثال حاج تيكر يه رسلينگ واقعي برامون به نمايش بذارن. خدايي تو اين چند سال غير از بازيهاي حاج تيكر در رسلمنيا مسابقه ماندگاري انجام نشده! و دليل اصليش هم حضور سينا در همه مين ايونت هاس كه باعث ميشه اكثر بازيهايي كه قابليت ماندگار شدن دارن با حضور اين بشر از بين بره.
دوستاني كه ميگن حاج تيكر و آستين طرفداراي كودك دارن: بله كي گفته ندارن ولي طرفدارشون به كودكان محدود نميشه و هر كسي عاشق رسلينگ باشه مطمئنا عاشق همه اين اسطوره ها هست.
نميخوام توهين كنم ولي كسي كه يه كم رسلينگ بفهمه هيچوقت اون همه اسطوره رو ول نميكنه بياد طرفداره كشتي گير دلقك و بي استعدادي مثل سينا بشه!
big-red-machine
12-19-2011, 11:50 PM
اولا من نگفتم که طرفدار سینا هستم و من خیلی راحت میگم طرفدار کین و شان مایکل و بعدش هم راک و ادی گوئررو هستم و یکی از آنتی سینا ها هم هستم.حرفهای من رو هم بد متوجه شدید.اگر آخر پست من رو میخوندید گفتم که سینا لایق این جایگاه نیست و کمپانی سرمایه گذاری بدی کرد.همچنین اینو راحت میشد از پست قبلیم متوجه شد اما من یه بار دیگه به طور صریح میگم:هانتر کاملا و به طور مشخص یک سروگردن و یک لـِوِل از سینا بالاتره.اما چیزی که من میگم اینه که بی خود و بدون دلیل به استاری یا شخص خاصی نپرید.من اون مثالی رو که زدم واسه این بود که بگم اگه یکی بخواد میتونه اشکالی از استارهای دیگه بگیره و سیاستهای این کمپانی رو زیر سوال ببره(که واقعا باید به شدت زیر سوال برد کل این سیاستهاش رو).یک مثل هم زدم و امیدوارم به هوادارای محترم هانتر بر نخورده باشه وگرنه مثال دیگه زیاد بود.مثال هم این بود که هانتر هم همیشه میاد و همه رو میبره و میزنه و در تقریبا تمام استوری لاینهاش موفقه و همه هیل ها رو از پیش رو برمیداره و در آخر با پتکش به راه به راهش ادامه میده بدون اینکه کسی جلوشو بگیره.تو این چندساله باید تمام فنهای قدیمی و کلاسیک قبول بکنند که اجرای شوهاش و پروموهاش تکراری شده و میاد((2تا فیگور میگیره و و صداشو بالا میبره و طرفو تهدید میکنه که فلان روز برسه ...)).اما بهرحال برای هانتر و همه احترام قائلم و هانتر هم فقط یک مثال بود و امثال اون زیاده اما سینا بهرحال از همه بدتره به شخصه قابل دفاع نیست.در مورد بازیهای درخشان زیاد نبود اما خیلی کم و نایاب هم نبود.بازیهای کین و تیکر تو سال پیش(مخصوصا هل این سل)و یا بازی سه نفره شان و هانتر و سینا
Alitaker
12-20-2011, 03:19 AM
خب تو اینکه استوری لاین ها تکراری شده شکی توش نیست زک رایدر قهرمان آمریکا شد بنظرم این لقب شایسته شیموس هست کمپانی راست میگید واقعا مسخره شده کی فکرش میکرد که گریت کالی که ی زمان با آندرتیکر کل کل داشت تو رویال رامبل با ی بوس ابیوفته بیرون وامسال اینجوری ی جوجه که تو اسلمی با ی فینیشر شیمس خوابید زمین بزنه تو گوشش؟کمپانی روندش افتضاح شده
درمورد سینا:وجود سینا برای کمپانی لازمه ولی نه اینکه فیس 1کمپانی باشه .درضمن من با نظر آقای the last outlawتا حدودی مخالفم سی ام پانک اخلاق خیلی شاخی داره و زیر حرف زورنمیره درست ولی سی ام پانک کجا استان کلد کجا؟سی ام بانک گزینه خوبی برای نامبر وان نیست و این فقط بخاطر هیکلش هست
والبته موضوع اصلی تگ تیم برادران تخریب خیلی عالی بود ولی باید ی چیز درنظر بگیریم تگ تیم باید سر کمربند خودش بازی کنه که این کمربند درشان آندرتیکر نیست
big-red-machine
12-20-2011, 01:15 PM
حالا از بحث اصلیمون دور نشیم.من هم دوست دارم کین و تیکر دوباره باهم تگ بشن اما با شرایطی:تیکر با همون شخصیت ابهت دارش باشه نه آمریکن بد اس.همچنین خیلی دوست دارم آ[رین بازی تیکر یک تگ تیم مچ تو رسلمینیا باشه.برادران نابودگر و اونطرف هم بزرگترین تگ تیم تاریخ دیگه:یکی مثل دی اکس.
Ehsan Hero
12-20-2011, 02:56 PM
داداش پانک ارزش خرج کردن داره اما سینا ارزش نداره
Mirza
12-20-2011, 03:32 PM
مقايسه هانتر با سينا مثل مقايسه بي ام وه با پيكانه! هانتر يكي از بزرگترين رسلرهاي تاريخه. بازيهايي در طول كريرش ارائه داده كه سينا تو خواب هم نميتونه انجام بده . از استوري هاي جذابش با ميك فولي و راك گرفته تا آستين و شاون و باتيستا. توي اين سال ها هانتر اينقدر مسابقه خوب داشته كه بخوان هوم ويدئوش رو بسازن فكر كنم 10 تا دي وي دي بشه.
سينا غير يه بازي تو minb امسال كه اون هم بيشتر زيبايي ايش رو مديون نمايش پانك و جو خاص شيكاگو بود بازي زيبايي تو كريرش نداره. كل بازيهاي سينا رو ميشه براحتي از قبل پبش بيني كرد:
كل بازي كتك ميخوره . اواخر بازي حريف سينا رو تو يه سابميشن قفل كرده ناگهان سينا ****من ميشه و خودش رو از سابميشن خارج ميكنه بعدش چند تا شولدر بلاك . بعد حريف مياد يه مشت بزنه كه سينا جاخالي ميده يه سايداسلم ميزنه و بعدش مسخره ترين فن تاريخ رسلينگ يو كنت سي مي و بعدش ميره براي اف يو كه معولا اولش موفق نميشه ولي بالاخره تو تو يه رفت و برگشت اف يو رو هم ميزنه و تمام. قهرمان كودكان مثل هميشه ميبره تا بچه ها خوشحال و خندون آرنا رو ترك كنن.
واين شده داستان تكراري رسلينگ در چند سال اخير كه باعث شده كمپاني از اون شكوه و عظمت به چرتي و پوچي الان برسه كه بايد دست به دعا بشيم رسلمنيايي بياد تا امثال حاج تيكر يه رسلينگ واقعي برامون به نمايش بذارن. خدايي تو اين چند سال غير از بازيهاي حاج تيكر در رسلمنيا مسابقه ماندگاري انجام نشده! و دليل اصليش هم حضور سينا در همه مين ايونت هاس كه باعث ميشه اكثر بازيهايي كه قابليت ماندگار شدن دارن با حضور اين بشر از بين بره.
دوستاني كه ميگن حاج تيكر و آستين طرفداراي كودك دارن: بله كي گفته ندارن ولي طرفدارشون به كودكان محدود نميشه و هر كسي عاشق رسلينگ باشه مطمئنا عاشق همه اين اسطوره ها هست.
نميخوام توهين كنم ولي كسي كه يه كم رسلينگ بفهمه هيچوقت اون همه اسطوره رو ول نميكنه بياد طرفداره كشتي گير دلقك و بي استعدادي مثل سينا بشه!
شما یا از قهرمانی های سینا دلت میجوشه که چرا استیو آستن 12 تا قهرمانی جهانی رو نداره یا دیگه کلا از وقتی سینا به رینگ اومد بهش بدبین هستی؟!!
پس مقایسه پانک با آستن مثل مقایسه فراری با ژیان هس... این پانک هم تو میگی شایسته هس من میگم نیس(با احترام به طرفداراش)باید سر کمربندی مثل US تایتل رقابت کنه نه بزرگتر (که الانم دیر شده) همچنین دلریو یا میز اینا اگر واقعا هیل هستن نمیتونن به اندازه هیل های اون زمان مثل جریکو یا تریپل اچ باشن چون توانایی اش رو ندارن...
دوست گرامی شما میای هرچی دلت میخواد به این سینا میگی از قبیل دلقک گرفته تا قهرمان کودکان اینا رو باید به مارلا یا ری میستریو نسبت داد نه سینا. مسخره ترین فن رسلینگ یا فینیشر رسلینگ یا اصلا سابمیشن رسلینگ رو سینا اجرا میکنه!!! اصلا سینا بهتره بره تو NXT مسابقه بده بهتر نیس تا شماها اینقدر بهش می توپید که انگار نه انگار که آستن یا همین تریپل اچ رو مکمن آورده به رسلینگ یا هر نفر دیگه ای... کل wwe که نباید آستین یا تیکر بزرگ هیجانش رو بیارن بقیه هم هستن عزیز جان مثل اورتن یا سینا(که قبولش هم نداری) و...
بنده هم از کشتی کج حالیم هس و میفهمم ولی شما فکر میکنی کل دنیا که طرفدار سینا باشن همشون بچه هستن یا چشمات رو خوب باز نمیکنی یا دیگه همه رو بچه فرض میکنی... من یکبار اومدم گفتم که مصاحبه آستن درمورد سینا این بوده که قبولش داره انوقت طرفدارای آستن از سینا متنفرن... امیدوارم این سینا هم یک روزی از تکراری بودنش تو رینگ دست برداره و هیل بشه که انوقت بهتره نسبت به الانش...
Alitaker
12-20-2011, 05:39 PM
تا حدودی درباره پانک با میرزا موافق هستم هیکلش شاخ نیست فینیشرشم خیلی قوی نیست
AREF TAKER
12-20-2011, 10:33 PM
خوشم میاد از میرزا که کم نمیاره و همینجوری داره یه تنه با کل جمعیت کل کل میکنه.این کارت قابل ستایشه.ولی سینا خیلی مزخرفه.قبول کن داداش
Mirza
12-20-2011, 10:58 PM
خوشم میاد از میرزا که کم نمیاره و همینجوری داره یه تنه با کل جمعیت کل کل میکنه.این کارت قابل ستایشه.ولی سینا خیلی مزخرفه.قبول کن داداش
داداش من که دیگه هرچی دلیل و منطق با شماها حرف میزنم نمیخواید قبول کنید که سیاست کمپانی روی سینا هم مثل بقیه اس ولی شما خوب نمیخواید قبول کنید و نظتون هم قابل احترامه ولی خوبه احترام بزاریم...
bomb5
12-21-2011, 10:52 AM
دقیقا سیاست کمپانی روی سینا مثل بقیه نیست. سینا همیشه نمی بازه اگه ببازه با نامردی های عجیب غریب. آندر هم این نوع می باخت ولی بعده 10-15 سال حضور در کمپانی. بعد کلی باخت در طول حضورش در کمپانی. اتفاقا هرچی دلیل و منطق ما میاریم شما قیول نمی کنید...من نمی دونم شما چند سالتونه ولی اگر به سن ما برسید حتما به نتیجه ما می رسید و از سینا حالتون بهم میخوره.
Mirza
12-21-2011, 01:35 PM
دقیقا سیاست کمپانی روی سینا مثل بقیه نیست. سینا همیشه نمی بازه اگه ببازه با نامردی های عجیب غریب. آندر هم این نوع می باخت ولی بعده 10-15 سال حضور در کمپانی. بعد کلی باخت در طول حضورش در کمپانی. اتفاقا هرچی دلیل و منطق ما میاریم شما قیول نمی کنید...من نمی دونم شما چند سالتونه ولی اگر به سن ما برسید حتما به نتیجه ما می رسید و از سینا حالتون بهم میخوره.
اگر کمپانی اینجوریه که تو میگی پس سینا باید تمام بازیهاش تو رسلمنیا رو میبرد یا تمام بازیهاش تو ppv ها پس چرا باختهای متعددی میاره تو رسلمنیا ،حتما کمپانی بهش وفادار نبوده؟؟!!
شما طرز تفکرت اینجوریه که میگی سینا باختهاش با نامردیه پس بقیه کشتی گیرهای فیس چه جوریه؟!
دلیل و منطق شما چند نکته اش درسته بقیه اش همش بخاطر تنفر از سینا میگی.
شما سن خودت چقدر هس که با حرفای کشتی گیرانی که سینا عامل رفتنشون از کمپانی بوده سینا رو عامل بی آبرویی کمپانی میدونی؟!
bomb5
12-21-2011, 02:01 PM
سینا تمام باریهاش تو رستلمنیا سر کمربند بوده که رکورد جالبیه!!!!!!! و کلا 2 تا باخت داده تو رستلمنیا که یکی با دخالت کامل راک و یکی بازی 3 نفره. کجا باخت های متعدد آورده که شما میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
90% بازی هاش رو هم تو سال می بره مگه بازی های خیلی خیلی چرت پرت!!امسال 2 بار به سی ام پانک باخت چطوری باخت؟ با نامردی تمام! یه میز باخت با نامردی! دیگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بازی نام ببر تو سال 2011 که باخته؟؟؟
من 25 سالمه از سال 1998 هم اکثر کشتی کچ ها رو دیدم یعنی از 16 سالگی.
سینا تو رفتن ستارها کاره ای نیست، اون بازی گره که البته بازی گری برای کودکان و بسیار بد. درسته سیاست کمپانیه ولی اشتباه. این بها رو به بوگی من هم میدادن تا الان 20 بار چمپ شده بود.
سال 2003 و 2004 سینا اینقدر منفور نبود با اینکه در سال 2003 کمی هیل بود. سیاست اشتباه کمپانی و عملکرد مسخره سینا در بازی هاش باعث منفور شدنش شد.
bomb5
12-21-2011, 02:13 PM
کمپانی داره آینده سازی میکنه.
:123:
میگه اگه کودکان رازی باشن در آینده این کودکان به خاطر بازیگر محبوب دوره کودکیشون (استار سینا) دوباره میان یا الان کلی فروش اجناس سینا بخاطر کودکانه...
باتیستا، براک، آندر، گلدبرگ و ... هیچ کدوم حاضر نشدن دلقک بازی در بیارن تا کودکان جذبشون بشن. قانون pg هم باز برای کودکانه. مثلا کی تاحالا بازی مسخره ای مثله 4 نفره بکلش 2007 که با برد سینا بود دیدید؟؟؟ مصاحبه باتیستا وقتی به تیکر باخت رو بخون (تو همین سایت) خوشحال بود که برداش اونقدر زیاد نشده تا کلی منفور بشه. ولی سینا تو 3 سال 1-2 باخت اونم به شکل مسخره داد (2005و2006 و 2007). بابا بخدا تخیل هم حدی داره . سو*ر من هم اینجوری نبود به خدا...
AREF TAKER
12-21-2011, 04:25 PM
الان هم که با Masked Kane میخواد استوری لاین درست کنن واسش که محبوب تر بشه.برت هارت میاد با لباسی مثل لباس سینا میاد،کین ماسک دار میاد اول از همه باید با این چاغاله بازی کنه، میری تو اف بی میبینی که تو صفحه آندرتیکر کبیر تو قسمت لایک زده هاش صفحه برادرش نیست،ولی صفحه جان سینا هست که لایک خورده.از این مثالها زیاده داداش.خیلی خیلی دارن بهش بها میدن.شورش در اومده دیگه.
Mirza
12-22-2011, 12:25 AM
حسودی تا چه حد میخواد باشه؟! باتیستا تا چه حد میخواد صحبت کنه و شماها هم در ادامه اش سینا رو تحقیر کنید؟ صفحات لایک خورده سینا تا چقدر میخواد ادامه داشته باشه؟! برت هارت، میک فولی و... تا کی میخوان با لباس ینا بیان تو آرنا تا فیس بودنش تضمین بشه...؟!
میزان تنفر قشری از علاقه مندان کشتی کج = سیاست های خاص کمپانی به قول شما بر روی سینا
این تناسب تا همیشه ادامه داره و هیچ وقت هیچ کدوم از اینها از دیگری بیشتر نمیشه تا اینکه سینا از دنیای کشتی کج خداحافظی کنه که باید سن ریکی فلیر رو داشته باشه تا اون زمان...
تا قیامت سینا رو منفور کنید نزد همه از آنور هم کمپانی طرفدار جذب میکنه...
موفق باشید
bomb5
12-22-2011, 12:38 AM
جواب سوال های منو ندادید؟
Alitaker
12-22-2011, 12:45 AM
من سر بازی های سینا و باتیستا که منجرب به مصدومیت باتیستا شد طرفدار باتیستا بودم کلا نمیشه
آندرتیکر و براک و باتیستا و اچ رو با سینا مقایسه کرد بنظرم جان سینا استاری هست در حد رندی و شیمس و پانک که البته خوب هستند ولی به آندرتیکر و....نمیرسند و اینکه سینا بهش بهای زیاد داده میشه درسته میرزا جان بحث تاپیک منحرف شده شما و دوستان بحثاتون به نتیجه نمیرسه
Mirza
12-22-2011, 09:49 PM
جواب سوال های منو ندادید؟
جواب سوالات شما دوست عزیز رو اگر میخوام بدم باز بهانه های تازه تر میارید و اینجوری هیچکدوممون به نتیجه نمی رسیم...
الانم کمپانی میخواد کم کم سینا رو نزد هواداران منفور کنه و فکر نکنید این حرکت خودجوش رو هواداران انجام دادن همش زیر سر سیاستهای کمپانی بوده و هس و اگر میخوان فس کمپانی اش هم بکنن اینکارو انجام خواهند داد و براشون کاری نداره...(الان سی ام پانک پرطرفدار هس و چند سالی این فیس بودنش طول نخواهید کشید)
درمورد قانون pg هم بگم که تقصیر سینا نیس و همش برمیگرده به کمپانی الانم میگید قهرمان کودکان سینا هس خب امروزه هم بیشتر زیر 15 ساله ها تو آرنا لباس پانک رو میپوشن و کم کم طرفداران کودک سینا روبه کاهش هس و این همون سیاستهایی که کمپانی بر جان سینا اعمال کرد اینبار روی پانک اعمال میکنه...
دوست خوبم Alitaker گرامی آندرتیکر با هیچکی قابل مقایسه نیس و حتی با لسنر یا تریپل اچ وحتی مقایسه اش با باتیستا خنده داره... بالاخره Phenom دنیای کشتی کج لقب بزرگی هس که به هیچکس داده نمیشه پس شما طرفدار این اسطوره هستی بدون که مقایسه حتی راک با تیکر هم اشتباهه چون کسی که تو رسلمنیا بدون باخت باشه یک هنری برای خودش...
درمورد مقایسه سینا با رندی باهات موافقم ولی با شیمس و پانک نه الان ادج و سینا و اورتون و باتیستا از کشتگیران حد متوسط دنیای کشتی کج هستن و مقایسه اینا بهتر از خودشون هم اشتباهه و من هم به این موضوع اشاره کردم...
Vince McMahon
12-23-2011, 12:32 AM
چندی نبودیم ! میبینیم که دوباره پانک شده درجه 2 !! بابا 2 ساله کمپانی رو داره میچرخونه !! در اوضاع بد کمپانی که همه رفتن و مصدوم بودن یه تنه کمپانی رو میچرخوند !!!(البته یاد وید برت رو هم گرامی میداریم )
دوم اینکه تیکر رو با هیچ کس مقایسه نکنید ! بقیه استار ها رو میتونید اما باز هم با درجه های مختلف !
برگردیم به بحث اصلی ! خیلی ها فکر میکنن کمپانی دیکتا توریه ! که کاملا اشتباهه ! خیلی از اتفاقات به خاطر قبول نکردن خود کچ کارها هست ، شاید خود کین و تیکر مانع این کار میشن ! که البته مطمئن باشید قبل از رفتن تیکر ، این اتفاق خواهد افتاد و این دو تگ تیم رو تشکیل میدن !
در مورد بهترین و مخوف ترین تگ تیم نظر شخصی من روی dx هست ! البته dx قدیم که بیشتر کارهاشون fun بود رو نمیگم ! به نظرم قدرت اونها در سالهای آخر فعالیتشون خیلی بیشتر بود !
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.