PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شروع دوباره انجمن iwe (بازگشت به اصل خویش..)

amir-aghaei
12-31-2011, 02:02 PM
دورد بر همگی...

خوب همونطور که همگی در جریانید و اکثران مطلعید سایت دچار تغییرات اساسی شد
...

از همینجا قبل هر چیز میخوام از مدیریت وقت قبلی عرفان تشکر کنم ...و ازش بابته اینکه این چند روز زیاد بهش تاختم معذرت خواهی کنم..عرفان هنوزم جزو کاربرهای ریش سفیده سایته..اما همونطور که تلفنی و اینجا گفتم ایشون بازیکن خوبی بود اما مربی خوبی نبود...امیدوارم بازهم کنارمون باشه....

اومدم ریش بزارم تو دستان پر مهرتون تا با همدیگه دوباره انجمن رو نوپا کنیم...همونطور که قدیم و قبللن همیشه گفتم ..صاحبان این انجمن کابرانش هستن نه عواملش...هنوزم رو حرفم هستم و حالا که کمی به اختیاراتم اضافه شده همه تلاشمو به کار میبندم تا با عزیزان پشت صحنه... و کمک شما کاربران دوباره انجمن رو به دوران خوبش برسونیم.

.نمیگم دوران اوج چون شاید نتونیم مثل قدیم شیم اما تلاش بنده و عوامل پشت صحنه برگشت به اصل خویشه....

در واقع چند قدم رو باید با صبر برداریم...

اول از همه باید سایت رو فعلان از این مرداب بکشیم بیرون...وقتی که کمی روپا شدیم ...

انجمن رو باید چند وقت بخوابونیم تو کلینیک ترک اعتیاد تا کرم و کک هایی که بهش افتاده از تنش پاک شه...بعد از اینکه پاک شد یه زندگی سالم رو شروع میکنیم و در وسع خودمون تلاش میکنیم واسه هدفی که از امروز به بعد دنبالش خواهیم بود..

شاید اسم انجمن کشتی کج باشه اما همه میدونید هدف ما اول از همه رفاقت و برادریهاست...

همونطور که تو کشتی کج ****استارها خارج از رینگ با هم رفیق و صمیمی اند .

ما باید اینجا و تو این محفل رفاقتها رو پایه قرار بدیم...با کاربر مثل خانواده رفتار میکنیم..باید الان اون منزلی رو که داشت به طلاق میرفت رو دوباره گرد هم اوریم تا محیط رو گرم کنیم...

همگی جزو یه خوانواده بشیم ...بزرگان سایت حکم پدر بزرگ و مادربزرگها...مدیران بخشی حکم پدر و مادر ...کاربران حکم بچه های جوان...و تازه واردان هم حکم نوزاد تازه متولد شده باشن! یعنی همونطور که اون نوزاد واسمون تولدش و بدنیا اومدنش عزیزه حضور کاربران جدید هم عزیز باشه......

در مورد انجمن ...بنده با کمک میر علی عزیز. امیر عزیز و ارسلان عزیز با همدیگه انجمن رو بدست گرفتیم...در مورد خرج و مخارج هم از همین اول شفاف سازی میکنم که ملت بدونن چی به چیه ..مسائل باید از همین اول مشخص باشه و هر چیزی سرجاش باشه که بعدان مشکلات مثل زمان 2 ادمینه شدنمون پیش نیاد ..

سایت رو ما 4 تا خریدیم ...ولی در ادامه قصدم این هست که خودم شخصان هزینه های سایت رو بدست بگیرم تا دچار مشکلات مالی نشیم..هر وقت احساس به کمک داشتم دوستان عزیز امور مالی هستند....از کاربران عزیز هم بابته حمایتشون ممنونم...اما بهترین کمک به ما فقط حضور شما در انجمنه....

در مورد مسائل فنی.. خودم و یکی دو تا دیگه تو دایره فنی وارد نمیشیم...بنده از روز اول هم اعتقاد داشتم کار باید دست جوانان و کسانی که پشتکار دارن باشه...ادمهای مثل ما همون اسرارنویسیشون رو ادامه بدن راحتترن..اما حواسمون هست و هر جا که کمک بخواد سایت و ادمین کمکش میکنیم..چه از بحث مالی چه بحث انجمن ..

در مورد تغییرات فروم ساسان جان میاد صحبت میکنه.یکی دو روز به ما و عوامل فرصت بدین همه چی رو ردیف میکنیم...چون الان هنوز رمز و پس سرور دست ما نیست واسه تغییرات کلی و ساختاری مثل غالب نیاز به عرفان عزیز است که ایشون انشالا دوشنبه از دانشگاه بیاد مسائل رو ok میکنه ..

این رنگی رو هم که الان رو بنده میبینید کاملن نمایشی هست و اصلان باور نکنید قراره روم بمونه...چون انشالا بعد تغییرات قراره که ساسان عزیز وظیفه آدمینی سایت رو بدست بگیرن....

الان هم آسه آسه داریم انجمن رو تکون میدیم...کم کم همه چی به روال میوفته....تو این راه! اول از همه چشم به کمکهای شما دوستان و عوامل عزیز داریم...شما کاربران با تعصب که همیشه به اینجا مثل خونه نگاه کردید...بنده هم جزو شماهام و برای احقاق حقتون همونطور که در گذشته تلاش کردم در اینده هم تلاش میکنم که کاربر حق بالایی در انجمن داشته باشه...چون حقیقتان کاربر نباشه انجمن نیست...

از دوستانی که در پروفایلم و تلفنی تبریک گفتن تشکر میکنم یک به یک خدمتتون میرسم...یوقت دور شد خدای ناکرده حس نکنید من رنگ عوض کردم عوض شدم! من همون امیر اقایی سابقم بدون چک و سفته...

این تاپیک رو زدم تا همگی اگه نظری حرفی پیشنهادی در راه بهتر شدن انجمن دارین بزنید...از گذشته هم حرفی نزنیم بهتره...اینده است که پیش روی ماست...

مطمئن باشید همه تلاشمون رو برای بازگشت به اصل خویش انجام میدیم....

والسلام...

SASAN
12-31-2011, 02:28 PM
سلام .

ابولی گفت من توضیحات رو بگم براتون چه قراره بگزره در فروم .

اول اینکه همان طور که گفت سایت رو چهار نفری خریدن ، ابولفضل - میرعلی - امیر جی بی ال - ارسلان ... که مالکان سایت هستند .

ادمین سایت : ساسان

ناظم : ارسلان

مدیر ارشد : حامد عبیری

و البته سینا هم عضو افتخاری هیئت مدیره سایت است که در طرح های سایت مارو کمک و یاری میکند .

------

اما ...

بعد از روز دوشنبه که سطح دسترسی به کل سایت باز شد قالب سایت ، و بعضی از کارها انجام میگیره ...

الان سایت تغییرات خودشو در تالارها دیده . فقط مونده تالار کچ که با کمک ارسلان جان روبراش میکنیم .
بقیه تالارها ویرایش و درست شده اند .

اگر دوستان پیشنهادی و طرحی در مورد تالاری دارن و دوست دارن بخشی به تالار ها اضافه بشه و یا کلا در مورد سایت پیشنهاد دارن همینجا بگن که بررسی کنیم .

فعلا ...

Arsalan
12-31-2011, 03:59 PM
سلام

منم آرزو میکنم این تیم جدید بتونه بازدهی مثبت داشته باشه ، کاربرا راضی بشن و خاطرات بد گذشته فراموش بشه و دیگه پیش نیاد . برای اینکار راه سختی رو در پیش داریم و از تمام کاربرا میخوایم کمک کنن این سایت به روزای خوبش برگرده. توضیحات رو ساسان و ابولفضل جان دادن . همه چیز مشخصه ، قرار شده هر کس وظایف محول شده رو درست انجام بده و کاربرا هم همراهی کنن . فقط بگم هنوز کارای زیادی مونده و سایت باید یه سری تغییراتو به خودش ببینه. گام به گام داریم این کارارو انجام میدیم و به امید خدا از دو سه روز دیگه سایت تمام اصلاحات رو میبینه و فقط میمونه همکاری شما کاربرای عزیز.

تو تیم جدید هم سعی شده سرمایه های سایت به کار برگردن و یه تیم فکری خوب تشکیل بشه که بتونه زمان بروز مشکلی راهنما باشن . حامد عزیز که معرف همه هست و یکی از سرمایه های سایت هست ارشد سایت شد و سینای عزیز هم به عضویت هیئت مدیره در اومد تا از راهنمایی هاش استفاده کنیم. بقیه دوستان هم که اقدام به خرید سایت کردن رو میشناسید و نیازی به گفتن نیست. از زحمات عرفان جان هم جا داره تشکر کنم ، میدونم این مدت خیلی مشکلات داشت که خیلی وقتا روشم نمیشد بیاد بگه ولی همونطور که ابولفضل هم گفت عرفان بازیکن خیلی خوبی بود ولی نتونست مربی خیلی خوبی بشه. تو این راه مشکلات زیادی داشت که اشاره ی دوباره به این مشکلات زمان زیادی رو میبره و من ازش میگذرم. در آخر بازم میگم همکاری شما کاربرا با ارزش تر از هر کمک مالی هست ، امیدوارم دوباره اوج بگیریم .

-------

ضمنا ساسان گفت که بگم لطفا تا اطلاع بعدی تو تالار کشتی کج پستی ندید ، چون این بخش داره ویرایش میشه . بعد از اتمام ویرایش بخشا دوباره کارو از سر بگیرید .

با تشکر .. موفق باشید .

Goldberg The Man
12-31-2011, 04:29 PM
درود بر برادران و خواهران همیشه در صحنه...

والا اون لپ کلام رو حاج آقا ابوالفضل گفتن...یه مختصری هم محض خالی نبودن عریضه ما بلغور میکنیم !!

خوب منم اول کار از عرفان جان تشکر میکنم...ظاهری و همینطور تعارفی هم اینکار رو نمیکنم چون اهل این دو رو بازیا نیستم که اینجا ازش تشکر کنم پشت سرش چیز دیگه بگم...به هر حال همین الانشم در تعصب و علاقه عرفان به این فروم که خودش سالها توش زحمت کشیده شکی نیست و اولی هم که ادمین شد همه امیدوار بودیم و خوشحال از اینکه یکی از قدیمیها کار رو بدست گرفته ولی خوب حالا به دلایلی خیلی موفق نبود..با اینحال عرفان عزیز هم باید همچنان در کنار همه تو سایت باشه و کمک کنه.

دیگه اینکه همونطور که ابوالفضل گفت,ماها همون آدمای قدیم هستیم و این عناوین و رنگ و لعاب ها و اینها هیچ ارزشی برای ما نداره و تنها موضوع باارزش همین رفاقت و صمیمیت بینظیر بچه های این سایته که تو هیچ فروم دیگه ای هم نیست.

هدف اصلی اینه که به دوران قبل از گسترش فروم برگردیم.به هر حال طرح هامون عزیز با وجود مخالفتها اجرا شد و خود مایی هم که مخالف بودیم امیدوار بودیم به یه جایی برسیم ولی متاسفانه با شکست همراه بود و نشد و ماجراهای بعدی هم به اینجا ختم شد که الان باید تمام زور خودمون رو بزنیم که به اون دوران قدیم برگردیم,دورانی که آقایی میکردیم و تو زمینه خودمون که همون کچ باشه,فکر میکنم تو آسیا هم اول بودیم و سایتی به به روز بودن و پربار بودن ما اون موقع نبود.

خوب واضحه که قطعا کار آسونی نیست و ما هم بیخود وعده و وعید نمیدیم که بعدا توش بمونیم و انتظار معجزه هم نداریم,کار زمانبره و باید صبر و حوصله داشت...همه هم باید کمک کنن و هر کسی یه گوشه کار رو بگیره..ما الان به اخبار نویس و آپلودر نیاز داریم و اولویت اولمون باید جذب کاربر فعال باشه,کاربر فعال که میگم یعنی مثل امثال داوودها,معین ها,علیرضا هانتر ها,پوریاها,بهنام ها,کیان ها و باربد ها و شروین ها پژمان ها و و و و و و...چرا که با تلاش امثال اینا بود که سایت ما مطرح شد و روز به روز گردنش و یه جای دیگش کلفت شد !!! به الانش نگاه نکنین که وارفته و اخته شده !!! ایشالا دوباره جون میگیره و مثل مار بوا میشه !!!

یه تشکر ویژه هم بکنم از برادر ارزشی حسین آقای تختی که دیدم چند تا تاپیک خبری زده و واقعا لذت بردم...به این میگن آدم اهل عمل نه اهل شعار...حقا که تختی هستی حسین جون !

سیستم اداره سایت هم عوض میشه و مبناش بر رهبری شورایی هستش...بچه ها یه چارت سازمانی درست کردن و نقش و وظیفه همه رو معلوم کردن. یه جورایی همون طرح داش سینا هستش که تو اون تاپیک روزهای حیات مطرح کرده بود. یعنی مثل شرکت های بزرگ یه هیئت مدیره هستش که به قول رویانیان نقش راهبردی و تعیین استراتژی ها و تصویب طرح و نظارت رو داره و یه مدیرعامل یا ادمین که مثل علی پروین میشه مدیر راهبری !!

هیئت مدیره هم که امثال برادر سینا و برادر حامد هم که دیگه بزرگ و قدیمی سایت و پخته و کاربلد این کار هستن و مایه دلگرمی همه. حاج آقا هم که کماکان رهبر معنوی و ریش سفید فروم هستن به همراه دست راستشون سرهنگ جی بی ال و کارآگاه ساسان هم که تا اهداف ماسونی خودشون رو پیاده نکنن ول کن معرکه نیستن و استاد ارسلان هم آینده فروم هستن و شایستگی های خودشون رو کامل ثابت کردن و ما هم در نقش پر رنگ و تاثیرگذار نخودی!! در خدمت عزیزان هستیم...

باید بگم که خون هیچکس از بقیه رنگین تر نیست.اینطور نیست که مثل یه جایی یه نفر آقا بالا سر باشه و به هیچ کس هم پاسخگو نباشه و هیشکی هم جرئت نکنه چیزی بگه...همه کاربرا وظیفه دارن پیشنهاد بدن و انتقاد کنن حتی از ادمین.البته مسلمه که توهین و فحش و این چیزا رو نداریم.همه رفیقیم و کامل هم همدیگه رو میشناسیم,به هر حال 5-6 سال زمان شوخی نیست و خودش یه عمر زندگیه.

همه کاربرا مالک سایت هستن و مثل یه خونه بزرگ همه عضو این خانواده هستن.برا همین همه باید نسبت به انجمن احساس مسئولیت و دلسوزی داشته باشن.هر مشکلی بین اعضا پیش میاد باید تو خود خونواده حل بشه و به قول آقا کش پیدا نکنه.

عرض دیگه ای نیست و فقط خواهش میکنم از همه که بیان و به این فروم که عشق همه ماست و باهاش زندگی کردیم کمک کنن.چه کاربر جدید چه قدیمی و مخصوصا قدیمیها بهترین کاری که میتونن بکنن اینه که به نظر من مایه دلگرمی کاربرا و استعدادای جدید باشن,راهنماییشون کنن و دستشون رو بگیرن و کمکشون کنن تا از توی اونها امثال حسین و ارسلان ظهور کنن. به هر حال خود من یادمه اون اوایل ثبت نام اگه برخورد گرم و صمیمی مدیرها و کاربرای قدیمی یا طلایی اون موقع باهام نبود خیلی زود ول میکردم و میرفتم..خلاصه که نقش ل****ا و پیشکوستای سایت خیلی مهمه و خودشون هم میدونن و همه باید دست به دست هم بدن تا فروم دوباره رو پای خودش وایسته.

مثل هر کاری اولش سخته و درد داره ولی بعدش آی حال میکنی !! آی لذتیه که میبری !!!

به هر حال این گوی و این هم میدون..بریزین وسط ببینیم چی از توش در میاد..!

با تشکر.
مدیر مالی و عضو هیئت مدیره
دکتر میر علی گلدبرگی

---------------------------------------------------------------------------------------------

یادش بخیر ! این تیکه آخر رو از روی ابوالفضل اسکی رفتم ! اون قدیمها که مدیر گوناگون شده بود,اولین پستی که بعد از مدیریتش داد و اعلام برنامه میکرد و از این حرفا,آخرش زده بود:

با تشکر
مدیر بخش گفتگوی گوناگون
ابوالفضل

آقا چقدر خندیدم من به این تیکه ! قدیمیا یادشونه که امضاش اون دوران این بود :

"تاپیک میبندم !!
پست پاک میکنم !!
کاربر اخراج میکنم !!
چون مدیرم !!!
شیخ پشم الدین سوفی !!! "

خدا بگم چیکارت نکنه حاجی !!عجب دورانی بود ! به امید دیدن دوباره اون لحظه ها...

یا علی...

Olympic Hero
12-31-2011, 05:12 PM
آقا دمش همه دارن رنگی میشن یه رنگی هم به ما بدین دیگه :D :D مردیم از بی رنگی :D یه آبی نفس مورچه ای هم به ما بدید راضی میشیم . ! ! !

امیدوارم فروم همیشه سر پا باشه همه هم از دم بترکونن . تا وقتی هم که نیاز هست من تو تمام بخش هایی که میتونم به انجمن کمک میکنم . باشد تا الگویی برای جوانان شویم ! ! :eftezah:

فقط بگم از بس شما عرفان رو کوبوندید انتظار ها ازتون بالا رفته منم منتظر یک لغزش از شما هستم تا شما رو بکوبم :D یعنی سوتی موتی بدید یک قیامی راه میندازم که همه تو کفش بمونن :D :D پس سعی کنید درست کار کنید . در ضمن امیر رو چرا اووردید تو کار ؟ اون اصلا تیریپش به این چیزا میخوره مگه ؟ =)) :D :D نگاه کنید هنوز یه پست نداده ... :D

ویرایش : آقا رنگ زرد چه به حامد میاد .. =)) =)) =)) =)) =))

The Last Outlaw
12-31-2011, 05:38 PM
گفتني ها رو دوستان گفتن بنده فقط به يك شعر خطاب به iwe بسنده ميكنم:

اشاره كن كه بشكفم حتي در اين يخ بستگي
در اين ترانه سوزي و در اين غزل شكستي

طلوع كن طلوع كن در اين ستاره مردگي
كه از تو تازه مي شود اين خلوت سرخوردگي

طلوع كن طلوع كن.....

TeZAR
12-31-2011, 05:53 PM
برین جلو که من پشتتونم .. ساپورت میکنیم در حد ساپورت های Captain Price :D

MAMAD
12-31-2011, 06:00 PM
منم به سهم خودم به داش ابولی وهیئت همراهش تبریک میگم و موفقیت روز افزون رو واسش خواستارم...همه هستیم در کنارتون:166:

Arsal4n
12-31-2011, 07:12 PM
منم به همه ي عزيزان تبريك ميگم و آرزو ميكنم كه اين انجمن رو دوباره بالا ببريم و به روزان اوج برگردونيم.اميدوارم اين دفعه ديگه وضع خراب نشه و با فعاليت بهتر ايجاد يك جمع خيلي صميمي مثل خانواده هميشه اين سايت رو بالا نگه داريم.
نظراي منم اين هست كه تالار موسيقي رو از سينما جدا كنيم چون واقعا اين تالار طرفدار داره.قالب هم كه داره عوض ميشه انشاالله!فقط يك مشكل به نظر من آپلود نكردن مستقيم عكس براي امضا هست.و سايت موبايل خيلي محدوده اگه ميشه يك گزينه براي انتخاب مدل سايت روي موبايل بذاريد يا گسترش بديد سايت موبايل رو.اگه يك راهنما براي ارسال بذاريد ديگه Number1!
باز هم تشكر ميكنم از ابولفضل، میرعلی ،امیر جی بی ال، ارسلان،ساسان،حامد،سينا و...براي اينكه انجمن رو دوباره برگردوندند.
ببخشيد اگه زياد حرف زدم.قربانتان

The Basted
12-31-2011, 08:13 PM
با عرض سلام ،
اول این که جا داره که از زحمات عرفان عزیز ، تشکر کنم به نوبه ی خودم .
دوم این که شروع دوباره ی انجمن رو تبریک میگم خدمت کاربرا و بزرگان انجمن ، از جمله داش ابولفضل عزیز ...
امیدوارم که هر چی خیر هست پیش بیاد و موفقیت های فراوون برای انجمن و کاربراش روز افزون باشه ...
امیدوارم که این شروع دوباره ، یک انگیزه ی جدیدی رو هم ایجاد کنه ...

- سعی میکنم که از این به بعد هر کمکی که از دستم بر اومد رو برای فروم انجام بدم ، همچنین امیدوارم که چرخای زندگی جوری بچرخه که بتونم بیشتر تو فروم فعالیت کنم ...

با تشکر از همه .
خدانگهدارتون .

SASAN
12-31-2011, 08:14 PM
سلام .

خوب دوستان با کمک ارسلان مهم ترین بخش سایت هم بعد از گذشت 4 الی 5 ساعت درست شد .

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

از همین لحظه میتونید بخش کچ فعالیت داشته باشید :ی

DEAD MAN
12-31-2011, 08:14 PM
منم تبریک میگم به تمام عوامل جدید که البته واسه خودشون قدمتی دارن. امیدوارم دوباره در کنار هم مثل اون دوران خوب قدیم بشیم.

r v d
12-31-2011, 08:27 PM
خیلی خیلی خوشحالم که فروم دوباره داره به روزهای درخشان خودش بر میگرده , این تغییر و تحولات و این بیداری مجدد فروم واقعاً در شان iwe هست , اول باید از عرفان عزیز تشکر کرد که تا اونجائی که در حد و توانش بود چیزی کم نزاشت , اگه کوتاهی از طرف عرفان دیده شد نباید به پای اهمیت ندادن و بیخیال بودن عرفان گذاشت بالاخره مسائل و مشکلات بسیاره و همیشه شرایط جوری نیست که آدم انتظارش رو داره . در هر صورت یه خسته نباشید باید به عرفان گفت چون واقعاً از جیب خرج میکرد و زحمت کشید .

ادمین شدن ابوالفضل خان و ساسان عزیز زو بهشون تبریک میگم , هر جفتشون دلسوزند و کار بلد , مطمئنم که پخته تر از این حرفا هستند و به راحتیمیتونند مدیریت کنند. بازم به این دو عزیز تبریک می گم.

به امیر , سینا جان , جاج میر علی و ارسلان هم تبریک می گم و امیدوارم با قدرت انشاا... به کارشون ادامه بدم.

خیلی خیلی خوشحالم که یه فرد واقعاً فهمیده مثل حامد عبیری تو راس کار هست و مشاوره میده , واقعاً تفکرش رو دوست دارم و چون فکر میکنه حرف میزنه کمتر دچار اشتباه میشه.

عزیزان بازم تبریک . خدا قوت

منم به عنوان یه عضو خیلی خیلی کوچیک فروم تا اونجائی که در توانم هست سعی میکنم فعالیت مفید داشته باشم و واسه فروم کارائی داشته باشم . هرچند کوچیک تر و خام تر از اونم که بخوام ایده و نظری بدم.

فعلاً

یا علی

DIONYSUS
12-31-2011, 08:27 PM
سال میلادی جدید به همه iwe ای های عزیز تبریک میگم و امیدوارم با شروع سال جدید iwe هم یه شروع تازه و قوی داشته باشه ;;)
راستی 2012 اومد , قراره جهان به ف.ا.ک بره در این سال =))

I Am Legend
12-31-2011, 08:30 PM
از عرفان بابت تمام زحماتی که در این مدت کشید کمال تشکر رو دارم. امیدوارم هر جا هست تنش سالم و موفق باشه.
از عزیزانی هم که سایت رو در دست گرفتند ممنونم و امیدوارم لایق سمت و مسئولیتی که به من واگذار شده باشم.

amingorgan
12-31-2011, 08:34 PM
دوستان منم گفتم بعد از حدود بیش از یک سال که تو انجمن هیچ پستی ندادم (( امیدوارم کسی از بچه ها از من یادش بیاد ))، اینجا یه اعلام حضور کنم و بگم من ممکنه پست ندم ولی هر روز فروم رو چک می کنم و پست ها رو می خونم. این چند وقت واقعا میومدم اینجا غصه ام می گرفت. امیدوارم اینجا رو که خونه خودم تو نت می دونم همیشه چراغش روشن باشه و مثل قبل رونق بگیره.
Viva IWE

J B L
12-31-2011, 08:50 PM
جای خوشحالی داره که انجمن بار دیگه برگشت جا داره از همه ی کسایی که تمام تلاششون رو کردن تا این جمع حفظ بشه و خاطرات گذشته از بین نره تشکر کنم خصوصا ابوالفضل که انصافا شاید خیلی تو این چند وقته حرص و جوش خورد ! منم حرص و جوش خوردم ولی نمیدونم چرا حرص و جوش زد به قسمت کلیه های بدنم و منو خونه نشین کرد !

این بار با بچه ها به ضرب المثل یک دست صدا نداره عمل کردیم ! و تا اندازه ای متحد تر شدیم حالا دیگه بار به دوش یک نفر نیست !

انجمن برای جون گرفتنش به اتحاد کاربرای جدید و قدیمی ها احتیاج داره .

کاربرای قدیمی عزیز باور کنید تنکس دادن شما به نوشته ی کاربرای جدید مایه ی دلگرمی این عزیزان میشه !

کاربر جدید وقتی ببینه از تاپیکش استقبال میشه انگیزش بیشتر میشه .

اینکه بار دیگه موضوع اصلیمون شد کشتی کج برای ما یاد آور خاطرات و دوران درخشان گذشته هست دورانی که هیچ وقت به زمانش برنمیگردیم ولی میتونیم مثل اون دوران باشیم .

به امید موفقیت و بازگشت طوفانی به دوران اوجمون

Ariyan
12-31-2011, 09:19 PM
وای احساس میکنم از همین الان انجمن دوباره سر حال امده...
مثل این فیلما هست که طرف حالش خوب میشه اهنگ شاد و این چیزا میزنن حال من الان اونجوریه...
خیلی خوشحال شدم که درست شد اوضاع..یعنی بهتر بگم داره بهتر میشه...
دست همتون تک تک درد نکنه..از ابولفضل..ساسان..ارسلان...حام ..میر علی..امیر..گرفته تا اونهایی که
امشون نیومد...
از عرفونی هم تشکر میکنم بابتکل کارایی که واسه انجمن کرد...
اقا دم همتون گرم...
منم هر کاری که از دستم بر بیاد واسه پیشرفت فروم میکنم...

BiTW PuNk
12-31-2011, 09:52 PM
ها, هواتونو داریم برید جلو ما از پشت میایم همینطوری. :دی

amirnba
12-31-2011, 10:09 PM
من هم به نوبه خودم تبریک میگم این روز خجسته رو :D:d

جا داره از ادمین سابق این فروم هم بابت سرپا نگه داشتن اینجا تشکر کنم

در اخر هم امیدوارم که موفق باشیم :D:d

اها ، راستی به تمام عزیزانی هم که رنگی شدن تبریک میگم

جا داره از حسن هم تشکر کنم :D:d

Omid.Aliyari
12-31-2011, 11:15 PM
منم تبریک اومدم دیدم ابولی قرمز شده پشمام ریخت بعد پی ام آرمان تو یاهو رو خوندم حال کردم از عرفان هم همگی مشتکریم به امید بازگشت انجمن به نقطه ی اوج منم جوگیر شدم اومدم پست دادم رفت تا 6 ماه دیگه :دی

The Shadow
12-31-2011, 11:26 PM
خیلی خوشحالم که میبینم تیم قدرتمند و قدیمی قضیه رو گرفتند و برای پیشرفت فروم آستین بالا زدن .

اول حرفام تشکر ویژه میکنم از عرفان ـه عزیز که زحمت کشید که فروم رو در موقعیت حساس خرید و درسته زیاد موفق نشد اما فروم رو از افتادن به دست اجنبی نجات داد ! حالا دوستان میگن فروم تو لجن فرو رفته اما خوب حالا دوستان باز اومدن تا فروم رو نجات بدن ! پس زیاد اتفاق بدی نیفتاده . پس جیگرت رو عرفـــان جونم :*

واقعاً خوشحال شدم دیدم پیشکسوتان فروم رو در دست گرفتن و نجاتش میدن و البته بدون کمک دوستان امکان پذیر نیست !

پس سریع تر قالب و وضعیت فروم رو خوشگل کنید که دلمون تنگ شده واسه درخشیدن !

این جمله هم رنگی نوشتم که همه ی دوستانمون که توی فروم هم میدونم هست و این مطالب رو میخونن و فروم هم دارن بگم برید جلومون لنگ پهن کنید چون دوباره iWE کبـیر برگشته و فروم های پــ ــشمکیتون دوباره رفت زیر :D:D:D:D:D

و بازم به جمله ی معروف خودم میرسیم که :

iWE on Top Of The World, Again :)

Ħ д † ε Ð
01-03-2012, 07:02 AM
سلام.
جا داره از هر 4 دوست عزیز که فروم رو دوباره رو پا نگه داشتن یه تشکر ویژه بکنم و امید به این که فروم دوباره به روزهای اوجش برگرده.
ولی همینطور که حسین به شوخی اشاره کرد الان انتظارات خیلی بالائه.امیدوارم از پسش بر بیاید.
بعد از ادمین شدن عرفان فروم چنتا تغییر توپ کرد و از یتیمی در اومد ولی بعدش دیگه هیچی.
امیدوارم حرکت شما با کمک همدیگه متوالی باشه.

Ð-i-R-Ť-Y
01-03-2012, 08:53 AM
Viva iwe , viva bax :d

-

ساسان : منظور از شما از کلمه بکس " دیوید بکهام " بود ؟!

-

آرمان : نه :دی

AƦAƾH
01-03-2012, 09:26 AM
منم تبریک میگم.خیلی خوشحال شدم و از 4نفرتون تشکر میکنم.
دمتون گرم

© The Phantom Pain
01-03-2012, 11:43 AM
دیر رسیدم ؟؟؟

ببخشید ! سیم های تلفن اتصالی کرده بود اینترنت این چند روز قطع بود . . .

فقط خواستم بگم از همه ی عزیزان ممنونم . . . .

نمبدونید الان چقدر خوشحالم . . .

از عرفان جان به خاطر زحماتشون نشکر میکنم . . . .

همچنین از ابوالفضل خان و دیگر عزیزانی که روحی تازه تو انجمن دمیدند سپاسگذارم . . .

ما که شبانه روز تو خونه ایم و از امتحان و درس معاف ! قول میدم همه ی تلاشم رو بکنم و از هیچ چیزی واسه انجمن کم نزارم . . . .

بازم ممنون:103:

Ғ Д † Д Ł β
01-03-2012, 07:46 PM
یل یاتار طوفان یاتار ... یاتماز iwe بایراقی

همین چند بیت واسه همه دشمنا و حسودا کافیه

ایشاا... به زودی زود همه ملت قدیمی جمع مشن و دوباره برمیگردیم به اون دوران خوش

یه چنتا شعار ترکی هم در باب انجمن میگیم :d :

ابوالفضل حمله اله ... جیریخ یرین تاپمیسان

گلین گداخ بیز گولاخ ... Iwe نی گیتراخ

ير ده ديير ساسان ... گوي ده ديير ساسان:d

آذربایجان اویاخدی ... Iwe ایه دایاخدی :d