PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : » بحث و تبادل نظر بین سرخابی های پایتخت «

صفحه ها : [1] 2

r v d
12-31-2011, 03:28 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

سلام دوستان

حرفی برای گفتن ندارم :دی

بخث و گفتگوی سالم کنید ...

با تشکر :دی

Ð-i-R-Ť-Y
12-31-2011, 03:30 PM
کاش یه تاپیک واسه کل کل با هواداران نفت تهران میزدید با اونا کل کل میکردیم ، خیلی بهتر از لنگه
لنگ ارزشی واسش نمونده آخه :140: :دی

MAMAD
12-31-2011, 03:32 PM
اینجا حق خوریه کسی که پست رو هم زده کیسه کشه=)))
اما یه تنه جلوتون وا میستم

شما هم 2تا سوسک اویزون کنید به مناسبت 2تا ازفینال هاییکه با پارتی بازی تو ازادی راه انداختین اما قهرمان نشدید و جام رو از دست دادین=)) ما اگه 2 بار دوم اسیا شدیم تو کشور های شرق اسیا بود

Ð-i-R-Ť-Y
12-31-2011, 03:37 PM
دو بار توی کشور های شرق آسیا دوم شدن =))

اون روزی رو میبینم که سومین ستارمون رو میگیرم ، من عکسش رو تو همین تاپیک میزارم و چشمای لنگیا از کاسه در میاد :d

ما واسه جام حذفی و این صحبتا فکر و ذهنمون رو خسته نمیکنیم کل کل کنیم :>

Ariyan
12-31-2011, 03:52 PM
اوه اوه.....اینو میگن تاپیک والا.....
آرمان راست میگه....تاپیک رو واسه نفت تهران میزدی بهتر بود...
اخه لنگ چیه که ما بخوایم واسش کل کل کنیم...؟؟؟
تازه با اون عمامه ای که جدیدا بالای ارم باشگاهشون رو پیرهنشون گذاشتن
همون یه زره ابرویی هم که داشتن رفت..
یه دنیزلی رو اوردن..اون جو گیر شده میگه من با همینا تیم رو میسازم...
لنگی ها هم چنان حال کردن و پر رو شدن هی حرف میزنن..
اخه داداش من مگه دنیزلی کریس انجل یا دوید کاپرفیلد ...؟؟
غیر علی کریمی بیچاره که حیف شده واقعا این بشر لنگی باشه..
دیگه کدومشون بازیکنن؟؟
دنیزلی که هیچی برین فرگوسن و مورینیو و گواردیولا رو بیارین..
بازیم وقتی بازیکن نباشه تیم هیچی نیست...
البته اون موقه هم که بازیکن داشت باز هیچی نبود...
4 + 3 = 7 نه.....؟؟؟؟؟؟
3 = اخرین بازی
4 = بازی پشت هم
7 = زدیم

MAMAD
12-31-2011, 04:36 PM
شما از پلی اف بیان بالا بعد میشی دز سطح تیم ما بعد صحبت جام کنید
فرهادبا تعصبتون هم گزاشت توکاستون حاج مفتول خورد تو برجکش
این دیگه این معذرت میخوام این حرف رو میزنم گلها رو جمع میکنید بشه 7 تا؟شرو وره 6 تای ما با 2 بر یکی که بردیمتون میشه 8تا اما اینا دیگه منحرف کردن بحث اینقدر ضعف خودتون رو نشون ندید

Olympic Hero
12-31-2011, 05:17 PM
ایول تاپیک باحالی هست :d یه حالی توش میکنیم . فقط خواهشا ادب رو نگه دارید و نزارید کارتون به توهین بکشه . با فحش کل کل کردن هنر نیست .. درست کل کل کردن هنز است :|:139:

ما هم تاز روز های دیگر به جمع کل کل کنان میپیوندیم :d

MAMAD
12-31-2011, 05:24 PM
جمع کیسه کش ها جمع .....البته شما هم بیایی روشن میکنی مجلس رو:دی;;)
خوش اومدی

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

تو كشوراي دیگه مردم با سياستمدار و دانشمند شوخي ميكنن هيچي نميشه....اينجا هم بهتون بر نخوره .....
خواهشا صدای جیلیز ویلیزتون به این ور نیاد:-)))

amirnba
12-31-2011, 06:13 PM
امضای خودمو به عشق لنگیا عوض کردم

Ð-i-R-Ť-Y
01-03-2012, 08:54 AM
یه دربی ، دو دربی ، سه دربی ، درش گذاشت چهار تا دربی :دی
ببین تا چه حد بوده که قافیه ی این شعر رو لنگیا خراب کردن =))

El Niño
01-03-2012, 03:12 PM
شما هم 2تا سوسک اویزون کنید به مناسبت 2تا ازفینال هاییکه با پارتی بازی تو ازادی راه انداختین اما قهرمان نشدید و جام رو از دست دادین=)) ما اگه 2 بار دوم اسیا شدیم تو کشور های شرق اسیا بود

اي خدا
داداش اونوقت ميشه بگي لنگ كي نايب قهرمان آسيا شده؟ (جام در جام نه آ)

راستي فقط يه چيز بگم همين بسه:

چيزي كه واسه شما آرزوعه واسه ما خاطرست.

J B L
01-03-2012, 04:41 PM
بعضی ها میگن سریع ترین گل تاریخ لیگ برتر رو علیرضا حقیقی از مس تو کمتر از ده ثانیه خورد ولی علیرضا با پیوستنش به تیم روسی ثابت کرد که اون گل از روی بدشانسی بوده اینم کلیپی از عکس العمل های حقیقی و معمار زاده هم استقلالی ها دانلود کنن هم پرسپولیسیها !

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

Olympic Hero
01-05-2012, 04:30 PM
بله بعد از بازی امروز پرسپولیس و باخت این تیم دوباره و این بار شعار حمید استیلی رو مردم سر دادن . دوباره روز از نو و روزی از نو . چقدر یک هوادار میتونه بی فکر باشه که علیه مربی ای که تازه اومده سر تیم و هنوز با تیم آشنا نشده اعتراض کنه ؟ د مگه خود شما نبودید به حمید استیلی فحش خار و مادر میدادی بعد چرا الان تشویقش میکنید ؟ بنده خدا دنیزلی 2 تا مساوی دیگه هم بگیره شعار حیا کن رها کن رو میشنوه .... واقعا خدا به داد مصطفی دنیزلی برسه .

AĦӍẪÐƦÉȤA
01-05-2012, 04:33 PM
بله بعد از بازی امروز پرسپولیس و باخت این تیم دوباره و این بار شعار حمید استیلی رو مردم سر دادن . دوباره روز از نو و روزی از نو . چقدر یک هوادار میتونه بی فکر باشه که علیه مربی ای که تازه اومده سر تیم و هنوز با تیم آشنا نشده اعتراض کنه ؟ د مگه خود شما نبودید به حمید استیلی فحش خار و مادر میدادی بعد چرا الان تشویقش میکنید ؟ بنده خدا دنیزلی 2 تا مساوی دیگه هم بگیره شعار حیا کن رها کن رو میشنوه .... واقعا خدا به داد مصطفی دنیزلی برسه .

داداش اینطوریام نیست این عده که میگفتن علی دایی اگرم پرسپولیسی بودن و گفتم چیزی مشخص نبود تو زمین ملوان اما قطعاً حرف همه ی طرفدارای پرسپولیس نیست ..
دنیزلی خیلی عزیزه پیش پرسپولیسیا .. وقتی اومد تهران خیلیا رفتن بدرقش.. هوادارای پرسپولیس با اینکه قهرمانی نیاورد برای تیم بازم دوسش دارن ..
بازی با شاهین تو آزادی هوادارا اگه گفتن علی دایی یا ضد دنیزلی گفتن اون موقع حق با توئهه
من یکی که عادت کردم از باختو مساوی :|:| واس خاطر دنیزلی پست دادم :x :D

Olympic Hero
01-05-2012, 04:44 PM
رضا جون من طرف حرفم همه هوادار ها نیست اون عده ای هست که میان استیلی رو تشویق میکنن . د اخه واس چی اینکارو میکنند ؟ بنده خدا دنیزلی 1 ماه نیست اومده ایران چطور میخواد این تیم رو با این روحیه جمع کنه ؟ به خودت هم گفتم من به دنیزلی خیلی اعتقاد دارم بهش احازه بدن لیگ برتر سال بعد رو شاخش هست ولی یه عده از پرسپولیسی ها ( لیدر های گندشون ) مانع موفقیت پرسپولیس هستند . همونطور که علی دایی گفت مشکل پرسپولیس سکوهاش هست نه تیم فوتبالش . کدوم تیم رو تا حالا دیدی هوادار ها لیدر رو تشویق کنن ؟ مشکل پرسپولیس ایناست شک نکن دنیزلی تو آزادی هم ببازه ( چیزی که از نظر من بد نیست چون تیم خودمم 2 باز تو آزادی باخته ) همین افراد میان به دنیزلی هم فحش میدن . این یه عده از پرسپولیس برن شک نکن تیم یه نفس راحت میکشه .....

AĦӍẪÐƦÉȤA
01-05-2012, 04:48 PM
رضا جون من طرف حرفم همه هوادار ها نیست اون عده ای هست که میان استیلی رو تشویق میکنن . د اخه واس چی اینکارو میکنند ؟ بنده خدا دنیزلی 1 ماه نیست اومده ایران چطور میخواد این تیم رو با این روحیه جمع کنه ؟ به خودت هم گفتم من به دنیزلی خیلی اعتقاد دارم بهش احازه بدن لیگ برتر سال بعد رو شاخش هست ولی یه عده از پرسپولیسی ها ( لیدر های گندشون ) مانع موفقیت پرسپولیس هستند . همونطور که علی دایی گفت مشکل پرسپولیس سکوهاش هست نه تیم فوتبالش . کدوم تیم رو تا حالا دیدی هوادار ها لیدر رو تشویق کنن ؟ مشکل پرسپولیس ایناست شک نکن دنیزلی تو آزادی هم ببازه ( چیزی که از نظر من بد نیست چون تیم خودمم 2 باز تو آزادی باخته ) همین افراد میان به دنیزلی هم فحش میدن . این یه عده از پرسپولیس برن شک نکن تیم یه نفس راحت میکشه .....

تازه منظورتو گرفتم ... من که کم خبرای پرسپولیس دنبال نمیکنم بعده باختش تو بازی رفت مقابل اس اس اما گفتن این سرداره میخاد لیدرهارو بیرون کنه ازین حرقا ...
لیدرها هم خدا وکیلی لیدرای قدیم ... این بلای علی دایی رو خودشون سره خودشون آوردن ... امیدوارم پرسپولیس هم خودش بکشونه بالا و دوباره با استقلال لیگ رو بترکـ ــونن ..
اما خدایی این علی دایی علی دایی سوژه ای شده ها ... معلممون گفت امتحان میگیرم ازتون ما گفتیم آقا امتحان نگیر آماده نیستیم گفت نه میگیرم یهو کله کلاس گفتیم علـــــی دایــی علی دایی :)))

Didoo
01-05-2012, 06:35 PM
3.0 ملوان ؟ :|

باز هم به شرف اس اسی ها که 4.2 باختن ...

"همه ی مربی های پرسپولیس خندون میان - گریون میرن ..."

MAMAD
01-05-2012, 06:41 PM
3.0 ملوان ؟ :|

باز هم به شرف اس اسی ها که 4.2 باختن ...

"همه ی مربی های پرسپولیس خندون میان - گریون میرن ..."

100بار بهتون نگفتم کیسه حموما نتیجه رو نمیدونی اضهار نظر نکن؟؟؟ 2 هیچ بود به زور میخواد خودشو مقایسه کنه با ما :24:نتیجه رو نمیدونه میگه.
10 صفر نبود به نظرت؟؟:24:

Didoo
01-05-2012, 06:43 PM
:|
یکی به من گفت من دهنشو آسفالت میکنم ! :|

ضمنا" : اینم از دنیزلیتون ... دیگه کی رو میخواید ؟ مورینیو ؟ گوااردیوالله ؟ سر احمد جنتی ؟ تعارف نکنید !

Olympic Hero
01-05-2012, 06:43 PM
ممد جون اصلا 1-0 .. با اون همه ادعا باختید رفت دیگه :d فعلا تا فردا که ما بازی داریم چیزی نگو شاید ما مساوی کردیم سوژه بیاد دستتون :d :d

MAMAD
01-05-2012, 06:47 PM
ادم با ابکش تو عروسی اب بیاره اما اینجور ضایع نشه :24:
ضایع شدی صداشو در نیار پستت رو چنچ بده ولی من که چنج نمیکنم=)))هاهاهاهاهاههاهاها :24:

amirnba
01-05-2012, 06:48 PM
نظر یک استقلالی بعد از باخت شرافتمندانه لــُنگی ها : بابا باید بجای دنیزلی ، محمود خیاط را می آوردن تا بلکه سوراخای لنگو وصله بگیره !!!!! =))

ضمنا یه نگاهی هم به امضا بنده بندازید

Goldberg The Man
01-05-2012, 09:10 PM
بابا عجب بی انصاف هایی هستین شما...کجای دنیا در مورد عملکرد یک مربی بعد از دو هفته و بعد از اولین بازی قضاوت میکنن؟ اونم با این تیم که نه دفاع وسط داره نه دفاع چپ نه تمام کننده درست حسابی .

bomb5
01-06-2012, 12:46 AM
دنیزلی تو رودر بایسی موند مهدوی کیا رو آورد، و نشون داد که با دنیزلی 4،5 سال پیش خیلی فرق کرده. پرسپولیس میره دسته 2 با این روند...

farzam_12
01-06-2012, 08:55 AM

داداش اینطوری نیست بذار بهت بگم.تازگی ها مد شده هرتیمی میخواد پرسپولیس رو بکوبه چه استقلال جه ملوان فرق نمی کنه میاد شعار علی دایی رو سر میده.من خودم ورزشگاه بودم به نظرت چه طوری میتونستیم پیش طرفدارای با فرهنگ ملوان اصلا داد بزنیم.اصلا ماکه 100-150 نفر نمی دونم چقدر بودیم اصلا صدامون اونقدر انعکاس داشت که انقدر بلند بگیم استیلی یا دایی پس اون گزارشگر شرو ور گفته.من بعد از بازی اومدم خونه , فامیلم بهم گفت شما پرسپولیسی ها با خودتون چند چندین حمید استیلی رو تشویق می کنین بعد از این همه بازی!من گفتم چی!!اسپیلی!!تا اونجای که من یادمه ما این بشر رو تشویق نکردیم اگرم کسی کرد من نشنیدم که که کسی بگه استیلی.اصلا ما اگه داد میزدیم حتی میگفتیم (پ) در جواب کی.ر یا فحش می شنیدیم چه برسه اون موقع که ما عقب بودیم تماشاگرای ملوانی داشتن خودشونو پاره می کردن داد میزدن اصلا اگه ما صدا ایجاد میکردیم (که از ترس نکردیم) اصلا صدامون می رسید.در آخر بگم من واقعا شبکه باران متاسفم که همچین گزارشگرایی رو میذاره که فقط تو گزارششون شر و ور میگن.اصلا این گزارشگر (که فکر کنم یا انزلیچیه یا طرفدار ملوانه) تو بازی ملوان داماشم وقتی داماش گل زده بود انگار یه تیم خارجی به ملون گل زده نه داد زد نه هیچی تازه ناراحتم بود.

Ð-i-R-Ť-Y
01-06-2012, 10:03 AM
تازگی ها مد شده هرتیمی میخواد پرسپولیس رو بکوبه چه استقلال جه ملوان فرق نمی کنه

واقعاً واسه تیم پرسپولیس متاسفم که تیمی مثل ملوان هم به خودش اجازه میده این تیم رو بکوبه:27:
دیگه شخصیتی واسه این تیم نمونده

مصطفی مصطفی هم میکنید همش در حد همون بیژن ذوالفغارنسب خودمونه
این بدبخت رو دیگه کسی به عنوان سرمربی قبول نداشت بخاطر کهولت سنش ، دیگه بهش گفته بودن برو تو برنامه ها کارشناسی کن
پرسپولیس هم که خوراکش خرید اینجور بُنجُل های +30 سال هست

r v d
01-06-2012, 10:31 AM
دایناسور کیا چه پنالتی ایی زد :d

مازیار زارع رو گذاشته بود دفاع آخر :d

آقایون قبول کنید پرسپولیس افــــــتضاح قوتبال بازی میکنه , افــــــتضاح

farzam_12
01-06-2012, 11:47 AM
من نمی دونستم واسه کیسه ها باید برای پستام پاورقی بذارم.منظور من از کوبیدن تضعیف روحیه بود.

© The Phantom Pain
01-08-2012, 08:04 PM
آقا ببخشیدا ! من اصلا کاری ندارما ولی . . . این چه کاریه میکنی برادر من ؟ اینقدر خودتون را خوار نکنید ! نکن برادر من ! نکن !

Didoo
01-08-2012, 09:30 PM
بزارید عرق باختتون خشک بشه بعد بیاید کری بازی ای رو بخونید که چند ساله نتونستید ببرید ...

آی لنگی ...

Olympic Hero
01-08-2012, 10:08 PM
اینو ببینید آمار رسمی فیفا هست . جدید 2012 . من دیگه هیچی نمیگم ببینم باز چیزی دارید بگید ؟ این آمار رسمی و بین المللی نشون میده کی سرور کی هست :

پ.س : الان تراکتور هم سرور شما لنگی ها هست . ما که جای خود داریم ... + به این آمار پر هوادار ترین تیم آسیا هم ببینید که اس اس 2 سال هست پر هوادار ترین تیم آسیا شناخته شده .

r v d
01-26-2012, 11:44 AM
و این است تفاوت صدر نشین و نهم جدول

تفـــــاوت را حس کنید

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

© The Phantom Pain
01-26-2012, 12:03 PM
دیروز میثاق چه ها میکرد :24::24::24:

تو شبکه ی جام جم حاج رضایی خیلی باحال گفت .

با یه لحن باحال گفت من از مسئولین پرسپولیس خواهش میکنم این آقای معمارزاده رو بفرستن کار کنه :24:

بعدشم یه نفر ایمیل زد پرسید آقای حاج رضایی تو کل زندگیتون دیده بودید یه دروازه بان رو هر 4 تا گل تیمش مقصر باشه ؟

مزدک میرزایی (مجری) و حاج رضایی خندشون گرفت :24: بعدشم برای این که میثاق ضایع نشه گفت : کمتر دیدم !!! :24::24:

<< ضمنا تبریک به همه ی استقلالی های فروم >>

Ariyan
01-26-2012, 01:18 PM
بابا اینارو وللش...
دربی رو بچسب که پرسپولیس با این دفاع و دروازبان
چی میخواد کنه جلو اس اس...
حالا اون فونیک تنها بود 4 تا زد....
برین دست به دامن دست های پشت پرده بشین چون...
باید جلو...ارش...میلاد..مجتبی....رو بگیرین....
تازه خوشحال باشین اقا فرهاد هم نیست و گرنه این دروازبانتون هم
لژیونر میشد....

r v d
01-27-2012, 10:29 AM

فــــــاجعه تا این اندازه عمیق بود , پدیده ایی به نام میثاق

:136:

MAMAD
01-27-2012, 10:34 AM
استقلال پر طرفدار ترين تيم جهان:82:

AĦӍẪÐƦÉȤA
01-27-2012, 10:38 AM
دلم فقط و فقط به حاله علی کریمی میسوزه ..
داره توی پرسپولیس همه کار میکنه .. بیرون باشگاه از گل فروش و فال گیر گرفته تا بچه ای که میاد فرودگاه منتظر علی کریمیه رحم میکنه ولی به میثاق توی رختکن رحم نکرد .. ببین دیگه میثاق با پرسپولیس چیکار کرده .
متاسفانه وقت نشده گلایی که سوراخ زاده خورده رو ببینم ولی شنیدم کریمی حمله کرده بهش تو رختکن ...

حیفــــــــــــ علی کریمی ..
کریمی بره از پرسپولیس ، پرسپولیس از ذهنم پاک میشه . ( با این بازیکنای بی غیرت )

© The Phantom Pain
01-30-2012, 01:47 PM
:8: جونم تیتر :8:

ŠÄÉËĐ
01-30-2012, 02:15 PM
فکر کن این دربی هم بزنیم
لیگ و حذفی ام بگیریم تو آسیا هم صعود کنیم .
چی میشه :8::8:

Ariyan
01-30-2012, 02:27 PM
سال رویایی....
سعید فکر کن...
با سه تا قرمز پوش پشت هم بازی داریم...
این یکی رو هم ببریم ببینیم باز اینا میخوان بفهمن که
ایی بالاتر قرمز یا نه.....
هر دوتا جام رو بگیریم....اونموقع تیتر روزنامه لنگی ها دیدن داره....:4:

© The Phantom Pain
01-30-2012, 03:49 PM
روزنامه ی این ها رو ببین :24:

Morteza_Bibak
03-03-2012, 11:14 AM
نه اینتر نه میلان فقط داماش گیلان:8:رشت هالیوود

MAMAD
03-16-2012, 07:40 PM
تو رو خدا نگاه کن . بعد از قهرمانی اومدن به سرمربی تیممون توهین کردن , به بازیکنامون توهین کردن , همه چی بهمون گفتن بعد آخر هم شدیم غریب کش :22: :22: :22: اینو به عنوان یک استقلالی گفتم .

کسی به دوستان پرسپولیسی کارت دعوت نداده که بیان تو تاپیک قهرمانی استقلال پست بدن . وقتی یک پرسپولیسی میاد تو تاپیک قهرمانی استقلال همه رو مسخره میکنه نباید انتظار داشته باشه که کسی هیچی بهش نگه . بر عکس این قضیه هم صدق میکنه یعنی یک استقلالی بیاد تو تاپیک قهرمانی پرسپولیس مسخره بازی راه بندازه بالاخره یکی جوابش رو میده و حق هم داره . اینکه یه پرسپولیس میاد بعد از قهرمانی استقلال مربی , بازیکنا و هوادرا های این تیم رو مسخره میکنه نباید وقتی کسی بهش میپره اعتراض کنه . چون شروع کننده موضوع خودش بوده . در ضمن ممد جون مگه ما میخوایم دعوا کنیم که پاشیم بیایم انزلی ؟ من اصلا اون تیکه اخر حرفت رو نگرفتم یه حرف کاملا بی ربط بود که از تو خیلی بعید بود .... اینو به عنوان یک مدیر گفتم . دیگه هم بحث رو ادامه ندید و از هوادار های پرسپولیس خواهش میکنم واس کل کل برن تو تاپیک کل کل نه تاپیک قهرمانی استقلال .

اولا من حرف بی ربطی نزدم (دوست عزیزاین حرفت نشنید میگرم اندازه سنت صحبت کن)
تبریکم همون اول گفتم به هیچ کاربری هم توهین نکردم پست هام رو برید بخونید بعدشم منظورم من دعوا نبود هیشکی هم این فکری که تو کردی و نکرد الا خودت. یکی از کاربرا به این که یه پرسپولیسی رو هوادارای استقلال زدن حالا خودشم بوده یا نه نمیدونم حالا هر طور بوده میخندید که گرفتش زدنش منم گفتم غریب کشی هنر نیست اینا باید میومدن رشت یا انزلی میفهمیدن اوضاع از چه قرار حالا برداشت واسه تو و هرکس دیگه ازاده شما هم به جای اینکه بخوای الکی بحث شرووع کنی مطلبم روخوب بخون من از خودم و پستام شکی ندارم همش هست معلوم کی منطقی صحبت کرده
از تو انتظاری ندارم که بخوایی حرف منو تایید کنی چون تو هواداری همونا رو میکنی
اما انتظار دارم الکی خودتو رو کل کل ننداری و به جاش مطلب منو فقط درست بخونی.

منو نیارین 2باره وسط
یا علی

Olympic Hero
03-16-2012, 08:03 PM
ممد جون من اسمی از تو اووردم ؟ تو و دایی خیلی خوب اومدید تبریک گفتید و هیچی نگفتید . اما پویان اومد و سریع شروع کرد به مسخره کردن تیم . کاری که نه جای مناسبی بود و نه زمان مناسبی . تو بیشتر بحثت فنی بود و اونطوری هم تیم اس اس رو مسخره نکردی . کسی بهت چیزی گفت اصلا ؟ اسمی از اتو اوورد ؟ من از اسمی از تو اووردم ؟

تو خودت فکر کن پرسپولیس قهرمان بشه و استقلالی ها بیان و تیمت رو مسخره کنن . چیکار میکنی میخندی ؟ خوب معلومه جواب میدی . اینجا هم همین بحث پیش اومد پویان اومد سرمربی و تیم رو مسخره کرد میخوای این کارش چه واکنشی در پیش داشته باشه ؟ میخوای همه بیان بخندن فقط ؟ خوب معلومه بالاخره یکی یه چی میگه . از جمع ما هم یعنی من , امیر , آرمان سون , امیرnba , ممد و آرمان آرمان نتونست جلو خودش رو بگیره و جواب داد . کار اشتباهی کرد ولی اشتباه اول رو نکرد. شک هم نکن وساطتِ بزرگا نبود هم آرمان و هم پویان حداقل 2 هفته بن بودن .

از تو انتظاری ندارم که بخوایی حرف منو تایید کنی چون تو هواداری همونا رو میکنی
اما انتظار دارم الکی خودتو رو کل کل ننداری و به جاش مطلب منو فقط درست بخونی.

ممد این حرفت واسم خیلی سنگین بود . به عنوان یک مدیر نیازی ندارم به کسی توضیح بدم ولی برو از ساسی بپرس بگو اولین نفری که تو یاهو بهش گفت برو هم تاپیک رو ببند و هم با متخلفین ( آرمان و پویان ) برخورد کن کی بود . از آرمان بپرس تو یاهو بهش چی گفتم بگو بهش گفتم اگه بزرگا نبودن چند هفته بن میشدی . تو تاپیک مدیر ها هم در این مورد پست دادم که نیازی نمیبینم اینجا باز بگم . پس الکی به من انگ هواداری نزن .

من نمیخوام کل کل راه بندازم . من خواستم بحث رو جمع کنم ولی مثل اینکه تو دلت میخواد بحث ادامه پیدا کنه و باز هم بزرگایی مثل آرمان و پویان به هم توهین کنن .

TORNADO
03-17-2012, 11:37 AM
یاد آوری به پرسپولیسی های عزیز :24:<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

© The Phantom Pain
03-17-2012, 12:02 PM
این پست فقط جهت کل کل بوده هیچ ارزش مادی و یا معنوی دیگری ندارد :4:

amirj.j
03-17-2012, 12:16 PM
اس اس که معلومه سرور لنگیاست.:10:

The Last Outlaw
03-25-2012, 12:09 PM
فرق كاپيتان هاي پرسپوليس با استقلال:

پرسپوليس
کاپیتان اول:
علی کریــــــــــــــــــــــ ـمی (♥ جادوگر ♥): شماره 8 تیم بایرن مونیخ و 10 شالکه آلمان ، گلزنی در لیگ قهرمانان اروپا، بهترین بازیکن سال 2004 آسیا ، آقای گل جام ملتهای آسیا در سال 2004، حضور در یه دوره جام جهانی، کسی که بزرگترین مدافعان دنیا رو اسیر دریبل های خودش کرده بود، کسی که مجله معتبر کیکر آلمان به او لقب مارادونای آسیا را داده ...
کاپیتان دوم:
مهدی مهدوی کیــــــــــــــــــــا (♥ موشک ♥) : با 12 سال سابقه حضور در بوندس لیگا، یکی از بزرگان و محبوب ترین بازیکنای هامبورگ آلمان، بهترین بازیکن آسیا در سال 2003، سابقه حضور در 2 جام جهانی و زدن یه گل در این رقابتها، گلزنی در جام قهرمانان اروپا مقابل یوونتوس و ...
کاپیتان سوم:
وحید هاشمیــــــــــــــــــــ ـان (♥ هلی کوپتر ♥): بازیکن اسبق تیمهای بایرن مونیخ، هانوفر، بوخوم و هامبورگ آلمان، گلهای او در صعود به جام جهانی 2006 نقش به سزایی داشت ....
و اما.....

و اما کاپیتان های تیم استقلال :
کاپیتان اول:
مهدی امیر آبادی: (دوپینگی مشهور)
کاپیتان دوم:
مجتبی جباری: بازیکنی که صراحتاً اعلام کرده مربی تیمش چیزی از فوتبال نمیفهمه و علناً اذعان کرده که عمرشو داره تو اس تق لال تلف میکنه و با حسرت تمام از آرزوش که بازی کردن در کنار علی کریمی هست حرف میزنه. اگه پول یه هفته دیر بشه زمین و زمان به هم دوخته خواهد شد. سر یه ضربه ایستگاهی بازیکن از تیم اخراج میکنه، به پیتزا خوردن گیر میده و ....
کاپیتان سوم:
محسن یوسفی (ولش کن بنده خدارو!)

پرسپولیس ما اینه!!!

MAMAD
03-25-2012, 01:44 PM
یادش بخیر قبل دربی روزنامشون چی گفت اما چی شد....
اینم که فی.س بوکیا دیدن

S.H.A.Y.A.N
03-25-2012, 08:51 PM
خــوبه يه بــار بردين اگــه مثل مــا چهــار بار اونم پشت ســر هم مي بردين ديگــه چي ؟!

اگــه كــاپيتـان به رخ مي كشي !!

بــدون Capitan اصـلي مــا فــرهاد خان هست كــه شيث رضــايي ( منشـوري و كـار بد بد ) آرزوي مهـار كردنش رو داره !!

همــون مجتبـي جبــاري صد تــاي بـازيكن هــاي شماست ....

عزيزم حوصله داريا 4 خط نوشتي ! بيخيال . اينو بچسب :

الشباب - استقلال پيوندتان مبارك ! :24:

Scofield
03-25-2012, 08:54 PM
ببين الغــرافه بــا مجيدي چيكـارتون ميكنن !!

S.H.A.Y.A.N
03-25-2012, 08:57 PM

امشب خوب بخواب تا اينو تو خوابت ببيني ! :1:

Ð-i-R-Ť-Y
03-26-2012, 05:16 PM

آهای فرهاد مجیدی ...
به عشقت بازی الغرافه - پرسپولیس میایم استادیوم تا ازت حمایت کنیم ...

The Phenom
03-26-2012, 07:36 PM

آهای فرهاد مجیدی ...
به عشقت بازی الغرافه - پرسپولیس میایم استادیوم تا ازت حمایت کنیم ...

بس که تهت باد میده :4:

Ð-i-R-Ť-Y
03-26-2012, 08:03 PM
بس که تهت باد میده :4:

از یاد یار به قول جابر :4:

farzam_12
04-04-2012, 08:39 PM
:21::21::4:

MAHDIRKO
04-04-2012, 08:48 PM
الغرافه 0 (مجیدی) - پرسپلیس 3
مجیدی انقدر داغون بود تعویض شد

The Great One
04-08-2012, 10:12 PM
واقعا آدم شرمنده میشه این تماشاگران پیروزی رو میبینه :9:

خوب شد داور یک پنالتی مفتی داد به پیروزی وگرنه معلوم نبود چه گندی بالا میاوردن ...

شرم و حیا هم خیلی سخت نیستا

Olympic Hero
04-08-2012, 10:14 PM
دم رفیعی گرم که ناموس رو به فوتبال ترجیح داد . دمش گرم ....

sepide
04-09-2012, 12:03 AM
ویرایش مدیر : لطفا ادب رو رعابت کنید ...

The Phenom
04-09-2012, 12:39 PM
مادر عروس ماشالله

چش نخوری ایشالله

ĜЁЙЗЯĂŁ
04-09-2012, 02:20 PM
نوید @ : میگم اگه شما یه گل آفساید میخوردین و یه پنالتی واستون نمی گرفتن و یه بازیکنتون رو( نصرتی ( قبلش خطا شده بود )) بیخود اخراج می کردن , معلوم نبود چی کار می کردین

یکی از گلهای استقلال هم که افساید بود , بهتر از این میشه واستون ؟

یقول یکی که نمی دونم کی بود : سرمون رو بریدن :]

Olympic Hero
04-09-2012, 02:25 PM
از این بلاها زیاد سر ما اومده امیر . نمونش بازی با مس کرمان که همین آقا داور بازی بود . یا بازی با ذوب آهن که گل دقیقه آخرمون الکی قبول نشد . نمیگم فحش هم دادیم ولی نه کل استادیوم و نه 5 دقیقه متوالی . اون داور مگه چقدر تحمل داره . در اخر به قول حامد من اصلا نمیتونم بفهمم چطور بعضی ها از این حرکت ( فحش ناموس ) دارن دفاع میکنن . آبی یا قرمز نداره این حرکت زشت ترین کار ممکن هست . تازه بعضی ها بعد از این قضایا میان میگن چرا زن ها رو راه نمیدن استادیوم :17:

r v d
04-09-2012, 04:07 PM
میگم اگه شما یه گل آفساید میخوردین و یه پنالتی واستون نمی گرفتن و یه بازیکنتون رو( نصرتی ( قبلش خطا شده بود )) بیخود اخراج می کردن , معلوم نبود چی کار می کردین

اولاً بازی با مس کرمان که همین رفیعی داور بازی بود دقیقه آخر یه پنالتی 100% رو علی حمودی رو نگرفت , بعد از اعتراض هم پشت سر هم کارت میداد و لج میکرد هی , اتفاقاً واسه ما سوزش و زورش بیشتر بود چون ما تو کورس قهرمانی بودیم اونموقع و صدر جدول , تساوی تا باخت خیلی واسمون فرق داشت تا شما (پرسپولیس) که چه ببازه چه ببره تفاوتی براش تو جدول نمیکنه. (مثلاً میبردین چی میشد !!!!) اتفاقًا خیلی هم معلوم بود که چی کار کردیم , یه ذره داد و بیداد کردن هوادرای استقلال ولی سر 5 دقیقه تموم شد و رفت و اونقدر شدتش کم بود که کمیته انضباطی کاری بهمون نداشت.

به قول همون یارو که میگی , سر ما رو خیلی وقته بریدند و چال کردن .

Ariyan
04-09-2012, 04:09 PM
کار کار خیلی زشتی بود..چه ابی چه قرمز..چه زرد..چه سبز...
من خودم هر موقع استادیوم میرم...فوهشی داده میشه به اون شخص اعتراض میکنم...
اگه هم زیاد باشن چون نمیتونم جلوشونو بگیرم...هو میکشم تا صدای اونها شنیده نشه...
وقتی این کارو میکنم بقیه هم با من همراه میشن...
حسین جان البته درسته که بیشعور خیلی خیلی زیاده...
ولی وقتی زن تو استادیوم باشه...خیلی ها حیا میکنن و فوش نمیدن...
دقیقا مثل تو خیابون یا کوچه...
وقتی فقط پسر هست همه چیز میگن..ولی وقتی یه دختر یا زن بیاد رد شه..
خود به خود هر زشت کمتر زده میشه...
قبول دارین؟

Xtreme
04-09-2012, 05:56 PM
من حس میکنم دیروز الکی کارت میگرفتن تا جلوی سپاهان بازی نکنن ، ولی عب نداره جلو سپاهان هم ایشالا میبازید تا خطر سقوط رو بیشتر حس کنید

I Am Legend
04-09-2012, 08:55 PM
من تازه دیروز فهمیدم که شعور و فرهنگ در نزد ایرانیان به گور سپرده شده. نه بخاطر صحنه هایی که از تلویزیون پخش شد ، بلکه بخاطر نظراتی که تو سایت ها درباره این حرکت تماشاگران پیروزی می خوندم. متاسفانه باید قبول کرد که روز به روز داریم عقب مونده تر میشیم!

I Am Legend
04-09-2012, 09:00 PM
میگم اگه شما یه گل آفساید میخوردین و یه پنالتی واستون نمی گرفتن و یه بازیکنتون رو( نصرتی ( قبلش خطا شده بود )) بیخود اخراج می کردن , معلوم نبود چی کار می کردین

امیدوارم بهتون برنخوره ولی اوج بی حیایی تماشاگران تیم شما زمانی بود که رفیعی بازی رو نگه داشت که فحاشی بخوابه ولی زهی خیال باطل که نه تنها قطع نشد بلکه بصورت ممتد ادامه پیدا کرد. بنظرم مرد کسیه که اشتباه رو قبول کنه نه اینکه دنبال توجیه باشه. نکته جالب تر اینه که بعدش علی کریمی از سوی هوادارای شما تشویق شد و علی آقا هم دست براشون تکون داد. می دونید معنی این یعنی چی؟ یعنی دمتون گرم ، به کارتون ادامه بدید. کاپیتان شما بجای اینکه برای کارهاش خیرش عکاس استخدام کنه بهتره یکم درس اخلاق یاد بگیره و برای جماعتی که به ناموس دیگران فحاشی می کنه دست تکون نده.

Olympic Hero
04-09-2012, 09:04 PM
یادش به خیر بازی با همین پرسپولیس تو جام حذفی کریمی یه خطا کرد همه داشتن فحش ناموس به کریمی میدادن بعد از این فحش ها فرهاد مجیدی سریع به هوادار ها گفت بس کنید همه هم بس کردن ...

دیروز بعد از بازی و دیدن علی کریمی و تشویق شدنش یاد حرکت های جاسم کرار توی تراکتور و عکس العمل هوادار های تراکتور افتادم .

Scofield
04-09-2012, 09:06 PM
بــاز هم پـرسپوليس و يك رســوايي ديگه !

آخــه چند تــا رسوايي در اين فصل ؟!

1- اون كــآر زشت نصــرتي و شيث

2- فــروش پيــراهن قلابي ايمون زائــد به قيمت 8 ميليون !!

حالا هم كه : فحـ ـاشــ ــي به داور !!!!!

Ғ Д † Д Ł β
04-09-2012, 09:08 PM
داش حامد من نه استقلالي ام ونه پرسپوليسي

ولي اينكه ميگي تماشاگراي پرسپوليس نبايد ادامه ماجرا رو ميگرفتن اشتباهه

داداش گل من وقتي تو اون شرايط تو اون حال كه تيمت باخته يه داوري مثه رفيعي كه اشتباه خورش ملسه مياد يه همچين كاري ميكنه هر تماشاگري باشه چه پرسپوليسي ف چه استقلالي و حتي تراكتوري باشه بيخود به خاطر جوي كه راه ميا افته اون كار رو ادامه ميدن

شما فك ميكني چند نفر موقع فحاشي شروع به اين كار ميكنن

باور كن شايد حتي 5 نفر هم نباشن

ولي وقتي بغل دستيش اعصابش خرابه اونم شروع ميكنه به فحش دادن

چون اينكار رو يه جووري تخليه تو خودش ميدوونه

اين كار تو همه جاي دنياست

منتها تو كشور ما مثه همه چيمون عقب موندست

تو انگليس ملت همشون سوت ممتد ميكشن شديد

بازيكن رو طوري هو ميكنن كه بازيكن اعصابش تيليت ميشه

بهش كله خوك و امثالهم پرت ميكنن

ولي اينجا ناموس طرف رو مورد لطف قرار ميدن

در كل حتي تو تبريز هم اين اتفاق افتاده

خيلي وقتا شده كه به داور و كمك داور گفتن بيشرف ، يا حتي فحش ناموس دادن

ولي بنده به عينه ديدم كه اينكار رو يكي دو نفر بيشتر شروع نكردن

ولي به خاطر ملتهب بودن جو كل جمعيت باهاش همراه ميشن و يكصدا فحش ميدن

Ғ Д † Д Ł β
04-09-2012, 09:14 PM
داش حسين خداييش بحث تماشاگر رو كه ميكني حرمت نيگه دار

كه چي ياد تماشاگراي تراكتور ميا فتي ؟؟

فك ميكني اگه فرهاد نبود همين اتفاق واس شما نمي افتاد ؟؟

شما ديوار كوتا هتر از تراكتوري ها پيدا نكردي ؟؟

خداييش يه ايراد بزرگ خيليامون تعصب بي جامونه

اومدي ميگي رفيعي دمش گرم ناموسش رو نفروخت

خداييش اگه استقلال بازي داشت و اين اتفاق ميا افتاد و تو كورس قهرماني بودين و داور اين كار رو ميكرد باز ميگفتي دم داور گرم ؟؟

مطمئن باش 10 برابر بيشتر فحش و توهين ميكردين

چون تعداد استقلاليها اينجا بيشتره دليل نميشه هواداراي بقيه تيما رو وحشي و بي فرهنگ نشون بدين

يعني همه طرفداراي استقلال دكتر و مهندسن و بقيه تيما طرفداراشون لات و بي همه چيز؟؟

استقلال رو به خاط مرام و معرفت بچه هاي اينجاست كه دوست دارم و تيم دوممه

نوكر همه بچه هاي استقلالي و پرسپوليسي انجمن هم هستم

ولي با اين نظراتون نظر نه تنها من بلكه خيليا رو عوض ميكنين راجع به فرهنگ تيمتون

I Am Legend
04-09-2012, 09:21 PM
خداييش اگه استقلال بازي داشت و اين اتفاق ميا افتاد و تو كورس قهرماني بودين و داور اين كار رو ميكرد باز ميگفتي دم داور گرم ؟؟

در حین بازی با ذوب آهن تو کورس قهرمانی بودیم ولی یاد ندارم ناموس داور رو بهم پیوند داده باشیم...

در ضمن پیروزی تو جدول سر پیازه تا ته پیازه که تماشاگراش اینقدر آتیشی شدند؟ خطر سقوط تهدیدشون می کرد یا مدعی اول قهرمانی بودند؟

Ғ Д † Д Ł β
04-09-2012, 09:26 PM
در حین بازی با ذوب آهن تو کورس قهرمانی بودیم ولی یاد ندارم ناموس داور رو بهم پیوند داده باشیم...

حامد جان اصلا بحثم اين نيست كه فحش ميدادين يا نه

ميگم اگه اين اتفاق ميا افتاد يه موقع تماشاگرا فحش ميدادن و داور بازي رو نيمه تموم ميزاشت باز ميومدين ميگفتين دم داور گرم كه ناموسش رو نفروخت ؟؟

بحثم سر اينه كه بچه هاي استقلالي اينجا گاهن يه كم بيشتر از حد بقيه تيما رو مظلوم گير ميارن

Olympic Hero
04-09-2012, 09:31 PM
اول اینکه جاش نیست دوم اینکه این پست ربطی به پرسپولیس نداره به فوتبال ایران ربط داره ولی :

ولي اينكه ميگي تماشاگراي پرسپوليس نبايد ادامه ماجرا رو ميگرفتن اشتباهه

بابک چی داری میگی داداشِ من ؟ اینکه هوادار ها نباید فحاشی میکردن اشتباه هست ؟ بابا تو رو خدا یه نموره فرهنگ یه نموره غیرت نشون بدید . کاری به قرمز , آبی و ... ندارم ولی ما چرا هر چیز بدی رو سریع برای خودم توجیح میکنیم ؟ میگی هوادار عصبی شده . شده که شده . میگی زندگی براش سخته خب ببخشید زندگی برای ما سخت نیست ؟ باید بیاد فحش ناموس بده ؟ الان من عصبی هستم بیام داد بیداد کنم فحش ناموس بدم ؟ یعنی چی میگی تخلیه میکنه خودش رو ؟ منم الان دلم پره بیام فحش ناموس بدم بعد بگم پر بودم خواستم خالی بشم ؟ یعنی چی آخه ؟ خودت رو بزار جای داور . آدم یک نفر به خواهرش ( کسی که بعضی ها از مادر هم روش حساس ترن ) توهین میکنن میخواد طرف رو جر بده حالا فرض کن اون همه جمعیت یک صدا به خوارت فحش بدن ؟ چه حسی پیدا میکنی ؟ میگی عیب نداره بزار خالی بشن ؟ داور بنده خدا داشت اشکش در میومد . حالا هر گهی باشه . دروگبا با اون دروگباییش وقتی تیم اونطوری حذف شد نرفت به داور فحش ناموس بده به خودش فحش داد . آدم باید خیلی مرد باشه دقت کن خیلی مرد باشه تا وقتی با یه نفر دهن به دهن میکنه فقط به خودش فحش بده نه خوار و مادرش .

یا الان تو فکر میکنی چرا امیر قلعه نوعی با این همه افتخارات و پیروزی پیش بعضی از اس اسی ها منفور هست ؟ فکر میکنی چرا ناصر حجازی از این آقا بعدش میومد ؟ یکی از دلایل اصلیش اینه که بی فرهنگ هست . چون وقتی اس اس گل خورد و یک استادیوم به مایلی کهن فحش دادن چیزی نگفت و بعد از بازی هوادار ها حمایت کرد . این یعنی اوج بدبختی . چرا فکر میکنی کسانی مثل مجیدی , جباری و اندو آبشون با این آقا تو جوب نرفت . چون یه بی فرهنگِ به تمام معنی بود . یا علی پروین که میاد به گلری مثل عابدزاده میگه : دروازه کــ.ــــسِ ننــــ.ـــتِ و توپ هم کیــــ.ـــر من . امثال اینا فوتبال مارو بدبخت کردن . از اینا بدتر شمایی که حمایتشون میکنی و تشویقشون میکنی .

میگی خارج عزیز چرا فقط بد هاش رو میبینی ؟ انگلیس قبلا منبع وحشی بازی بوده اما الان رو هم ببین . انگلیس از حمله به سمت زمین رسیده به سوت کشیدن . تو انگلیس وقتی یک بازیکن میوفته زمین 1000 نفر داد نمیزنن ببرن بیرون کـــ.ـــس کش رو وقتی دارن میبرنش بیرون تشویقش میکنن . تو انگلیس الان وقتی مهاجم حریف که بهش ون گل زده رو موقع تعیویض بهش پتری پرت نمی کنند بلکه وایمیسن تشویقش میکنن . تو اسپانیا کله خوک پرت کردن اما الان چی ؟ الان کسی این کار رو میکنه ؟ این کشور ها فوتبال رو درست کردن یعنی خودشون رو درست کردن اما الان ما با 50 سال پیش هیچ فرقی نکرده فقط دیگه شیشه اتوبوس ها نمیشکنه .

کلا گفتم دلیل اصلی بدبختی فوتبال با این بی فرهنگ بازی ها هست . امکانات و .. رو میشه باهاش ساخت ولی با بی فرهنگی نمیشه . حالا فرقی نداره آبی یا قرمز . البته از وقتی تراکتور هم اومده لیگ برتر دیگه این کارا 3 برابر شده . مشکل ما اینجاست که فوتبال رو خیلی جدی گرفتیم . خیلی ....

Ғ Д † Д Ł β
04-09-2012, 09:45 PM
حسين قبول كن موقع كل كل بيش از حد شعور تماشاگراي تيماي ديگه رو زير سوال ميلري

منم مشكلم با همينه

ولي در مورد حرفات ، حرفات رو كامل قبول ندارم

ميگي گور باباي فوتبال و اتفاقاتش

ميگي فوتبال رو خيلي جدي گرفتيم

داداش گلم اگه اين تفريح رو هم از جووناي اين مملكت بگيري ميدوني اخر و عاقبتمون چي ميشه ؟؟

حالا اين كه چرا فحش ميدن و اينا برميگرده به حرفاي حامد

اينكه بايد قبول كنيم فرهنگمون خيلي پايينه تو ورزشگاه ها

به قول خودت آبي و قرمز نداريم

شما فحش ناموس ندادي درست ، عوضش هوادار تيمت مياد كله يه كبوتر زيبون بسته رو جلوي چش دوربينا با دست ميكنه

تماشگر تراكتور صندلي پرت ميكنه

مال پرسپوليسيا فحش ميدن

همه چي همه جا هست

منتها بايد باهاش كنار بيايم

راستي يادمون نره خيلي از داورا بودن كه بيشتر از اين توهين ها رو هم شنيدن

قهرماني تو تبريز اون همه فحش شنيد

ولي اومد بازي رو قطع كنه ؟؟

بگيه داورا مگه كم فحش شنيدن تو ليگ ؟؟

حالا داورا به كنار ...

مگه بازيكنا آدم نيستن ؟

مگه فحش ناموس نميشنون ؟؟

ولي اكثرشون عادت كردن به اين مسئله

البته عاد كه نه

خيلياشون خودشون رو ناچارا ميزنن به بي خيالي

كاري كه رفيعي كرد تنها ناشي از ضعفش بود و بس

Olympic Hero
04-10-2012, 12:18 AM
این بحث رو در تاپیک اسرار ادامه بدید نه اینجا . ممنون از همه دوستان . (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)بزارید تاپیک برگرده به همون روال کل کل 2 تیم .

The Last Outlaw
04-10-2012, 01:19 AM
من نمي خواستم وارد اين بحث بشم ولي ديدم داره به شعور خيلي از بچه هاي پرسپوليسي اين فروم توهين ميشه! منم نمي تونم بشينم هر توهيني بهم بشه و هيچي نگم!

واقعا متاسفم كه يه عده اينقدر ساده انگارانه به قضايا نگاه ميكنن! يعني اگر ديروز بجاي پرسپوليس ، استقلال با داماش بازيي داشت و داور اينجوري سر تيمشون رو مي بريد هيچ استقلالي فحش نميداد؟ خودم بارها از تلوزيون شعارهاي تماشاگراي استقلال بر عليه داوري تو اكثر بازيهاي ليگ رو شنيدم.
پس اين قضيه ربطي به پرسپوليس و تماشاگراش نداره كه پاي ما رو ميكشين وسط!
از طرفي يه داور بايد بتونه يه بازي رو مديريت كنه! داوري كه تحمل دو تا فحش و شعار رو نداره براي چي اومده داوري؟ اين داور نميدونه الان فرهنگ استاديوم هاي ما چه درست چه غلط 50 60 ساله كه اينجوريه؟ يعني تو اين همه بازي كه قضاوت كرده هيچكس تا حالا بهش فحش نداده بوده كه حالا تماشاگراي ما دادن بايد بازي رو قطع كنه اونم 30 ثانيه مونده به پايان بازي؟؟؟
اين نشون ميده اين داور دنبال مسائل ديگه اي بوده كه براي پرسپوليس حاشيه درست كنه والا پرسپوليس كه بازي رو باخته بود و تموم شده بود ديگه اين همه جنجنال و 3-0 كردن بازي و كسر 2 امتياز و....... واسه چيه؟
هر چي ميگذره دارم ميفهم فوتبال ما خيلي كثيف تر از اونيه كه تا حالا فكر ميكرديم!
......

amir-aghaei
04-13-2012, 12:17 AM
همونطور که دوستان پرسپولیسی میدونن چند روزیه طبق اعلام مدیر عامل این تیم نام پیروزی برای همیشه یا موقت حذف شد...

همه میدونیم که از اول انقلاب دلیل تغییر اسم پرسپولیس به پیروزی چی بوده. حالا جالبه که بعد از این همه سال دقیقا سیاسیترین مدیرعامل میاد و اسم پیروزی رو حذف می کنه.

در اصل رویانیان باید حامی اون چیزی باشه که خودشون ایجاد کردن (یعنی اسم پیروزی) و طبق اصول مشخصی که دارن کار کنه اما چطور میشه که اینجوری میشه؟

فکر می کنم 7 ماهی میشه که رویانیان اومده تو فوتبال. روز اول همه بهش بد و بیراه می گفتن و ازش تنفر داشتن من به دوستان گفتم حس میکنم مدیر کاربلدیه...دور و زود داره سوخت و سوز نداره .همونطور که در قبال دایی گفتم پرسپولیس با ایشون هیچی نمیشه .

مهمترین اصلش رویانیان اینه که قدرت کارکردن داره.اگه بزارن با قدرت خودش جلو بره موفق میشه..... حالا هم میبینیم که خیلی مواضع هوادارا نسبت بهش عوض شده!

کلا از رویه ای که رویانیان پیش گرفته خوشم میاد مصاحبه اش با نود هم جالب بود که نام پرسپولیس رو شرف خودش دونست به هر صورت قابل تقدیره !

===============

نام تاپیک هم ویرایش میکنم بشه بحث .نظر .کلکل. ابی و قرمزهای پایتخت...حتمان که نباید تو این تاپیک بزنیم تو سرهم!!

چند امتیاز مفت مسلم رو هفته های پیش از دست دادیم سر هیچ و پوچ!!

دست به چیز پرسپولیس شدیم تا سپاهان رو متوقف کنه....لعنتی ها ول کن نیستند!! اخه یکی بگه می خوای قهرمان شی که چی بشه؟

ادم سه سال پشت سر هم که قهرمان نمی شه!!!امسال حق مسلم حاج فتول بود تا قهرمان شه...خدایی فصل نقل و انتقالات خیلی زحمت کشید.....

اگر نتیجه بگیریم سال بعد با یه مربی درست حسابی مثل امیر خان!! خیلی خوب نتیجه می گیریم....

پ.ن : بازی که امروز پرسپولیس انجام داد با اینهمه محروم اگه همیشه تو لیگ انجام میداد از چند هفته قبل پایان لیگ قهرمان میشد...

r v d
04-13-2012, 08:30 PM

پیش به سوی صدر جدول

Scofield
04-13-2012, 08:36 PM
فـاصله 1 امتيــاز شد .... البته سپــاهان هنوز بـازي هاي سختي همچــون :

بــازي بــا فــولاد در خـوزستان دارد .

به اميــد قهــرماني

S.H.A.Y.A.N
04-13-2012, 08:57 PM
قهرماني حق سپاهان هست و به حقشم ميرسه . استقلالي ها هم بيخودي به شكمشون صابون نزنن :1:

Scofield
04-13-2012, 09:13 PM
عمـــراََ !!!!

استقــلال بيشتر بازي هاش آسـونه :

شــاهين

شهــرداري تبــريز

نفت آبــادان

نفت تهـــران

سپــاهان :

فــولاد

شــاهين

ذوب آهن

مس سـرچشمه

S.H.A.Y.A.N
04-13-2012, 09:26 PM
اوكي عزيزم وقتي سپاهان جام رو مثل 2 سري قبل برد بالاي سرش مشخص ميشه كي واقعا لياقت قهرماني رو داشته . استقلال الان تو خودش دعواست يكي بايد بياد مظلومي و فتح الله زاده رو جمع كنه , قهرماني پيشكش . در ضمن اين بازيهايي كه گفتين ميتونم بپرسم كدومش سخته ؟ بجز ذوب اهن كه هميشه مدعي بوده اون 3 تيم ديگه مرخصن . مس سرچشمه كه اخر جدوله . شاهين هم 2 تا مونده به اخره . فولاد هم يه تيم متوسط هست ولي من مطمئنم جلوي سپاهان هيچ كاري نميتونه بكنه .

The Phenom
04-13-2012, 11:15 PM
اتفاقا بازیهای استقلال سخت تره

چون با تیمهایی بازی داره که واسه بقا دارن می جنگن

r v d
04-13-2012, 11:59 PM
اتفاقا بازیهای استقلال سخت تره

چون با تیمهایی بازی داره که واسه بقا دارن می جنگن

100% همینطوره

کار استقلال و هنکه واقعاً سخت و دشواره , بازی با تیمهایی که این شرایط رو دارن تمرکز بالایی میخواد , اگه باهوش نباشی و تمرکز کافی رو نداشته باشی نمیتونی نتیجه بگیری.

Scofield
04-14-2012, 01:59 PM
بــا اين شــرايط و فــاصله 1 امتيــاز
.
.
.
.

اميــدوارم استقــلال قهــرمان شه كه ميشه

MAHDIRKO
04-14-2012, 03:57 PM
شما امیدوار باش
خوشحال باش

TORNADO
04-17-2012, 07:24 PM

هر جا که باشی و با هر رنگی که باشی

همون کاپیتان محبوب ما هــــــــــــــســـــــــ ــــــــــــــــــتــــــ ــــــــــی

فقط آبی ، فقط فرهاد

S.H.A.Y.A.N
04-17-2012, 07:43 PM
من از مجيدي بدم نميومد ولي الان ديگه با اين كارش نشون داد خيلي عقده داره , دليلي نداشت اين لباس رو بپوشه و با طرفداراي پرسپوليس لج كنه . احتمالا ميخواسته وقتي گل زد اينو نشون بده ولي وقتي اخراج شد همه چي بهم ريخت :1: در هر صورت بود و نبودش زياد فرقي نميكرد تو بازي تازه وقتي اخراج شد الغرافه گل زد !!

© The Phantom Pain
04-17-2012, 08:31 PM

حرکتی که از دید دوربین های بازی جا ماند . . .

فرهاد با این کارش یه چیزهایی رو به بعضی ها یادآوری کرد . . . :4:

J B L
04-17-2012, 08:36 PM
من از مجيدي بدم نميومد ولي الان ديگه با اين كارش نشون داد خيلي عقده داره , دليلي نداشت اين لباس رو بپوشه و با طرفداراي پرسپوليس لج كنه . احتمالا ميخواسته وقتي گل زد اينو نشون بده ولي وقتي اخراج شد همه چي بهم ريخت :1: در هر صورت بود و نبودش زياد فرقي نميكرد تو بازي تازه وقتي اخراج شد الغرافه گل زد !!

فرهاد توی تیمی بود که توی این چند وقته بیشتر بازیهاشون رو با اختلاف چند گل باختن !! وقتی که واسه یک مهاجم موقعیت آفرینی نشه مهاجم چه کاری میتونه بکنه ؟؟ تازه حرکات فرهاد از نظر من قابل قبول بود خصوصا اون حرکت کف پاش !! تیم الغرافه برای مساوی اومده بود وقتی گل خورد چیزی برای از دست دادن نداشت پس جلو کشید و گل مساوی رو زد در زمانی که فرهاد بود اونا نتیجه ایده ال شون که مساوی بود رو گرفته بودند ! در ضمن شاید اگه داور دیگری بود فرهاد میتونست یک پنالتی برای الغرافه بگیره ............

فرهاد عقده نداره فرهاد همونطوری که طرفدارا عاشقشن اونم عاشق طرفدارای آبیشه :8: اون پیرهن آبی نشون دهنده عشق فرهاد به عشق اول و آخرش بود .................. :8:

Ð-i-R-Ť-Y
04-17-2012, 08:40 PM
ببخشید من نمیفهمم وقتی تماشاگرای یه تیم 70 دقیقه به یه بازیکن فحش خواهر و مادر ( که از قضا هموطنشون هم هست ) میدن ، بازیکن چه " لجی " میتونه بکنه با تماشاگر ؟

من خودم استادیوم بودم ، نه بخاطر لنگ ، فقط به عشق حضور آقا فرهاد
تماشاگرای با فرهنگ از همون تمرین شروع کردن فحش دادن تا آخرین لحظه ای که فرهاد اخراج شد .

حالا جدا از این
چرا نتونست الغرافه 10 نفره رو ببره ؟ تازه 1 گلم خورد !!

AƦAƾH
04-17-2012, 08:44 PM
من شخصا تو ورزشگاه بودم و به نظر من دلیل کارش توهین بیش از حد هوادارا پرسپولیس بود!من خودم پرسپولیسیم ولی از این حرکت هوادارا خوشم نمیاد !از 15 دیقه قبل شروع بازی فحش این بیچاره میدادن !
و یه چیزه دیگه هم اینبار به نظرم عامل شعار هوادارا بود! تماشاچیا کریمیو تشویق میکردن مثلا قبل بازی وسط اینا لیدر تیم تو بلند گو میگفت تماشاچیا خواهش دارم به بازیکن ایرانی تیم حریف توهین نکنید !؟(هنوز هیچ خبری نبود)
ولی شیث خوب کرده بودش تو لوله:4:(مجیدی رو)

Anathema
04-17-2012, 09:12 PM
به نظر من اگه فرهاد مجیدی اون کارها رو نمی کرد شعور خودش رو نشون می داد. همین چند وقت پیش دقیقا یادم نیس بازی کجا با کجا بود ولی تماشاگرای یک تیم وایسادن فحش دادن به یک بازیکن آخر سر بازیکنِ رفت طرفشون و براشون دست زد و خود طرفدارا مجبور شدن دیگه بهش فحش ندن. حتی بعضی از تماشاگرا تشویقش هم کردن ...

چرا نتونست الغرافه 10 نفره رو ببره ؟ تازه 1 گلم خورد !!
نه که آخه شما خودتون سوابق درخشانی تو بردن تیم های 10 نفره دارید !! تو آزادی جلو پرسپولیس بازی داشتید ... تیم منتخب نون خشکی های محله ی ما هم تو 10 دقیقه 3 تا گل نمیخوره به قران

The Last Outlaw
04-17-2012, 09:22 PM
من خودم جايگاه 19 بودم كه بالاش يه سري اراذل و اوباش بودن كه از يك ساعت مونده به بازي شروع به فحاشي به فرهاد مجيدي كردن ولي كسي همراهيشون نميكرد يه 20 30 نفر بودن كه صداشون هم خيلي بلند بود!
بعد از اخراج فرهاد مجيدي تماشاگرها فقط سوت و دست زدن ولي وقتي پيراهنش رو درآورد همه استاديوم شروع كردن فحش دادن! به نظرم عامل اصلي اون اتفاق خودش بود چون اگر اون حركت آخر و نميكرد كل استاديوم فحشش نميدادن!
ازش بعيد بود با اين سن و تجربه توي يه بازي شبه ملي اون حركت رو جلو تماشاگراي كشورش انجام بده!

Ð-i-R-Ť-Y
04-17-2012, 09:23 PM
به نظر من اگه فرهاد مجیدی اون کارها رو نمی کرد شعور خودش رو نشون می داد. همین چند وقت پیش دقیقا یادم نیس بازی کجا با کجا بود ولی تماشاگرای یک تیم وایسادن فحش دادن به یک بازیکن آخر سر بازیکنِ رفت طرفشون و براشون دست زد و خود طرفدارا مجبور شدن دیگه بهش فحش ندن. حتی بعضی از تماشاگرا تشویقش هم کردن ...

نه که آخه شما خودتون سوابق درخشانی تو بردن تیم های 10 نفره دارید !! تو آزادی جلو پرسپولیس بازی داشتید ... تیم منتخب نون خشکی های محله ی ما هم تو 10 دقیقه 3 تا گل نمیخوره به قران

آره ما ضعیف اصلاً

شما که برزیل هستین چرا توی دو تا بازی که تیم حریفتون 10 نفره شده نتونستید ببرید ؟

The Phenom
04-17-2012, 09:28 PM
:4: داشتیم فضولا رو سرشماری می کردیم دادا :4:

Ғ Д † Д Ł β
04-17-2012, 09:29 PM
شرمنده مزاحم ميشم ولي خداييش طرفداراي استقلال كه دارن از فرهاد طرفداري ميكنن اگه همين كار رو يه بازيكن پرسپوليسي ميكرد بازم ميگفتين چون فحش ناموس خورده آفرين بهش ؟؟

بابا مثلا قرار بود امروز عرق ملي نشون بديم به عرباي لاشخور

تماشاگراي پرسپوليسي اونجوري ... فرهاد هم اونجوري

بابا به خدا عربا چيكار دارن كه خليج عربي باشه يا فارسي ؟؟

همين كه تونستن تو ورزشگاه آزادي بين يه ملت خيلي راحت تفرقه بندازن واسشون يه دنياست !!

حالا هي بگين آفرين به فرهاد كه حال قرمزا رو گرفت و آفرين به تماشاگرا كه از دقيقه 1 فحش دادن به فرهاد

ك.و.ن لق كشور و وطن و ايران !!!!

r v d
04-17-2012, 10:04 PM
دوستان پرسپولیسی و عشق عَرَق ملی بد نیست یه نگاهی به متن زیر داشته باشند ( اول فرهنگ خودتون رو نشون بدین بعد از یه بازیکن توقع داشته باشید , از قبل بازی موقع گرم کردن هرچی فحش بوده نثار فرهاد کردید بعد توقع دارید دستم واستون تکون بده.)

خلاصه ایی از حاشیه های قبل از بازی

حدود 30 تماشاگر استقلالی برای حمایت پرسپولیس به ورزشگاه آمده اند اما به دلیل اینکه برخی از این تماشاگران با پیراهن فرهاد مجیدی بازیکن الغرافه وارد ورزشگاه شدند تماشاگران پرسپولیس به این نفرات معترض شدند و علیه آنها ابتدا شعار دادند و بعد از آن تماشاگرانی که پیراهن مجیدی بر تن داشتند این پیراهن را از تنشان درآوردند.
5 خبرنگار عرب در ورزشگاه آزادی هستند.
برخی از تماشاگران علیه فرهاد مجیدی شعار سردادند.
برخی از هنرپیشه ها مانند احمد نجفی، داود رشیدی در ورزشگاه آزادی حضور دارند.
شعارهای زیادی علیه فرهاد مجیدی سر داده می شود.
حدود 100 هزار نفر در ورزشگاه آزادی حضور دارند و ظرفیت ورزشگاه آزادی تقریبا تکمیل شده است. پیش از آغاز مسابقه نیز به خاطر درگذشت بازیکن ایتالیایی در میدان یک دقیقه سکوت اعلام شد.
مجیدی مچ بند آبی بر دستش بسته و تماشاگران پرسپولیس هر زمانی که فرهاد مجیدی صاحب توپ می شود او را هو می کنند. برخی بازیکنان الغرافه هم مچ بند آبی بسته اند.

Ғ Д † Д Ł β
04-17-2012, 10:12 PM
پوريا داري عذر بد تر از گناه مياري كه !

تماشاگرا يه اشتباهي كردن دليل نداشت فرهاد اون كار روكنه

همون لباس آبي كافي بود

همين ديگه عشق عرق ملي به چپ هممون

ولي همين الانش يه پيج وا بشه كه آقا بريم راي بديم به خليج فارسي هممون با كله ميريم

ايراني جماعت هميشه مرده پرسته ...

J B L
04-17-2012, 11:04 PM

ممد جان شما دقیقا درست میگی فرهاد یکم باید از علی کریمی یاد بگیره که چند سال پیش توی آسیا یه داور آسیای رو هل داد و محرومیت یک ساله نصیب خودش کرد !:3:

هل دادن داور در یک بازی دوستانه در تورنمنت ویتنام و محرومیت یکساله، لگد به ساک کادر پزشکی در جام جهانی پس از تعویض در برابر پرتغال، مشکلات بی پایان با علی دایی در ترکیب تیم ملی و بعدها به عنوان مربی تیم ملی و ... تنها لیست محدودی از حاشیه های بازیکن فعلی پرسپولیس در سالهای اخیر هستند.

فرهاد جون عاشقتتتتتتتتتتم

Ariyan
04-18-2012, 12:16 AM
اقا من یه چیزی به بابک بگم...
بابک جون فرهاد هر چیزی که باشه بازیکن ملی و بزرگ واسه این کشور بوده..
درسته تو بهترین روزای زندگیش به تیم ملی دعوت نشد...ولی هر چی که باشه باز بازیکن ملی...
این نامردی نبود اون همه ادم به قول تو جلو عربا به هوطنشون فوش ناموسی بدن..؟؟
فرهاد مگه مریض بود اون کارو کنه...؟
فوش دادن اونم فقط با 4 تا انگشت کاری کرد که ک.ون همشون سوخت...
بهشون فشار امد باز فوش دادن...
من تا قبل از اخراج فرهاد طرفدار پرسپولیس بودم...
اما بعد از کار پرسپولیسا خوشحال شدم که مساوی شد...
چیزی که عوض داره گله نداره...

تو خورشیدی ولی غروب نداری......

© The Phantom Pain
04-18-2012, 10:33 AM
این هم گزارش علی کریمی ( کاپیتان محبوب تیمتون ) و نظرش در مورد کار فرهاد مجیدی :

هافبک پرسپولیس در ارتباط با شعار هواداران این تیم علیه فرهاد مجیدی عنوان کرد: مجیدی به این مسائل عادت دارد و دفعه اول و آخری نیست که با این اتفاقات روبه رو می شود و خودش با این مسائل کنار می آید. البته خوب نیست که با کسی که ایرانی است چنین برخوردی شود.

کریمی درباره اینکه مجیدی با دستانش عدد 4 را به هواداران پرسپولیس نشان داد، گفت: او هم می خواست واکنش خودش را نشان دهد.
بازیکن پرسپولیس درباره اینکه فکر نمی کند که کار مجیدی با پوشیدن پیراهن آبی در زیر پیراهن الغرافه درست نبوده، گفت: هیچ مشکلی وجود نداشت. کجای این کار مشکل داشت؟ من می توانم زیر پیراهنم هر رنگی که خواستم بپوشم و قوانین afc و فیفا هم کار به این کارها ندارد. هر کس می تواند هر رنگی که دلش خواست زیر لباسش بپوشد.

پ.ن : البته این رو هم بگم کریمی یه جایی هم گفته بود تماشاگرهای ما هم مقصر بودن . . .

S.H.A.Y.A.N
04-18-2012, 09:04 PM
با اين نتايجي كه استقلال ميگيره ديگه ابرويي هم واسه ايران جلو عربا ميمونه !!؟
بيخود نيست ميگن پرويز مظلومي هيچي سرش نميشه . جباري رو كه بالاي 10 تا توپ لو داد دقيقه 70 تعويض كرد !!
تو دفاع هم كه هيچكي جز عمران زاده نبود . فقط برهاني خيلي خوب بازي كرد . در كل به نظرم با اين تيمي كه بستين از گروهي هم نميايد بالا :22:
كلا اين تيماي ايراني اعصاب خورد ميكنن . اون از پرسپوليس . اينم از استقلال . سپاهانم كه باخت :22:

r v d
04-18-2012, 09:19 PM
وقتی با تک مهاجم بازی کنی همین میشه ! اونقدر ضعف داشت استقلال که حسه تایپ نیست !

فقط این رو میدونم که استقلال قصد بردن نداشت و این بی روحیه گی و عدم انگیزه کاملاً واضح بود , و باز هم به این نتیجه رسیدم که مظلومی بسیار تو بازیهای آسیایی خارج از خونه بسیار محتاط و با ترس ارنج میکنه !!!!

دوست ندارم بگم ترسو ولی واژه ریسک ناپذیری مناسب تره !

farzam_12
04-19-2012, 01:29 AM
واقعا نماینده های ایران خودشونو گیر آوردن.
نه به اون پریپولیس که دیروز اونجور اعصاب ما رو خورد کرد نه به این امروز استقلال و سپاهان.در هر حال امیدوارم با صعود هر سه تیم ایرانی شاید سال بعد سهمیه هامون بیشتر بشه.

J B L
04-19-2012, 05:10 PM
سئوال قطری ها در درکه از فرهاد مجیدی : چرا در آزادی به خانواده ات توهین می کردند ؟

فرهاد مجیدی که چند نفر از هم تیمی هایش را بعد از بازی با پرسپولیس به درکه تهران برده بود ناگهان با این سئوال مواجه شد : چرا در آزادی به خانواده ات توهین می کردند ؟

فرهاد مجیدی وارد استادیوم آزادی که شد وقتی هنوز بازی آغاز نشده بود پرسپولیسی ها شدیدترین شعارهای ممکن را علیه او سر دادند . مجیدی بعد از بازی به یکی از نزدیکانش گفته بود که بیش از هر چیز نگاه هم تیمی هایم که بعضی هایشان فارسی را به خوبی می فهمند برایم آزار دهنده بود اما قطری ها در آزادی جرات نکردند این موضوع را به روی مجیدی بیاورند . بازی که تمام شد فرهاد تعداد زیادی از بچه های الغرافه را به ضیافت شامی در درکه دعوت کرد .
اما در اواسط این مهمانی ناگهان میزبان مورد سئوالی قرار گرفت که پاسخش از سوی فرهاد فقط یک جمله بود : فراموشش کنید ، آب و هوای اینجا ( درکه ) از این حرفها مهمتر است !
قطری ها از او پرسیده بودند که مگر تو بازیکن تیم ملی ایران نبودی ؟ برای چه خانواده ات را مورد اهانت قرار می دادند . حتی در کلام قطری ها اعتراف تلخ تری هم وجود داشت : ما هر وقت به آزادی می آییم به برخی شعارهای ایرانیها عادت داریم اما برایمان عجیب است که ایرانیها نسبت به هموطنان خودشان هم این گونه هستند !
متاسفیم ! برای خودمان و ملتی که همیشه فرهنگ و تمدن هزار ساله اش مایه فخر و سربلندی مقابل آنها بوده است

MAMAD
04-19-2012, 05:57 PM
منم متاسفم دادا ..اما از همه بیشتر متاسفام برای مجیدی و کسایی که این اقا رو اسطوره میدونن اگه این یارو یکم شعور داشت به این فکر میکرد که با یه مشت عرب جلوی هم وطنام دارم بازی میکنم حد اقل دیگه تشنج ایجاد نکنم که به هر دری میزد که جو رو نا ارام کنه 100 هزار نفر همه انسانن دارن میبینن تو داری چیکار میکنی
یکم دقت کنید اعصاب خورد مجیدی بخاطر دیریبل هایچند باره شیث تو چند تا موقعیت بود و توپ گیریهای شیث رضایی بود (به این کاری ندارم حالا) که چند تا حرکت ر.ید به هیکل یارو اما
از مجیدی انتظار نمیرفت لباس ابیشو در بیاره با انگشتش 4 رو نشون بده پیراهنو بوس بکنه تا دیروز خالی می بستی پای بچت وسط کشیدی که هر طور شده واسه پول فرار کردی از این تیم حالا فوش خوردتت و حرکاتت رو میخوای توجیح کنی و بچسبونی به عرق استقلالی بودنت؟ پیراهن ابیت رو میبوسی>>؟؟ فقط میگم خودتی

The Last Outlaw
04-19-2012, 07:11 PM
همبازيهاش بهش نگفتن چرا لباس تيم قبليت كه كل استاديوم روش حساسن رو توي بازي ملي بعد اخراجت نشون دادي تا كل استاديوم فحشت بدن؟

مجيدي با حركاتي كه موقع گرم كرن انجام داد(گرم كردن با پيرهن آبي در صورتيكه بقيه بازيكنا داشتن با پيراهن زرد گرم مبكردن!) و بستن مچبند آبي در طول بازي انتظار داشت تماشاگراي پرسپوليس تشويقش كنن؟

مجيدي خودش تماشاگرا رو تحريك كرد نتيجه اش رو هم ديد.

MAMAD
04-20-2012, 10:28 AM

عجب رنگ زردی هم داره

:136::136::136::136::136::136::136::136::136::136: :136::136::136:

ŠÄÉËĐ
04-20-2012, 10:53 AM

زرد این هم پر رنگ تره هم واقعیت داره:21::21:

big-red-machine
04-20-2012, 11:14 AM
دوستان این بحث فرهاد لنگ سوراخ کن رو یه بار برای همیشه ببندیم:
این پرسپولیسیها اینقدر شعور نداشتن که جلوی اون عربای ملخ خور فحش ناموسی به بدبخت ندن که اونقدر ناراحت بشه.از صورتش مشخص بود داره چی میکشه.موقع اخراجش هم خوشحالی کردن.اونوقت انتظار دارن هیچی هم نگه.چشم دیگه چی میخواید. خوب معلومه کابوس همیشگی لنگیا جوابشونو میده.جالب اینه که 100هزار نفر تو ورزشگاه و میلیونها لنگی بیرون از ورزشگاه فقط با یه حرکت فرهاد ماتحتتشون از 66 ناحیه بخیه خورد.وقتی اون کریمی بدبخت میاد میگه تقصیر تماشاگرای ما بود دیگه حرفی نمیمونه.همون حرکت فرهاد برای کل عمر باشگاه لنگ کافیه.
ببینید ما تاجیها هم اسطوره های شما رو دوست داریم چون وطن پرستیم.ولی شما اینقدر نفهمید که به اسطوره های ماهم توهین میکنید.آخرش همین میشه که با یه حرکت همین فرهاد اشکتون در میاد.همین میشه که مجبور میشیم ماهم به اسطوره های شما توهین کنیم.همین میشه که خرابکاریهایی فک جادو رو باید به یادتون بیاریم(فک جادو:علی کریمی:21::21::21:).وقتی فرهاد و بقیه مهاجمای طراز اول استقلال به خاطر پارتی بازی و لاشخوری پرسپولیسیها و ازهمه مهمتر اون دایی بی همه چیز پشت در تیم ملی موندن ما اونقدر شعور داشتیم که به خاطر عشق ملی هیچی نگیم.وگرنه خرابکاریای شما رو یادمون نرفته.اون گندایی که علی دایی تو تیم ملی با باندبازیش بالا آورد و نذاشت فرهاد و بقیه بازیکنای خوب برسن به تیم ملی.اون حرکت فک جادویی تو جام جهانی انجام داد و آبرومونو برد(لگد کردن ساک پزشک تیم ملی).
لنگیا یادشون نره که سال پیش همین فک جادو اواسط فصل که میخواست بپیونده به گـِی-پولیس یه دفعه بیــلاخی به گندگی باســـن علی پروین بهتون داد و رفت تو شالکه تا نیمکتشونو گردگیری کنه و ماساژوررشون بشه.جوری که حتی تو لیست18نفره هم نمیذاشتنش.
این یه کمش بود.اگه بخواین کل بندازین ماهم داریم تا ازتون رو کنیم.پس دیگه ببندینو به فکر سقوط نکردن به لیگ1 باشید.یعنی همینقدر کافیتونه که تو تلوزیون پخش زنده مزدک میرزایی جلوی 70میلیون نفر بیاد بگه:شعار جالب و طولانیه استقلالیا در مورد کورس تاریخی شیث و مجیدی تو داربی 69:31:
اینم چنتا عکس از کابوس لنگیا:
1551
دفعه بعد احتمال خود مطفی ایشک و رویانیان هم بیفتن دنبال فرهاد!!!
.................................................. .................................................. .................................................. .....
1552
یعنی باهمین حرکتش خودشو تو دل تمام تاجیا ابدی کرد.کاری کرد که لنگیا تا عمر دارن هیچوقت سوختنشون تو لحظه رو فراموش نکنن
....
باشد که رستگار شوید و به تیم اول پایتخت بپیوندید

ŠÄÉËĐ
04-20-2012, 11:41 AM
دوستان کسی عکس فرهاد که عدد 4 نشون میده داره
ولی روش تگ سایت نداشته باشه
ممنون میشم اگه دارید برام بفرستید

r v d
04-20-2012, 02:50 PM
دوستان کسی عکس فرهاد که عدد 4 نشون میده داره
ولی روش تگ سایت نداشته باشه
ممنون میشم اگه دارید برام بفرستید

بیا داداشی

ŠÄÉËĐ
04-20-2012, 04:25 PM
قربونت برم پوریا جان یه عکس دیگه ام هست صورت خود فرهادو نشون میده اونم اگه گیرت اومد بزار
مخلصم

S.H.A.Y.A.N
04-21-2012, 06:33 PM
بازم پرسپوليس درگير اين حاشيه ها و جنجال ها شد . از يه طرف ماجراي اشپيتيم ارفي از يه طرف درگيري كريمي و دنيزلي . نتيجشم همين ميشه كه تو 5 دقيقه اول بازي 2 تا گل از سايپا ميخوري . 2 تا گل اونم با يه اخراجي !! فكر نميكنم نتيجه جبران بشه :22:

Ғ Д † Д Ł β
04-21-2012, 07:02 PM
واسه بچه های آبی فروم :

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> g

TORNADO
04-22-2012, 05:56 PM
یادها و خاطره ها :4:

MAMAD
04-23-2012, 05:14 PM

یکی به من بگه یعنی واقعا قرار بیاد پرویز بدبخت چه گناهی کرده ؟؟

Ғ Д † Д Ł β
04-23-2012, 05:57 PM

یکی به من بگه یعنی واقعا قرار بیاد پرویز بدبخت چه گناهی کرده ؟؟

داداش ک.س شعر محض بوده :4:

امیر رو چیز خورش کردیم تا فصل بعد هم باشه با ما

خیالت تخت

شما با همون پرویزتون حال کنین :136:

© The Phantom Pain
04-23-2012, 06:30 PM
امیر مال خودتون .

ما مربی که بگه استقلالی هستم و چشم دیدن استقلال بدون خودش رو نداشته باشه نمی خوایم . . .

The Great One
04-24-2012, 12:24 AM
جالبه تو سپاهان و تراکتور رفته و هر 2 سال کلی حاشیه برای تیم و مربی ساخته هنوز یک عده هوادار استقلال دوست دارن برگرده ..

تیکه فردوسی پور به رویانیان هم باحال بود ... پرسپولیس زلزله همینه ؟ :4:

© The Phantom Pain
04-24-2012, 12:52 PM
به شخصه دیشب با دیدن ادبیات امیر قلعه نوعی خجالت کشیدم . . .

خبرآنلاين: دیشب در برنامه نود امیر قلعه نویی درگیری لفظی و یک طرفه ای را به وجود آورد.او که روی خط برنامه آمده بود تا مهمان تلفنی فردوسی پور باشد وقتی داشت در مورد راه آهن و حواشی آن حرف می زد عادل بین حرف هایش پرید تا با قطع کردن حرف های او سوال دیگری را مطرح کند که این واکنش قلعه نویی را به همراه داشت:«امشب خیلی تیکه انداختی.ساکت باش بذار من حرف بزنم.اگر من را روی خط آورده ای اجازه بده تا حرفم را بزنم.امشب خیلی خوشمزه بودی و مدام می گفتی علی ها پشت صحنه هستند و ...»این در حالی بود که فردوسی پور هم در جواب قلعه نویی گفت:«واقعا ادبیات شما خیلی جالب است.»که قلعه نویی هم گفت:«در برنامه شما باید همین طور حرف بزنم.»

farzam_12
04-25-2012, 10:23 AM
قصد کل کل ندارم گفتیم یه خاطره ای تازه کنیم

© The Phantom Pain
04-25-2012, 10:40 AM
کدوم کفه سنگینتره . . .

قضاوت با خودتون . . .

TORNADO
04-26-2012, 04:58 PM
حماسه پشت حماسه این بار هم 4 تا

جمش کنید دوستان قرمز پوش :4::24::24:

Ғ Д † Д Ł β
04-27-2012, 08:20 AM
به لطف پرسپولیس از فصل آینده لیگ آزادگان رو هم پخش زنده می بینیم :136:

The Last Outlaw
04-27-2012, 02:25 PM
افتخارات بي نظير تيم خودتون و كيسه حموم رو در دسته هاي پائين تر به ياد بياريد بعد درباره پرسپوليس كه از بدو وجودش همواره در بالاترين سطح فوتبال ايران بازي كرده صحبت كنيد!

Ғ Д † Д Ł β
04-27-2012, 06:57 PM
آره داش پويا افتخارات عهد بوقتون گفتن داره

افتخاراتي كه اگه از تيتانيوم هم بود تا الان صد تا كفن پوسونده بود:

دو تا عكس ميزاريم واسه همدردي با پرسپوليسيهاي عزيز كه بدجور دستمون خوابيده بهشون

اينم در ادامه شماره چهار فرهاد :

:136:

AĦӍẪÐƦÉȤA
04-27-2012, 08:42 PM
عزت و احترام از هوادارای پرسپولیس چهارتا بچه سوسول گرفتن ... ( بازیکنای زمان سر مربیگریه علی دایی تا الان )
اون موقع ها کل کل میشد بازم هوای همو داشتیم چون هردو تیم قوی بودن ...
الان دیگه هر کی از راه میرسه یه تف میندازه تو صورت هوادارا ، یه تیکه میندازه دردش واسه هوادارای پرسپولیسه ..

واسه همینه 1 ساله حرف پرسپولیس رو نمیزنم .. چرا من حرصشو بخورم ؟ چرا من تیکشو بخورم ؟
وقتی چندتا سوسوله ، پول دوسته اومدن تو تیم پرسپولیس چیزشونم نیست باخت چرا من حرص بخورم ..
یه زمانی پرسپولیس گـنده بود آقا الان نیست هیچ کاریم نمیشه کرد ... غیرت از تیم بره همه چی میره ..

به نظره منم پرسپولیس تا زمانی که همین بی غیرتا توشن نباید سنگشو به سینه زد .. دمه فرهاد مجیدی گرم که 4 نشون داد .. غیرت داشتن پرسپولیسا چهارتا از سایپا و تراکتور نمیخوردن تا اون قضیه ماس مالی میشد ...

علی کریمی بـره دیگه پرسپولیس رفته .. حالا هر چقدر علی پروینو امثالش دورش یورتمه برن و بگن تیم همون پرسپولیس سابقه ...
تو دلم بود گفتم بگم ... فعلاً

Ғ Д † Д Ł β
04-27-2012, 09:11 PM
الان دیگه هر کی از راه میرسه یه تف میندازه تو صورت هوادارا ، یه تیکه میندازه

يه چيزي رو بگم

من به شخصه اگه چيزي به بچه هاي طرفدارا تيماي پايتختي ميگم فقط و فقط از روي كل كل و ه شوخي

هيچوقت قصد توهين اونم در اين حد نداشتم

اگه واقعا برداشتتون از حرفاي من اينه مطمئن باشين ديگه هيچوقت پستي مثه بالايي ها نميدم

يا علي ...

farzam_12
04-27-2012, 09:23 PM
ببین ما چه قدر بدبختیم هوادار تیمی که تیمش 7-8 سال داشت تو دسته پایین تر آپولو هوا می داد بیاد به ما تیکه بندازه.حالا یه فصل با پارتی بازی بازیکن سرباز گرفتن واسه ما شاخ شدن.
بعدشم بابک جان 1سال پیش و 2سال پیش که قهرمان جام حذفی شدیم یا 4سال پیش قهرمان لیگ شدیم عهد بوقه؟؟؟!!!!!

Ғ Д † Д Ł β
04-28-2012, 07:22 AM
اولا واسه تيمتون شاخ نشديم

باز استقلالي ها يه چيزي بگن حق دارن

شما مواظب باشين نيافتين

بعدن واسه شما هم شاخ بازي در مياريم

ما تو دسته اول داشتيم اپولو هوا ميكرديم

شما داشتيد تو ليگ برتر ابروي ليگ رو هوا ميكرديد

كسري امتياز ، بدهي ، باختهاي پوبله گوبله ، بازيكناي پرنده فروش و ...

به زنبوره میگن میتونی تو 15 دقیقه 4 گل و تو 8 دقیقه 3 گل و تو 2 دقیقه 2 گل بخوری؟؟؟ میگه مگه من پرسپولیسم !!!

در ضمن داش فرزاد نه اينكه قهرماني هاتون بدون پارتي بازي بوده

7 وقت اضافتون كه هنوز مشكل داره

جام حذفي هم كه ديگه لازم به توضيح نيست

به قول جلالي بالاخره بايد از يه دريچه اي تيمتون رو به آسيا ميرسوندن ديگه :3:

J B L
04-28-2012, 07:41 PM
چرا نباید توی استقلال همچین بازیکنان با تعصبی باشه آخه چرا ؟؟؟

میثاق معمار زاده گلر پرسپولیسی ها بعد از خوردن چهار گل در بازی با تراکتور خطاب به هواداران پرسپولیس گفت : براي کم شدن ناراحتي يخ در بهشت بخوريد! :24:

باز دم هوشیار گرم از سایپا چهارتا خورد صداش در نیومد !

TORNADO
04-29-2012, 09:39 AM
در این هفته های پایانی تیم ها برای بالا بردن تفاضل گل با پرسپولیس بازی میکنن :4::24:

سهم هر تیم 4 تا ست ........... فقط کافیه از هر جای زمین به طرف دربازه پیروزی شوت کنی بقیش با میثاق معمار زاده :24:

r v d
04-30-2012, 11:51 AM
با شــــرح :دی

عدد جـــــادویی

Ғ Д † Д Ł β
04-30-2012, 11:59 AM
در ادامه :

.

دلیل اینکه کینکت داخلش چهار تاست :21:

MAMAD
04-30-2012, 12:07 PM
واقعا خدا رو شکر تو دوره ای که پرسپولیس واقعا ضعیفه استقلال سپاهان هستند که تراکتور قهرمان نشه وگرنه فرض کنید قهرمان بشن چه اتفاقی میوفته

یه هو بعد قهرمانی 10 ستاره میچجسبونن میگن این قهرمانی 10 تا ارزش داشت:24:

.

(<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

همش 75 میلیون بیشتر نیستیم استقلال پرسپولیس + سپاهان شاید بشن 40 میلیون

عجب اعتماد به نفسی:62:

میخوام برم بازیا ی لیگ 1 رو که چند وقت پیش اونجا جولان میدادید رو ببینم

Ғ Д † Д Ł β
04-30-2012, 12:56 PM
واقعا خدا رو شکر تو دوره ای که پرسپولیس واقعا ضعیفه استقلال سپاهان هستند که تراکتور قهرمان نشه وگرنه فرض کنید قهرمان بشن چه اتفاقی میوفته

یه هو بعد قهرمانی 10 ستاره میچجسبونن میگن این قهرمانی 10 تا ارزش داشت:24:

همش 75 میلیون بیشتر نیستیم استقلال پرسپولیس + سپاهان شاید بشن 40 میلیون

عجب اعتماد به نفسی:62:

میخوام برم بازیا ی لیگ 1 رو که چند وقت پیش اونجا جولان میدادید رو ببینم

1. اگه قهرمان بشیم هیچ اتفاقی نمی افته

فقط سوزش ماتحت دوستانی مثه شما بیشتر میشه

2. بعید با این اطلاعاتت یه آمار درست و حسابی از جمعیت ایران نداشته باشی

13000000 میلیون ترک فقط مال تبریز و حومه است

با احتساب بقیه شهر ها مثه قزوین ، تهران ، همدان ، زنجان و ... کشورهای همجوار 40 میلیون که سهله بیشتر هم میشیم

نکنه اینم باعث سوزشه ؟؟

3. داش ممد واس دیدن لیگ 1 زیاد عجله نکن

بخوای نخوای تیم محبوبت داره میره لیگ 1

خیلی راحت میتونی بازیهاش رو ببینی و لذت ببری

فقط اینم بگم تو لیگ 1 ترکها ماشین و گسترش فولاد رو دارن که ممکنه بهتون چهار تا بزنن

ناراحت نشی داداش !!

MAMAD
04-30-2012, 01:46 PM
اولا دادا پرسپولیس شخصیت داره نمیره دسته 1 اگه رفت من بای نت میدم این از این

بعد تیم اول من تیم شهرمه افتخارم میکنم بعدش پرسپولیس دوست دارم

من تو بحث گفتم تراکتور شما گرفتی به ملت ترک زبان بعد دادا تومیگی فرض کن تراکتور نماینده 40 میلیون ترکه من فرض نمیکنم(چون بحثم این نبود شما ربطش میدی منظورتم نمیدونم) همینجا هم میگم بیشتر ترکه هایی گیلان طرفدار داماشن خیلی جاهای دیگه هم همینجور

دادا همینطور به خودت اجازه میدی درباره یه تیم حالا هرکی باشه نظر میدین باید نظر دیگرانم تا وقتی که توهین نباشه قبول کنید حتی اگه تیم شهر خودم داماش باشه

در هر صورت من حرفت ندید میگیرم چرا؟چون من اصلا حرف خاصی نزدم موضع منم مشخصه جنبه هم دارم اما شما دست پیش گرفتی پس نیوفتی میگی جنبه

اینکه سوز از این حرفها هم دادا پستها مشخصه

خاتمه...

Ғ Д † Д Ł β
04-30-2012, 06:12 PM
جالبه

دوستان گرامی موقع نظر دادن توهم نزنن خواهشا

به قول برادر ارمان فعلا اصلا نیاز نمیبینم با شماها کل بندازیم

در ثانی شمایی که تیم اول شهرت رو به پرسپولیس ترجیح نمیدی پس تعجبی نداره که از تعصب و غیرت هم چیزی بدونین راجع به یه تیم

سوما کی از ترکای گیلان حرف زد ؟؟

هنوز اینقد تراکتور بی هوادار نشده که بخواد به شماها رو بندازه

در کل این بجث ادامه پیدا کنه به جاهای باریک میکشه

برید هر وقت تیمتون در حد لیگ ایران بود بیاین به حرفتون هم گوش میدیم

باز از طرف داماش حرف بزنید تا لا اقل بگیم ارزش حرف زدن باهاتون رو داره !!!

MAMAD
04-30-2012, 06:20 PM
اولا دادا پرسپولیس شخصیت داره نمیره دسته 1 اگه رفت من بای نت میدم این از این

بعد تیم اول من تیم شهرمه افتخارم میکنم بعدش پرسپولیس دوست دارم

من تو بحث گفتم تراکتور شما گرفتی به ملت ترک زبان بعد دادا تومیگی فرض کن تراکتور نماینده 40 میلیون ترکه من فرض نمیکنم(چون بحثم این نبود شما ربطش میدی منظورتم نمیدونم) همینجا هم میگم بیشتر ترکه هایی گیلان طرفدار داماشن خیلی جاهای دیگه هم همینجور

دادا همینطور به خودت اجازه میدی درباره یه تیم حالا هرکی باشه نظر میدین باید نظر دیگرانم تا وقتی که توهین نباشه قبول کنید حتی اگه تیم شهر خودم داماش باشه

در هر صورت من حرفت ندید میگیرم چرا؟چون من اصلا حرف خاصی نزدم موضع منم مشخصه جنبه هم دارم اما شما دست پیش گرفتی پس نیوفتی میگی جنبه

اینکه سوز از این حرفها هم دادا پستها مشخصه

خاتمه...

خوبه اول گفتم تیم شهرم داماش دوست دارم بابک جان چیزی که نمیدونی خوب نخوندی نظر نده هرکی که من رو بی تعصب درباره تبم شهرم بدونه خودش چیزی از اینا که شامل تعصب و غیرت تیمی هست بویی نبرده دیگه هم پست نمیدم چون تو به پست من حتی درست نخوندی توجه نکردی من چی گفتم میخوایی توهین کنی منم پس بیخیال میشم ادمی نیستم حرف جواب ندم.یا علی

Ғ Д † Д Ł β
04-30-2012, 06:44 PM
گفتم که وقتی تیمتون تیم شد بیاید جوابتون رو میدیم

از قدیم گفتن کافر همه را به کیش خود پندارد

بی تعصبی رو خدا هم باشید نمیتونید به تراکتوریا بچسبونید

فعلا ...

MAMAD
04-30-2012, 06:50 PM
خدا نکنه که حرفی از بی تعصبی زده باشم من حرفی نمیزنم توش گیر کنم حرفی از بی تعصبی تیمی نزدم فقط جواب دادم

بیخیال ما گذشتیم هرکی پستها رو بخونه میفهمه چی به چیه

این شعر هم من باید میگفتم که برعکس شده:4:

کافر که باید یه چیز میگفت تا اینو شما بگی مسلمونش فعلا این حرف رو زد و جواب گرفت

در کل بیخیال شدیم.

Ð-i-R-Ť-Y
04-30-2012, 07:14 PM
خب بسه دیگه
بزاریم سه فصل از حضور تراکتور سازی توی لیگ برتر بگذره بعد با هم صحبت کنیم . :16:

بالاخره تیمای تهرانی گوشت هم دیگه رو بخورن ، استخونشون رو دور نمیندازن ...
اگه میبینید ما با شهرداری مساوی میکنیم دلیل بر این نیست که نتونیم ببریمشون ! میخوایم دست پرسپولیس رو بگیریم که سقوط نکنه

r v d
04-30-2012, 08:53 PM
توروخدا این بابک رو نگاه !!!!!! یکی بیاد اینو جمع کنه ، چیه یورتمه میری ؟ هــــان

اینجاست که میگن کسی که به ما نریده بود کلاغ کـــــ .ون دریده بودااااا

دو فصل اومدن آدم شدن واسه ما ادعای هوادار 40 میلیونی میکنن !!!!

بدو بابا ، بدو تراکتورت رو بساز

r v d
04-30-2012, 11:35 PM
پ ن : لازم به ذکرست که اگه من چیزی به بابک میگم چون صمیمی ترین دوستم چه تو فروم چه خارج از نت هست میگم ، نه جنبه بی احترامی دارم نه چیزه دیگه ، یه وقت دوستان سرخابی جو زده نشن بریزن سره یگانه تراکتور فنز ما تو فروم . :x

The Last Outlaw
05-01-2012, 01:14 AM
آخه ما رو چه به كلكل با تيمي كه بزرگترين افتخارش دومي ليگ برتره! :21:
هر وقت تيمت 9 تا قهرماني ليگ و 5 تا حذفي آورد بعد بيا واسه ما شاخ و شونه بكش!

دوستان كيسه حمومي از چي اينقدر خوشحالين؟ پريدين قهرماني ليگتون يا حذف از آسيا؟ :4:

SASAN
05-01-2012, 06:03 AM
دوستان از طرف مقامات بالا بهمون اطلاع دادن

کل کل سالم کنید ، بحث به قوم و ملیت برسه

بهتره نرسه ، چون دفعه بعدی از راه دیگه ای

وارد بحث میشیم ، فعلا .

SHAHIN
05-01-2012, 02:44 PM

r v d
05-11-2012, 07:23 PM
خب با این روندی که داره پیش میره سپاهان قهرمان لیگ یازدهم میشه تا حدوداً 20 ، 25 دقیقه دیگه ، به اندک بچه هایی که طرفدار سپاهان بودند تبریگ میگم این قهرمانی رو.

استقلالم که تا دقیقه 70 فعلاً 2 -0 از نفت جلو هستش :دی

شعار امروز استقلالیا تو استادیوم فوق العاده جالب بود

1 ، 2 ، 3 ، 4
لنگـــــــــیه شالکه 0 4

TORNADO
05-13-2012, 06:00 AM
فاصله تاریخی امتیازی استقلال و پرسپولیس :4:
من نمیدونم این پرسپولیسی ها دلشون به چی خوشه نه قهرمانی آسیایی دارن و نه تو جام حذفی به گرد ما میرسن دیدارهای رودرو دربی رو هم که از ما عقبن
دیگه واسه چی ادعا میکنین؟!:4:

farzam_12
05-14-2012, 07:42 AM

bomb5
05-14-2012, 07:50 PM

با این همه زحمت که میکشه تیمشون تا آستانه سقوط رفت:4: بله اول فصل به هرکی کل پولش رو یکجا میدادن صداش در نمیومد:4: بعدشم اگه همین کریمی نبود پرسپولیس 4 تا 4 تا نمیخورد برای خودش باند داره و بازیکنا با اون کنار میان.:4:
اتفاقا همه باید مثل جباری باشن. فصل تموم شد. پول ندادن فصل بعد هم باید بره شکایت کنه به فیفا، تازه اونموقع شاید تو اقساط بدن:4: تو لیگ ایتالیا و اسپانیا هم تا وقتی قضیه پولاشون مشخص نشد اصلا لیگ رو شروع نکردن. پول ندارید چرا تیم داری می کنید!! یکی هم که جرئت میکنه بگه چرا پولم رو نمیدن میان مسخرش هم میکنن!!:13: واقعا خنده داره!

farzam_12
05-14-2012, 10:00 PM
هــه !! به علی کریمی می نازید ؟!

تمــام فصل تــــ ــــر زدبه تیمتون و الان بازی های آخر جو گیر شد !!

:21:
دستت درد نکنه واقعا لطیفه ی جالبی بود.

--------
در ضمن داش من,علی کریمی که بهترین گل زن پرسپولیسه و بیشترین پاس گل رو تو پرسپولیس داده باند بازی می کنه یا اون جباری که وسط تمرین می ** آقا تعطیل کنین؟؟!!!

bomb5
05-15-2012, 11:39 AM
جباری و علی کریمی عین هم هستن. هر دو باند دارن و پول پرستن و ...:4:

S.H.A.Y.A.N
05-16-2012, 05:28 PM
اميدوارم استقلال هم امروز مثل سپاهان و پرسپوليس ابروي ايران رو تو اسيا حفظ كنه و بياد بالا , تو ازبكستان كار سختي داره .

MAMAD
05-17-2012, 02:26 PM

:136::136::136::136:

amir-aghaei
05-22-2012, 11:42 PM
مدتی بود برای استقلال هیچ استرسی نداشتم...زندگی خوب...هیجان کمتر...دعوا درگیری هیچ..!! سر درد کمتر..

دوفصلو که بیهوده از دست دادیم...بریم فصل بعد یه مربی خوب بیاریم...

مربی ای که پاشا باشه....علی داشته باشه....بزنه..فحش بده..لمپن باشه....از فردوسی پور خوشش نیاد...هرچی می خواد باشه باشه....فقط ما رو قهرمان کنه!!

farzam_12
05-25-2012, 03:47 PM
کار و کوشش زیاد دفاع های پرسپولیس تو بازی با الاتحاد:14::14:

خدایا این جنون ها (دفاع ها) رو از تیممون دورکن

The Great One
06-12-2012, 02:00 PM

با اینکه ویکی سر و ته نداره ولی در هر صورت جالب بود :4:

SHAHIN
07-20-2012, 01:48 PM
وقتی رحمتی میخواد مثل کریمی شک وارد کنه به عکاس اینجوری میشه

:24::24::24:

farzam_12
07-20-2012, 04:49 PM
لیست افراد مشهور استقلالی : <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>_Fans

لیست افراد مشهور پرسپولیسی :24: : <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>_fans

واقعا خیلی بده که بعضیا هنوز نمی دونیم این ویکی پدیا یه دانشنامه جهانیه و هر ننه قمری :4:می تونه این لیست رو فراهم کرده باشه.

amir.a
07-20-2012, 05:11 PM
لیست افراد مشهور استقلالی : <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>_Fans

لیست افراد مشهور پرسپولیسی :24: : <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>_fans

نیکی کریمی تو هر دوشون هست . فکر نمیکنم به این لیست بشه خیلی اعتماد کرد

amir.a
07-20-2012, 05:17 PM
به هر حـال یکی از اصلی ترین منابع هست ! :|

بله ولی نه برای این چیزا که ممکنه جانبدارانه نوشته شده باشن

amir.a
07-20-2012, 05:20 PM
عزیز من چند بار بگم اصل غذیه(قضیه هرچی خودتون ببخشید:4:) رو بچسب نرو حاشیه.

amir.a
07-20-2012, 05:25 PM
66666666666666666666666666666666666666666666666666 66666666666666666666666666666 از یاد نبری........

Arsal4n
07-20-2012, 05:32 PM
عزیزان قرار شد اسپم زیادی ندید . قرار نشد برای هر کلمه یا جملتون پست بدید .

اگر ببینم همینطوری کل کل ها ادامه پیدا کنه دفعه بعدی مجبور میشم تذکر بدم .

ممنون...

The Phenom
07-20-2012, 07:49 PM

داداش الن اومدی حال مارو بگیری یا خودتونو؟

اخه ساسی مانکن و علی پیشتاز و علی دانیال هم شد طرفدار که بهش افتخار می کنین؟

bomb5
07-20-2012, 08:43 PM
66666666666666666666666666666666666666666666666666 66666666666666666666666666666 از یاد نبری........
خوب من نه پرسپولیسی هستم نه استقلالی و از این بحثا اصلا خوشم نمیاد ولی این بحث 6 تایی که شد بگم آدم باید با روز پیش بره و نباید تو گذشته بمونه. مثلا الان همه تو انگلستان میگن من سیتی قهرمانه و فصل قبل من یونایتد رو رفت و برگشت برده. کاری ندارن که من یونایتد مثلا 10 سال پیش 5 تا یا 7 تا زده بلکه فصل قبل ملاک اصلی است. :4:

The Last Outlaw
07-20-2012, 09:52 PM
اينو تو ف.ب ديدم مردم از خنده :136::136::136::136:

تفاوت باشگاه بزرگ،پر هوادار و پر افتخار پرسپولیس با تیم کم هوادار کیسه6تایی رو در تصویر جستجو کنید.
اسپانسر پرسپولیس کمپانی آیوا یکی از بهترین برندهای صوتی تصویری دهه 90 میلادی جهان.
اسپانسر کیسه6تایی آدامس پرستو با قیمت هر عدد 5 تومان در سال 1378 و در نهایت انحلال کارخانه در سال 1380

J B L
07-20-2012, 11:02 PM
اينو تو ف.ب ديدم مردم از خنده :136::136::136::136:

تفاوت باشگاه بزرگ،پر هوادار و پر افتخار پرسپولیس با تیم کم هوادار کیسه6تایی رو در تصویر جستجو کنید.
اسپانسر پرسپولیس کمپانی آیوا یکی از بهترین برندهای صوتی تصویری دهه 90 میلادی جهان.
اسپانسر کیسه6تایی آدامس پرستو با قیمت هر عدد 5 تومان در سال 1378 و در نهایت انحلال کارخانه در سال 1380

پویان جان این اسپانسر ها همشون مقطعیه و عوض شدنی . مهم پولیه که اسپانسر به باشگاه میده ! اگر به ابهت باشه باشگاه تاج در زمان شاه و به خاطر حمایت های دربار ایران ثروتمندترین باشگاه خاورمیانه بود ! نگاه نکن الان عرب ها و چینی ها با خرج کردنشون همه رو انگشت به دهن میکنند اون زمان به خاطر حمایت های دولت با اعتبار وقتش تاج ابهتی داشت که کل آسیا حسرتش رو میخوردن !

ARM@N
07-21-2012, 10:22 AM
در مورد آبروریزی در سطح جهانی باید بگم اگه پرسپولیس یه گل دیگه تو اون بازی میزد شیث حــ اــ مــ لــه شده بود:4:

amir.a
07-23-2012, 09:38 AM
مقایسه علی کریمی و فرهاد المجیدی

a - بازی ملی :
كریمی (118)
مجیدی (45) ....

B - گل ملی :
كریمی (38)
مجیدی (10 ) ....

C - جام جهانی :
كریمی ( 2006 )
مجیدی (-) .....

D - جام ملت ها :
كریمی ( 2000 و 2004 و 2006 و2011)
مجیدی (-) .....

E - تیم های باشگاهی :
كریمی (فتح - پرسپولیس - الاهلی - بایرن مونیخ - القطر - استیل آذین - شالكه)
مجیدی (بهمن كرج - استقلال - الوصل - راپید وین - الاهلی- العین - النصر -الغرافه) ....

F - افتخارات :
كریمی (بهترین بازیكن آسیا سال 2004
قهرمانی بازیهای آسیا سال 98
مقام سوم جام ملت های 2004
آقای گل مشترك جام ملت های 2004
دو قهرمانی در بوندسلیگا با بایرن مونیخ
قهرمانی غرب آسیا 2004
دو قهرمانی جام حذفی آلمان
دو قهرمانی لیگ آزادگان با پرسپولیس
قهرمانی جام حذفی با پرسپولیس
دو قهرمانی جام حذفی امارات با الاهلی)

مجیدی (2 قهرمانی در جام آزاد گان با استقلال
یک قهرمانی در جام حذفی با استقلال
یک قهرمانی با استقلال در لیگ برتر )

amir.a
07-23-2012, 02:08 PM
نماد تعصب ابی ها واسه کاپتانی قید استقلال رو زد.

به قول همین قلعه نویی مهدوی کیا به نیمکت نشینی پرسپولیس افتخار می کنه اونوقت مجیدی...........

The Phenom
07-24-2012, 10:55 PM
مشکلی نیست فردا تیم کیسه کش رو هم می بینیم :136:

Ð-i-R-Ť-Y
07-25-2012, 12:01 AM
لنگ باید با همین تیمایی مثل فجر و گهر کل کل کنه
به استقلال نمیخوره آخه :16: بخوره جر میخوره

Ghost OF Sparta
07-25-2012, 12:09 AM
حالا همچین میگن فجر که چی!خوبه خودتون هم 2-1 از فجر باختید.هم زیر فجرید.دوره ی سروری بچه های شیرازه فعلا.همه سکوت.فجر بره دسته دو منحل بشه...هر بلایی سرش بیاد حال استقلال و پرسپولیس رو میگیره.
فجر سپاسی تیم حماسی

Ð-i-R-Ť-Y
07-25-2012, 12:11 AM
فازت چیه داداش ؟
ما فقط یه بازی پارسال تو تهران باختیم اونم به مس بود ...
ولی لنگ خوراکش باخت تو تهرانه :دی

Ghost OF Sparta
07-25-2012, 12:15 AM
فازت چیه داداش ؟
ما فقط یه بازی پارسال تو تهران باختیم اونم به مس بود ...
ولی لنگ خوراکش باخت تو تهرانه :دی
بحث لنگی و لنگ جداست.:4:فعللا بحث بین بزرگاست.من فازم فجر تیم شهرمه.بین لنگ و استقلال استقلال رو به احترام ژنرال قبول دارم.بعد مجتبی جباری.امسال فکر نکنم استقلال هم فصل رو به سلامت از دست بچه های شیراز بدر ببره.:4:

Ariyan
07-25-2012, 01:15 AM
اینجانب فقط کل کل را برای لنگ در حد همین شکل میدانم و بس..
:24:

amir.a
07-25-2012, 09:11 AM
همه تیما جلوی پرسپولیس شیر میشن ولی جلوی استقلال عین مجسمه فقط نگاه میکنن.

ولی اشکال نداره خوب شد باختیم یه مقدار از غرور بازیکنامون کم شد. فجر هم بد بازی نکرد. (بیشتر خودمون بهشون میدون دادیم)

r v d
07-25-2012, 11:37 AM
همه تیما جلوی پرسپولیس شیر میشن ولی جلوی استقلال عین مجسمه فقط نگاه میکنن.

شوخی میکنی !!!!! میدونم شوخی میکنی ...

فکر نمیکنی این امر به خود پرسپولیس برمیگرده ، جلو استقلال میدونند از قبل باختند یا فوقش تساوی ...

ولی جلو پرسپولیس لامصب این انگیزه 4 تایی کردن خیلی بهشون روحیه میده .... دیشبم تا مرز 4 تایی شدن داشتین میرفتین که نشد ... ولی سه تا هم تو آزادی خوبه

خوب میشین ...

The Wollek
07-25-2012, 12:18 PM
خدا لعنت کنه اونی که دست این مربی جدید پیروزی رو گرفت آورد ایران دیشب 3 تا گل خوردیم و باختیم در اومده به پروین متلک میندازه خجالت نمیکشه هنوز شخصیت پروین رو نشناخته

amir.a
07-25-2012, 12:21 PM
خدا لعنت کنه اونی که دست این مربی جدید پیروزی رو گرفت آورد ایران دیشب 3 تا گل خوردیم و باختیم در اومده به پروین متلک میندازه خجالت نمیکشه هنوز شخصیت پروین رو نشناخته

تازه اول فصله مربی یکم فرصت می خواد تا بازیکنارو بشناسه. اگه میشناخت اقازمانی:31: رو بازی نمی داد

© The Phantom Pain
07-25-2012, 12:47 PM
من واقعا دلن به حال پرسپولیس و به خصوص طرفداراش سوخت .

دنیزلی رو فصل پیش آوردن گفتن این مربی ، مربی فصل بعد هست . بازیکن ها رو طبق نظرش جذب میکنیم تا تیم مثل پارسال نشه که بازیکن ها بر خلاف نظر مربی انتخاب بشن .

فصل که تموم شد دنیزلی رو انداختن بیرون ( یا حالا خودش رفت ) ، دوباره از روی این که بگن ما ستاره جذب میکنیم ورداشتن هر بازیکنی که خودشون خواستن رو آوردن .

حالا هم که مربیتون اومده باید چند هفته بگذره تا با بازیکنا مچ بشه . . . تا اون بیاد مچ بشه چند تا باخت ناجور میده و تماشاگرهعا شعار علی دایی سر میدن و دوباره مربی رو عوض میکینن . . . و این روند ادامه دارد . . .

همه جای دنیا بازیکن رو طبق نظر مربی میارن . حتی اگه از دسته های پایین تر باشه و ستاره نباشه .

الان مهدوی کیا از همه اینایی که توی پرسپولیس بازی میکنن بهتره ، ولی نیمکت نشین شده و مجبوره بگه " به نیمکت نشینی پرسپولیس افتخار میکنم " . :4: دیشب که روی نیمکت حرص خودنش رو نشون میداد دلم براش سوخت . :4:

amir.a
07-25-2012, 10:58 PM
شوخی میکنی !!!!! میدونم شوخی میکنی ...

فکر نمیکنی این امر به خود پرسپولیس برمیگرده ، جلو استقلال میدونند از قبل باختند یا فوقش تساوی ...

ولی جلو پرسپولیس لامصب این انگیزه 4 تایی کردن خیلی بهشون روحیه میده .... دیشبم تا مرز 4 تایی شدن داشتین میرفتین که نشد ... ولی سه تا هم تو آزادی خوبه

خوب میشین ... چی شد شما که گفتید فوقش مساوی ولی دو تا خوردین. ... به امید برد سرخابی های پایتخت تو هفته ی دیگه..................

Anathema
07-25-2012, 11:05 PM
خب دوستان استقلالی ناراحت نباشید یک مشکل ساده بود که از بازی های بعدی با درایت مربیتون برطرف میشه
متاسفانه ظاهرا این بازی امیر خان نتونستن با کسی تو سایپا هماهنگ کنن که فصل بعد ببرنش استقلال ..

The Phenom
07-25-2012, 11:06 PM
مشکـل تیمتون همین ـه ؟

رویـانیان فکر میکنه هر چی مربی بزرگتر باشه بهتر ـه ! ولی نه باید مربی به تیم شنـاخت داشته باشه !

البته تقصیر رویانیان نیست چون با فوتبال آشنایی نداره :21:

کاملا با داش علی مون موافقم

به بزرگی مربی نیست مربی کوچیکی مثل قلعه هم میتونه باخت های انچنانی بیاره :136:

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

من واقعا دلن به حال پرسپولیس و به خصوص طرفداراش سوخت .

دنیزلی رو فصل پیش آوردن گفتن این مربی ، مربی فصل بعد هست . بازیکن ها رو طبق نظرش جذب میکنیم تا تیم مثل پارسال نشه که بازیکن ها بر خلاف نظر مربی انتخاب بشن .

فصل که تموم شد دنیزلی رو انداختن بیرون ( یا حالا خودش رفت ) ، دوباره از روی این که بگن ما ستاره جذب میکنیم ورداشتن هر بازیکنی که خودشون خواستن رو آوردن .

حالا هم که مربیتون اومده باید چند هفته بگذره تا با بازیکنا مچ بشه . . . تا اون بیاد مچ بشه چند تا باخت ناجور میده و تماشاگرهعا شعار علی دایی سر میدن و دوباره مربی رو عوض میکینن . . . و این روند ادامه دارد . . .

همه جای دنیا بازیکن رو طبق نظر مربی میارن . حتی اگه از دسته های پایین تر باشه و ستاره نباشه .

الان مهدوی کیا از همه اینایی که توی پرسپولیس بازی میکنن بهتره ، ولی نیمکت نشین شده و مجبوره بگه " به نیمکت نشینی پرسپولیس افتخار میکنم " . :4: دیشب که روی نیمکت حرص خودنش رو نشون میداد دلم براش سوخت . :4:

امروز چطور جیگر؟ :134:

The Wollek
07-26-2012, 07:12 AM
به قول معروف : داور توجیه شده همانا سو.پر گل رو نپذیرفتن همانا

گل را همه دیدند جز داور (شعاری که تو یورو دادند حالا باید تو اینگ ایران ادامه پیدا کنه )

amirnba
07-26-2012, 09:08 AM
مقاومت 3 - لنگ 2 :136: :137:

تیم قلعه نویی رو باید آخر فصل دید

البته تا سردار رویانیان رو دارین غمی ندارین لامصب خیلی کار درسته

تعداد تنکس زیر پست طرفداری استقلال واقعا دیدنیه :8:

Ghost OF Sparta
07-26-2012, 09:15 AM
خوب اون از لنگ که بچه ها حالشون رو گرفتند اساسی:8: این از استقلال.بنازم دقیقی یه دقیقه بعد حال طرفدارا رو گرفت:8:

Ð-i-R-Ť-Y
07-26-2012, 10:30 AM
آخ جون ، لنگیا زبون در آوردن :دی
کجایید شماها ؟ دلم واسه دوستان تنگ شده بود
مگه اینکه ما ببازیم روشون بشه بیان اینجا عرض اندامی کنن و بگین طرفدار پرسپولیس هستن

S.H.A.Y.A.N
07-26-2012, 12:14 PM
برید این استقلال رو جمع کنید بابا ! دیشب کلی خندیدیم ... :24:
الانم تو جدول استقلال زیر سرورشه !

Ghost OF Sparta
07-26-2012, 12:52 PM
دو طرف لنگ و استقلال خودشون رو جمع کنند.اگه به جایگاه الانیه تو جدوله همه زیر فجر:8: هستید.

SHAHIN
07-26-2012, 01:39 PM

Ghost OF Sparta
07-26-2012, 02:09 PM
مستر فجری !

اینجا کل کل آبی و قرمز هست نه پایتخت و فجر !

بذار 5-6 هقته بگذره تیم شما هم می بینیم !

عزیز نیت من خیره:25:.می خوام بگم زوده کل کل کنین.فعلا ببازین:19:.بنده هم گفتم فعلا زیر فجرید وگرنه با این همه خرج مگه میشه زیر بمونید.
بنده گفتم که شاید فجر سقوط کنه دست دو ولی حال لنگ و استقلال رو میگیره.:4:

Ghost OF Sparta
07-26-2012, 02:29 PM
منتظر بازی برگشت باش !

1.هستم.باکی نیست.:16:
2.این بازی هم تو آزادی بود باختین.:3:
3.بنده خودم بعد فجر استقلالی هستم.به هر حال فجر تیم شهرمه و خاری تو پای لنگ و استقلال.:4:

Ariyan
07-26-2012, 02:32 PM
خوب دیگه ما تاجی ها یه هفته گفتیم ببیازیم....
اخه بابا لنگی هم هوطنمونه...گناه داره..یه هفته خوشحال بشه...
زبون در اوردن لنگی ها باحاله...تا دیروز لنگی جماعت جزو گونه نادر طبیعت شده بود و در خطر انقراض بودا...
به یکباره...در یک عمل کاملا خود جوش لنگی پدیدار شده....
در مورد فرهاد هم...با اینکه خیلی دوسش دارم..ولی تیم های قلعه نویی همیشه هفته چهارم به بعد باید دیدشون...
بذارید وقتی چندتا بازیو برد..ببینم بازم کسی شعار واسه دودستگی میده یا نه...
ابی تر از انم که بی رنگ بمیرم...لنگی نشوم هرگز که با ننگ بمیرم

Anathema
07-26-2012, 03:01 PM
به هر حال باختن حتی با وجود کمک های داور هم در نوع خودش جالبه

The Phenom
07-30-2012, 11:14 PM
عجله نکن قشنگم . . .

Anathema
07-30-2012, 11:19 PM
به جا این صحبتا شما الان برو یک گوشه خلوت کن بشین دعا کن که امیر خان تا فردا با بازیکن های ذوب آهن به توافق برسه واسه فصل بعد ..

Ghost OF Sparta
07-30-2012, 11:24 PM
بحث رو عوض نکنید لنگیا........پرسپولیس از اول فصل شروع کرد به باخت و مساوی......اگه فدراسیون بذاره و لنگ اینجوری پیش بره .....دسته دو:136:

Ð-i-R-Ť-Y
07-30-2012, 11:43 PM

:دی

Ariyan
07-30-2012, 11:47 PM
طی اخرین اخبار از استادیوم ازادی تورج حقوردی با یک bmw ورزشگاه را ترک کرد....
تماشاگران لنگ در پایان دیدار یک صدا خواهان بازگشت این شخص شدند...
حسییییییییییییییییییییین.. ...............هوشیار

big-red-machine
07-31-2012, 12:30 AM
عجله نکن قشنگم . . .

آره.راست میگی عشقم.هنوز 4تا 4تا خوردنا موندن.هنوز جنگ سر سقوط نکردن مونده.هنوز رفت و برگشت باختن و سوبله چوبله شدن مونده.هنوز انتخاب عاشقترین زوج خوشبخت سال از توی تیمتون مونده.هنوز خیلی چیزا مونده

The Phenom
07-31-2012, 01:15 AM
بذار یه مدت بگذره ببینیم شهاب گردان بهتره یا سید مهدی دستمال به دست

Ghost OF Sparta
07-31-2012, 01:24 AM
دادا معلومه.دروازه بان تیم ملی بهتره.یعنی سید مهدی دست مال به دست(:24:)

:دی

گردان دو فصل پیش تو ذوب عالی بود که نبردشن تیم ملی.الان از وقتی فرودگاهش رو ساختند خراب شده:136:

© The Phantom Pain
07-31-2012, 09:28 AM
:21: گردان !!!

من کاری به پرسپولیس ندارم . فقط یادمه گردان یه بار گفته بود برای شماره 1 تیم ملی دارم تلاش میکنم :21:

amir.a
07-31-2012, 09:53 AM
اصلا نیم ما بد شما خوبید....

به نتیجه کاری ندارم در کل بازی سرعتی و خیلی قشنگی بود امیدوارم بقیه بازی های لیگ هم این طور باشه...

r v d
07-31-2012, 11:47 AM

بهمن دیگه کم کم دارم ازت نا امید میشما :| !!!!!

بابا یه ذره از میگو و ماهی خطه سر سبزتون استفاده کن :دی فسفرش واست خوبه :دی

استفاده کن جواب میگیری ، استفاده کن

Ð-i-R-Ť-Y
07-31-2012, 12:15 PM
آره بهمن جان شهاب گلدان بهتر از سید مهدیه :دی

( فقط اینجا جلو بچه های خودمون این حرفو بزن ... تو محل ، جایی این حرفو نزنی خوبیت نداره ، میخندن :دی )

amir.a
07-31-2012, 02:01 PM
از نظر من با این که ملی پوشن ولی دوتاشون پر اشتباهن . ... رحمتی به خاطره تجربه بیشتره که دروازه بان اوله

Anathema
07-31-2012, 03:00 PM
کاری به گردان و رحمتی ندارم ولی بیک زاده و بائو قابلیت های خوبی دارن

amirnba
07-31-2012, 05:07 PM
ایول به تیم داوری :136: امروز تیتر یکی از روزنامه ها جالب بود " یک گردان میثاق " :136: یعنی ته خندست :136:

البته این باختا که چیزی نیست تیم بعد از یه 8-9 تا باخت به امید خدا راه میفته :136:

اون موقع ما لنگ واقعی رو میبینیم :136:

farzam_12
07-31-2012, 08:10 PM
بعد از اینکه دوستان گفتند رحمتی:31::31: بهترین دروازه بان ایرانه و باعث خنده ما شدن منم می خوام به دلیل یادبود بازی امشب کیسه با ذوب آهن یه ویدیو از این دروازه بان خوب بذارم:21::21::24:
لینک سوتی رحمت (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

amir.a
07-31-2012, 09:50 PM
فتل چه قدر بلا شده:21::5:1697

r v d
07-31-2012, 11:00 PM
تبریک به همه آبی های فروم :8:

شب درخشش رحمتی :8:

ویرایشِ مدیر : آقا پوریا رعایت کن !! که بوفون مارو با گردان خودشون مقایسه میکنند :دی مخصوصا بهمن :دی دایی چشمت درآد :دی

© The Phantom Pain
07-31-2012, 11:07 PM
بعد از اینکه دوستان گفتند رحمتی:31::31: بهترین دروازه بان ایرانه و باعث خنده ما شدن

په نه په

حقیقی و معمارزاده و هوشیار و گردان بهترین دروازه بان ایرانن :24:

امشب رحمتی نشون داد که هنوز قابل قیاس با خیلی ها نیست .

Ð-i-R-Ť-Y
07-31-2012, 11:09 PM
امشب خیلی چیزا ثابت شد

1 - مقایسه ی بین سید مهدی و شهاب گلدان ، که مدام حرف های دایی بهمن طی ِ واکنش های سید مهدی میومد تو ذهنم :دی

2 - تعویض های طلایی ژنرال

3 - تاثیر " میثم بائو " تو بازی و نشون دادن قابلیت هاش برای بعضی از دوستان . ( دو تا پاس داد واسه امین منوچهری ، یکیش گل شد ، یکیش هم خورد به تیرک )

The Phenom
07-31-2012, 11:13 PM
به قول یه دوستی کم اوردی فحش بده

&^*^ #%&&*% **&)^& ^*^%*^ همتون :4:

تبریک به رفقای خودم نه به استقلالیا

amir.a
08-01-2012, 08:38 AM
تبریک به استقلالی ها ولی همه چیز با یک بازی مشخص نمی شود .

El Niño
08-05-2012, 12:28 PM
این مربی پرسپولیس خودش سوژه خنده ی مناسبی واسه ماست اول که با لباس آبی اومده بود ورزشگاه الانم که...:136:

Ariyan
08-05-2012, 10:59 PM
مطمئن بودم..پرسپولیس این بازی رو میبازه...
داداش ما گفت بزن مساوی...تو پیش بینی نتایج ما مساوی زدیم..از اول بازی هم میگفتم صبا میبره...
حقتونه جریمه بشین پرسپولیسیا...تازه با پارتی بازی محرومیتتونو بخشیدن...
خدایا از خلقت پرسپولیس متشکریم که در این اوضاع مملکتی دل مارا شاد میکند...

Olympic Hero
08-05-2012, 11:01 PM
اول از همه : دیگه نه از کلمه لنگ استفاده بشه نه کیسه !! اسم این 2 تا تیم پرسپولیس و استقلال هست !!

و دوم : دفاع تیم ملی ؟!؟ Really ؟!؟! :5: :5:

The Phenom
08-05-2012, 11:05 PM
میگم حسین ت دیگه این اسپویلر رو اما*ه کردیا

ضمنا :

یه روزی خودم می کشمت

حسین : دایی خدایی این اسپویلر خیلی حال میده :4: طرف نمی دونه توش چی هست یهو باز میکنه میبینه حال میکنه :4: کلا این ویزگی خوراکِ ما مدیراست :8: :4:

Ð-i-R-Ť-Y
08-05-2012, 11:07 PM
سلام به همه طرفدارای پرسپولیس

یحی گل محمدی

خدافس

Ariyan
08-05-2012, 11:10 PM
اقای حسین...
داداش من...
اسم تاپیک رو بخون...
قرار اینجا کل کل کنیم...همش هم شوخیه...میگیم و میخندیم...بدون توهین..
اگه ما میگیم پرسپولیس..اونها میگن استقلال ...
بگیم 4..اونها میگن 6..
اسم هر دو تیم رو هم همه خوب بلدیم..
ما اینجا میایم...که چند لحظه شاد بشیم...
اگر با این مدل کل کل مخالفین..اسم تاپیکو عوض کنین...

حسین : اسم تاپیک عوض شد !

Ð-i-R-Ť-Y
08-05-2012, 11:16 PM
آره خداییش حسین بزار راحت باشیم
من شخصاً حاضرم به استقلال بگن کیسه .. چرا ؟ چون کیسه آبی نیست که .. :دی کیسه سفید هم داریم ، یا مشکی مثلاً

The Great One
08-06-2012, 12:05 AM
دایی حیا کن پرسپولیسو رها کن ...

استیلی حیا کن پرسپولیسو رها کن ...

دنیزلی حیا کن پرسپوپلیسو رها کن ...

مانوئل حیا کن پرسپولیسو رها کن ...

لـُنـ... حیا کن پرسپولیسو رها کن :4:

------------------------------------

راستی چرا بهترین دروازه بان ایران نبود ؟ :39:

r v d
08-06-2012, 04:20 AM
چرا اسم تاپیک زیبای من رو عوض کردین :دی
باز هم پرسپولیس حماسه آفرید .. :دی

rahman24
08-06-2012, 11:56 PM
آره خداییش حسین بزار راحت باشیم
من شخصاً حاضرم به استقلال بگن کیسه .. چرا ؟ چون کیسه آبی نیست که .. :دی کیسه سفید هم داریم ، یا مشکی مثلاً

دادا پیراهن دوم تیمتون سفیده:4: بالا بری پایین بیاین کیسه هستین:4:

Ð-i-R-Ť-Y
08-07-2012, 08:03 AM
لباس دوم پارسالمون توسی بود :22: سفید نبود

© The Phantom Pain
08-07-2012, 10:11 AM
جدا از بحث قرمز و آبی ،

امسال هم مثل سال های پیش سپاهان بدون سر و صدا یارگیری خودش رو انجام داد .

با این که خیلی از مهره های اصلیش رو از دست داد ولی بازم اون قالب " تیم بودن " خودش رو حفظ کرد .

موقعی که استقلال و پرسپولیس داشتن سر گرفتن نکونام و انصاری فرد کل کل میکردن ، خیلی قشنگ اردوهای خودشون رو برگزار کردن .

و حالا هم داریم میبینیم که دارن نتیجه میگیرن و از همین حالا فاصله شون رو با بقیه زیاد میکنن .

آخر سر هم که قهرمان شدن یه پلاکارد دستشون میگیرن و به ریش ما میخندن . . .

آخه این چه بازیه که استقلال و پرسپولیس با این همه بازیکن مثلا میلیاردی میکنن ؟ :22: آدم از فوتبال زده میشه .

amirnba
08-07-2012, 12:19 PM
آقا یه سوال ، اگه بگم لنگیه پاره پاره :136: حرف بدی زدم ؟

ARM@N
08-22-2012, 11:21 PM
یه عکس فوق العاده باحال::24:

© The Phantom Pain
08-23-2012, 04:29 PM
* * * سرخابی ها بخوانند * * *

صرفا جهت یاد آوری . . . !!!

روزنامه باشگاه پرسپولیس طبق عادت همیشگی خود دست به کری خوانی های چشم بسته زده است و ما برای مرور خاطرات و یادآوری به این عزیزان نمونه از گذشته نه چندان دور و چرخش های ۱۸۰ درجه ای مسئولین این روزنامه داریم.

قبل از دربی۶۹

بعد از دربی ۶۹

قبل از دربی ۷۱

بعد از دربی ۷۱

قبل از دربی ۷۲

بعد از دربی ۷۲

و این داستان ادامه دارد ، بتـــاز روزنـــامـــه . . . :59:

دربی ۶۹:

دربی 70

دربی ۷۱:

دربی ۷۲:

:4:

S.H.A.Y.A.N
08-24-2012, 05:24 PM
نيمه اول كه استقلال سوراخ شد . تك به تك قاضي با پاس علي كريمي . سانتر عالي مهدوي كيا . هد كريمي . نفوذهاي رضايي و ...
اميدوارم پرسپوليس همين بازي رو ادامه بده . اگ با همين بازي هم ببازه من بازم افتخار ميكنم به تيم مورد علاقم .
به اميد برد پرسپوليس ...

Olympic Hero
08-24-2012, 07:04 PM
این بازی رو من نصفه دیدم و به این نتیجه رسیدم :

پرسپولیس بازیکن های بهتری داره استقلال مربی بهتری ..

نظر من در مورد این بازی این بود :4:

amir-aghaei
08-24-2012, 07:20 PM
استقلال0-پرسپولیس 0.5
قلعه نوعی زیر 0

مسخره ترین بازی رو از استقلال دیدیم.واقعا" هیچ چیزی ما از استقلال در زمین ندیدیم!!البته پرسپولیس هم بجز نیمه اول و چند تا موقعیت نصفه و نیمه تیم آزاردهنده ای نبود ولی حسنشون نسبت به ما،دوندگی زیاد خط میانیشون و بخصوص پولادی بود.برعکس خط میانی ما که جانواریو و زندی انگاری تو پارک قدم می زدند!!
تاسف آور بود 90 دقیقه دروازبان پرسپولیس هیچ واکنش قابل توجهی انجام نداد

بدون اغراق باید گفت که قلعه نوعی واسه نباختن اومده بود!!یعنی خوزه هم واسه نباختن اومده بود ولی کمی نگاه به بردن هم داشت ولی قلعه نوعی فقط واسه مساوی اومده بود و دنبال این بود که روی حوادث بازی به گل برسه!!

نیمه اول که واقعا" تاکتیکی واسه زدن گل نداشتیم.حتی همون تاکتیک سانتر از جناحین رو هم نداشتیم یا نمی تونستیم!!از سرعت برهانی هم نتونستیم استفاده کنیم

نیمه دوم صاحب تاکتیک شدیم.تاکتیکمون هم این بود که از هر جا رسیدیم بکشیم رو گل!!!!شده بود داربی های دهه60 70 اونم تو زمین خراب آزادی!!!همین شیوه پرسپولیس رو هم وسوسه به اینکار کرد با این تفاوت که اونا کمی بابرنامه تر بودند

مسخره ترین کارهای قلعه نوعی رو در این بازی دیدیم!!بردن حنیف به خط حمله یا استفاده تقریبا" 90دقیقه از بیک زاده بی خاصیت!!!!همون لحظات فکر کنم هممون دوست داشتیم مظلومی رو نیمکت بود.چون مظلومی تو داربی یه سرمربی دیگه میشد!!!

هر چند قلعه نویی این تیم رو درست میکنه که اگه نکنه قلعه نویی نیست...اما لذت فوتبال داخلی به همین 2 تا بازی حساس داربیه!

هر وقت که دلزده میشم از این فوتبال تخماتیک داخلی و بازیکنان بی ارزشی که میلیارد میلیارد میگیرن قصد دل کندن ازش دارم اما روز بازی که میشه اون عشق و علاقه نمیزاره بیخیالی طی کنم!

bomb5
08-24-2012, 08:43 PM
قلعه نویی فقط برای نباختن اومده بود و میخاست رکورد نباختنش به پرسپولیس حفظ بشه. هیچ برنامه ای برای این بازی نداشتن. بیک زاده در سپاهان هم هبچکاری نمی کرد ولی قلعه نویی بازیش میداد. تو این چند سال بازی به این بدی از استقلال ندیده بودم:4:

r v d
08-24-2012, 10:57 PM
افتضاح تر از این دربی نمیشد ... اه اه

مخصوصا استقلال که هیچ تاکنیکی نداشت ...

موردشورش رو ببرن

بازی امروز ما تو سالن با حسین و حامد و آرمان و امیرو ممد کینگ اینا .... به مراتب از کیفیت بالایی برخوردار بود ... به خـــدا

ARM@N
08-25-2012, 12:42 AM
درود

یکی از بدترین دربی ها همین بازی بود و بی نهایت حوصله سر بر بود و فقط 6 موقعیت خطرناک تو کل بازی داشتیم...

مساوی بهترین نتیجه بود واقعا چون دوتیم هیچ کار خاصی نکردن و واقعا بازیکنای میلیاردی دو تیم 100 تومن هم زیادشونه با این بازی که میکنن

farzam_12
08-25-2012, 12:58 AM
خدایا گناه ما چیست که باید بازیکنی مثل فشنگ داشته باشیم.من نمیدونم تو که توپ رو نمیتونی کنترل کنی چطوری میخوای این پا اون پا بزنی که آخرش توپ رو فا.ک میدی.
من اگه سرمربی پرسپولیس می شدم و پدربزرگم هم می شد سرپرست جای اون شیرینی:4:با این بازیکنا حداقل یه 15 امتیازی آورده بودم و از رویانیان ماهی 150 لیتر بنزین مجانی می گرفتم:4:من نمیدونم این ژوزه واقعا نمی فهمه یا خودشو می زنه به نفهمی که نباید بازیکن هایی مثل فشنگچی و آقا زمانی و ................ رو بذاره:22:مرده 70 سال داره مغزش کرم کرده و نمی فهمه که آقا این فشنگچی بازیکن نیست به پیر به پیغمبر بازیکن نیست:22:​چرا نمی فهمی آخه؟!؟!؟!؟!؟!؟!

The Last Outlaw
08-25-2012, 11:39 AM
اين مطلب رو تو fb ديدم بنظرم جواب همه سوال هاي طرفداران دو تيم در اين مطلب داده شده! :

تدبیری که برای تساوی و سرکوب هیجانات کارساز بود و البته نخ نما !
مدت ها بود که در دربی ها ، حتی بعد از شکست های سه گله شاهد آشوب در سکوها نبودیم ولی دربی 75 با توجه به نزدیکی به اجلاس سران عدم تعهد در تهران ، کمی متفاوت بود .
اول انتخاب محسن ترکی ، داوری که توانایی به مساوی کشاندن مسابقه ی 2-0 را در دارد ، کسی که با توجه به اشتباهات بسیارش ، همواره از طرف فدراسیون و کمیته ی داوران حمایت شده .
دوم خاموش کردن گرمای بازی در نیمه ی دوم . افرادی که تا به حال به استادیوم رفته اند خوب میدانند که تشخیص اینکه از طرف سکو های طرف مقابل دقیقا چه چیزی پرتاب میشود مساله ای نیست که با هر چشمی دیده شود ، مگر اینکه صندلی باشد و یا بطری آب معدنی ، که مدت هاست ورود بطری آب معدنی به استادیوم ممنوع شده است . اما دیروز بطری های زیادی در بین طرفداران وجود داشت !
در ضمن هواداران استقلال ایرانی هستند ، و به جز عده ی محدودی از آنان ، احترام زیادی برای علی کریمی قائل هستند و بعید است که به طرف علی کریمی سنگ و گوجه پرت کنند . کما اینکه در زمان های حساس تر از این دربی هم همچین کاری نکرده بودند .
با فرض اینکه هواداران استقلال ابتدا سنگ و گوجه به داخل زمین پرت کردند ، چه طور ممکن است که هواداران پرسپولیس در فاصله ی 5 دقیقه این حرکت رو با همین وسایل ، یعنی سنگ و گوجه تلافی کنند ... !؟ چه طور سنگ ها و گوجه ها را از آن فاصله تشخیص دادند و به سرعت این اقلام را تهیه کردند ؟
چیزی که با کمی فکر وضوح آن روشن می شود این است که عده ای به طور هماهنگ شده در بین هواداران چیده شده بودند تا با سنگ پرانی سایر افراد را نیز نسبت به این کار تحریک کنند و زمان مسابقه را مدیریت کنند و اگر مبادا گلی به ثمر رسید ، محسن ترکی با توانایی بالای خود برای مساوی کردن بازی و سرکوب هیجانات وارد عمل شود . مساله ای که با توجه به ایست بازرسی های متر به متر سطح شهر ، زیاد دور از ذهن نیست .

Scofield
08-29-2012, 02:52 PM
خوب دیگه از بحث دربی بیرون بیایم . . .

امروز یه مطلب جالب خوندم :d

علت مقام نگرفتن و نفر یه دونه مونده به آخر شدن احسان حدادی در لیگ الماس : عضویت در پرسپولیس :d

پ.ن : قصد از این مطلب زیر سوال بردن احسان حدادی نیست ، مقصود زیر سوال بردن پرسپولیس است :d

ببینیم امروز پرسپولیس چیکار میکنه !

راستی سازمان لیگ گفته که احتمالا 4.5 تیم سقوط می کنند .... پرسپولیسی ها حواسشون باشه :d

amir.a
08-29-2012, 03:06 PM
استقلال مقابل پارسه به تساوی رسید:24::21:

r v d
08-29-2012, 06:43 PM
استقلال مقابل پارسه به تساوی رسید:24::21:

اِ :|

تورو خدا پرسپولیسی جماعت دیگه نیاد به ما بخنده !!!!!!

کجا ســـیر میکنید شما ؟ !!!! :دی

goldberg3
08-29-2012, 08:03 PM
اصلا خوب نیست که یکی اینجوری تایپیک بزنه
باید بی طرف باشه یا حداقل تو پست شروع کننده مطلب اینجوری پست نده
اشکال هم نداره
یک نکته رو خاطر نشان کنم که ما به خاطر چهار تا عکس و جوک طرفدار پرسپولیس نشدیم که با این چیزا روحیمون خراب بشه
با این کاراتون فقط روحیه مارو تقویت میکنید
پرسپولیس پرطرفدار ترین تیم آسیاست :16:
پس شما باس برید :20:اینکارو انجام بدید

6 تایی ها
هالا لای لای هالا لای لای
استقلال با برد تو دربی دیگه بای بای :10:

میخندیم چون خنده دارید دیگه
ما هر چی باشیم یه بازیکنو که چهار فصل متوالیه مصدومه رو به خاطر ترس نگه نمیداریم
مجتبی جباری باید پشت پیراهنش بنویسه شکستنی با احتیاط برخورد شود :21: