توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : × بحث و تبادل نظر بین غول های اسپانیا ×
Sgt.Wollek
04-06-2014, 02:25 AM
اولا اینکه هنوز 100% تایید نشده که پرز تو این جریان دست داشته یا نه لطفا شایعه نسازید. بعدشم اگه پرز و مسئولای والنسیا شکایتی کرده باشن کار اشتباهی نکردن. باشگاه شما میاد غیرقانونی کاری میکنه ، گَندی میزنه بعد میخوایین همه ساکت باشن و حرفی نزنن؟؟؟؟؟؟ حالا نگران نباشید. در آینده ای نه چندان دور بقیه دست گل های باشگاهتون هم خبرش پخش میشه تو رسانه ها !!!!!!
آرش ولکام بک :dd:
sasan cr7
04-06-2014, 09:34 AM
فقط یه چیز بگم
سید جلال رافخایی دو پنالت دوباره گل کرد .
یادمه کریس تو بازی اتلتیکو دو پنالت زد . بارسایی ها فروم ریخته بودن به هم . واسه د و پنالت
حالا که پادشاهشون فقط پنالت گل میکنه
Seraph
04-06-2014, 12:04 PM
فقط یه چیز بگم
سید جلال رافخایی دو پنالت دوباره گل کرد .
یادمه کریس تو بازی اتلتیکو دو پنالت زد . بارسایی ها فروم ریخته بودن به هم . واسه د و پنالت
حالا که پادشاهشون فقط پنالت گل میکنه
وقتی برای یک تیم پنالتی گرفته میشه قاعدتا باید اون توپ رو گُل کنن دیگه
و این کار رو هم میدن به کسی که توی زدن ِ پنالتی مهارت داره
سعی کنید حرصتونو توی چیزای دیگه نشون بدید:wink2: .
AƦAƾH
04-06-2014, 12:13 PM
نه حاجی حرس نیس , مسئله اینه شما بارسایی ها ( کلی میگم ها ) خیلی علاقه داشتین بگین رونالدو فقط پنالتی گل میکنه و فلان و فلان ... حالا چون مسی پنالتی میزنه همش همه چی اوکی شد ؟ اینقدر حرفاتون رو تغییر ندید .
خود من شخصا هزار بار و هزار جا دیدم بارسایی ها در مورد پنالتی های رونالدو میگفتن و مسخره میکردن ... ولی حالا پنالتی هم شده جز بازی و عرضه میخواد گل کردنشو , کسی پشت توپ وایمیسه که پنالتی زن باشه ...
خودتون قضاوت کنید :22:
S.H.A.Y.A.N
04-06-2014, 12:39 PM
still ronaldo more penalties than messi
:dd:
طبق آمار ...
AƦAƾH
04-06-2014, 12:42 PM
من نمیدونم چه علاقه ای دارین به شلوغ کردن و اوردن بحث تو بحث :22:
وقتی برای یک تیم پنالتی گرفته میشه قاعدتا باید اون توپ رو گُل کنن دیگه
و این کار رو هم میدن به کسی که توی زدن ِ پنالتی مهارت داره
سعی کنید حرصتونو توی چیزای دیگه نشون بدید:wink2: .
من در رابطه با این پست گفتم و کلا صحبت های رایج بارسایی ها :504:
میگم آخرش پنالتی چیه ؟ نظرتون مثبت هس یا منفی :22: راضی هستید ازش؟ :ی حالا بیا آمار بزار اقای شایان :504:
sasan cr7
04-06-2014, 01:22 PM
نمیدونم چرا هر موقع با شما بحث میکنم سریعا به توهین رو میارید .
یعنی ما اینقدر بیکاریم بخوایم واسه پنالتی زدن مسی حرص بگیرمون.
من گفتم که حرصم گرفته؟؟؟
گفتم که زمانی که رونالدو دو گل در بازی با اتلتیکو تو پنالت زد . همتون اینجا رو ریختید به هم که پنالتی پنالتی...
حالا اگه میخواید بزنید زیرش به خودتون ربط داره .
این دیگه اخرین بحثی بود که با شما داشتم . خوش باشید
King Of Darkness
04-06-2014, 01:39 PM
حساب کنی بایدم ما حرص بخوریم . سلطانشون تو 3 بازی اخیر تو لالیگا 4 تا پنالتی زده بعد میان میگن رونالدو همش پنالتی میزنه . بعدشم شایان جان آماری که به قهرمانی ختم نشه چه بدرد میخوره ؟:p در کل ولش کنید :ی
دیشب بردیم بازی رو در نبود کریس . گرت بیل تو بازی دورتمند و این بازی خیلی خوب کار کرده و خدا کنه همینجوری روندش رو ادامه بده نه مثل قبل که دو بازی خوب میشه 4 بازی بد میشه . دو تا هم تیرک زدیم که بد شانس بودیم . کریم هم واقعا بد شانس بود :(یارامندی داره خوب میشه - دفاع داره بهتر میشه . الان میگم ای کاش همین بازی های دو بازی اخیر رو از اول فصل داشتیم . دفاعمون جوری شده که از خودشون میگذرن میپرن جلو توپ . تو بازی با دورتمند په په 4 تا توپ رو بلوک کرد دیشب هم 2 تا توپ رو بلوک کرد + یک گل . یه صحنه کارواخال عالی پرید جلوی توپ . موراتا چقدر خوب شده :ی همینجوری ادامه بده راحت به ترکیب اصلی میرسه بعد گلی هم که زد کارلو با یه نگاهی به زیدان نگاه کرد که انگار خیلی از موراتا خوشش اومده :ی
اما دو گل سر سبد تیم که جور همه ی بدی های تیم رو میکشن : ژابی + مودریچ . این دو تا خداشون یه تیمن . از نیم فصل به این ور رئال دوتا باخت داشته اونم فقط تو یه هفته . بعد از 30 بازی پیاپی بدون شکست که مدیون این دوتا بودیم ولی حیف الکلاسیکو ....
امیدوارم سه شنبه هم همینجوری بازی کنیم .
S.H.A.Y.A.N
04-06-2014, 01:46 PM
تا اونجایی که میدونم این رئالی ها هستن که همیشه صفت دروازه خالی و پنالتی زن رو به مسی میدن . حتی وقتی بهترین و قشنگترین گل ها رو هم میزنه میگین دروازه خالی !
ما فقط دفاع کردیم و گفتیم آمار پنالتی های رونالدو تو هرفصل بیشتره که حرفمونم درسته !
به نظر خود من پنالتی بخشی از فوتباله و گل کردنشم کار خیلی راحتی نیست اما مسی هرموقع پنالتی میزنه شما رئالی ها گیر میدین که پنالتی بود و از این حرفا !
AƦAƾH
04-06-2014, 02:38 PM
شایان عمه ی من به کریستیانو نمیگه پنالدو ( الان نیا بگو این منظور از پنالتی زدنش نیستو این چیزا ... ) جهت اطلاعت . حالا خودتون بزنید به اون راه هی ...
TORNADO
04-09-2014, 02:44 PM
طرف واسه چلسی و مورینیو آرزوی صعود داره در عین حال طرفدار رئال هم هست بعد عاشق چشم و ابرو زلاتان هم میشه ! یه مدتی هم آواتارش و یوزرش یه بازیکن دیگه تو یه تیم دیگه بوده ! اونوقت حرف از تیم عوض کردن و جام واسه بارسا می زنه ! شما اول ثابت کن طرفدار کدوم تیمی بعدش از موضع تیمت دفاع کن .
چلسی ! رئال ! پی اس جی ! حالا هم اتلتیکو !
همانطور که مراحل قبل سیر طرفداران و عاشقان سیتی صعودی گرفت طبیعیه که شاهد باشیم اتلتیکو هم به همون سمت بره .
چه ببریم ، چه ببازیم همیشه حرف هایی هست ، وقتی می بازیم دوران بارسا تمام شده و وقتی چشم حسودان رو کور می کنیم داوری رو بهانه می کنند ، ما به این حرف بیش از هر چیزی عادت داریم.
El Niño
04-09-2014, 02:52 PM
چرا لطیفه تعریف می کنی عزیز ، یه پست از من بیارید که واسه چلسی آرزوی صعود کرده باشم یا از زلاتان تعریف کرده باشم اما فصل بعد که بایرن هم لباسش مثل بارسا شده زمانه خوبی واسه شماست تا از تیم جدیدتون رو نمایی کنید.
sasan cr7
04-09-2014, 03:28 PM
طرف واسه چلسی و مورینیو آرزوی صعود داره در عین حال طرفدار رئال هم هست بعد عاشق چشم و ابرو زلاتان هم میشه ! یه مدتی هم آواتارش و یوزرش یه بازیکن دیگه تو یه تیم دیگه بوده ! اونوقت حرف از تیم عوض کردن و جام واسه بارسا می زنه ! شما اول ثابت کن طرفدار کدوم تیمی بعدش از موضع تیمت دفاع کن .
چلسی ! رئال ! پی اس جی ! حالا هم اتلتیکو !
همانطور که مراحل قبل سیر طرفداران و عاشقان سیتی صعودی گرفت طبیعیه که شاهد باشیم اتلتیکو هم به همون سمت بره .
چه ببریم ، چه ببازیم همیشه حرف هایی هست ، وقتی می بازیم دوران بارسا تمام شده و وقتی چشم حسودان رو کور می کنیم داوری رو بهانه می کنند ، ما به این حرف بیش از هر چیزی عادت داریم.
نگاه طرز حرف زدنش دیگه ادم چرا باید کل کنه واقعا ارزششو داره
Sgt.Wollek
04-09-2014, 04:59 PM
امید فکر کنم زدی جاده خاکی :dd: ماشالله دیگه مثل روز روشنه که همه Haters ها میرن میشینن جایگاه هواداران یووه وقتی با رئال بازی داره. بعدشم میان از سر و کول مسئول باشگاه گالا میان بالا. بعدشم میشن از دوست داران تیم شالکه بعدشم که میشن هوادار دو آتیشه دورتمند. پارسال هم که بعد از رو نمایی از 7up ماشالله بارسایی ها همه شدن هوادارا با تعصب بایرن !!!!!
حالا ما ها تکلیفمون با خودمون مشخص نیست یا Haters ها ؟؟؟؟؟؟؟؟
S.H.A.Y.A.N
04-09-2014, 05:26 PM
کاسیاس مصاحبه کرده بود و گفته بود اگه بوسکتس رو ببینم بهش کتک میزنم . بعد ژاوی با احترام جوابش رو داد و گفت بازیکنان رئال نسبت به بوسکتس بی عدالت بودن . اینم واکنش طرفداران با فرهنگ و با شعور رئالی نسبت به ژاوی :
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
این فقط یه نمونشه ...
بعد جالبه 2 تا از رئالی هایی که گفتن نباید به بازیکن تیم حریف توهین کنیم منفی گرفتند !
:winking:
عبدی جان نذار کامنت رئالی ها رو بیارم که از منچسترسیتی و اتلتیکو مایه میذاشتن واسه حذف بارسا !!! :winking:
Danial
04-09-2014, 05:35 PM
شایان تو دیگه حرف نزن که خودت دیشب از حرصت گیر داده بودی به مارکو رویس. هی میگفتی دورتموند عالی بود مارکو رویس دوس داشتی و این حرفا بعد میای میگی ما تیممونو عوض میکنیم؟ خوبه والا
AƦAƾH
04-09-2014, 05:36 PM
شایان فکر نکن فقط خودت میری کامنت تیم حریفتو میبینی و اینچیزا ... من خودم تو فروما هواداری بارسا جمله هایی دیدم که شرمم میشه بگم و بزارم اینجا ! از این کارا نکن چون میدونی هوادارا بارسا بدترهسن !
مگر اینکه بخوای منکر این بشی که تو سایتا هواداری بارسا به مادریدی ها توهین میشه , که این باعث ضایع شدن خودتون میشه به خدا دیگه :22:
S.H.A.Y.A.N
04-09-2014, 05:48 PM
دیگه بارسایی ها هرچقدرم توهین کنن فـــحش +18 نمیدن به بازیکنان تیم حریف ! اگه مدرک داری لینکشو برام بفرست ( پ.خ کن )
من یه عمره تو اینترنت میچرخم و به انواع و اقسام سایتا سر میزنم ... هیچ کس به اندازه طرفداران مادرید توهین نمیکنه !!!
PICCASSO
04-09-2014, 05:54 PM
دیگه بارسایی ها هرچقدرم توهین کنن فـــحش +18 نمیدن به بازیکنان تیم حریف ! اگه مدرک داری لینکشو برام بفرست ( پ.خ کن )
من یه عمره تو اینترنت میچرخم و به انواع و اقسام سایتا سر میزنم ... هیچ کس به اندازه طرفداران مادرید توهین نمیکنه !!!
داداش من لینک نمیخواد کوپا دل ری 2011 که توی ویسنته کالدرون برگزار شد بعد اینکه رونالدو گلو زد داشت خوش حالی میکرد کلی بطری بهش پرتاب کردن . اون نمونه ای از رفتار وحشی گرایانه بارسایی ها بود !
AƦAƾH
04-09-2014, 05:55 PM
دنبال نمیکنم اخبار تیم حریف رو که بدونم دقیقا الان کدوم تاپیکو بت به عنوان مدرک بدم :22:
یادمه مثلا زمان مصدوم شدن مسی که چند بازی نبود رفتم و شاهکارهای هوادارتون رو دیدم و سریع خارج شدم .
حالا جاش اینجا نیس این حرفا که کی بیشتر فحش میده .
ولی نمیدونم دیگه چرا سر هرچچی دوست دارید ساز مخالف بزنید که رئالی ها فلان هستن و بارسایی ها قدیسه :22: بچه دو ساله هم میدونه فرهنگ انترنتی کل ملت ایران در یک حد هست , نه بیشتر کمتر ( در کل کل ها )
King Of Darkness
04-09-2014, 06:05 PM
من فکر نمیکنم کامنت های یه سری بیشعور که به خاطر قهرمانی های رئال طرفدارش شدن یا به خاطر کریستیانو دلیلی باشه که بگیم فرهنگ مادریدی ها صفر اونم هوادارایی که تو ایرانن . :| ایران با آرژانتین خورد 30 هزار کامنت دادن نشون از فرهنگ ضعیف ما ایرانیاس نه فرهنگ رئالی ها . بعدشم کله خوک که یادتون نرفته شایان جان ؟ یا اولین Calm Down که هواداراتون تو نیوکمپ انگشت ف اا ک به کریستیانو نشون دادن ؟ یا ..... .
فرهنگ بازیکنای خودتونم که کاملا مثال زدنیه . شوت کردن توپ طرف مادردیستا و توف انداختن طرف مادریدیستا توسط مسی . آقای با اخلاق :lmekjvqxkkqvu6by8nz
El Niño
04-09-2014, 07:26 PM
من فقط یه سوال دارم شما که همش به رئالیا تیکه می ندازین که اخباره بارسا رو با دقت تر از خودتون دنبال می کنند چجوریه که آمار کامنتای سایتای رئالی هم دارید؟
The Phenom
04-09-2014, 07:57 PM
کاسیاس مصاحبه کرده بود و گفته بود اگه بوسکتس رو ببینم بهش کتک میزنم . بعد ژاوی با احترام جوابش رو داد و گفت بازیکنان رئال نسبت به بوسکتس بی عدالت بودن . اینم واکنش طرفداران با فرهنگ و با شعور رئالی نسبت به ژاوی :
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
این فقط یه نمونشه ...
بعد جالبه 2 تا از رئالی هایی که گفتن نباید به بازیکن تیم حریف توهین کنیم منفی گرفتند !
:winking:
عبدی جان نذار کامنت رئالی ها رو بیارم که از منچسترسیتی و اتلتیکو مایه میذاشتن واسه حذف بارسا !!! :winking:
من اون پسوند .ir رو ندیدم اول فکر کردم هوادارای خارجی هستن کلی تعجب کردم
بعد که دیدم ایرانی هستن برام عادی شد
شایان جان از طرفدار ایرانی چه انتظاری داری صزف نظر از اینکه طرفدار هر جا باشه؟
El Niño
04-13-2014, 03:01 AM
ادیوس
King Of Darkness
04-13-2014, 01:16 PM
اوووووووووف رئال دیشب چه بازی کرد :ی با اینکه چند تا از اصلی امون نبودن خیلی خوب بازی کردیم . این مودریچ فوق العاده اس یه تنه همه کار میکنه .:ی تنها بازیکن نا موفق ( دقت کنید نا موفق نه بد :ی ) تیم بنزما بود که کلی تلاش کرد گل بزنه ولی نتونست ولی باز پاس گل داد نه اینکه عین مسی هیچ فایده ای برای تیم نداشته باشه :150fs464885: ( واقعا نمیدونم تاتا قصدش چیه که الکسیس رو میزاره بیرون به مسی بازی میده ؟ :-? ) . اگر کریم تو فینال کوپا گل نزنه احتمال اینکه تو بازی بایرن موراتا فیک باشه خیلی هست :ی الان دو بازی پشت هم میاد تو گل میزنه ( دو تا یا سه تا :ی ) . بعد گل دیشبش هم کارلو از نیمکت بلند شد و براش دست زد که خیلی خوشم اومد . نکته جالب بازی نیمکت تیم بود که سه تا هم از کاستیا آورده بود که هر سه تاشون هم تو کاستیا خوبن ولی خوسه رودریگز نبود خیلی دوست داشتم اونم بیاد تو .
اون یورنته که تعویضش کرد جای فابیو اومد هم خیلی خوب بازی کرد . یدونه هم واسکوئز بود که اونم هافبک خوبیه . :ی ولی کل بازی یه طرف , من عاشق ناچو شدم :ی حرف نداره این بشر غیر از یه سانتر بد همه ی کاراش عالی بود . یه مدافع دریبل زن و پا به توپی هم هست خیلی آینده اش روشنه . یه چی در حد کاناوارو میشه شایدم بهتر . :ی
بارسا هم که باخت و دوباره برگشتیم بالا جدول . جایی که دو تا مادریدی .... :150fs464885:
فقط خدا کنه کوپا رو هم ببریم ولی زیاد به کوپا امید ندارم . اگه بارسا ببازه به قول آرمان تو یه هفته سه تا جام رو از دست میدن درست عین بازی برگشت الکلاسیکو و بازی هفته ی بعدیش برابر سویا که ما لالیگا رو داشتیم از دست میدادیم ولی دوباره برگشتیم بالای بارسا . در کل قهرمانی امسال حق اتلتیکو ولی دوست دارم خودمون اول شیم که ایشالله میشیم . تو بازی آخر فصل بارسا اگه ببره ما قهرمان میشیم به احتمال زیاد .
S.H.A.Y.A.N
04-13-2014, 10:47 PM
AƦAƾH
04-13-2014, 10:53 PM
وقتی شانس اول قهرمانی اتلتیکوئه بایدم از مال اتلتیکو بالا برین و واستون ارزش داشته باشه !
با همین حرفا خوش باشین .
این پستا بارسایی ها خطاب به مادریدی ها که از مال اتلتیکو بالا میریم !!!!
حالا شما پست و عکسا بالایی رو ببینید ! :136:
حداقل ما از همشهریمون نسبت به بارسا حمایت میکنیم , شما چی ؟ 5-6 تا تیم از آلمان و انگلیس , بالا پایین , بالا پایین :137:
تناقض در حد 30 یا سـ ت ایران ـه :ی
Sgt.Wollek
04-13-2014, 10:54 PM
حالا کی از مال تیم های دیگه بالا میره !!!!!!!!!!! :k63ozg6a7ni2674n::wink2:
S.H.A.Y.A.N
04-13-2014, 10:55 PM
هرموقع شما از مال منچسترسیتی و اتلتیکو و بقیه تیمایی که با بارسا بازی دارن پایین اومدی ما هم پایین میایم :d
ما تا وقتی شما رو ببریم نیازی نداریم از مال تیمای دیگه بالا بریم . شما اونقدر سوختی که حتی باخت تیمت رو هم میندازی گردن داور :136:
AƦAƾH
04-13-2014, 10:57 PM
فعلا شمایین که یاد دوران دبستان و سرسره بازی افتادین ول کن هم نیستین ؟ به ولله عمه ی من نیومد عکس بزاره 3تا پست بالاتر و از تیمای دیگه مایه بزاره ! :ی
اونم نه یکی , نه دو تا ... پس چند تا ؟ :ی
El Niño
04-13-2014, 10:57 PM
بارسایی ها در حال حاضر
Wanted
دلیل از دست رفتن پنالتی کاستا (+18)
S.H.A.Y.A.N
04-13-2014, 11:05 PM
2003 : ترزگه
2004 : مورینتس
2005 : زالایتا
2006 : هانری
2007 : لوسیو
2008 : توتی
2009 : جرارد
2010 : پیانیچ
2011 : مسی
2012 : نویر
2013 : لواندوفسکی
امسال نوبت کیه ؟ :136:
Sgt.Wollek
04-14-2014, 01:05 AM
2003 : ترزگه
2004 : مورینتس
2005 : زالایتا
2006 : هانری
2007 : لوسیو
2008 : توتی
2009 : جرارد
2010 : پیانیچ
2011 : مسی
2012 : نویر
2013 : لواندوفسکی
امسال نوبت کیه ؟ :136:
امسال نوبت کیه یعنی چی؟؟؟؟
2014 ماینکو بود دیگه. چرا ننوشتی 2014 رو ؟؟؟؟ :504:
S.H.A.Y.A.N
04-14-2014, 11:59 AM
اینو نگی چی بگی عبدی جان ... :136:
امسال نوبت مانزوکیچه ... :d
King Of Darkness
04-14-2014, 01:36 PM
وقتی شانس اول قهرمانی اتلتیکوئه بایدم از مال اتلتیکو بالا برین و واستون ارزش داشته باشه !
با همین حرفا خوش باشین .
منم شدیدا طرفدار اتلتیکو هستم و امیدوارم جام رو که واقعا حقشونه بالای سر ببرن تا رئال ...
از همه جا هم دارید شانس میارید . امشب دیگو کاستا مصدوم شد !!!
تا همین 2 روز پیش داشتن در مورد وحشی بازی اتلتیکو و اینکه با جنجال برنده میشن شکایت میکردن . حالا عاشق چشم و ابروی اتلتیکو و شهر مادرید شدند <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>(19).gif
خخخخخخخخخخخ
بالایی پست شایان تو فوتبال
ببخشید شایان جان دقیقا شما چجوری حساب می کنی شانس اول اتلتیکو ؟ درسته 3 امتیاز بالاتر از ما ولی بازی های اتلتیکو از ما سخت تره مگر اینکه از سوزش تو بازی آخر فصل 5 تا از اتلتیکو بخورید و نزارید ما قهرمان شیم .
شما طرفدار اتلتیکو باش ولی اینو بدون خیلی بده که یه آدم دو تا تیم رو که از شهر های رقیب هستند دوست داشته باشه :136:
ما از همه جا شانس میاریم یا شما که نشد دوباره تو چمپیونزلیگ 4 5 تا بخورید ؟
شایان جان مثل اینکه یادت رفت خودت گفتی هر تیمی به اتلتیکو بخوره یکی دو تا مصدوم میده از بس وحشی اند .
S.H.A.Y.A.N
04-14-2014, 02:56 PM
ببخشید شایان جان دقیقا شما چجوری حساب می کنی شانس اول اتلتیکو ؟ درسته 3 امتیاز بالاتر از ما ولی بازی های اتلتیکو از ما سخت تره مگر اینکه از سوزش تو بازی آخر فصل 5 تا از اتلتیکو بخورید و نزارید ما قهرمان شیم .
شما طرفدار اتلتیکو باش ولی اینو بدون خیلی بده که یه آدم دو تا تیم رو که از شهر های رقیب هستند دوست داشته باشه :136:
ما از همه جا شانس میاریم یا شما که نشد دوباره تو چمپیونزلیگ 4 5 تا بخورید ؟
شایان جان مثل اینکه یادت رفت خودت گفتی هر تیمی به اتلتیکو بخوره یکی دو تا مصدوم میده از بس وحشی اند .
اتلتیکو اگه قرار بود وا بده خیلی وقت پیش میداد اما امسال مدعی اول قهرمانیه . 2 تا بازی سخت داره اما حتی اگه 1 باختم بده و امتیازش با شما برابر بشه بازم بالاتر از شما قرار میگیره ( بخاطر بازی مستقیم ) . تازه از اون طرفم معلوم نیست شما تمام بازیهاتون رو ببرید . جز اوساسونا اون 4 تای دیگه ممکنه ازتون امتیاز بگیرند ...
اگه کار به بازی آخر بشه شک نکن میبازیم و نمیذاریم قهرمان بشید :winking: قهرمانی شایسته تیم اول شهر مادرید ( اتلتیکو ) هست ...
ما اگه شانس داشتیم گیر این همه حواشی و مصدومیت ها و ... نمیفتادیم وگرنه امسالم راحت قهرمان لالیگا میشدیم ...
:3bb:
AƦAƾH
04-14-2014, 03:00 PM
قهرمانی شایسته تیم اول شهر مادرید ( اتلتیکو ) هست ...
ببین فشار روحی چه کرده با طرفدارا بارسا :137: یعنی بدجور داغ کردن :136:
باورتون بشه یا نه رئال مادرید پر افتخار ترین تیم اروپاس هنوز که هنوزه ! و شما و عشق های جدیدتون حالا حالا ها باید بدوین تا به گردمون برسین . چه برسه به این توهمات فانتزیتون که مثلا میای میگی تیم اول مادرید اتلتیکو .
باور بکن این حرفا خودتون رو ضایع میکنه و کاملا نشان از سوزش داره !
چه عشق اتلتیک شدن :136:
ما اگه شانس داشتیم گیر این همه حواشی و مصدومیت ها و ... نمیفتادیم وگرنه امسالم راحت قهرمان لالیگا میشدیم ...
به هرچی اعتماد به سقف ـه گفتین زکی ;)
S.H.A.Y.A.N
04-14-2014, 03:11 PM
رئالی ها نیان اینجا بخندن ... تاتا مارتینو امسال کاری کرد که برای قهرمانی تو لالیگا امید داشته باشید وگرنه شما که هیچ پخی نیستید :heart_mini:
پرافتخارترین تیم اروپا رئاله ؟ باشه بهش میگم ...
پرافتخارترین و پرابهت ترین تیم دنیا میلانه که احترام بسیار زیادی هم براش قائلم ... هرسال این همه خرج نمیکنه آخرشم به جایی نرسه ... جام هاشم برنمیگرده به عصر یخبندان و تورنومنت 4 جانبه :136: با همون جاماتون خوش باشید .
حالا چرا اینقدر میسوزید وقتی میگم اتلتیکو تیم اول مادریده ؟ :136: شک دارین به خودتون ؟ :136:
به هرحال این مسئولان بارسا با آوردن تاتا و نخریدن دفاع امید رو به اردوی رئال برگردوندن ... برو خوشحالیتو بکن نیا اینجا شکلک بذار ...
AƦAƾH
04-14-2014, 03:21 PM
رئالی ها نیان اینجا بخندن ... تاتا مارتینو امسال کاری کرد که برای قهرمانی تو لالیگا امید داشته باشید وگرنه شما که هیچ پخی نیستید :heart_mini:
مسئله اینه که خیلی دو پهلو هستین , یه روز میاین میگین طرفدارا مادرید بی تربیت هستن , ولی خودتون متاسفانه دو روزه استاد کردین این چیزا رو ! و از حد گزروندین !
شاید باورت نشه ولی من هم به شخصه بلدم بیا چشامو ببندم و تیمتون و شخصیت طرف رو تیر بارون کنم که چیزی ازش نمونه ! ولی رعایت میکنمو میدون این جا جاش نیست و هر چیزی جایی داره !
پرافتخارترین و پرابهت ترین تیم دنیا میلانه که احترام بسیار زیادی هم براش قائلم ... هرسال این همه خرج نمیکنه آخرشم به جایی نرسه ... جام هاشم برنمیگرده به عصر یخبندان و تورنومنت 4 جانبه <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> با همون جاماتون خوش باشید .
حالا هی از بقیه تیما مایه بزار , اتفاقا منم میلانو دوست دارم , ولی حقیقت تلخه !
حداقل خرجای ما درست هستن و به پشت پرده و کثافت کاری برنمیگرده ;)
معلومه کی پخ هست و کی نیست ! اون از دیروز که شروع کردی و مساله بالا رفتن رو زدی و اینم از حالا ... فعلا همه شاهدن کی داره بالا پایین میشه باو
به این نتیجه رسیدم دیگه با تو بحث نکنم , چون میترسم یه وقت اگه تقی به توقی خورد بیای فوش ناموسی هم بدی !
فکر نمیکردم واقعا اینجور بشه :22:
Sgt.Wollek
04-14-2014, 04:56 PM
تا دیروز که بارسا با اختلاف امتیاز اول بود کل بارسایی ها اومده بودن میگفتن تاتا مارتینو بهترین گزینه بود واسه جایگزینی تیتو. حالا که با تیپ پا انداختنتون سومِ جدول میایین میگی تاتا کاری کرد رئال مدعی بشه :136:
هنوز لیگ تموم نشده هر چند شانس اتلتیک خیلی بالاست ولی اگه رئال امسال لالیگا رو برد اولین کاری که میکنم میام این تاپیک رو باز میکنم تا سخنان ارزشمند بارسایی ها رو بعد از قهرمانیمون ببینم :136:
32 قهرمانی لیگ و 9 قهرمانی اروپا (بقیه قهرمانی ها رو نمیگم ممکنه سکته بزنین :dd:) کاملا مشخص میکنه چه باشگاهی پر افتخار ترین هست :winking:
رئال یه دهه و خوردیه که افت کرده و اونقدری که باید ، جام نیاورده ولی هنوز که هنوزه هیچ تیمی بهمون نرسیده. حالا چه مال زمان حضرت خروس باشه چه مال زمان مورینیو باشه هنوز که هنوزه یه قاره زیر ما میباشن :1: حالا تا میخوایین لقب بهترین باشگاه تاریخ رو رو بارسا و بایرن بزارین بلکه قسمت های سوخته کمی بهتر بشه به سلامتی
King Of Darkness
04-14-2014, 05:32 PM
فهمیدم که کلا شما ها دریغ از یه ذره اخلاق هستید و کلا ارزش بحث کردن ندارید .
ما داریم بحث می کنیم از سوزش ماتحت به تیم مورد علاقه ی ما توهین می کنند . آقا فشار روتون هست کلا یا بحث نکنید یا جنبه داشته باشید . این همون نشون میده که شما هم از 2008 هوادار بارسا شدی و وقتی ببینی تیمت نتیجه نگیره از تیم های دیگه میری بالا و کنترل جرف زدن نداری !! :504:
Seraph
04-14-2014, 05:34 PM
باورتون بشه یا نه رئال مادرید پر افتخار ترین تیم اروپاس هنوز که هنوزه
البته آخرین قهرمانی ِ رئال برمیگرده به زمانی که شما 6 یا 7 ساله بودی
بر اساس ِ حرف ِ شما میشه گفت الان هواداران ِ آث میلان میتونن برای هواداران ِ بارسلونا-چلسی- بایرن مونیخ-یوونتوس-منچستر یونایتد-لیورپول کُری بخونن ولی در عمل در حال ِ حاضر آث میلان اصلا جزء تیم های مدعی حساب نمیشه
تیم ِ شما هم توی این 12-13 سال اخیر با این همه خرج و ریخت و پاش نتونست هیچی بشه ، شما هم قناعت کنید به همون قهرمانی های دهه ی گذشته
خوشحالی باشه برای طرفداران ِ چلسی و بایرن و بارسلونا و اینترمیلان که توی 4-5 سال ِ اخیر قهرمان شدند .
King Of Darkness
04-14-2014, 05:36 PM
خوشم میاد همه چیزو قشنگ برای خودشون ثبت می کنن . قهرمانی 10 12 سال قبل حساب نمیشه ولی قهرمانی 6 سال قبل که با کثیف بازی همراه بود حساب میشه .
Seraph
04-14-2014, 05:48 PM
امیر داداش تو همیشه درست میگی:winking: .
AƦAƾH
04-14-2014, 05:51 PM
واالا به نظر من یه مدت بحث رو ببندیم , هروقت بارسلونا دوباره اوج گرفت و به فینال یو سی ال یا قهرمانی لالیگلا رسید دوباره شروع کنیم .
چون اینجور که پیداس برخی از هوادارای بارسایی بشون فشار بیاد و تیمشون پایین مادرید باشه شروع به فحاشی میکنن . تا بیشتر از این احتراما نشکسته یه مدت بیخیال بشیم !
البته این پیشنهاد منه , شما هرجور دوست دارین ادامه بدین .
Seraph
04-14-2014, 05:54 PM
واالا به نظر من یه مدت بحث رو ببندیم , هروقت بارسلونا دوباره اوج گرفت و به فینال یو سی ال یا قهرمانی لالیگلا رسید دوباره شروع کنیم .
چون اینجور که پیداس برخی از هوادارای بارسایی بشون فشار بیاد و تیمشون پایین مادرید باشه شروع به فحاشی میکنن . تا بیشتر از این احتراما نشکسته یه مدت بیخیال بشیم !
البته این پیشنهاد منه , شما هرجور دوست دارین ادامه بدین .
آرش جان ، ببین هر آدمی یه وقت هایی عصبانی میشه و یه حرفی میزنه
مصداق ِ بارزش هم اون دوست ِ رئالیمون که بعد از بازی ِ ال کلاسیکو ( نیم فصل اول - نیو کمپ ) اومد و فحش ِ خواهر و مادر داد و قسمت ِ مردونه ش رو حواله ی تاپیک کرد و رفت .
داداشم ، هر کسی یه وقت هایی عصبانی میشه یه حرفی میزنه ، از کاه کوه نسازید.
Sgt.Wollek
04-14-2014, 05:55 PM
البته آخرین قهرمانی ِ رئال برمیگرده به زمانی که شما 6 یا 7 ساله بودی
بر اساس ِ حرف ِ شما میشه گفت الان هواداران ِ آث میلان میتونن برای هواداران ِ بارسلونا-چلسی- بایرن مونیخ-یوونتوس-منچستر یونایتد-لیورپول کُری بخونن ولی در عمل در حال ِ حاضر آث میلان اصلا جزء تیم های مدعی حساب نمیشه
تیم ِ شما هم توی این 12-13 سال اخیر با این همه خرج و ریخت و پاش نتونست هیچی بشه ، شما هم قناعت کنید به همون قهرمانی های دهه ی گذشته
خوشحالی باشه برای طرفداران ِ چلسی و بایرن و بارسلونا و اینترمیلان که توی 4-5 سال ِ اخیر قهرمان شدند .
نمردیم و معنی خوشحالی رو فهمیدیم 1115
هواداران کاتالون بعد از حذف شدن بارسا از چمپینز لیگ :
پیش به سوی 1124 بایرنِ کبیر
Seraph
04-14-2014, 05:59 PM
شما (sgt.wollek) به این نوع بحث کردنت ادامه بده ،....
فقط یه نکته بگم ، همه ی هواداران ِ بارسلون رو با یک نظر نسنجید ، خیلی از هواداران رئال هم به خاطر ِ رونالدو هوادار ِ این تیم شدند ، خیلی از بارسایی ها هم به خاطر اینستا و ژاوی و مسی و امثال ِ این ها ، یه عده هم خود ِ دو تیم رو دوست دارند و هوادار ِ واقعیش هستند و در هر صورتی هوادار ِ این دو تیم هستند ، به خاطر ِ خود ِ این دو تیم ، نه بازیکناش :wink2: .
پست به دلیل عدم رعایت قوانین ویرایش شد
Sgt.Wollek
04-14-2014, 06:06 PM
شما (sgt.wollek) به این نوع بحث کردنت ادامه بده ، بهتره بگیم دلقک بازی :wink2: .
فقط یه نکته بگم ، همه ی هواداران ِ بارسلون رو با یک نظر نسنجید ، خیلی از هواداران رئال هم به خاطر ِ رونالدو هوادار ِ این تیم شدند ، خیلی از بارسایی ها هم به خاطر اینستا و ژاوی و مسی و امثال ِ این ها ، یه عده هم خود ِ دو تیم رو دوست دارند و هوادار ِ واقعیش هستند و در هر صورتی هوادار ِ این دو تیم هستند ، به خاطر ِ خود ِ این دو تیم ، نه بازیکناش :wink2: .
سلام بزرگ :5226427607155777205
البته یه قسمت رو شما جا گذاشتی. یه عده هم هستن که از سال 2009 به بعد هوادار بارسا شدن :veiledsmile2:
S.H.A.Y.A.N
04-14-2014, 06:06 PM
دیگه اینو همه میدونن میلان پرافتخارترین تیم اروپاست با مجموع 17 جام اروپایی . اینقدر زیر زیر نکنید ...
تو 10 سال گذشته سویا و والنسیا هم جام اروپایی دارن و رئال با این همه بریز و بپاش نداره ...
کلا حالم زیاد خوش نیست . بخاطر همین نمیخوام بحثو ادامه بدم ...
به نظرم این تاپیک یه مدت بسته باشه به نفع هردو طرف هست ...
AƦAƾH
04-14-2014, 06:08 PM
آرش جان ، ببین هر آدمی یه وقت هایی عصبانی میشه و یه حرفی میزنه
مصداق ِ بارزش هم اون دوست ِ رئالیمون که بعد از بازی ِ ال کلاسیکو ( نیم فصل اول - نیو کمپ ) اومد و فحش ِ خواهر و مادر داد و قسمت ِ مردونه ش رو حواله ی تاپیک کرد و رفت .
داداشم ، هر کسی یه وقت هایی عصبانی میشه یه حرفی میزنه ، از کاه کوه نسازید.
ببین داش گلم اول اینکه نمیدونم کدوم کاربر رو میگی اومد فحش داد ( شاید من نبودم اون مدت ) کار به اون ندارم و کار رئالی ها هم تایید نمیکنم اگه بد و بیراه بگن
اینجا هم هیچ نیازی به عصبانیت نبوده , مگه من یا آرمان چیزی گفتیم که شایان اومد اینجوری خیلی راحت گفت چه پخی هستین ( نمیدونید بدونید معنی این کلمه میشه چه گــ *هـ *ی هستین ) بعد غیر از این 4 تا غریبه نبودیم , همه ی ما با هم رفیق و صمیمی هستیم ! درست نیست اینجور حرف زدن , اونم از یکی مثل شایان که قدیمیه و داریم تو چارچوب رفاقت صحبت میکنیم .
بازم میگم اتفاقی نیفتاد که کسی عصبی بشه , چون این حرفای زشت از دیروز شروع شد که تو تاپیک فوتبال هم پوریا تذکر داد . و باز هم ببینید شایان شروع کرد بالا رفتن و این حرفارو .
از کاه هم کوه نساختم , حرف خیلی زشت بود و انتظار بیشتری از یه دوست داشتم . همین . اصلا هم همه ی بارسایی ها رو یکی نمیدونم , همونطور که همه ی رئالی ها همه یه شکل نیستن . فرقی نداره .
به هر حال باز میگم , تعطیل بشه تاپیک خوبه به نظرم ..
مرسی
Seraph
04-14-2014, 07:19 PM
داداش منم توهین رو تایید نکردم ، فقط گفتم هر کسی ممکنه عصبانی بشه و یه حرفی بزنه بعدش هم پشیمون میشه .
حالا در هر صورت هر چی دوستان صلاح بدونند همون کارو بکنن دیگه .
فوتبال اصلش بر پایه ی احترامه ، نمونه ی زنده ش هم تشویق کردن ِ رونالدینهو توسط ِ رئالی ها در برنابئو و چندین مورد ِ دیگه ... ، نه توهین .
r v d
04-14-2014, 07:32 PM
یه پست به عات توهین و عدم رعایت قوانین ویرایش شد
دوستان به هیچ عنوان تاپیک بسته نخواد شد ؛ چه معنی داره ؟ خیلی معذرت میخوام که اینو میگم ؛ وفتی برخی از هوادران رئال و بارسا بلد نیستند خیلی منطقی و بدون هیچ جو ــه منفی و توهین بحث کنند ؛ تاپیک و یا کلاً ماهیت بحث و تبادل نظر چه اشکالی داره ؟ !!! نحوه رفتار و بحث هارو اصلاح کنید و توهین رو ریشه کن کنید نه اینکه تاپیک رو !!!!
ممنون
The Buzzards
04-14-2014, 09:11 PM
تاپیک بازی فینال زده شد ، می تونید در اون تاپیک به بحث و کل کل بپردازید فقط لطفا توهین به هم نکنید
El Niño
04-16-2014, 05:50 AM
تیپ نیمار :|
AƦAƾH
04-16-2014, 10:27 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> n.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
بعله , هردو 100 میلیون , ولی خوب کلاس بی قیمت هست !
و ...
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> _n.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
S.H.A.Y.A.N
04-16-2014, 12:13 PM
به تیپ نیمار چیکار دارین ؟ :d
ال کلاسیکوی امشب رو بچسب که قراره بهتون گل بزنه :d
Arsal4n
04-16-2014, 12:46 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> n.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
بعله , هردو 100 میلیون , ولی خوب کلاس بی قیمت هست !
و ...
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> _n.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
الان اين كه نيمار ١٠٠ ميليون هست رو از كجا آوردى ؟؟؟
انقدر برام خودتون دروغ ساختيد باورت شده آرش؟؟ اگه اون شايعه درست بود الان بارسا كلى جريمه شده بود . نيمار ٥٧ ميليون يورو بيل ١٠٠ ميليون، تمام !!
درضمن آرش نميدونستى بدون بيل پارسال ٥ تا كارت زرد به خاطر تمارض گرفت و محروم شد . ;)
huntsman
04-16-2014, 12:54 PM
نيمار مثه بلوچا. يه بلوچ تيپ نيمار رو ببينه :d:
AƦAƾH
04-16-2014, 12:58 PM
درضمن آرش نميدونستى بدون بيل پارسال ٥ تا كارت زرد به خاطر تمارض گرفت و محروم شد . ;)
ارسی چرا همه چیزو میخواین انکار کنید ؟ اینو کل دنیا میبینن و کور نیستن ! نیمار گند زده با شیرجه هاش ! بیل کی اینجوری کرده هیچ کس ندیده ؟
والا به خدا خود طرفدارا بارسا هم قبول دارن و من زیر همین عکسی که گزاشتم پست بارسایی هارو دیدم ( خارجیا ) که نوشته بودن im barca fan but ... نیمار واقعا دایورـه . دیگه زیاده روی کرده . و یا اینکه داوید ویا رو دادیم دایور یا دولفین گرفتیم ...
هفته پیش همین شایان هم دیدم تو چت باکس نوشته بود تیم عقبه داره شیرجه میزنه , داوید ویا از دست دادیم چی گرفتیم ... :ی
بحث پول هم نکنیم بهتره ;)
S.H.A.Y.A.N
04-16-2014, 01:25 PM
بازم حرف تو دهن ما گذاشتن :136:
من کی همچین حرفی زدم ؟
فقط از اینکه ویا رو فروختیم ناراحت بودم . نیمدونم این حرفا رو از کجا درمیارید ...
در ضمن گرت بیلم کم دایو نمیکنه واسه گرفتن پنالتی که آخرین نمونشم مقابل دورتموند بود ...
Danial
04-16-2014, 01:36 PM
اگه بیل 100 تا دایو کرده باشه. نیمار کلا تو بازی فقط دایو میکنه. نیمار خوتونم میدونید و قبول نمیکنید که تو هر بازی راحت دو سه تا دایو خیلی ضایع داره. ولی تو خوب بودنش هیچ شکی نیست
King Of Darkness
04-16-2014, 01:47 PM
بازم حرف تو دهن ما گذاشتن :136:
من کی همچین حرفی زدم ؟
فقط از اینکه ویا رو فروختیم ناراحت بودم . نیمدونم این حرفا رو از کجا درمیارید ...
در ضمن گرت بیلم کم دایو نمیکنه واسه گرفتن پنالتی که آخرین نمونشم مقابل دورتموند بود ...
واقعا شایان جان نمیدونم از روی عکس چجوری قضاوت میکنی ؟ اونم عکسی که شماره ی دوش پای بازیکن دورتمند تو ساق پای چپ بیل و تصویر سوم پاش تو ساق پای راست بیل . جالبه ها :136:
04-16-2014, 01:59 PM
ارسی چرا همه چیزو میخواین انکار کنید ؟ اینو کل دنیا میبینن و کور نیستن ! نیمار گند زده با شیرجه هاش ! بیل کی اینجوری کرده هیچ کس ندیده ؟
والا به خدا خود طرفدارا بارسا هم قبول دارن و من زیر همین عکسی که گزاشتم پست بارسایی هارو دیدم ( خارجیا ) که نوشته بودن im barca fan but ... نیمار واقعا دایورـه . دیگه زیاده روی کرده . و یا اینکه داوید ویا رو دادیم دایور یا دولفین گرفتیم ...
هفته پیش همین شایان هم دیدم تو چت باکس نوشته بود تیم عقبه داره شیرجه میزنه , داوید ویا از دست دادیم چی گرفتیم ... :ی
بحث پول هم نکنیم بهتره ;)
بحث پول و تيپ و خيلى از اين چيزا خيلى مسخره هست :d
ولى نيمار انقدر تو بازى هاى مهم برامون خوب بوده كه بعضى وقتا تمارض هم كنه مهم نيست .
برو سرچ كن تمارضاى بيل تو فصل 2012-13 ميبينى كه ٥ تا كارت زرد به خاطر تمارض تو نيم فصل اول گرفته.
كلا هر آدمى كه سايت هاى ترول گير بدن بهش همه باورشون ميشه راجبش . مثلا تورس، نيمار و خيلى هاى ديگه
S.H.A.Y.A.N
04-16-2014, 02:01 PM
واقعا شایان جان نمیدونم از روی عکس چجوری قضاوت میکنی ؟ اونم عکسی که شماره ی دوش پای بازیکن دورتمند تو ساق پای چپ بیل و تصویر سوم پاش تو ساق پای راست بیل . جالبه ها :136:
این دیگه معلومه دایو واضح بود ... داورم حواسش بود و پنالت نگرفت ... دیگه حالا دایو میکنه قبول کنید . نزنید زیرش ... تو فیلمم مشخصه ...
Seraph
04-16-2014, 02:09 PM
آرش جان تیپ مهم نیست ، مهم اینه که توی بازی های مهم برامون خیلی عالی بازی کرده برعکس ِ بیل که توی بازی های بزرگ عملا هیچی نداشته نشون بده :دی
King Of Darkness
04-16-2014, 02:10 PM
بعله بازی مقابل دورتمند که پاس گل داد - یوونتوس که گل زد و پاس گل داد و 12 تا پاس گلی که تا الان تو لالیگا داده اصلا بازی های مهم به شمار نمیاد .
AƦAƾH
04-16-2014, 02:39 PM
بازم حرف تو دهن ما گذاشتن <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
من کی همچین حرفی زدم ؟
شایان :22: باو خودم با چشام دیدم بعد از بازی با گرانادا ( یا آخراش بود ) اینو تو چت باکس گفتی ! گفتی تیم عقبه هی خودشو میندازه . 10 دقیقه وقت رفت الکی . داوید ویا رو از دست دادم چی گرفتیم ( یه همچین چیزی بود , حالا یکم اینور اونور . مثلا شاید گفتی ویا رو فروختیم و اینو گرفتیم :ی در این حد تفاوتش بود .. )
حالا باش بزن زیرش , اشکال نداره :ی
کل دنیا این نیمار رو دست گرفتن اینقدر زشت خودشو میندازه و 5 دقیقه roll میشه تو زمین .. حالا شما منکر بشید :22: اینجوریشو ندیده بودم دیگه :ی
S.H.A.Y.A.N
04-16-2014, 03:19 PM
امشب رئالی ها به اونچه که مدت ها آرزوش رو داشتن میرسند ... 3 گانه ...
یه سه گانه دست نخورده و تر و تمیز واسه رئال کنار گذاشتیم . سه گانه ی شکست جلوی بارسا :k63ozg6a7ni2674n:
alifoxy
04-16-2014, 03:39 PM
اولا:بالا سرتونو خوب نگاه کنین که عموتون یعنی رئال اون بالاست
دوما:مسی هم باید به بالاش نگاه کنه چون بازم عموش اونجاست(cr7)
سوما:هیسسسسسسسسسسسسسسسس
alifoxy
04-16-2014, 04:06 PM
اولا:بالا سرتونو خوب نگاه کنین که عموتون یعنی رئال اون بالاست
دوما:مسی هم باید به بالاش نگاه کنه چون بازم عموش اونجاست(cr7)
سوما:نیمار هم باید بالا سرشو نگاه کنه چون داییش یعنی بیل بالا سرشه
چهرما:کلا باید بالا سرتونو ببینین
پنجما:هیسسسسسسسسسسسسسسسس
Seraph
04-16-2014, 04:30 PM
بازم سوال پیش اومد ، تو واقعا 23 سالته ؟؟:504:
alifoxy
04-16-2014, 05:05 PM
بازم سوال پیش اومد ، تو واقعا 23 سالته ؟؟:504:
اره داداش مشکلی داری؟
میخوای شناسناممو بهت نشون بدم
سوال منم اینجاست که تو واقعا 19 سالته؟یا پایین 15 :127fs4533875:
AƦAƾH
04-16-2014, 05:12 PM
دوستان به خدا از شما بعیدـه ! زشته اینجوری حرف زدن . کل کل فوتبالیتون رو بکنید , چی کار سن همدیگه دارین ؟ :ی
واسه عوض شدن فضا :
alifoxy
04-16-2014, 05:21 PM
خب ایشون اول شروع کردن
ایشون حداقل 4 سال از من کوچکترن
بعد میان میگن شما واقعا 23 سالته؟
واقعا این طرفداران بارسلونا مثل تیم خودشون اوعجوبه ان :2uqdic2:
توهین نبود تعریف بود
r v d
04-16-2014, 05:21 PM
اره داداش مشکلی داری؟
دوست عزیز لطفاً ادب رو رعایت کنید
در صورت تکرار جای تذکر اخطار دریافت خواهید کرد
Seraph
04-16-2014, 06:27 PM
اره داداش مشکلی داری؟
نه داداش من هنوز به 15 سال نرسیدم
اما خوبه شما کودک ِ درونت فوق العاده فعاله
من قصدم بی احترامی بهت نبود :wink2:.
r v d
04-16-2014, 06:29 PM
دوستان جای بحث بحث سن و سال ؛ بحث های فوتبالی بکنید ؛ به حاشیه نکشونید ؛ سن و سال طرف مقابل خیلی جذابه واستون ؟ !!!
لطف کنید رعایت کنید ممنون :)
Seraph
04-16-2014, 06:42 PM
دوستان جای بحث بحث سن و سال ؛ بحث های فوتبالی بکنید ؛ به حاشیه نکشونید ؛ سن و سال طرف مقابل خیلی جذابه واستون ؟ !!!
لطف کنید رعایت کنید ممنون :)
خُب وسط ِ بحث سواله دیگه پیش میاد ، دشواری نداره که مدیر جان ، اسمتم یادم رفت امیر بودی فکر کنم :504:
در هر صورت من معذرت میخوام ، فقط سوال پیش اومد و پرسیدم همین ، شاید باید توی پروفایلش ازش میپرسیدم .
پوریا بودی :دی .
alifoxy
04-16-2014, 09:54 PM
نه داداش من هنوز به 15 سال نرسیدم
اما خوبه شما کودک ِ درونت فوق العاده فعاله
من قصدم بی احترامی بهت نبود :wink2:.
اره همینطوره چون کودکانی مثل شمارو میبینم;)
r v d
04-16-2014, 10:58 PM
به کاربری که تذکر داده شده بود اخطار داده شد
دوستان بعد از پایان بازی ؛ رعایت کنید لطفاً
El Niño
04-17-2014, 12:25 AM
تبریک به همه ی رئالی ها :8:
بارسا هم هتریک کرد ، ولی نه تو برد رئال تو از دست دادن جام ، اونم تو یه هفته ;)
S.H.A.Y.A.N
04-17-2014, 12:32 AM
به طرفداران رئال تبریک میگم ...
bomb5
04-17-2014, 12:41 AM
نسبت به بازی قبلی دو تیم بازی به مراتب ضعیف تر بود... کارلو بلاخره به این نتیجه رسید که باید تو ضد حمله بارسا رو برد نه با حمله...
متاسفانه نیمار که پول هنگفتی باشگاه بارسا داده بابتش تو این چند بازی مهم جز دایو بستن و البته نزدن گل دقیقه آخر هیچ کاری نکرده... کرایف امروز میگفت باید پپ برگرده... :ی
r v d
04-17-2014, 12:45 AM
بازی جذابی بود مخصوصاً نمیه دوم ؛ به طرفداران رئال هم تبریک میگم ؛ حق رئال بود این قهرمانی :)
استارت گرت بیل فوق العاده بود ؛ یاد حرکات ــه منحصر به فردش میوفتم زمانی که تو تاتنهام بود :8:
یه کارایی با توپ انجام میداد تو تاتنهام که به جرات میگم از عهده هیچ کس برنمیومد ؛ کم کم داره میشه همون بیل آماده تاتنهام :8:
Danial
04-17-2014, 12:50 AM
تبریک به خودم تبریک به رئالی ها جامو بردیم اون دوتا جام دیگه هم دارن صدامون میکنن. میگه رئال الان میام رئال الان میام:heart_mini:
Ali.kaka
04-17-2014, 12:54 AM
تبریک به عزیزان رئالی رئال بهتر بازی کرد و انصافن حقش قهرمانی بود
شاید اگر پاس میدادن میتونستن بازی رو قبل از گل بارسا تموم کنن
دلیل پاس ندادن بنزما و بیل هم به نظرم مشخص هست،بنزما 5مین بازی بود که گل نزده بود و بیل هم که میخواست مقابل بارسا حتمن گل بزنه.
در هر حال قهرمانی حق رئال بود و خیلی بهتر بازی کرد .
امیدوارم بارسا هم خودش رو جمع و جور کنه،دیدن ناراحتی اینیستا سخت بود.
AƦAƾH
04-17-2014, 01:00 AM
بازم تبریک
راستی همچنان WANTED :
Where Is Messi ? :136: همچنان جایزه واسه یابنده مسی :ی
تبریک دوستان عزیز رئالی . دوستون دارم :heart_mini:
=======
Shayan Said and i quote ... : :ی
امشب رئالی ها به اونچه که مدت ها آرزوش رو داشتن میرسند ... 3 گانه ...
یه سه گانه دست نخورده و تر و تمیز واسه رئال کنار گذاشتیم . سه گانه ی شکست جلوی بارسا <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
:)
:d
( جاست 4 فان . ;) )
Danial
04-17-2014, 01:04 AM
خبر فوری: از فصل بعد تیم بازیکنان تیم بارسا با لباس آبی قهوه ای و لباس دوم را هم با رنگ قهوه ای سوخته به میدان میروند
King Of Darkness
04-17-2014, 09:39 AM
اوووووووووف چی کردیما :3669973684562034669 تبریک به خودم و همه ی رئالی ها و مادریدی .
باز هم داوری نقش داشت نه به اندازه کاینکو . گل اول دی ماریا فکر کنم آفساید بود و ماسکرانو هم باید اخراج می شد . ( یدونه تو نیمه اول بازیکن رو زد که داور آوانتاژ داد ولی میتونست کارت زرد رو بده - یدونه هم که په په رو زد . )
گرت بیل :e1du0kb210nv49d4skx هر چی بگم کم گفتم ازش . واقعا وقتی گل زد هم خندم گرفت هم گریه ام گرفته . :ی خنده برای اینکه همون روزش بارسایی ها می گفتند گرت بیل جلوی تیم های بزرگ هیچ کاری نکرده . گریه هم برای اینکه دقایق آخر وقتی به یه گل نیاز داشتیم برای قهرمانی گرت بیل این کار و به زیباییی هر چه تمام تر انجام داد :ی
بارترا واقعا دیشب عالی بود ولی اون یه صحنه بد جوری خرابش کرده :ی همچین تنه زد گفت گرت بیل عمرا برسه به توپ ( منم خودم همین نظر رو داشتم :ی ) ولی استارتش واقعا عالی بود :ی بیش از 90 متر بود فکر کنم استارت زد :2uqdic2: از گل بارترا هم نگذریم که واقعا قشنگ زد عین پیکه نیست بزنه تو گل خودشونه .
ولی بدشانس هم بودیم که دو تا توپ به تیرک خورد :504: دلم برای کریم هم میسوزه :504: بیچاره دیشب خیلی خوب بازی کرد و بر خلاف بازی با آلمریا که ضربه آخر رو خوب نمیزد ایندفعه خوب میزد ولی یا تیرک یا پینتو یا اوت نذاشتن باز گل بزنه . یه صحنه با پشت پا پاس داد یاد اون صحنه راکیتیچ که په په با پشت پا دریبل کرد افتادم که شایان اومد اونم گذاشت . اگه گیف این صحنه کریم رو پیدا کنم میزارم که ..... :3669973684562034669 کریم بازم پاس گل داد :ی
واقعا موندم به چه دلیلی تاتا الکسیس رو میزاره بیرون به نیمار و مسی بازی میده :504: دمشون گرم این دو تا دیشب نقش به سزایی در قهرمانی ما داشتند . قشنگ موقعیت های بارسا رو خراب می کردند :ی
در کل در نبود این همه ستاره ام عالی بازی کردیم و به حقمون رسیدیم .
از ناراحتی سسک خیلی ناراحت شدم - از ناراحتی بوسکتس کاملا خوشحال شدم ( متنفرم از این بشر ) - پینتو هم که ولش کن . هر وقت میبرند با غرور میاد میره رختکن هر وقت میبازن یکی رو گیر میاره باهاش میگه میخنده :136:
یعنی واقعا فرهنگ کاتالان ها تو حلقم . اون از پرتاب فندک به سمت په په . اونور راموس خواست دنی الوز رو دستش رو بگیره بلندش کنه آقا میزنه تو دست راموس . اونور هم که این دنی آلوز *** دید نمیتونه توپ مودریچ رو برداره زدتش داور خطا نگرفت اوت گرفت بعد توپ رو جلوی چشای داور میکوبونه تو صورت مودریچ . والله الان بازیکن رئال بود کارت قرمز مستقیم میداد ولی .... یعنی اگه من تو مستایا بودم از جایگاه میپریدم بیرون کیون این مرتیکه میزاشتم :ی
گفتم مستایا . جا داره یه تشکر از شهر خوش یمن والنسیا و ورزشگاهشون مستایا بکنم :ی 4 سال که دو دوره اش فینال تو مستایا بود هر دو دوره فینال بین بارسا و رئال و هر دو دوره قهرمان رئال :X :6joq4o:
بازم تبریک
El Niño
04-17-2014, 09:47 AM
باز هم داوری نقش داشت نه به اندازه کاینکو . گل اول دی ماریا فکر کنم آفساید بود و ماسکرانو هم باید اخراج می شد . ( یدونه تو نیمه اول بازیکن رو زد که داور آوانتاژ داد ولی میتونست کارت زرد رو بده - یدونه هم که په په رو زد . )
داوری مشکلی نداشت.
sasan cr7
04-17-2014, 09:51 AM
سلام خدمت دوستای گلم . نت قطع بود چند وقتی نتونستم بیام
تبریک میگم به همه ی مادریدی فن های عزیز
دیشب عالی بودیم . یه بازی منطقی رو کردیم و بازی رو بردیم .
بی جام موندن بارسا هم به هوادارانش تسلیت میگم .
دیشب یک بازیکن واقعا فوق العده بود و نشون داد که بهترینه و اینده فوتبال دنیا هست
اونم کسی نبود جز گرت بیل . واقعا این بشر فوق العده است . در نبود رونالدو نشون داد که بهترینه و میتونه تکیه گاه تیم باشه .
نمیدونم رونالدو رو برا هفته اینده داریم یا نه اما امیدوارم مثل دیشب منطقی بازی کنیم .
به امید فینالی تمام مادریدی در شهر لیسبون
AƦAƾH
04-17-2014, 10:34 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
Yeah , That's what We Do ! :d
The Evil Dead
04-17-2014, 10:48 AM
رئالی ها مبارکتون باشه.بارترا بجای اینکه تگل بزنه بیلو انداخت بیرون و فایده ای نداره.رئال شانس اورد که اون تیرک نیمار گل نشد
Evolution
04-17-2014, 11:16 AM
تبریک به همه ی رئال فن های عزیزم ... جام مبارکمون باشه ، صد سال به این سالها .! هر روزمان نوروز ! نوروزمان پیروز ...! :دی
ولی جدا از شوخی حقیقتا جام در دستان شایسته ترین کاپیتان اسپانیا قرار گرفت . من تو این صحنه یه لحظه از خوشحالی گریم گرفت ... با اون بلایی که فصل پیش مورینیو سر افسانه ی رئال یعنی ایکر کاسیاس آورد و سر یه بچه بازی الکی ایکر رو نیمکت نشین کرد ، من دیگه فکر نمیکردم که ایکر بتونه به روزهای اوج خودش برگرده اما دیشب دیدیم که آنجلوتی به ایکر اعتماد کرد و اون رو تو این بازی مهم تو چارچوب قرار داد و در نهایت هم پاسخ اعتمادش رو گرفت و کاسیاس واقعا عالی کار کرد و در نهایت هم :
ولی همه اینا یه طرف استارت بیل و لباسهای رونالدو یه طرفه دیگه ...! :دی
دوستان 3 گانه منتظره ...
Dash.Hossein
04-17-2014, 12:39 PM
بازیکن بارسا تاکسی هم میگرفت یه گرت بیل نمیرسید:136:
sasan cr7
04-17-2014, 02:10 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> _n.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> g
AƦAƾH
04-17-2014, 02:40 PM
اول اینکه خدارو شکر میکن تا مـــ اهــ واره ما به راهه و گند کاریا و جفتک چارکوش گزارشگرا عشق بارسا رو شاهد نیستم در صدا و سیما ملی !
اما فقط لحضه ی آخر یه لحضه گزاشتم کیف کردم ! که چطور یوسفی داشت سکته میکردو بغض کرده بود ! دمش گرم جاودانی هم قشنگ انداخت بش و گفت یوسفی خیلی تلاش کرد جام رو بارسا ببره ولی نشد .
یعنی بیشتر از همه کیف میکنم امثال این آقا که نمیدونم کی گزارشگرشون کرده و خیلی راحت از تیمی جانب داری میکنن ( مثل این , عادل , مزدک ) اینجوری رو سیاه میشن .
Evolution
04-17-2014, 06:30 PM
اول اینکه خدارو شکر میکن تا مـــ اهــ واره ما به راهه و گند کاریا و جفتک چارکوش گزارشگرا عشق بارسا رو شاهد نیستم در صدا و سیما ملی !
اما فقط لحضه ی آخر یه لحضه گزاشتم کیف کردم ! که چطور یوسفی داشت سکته میکردو بغض کرده بود ! دمش گرم جاودانی هم قشنگ انداخت بش و گفت یوسفی خیلی تلاش کرد جام رو بارسا ببره ولی نشد .
یعنی بیشتر از همه کیف میکنم امثال این آقا که نمیدونم کی گزارشگرشون کرده و خیلی راحت از تیمی جانب داری میکنن ( مثل این , عادل , مزدک ) اینجوری رو سیاه میشن .
باز حالا این پیمان یوسفی خوبه داداش ، بعضی اوقات جانب رئال رو هم میگیره ...
امان از دست این " سیانکی " که من یکیو دیگه دیوونه کرده ...
هفته پیش داشت بازی چلسی - پی اس جی رو گزارش میکرد ، تو همون بازی 10 تا تیکه به رئال انداخت ، آخه من نمیدونم رئال چه ربطی به بازی چلسی - پی اس جی داشت ...! :v6n95k:
بنظرم اینا همش اغدس که تو جاهای حساس مثل این میریزه ظهور پیدا میکنه . باید بهشون گفت آب رو بریزید جایی که میسوزه ... :دی
El Niño
04-17-2014, 06:33 PM
باز حالا این پیمان یوسفی خوبه داداش ، بعضی اوقات جانب رئال رو هم میگیره ...
امان از دست این " سیانکی " که من یکیو دیگه دیوونه کرده ...
هفته پیش داشت بازی چلسی - پی اس جی رو گزارش میکرد ، تو همون بازی 10 تا تیکه به رئال انداخت ، آخه من نمیدونم رئال چه ربطی به بازی چلسی - پی اس جی داشت ...! :v6n95k:
بنظرم اینا همش اغدس که تو جاهای حساس مثل این میریزه ظهور پیدا میکنه . باید بهشون گفت آب رو بریزید جایی که میسوزه ... :دی
سیانکی رئالیه تازه ، میخواد مثلا بگه طرفداری نمیکنم هی بدتر به رئال تیکه میندازه :ی
The Fury
04-17-2014, 06:49 PM
من یک تبریک ویژه به رئالیا بگم . خوشبختانه قهرمان شدیم مبارک همگی . حالا دیگه پیش به سوی لیگ قهرمانان :lmekjvqxkkqvu6by8nz
میتونستیم با اختلاف بیش از یک گل ببریم اما طبق معمول با بی دقتی بنزما نشد .
ی تشکر ویژه هم از صدا سیما بابت پخش مراسم که واقعا گل کاشت :1exp: من به شخصه توقع نداشتم . تا جایی که امکانش بود پخش کرد برام جالب بود :39:
بازم تبریک به رئالیا فروم :heartsmile:
جان سینا#
04-17-2014, 07:48 PM
دیشب حال کردم یوسفی گمونم افسرده شد . ایشالله جهت ترکیدن شکم های مفت خورشون رئال قهرمان اروپا شه
همون گزارش میکنند به اندازه کافی زجراور هست جون هر کی دوست دارند کارشناسی نکنند هه هه دفاع رئال دیشب عالی بود امسال قهرمانی اگه بدشانسی نیاریم صد در صد دست کهکشانی هاس
فقط پارازیت بود گزارشگر
یوسفی دیشب داشت سکته میکرد هر پنج دقیقه میگفت رئال جلو بایرن کارش سخته تهه بازیم گفت رونالدو از بااخت مسیخوشحال شده یکی نیست بگه مردک تیمش قهرمان شده از باخت مسی خوشحاله شده:22:
AƦAƾH
04-17-2014, 08:53 PM
اولین جام مــارتــین کاسیاس کوچولو :heart_mini:
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> pg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
عشقی کاپیتان :8:
huntsman
04-17-2014, 09:33 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> g
AƦAƾH
04-18-2014, 11:45 AM
اوت شده ها از چمپیونزلیگ این طرف :k63ozg6a7ni2674n: ، اوت شده ها از کوپا آن طرف ! :k63ozg6a7ni2674n:
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
:a:
huntsman
04-18-2014, 03:31 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> g
:136::136::136::136::136::136::136::136::136::136: :136::136::136::136::136::136::136::136:
××××
Danial
04-18-2014, 04:36 PM
Danial
04-18-2014, 04:37 PM
:136::136::136:
sasan cr7
04-18-2014, 06:23 PM
گرت بیل 60 متر رو تو 7 ثانیه رفته . با این که حمل توپ نیز میکرد . این بشر فوق العاده است
مارتینو هم سال دیگه در بارسا میمونه .
King Of Darkness
04-18-2014, 07:43 PM
:136:
:136:
:138:
:134:
PEPE
بوسکتس ( چقدر بدم میاد از این ) :504:
R.E.S.P.E.C.T
بترکه چشم حسود :ی
دهنتو :ی
یه حقیقت :136:
یادمه یه شخصیتی بود که بارسایی ها راجع به بحث داوری ما میذاشتن . :ی حالا همون شخصیت :ی
فرق رئال و بارسا :ی
تفاوت کاپ های بیل و نیمار :138:
**** من :ی ( کاینکو نیستا :ی )
اووووووووف :ی
باز هم شعور بارسایی ها
دلیل باخت بارسلون طبق گفته ی دنی م ی .... :ی
دلیل گم شدن مسی در بازی ها :136:
قهرمانی رو مدیون این مردیم :X
این عکس خیلی باحاله :ی
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> g
واقعا چقدر این دو شبیه ان :136:
آشنایی قبلی نیمار و ایکر :ی
تمرین دایو
بسته دیگه:ی
S.H.A.Y.A.N
04-23-2014, 04:07 PM
2 تا نکته جالب در مورد رئال بگم :
1 - بازی روز یکشنبه رئال با وایادولید لغو شد تا این تیم بتونه استراحت بیشتری نسبت به بایرن مونیخ داشته باشه !!! در صورتی که بایرن در خانه برانشوآیگ بازی داشت !
2 - پادشاه اسپانیا حمایت کامل خودش رو از رئال اعلام کرده و قراره بازی رو از نزدیک تماشا کنه !!!
اینجور که مشخصه رئال داره با تمام قوا میاد و اگه ببازه بد میخوره تو ذوقشون ...
به قول یکی که میگفت بایرن شانس داره که این پادشاه اسمش ژنرال فرانکو نیست وگرنه باید با جام و مهمتر خونواده های به گروگان گرفتشون خداحافظی میکردن :136: :137: LoL
Sgt.Wollek
04-23-2014, 05:27 PM
1 - بازی روز یکشنبه رئال با وایادولید لغو شد تا این تیم بتونه استراحت بیشتری نسبت به بایرن مونیخ داشته باشه !!! در صورتی که بایرن در خانه برانشوآیگ بازی داشت !
2 - پادشاه اسپانیا حمایت کامل خودش رو از رئال اعلام کرده و قراره بازی رو از نزدیک تماشا کنه !!!
اینجور که مشخصه رئال داره با تمام قوا میاد و اگه ببازه بد میخوره تو ذوقشون ...
به قول یکی که میگفت بایرن شانس داره که این پادشاه اسمش ژنرال فرانکو نیست وگرنه باید با جام و مهمتر خونواده های به گروگان گرفتشون خداحافظی میکردن :136: :137: LoL
آفرین شایان ادامه بده. تنها افتخارتون این فصل همین خواهد بود :136:
AƦAƾH
04-23-2014, 05:28 PM
راست میگه . پادشاه اسپانیا باید حمایت خودشو از کشور دوست و همسایه آلمان اعلام میکرد :w: جه جلب !
ژنرال ژنرال کنید , فعلا که در این دوره که ما هستیم شاهد کثیف کاریهای باشگاهتون هستیم . پول های کثیف ، خرید های غیر قانونی و ... از این مسائل اینجوری چیزی نگید که دست باشگاه خودتون وحشتناک آلودس .
به حال خودتون بخندین که تیمتون از تمام رقابت ها شوت شده بیرون و 4 تیمی که ازش تنفر دارین اومدن 4 تا تیم برتر UCL و از بایرن و چلسی باید حمایت کنید . حالا بخندین ، LoL بزارین و ...
:wink2:
Seraph
04-23-2014, 05:39 PM
راست میگه . پادشاه اسپانیا باید حمایت خودشو از کشور دوست و همسایه آلمان اعلام میکرد :w: جه جلب !
ژنرال ژنرال کنید , فعلا که در این دوره که ما هستیم شاهد کثیف کاریهای باشگاهتون هستیم . پول های کثیف ، خرید های غیر قانونی و ... از این مسائل اینجوری چیزی نگید که دست باشگاه خودتون وحشتناک آلودس .
به حال خودتون بخندین که تیمتون از تمام رقابت ها شوت شده بیرون و 4 تیمی که ازش تنفر دارین اومدن 4 تا تیم برتر UCL و از بایرن و چلسی باید حمایت کنید . حالا بخندین ، LoL بزارین و ...
آخه پارسال که بارسا با بایرن بازی داشت فدراسیون بازی ِ لیگ ِ بارسا رو به تعویق ننداخت و بارسا 3 روز استراحت کرد ولی امسال بازی ِ رئال رو به تعویق انداختند و رئال 6 روز استراحت کرد برای بازی با بایرن !
در مورد ِ این فصل هم بگم که توی این 5-6 سال ِ اخیر همه چیز به کام ِ ما چرخید ، حالا یک سال هم به کام ِ شما بچرخه ، به جایی بر نمیخوره داداش .
S.H.A.Y.A.N
04-23-2014, 06:03 PM
منطق رئالی ها = پادشاه از رئال حمایت میکنه چون بارسا متعلق به کاتالونیاست و اونا جدایی طلبن .... ولی کمیته برگزاری مسابقات لیگ اسپانیا و کمیته داوران اسپانیا که مربوط به حکومت مرکزی میشن و مقرشون در شهر مادریده از بارسا حمایت میکنن !!!!!!
و جالبه که همین کمیته برگزاری مسابقات در اقدامی کاملا غیر معمول بازی رئال در لیگ رو لغو کرد ..... !!!!!
چرا برای ما از این کارا نمیکردن ؟ فصل 2009/10 قبل از بازی با اینتر تو لیگ بازی داشتیم چرا لغو نشد ؟ یا همین فصل پیش مقابل بایرن مونیخ ؟ بازی قبلش رو کنسل نکردن ؟ چطور پادشاه اسپانیا اینقدر حمایت میکنه ؟
شما بشین تا گند اونا دربیاد :136: نه مدرکی هست و نه شاهدی ... باید دلتونو به همین حرفا خوش کنید ...
در ضمن , کی گفته ما از هر 4 تیم متنفریم ؟ بازم حرف تو دهن ما گذاشت ... اتفاقا من خودم دوست دارم فینال اتلتیکو و بایرنو ببینم . جفتشونو قبول دارم ...
ما تیممون تو مرحله گروهی هم حذف میشد بازم بهش افتخار میکردیم ... یعنی طبق گفته شما هرتیمی به جمع 4 تا تیم نیاد باید بهش خندید ؟
AƦAƾH
04-23-2014, 06:07 PM
ما تیممون تو مرحله گروهی هم حذف میشد بازم بهش افتخار میکردیم ... یعنی طبق گفته شما هرتیمی به جمع 4 تا تیم نیاد باید بهش خندید ؟
چرا واسه خودتون طراحی میکنید حرف مردم رو ؟
تو اومدی شکلک خنده و lol گذاشتی , منم میگم اگر به مسخره بازی و خندیدن هست اوضاع شما خیلی داغون تر از تیمیه که الان تو نیمه نهایی و شانس 50 / 50 داره برای رفتن به فینال .
:22:
S.H.A.Y.A.N
04-23-2014, 07:10 PM
مگه من به رئال و اینکه رسیده نیمه نهایی خندیدم ؟
به این میخندم که پادشاه اسپانیا چطور حمایت میکنه و بازی رئال به راحتی آب خوردن لغو میشه ...
King Of Darkness
04-24-2014, 10:13 AM
1 - بازی روز یکشنبه رئال با وایادولید لغو شد تا این تیم بتونه استراحت بیشتری نسبت به بایرن مونیخ داشته باشه !!! در صورتی که بایرن در خانه برانشوآیگ بازی داشت !2 - پادشاه اسپانیا حمایت کامل خودش رو از رئال اعلام کرده و قراره بازی رو از نزدیک تماشا کنه !!!اینجور که مشخصه رئال داره با تمام قوا میاد و اگه ببازه بد میخوره تو ذوقشون ...به قول یکی که میگفت بایرن شانس داره که این پادشاه اسمش ژنرال فرانکو نیست وگرنه باید با جام و مهمتر خونواده های به گروگان گرفتشون خداحافظی میکردن :136: :137: LoLمنطق بارسایی ها : ما تاریخ رو به رخشون بکشیم میگن 5 سال اخیر رو بچسب ولی خودشون ژنرال فرانکو میکنن :136: من نمیدونم پادشاه اسپانیا بیاد بازی رو ببینه چه ربطی داره به قدرت رئال ؟ واقعا نمیدونم شایان جان این حرفا رو از کجا در میاری ؟ بعدشم بازی لغو شد چون رئال چهارشنبه اش با بارسلونا تو فینال کوپا دل ری بازی داشت در حالی که بایرن سه شنبه و چهارشنبه بازی نداشت . اگه رئال بازی می کرد و در عرض 7 روز سه تا بازی کنه منطقیه ؟ بعد چقدر هم جالب کثیف کاری های خودتون رو سعی می کنید بپیچونید : نه شاهدی نه مدرکی :|از هر 4 تا تیم کینه دارید دیگه . :| پارسال از بایرن 7 تا خوردید - امسال اتلتی حذفتون کرد - چلسی هم که لازم نیست بگم - رئال هم که دیگه ... حالا شما دوست داری اینا رو تکذیب کنی بکن شایان جان .
Seraph
04-25-2014, 06:34 PM
باخت بارسا در کوپا بدون استاد ماینکو
هر چند رئال مادرید در این بازی ستاره خود، کریس رونالدو را در اختیار نداشت اما آن سوی میدان بارسلونا نیز ستاره خود را به همراه نداشت همچنین کج بودن زمین و تیرک دروازه مستایا نیز مزید بر علت شد تا بارسلونا دستش از جام کوتاه بماند !تصاویری از هنرنمایی های این ستاره غایب
یعنی سوزش از ال کلاسیکو های قبلی در این حد ادامه دار بوده ؟؟؟:دی
آفرین به شماها که برنده شدید :دی
Danial
04-25-2014, 06:36 PM
باخت بارسا در کوپا بدون استاد ماینکو
هر چند رئال مادرید در این بازی ستاره خود، کریس رونالدو را در اختیار نداشت اما آن سوی میدان بارسلونا نیز ستاره خود را به همراه نداشت همچنین کج بودن زمین و تیرک دروازه مستایا نیز مزید بر علت شد تا بارسلونا دستش از جام کوتاه بماند !تصاویری از هنرنمایی های این ستاره غایب
روی این قسمت کلیک کنید تا تصویر را در انداره واقعی 960در640پیکسل ببینید.
روی این قسمت کلیک کنید تا تصویر را در انداره واقعی 960در640پیکسل ببینید.
روی این قسمت کلیک کنید تا تصویر را در انداره واقعی 3219در1718پیکسل ببینید.
روی این قسمت کلیک کنید تا تصویر را در انداره واقعی 3219در1718پیکسل ببینید.
روی این قسمت کلیک کنید تا تصویر را در انداره واقعی 640در350پیکسل ببینید.
روی این قسمت کلیک کنید تا تصویر را در انداره واقعی 640در350پیکسل ببینید.
روی این قسمت کلیک کنید تا تصویر را در انداره واقعی 601در341پیکسل ببینید.
روی این قسمت کلیک کنید تا تصویر را در انداره واقعی 601در341پیکسل ببینید.
روی این قسمت کلیک کنید تا تصویر را در انداره واقعی 670در350پیکسل ببینید.
روی این قسمت کلیک کنید تا تصویر را در انداره واقعی 670در350پیکسل ببینید.
روی این قسمت کلیک کنید تا تصویر را در انداره واقعی 720در469پیکسل ببینید.
روی این قسمت کلیک کنید تا تصویر را در انداره واقعی 720در469پیکسل ببینید.
روی این قسمت کلیک کنید تا تصویر را در انداره واقعی 630در354پیکسل ببینید.
روی این قسمت کلیک کنید تا تصویر را در انداره واقعی 630در354پیکسل ببینید.
(<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
روی این قسمت کلیک کنید تا تصویر را در انداره واقعی 780در349پیکسل ببینید.
روی این قسمت کلیک کنید تا تصویر را در انداره واقعی 780در349پیکسل ببینید.
(<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
(<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
Danial
04-25-2014, 06:39 PM
یعنی سوزش از ال کلاسیکو های قبلی در این حد ادامه دار بوده ؟؟؟:دی
آفرین به شماها که برنده شدید :دی
یه نگاه به خودت بنداز ببین استایلت به کل کل میخوره؟ مگه من پست دادم تو نظر بدی پشتبندش؟ نکن از این کارا من هی به حرفات هیچی نگفتم تو هم شورشو در آوردی. بسته دیگه
Seraph
04-25-2014, 08:09 PM
یه نگاه به خودت بنداز ببین استایلت به کل کل میخوره؟ مگه من پست دادم تو نظر بدی پشتبندش؟ نکن از این کارا من هی به حرفات هیچی نگفتم تو هم شورشو در آوردی. بسته دیگه
وقتی به بارسایی ها تیکه میندازی باید منتظر جواب باشی
جنبه ی جواب شنیدن نداری خُب حرفی نزن که کسی بهت جواب بده .
من با احترام جواب ِ پست ِ قبلیتو دادم ، اما دیگه با این طرز ِ حرف زدنت جوابی نمیدم بهت .
موفق باشی.
r v d
04-25-2014, 08:58 PM
دوستان حدود بحث رو رعایت کنید ؛ خارج از موضوع نرید
AƦAƾH
05-06-2014, 02:07 PM
تفاوت هواداران مادریدی با بارسایی :
در بازی بارسلونا ختافه ، یک هوادار با لباس رئال مادردی در استادیوم حضور داشت که هواداری بارسا به شدت به وی بی احترامی کردن و هووو کردن ،
و حتی قصد حمله به وی را داشتن که هوادار مادریدی حتی یک سوئیشرت روی پیراهنش پوشید تا مشکلی نباشه .
اما این رفتارهای زشت ادامه داشت تا ماموران هوادار رئال رو از استادیوم بیرون کردن !
اما در بازی رئال مادرید مقابل والنسیا هوادار با پیراهن بارسا دیده شد که در کمال آرامش بازی رو تماشا کرد ... بدون کوچیکترین مشکلی :
باور هم ندارید کافیه سرچ کنید Real Madrid Fan ejected from Camp Nou .
فیلمش در همه جا هست و توضیح هم داده که چی شده کامل ...
S.H.A.Y.A.N
05-06-2014, 02:14 PM
من کلیپ تماشاگر مادریدی رو دیدم اما اون یکی رو ندیدم . اگه تونستی جفتش رو بذار همینجا ببینیم :d
AƦAƾH
05-06-2014, 02:18 PM
شایان وقتی اتفاقی نیفتاده واسه هوادار بارسا چه کلیپی میخوای دیگه ؟ :ی
حالا میگردم ، اگه بود چشم اونم میزارم . عجب ... :ی
S.H.A.Y.A.N
05-06-2014, 05:14 PM
از این نوع طرفداران همه جا پیدا میشه ... نمیشه کار یه عده رو به همه نسبت داد ...
در ضمن اون طرفدار رئال حتما یه کاری کرده بوده چون اگه با طرفداران بارسا درگیر شده بود حتما خبرش منتشر میشد . اما تو کلیپ مشخصه که ماموران امنیتی میرن سراغش و میبرنش بیرون ...
AƦAƾH
05-06-2014, 05:42 PM
کاری نکرده بود اون بنده خدا ، به قول تو همه یکی نیستن پس نگو نه قطعا این بیچاره یه کاری کرده دیگه !
پیراهن مادرید تنش بود هووش کردن حرف زشت زدن بش ، اون هم واسه اینکه مشکلی ایجاد نشه سوئیشرت پوشید ،
فایده نداشت خواستن باش درگیر بشن مامورا واسه اینکه مشکل حاد نشه و یه بنده خدا به کشتن نره بردنش بیرون .
همین :22:
من نمیدونم اگه اون بیچاره کاری کرده بود حتما سایتا چیزی میگفتن ، من خودم زیاد دیدم خیلی وقتا یه هوادار با لباس تیم حریف اومد پیش هوادارا تیم مثلا میزبان نشسته بدون مشکلی .
( نمونش قشنگ دیدم بازی رئال و بایرن همچین چیزیو . بازی رفت . )
منم نمیتونم بگم 100% همیشه بارسایی ها اینجورین ، ولی الان اتفاقیه که افتاده !
El Niño
05-07-2014, 09:33 AM
امروز سالروز خدافظیه بهترین بازیکن تاریخه :d0s69thbefhiffti:
S.H.A.Y.A.N
05-25-2014, 08:17 PM
آتش زدن پیراهن بارسا قبل از بازی دیشب
روی پیراهن شماره 11 دیده میشه که متعلق به نیمار هست ...
اصلا رئال مگه با بارسا بازی داشت که اینا این کار رو کردن ؟؟؟
:136: :136: :136:
اینو من چند پست بالاتر گفته بودم »»» از این نوع طرفداران همه جا پیدا میشه ... نمیشه کار یه عده رو به همه نسبت داد ...
King Of Darkness
05-25-2014, 09:47 PM
:504:
S.H.A.Y.A.N
05-26-2014, 11:26 AM
امیر جان ما دلیل داشتیم . بیخودی که از این کارا نکردیم ... در ضمن اون عکسی که از فیگو سوزوندیم تو یه ال کلاسیکو و بازی با رئال بود . اما رئال با اتلتیکو بازی داشته ! و بی دلیل پیراهن نیمار رو سوزونده ...
تازه اینو چی میگی :
فقط بخاطر اینکه مسی بهشون گل زده فندک پرتاب میکنن ؟
این کارا یعنی چی آخه ... :p
AƦAƾH
05-26-2014, 11:41 AM
پس اگر فصل بعد ما هم عکس یا پیرن مربیتون رو به آتیش کشیدیم احیانا ، یادتون باشه دلیل داشتیم و منطقی هست !!! فقط خواهشا فراموش نشه ... ( میدونید که انریکه هم جریانی مثل فیگو بوده )
این کارا یعنی چی آخه ... :p
این عکسا هم قدیمی شده دیگه فندکو این چیزا ... یکی ندونه فکر میکنه تا حالا بارسایی ها از این کارا نکردن :22:
نمیدونم یعنی چی ، خودتون هم از اینکارا کردید چرا ما باید جواب بدیم ؟!
والا دیگه اینجور خندیدن ها از دور کنار رفته .. :504:
King Of Darkness
05-26-2014, 12:00 PM
شایان جان مسی گل زده هوادارای رئال فندک انداختن ... شما فیگو یه کرنر اومد بزنه کله خوک میندازید . به نظرت کدوم بدتره ؟
آرش حرف قشنگی زد . مربیتون اول تو مادرید بود بعد اومد بارسا پس اگه آتیش زدیم ما هم دلیل داریم . بعدشم یه نکته دیگه تو یاهو آرش گفت . اونم اون فندک هست . چرا سمت مسی فندک زرد ولی دست پیکه صورتی ؟
بعدشم این عکس های پایین رو هم ببین :
این فرد کسی هست که تو بازی بارسلونا با یه تیم دیگه ( تو لالیگا امسال ) یه عروسک بادی که فلج بود رو درست کرده بود و لباس رونالدو رو پوشونده بود بهش . مگه رئال با بارسلونا بازی داشت که این هوادار اینجوری میکنه ؟
به این سه تا عکس هم توجه کن
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
این کارا یعنی چی ؟ چون رونالدو بهتون گل زده باید انگشت واک نشون بدین بهش و لیزر بندازین تو صورتش ؟
بعدشم اون هوادار رئال که تو اون بازی اومده بود نیوکمپ مگه رئال با شما بازی داشت که بدبخت رو به فحش کشیدید ؟
هر موقع یه جواب متقاعد کننده برای اینا دادید منم میام هم عذر خواهی می کنم هم جواب متقاعد کننده میدم بهتون . :1190841631457438238
Seraph
05-26-2014, 12:45 PM
( میدونید که انریکه هم جریانی مثل فیگو بوده )
میشه جریاناتش رو بگی تا متوجه بشیم ؟؟
شباهتش با فیگو رو بگو یعنی .
AƦAƾH
05-26-2014, 01:06 PM
منظورم اینه که انریکه بازیکن رئال بود و رفت بارسا
خیلی سادس مطلب
S.H.A.Y.A.N
05-26-2014, 01:28 PM
جالبه . انریکه رو با فیگو مقایسه میکنند ... دیگه حرفی ندارم !!!
اینکه بحثو شروع کردم دلیل داره . دلیلش اینه چند تا پست بالاتر یکی از رئالی ها اومد نحوه برخورد تماشاگران بارسا و رئال رو گذاشت و میخواست چهره بارسایی ها رو خراب کنه . آره ما هم از این کارا کردیم اما رئالی ها که تو این کارا استادن نباید بیان از نوع پستا بدن .
امیر جان یه سوال دارم ... مسی فقط گل زده . گناهش چی بوده ؟ یعنی کار رئالی ها رو تایید میکنی ؟
شما هرموقع علت اینا رو برام توضیح دادی من شخصا از رئالی ها عذرخواهی میکنم :
تو نيوکمپ از بالا منور انداختين رو سر تماشاگراي ما
اينم کتک کاري طرفداراتون با تماشاگرای ما توي سانتیاگو برنابئو
اینم یکی از تماشاگران رئال که تو جمعیت بارسا دیده میشه و هیچکس کاری بهش نداره ... چون مزاحمتی ایجاد نکرده . فقط داره از تیمش طرفداری میکنه .
نظرت در مورد اين چيه ؟ پيراهن بارسا رو تماشاگراتون آتيش زدند ...
اينم اون تماشاگر رئال که اخراج شد . ميبيني که پليس اومده اينو انداخته بيرون و هیچ ربطی به بارسایی ها نداشته . شک نکن یه مزاحمتی ایجاد کرده ...
اینم باز دوباره پرتاب فندک از سوی رئالی ها تو برنابئو . برای یکی از ال کلاسیکوهای چند سال پیشه . پیکه میخواد فندک رو به داور نشون بده اما پویول نمیذاره و فندک رو میگیره و پرتش میکنه اونور ...
Arsal4n
05-26-2014, 01:30 PM
منظورم اینه که انریکه بازیکن رئال بود و رفت بارسا
خیلی سادس مطلب
البته آرش خيلى فرق داره .
انريكه كاپيتان باشگاه نبود و مثلا اسطوره يا محبوب رئال نبود . انريكه هر فصل تو رئال انگشت شمار بازى ميكرد و با اينكه مهاجم هست، رئال ازش به عنوان مدافع كنارى استفاده ميكرده !
بعد انريكه هم نيومده به باشگاه فحش بده . اتفاقا همين تازگى هم گفت كه من به رئال احترام كامل ميذارم ولى باشگاه اصليم بارسا بود.
جريان فيگو كلا فرق داره كه خودتون بهتر ميدونيد
البته لوچو تو برنابئو كه گل ميزد لباس بارسا رو نشون ميداد :d ولى فكر نميكنم در حد و اندازه هاى فيگو بوده
S.H.A.Y.A.N
05-26-2014, 01:38 PM
بعد انريكه هم نيومده به باشگاه فحش بده . اتفاقا همين تازگى هم گفت كه من به رئال احترام كامل ميذارم ولى باشگاه اصليم بارسا بود.
جريان فيگو كلا فرق داره كه خودتون بهتر ميدونيد
همین چند وقت پیش بود یکی از رسانه های بارسایی میخواست با فیگو مصاحبه کنه اما فیگو قبول نکرد و رد کرد درخواستش رو ... بعد از مراسم قرعه کشی لیگ قهرمانان بود فکر میکنم ...
این یعنی بدترین توهین ...
اما انریکه تو مصاحبه گفته بود به رئال احترام میذارم اما از اول به بارسا تعلق داشتم ...
در ضمن یه موضوع دیگه که ربطی نداره اما گفتم بد نیست مطرح کنم ... باشگاه بارسلونا بعد از قهرمانی رئال به این تیم تبریک گفته . آیا اگه بارسا قهرمان میشد رئالم این کارو میکرد ؟ بعید میدونم ...
AƦAƾH
05-26-2014, 01:40 PM
جالبه . انریکه رو با فیگو مقایسه میکنند ... دیگه حرفی ندارم !!!
اینکه بحثو شروع کردم دلیل داره . دلیلش اینه چند تا پست بالاتر یکی از رئالی ها اومد نحوه برخورد تماشاگران بارسا و رئال رو گذاشت و میخواست چهره بارسایی ها رو خراب کنه .
امیر جان یه سوال دارم ... مسی فقط گل زده . گناهش چی بوده ؟ یعنی کار رئالی ها رو تایید میکنی ؟
جواب امیرو اول میدادی ، گناه رونالدو چی بوده ؟ :-؟
اون "یکی" من بودم . قصدم هم خراب کردن وجه کسی نبود ، شما چطور تقی به توقی میخوره ویدیو و عکس میزارید .. حالا یه بار هم من اینکارو کردم . باشه ما استاد اینکارا هستیم . اصلا بی تربیتن رئالی ها :wink2:
در ضمن من وسط پستم شما دیدی که بیام شکلک خنده و lol بزارم ؟! 3-4 تا پست دادم در همون رابطه بدون مسخره کردن شما یا تیمتون :22:
نمیدونم چرا هرچیزی رو میخوای با تیکه انداختن حل کنی ...
آره ما هم از این کارا کردیم اما رئالی ها که تو این کارا استادن نباید بیان از نوع پستا بدن .
دفعه بعدی هم اجازه میگیریم که پست بدیم یا نه !
مرسی ارسی که بدون مسخره کردن و تیکه انداختن صحبتشو کرد :) اینو میگن بحث کردن .
فعلا
El Niño
05-26-2014, 05:48 PM
دیگه از طرفدارای تیمی که کله خوک پرت میکنند وسط زمین انتظار نمیره بیان از تماشاگرای دیگه حرف بزنند.
موفق باشید
King Of Darkness
05-26-2014, 09:31 PM
ارسلان یه سر به ویکیپدیا بزن برو لوییز انریکه رو سرچ کن . ببین که کم بازی میکرد تو رئال یا زیاد .
در کل 5 فصل تو رئال مادرید بود و 213 بازی کرده و 19 تا گل زده برای رئال مادرید ( چقدر کم گل زده :ی )
و 8 فصل تو بارسلونا بود و 300 بازی کرده و 109 گل برای بارسلونا زده .
البته آره فرق داره . فیگو اومد رئال بهترین بازیکن جهان شد . دو بار تو تیم منتخب سال چمپیونز لیگ قرار گرفت . از نظر مجله وورلد ساکر بهترین بازیکن هم انتخاب شد . و دوبار بهترین بازیکن خارجی لالیگا شد . یکبار تو تیم منتخب سال قرار گرفت + 8 کاپ تیمی
تو بارسلونا
دوبار ستاره رسانه ای اروپا شد - یکبار بهترین بازیکن خارجی لالیگا شد + 7 کاپ تیمی .
نمیدونم چرا میگید فیگو رو ما اسطوره کردیم ؟ تا الان خودمم فکر می کردم فیگو تو بارسا رشد کرد ولی الان رفتم ویکیپدیا فهمیدم کلی حرف های شایان رو همینجوری گوش دادم و قبول هم کردم
چطور انریکه فقط برای گلزنی بیشتر اسطوره شد ولی برای ما فیگو اسطوره نشد و خائن شد ؟
یه آمار انریکه هم سرچ کردم دیدم گفتم اینجا هم بگم :ی
انریکه افتخار انفرادی نداشته ولی از نظر کاپ های تیمی 7 بار تو 8 فصل حضورش تو بارسا قهرمان شده ولی تو رئال تو 5 سال حضورش 3 تا کاپ آورده . همین . حالا از انریکه اسطوره باشگاهتون یاد می کنید ولی انتظار ندارید ما فیگو رو اسطوره خودمون بدونیم خیلی عجیبه .
بعدشم چرا سوال های منو جواب ندادی ولی انتظار داری سوال هاتون رو جواب بدیم ؟
Seraph
05-26-2014, 09:44 PM
فیگو اومد رئال بهترین بازیکن جهان شد
:|
King Of Darkness
05-26-2014, 10:14 PM
Seraph
05-27-2014, 03:48 PM
اون سال فیگو به خاطر عملکردش توی بارسا و تیم ملی پرتغال نامزد توپ طلا شده بود نه به خاطر عملکردش توی رئال !
S.H.A.Y.A.N
05-27-2014, 04:22 PM
امیر جان یعنی شما واقعا نمیدونی اون توپ طلایی که فیگو گرفت بخاطر عملکردش تو بارسا بود و بعد که به رئال رفت توپ رو گرفت و به نام رئال ثبت شد توپ طلا !!!
فیگو تو بارسا شکوفا شد . تو بارسا شاخته شد و بعدش رفت رئال .
فیگو هرچی داشت از بارسا داشت ...
King Of Darkness
05-27-2014, 04:28 PM
تو کدوم تیم بهترین شد ؟
تو کدوم تیم اونقدر افتخارات فردی آورد ؟
حالا میگیم بالون دیور چون یک سال تو بارسا بود و ( 4 ماه هم تو رئال بازی کرد قبل از بالون دیور ) ماله بارسا . اون همه افتخارات فنی و 8 کاپ تیم چی ؟
S.H.A.Y.A.N
05-27-2014, 05:41 PM
تو بارسا 7 جام گرفت . تو رئالم 7 جام !
نمیدونم یعنی میگی اختلافش خیلیه ؟
اگه تو بارسا میموند بازم میتونست جام کسب کنه . از نظر افتخارات چیزی کم و کسر نداشت .
2 لالیگا ... 2 کوپا دل ری ... 1 سوپرکاپ اسپانیا ... 1 جام برندگان جام اروپا ... 1 سوپرکاپ اروپا
درست زمانی که بارسا بیشتر نیاز رو بهش داشت برداشت رفت رئال .
AƦAƾH
05-29-2014, 10:07 PM
:w:
چجوری بودم ؟! چی شده ؟!
که با این در اگر در بند در ماند در مانند !
Seraph
05-31-2014, 09:51 PM
نیمار که از بیل گرون تر بود
جدا ؟:دی
نیمار چه قدر بود قیمتش ؟؟
چون شما از قیمت ها خبر داری دارم میپرسم ها :دی
sasan cr7
05-31-2014, 10:07 PM
مثل این که اخبار چند هیچ شما دنبال نمیکنید . این طور که منتشرشد بیش از 105 میلیون یورو قیمت نیمار بوده است
Seraph
05-31-2014, 10:21 PM
مثل این که اخبار چند هیچ شما دنبال نمیکنید . این طور که منتشرشد بیش از 105 میلیون یورو قیمت نیمار بوده است
خخخخ
منم میام ادعا میکنم قیمت گرث بیل 250 میلیون یورو شده ، این شد سند و مدرک ؟؟
عزیز به حرفای این سایت ها گوش نده ، اکثرا چرت و پرت میگن .
Danial
05-31-2014, 11:15 PM
بعد میگن لحنه من بده:501:
Seraph
06-01-2014, 05:47 AM
بعد میگن لحنه من بده:501:
ما هر نقل قولی از شما دیدیم انگار با طرف مقابلت دعوا داری
من لحنم با این دوست رئالیمون خیلی دوستانه بود ، مشکلش کجاست؟؟
Arsal4n
06-01-2014, 07:05 AM
من كارى به بقيه بحثاتون ندارم .
فقط اينو براى بار ١٠٠م و بار آخر ميگم كه قيمت گرت بيل ١٠٠ ميليون بوده و قيمت نيمار 57 ميليون. بخدا يه جمع و تفريق ساده هست ...
اون موضوع اينكه بارسا پول اضافى داده هم اگر نديديد اخبارشو بذاريد ياد آورى كنم كه خود دادگاه گفت اون كسى كه بارسا رو متهم كرده بود دروغ گفته بوده و بارسا فقط همون ٥٧ ميليون رو داده براى نيمار .
نميدونم چرا هنوز همه ميخوان بگن نيمار از بيل گرون تره !!!!!
sasan cr7
06-01-2014, 11:32 AM
شما راست میگید اصلا شما بارسایی ها خوبید . :p بزارید یه ماه از فصلی که براتون گذشت تموم شه . فصلی که رئال توش دبل کرد . اونم با اقتدار دبل کرد . تو جام حذفی خوردن فقط یک گل . و تو اروپا شکوندن چندین رکورد قهرمان شد . باز یه ماه گذشت همه چیرو فراموش کردید شروع کردید به کل کل واقعا که ..........:p
Seraph
06-01-2014, 01:21 PM
شما راست میگید اصلا شما بارسایی ها خوبید . :p بزارید یه ماه از فصلی که براتون گذشت تموم شه . فصلی که رئال توش دبل کرد . اونم با اقتدار دبل کرد . تو جام حذفی خوردن فقط یک گل . و تو اروپا شکوندن چندین رکورد قهرمان شد . باز یه ماه گذشت همه چیرو فراموش کردید شروع کردید به کل کل واقعا که ..........:p
نوش جون رئال و طرفداراش ، البته این رفتار هایی که از خودت بروز میدی رو من درک میکنم ، بهت حق میدم :دی
اگر تیمی قهرمان بشه ، هوادارای تیم رقیب حق ِ حرف زدن ندارن ؟؟؟ :دی ، مدل ِ جدیده ؟ :دی
sasan cr7
06-01-2014, 08:38 PM
نوش جون رئال و طرفداراش ، البته این رفتار هایی که از خودت بروز میدی رو من درک میکنم ، بهت حق میدم :دی
اگر تیمی قهرمان بشه ، هوادارای تیم رقیب حق ِ حرف زدن ندارن ؟؟؟ :دی ، مدل ِ جدیده ؟ :دی
یعنی چی به من حق میدی؟؟؟؟؟؟
گفتم حق حرف ندارین .؟؟؟ گفتم فعلا تا مدتی شروع به کل کل نکنید . اخه تیم و بازیکنان دو تیم باید قابل مقایسه باشن که کل کل کرد . بارسا رو میزنی دست رئال . واقعا که .... :3669973684562034669
S.H.A.Y.A.N
06-04-2014, 05:54 PM
یکی از رئالی ها ( تو یه سایتی ) میگفت اگه اشتباهات داوری نبود رئال قهرمان لالیگا میشد ... :6168154326427106949
حالا اینجا هرکی همین نظر رو داره تمام اشتباهات داوری به سود بارسا رو بیاره . منم تمام اشتباهات داوری به سود رئال رو میریزم وسط تا ببینیم کی بیشتر سود کرده :winking:
King Of Darkness
06-04-2014, 06:00 PM
چه ربطی داشت شایان جان ؟ دلت برای کل کل تنگ شده ؟ آخــــــــــــــــــــه . بیچاره سال پیش به ما می خندیدن که ما بدون جام موندیم ولی خودشون امسال .... :2342579188702030572
باو شایان جان لالیگا تموم شدا . شما هم نتونستید ببرید دیگه . اشکال نداره . ایشالله با انریکه حرفی برای گفتن داشته باشید . حداقل تو اروپا آبرو لالیگا رو نبرید عین این 2 سال آخر . شانس آوردید امسال به دست یه تیم لالیگایی یا بهتر بگم یه تیم مادریدی حذف شدید وگرنه بدجور آبرو لالیگا رو می بردید .
__________________________________________________ __
بعد شایان جان جدا از کل کل به خدا رئال بازی نکرده و بازی نداره که شما هی میری فروم رئال مادریدا . :504: من نمیدونم شما که هوادار پر و پا قرص بارسایی تو فروم مادریدی چی کار می کنی آخه ؟
به خدا اگه ما هم بیایم فروم های بارسایی کم از این حرفا نمیبنیم . :5183599525802216245
AƦAƾH
06-04-2014, 06:03 PM
یکی از رئالی ها ( تو یه سایتی ) میگفت اگه اشتباهات داوری نبود رئال قهرمان لالیگا میشد ... :6168154326427106949
حالا اینجا هرکی همین نظر رو داره تمام اشتباهات داوری به سود بارسا رو بیاره . منم تمام اشتباهات داوری به سود رئال رو میریزم وسط تا ببینیم کی بیشتر سود کرده :winking:
اولا درست نیست که صحبتا و کامنتا افراد در سایتا دیگه رو اینجا مطرح کنیم ... از هر نظری درست نیست . شاید طرفی که این حرفو زده دوست نداشته باشه در موردش چند نفر مثل ما بیایم جای دیگه در موردش حرف بزنیم .
دوما به این باشه اوضاع خود شما خیلی خرابه . در سایت طرفداری و ... ;) فکر کنم منظورمو متوجه میشی .
پس این بحثا رو اینجا نکنیم ...
بعد من موندم شما چرا اینقدر تو سایتا مادریدی میگردین ! کلا دنبال شر به پا کردنیا :ی
El Niño
06-04-2014, 06:04 PM
جالبه دیگه رئالی ها هم حرفی نمیزنن دوستان واسه خودشون سوژه کل کل مجازی پیدا میکنن...
خوش باشید
S.H.A.Y.A.N
06-04-2014, 07:14 PM
من گفتم تو یه سایتی . نگفتم سایت طرفداران رئال مادرید که !
یه رئالی تو سایت طرفداری گفته بود اینو .
بعضی حرفایی که میزنن واقعا زور داره برای آدم ... :ی
فقط گفتم اگه واقعا کسی نظر اون دوست عزیزمون رو داره بیاد بگه . اگه هم حرفی نیست که هیچی ... دعوا که نداریم ! :p
در ضمن امیر جان تو چند سال اخیر لابد شما پرچم لالیگا رو بالا نگه داشته بودید ؟ :p آفرین . ادامه بدین ... :p
البته جام نگرفتن ما و شما زمین تا آسمون فرق داشت ... حالا نمیخوام وارد جزئیات بشم ...
King Of Darkness
06-04-2014, 07:30 PM
ببخشید چه فرقی داشت شایان جان ؟ بگو ما هم اطلاعاتمون زیاد شه . حتما مربیتون مربی نبود . نیمار دایو هاش جواب نداد . مسی مصدوم بود . دفاع نداشتیم . داور با ما نبود .
Seraph
06-04-2014, 08:09 PM
ایشالله با انریکه حرفی برای گفتن داشته باشید . حداقل تو اروپا آبرو لالیگا رو نبرید عین این 2 سال آخر . شانس آوردید امسال به دست یه تیم لالیگایی یا بهتر بگم یه تیم مادریدی حذف شدید وگرنه بدجور آبرو لالیگا رو می بردید .
واقعا فکر میکنی بارسا آبروی لالیگا رو بُرده ؟ :دی ، انصافا بعضی حرفایی که میزنی کاملا از روی تعصب هست ، دیگه بی انصافی هم حدی داره امیر جان.
S.H.A.Y.A.N
06-04-2014, 08:36 PM
ببخشید چه فرقی داشت شایان جان ؟ بگو ما هم اطلاعاتمون زیاد شه . حتما مربیتون مربی نبود . نیمار دایو هاش جواب نداد . مسی مصدوم بود . دفاع نداشتیم . داور با ما نبود .
داوری ها که با شما بود . این که هیچی ...
اما مربی تاثیر نداره ؟؟؟ هرچند قبول دارم مسئولان بارسا اشتباه کردن و نباید یه مربی درجه 2 و ثابت نشده رو می آوردن اما به هرحال ما مربیمون تاتا مارتینو بود . کسی که بالاترین افتخارش حذف شدن توسط اسپانیا بوده با پاراگوئه . اما شما مورینیو رو داشتید . فاجعه در حدی بوده که طرفداران رئال میگفتن ما تاتا رو دوست داریم و امیدوارم بعنوان مربی بارسا باقی بمونه .
مصدومیت هم یکی از دلایل بود . نه فقط مسی . تقریبا تمام بازیکنان اصلی ما تو این فصل در مقطعی مصدوم شدن . از مسی و ژاوی و اینیستا گرفته تا نیمار و آلبا و پیکه و آلوز و یا حتی ویکتور والدز . مصدومیت ها در حدی بود که باید با پینتوی سن بالا و بارترای بی تجربه بازی میکردیم و نتیجش رو هم دیدیم چی شد .
در مورد ضعف دفاعی هم همه میدونن بارسا چند سالیه دفاعش جالب نیست اما چون از نظر هجومی خیلی قوی بوده و بارسا جام گرفته مسئولان باشگاه به فکر خرید دفاع نبودن .
حالا گذشته از تمام اینا ... اون همه شایعه . اون همه جنجال . هر تیمی بود از هم میپاشید و نمیتونست نتیجه بگیره ... شما فصل پیش بجز یه مقطع که مورینیو با کاسیاس درگیری داشت دیگه مشکلی نداشتید اما ما انواع و اقسام مشکلات رو داشتیم که خودت بهتر میدونی و نیازی به گفتنشون نیست .
در کل برام جالبه که میگی ما آبروی لالیگا رو میبردیم اما رئال افتخار لالیگا بوده . ببخشید اما همین چند سال پیش که رئال توسط لیون حذف میشد بارسا تا نیمه نهایی یا فینال میرفت و یکی از شانسهای اصلی قهرمانی بود ...
AƦAƾH
06-04-2014, 09:17 PM
راست میگه دیگه امیر . بازیکنا رئال همشون این فصل 100% فیت بودن و مصدوم نداشتیم . خسه ، خدیرا ، مارسلو ، رونالدو ، کونترائو ، واران , بیل و ...
داوری هم اصلا به نفعشون نبود دیگه ، هیچی .
بلاخره یجوری باید مطرح بشین دیگه بد از این فصل کابوس بارتون .
موفق باشید ،
S.H.A.Y.A.N
06-04-2014, 09:47 PM
آرش جان در مورد داوری های لالیگا هرچی داری بیار منم میارم . این که دیگه بحث نداره ...
بله ما امسال جام نگرفتیم چون قرار نیست هرتیمی هرسال جام بیاره اما در بزرگی بارسا همین بس که تو بدترین فصلشم 2 برد مقابل قهرمان لیگ جزیره , قهرمان اروپا و قهرمان جام یوفا کسب کرد و تو لالیگا و کوپا دل ری تا آخرین دقیقه مدعی بود و حتی مسی هم مقابل گل زد که به اشتباه مردود اعلام شد .
البته من همون موقع که معلوم شد گل مسی سالم بوده میخواستم بگم اما دیدم گفتنش هیچ فایده ای نداره و باید گذاشت پای اشتباهات داوری ... ( برعکس رئالی ها که شلوغش میکنند سر داور )
به هرحال 2 جام گرفتید . مبارکتون باشه اما این برد و باختا زیاده .
راستی نمیدونستم خسه و واران و امثالهم از مهره های اصلی رئال هستند !
AƦAƾH
06-04-2014, 09:53 PM
من بحثی ندارم ، شما شروع کردین .
بله خسه جز بازیکنای اصلی رئال بود . منکرش میشین شما البته . کارلو هم حتی گفته اگه خسه بود لالیگا جور دیگه ای تمام میشد . واران هم فصل پیش دفاع اصلی مون بود تقریبا . مصدوم شد و از ترکیب تیم دور شد .
البته اگه شما باشین میگین رونالدو هم بازکن فیکس رئال نیست .
خودتون یه بحثی رو شروع میکنید بعد آخرش میگید نه از داوری میگیم ما نه چیزی ... مبارکتون باشه ! اگه اینجوریه دیگه چرا نقل قول میکنید و همچین بحث هایی رو باز میکنید که مشخصا آخرش به جنجال کشیده میشه ؟!
بیخیال ، دوستان دیگه بیان جواب بدن . من چیزی به ذهنم نمیرسه دیگه :ی
Seraph
06-04-2014, 09:55 PM
بلاخره یجوری باید مطرح بشین دیگه بد از این فصل کابوس بارتون .
آرش جان ، فکر میکنم بارسلون توی این چند سال اخیر به قدری جام آورده باشه که ما نیازی به مطرح کردن خودمون نداشته باشیم .
خدایی بارسلون آبروی لالیگا رو برده ؟؟؟ ، توی این چند سال گذشته رئال مادرید فصل های بدتر از این فصل بارسلون کم نداشته ، ولی هیچ کس نمیاد بگه رئال آبروی لالیگا رو برده ، چون اصلا نمیشه چنین انگی رو به یه تیم زد ، خدایی این حرف خیلی حرف مسخره ای بود که امیر زد ، دیگه آرش جان ما نه کور هستیم نه بی حس ، میبینیم که این فصل بارسا خوب کار نکرده ، قبول هم داریم هر انتقادی که میشه ، اما اینکه گفته میشه آبروی لالیگا رو بارسا بُرده خیلی حرف بی ربطی هست .
AƦAƾH
06-04-2014, 10:00 PM
آرش جان :ی من همچین اعتقادی ندارم مستقیماً ، ولی وقتی همچین بحث هایی سطحی رو پیش میکشین آدم همچین فکری میکنه قطعاً !
یه سوال دارم . صادقانه پاسخ بده تو . الان خوب و جالبه منم بیام صحبت دوستان رو در سایت طرفداری اینجا بکشونم و بگم در موردش صحبت کنید و نظر بدید ؟
میتونم کامنت از کسانی هم بیارم که اتفاقا تو همین فروم هم هستن دیگه چه برسه به کسانی که نمیشناسیم ما و همینجور یه کامنتی میبینیم ازشون . ولی نمیکنم , چون میدونم فقط باعث ناراحتی و جنجال میشه .
وقتی همچین چیزهایی میبینیم فکرهای مختلفی به سر آدم میزنه .
بعد چطوریه که شما بازیکنان اصلیتون مصدوم بودن مشکل ساز شد ، ولی بازیکنا ما نه ، همه نیمکت نشینامون مصدوم بودن ؟ :22:
همین . مرسی .
Seraph
06-04-2014, 10:38 PM
آرش جان :ی من همچین اعتقادی ندارم مستقیماً ، ولی وقتی همچین بحث هایی سطحی رو پیش میکشین آدم همچین فکری میکنه قطعاً !
یه سوال دارم . صادقانه پاسخ بده تو . الان خوب و جالبه منم بیام صحبت دوستان رو در سایت طرفداری اینجا بکشونم و بگم در موردش صحبت کنید و نظر بدید ؟
میتونم کامنت از کسانی هم بیارم که اتفاقا تو همین فروم هم هستن دیگه چه برسه به کسانی که نمیشناسیم ما و همینجور یه کامنتی میبینیم ازشون . ولی نمیکنم , چون میدونم فقط باعث ناراحتی و جنجال میشه .
وقتی همچین چیزهایی میبینیم فکرهای مختلفی به سر آدم میزنه .
بعد چطوریه که شما بازیکنان اصلیتون مصدوم بودن مشکل ساز شد ، ولی بازیکنا ما نه ، همه نیمکت نشینامون مصدوم بودن ؟ :22:
همین . مرسی .
آقا من فقط به این حرف امیر اعتراض کردم که گفت : بارسا آبروی لالیگا رو بُرد و ... " به باقی ِ بحث ها کاری نداشتم اصلا .
اما در مورد سوالت ، اگر به من باشه که من خودم توی همون سایت مربوطه حرفم رو میزنم ، حالا چه انجمن رئالی باشه چه سایت های دیگه مثل آی اسپورت و طرفداری و ... ، اما هر کسی یه جور رفتاری داره دیگه من چی بگم آخه :دی
واران و خسه که جزء تیم اصلی نبودن ، خدیرا هم که همون اول کلا رفت کنار تا اخر فصل ، رونالدو هم از اول بود و این اواخر یکم لنگید ، در هر صورت مصدومیته دیگه سراغ همه میاد بارسا هم کم مصدوم نداشته این فصل :دی .
King Of Darkness
06-05-2014, 09:43 AM
آرش جان وقتی شایان میاد خیلی شیک و مجلسی میخواد هوادارای رئال رو منفی جلوه بده میخوای من میام شما رو مثبت جلوه بدم ؟ کل کل . اگه تیکه خیلی سنگین بود ببخشید :504:
بعدشم میشه شما بگید با خودتون نتیجه اتون چی میشه ؟ من دارم در مورد این فصل صحبت می کنم دیگه حداقل سال پیش شما میگید زمانی که لیون رئال رو می برد . :504: الان منم بیام بگم اون زمان که شما زیر ما بودید و تو اروپا اصلا مدعی نبودید چی می گید ؟ حتما میگید اون ماله گذشته اس امسال رو بچسب . خب من امسال رو چسبیدم دیدم شما واقعا گند بودید . تکلیفتونو مشخص کنید بعد بیاید کل کل :132d5a68025c8cd6:
آره داور به نفع ما بود همش و اصلا به سود شما نبود و حق شما قهرمانی بود .
شایان جان اگه مربی تاثیر داره پس سال 2009 پلگرینی هم هیچ افتخاری نداشت و اومد سرمربی رئال شد . برند شوستر هیچ افتخاری نداشت و اومد سرمربی رئال شد . خواهشا از این حرفا نزنید . مربی که نمیره تو زمین بازی کنه . مسی اکثر گل هاش از تو محوطه بوده حاضرم باهاتون شرط ببندم . :ی وقتی اجازه نمیدن مسی وارد محوطه بشه بارسا مجبور میشه یا سانتر کنه یا از راه دور الکی شوت بزنن یا نیمار دایو کنه . :504:
سال پیش کاکا مصدوم - کاسیاس مصدوم ( دروازه بان به دروازه بان در ) - په په مصدوم شد - فاببیو کوئنترائو مصدوم شد - بنزما مصدوم شد - لاسانا دیارا مصدوم شد - نوری شاهین مصدوم شد - دی ماریا هم مصدوم شد اونقدر مصدوم داشتیم که اسین شده بود آچار فرانسه و دفاع راست - دفاع چپ - ههافبک دفاعی - دفاع وسط بازی کرد . امسال هم که آرش مصدومای رئال رو گفت .
سال پیش هم دفاعتون همین بود چجوری سال پیش جام آوردید ولی امسال نیاوردید ؟
چـــــــــــــــــــــــی ؟؟!! یعنی میگی حاشیه تیمتون از رئال سال پیش بیشتر بود ؟؟!! سال پیش رئال از همون اول رفت تو حاشیه . اول فصل همه میگفتن رونالدو ستاره ی تیم می خواد جدا بشه که یادتم هست یه ذره درگیری هم با مورینیو داشت و اول فصل گل میزد و خوشحالی نمیکرد . حتی بازی رفت با شما تو لالیگا هم تیم هنوز تو حاشیه بود . میگفتن ژابی میخواد جدا بشه - درگیری کاسیاس و مورینیو خودش نزدیک به 4 ماه طول کشید . اینا رو درک می کنی ؟ اصلا وجود مورنیو روی نیمکت یه تیم یعنی حاشیه :504:
در مورد اینکه بارسا آبروی لالیگا رو بردش هم بالا توضیح دادم .
__________________________________________________ ______
در مورد پست شماره 669 شایان
خب اگه قرار نیست هر تیمی هر سال جام بیاره پس چرا انتظار داری رئال جام بیاره ؟ دو برد مقابل قهرمان جزیره =(( دو برد مقابل قهرمان اروپا =(( شما اینا رو پیش بینی کرده بودی که من سیتی در آینده قهرمان لیگ جزیره میشه ولی شم ابردینش ؟ قهرمانی رئال هم پیش بینی کرده بودی ؟ برد اولتون که مقابل رئال کارلو هنوز ترکیب ثابتش رو پیدا نکرده بود و پنالتی که گرفته نشد .
برد دومتون هم که استاد ماینکو ارادت داشت خدمتتون . میدونم الان میخوای صحنه فابرگاس رو بیاری که توپ اصلا زیر پاش نبود =((
شایان جان کدوم گل مسی رو میگی که داور اشتباه گرفت ؟ ( خداییش یادم نیست :ی )
خسه و واران جز ترکیب اصلی نیستند ولی شما دلوفو رو پیش بینی کردی که ترکیب یک بارسا :flabbergasted: سال پیش که واران رفت و برگشتی مشهور شد و از روی خط محوطه بهتون کله زد . چجوری میگی جز ترکیب اصلی نیست :504: امسال هم که اولین حضور خسه تو الکلاسیکو بهتون گل زد :504:
من دیگه حرفی ندارم . :no:
Seraph
06-05-2014, 01:27 PM
در مورد پست 671 و 673 آرش جان
:ی
جوابتو دادم آرش جان ولی بازم میگم حرف من بی ربط تر یا حرف شایان جان ؟ نه پستی داده بودیم نه چیزی میاد میگه اگه کسی به داوری به ضرر رئال اعتراض داره بگه منم میگم . خودت قضاوت کن
:ی
آقا من اصلا توی بحث های دیگه نبودم ، من فقط به اون حرفت که گفتی بارسا آبروی لالیگا رو بُرده اعتراض کردم ، بارسا این فصل بد نتیجه گرفته قبول ( هر چند توی لیگ در هر صورت بالاتر از شما قرار گرفت ) ، اما دیگه آبروی لالیگا رو که نبُرده
قرار نیست هر تیمی که بد نتیجه میگیره شما بگی آبروی لیگ رو توی اروپا بُرده
وگرنه خود ِ رئال توی سال های اخیر نمونه ی بارز یه تیم ِ ناموفق هست ، نکنه اینم قبول نداری ؟
Arsal4n
06-05-2014, 02:57 PM
خيلى جالبه من نمديدونستم فصل پيش لاسانا ديارا و نورى شاهين تو رئال مادريد بودن :o
King Of Darkness
06-05-2014, 03:48 PM
لاسانا و شاهین تو لباس اول فصل پیش .
شاهین تو دیدار های پیش فصل مصدوم شد و بعدش رفت .
S.H.A.Y.A.N
06-05-2014, 06:26 PM
آرش جان وقتی شایان میاد خیلی شیک و مجلسی میخواد هوادارای رئال رو منفی جلوه بده میخوای من میام شما رو مثبت جلوه بدم ؟ کل کل . اگه تیکه خیلی سنگین بود ببخشید :504:
بعدشم میشه شما بگید با خودتون نتیجه اتون چی میشه ؟ من دارم در مورد این فصل صحبت می کنم دیگه حداقل سال پیش شما میگید زمانی که لیون رئال رو می برد . :504: الان منم بیام بگم اون زمان که شما زیر ما بودید و تو اروپا اصلا مدعی نبودید چی می گید ؟ حتما میگید اون ماله گذشته اس امسال رو بچسب . خب من امسال رو چسبیدم دیدم شما واقعا گند بودید . تکلیفتونو مشخص کنید بعد بیاید کل کل :132d5a68025c8cd6:
آره داور به نفع ما بود همش و اصلا به سود شما نبود و حق شما قهرمانی بود .
شایان جان اگه مربی تاثیر داره پس سال 2009 پلگرینی هم هیچ افتخاری نداشت و اومد سرمربی رئال شد . برند شوستر هیچ افتخاری نداشت و اومد سرمربی رئال شد . خواهشا از این حرفا نزنید . مربی که نمیره تو زمین بازی کنه . مسی اکثر گل هاش از تو محوطه بوده حاضرم باهاتون شرط ببندم . :ی وقتی اجازه نمیدن مسی وارد محوطه بشه بارسا مجبور میشه یا سانتر کنه یا از راه دور الکی شوت بزنن یا نیمار دایو کنه . :504:
سال پیش کاکا مصدوم - کاسیاس مصدوم ( دروازه بان به دروازه بان در ) - په په مصدوم شد - فاببیو کوئنترائو مصدوم شد - بنزما مصدوم شد - لاسانا دیارا مصدوم شد - نوری شاهین مصدوم شد - دی ماریا هم مصدوم شد اونقدر مصدوم داشتیم که اسین شده بود آچار فرانسه و دفاع راست - دفاع چپ - ههافبک دفاعی - دفاع وسط بازی کرد . امسال هم که آرش مصدومای رئال رو گفت .
سال پیش هم دفاعتون همین بود چجوری سال پیش جام آوردید ولی امسال نیاوردید ؟
چـــــــــــــــــــــــی ؟؟!! یعنی میگی حاشیه تیمتون از رئال سال پیش بیشتر بود ؟؟!! سال پیش رئال از همون اول رفت تو حاشیه . اول فصل همه میگفتن رونالدو ستاره ی تیم می خواد جدا بشه که یادتم هست یه ذره درگیری هم با مورینیو داشت و اول فصل گل میزد و خوشحالی نمیکرد . حتی بازی رفت با شما تو لالیگا هم تیم هنوز تو حاشیه بود . میگفتن ژابی میخواد جدا بشه - درگیری کاسیاس و مورینیو خودش نزدیک به 4 ماه طول کشید . اینا رو درک می کنی ؟ اصلا وجود مورنیو روی نیمکت یه تیم یعنی حاشیه :504:
در مورد اینکه بارسا آبروی لالیگا رو بردش هم بالا توضیح دادم .
__________________________________________________ ______
در مورد پست شماره 669 شایان
خب اگه قرار نیست هر تیمی هر سال جام بیاره پس چرا انتظار داری رئال جام بیاره ؟ دو برد مقابل قهرمان جزیره =(( دو برد مقابل قهرمان اروپا =(( شما اینا رو پیش بینی کرده بودی که من سیتی در آینده قهرمان لیگ جزیره میشه ولی شم ابردینش ؟ قهرمانی رئال هم پیش بینی کرده بودی ؟ برد اولتون که مقابل رئال کارلو هنوز ترکیب ثابتش رو پیدا نکرده بود و پنالتی که گرفته نشد .
برد دومتون هم که استاد ماینکو ارادت داشت خدمتتون . میدونم الان میخوای صحنه فابرگاس رو بیاری که توپ اصلا زیر پاش نبود =((
شایان جان کدوم گل مسی رو میگی که داور اشتباه گرفت ؟ ( خداییش یادم نیست :ی )
خسه و واران جز ترکیب اصلی نیستند ولی شما دلوفو رو پیش بینی کردی که ترکیب یک بارسا :flabbergasted: سال پیش که واران رفت و برگشتی مشهور شد و از روی خط محوطه بهتون کله زد . چجوری میگی جز ترکیب اصلی نیست :504: امسال هم که اولین حضور خسه تو الکلاسیکو بهتون گل زد :504:
من دیگه حرفی ندارم . :no:
امیر جان خوب شد من گفتم طرفداران رئال اگه بحثی در مورد داوری دارن بیان بگن ... چون مثل اینکه زیاد حرف تو دلت مونده بود میخواستی بحثی چیزی باز بشه همه رو یه جا بگی :136: :-D
هواداران رئال اکثریت که منفی هستن و اصلا نیازی نیست من منفی جلوه بدمشون . فکر کنم خودت بهتر بدونی که چه القابی روی بارسا و مسی میذارن و همه چی رو به سخره میگیرند ... البته طرفدار با شعور هم توشون پیدا میشه اما به شخصه کم دیدم ...
ولی در مورد بحثی که راه انداختی و گفتی بارسا آبروی لالیگا رو میبره . طبق چه منطقی ؟؟؟ همین امسال رو میگم . بارسا تو لیگ قهرمانان از مرحله گروهی بالا اومده . منچستر سیتی رو هم برده و به یکی از آماده ترین تیم ها که اتفاقا اونم تو لالیگاست ( اتلتیکو ) باخته . این میشه آبروریزی !!!
بطور قطع میتونم بگم داوری بیشتر به سود شما بود ( تو لالیگا , لیگ قهرمانان بحثش جداست ) . متاسفانه تو اسپانیا تا یه تصمیم به سود بارسلون میگیرن عالم و آدم شلوغش میکنن اما در مورد رئال قضیه یه جوری ماست مالی میشه . بازم جای شکرش باقیه بازی با الچه رو نتونستن مخفی کنن که اونم دلیلش داوری فاجعه بود ... در حدی که حتی داور بازی محروم شد . حالا میدونم میای میگی این همون داور بازی بارسا و سویا بود اما تو اون بازی نیمه اول بازیکن سویا باید اخراج میشد ( در حالی که بازی 0-1 به سود بارسا بود ) و اون 2 گل هم نمیشه با قاطعیت نظر داد . در کل اصلا به اندازه رئال و الچه یکطرفه نبود ...
جالبه . پلگرینی و برند شوستر رو با تاتا مارتینو مقایسه میکنی !!!؟؟؟
اینا جفتشون قبل از اومدن به رئال خودشون رو ثابت کرده بودن . اونم تو خود لالیگا . پلگرینی با تیمی مثل ویارئال نتایج خوبی گرفت و این تیم رو بالا کشوند . پلگرینی سال اولش ویارئال رو سوم کرد تو لیگ و به لیگ قهرمانان رسوند و تا یک چهارم جام یوفا برد . سال بعدش ویارئال رو تا نیمه نهایی لیگ قهرمانان بالا آورد !!! فصل 2007/08 تو لالیگا دوم شد ویارئال . اینا نتایج کمیه ؟
یا مثلا برند شوستر . با تیمی مثل ختافه نتایج خوبی گرفت . این تیم رو بالا کشوند . به فینال کوپا دل ری رسید و به جام یوفا صعود کرد . اونجا هم با شکست دادن تیم هایی مثل تاتنهام , بنفیکا و آندرلشت به یک چهارم رسید اما با قانون گل زده در خانه حریف توسط بایرن مونیخ حذف شد . تمام این کارها با تیمی مثل ختافه !!!
در ضمن آمارت اشتباه هست . مسی تو این فصل جزء بازیکنانی بود که بیشترین گل از پشت محوطه رو داشت . آمار دقیقش رو ندارم اما میدونم جزء 3-2 بازیکن اول بود تو زدن گل از پشت محوطه .
در مورد مصدومان و حواشی هم نیازی نیست توضیح بدم . چیزی که عیان هست چه حاجت به بیان است ؟ مثلا میای میگی کاکا و دیارا و نوری شاهین مصدوم بودن :136: بازیکنایی که زدین خرابشون کردین و بود و نبودشون تو رئال فرقی نمیکرد ...
نه امیر جان من پیشبینی نکرده بودم که سیتی و رئال قراره قهرمان بشن اما به هرحال شدن و اینجاست که برد ما مقابل این 2 تیم بیشتر به چشم میاد ... بارسا تنها تیمی بود که رئال رو 2 بار شکست داد و جزء معدود تیم هایی بود که سیتی رو تو ورزشگاه خودش شکست داد . اونم با اختلاف 2 گل .
اون گل مسی که داور به اشتباه آفساید گرفت بازی با اتلتیکو بود . توپ وقتی سانتر میشه میخوره به مدافع اتلتیکو ( خوانفران ) و به مسی میرسه . مسی هم گل میزنه اما داور آفساید میگیره . اول توپ وقتی سانتر میشه مسی تو آفساید نیست بعدشم میخوره به بازیکن اتلتیکو و منحرف میشه . هیچ آفسایدی در کار نبود . اینم ویدئوش : لینک (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) . البته دیگه تموم شد رفت فقط خواستم بدونی . وگرنه ما سر داوری هیچوقت گریه نکردیم و نمیکنیم . بعد از بازی هم هیچکدوم از بازیکنان بارسا نیومدن در مورد داوری حرف بزنن . تازه تماشاگران تو نیوکمپ اتلتیکو رو تشویق کردند .
Arsal4n
06-05-2014, 06:30 PM
امير جان عكس از بازى هاى پيش فصل ميارى ميذارى فكر ميكنى من خرم ؟ :d
ديارا رو تو نقل و انتقال هاى تابستون فروختيد !!!! شاهين هم قرضى اول داديد به ليورپول بعد دورتموند . كجاش مصدوم بودن؟؟؟
ما رو سياه نكن عزيز :d
AƦAƾH
06-05-2014, 07:02 PM
هواداران رئال اکثریت که منفی هستن و اصلا نیازی نیست من منفی جلوه بدمشون . فکر کنم خودت بهتر بدونی که چه القابی روی بارسا و مسی میذارن و همه چی رو به سخره میگیرند ... البته طرفدار با شعور هم توشون پیدا میشه اما به شخصه کم دیدم ...
آره ما منفی هستیم ، شما خوبین . یجوری میگه انگار بارسایی ها به مادرید و رونالدو لقب نمیدن !!! دست بردار خواهشا . زشته !
کار رو باز داری به توهین میکشونی !
بحث شعور رو خواهشا وسط نکش ، باز خوبه خودت کاربر تو سایت طرفداری هستی ;)
چند شب پیش نگاه میکردیم کامنت هارو کم شاهکار ندیدیم اونجا !! فحش هایی که بلد نبودم تو این 19 سال رو از هوادارا بارسا یاد گرفتم .
به خدا قسم قشنگ تره این حرفا رو نزنی و فنی صحبتت رو انجام بدی ، مثل همون خط های پایینی بعد از حرفات در مورد شعور و ...
S.H.A.Y.A.N
06-05-2014, 08:11 PM
بله آرش جان تو سایت طرفداری هم هستم اما تا اونجایی که میدونم هیچوقت بحث رو شروع نکردم . همیشه رئالی ها هستن که یه توهین میکنن و ما هم مجبور میشیم جوابشونو بدیم .
خودت کامنت ها رو خوندی دیگه . یعنی فقط بارسایی ها توهین میکنن ؟ رئالی ها پاک پاک هستند !؟
وقتی رئالی ها احترامی قائل نباشن ما هم نمیتونیم احترام بذاریم ...
AƦAƾH
06-05-2014, 08:25 PM
فرهنگ ملت ما همینه ، حتی خارجی ها هم فهمیدن . رئال و بارسا و بایرن و منچستر هم نداره . به بازیکن والیبال ایتالیا رحم نکردن ملت .
تو میخوای بگی بارسایی ها قدیسه هستن و رئالی ها اخ اخ اخ بی تربیت ! اصرار داری که رئالی ها شعور ندارن , شما همیشه فقط پاسخ گو هستید !
بیخیال فایده نداره این بحث ها ...
King Of Darkness
06-05-2014, 09:31 PM
ولی در مورد بحثی که راه انداختی و گفتی بارسا آبروی لالیگا رو میبره . طبق چه منطقی ؟؟؟ همین امسال رو میگم . بارسا تو لیگ قهرمانان از مرحله گروهی بالا اومده . منچستر سیتی رو هم برده و به یکی از آماده ترین تیم ها که اتفاقا اونم تو لالیگاست ( اتلتیکو ) باخته . این میشه آبروریزی !!!
بطور قطع میتونم بگم داوری بیشتر به سود شما بود ( تو لالیگا , لیگ قهرمانان بحثش جداست ) . متاسفانه تو اسپانیا تا یه تصمیم به سود بارسلون میگیرن عالم و آدم شلوغش میکنن اما در مورد رئال قضیه یه جوری ماست مالی میشه . بازم جای شکرش باقیه بازی با الچه رو نتونستن مخفی کنن که اونم دلیلش داوری فاجعه بود ... در حدی که حتی داور بازی محروم شد . حالا میدونم میای میگی این همون داور بازی بارسا و سویا بود اما تو اون بازی نیمه اول بازیکن سویا باید اخراج میشد ( در حالی که بازی 0-1 به سود بارسا بود ) و اون 2 گل هم نمیشه با قاطعیت نظر داد . در کل اصلا به اندازه رئال و الچه یکطرفه نبود ...
جالبه . پلگرینی و برند شوستر رو با تاتا مارتینو مقایسه میکنی !!!؟؟؟
اینا جفتشون قبل از اومدن به رئال خودشون رو ثابت کرده بودن . اونم تو خود لالیگا . پلگرینی با تیمی مثل ویارئال نتایج خوبی گرفت و این تیم رو بالا کشوند . پلگرینی سال اولش ویارئال رو سوم کرد تو لیگ و به لیگ قهرمانان رسوند و تا یک چهارم جام یوفا برد . سال بعدش ویارئال رو تا نیمه نهایی لیگ قهرمانان بالا آورد !!! فصل 2007/08 تو لالیگا دوم شد ویارئال . اینا نتایج کمیه ؟
یا مثلا برند شوستر . با تیمی مثل ختافه نتایج خوبی گرفت . این تیم رو بالا کشوند . به فینال کوپا دل ری رسید و به جام یوفا صعود کرد . اونجا هم با شکست دادن تیم هایی مثل تاتنهام , بنفیکا و آندرلشت به یک چهارم رسید اما با قانون گل زده در خانه حریف توسط بایرن مونیخ حذف شد . تمام این کارها با تیمی مثل ختافه !!!
در ضمن آمارت اشتباه هست . مسی تو این فصل جزء بازیکنانی بود که بیشترین گل از پشت محوطه رو داشت . آمار دقیقش رو ندارم اما میدونم جزء 3-2 بازیکن اول بود تو زدن گل از پشت محوطه .
در مورد مصدومان و حواشی هم نیازی نیست توضیح بدم . چیزی که عیان هست چه حاجت به بیان است ؟ مثلا میای میگی کاکا و دیارا و نوری شاهین مصدوم بودن :136: بازیکنایی که زدین خرابشون کردین و بود و نبودشون تو رئال فرقی نمیکرد ...
نه امیر جان من پیشبینی نکرده بودم که سیتی و رئال قراره قهرمان بشن اما به هرحال شدن و اینجاست که برد ما مقابل این 2 تیم بیشتر به چشم میاد ... بارسا تنها تیمی بود که رئال رو 2 بار شکست داد و جزء معدود تیم هایی بود که سیتی رو تو ورزشگاه خودش شکست داد . اونم با اختلاف 2 گل .
اون گل مسی که داور به اشتباه آفساید گرفت بازی با اتلتیکو بود . توپ وقتی سانتر میشه میخوره به مدافع اتلتیکو ( خوانفران ) و به مسی میرسه . مسی هم گل میزنه اما داور آفساید میگیره . اول توپ وقتی سانتر میشه مسی تو آفساید نیست بعدشم میخوره به بازیکن اتلتیکو و منحرف میشه . هیچ آفسایدی در کار نبود . اینم ویدئوش : لینک (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) . البته دیگه تموم شد رفت فقط خواستم بدونی . وگرنه ما سر داوری هیچوقت گریه نکردیم و نمیکنیم . بعد از بازی هم هیچکدوم از بازیکنان بارسا نیومدن در مورد داوری حرف بزنن . تازه تماشاگران تو نیوکمپ اتلتیکو رو تشویق کردند .
اولا که من بحث رو راه ننداختم . خود شما بودی شایان جان :wink2:
دوما دلیل اون حرف رو گفتم وقتی میای میگی رئالی ها اینجورین و اونجورین من نمیام بگم شما گلید که . :504:
حالا فهمیدم چرا این بحث داوری رو شروع کردی =(( از اولشم میدونستم اگه الکلاسیکو رو بگم فارگاس رو میگی که توپ زیر پاش نبود . سویا رو بگم میگی بازیکن سویا باید اخراج می شد و اینا . کلا بحث داوری رو میزارم کنار باهات . چراش رو تو خط های پایین راجع به صحنه آفساید میگم . ( این همه سال داوری به سود شما بود یه سال هم به نفع ما باشه . )
شایان جان شما تاریخچه شوستر و پلگرینی رو گفتی . اینم تاریخچه تاتا
در ضمن شما میگی که شوستر و اینا تا 1/4 اینا اومدن و ... بزار منم فقط جام جهانی رو بگم . از گروهی تیم دوم اومد بالا . ژاپنی رو همه میگفتن تا 1/4 میاد رو 5-3 برد و اومد مرحله ی بعد با اسپانیا بازی کرد و پا به پای اسپانیا هم واقعا بازی کردند و در نهایت 1-0 باخت . ( از این پیش بینی های خودت هم بکنم ) به قهرمان جهان1-0 باخت و حذف شد . پاراگوئه ای که بازیکن آن چنانی نداشت ولی پلگرینی که سرمربی ویارئال بود روبرت پیرس - مارکوس سنا - کاپدویا و کسا دیگه ای که الان من یادم نیست تو تیمش بود . فک نمیکنم بازیکنای بدی باشن .
در مورد اون آمار مسی من کلی گفتم فقط امسال رو نگفتم .
من نمیدونم بحث مصدومیت بازیکنا چه ربطی داره به خراب کردن بازیکن . همین مصدومیت ها بود که کاکا خراب شد دیگه . اصلا میخوای با یه حرف مثلا دو تا تیکه بار ما کنی ولی هیچ ربطی به هم ندارن . :504:
راجع به صحنه آفساید از دو تا پست های خودت الهام می گیرم . یادم تو یه بازی امسال رئال ( یادم نیست فک کنم رایو بود ) از سمت راست سانتر شد بازیکن حریف ت وآفساید بود ولی فاصله کمی با مدافع رئال داشت و یارو ضربه رو زد گل شد ولی داور آفساید گرفت بعد شما اومدی به آرش گفتی داور خیلی سخت گیرانه آفساید گرفت آخه خیلی نزدیک بود میتونست نگیره :504::136: این اولین پستت . دومیش یه ذره مربوط به خود ما رئالی ها هم میشه . الکلاسیکو رفت یادته آدریانو تکل رفت بود و خورد به دستش ؟ ما گفتیم پنالتی ولی شما خیلی قاطعانه به ما گفتی اصلا پنالتی نیست . :504: حالا این صحنه رو دیدم یاد این دو تا پست افتادم که خودت گفتی بعد نمیدونم من تو این ویدئو با اینکه زوم میشه خیلی سخت میشه دید که میخوره تو دست خوانفران چجوری انتظار داری کمک داور که 20 متر اونور تره و داور هم 10 متر اونور تر این صحنه رو ببینه ؟ با این ویدئو هنوز شک دارم خورده باشه به خوانفران . :504:
فکر می کنم بهتر که ادامه ندیم این بحث رو . :wink2:
S.H.A.Y.A.N
06-05-2014, 10:31 PM
بحث داوری رو شروع نکردم که در مورد 2 تا بازی بارسا - سویا و ال کلاسیکو صحبت کنم . بازیهای دیگه ای هم بوده ( مخصوصا بازیهای اول فصل ) که از داوری سود بردید اما هیچکس جیکشم درنیومد . شاید 1 یا 2 روز وقت ببره جمع کردنش اما حاضرم برم وقتم رو بذارم تا ثابت کنم کی بیشتر سود برده ...
مرسی از عکس تاریخچه تاتا . واقعا عجب افتخارات مهمی کسب کرده . حالا اسم اون تیمی که باهاش این جوایز رو برده میتونی بگی ؟ البته اگه بشه تلفظ کرد ... امیر جان لازم نیست بخاطر ضعیف نشون دادن بارسا تاتا رو بالا ببرید ... :winking: لوئیز انریکه الان به من حداقل ثابت شده و نتایج خوبی با سلتاویگو گرفته ( از جمله بردن رئال ) . بذار اگه با انریکه نتیجه نگرفتیم بیا هرچی خواستی بگو .
در مورد آمار مسی . بعد از اون گلی که به سوسیداد زد ( که سوسیداد 1-3 برد ) تبدیل شد به بازیکنی که بیشترین گل رو از بیرون محوطه زده . تو این چند ماه فکر نمیکنم آمار تغییری کرده باشه ...
در مورد گل مسی هم کلا بیخیال . اصلا آفساید بوده . خوبه ؟ :-D
منم اصلا اشتباه کردم اینو گفتم . قبلش فکر کرده بودم اگه شما رئالی هستی که با هزار بهانه میخوای ثابت کنی گل مسی مردود بوده ... :winking:
S.H.A.Y.A.N
06-08-2014, 06:51 PM
سقوط '' رئال مادرید کاستیا '' رو به دسته پایین تر به تمام رئالی های عزیز تبریک میگم :heart_mini: آینده از آن شماست :heart_mini:
AƦAƾH
06-08-2014, 06:54 PM
17 ساله هامون قهرمان شدن ، بله آینده نزد ماست ;)
در ضمن ، گلی هم که زد حریف و باعث باخت شد آفساید بود اینجوری که تو خبرا گفته شده ;)
موفق باشید ...:wink2:
TORNADO
06-08-2014, 07:44 PM
سقوط '' رئال مادرید کاستیا '' رو به دسته پایین تر به تمام رئالی های عزیز تبریک میگم :heart_mini: آینده از آن شماست :heart_mini:
شایان جان ، همه که نمی تونن با زحمت و تلاش خودشون تاریخ رو بسازن ، بعضی ها هم ناچارن آینده و شاید تاریخ رو بخرن !
تیم خاصی منظورم نیست البته :59:
Danial
06-08-2014, 07:48 PM
شایان جان ، همه که نمی تونن با زحمت و تلاش خودشون تاریخ رو بسازن ، بعضی ها هم ناچارن آینده و شاید تاریخ رو بخرن !
خدارو شکر سران باشگاه اونقد دارن که به قوله خودت آینده رو نمیسازن میخرنش;)
S.H.A.Y.A.N
06-08-2014, 07:50 PM
به نکته بسیار خوب و ظریفی اشاره کردی امید جان :8:
King Of Darkness
06-08-2014, 07:57 PM
امید جان تاریخی شدن چه با پول چه بدون پول افتخار .
همون طور که الان Classic Match ها انجام میشه . میفهمی که Classic match یعنی چی ؟
اگه نمیدونی میگم : تیم های تاریخی تو یک جام خیرخواهانه شرکت می کنند که نامی از بارسلونا توش دیده نمیشه فعلا .
البته این فقط یه مثال بود از همین زمان حال گفتم . الانم که رئال و اینتر دارن بازی می کنند و بارسلونا :136:
میگم فقط این یه مثال بودا . :138:
Seraph
06-08-2014, 08:03 PM
امید جان تاریخی شدن چه با پول چه بدون پول افتخار .
همون طور که الان Classic Match ها انجام میشه . میفهمی که Classic match یعنی چی ؟
اگه نمیدونی میگم : تیم های تاریخی تو یک جام خیرخواهانه شرکت می کنند که نامی از بارسلونا توش دیده نمیشه فعلا .
البته این فقط یه مثال بود از همین زمان حال گفتم . الانم که رئال و اینتر دارن بازی می کنند و بارسلونا :136:
میگم فقط این یه مثال بودا . :138:
خُب دیگه جریان هم همینه ، با پول زیدان رو میگیرید ، با کُلی پول فیگو رو میگیرید ، و ...
خُب چرا دوستان حقیقت رو میگن بهتون بر میخوره ؟:دی
باوو شما و افتخاراتتون و تاریخ پر فرغتون نوش جونتون :دی
والا به خدا
امیر از رئال مادرید کاستیا چه خبر؟؟ یادمه یه زمانی خیلی تعریف میکردی ازشون .
AƦAƾH
06-08-2014, 08:05 PM
به کسی بر نخورد ، من در پاسخ گفتم تیم 17 ساله هامون همین چند روز پیش قهرمان شد .
اون مهم نیست و آینده نیست ، ولی این خیلی مهمه ؟ :22:
3-4 تا پسر زیدان به تنهایی خودشون آینده مارو تامین میکنن ، شما نگران ما نباشید ;)
El Niño
06-08-2014, 08:06 PM
خُب دیگه جریان هم همینه ، با پول زیدان رو میگیرید ، با کُلی پول فیگو رو میگیرید ، و ...
نیمار و زلاتان و امثالهم با ماچ اومدن ما خبر نداریم؟
Seraph
06-08-2014, 08:10 PM
نه اتفاقا با پول های زیادی خرج کردیم و اومدن :دی
خوب شد زلاتان اومد بارسا تا شماها بتونید بالاخره یه گیری بدید به بارسا :دی
اما بحث اینه که ، بارسا اکثرا بازیکن میسازه ، رئال بازیکن میخره ، به همین سادگی ، مشکل شماها با این جمله چیه دوستان ؟ ، رئال میخره نوش جون خودش و طرفداراش ، چرا اینقدر موضع میگیرید در این مورد ؟؟:دی
El Niño
06-08-2014, 08:15 PM
باشگاه متموله ، میتونیم ، میخریم فک نمیکنم به کسی ربطی داشته باشه.
King Of Darkness
06-08-2014, 08:17 PM
به من بر نخورد که .
خوشبحتانه تو عمرم کسی رو ندیدم تاریخ رئال رو کسی مسخره کنه و بگه با پول بوده و ... جز آنتی مادریدی ها که چشم ندارن ببینن .
بعد از این بابت خوشحالم که کسایی که خود رئال مادرید ساخته مثل رائول - کاسیاس - گوتی اسمشون بیشتر تو زبون هاست تا فیگو و ... .
در مورد کاستیا هم بگم که هنوزم تعریف میکنم چون آکادمی ما عین شما نیست . آکادمی شما بازیکنی که میسازه رو یکی دو فصل کامل تو بارسا بی نگه میداره و بعد میفرسته تیم یک مگر اینکه خیلی خوب باشه . ولی آکادمی ما تا بازیکنی خوب میاد میفرسته به تیم یک .
از تیم سال پیش کاسمیرو - خسه - ناچو - کل فصل رو با تیم یک بودن امسال ولی در حین فصل بازیکنایی مثل خوسه رودریگز - متئوس - کاسادو - خسوس به تیم اضافه شدن .
اگر کاستیا هم خسه رو امسال تو خودش نگه میداشت قطعا رتبه کاستیا الان بالاتر بود .
من نمیگم سیستم شما اشتباه ولی منطقی باشی میفهمی که را کاستیا این رتبه رو گرفت .
با تشکر از سرپا عزیز که تمام این مدت سر پا بود :136:
Seraph
06-08-2014, 08:17 PM
خُب ما هم همینو میگیم دیگه ، کلا بازیکن میخرید فقط ، نوش جانتون ، عصبی شدن نداره که مومن :دی
دیگه ادامه ندیم ، الان دعوا میشه سر ِ حقیقت :دی .
مرسی امیر که اینقدر با مزه ای :دی .
sasan cr7
06-08-2014, 09:57 PM
امیر از رئال مادرید کاستیا چه خبر؟؟ یادمه یه زمانی خیلی تعریف میکردی ازشون .[/QUOTE]
تیم های اصلی ول کردی گیر دادید به رئال کاستیا ؟؟
از بارسا چه خبر شنیدم جام نگرفت . شنیدم رئال مقتدرانه قهرمان اروپا شده ؟؟؟؟:p
TORNADO
06-08-2014, 11:03 PM
والا من که گفتم تیم خاصی منظورم نیست ، حالا اونایی که موضع گرفتن لابد خودشون تیم شون رو بهتر می شناسن ! :59:
Danial
06-08-2014, 11:07 PM
والا من که گفتم تیم خاصی منظورم نیست ، حالا اونایی که موضع گرفتن لابد خودشون تیم شون رو بهتر می شناسن ! :59:
بایدم بهتر بشناسیم
فک نکنم خرید های رئال به کسی ربطی داشته باشه;)
در ظمن هر چقد هم خرید کردن ارزششو داشته مثله کاتالان ها خرج نمیکنن دلفین بخرن واسشون شیرجه بره;)
S.H.A.Y.A.N
06-08-2014, 11:19 PM
ضمن*
پس ببین رئال چیه دیگه که این دلفین تو اولین ال کلاسیکوی خودش 1 گل بهش زده و 1 پاس گل مقابلش داده .
یعنی رئال از دلفین هم کمتره .
The Evil Dead
06-08-2014, 11:23 PM
جدی باید منطقی باشیم.رئال امسال عالی کار کرد.البته خرید ها و این همه خرج کردناشم خیلی تاثیر داشته.بعدشم این بازیکنی که شما بهش میگین دلفین بهترین بازیکن برزیل هست برزیلی که اسپانیا رو سوراخ کرد و این دلفین تو اولین الکلاسیکو تاریخش گل زده.چه بارسا جام نگیره چه بگیره عشقه
Danial
06-08-2014, 11:48 PM
همین بیلی که اینقد میگید قیمت نمیارزید وایمون گل قهرمانی زده اون مقابله شما;)
sasan cr7
06-09-2014, 11:28 AM
[quote=s.h.a.y.a.n;297437]
ضمن*
پس ببین رئال چیه دیگه که این دلفین تو اولین ال کلاسیکوی خودش 1 گل بهش زده و 1 پاس گل مقابلش داده .
یعنی رئال از دلفین هم کمتره .
[/quote
شایان از تو بعیده این حرف . ما از شما به عنوان یه بارسایی با منطق یاد میکردیم
S.H.A.Y.A.N
07-03-2014, 02:00 PM
طرفداران مادرید هرروز در حال سرچ کردن تو اینترنت هستن تا یه مطلب یا عکسی علیه مسی پیدا کنن :136: پشتکار خوبی دارن .
اواخر بازی کاپیتان سوئیس یه خطای خیلی بد روی مسی انجام میده و بعدشم نمیذاره مسی سریع بازی رو شروع کنه . آخر بازی هم به شکل تمسخرآمیز دستش رو میذاره روی سر مسی و یه درگیری لفظی رو ایجاد میکنه . به همین دلیل مسی هم واکنش نشون میده .
حالا اگه همین حرکت رو اون انجام داده بود میگفتن تظاهر نمیکنه و قلبش پاکه :136:
رکورد جدیدش رو هم به طرفداراش تبریک میگم . اولین بازیکن تاریخ جام جهانی که در 3 بازی پیاپی جام 3 مدل موی متفاوت رو داشته Respect#
ماجرای تغییر مدل مو برای حمایت از اون پسربچه هم توسط مادرش تکذیب شد :136:
AƦAƾH
07-03-2014, 02:06 PM
بیکار نیستم سرچ کنم ، این عکسیه که همه دیدن من خودم هم طی بازی دیدم . برنامه 2014 هم نشون داد این عکسو و گفت مشخص نبود مسی چرا اینقدر عصبی بود و عجیب بود . اتفاقا این کاری که شما ها شب و روز انجام میدین ، تا ما یه عکس میزاریم میشه بد و مسخره بازی ...
جریان رونالدو هم ساعت خواب ، همون روز من عکس رو که گزاشتم بعد از صحبت ارسلان رفتم دیدم درسته و پست دادم گفتم تکذیب شده . نیازی به lol شما نیست :)
King Of Darkness
07-03-2014, 02:13 PM
شایان جان منظورت از 3 مدل مو چیه ؟ همون 3 تا اِسلش یا کلا 3 تا مدل مو تغییر داده ؟ یه لحظه فکر کردم جی تی ای که یارو کچل میکنه ... یک مین دیگه میره عین مو های فلینی میزاره :136:
جا داره یادی بکنیم از مسی 2010 که تو گروه آسونی افتاده بودن با اقتدار و بدون گل زده آفریقا را ترک کرد :136: باز کریس یدونه زد ... اونم تو گروهی که غنا ( حذفی 2010 اومد ) - آلمان - آمریکا توش بودند اونم بعد از مصدومیت و حین مصدومیت ... طوری که پزشکای رئال گفتند احتمالا اول فصل بازی نمیکنه . :504:
خدا رو شکر بازیکنمون انقدری غیرت داره که لقب بی غیرت و از اینجور چیزا بش ندن .
جا داره منم یاد کنم از چهار پاس گل مسی و دو تا تیرک مسی که تو افریقا اتفاق افتاد.یعنی روی شش تا گل تاثیر مستقیم داشته:wink2:تازه اونم تو پستی که اختیار عمل رو مارادونا ازش گرفت.رونالدو حداقل تو پست تخصصی خودش بازی میکنه نه مسی که مجبور شد بره وینگر و بازیساز.:wink2:
در مورد این جام جهانی هم که امار مسی واضحه.ولی رونالدو به جز یه گل و یه پاس گل و یه گریه برا پنالتی ( :136: )چکار کرد؟؟
غیرت؟؟:136: هو شدن رونالدو تو سانتیاگو برنابئو رو یادتون رفته؟؟:136:
AƦAƾH
07-03-2014, 02:27 PM
شما بارسایی ها اول یاد بگیرید حق تمسخر ندارید ، تو یه خط نوشته هاتون فقط بلدید شکلک خنده بزارید ... خجالت داره . اگه میتونید و توانایی دارید درست و محترمانه صحبت و حرفتون رو بزنید بفرمایید ، در غیر اینصورت اجباری نیست بیاید پست بدید .
دوما اینکه رونالدو همه میدونن مصدوم بود ، همونطور که امیر هم اشاره کرد شاید به ابتدا فصل نرسه و امروز هم خبری خوندم مبنی بر اینکه در سـ ـوپـر کاپ نمیتونه بازی کنه .
با تمام اینا جلو غنا که بهترین بازیکن بود ، جلو آمریکا هم 2-3 تا پاس گل داد که هم تیمی های داغونش نتونستن کاری کنن .
شما مثل اینکه خبر نداری مسی کنار دی ماریا و آگوئرو و امثال اینا بازی میکنه ! کریم انصاری فرد هم بود هر بازی هتریک میکرد
S.H.A.Y.A.N
07-03-2014, 02:35 PM
تو همون سال 2010 مسی با بازیسازی و پاس گلهاش تاثیرگذارتر از رونالدو بود .
رونالدو چیکار کرد مگه ؟ 1 گل زد اونم گل هفتم مقابل کره شمالی :6163579718469499354
در مورد رونالدو هم اصل مطلب این بود که بجای بازی کردن بیشتر به تیپ و قیافه میرسه . بحث رو پیچوندی سمت جی تی ای و نید فور اسپید :136:
دروازه بان غنا اون اشتباه مضحک رو نمیکرد رونالدو همین یه گلم نداشت ...
مصدومیت . بهانه خوبیه . خود رونالدو + مربی پرتغال + بدنساز پرتغال مصاحبه میکنن و میگن رونالدو %100 آماده هست ( مصاحبه هاشون هستا . دروغ نمیگم . ) بعد طرفداراش میگن مصدومیت :6163579718469499354
اینا بهانه ای بیش نیست . خود رونالدو قبل از شروع جام میگفت پرتغال حتی میتونه قهرمان جام جهانی بشه اما بعد که حذف شدن گفت از اول میدونستم مدعی نیستیم و پرتغال ضعیفه :6163579718469499354
جالبه مسی کنار دی ماریا و آگوئرو و هیگواین بازی میکنه . اینم در نوع خودش توجیه جالبی برای رئالی هاست . مسی رو 6 گل از 7 گل آرژانتین تا اینجا تاثیر مستقیم داشته . آگوئرو که هیچ کاری نکرد و مصدوم شد . هیگواینم اونقدر ضعیف بوده که مارادونا گفته تو بازی مقابل بلژیک نباید بازی کنه . فقط میمونه دی ماریا که اونم فقط تو بازی با سوئیس یه کم خوب کار کرد ولی اگه مسی اون پاس رو بهش نمیداد صد سال سیاه نمیتونست گل بزنه . تو بازیهای قبلی هم تمام پاس های مسی رو هدر داد .
شما بارسایی ها اول یاد بگیرید حق تمسخر ندارید ، تو یه خط نوشته هاتون فقط بلدید شکلک خنده بزارید ... خجالت داره . اگه میتونید و توانایی دارید درست و محترمانه صحبت و حرفتون رو بزنید بفرمایید ، در غیر اینصورت اجباری نیست بیاید پست بدید .
دوما اینکه رونالدو همه میدونن مصدوم بود ، همونطور که امیر هم اشاره کرد شاید به ابتدا فصل نرسه و امروز هم خبری خوندم مبنی بر اینکه در سـ ـوپـر کاپ نمیتونه بازی کنه .
با تمام اینا جلو غنا که بهترین بازیکن بود ، جلو آمریکا هم 2-3 تا پاس گل داد که هم تیمی های داغونش نتونستن کاری کنن .
شما مثل اینکه خبر نداری مسی کنار دی ماریا و آگوئرو و امثال اینا بازی میکنه ! کریم انصاری فرد هم بود هر بازی هتریک میکرد
اولا یه نگا به پستای خودتون و سایر رئالیا یندازید بعد بیاید به ما گیر بدید.:wink2:
دوما شما دی ماریایی که داره الان بازی میکنه رو با دی ماریای رئال مقایسه میکنید؟؟تعاد پاس های سالمش تو بازیا حداکثر 10 تا نمیشه بعد میاد رابونا میزنه:136:اعتماد به نفس فوران میکنه:136:اگوئرو هم که اواخر فصل رو بیشترش به خاطر مصدومیت غایب بود و تو جام جهانی هم نتونست کار خاصی انجام بده ,توبازی با نیجریه هم که مصدوم شد یعنی الان همه ی بار ارژانتین روی دوش مسی هستش.
انصار فر با اینا هت تریک میکنه؟؟:136:اینو به عنوان اینکه قصدتون فان بوده فرض میکنیم:136:
کلا حاضرم شرط ببندم که ی دونه از بازی های ارژانتین رو هم ندیدید که میاید اینطوری صحبت میکنید.
هروقت رفتید حداقل یه هایلایت از بازیای ارژانتین دیدید با هم بحث میکنیم.:wink2:
در مورد مصدومیت رونالدو بازی اول خودش و پزشکان پرتغال گفتن صد در صد اماده هستش اونوقت شما میاید میگید رونالدو مصدوم بود:136:
رونالدو تو بای های بعدی یه نیمچه مصدوم بود ولی بازی اول نه:wink2:
AƦAƾH
07-03-2014, 02:47 PM
من اصلا نیازی نمیبینم با شما که سطح تواناییتون در صحبت اینقدر هست بحثی داشته باشم که حالا شما بخواید اوکی بدین به بحث با من ;)
من دارم پستارو میبینم ، بقیه هم کور نیستن .
جالبه بحث مارادونا یی رو پیش میکشید که کلا کاری جز منفی دادن بلد نیست و دوست داره مطرح باشه ، کوک هایی که میزنه انگار جواب نمیده دیگه . ایشون به دین و دنیا گیر میده و کلا با چیزی موافق نیست !
اصن حرفشو نزنید که خودتون ضایع میشید ...
شمائ حالا انکار کنید مصدومیت رونالدو رو . رونالدو اینجوریه و میگه 100% هسم روحیه ای داده باشه و اعتماد به نفس بده . حالا میدونم دوباره میاین سر این عقده ریزی میکنید و Lol میزنید . ولی حقیقت هست . بازیکنی که جلو بایرن بازی نکرد و با شرایط خیلی سخت به فینال ucl رسید چطور میگید 100% هست ؟ عکساش هم در تمرین بوده بعد از 15 دقیقه ول میکرد میرفت و با بانداژ تمرین میکرد واسه پرتغال .
برید برزیزید تو همون طرفداری و تا میتونید مسخره بازی در بیارید و توهین کنید به تیما دیگه و جواب هم بگیرید ... اینجا جای این مسخره بازیا نیست . به عنوان یه دوست اینو میگم جداً ;)
فعلاً ...
S.H.A.Y.A.N
07-03-2014, 02:57 PM
اصلا مارادونا هیچی . خودمون که چشم داریم . داریم میبینیم هیگواین چقدر عالی و تاثیرگذار بازی کرده !!! <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
اینم آمار فوق العاده دی ماریا در بازی مقابل سوئیس :
در طول بازی 51 توپ لو داد که رکورد تاریخ جام جهانی رو شکست .
11 شوت... 2 تا به خط دروازه رسید (یکی رو دروازبان گرفت و یکی گل شد).
19 سانتر... 3 تاش موفق
65 درصد پاس صحیح
در مورد رونالدو هم اگه آدم خوب تمرین کنه مصدوم نمیشه ( جمله خودش بعد از مصدومیت مسی که تیکه انداخته بود )
دیگه هم بحث رو ادامه نمیدم . خودتون شروع کردین ما هم جواب دادیم ...
موفق باشید ...
من اصلا نیازی نمیبینم با شما که سطح تواناییتون در صحبت اینقدر هست بحثی داشته باشم که حالا شما بخواید اوکی بدین به بحث با من ;)
من دارم پستارو میبینم ، بقیه هم کور نیستن .
جالبه بحث مارادونا یی رو پیش میکشید که کلا کاری جز منفی دادن بلد نیست و دوست داره مطرح باشه ، کوک هایی که میزنه انگار جواب نمیده دیگه . ایشون به دین و دنیا گیر میده و کلا با چیزی موافق نیست !
اصن حرفشو نزنید که خودتون ضایع میشید ...
شمائ حالا انکار کنید مصدومیت رونالدو رو . رونالدو اینجوریه و میگه 100% هسم روحیه ای داده باشه و اعتماد به نفس بده . حالا میدونم دوباره میاین سر این عقده ریزی میکنید و Lol میزنید . ولی حقیقت هست . بازیکنی که جلو بایرن بازی نکرد و با شرایط خیلی سخت به فینال ucl رسید چطور میگید 100% هست ؟ عکساش هم در تمرین بوده بعد از 15 دقیقه ول میکرد میرفت و با بانداژ تمرین میکرد واسه پرتغال .
برید برزیزید تو همون طرفداری و تا میتونید مسخره بازی در بیارید و توهین کنید به تیما دیگه و جواب هم بگیرید ... اینجا جای این مسخره بازیا نیست . به عنوان یه دوست اینو میگم جداً ;)
فعلاً ...
اول پست منو بخونید بعد بیاید جواب بدید.
اصن من در مورد مارادونا چیزی گفتم که بعدش ضایع بشم؟؟شما یه کلمه "مارادونا"دیدید میاید قصه سرایی میکنید:501:
در مورد صدومیت رونالدو وقتی پزشک پرتغال میاد تایید میکنه که رونالدو صد در صد اماده هست و مشکلی نداره و تو تمرینات پیش از جام کاملا اماده نشون میده
چطور شما میگید رونالدو مصدوم بوده؟؟
در هر صورت منم ترجیح میدم دیگه اینجا بحث نکنم
چون به نظر میاد بعضیا فقط عقده هایی که داشتند و دارند رو میان اینجا خالی میکنند و به فکر بحث منطقی نیستن.:501::501:
خوش باشید...:wink2:
AƦAƾH
07-03-2014, 03:04 PM
چون به نظر میاد خیلیا فقط عقده هایی که داشتند و دارند رو میان اینجا خالی میکنند و به فکر بحث منطقی نیستن.:501::501:
شما منطقی بحث میکنید بسه دیگه . زیادی میشه منم منطقی باشم :) مشخصه کی عقده ای هست . اگر یه جمله مسخره کردن و ترول از من دیدید حق با شماست .
شما ناراحتی با رفتارهای اینجا نیا , برو جایی که منطقی هستن . دیگه بیشتر از این ؟! :22:
اصن من در مورد مارادونا چیزی گفتم؟؟شما یه کلمه "مارادونا"دیدید میاید قصه سرایی میکنید:501:
مارادونا رو شایان گفت ، چرا به خودت میگیری ؟ جواب ایشون رو دادم نه شما
خوش باشید...:wink2:
ما خوش هستیم ، نگران نباش شما زیاد ;)
================================
شایان ما شروع کردیم ؟ بعله . شما درست میگی . اگه منظروت یه عکس ساده هست که کل دنیا دیدن و برنامه 2014 در شبکه بارسا تیوی ( 3 ) هم حتی گفت باید بگم اینقدر نیازی نیست یه مسئله رو کش بدین
یعنی یه عکس از مسی تو زمین بازی حالا کار به داستان پشتش ندارم ، چه ربطه به مدل مو رونالدو و مسخره کردن های شما داره ؟ ما شروع کردیم واقعا ؟ :o
اینقدر فشار زیاده یعنی ؟
گفتم بحث نمیکنم اما شما گفتید "اگر یه جمله مسخره کردن و ترول از من دیدید حق با شماست ."
میخواستم بدونم این " اقای بااخلاق:5:" چیه پس؟؟
تعریف و تمجیده؟؟
در ضمن لطف کنید توهین نکنید:wink2:
خوش باشید .... :wink2:
S.H.A.Y.A.N
07-03-2014, 03:15 PM
جالبه . خودتون میگید شکلک تمسخرآمیز نذارید و توهین نکنید اما :
اون شکلک آخر یعنی چی ؟ نکنه معنی خاصی نداره ؟؟؟ همین سوارز اول قرار بود بیاد رئال اما حالا که اومده بارسا میای از این حرفا میزنی . حالا اگه قرار بود بیاد رئال و محرومیتش کمتر میشد بازم میومدی اینجوری مسخره کنی ؟؟؟؟
در مورد اون عکسم بالاش زدی آقای اخلاق یعنی با این عکس میخوای تمام اخلاق یه بازیکن رو زیر سوال ببری . ده ها بار دیدیم که رونالدو با ارنج میزنه تو صورت حریف یا بازیکن حریف رو هل میده یا ...
این عکسم (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) تمام دنیا دیدن و یه مدت سوژه ترول ها شده بود و واقعی هم هست اما باید حتما بردارم بذارم اینجا ؟
AƦAƾH
07-03-2014, 03:24 PM
100% رئال هم میومد میگفتم ، مسخره هست چون همچین چیزی . هرچند بیشتر واسه باراس این جور چیزا پیش میاد .
حالا بازم میگم اگه یه عکس که اتفاق افتاده و نه ترولی بود نه چیزی اضافه ، و حرف من که گفتم آقای با اخلاق و منظورم این بود همچین حرکتی از این بازیکن که به قولی آروم هست عجیب بوده , باعث این شده بزنید به سیم آخر من عذر خواهی میکنم شایان . شهامتش هم دارم .
تمام شد و رفت .
فقط سوال مونده واسم اینکه آقای رادیکال اکس میگه توهین نکن . شما اومدی گفتی اینجا عقده دارن میان بی منطق حرف میزنن ، من گفتم مشخص هست کی عقده داره . این حساب میشه من توهین کردم ؟ :w:
خسته نباشید و بحث بسیار مفید و آموزنده ای بود :504:
King Of Darkness
07-03-2014, 03:31 PM
اولا پست رادیکال تو صفحه ی قبل :
رادیکال جان شما یوزرت علامت ریاضی ولی ریاضیت خیلی باحال بود . چهار تا پاس گل داده و بعد دو تا تیرک زده که گل نشده و در مجموع میشه روی 6 گل موثر بود . خیلی جالب بود :504: اگه تیرک حساب میشه پس رونالدو تو 2010 هم یه تیرک به ساحل عاج زد یدونه هم به کره شمالی و با این وجود رونالدو 3 گل میشه . ( طبق گفته ی خودت گفتما )
برادر من شما میگید مارادونا مسی رو تو پست بدی گذاشته ولی از اون طرف شایان میاد حرف مارادونا رو قبول میکنه که هیگواین روی نیمکت بشین . چجوریاس ؟ بالاخره مارادونا رو قبول دارید یا ندارید ؟
عزیزم پرتغال امسال دو تا فوروارد نوک داشت . 1. هلدر پوشتیگا 2. ادر .... پوشتیگا بازی اول مصدوم شد رفت ... ادر هم که دیدید ... بنتو مجبور شد رونالدو رو بزاره فوروارد نوک . این همون بهونه ای میشه که الان برای مسی آوردی . خود بنتو گفت که رونالدو به درد نوک نمیخوره ... مجبور شدم .
بعد دقیقا هو شدن تو برنابئو چه ربطی داره به جام جهانی ؟ الان ما این حرف رو می زدیم زمین و آسمون جاشون عوض می شد .
__________________________________________________ _
حالا پست شایان تو صفحه قبل
همون یک گل رو بازم تو گروهی که برزیل و ساحل عاج بودن زد . ساحل عاجی که اون موقع دروگبا و.. جوون تر بودن .
تو میگی 3 تا مدل مو عوض کرد من میگم منظورت همون 3 تا اِسلش ؟ بحث رو من نپیچوندم که . :504:
شایان جان به نظرت یه تیمی که ستاره ی اولش مصدومه و 50% 50% رسیدنش ... میگن نمیرسه و تمام ؟ اونم بازی اول مقابل آلمان که اگه یه ذره ترس داشت آلمان از پرتغال اونم به خاطر رونالدو بود . خیلی باحالی ... بعد میگید ما فوتبال نگاه می کنیم و می دونیم . بعد ما رو میگید فقط دنبال سرچ و ایناییم . :computer1:
شایان جان تو منبع بیاری که رونالدو بعد از حذف گفت پرتغال ضعیف من کلا فوتبال رو میزارم کنار. ( حتی منبع ایرانی که بگه پرتغال ضعیفه )
چه جالب ... مصدومیت آگرو مصدومیت بوده و هیچی میشه ولی مصدومیت رونالدو که الان 2 ماه داره باهاش میجنگه مصدومیت نیست و 100% آمادست .. شایان جان نتیجه مسابقات با خودت معلوم شد منو خبر کن ;)
احتمالا به خاطر همینم هست که سایت تخصصی لالیگا دی ماریا رو تو 4 تا ترکیب منتخب لالیگا در جام جهانی 2 بار تو لیست قرار داده . ( مسی هم 2 بار قرار گرفت ) ... وقتی شما انتظار داری دی ماریا بیاد گل بزنه خب من نمیتونم با شما بحثی داشته باشم . بیچاره 120 مین عین اسب دویید ... بعد خیلی راحت میرینن بهش . :computer1: فک کنم رکورد میزان دوندگی تو جام جهانی رو شکوند
برادر من دی ماریا الان شده عین دی ماریایی که مورینیو برای دریبل ازش استفاده می کرد نه دی ماریایی که کارلو ازش استفاده می کرد . با این تفاوت که دی ماریا الان چپ بازی میکنه ولی دی ماریا مورینیو راست بازی می کرد . آرژانتین الان امید اول پاسوریش به گاگو که تا الانم دوم تو پاس های صحیح . ( بارسایی ها به بازیکنای سابقشون هم مینازیدن ما هم بنازیم . گاگو بازیکن سابق رئال رو میگم )
زابالتا امروز گفت : " ما برای مسی بازی می کنیم " 10 نفر هدفشون پاس دادن به مسی ... چجوریاس که همه ی بار رو دوش مسی ؟ پرتغال با اون تیمش نگفتیم همه ی بار روی دوش رونالدو .. حداقل یه امیدی به موتینیو و نانی هم بود ولی شما :computer1:
درمورد مصدومیت رونالدو آگرو هم که چند خط بالاتر رو بخون دوباره .
این حرف رونالدو هم که به مسی تیکه انداخته بود یه منبع بیار ببینیم .
برادر من اون موقع شما نمیومدی چت باکس که یادت باشه ... قبل جام جهانی منو آرش چند بار در مورد رونالدو حرف زدیم ؟؟ چند بار گفتیم که یه خبر هم نمیاد معلوم شه آخر میرسه به جام جهانی یا نه ؟ اینا رو شایان فک کنم خوند و یادش بیاد که قبلش مصدوم بود .. حتی 17 خرداد یا 18 تیر بود که رونالدو 15 مین تمرین کرد رفت ... شما به این میگی آمادگی 100% من حرفی نمیزنم دیگه .
عقده هم شما دارید که بهتون فشار اومده جام نبردید امسال و رونالدو آقای گل یو سی ال و لالیگا شده و الان به خاطر 5 تا گل خدا رو بندگی نمیکنید .. :computer1:
KingRed
07-03-2014, 03:34 PM
رونالدو :21:
مسی تو را به خدا بزار به پات برسم:24:
چرا نتونستم تیم رو ببرم بالا چرا مسی تیم رو برد بالا چرا...:a:
امیر اون دو تا تیرک گل تو ریباند گل شد.پس تاثیر مستقیم حساب میشه دیگه:دی
King Of Darkness
07-03-2014, 03:50 PM
باشه بهش میگم ;)
Seraph
07-03-2014, 04:05 PM
دوستان خجالت بکشید ، این عکس ها چیه میزارید ، اون چیزی که توی زمین دیده میشه چیزی نیست که شماها دارید انجامش میدید .
اولا که آرش جان شما برو ببین دلیل این بد رفتاری مسی چی بوده بعد سوژه اش کنید ، جدای ِ از رونالدو و مسی ، خیلی از بزرگان و اسطوره های فوتبال هم از این حرکت ها و حتی بدترش رو انجام دادن ، دلیل نمیشه سوژه کنیم و شروع کنیم به مسخره کردن که .
ثانیا ، تا حالا شده به خودتون بگید که کارهای هر فرد به خودش مربوطه ؟؟ ، رونالدو صد تا مدل مو بزاره ، به من و شما چه آخه ؟؟ ، بازیکن هایی که خودم هم دوستشون دارم و خواهم داشت هم توی این جام از این مدل ها و جنگولک بازی ها انجام دادن ( نیمار و دنی آلوز ) ، خدایی نمیشه باسه این کارها کسی رو مسخره کرد .
دیگه این بحث های بارسا و رئال داره میشه مثل استقلال پرسپولیس ، همه ش توهین و مسخره کردن ، یه جوری شده که دیگه آدم رغبت نمیکنه بیاد دو کلام حرف بزنه چون با مسخره کردن جوابش داده میشه ، یه زمانی کل کل هایی که میشد واقعا بحث منطقی بود ، اما حالا ... .
خدایی بعضیاتون خیلی کاراتون ضایع است ، طرف حرفم هم بارسایی هاست هم رئالی ها .
r v d
07-03-2014, 10:25 PM
دوستان حواستون به پست ها و عکسهایی که آپ میکنید و پست میزارید باشه خواهشاً ؛ ادامه بدین به همین منوال اخطار دریافت خواهید کرد ...
Seraph
07-19-2014, 10:21 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 276.jpg
King Of Darkness
07-19-2014, 11:24 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 276.jpg
آرش میدونم این عکس رو همینجوری برای شوخی گذاشتی :ی ولی بخوایم حساب کنیم شاید سوارز از کریم بهتر باشه ولی رونالدو از مسی - راموس از پیکه - مودریچ از راکیتیچ بهتره . :ی نمیدونم هوادار های بارسلون چجوری به پیکه افتخار می کنند ؟ :6703945147635548802
KingRed
07-19-2014, 11:30 AM
آرش میدونم این عکس رو همینجوری برای شوخی گذاشتی :ی ولی بخوایم حساب کنیم شاید سوارز از کریم بهتر باشه ولی رونالدو از مسی - راموس از پیکه - مودریچ از راکیتیچ بهتره . :ی نمیدونم هوادار های بارسلون چجوری به پیکه افتخار می کنند ؟ :6703945147635548802
همه ی بازیکنان بارسا خوبن به جز پیکه
کاشکی زودتر پیکه از بارسا بره
Seraph
07-19-2014, 11:35 AM
رونالدو از مسی بهتره ؟ :دی ، اصلا چیزی به عنوان بهتره نداریم در مورد این دو تا :دی .
راموس پاش بیوفته از پیکه که سهله ، از کولو توره هم بدتر میشه
راکیتیچ بزار بازی کنه توی بارسا ، بعدش بگید مودریچ بهتره و اینا ، هر چند مودریچ خیلی بازیکن خوبیه ، ولی راکیتیچ هنوز بازی نکرده برای بارسا .
King Of Darkness
07-19-2014, 12:10 PM
اصلا مسی از رونالدو بهتر :z: :ی
فعلا که راموس برای رئال خیلی خیلی کم پاش افتاده و سوتی داده ولی کارهایی که برای تیم کرده ( گل های حساسش - کارهای دفاعی و از خود گذشتگیش:ی ) خیلی خیلی بیشتر از سوتی هاش بوده :ی
راکیتیچ و مودریچ تو تیم ملی کرواسی باهم بودن ... همیشه امید اول کرواسی به مودریچ بوده و هست ... منظورم این نیست راکیتیچ بده ها .... اتفاقا خیلی بازیکن خوبیه و تو همون سویا هم خوب بوده و تو بارسا هم میدونم موفق میشه ولی خب دیگه به مودریچ نمیرسه که :wink2: این فصل همه مودریچ رو ستایش کردند و عملکردش فوق العاده بود به عنوان یه هافبک وسط ( حتی موقعی هم که ژابی مصدوم بود به عنوان هافبک دفاعی هم چند بازی بازی کرد که فوق العاده بود )
Seraph
07-19-2014, 12:24 PM
امیر ، من که گفتم مودریچ فوق العاده است ، اما بزار ببینم راکیتیچ توی بارسا چی کار میکنه .
روی کاغذ خیلی ها بهتر از بقیه هستن اما توی زمین میبینی یکی مثل خسه میاد یه تنه یکی دو تا بازی رو در میاره در حالی که رونالدو و بیل و بنزما نتونستن کاری بکنن ( این یه مثال بود ، برای همه ی تیم ها میشه این مثال رو زد مثلا یانوزای برای منچستر )
اما در مورد کرواسی ، ببین مودریچ داره توی تیمی مثل رئال بازی میکنه ، معلومه که همه انتظار دارن یکی از ارکان اصلی کرواسی باشه اما راکیتیچ توی سویا داشت بازی میکرد ، کدومشون بیشتر به چشم میاد ؟؟
کرواسی ، مانژوکیچ - مودریچ-راکیتیچ بهتریناشن دیگه ، من حرفم اینه که بزارید راکیتیچ بازی کنه برای بارسا ، ببینم وضعش چطوریه ، اصلا اون چیزی که توی سویا بود رو میتونه توی بارسا ارائه بده یا اصلا توی بارسا پسرفت میکنه یا اصلا پیشرفت میکنه و بازیش بهتر میشه ، من حرفم اینه که مهلت بدید به راکیتیچ بعدش قضاوت کنید .
Seraph
07-20-2014, 08:30 PM
البته من به درست بودن این آمار شک دارم :دی
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> bb5.jpg
AƦAƾH
07-20-2014, 08:32 PM
همین مونده بود یکی از بهترین های "واقعی" جام جهانی با راکیتیچ مقایسه شه :a:
بیخیال آرش جون :ی
Seraph
07-20-2014, 08:36 PM
فقط آماره داداش
King Of Darkness
07-20-2014, 08:37 PM
والله تو بازی با برزیل که دو تا پاس گل و یک گل زد ... کلا تو جام جهانی 4 تا پاس گل داد . معلومه الکیه آرش :winking:
:153:
Seraph
07-20-2014, 08:40 PM
والله تو بازی با برزیل که دو تا پاس گل و یک گل زد ... کلا تو جام جهانی 4 تا پاس گل داد . معلومه الکیه آرش :winking:
:153:
آره ، الان رفتم دیدم ، آمار راکیتیچ 13 گل و 13 پاس گل هست
آمار کروس هم 5 گل و 9 پاس گل هست .
AƦAƾH
07-20-2014, 08:56 PM
فقط آماره داداش
نه منظورمو بد متوجه شدی . من میگم یعنی اصن قابل مقایسه نیستن این دو . کروس تو یه تیم پر ستاره ، راکیتیچ تیمی که فقط و فقط خودش میدرخشید .
ضمن اینکه کروس واقعا تا حالا خودشو ثابت کرده ! راکیتیچ باید تازه دنبال اثبات خودش باشه تو بارسا
بعد اتفاقا خودت هم سر یه بحثی با امیر حرف خوبی زدی که الان نمیشه در مورد راکیتیچ گفت چون باید بازیهاشو دید . منم سر این موردا گفتم ، با چاشنی شوخی :ی
چکریم :)
Seraph
07-20-2014, 09:01 PM
نه منظورمو بد متوجه شدی . من میگم یعنی اصن قابل مقایسه نیستن این دو . کروس تو یه تیم پر ستاره ، راکیتیچ تیمی که فقط و فقط خودش میدرخشید .
ضمن اینکه کروس واقعا تا حالا خودشو ثابت کرده ! راکیتیچ باید تازه دنبال اثبات خودش باشه تو بارسا
بعد اتفاقا خودت هم سر یه بحثی با امیر حرف خوبی زدی که الان نمیشه در مورد راکیتیچ گفت چون باید بازیهاشو دید . منم سر این موردا گفتم ، با چاشنی شوخی :ی
چکریم :)
آرش من اصلا قصدم کل کل نبود خدایی ، این آمار ها تنها جایی که به درد میخوره توی همین عکس هاست فقط
اینیستا هم آمارش از فابرگاس ضعیف تره ، اما این کجا و آن کجا .
نه راکیتیچ اون بازیکنی که توی سویا نشون داد مخصوصا بازی هاش جلوی بارسا و رئال خودشو تقریبا ثابت کرد که بارسا رفت خریدش ، ولی توی بارسا معلوم نیست چطوری میشه ، کلا سبک ِ کروس و راکیتیچ هم شبیه هم نیست که بشه مقایسشون کرد ، کروس ایستا بازی میکنه و راکیتیچ دونده ، گفتم که فقط یه امار بود و بس ، قصد مقایسه نیست .
تالار ورزش هم یکم خوابیده ما رئالی ها و بارسایی ها گرمش نکنیم هیچکس گرمش نمیکنه :دی .
Seraph
07-22-2014, 01:59 PM
آقا من نظر شخصیم اینه که نمیشه بگی کدومشون بهتره ولی خو این عکسه هم جالبه :22:
Seraph
07-27-2014, 10:15 PM
رونالدو به ایرینا خیانت کرد :507:
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 318.jpg
فکر کنم توی رودربایستی مونده با این جاستین عکس انداخته :دی
AƦAƾH
07-27-2014, 10:22 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> o.jpg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
( دیشب خود رونالدو عکسشو با فلوید ارسال کرد )
باز خوبه لباس رئال رو نپوشید ! :no:
چه میشه کرد اجتناب ناپذیره ، این دختره دوست داره یجوری خودشو مطرح کنه دیگه :ی . یادمه تو تمرینا بارسا هم رفته بود تمرین هم کرد
Seraph
07-27-2014, 10:36 PM
آره تمرین بارسا هم اومده بود ، خدا رو شکر سمت مسی و اینا نرفت :دی
اول ِ تمرین این حرکت رو انجام داد دیگه بویان زد بالا !
در ادامه بویان همه جا با جاستین دیده شد :a:
بقیه ی داستان هم داخل هتل فکر کنم رقم خورده !:دی
S.H.A.Y.A.N
08-30-2014, 02:57 PM
ﺭﻭﻧﺎﻟﺪﻭ ﻭ مسئله ﺣﻞ ﻧﺸﺪﻩ ﺍﯼ ﺑﻪ ﻧﺎﻡ ﻣﺴﯽ
ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﻣﯿﺮﺳﺪ ﮐﺮﯾﺴﺘﯿﺎﻧﻮ ﺭﻭﻧﺎﻟﺪﻭ ﺣﺴﺎﺳﯿﺖ ﺧﺎﺻﯽ ﺑﻪ ﻧﺎﻡ ﻣﺴﯽ ﺩﺍﺭﺩ . ﺍﯾﻦ ﺣﺴﺎﺳﯿﺖ ﺭﺍ ﭘﻨﻬﺎﻥ ﻧﻤﯿﮑﻨﺪ ﺑﻠﮑﻪ ﺑﺎﺭﻫﺎ ﺑﺮ ﺿﺪ ﻣﺴﯽ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﻩ ﺍﺳﺖ . ﻭﺳﻮﺍﺱ ﺭﻭﻧﺎﻟﺪﻭ ﺑﻪ ﻣﺴﯽ ﺣﺪﺍﻗﻞ ﺗﺎ ﺟﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻣﺎ ﺳﺮﺍﻍ ﺩﺍﺭﯾﻢ ﺳﺎﺑﻘﻪ ﺍﯼ 6 ﺳﺎﻟﻪ ﺩﺍﺭﺩ .
ﺩﺭ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﻣﺮﻭﺭﯼ ﺩﺍﺭﯾﻢ ﺑﺮ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪﻫﺎﯼ ﺭﻭﻧﺎﻟﺪﻭ ﺩﺭ ﺳﺎﻝ ﻫﺎﯼ ﺍﺧﯿﺮ .
ﻧﻮﺍﻣﺒﺮ 2008
ﮐﺮﯾﺴﺘﯿﺎﻧﻮ ﺭﻭﻧﺎﻟﺪﻭ ﺩﺭ
ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺑﺎ ﺍﺳﺘﺎﺩﯾﻮ ﺳﺎﺋﻮ ﭘﺎﺋﻮﻟﻮ : ﻣﻦ ﺍﻭﻟﯿﻦ ,
ﺩﻭﻣﯿﻦ ﻭ ﺳﻮﻣﯿﻦ ﺑﺎﺯﯾﮑﻦ ﺑﺮﺗﺮ ﺟﻬﺎﻥ ﻫﺴﺘﻢ . ﺍﮔﺮ
ﭼﻪ ﻧﺎﻣﺰﺩﻫﺎﯼ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﻫﻤﭽﻮﻥ ﮐﺎﮐﺎ , ﻣﺴﯽ ﻭ ﺗﻮﺭﺱ
ﻧﯿﺰ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺭﺩ ﺍﻣﺎ ﻣﻦ ﻫﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺑﻮﺩﻥ
ﻣﯿﮑﻨﻢ .
ژانویه 2009
ﻣﻦ ﺧﻮﺷﺤﺎﻟﻢ ﮐﻪ ﮔﺮﺍﻥ ﻗﯿﻤﺖ ﺗﺮﯾﻦ ﺑﺎﺯﯾﮑﻦ ﺟﻬﺎﻥ
ﻫﺴﺘﻢ . ﺍﯾﻦ 93 ﻣﯿﻠﯿﻮﻥ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﻦ ﻋﺎﺩﻻﻧﻪ ﺑﻮﺩ
( ﺍﻧﺘﻘﺎﻝ ﺍﺯ ﻣﻨﭽﺴﺘﺮ ﺑﻪ ﺭﺋﺎﻝ )
ﻓﻮﺭﯾﻪ 2011
ﺭﻭﻧﺎﻟﺪﻭ ﺩﺭ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺑﺎ ﺷﺒﮑﻪ ﯼ ﺗﻠﻮﯾﺰﯾﻮﻧﯽ Antena
3 : ﻣﻦ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺯ ﻣﺴﯽ ﻫﺴﺘﻢ .
ﺳﭙﺘﺎﻣﺒﺮ 2011
ﺩﺭ ﺑﺎﺯﯼ ﺭﺋﺎﻝ ﻣﺎﺩﺭﯾﺪ ﻭ ﺩﯾﻨﺎﻣﻮ ﺯﺍﮔﺮﺏ ﻫﻮﺍﺩﺍﺭﺍﻥ ﺩﺭ
ﺣﻤﺎﯾﺖ ﺍﺯ ﻣﺴﯽ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﻣﯿﺰﺩﻧﺪ . ﺭﻭﻧﺎﻟﺪﻭ ﺩﺭ
ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺍﯼ ﮔﻔﺖ : ﻣﻦ ﺛﺮﻭﺗﻤﻨﺪ ﻭ ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺧﻮﺵ ﺗﯿﭗ
ﻫﺴﺘﻢ ﻭ ﺑﻪ ﻣﻦ ﺣﺴﺎﺩﺕ ﻣﯿﮑﻨﻨﺪ .
ﺍﮐﺘﺒﺮ 2011
ﮐﺮﯾﺴﺘﯿﺎﻧﻮ ﺭﻭﻧﺎﻟﺪﻭ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺑﺎ ﻗﺒﺮﺱ ﮐﻪ
ﻫﻮﺍﺩﺍﺭﺍﻧﺶ ﺷﻌﺎﺭﻫﺎﯾﯽ ﺩﺭ ﺣﻤﺎﯾﺖ ﺍﺯ ﻣﺴﯽ ﺳﺮ
ﻣﯿﺪﺍﺩﻧﺪ ﮔﻔﺖ : ﻫﺮ ﮐﺴﯽ ﻓﻮﺗﺒﺎﻝ ﺭﺍ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﺩ
ﺑﺮﺍﯼ ﺩﯾﺪﻥ ﮐﺮﯾﺴﺘﯿﺎﻧﻮ ﺭﻭﻧﺎﻟﺪﻭ ﻣﯽ ﺁﯾﺪ .
ﻧﻮﺍﻣﺒﺮ ﺳﺎﻝ 2011
ﮐﺮﯾﺴﺘﯿﺎﻧﻮ ﺭﻭﻧﺎﻟﺪﻭ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺩﺭﯾﺎﻓﺖ ﮐﻔﺶ ﻃﻼ
ﮔﻔﺖ : ﺩﺭﯾﺎﻓﺖ ﮐﻔﺶ ﻃﻼ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺯ ﺭﻗﺎﺑﺖ ﺑﺎ ﻣﺴﯽ
ﺍﺳﺖ ﺯﯾﺮﺍ ﺷﻤﺎ ﺑﻪ ﺧﻮﺑﯽ ﻣﯿﺪﺍﻧﯿﺪ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ
ﺑﺎﺯﯾﮑﻦ ﭼﻪ ﮐﺴﯽ ﺍﺳﺖ .
می 2012
ﮐﺮﯾﺴﺘﯿﺎﻧﻮ ﺩﺭ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺑﺎ ﺳﯽ ﺍﻥ ﺍﻥ : ﻣﻦ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺯ
ﻣﺴﯽ ﻫﺴﺘﻢ . ﯾﮏ ﻓﺮﺍﺭﯼ ﺑﺎ ﯾﮏ ﭘﺮﻭﺷﻪ ﻗﺎﺑﻞ
ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ﻧﯿﺴﺖ .
ﻓﻮﺭﯾﻪ ﺳﺎﻝ 2013
ﺭﻭﻧﺎﻟﺪﻭ : ﺟﺎﯼ ﺗﻌﺠﺐ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﺷﻤﺎ ﻣﺴﯽ ﺭﺍ ﺟﺰﻭ
ﻟﮋﯾﻮﻧﺮﻫﺎ ﺗﻌﯿﯿﻦ ﻣﯿﮑﻨﯿﺪ ﺍﻣﺎ ﻣﻦ ﺣﺘﯽ ﺩﺭ ﻣﯿﺎﻥ ﺳﻪ
ﻧﻔﺮ ﺑﺮﺗﺮ ﻫﻢ ﻧﯿﺴﺘﻢ .
آگوست 2014
ﮐﺮﯾﺴﺘﯿﺎﻧﻮ ﺭﻭﻧﺎﻟﺪﻭ ﺑﺎﺯﯾﮑﻦ ﭘﺮﺗﻐﺎﻟﯽ ﺭﺋﺎﻝ ﻣﺎﺩﺭﯾﺪ ﺩﺭ
ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺑﺎ ﺷﺒﮑﻪ ﯼ ﺗﻠﻮﺯﯾﻮﻧﯽ TV1 ( ﭼﻨﺪ ﺭﻭﺯ
ﭘﯿﺶ ) : " ﺍﮔﺮ ﻣﻦ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﺴﺘﻢ ﻫﻤﻪ ﭼﯿﺰ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ
ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺑﺎﺯﯾﮑﻦ ﺟﻬﺎﻥ ﺑﮕﻮﯾﻢ ﺑﻪ ﺯﻧﺪﺍﻥ ﻣﯽ
ﺍﻓﺘﺎﺩﻡ "
Dash.Ali
08-30-2014, 03:33 PM
البته من نمیخوام تو بحث رئال بارسا دخالت کنم اما یکی از دوستامون (روکش بالش زیر سرش هم پرچم رئال ـــه :ی)
میگفت تو یه مصاحبه صحبت خبرنگارو مسی و رونالدو اینجوری بوده : (البته مصاحبه ها جداگانه بوده گویا)
خبرنگار خطاب به مسی : تو رو کی خلق کرده که این استعداد فوتبالی رو داری؟
مسی : خدای فوتبال
خبرنگار خطاب به رونالدو : از مسی پرسیده شده تو رو کی خلق کرده ، که مسی همچین جوابی داده
رونالدو : من همچین آدمی رو خلق نکردم :c:
Seraph
08-30-2014, 03:59 PM
البته من نمیخوام تو بحث رئال بارسا دخالت کنم اما یکی از دوستامون (روکش بالش زیر سرش هم پرچم رئال ـــه :ی)
میگفت تو یه مصاحبه صحبت خبرنگارو مسی و رونالدو اینجوری بوده : (البته مصاحبه ها جداگانه بوده گویا)
خبرنگار خطاب به مسی : تو رو کی خلق کرده که این استعداد فوتبالی رو داری؟
مسی : خدای فوتبال
خبرنگار خطاب به رونالدو : از مسی پرسیده شده تو رو کی خلق کرده ، که مسی همچین جوابی داده
رونالدو : من همچین آدمی رو خلق نکردم :c:
منم یه همچین چیزیو برعکس شنیده بودم :دی
بهتر نیست بری به تیم داغون خودتون برسی و توی بحث های تیم های بزرگتر دخالت نکنی ؟؟
برو داداشم ، برو با یه لیورپولی بحث کن ، اونا رقیب ِ قدیمی شما هستن
باریکلا منچستری ِ نیمه ی بالای جدول ندیده .
Arsal4n
08-30-2014, 06:04 PM
يعنى واقعا ، واقعا باور ميكنيد اين رو ؟؟؟؟؟؟؟
اين رو سايت هاى ترول ميسازن براى خنده . اصلش هم برعكس اين قضيه هست كه ساخته بودن
دقيقا مثل ترول مويس كه اومدن نقل قول ساختن : "من هيچ آگاهى ندارم چرا اينجا ( تو منچستر ) هستم "
يعنى الان ما بايد اون رو باور كنيم ؟ خيلى جالب بود اين حرف ..
King Of Darkness
08-30-2014, 08:54 PM
ﺭﻭﻧﺎﻟﺪﻭ ﻭ مسئله ﺣﻞ ﻧﺸﺪﻩ ﺍﯼ ﺑﻪ ﻧﺎﻡ ﻣﺴﯽ
ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﻣﯿﺮﺳﺪ ﮐﺮﯾﺴﺘﯿﺎﻧﻮ ﺭﻭﻧﺎﻟﺪﻭ ﺣﺴﺎﺳﯿﺖ ﺧﺎﺻﯽ ﺑﻪ ﻧﺎﻡ ﻣﺴﯽ ﺩﺍﺭﺩ . ﺍﯾﻦ ﺣﺴﺎﺳﯿﺖ ﺭﺍ ﭘﻨﻬﺎﻥ ﻧﻤﯿﮑﻨﺪ ﺑﻠﮑﻪ ﺑﺎﺭﻫﺎ ﺑﺮ ﺿﺪ ﻣﺴﯽ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﻩ ﺍﺳﺖ . ﻭﺳﻮﺍﺱ ﺭﻭﻧﺎﻟﺪﻭ ﺑﻪ ﻣﺴﯽ ﺣﺪﺍﻗﻞ ﺗﺎ ﺟﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻣﺎ ﺳﺮﺍﻍ ﺩﺍﺭﯾﻢ ﺳﺎﺑﻘﻪ ﺍﯼ 6 ﺳﺎﻟﻪ ﺩﺍﺭﺩ .
ﺩﺭ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﻣﺮﻭﺭﯼ ﺩﺍﺭﯾﻢ ﺑﺮ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪﻫﺎﯼ ﺭﻭﻧﺎﻟﺪﻭ ﺩﺭ ﺳﺎﻝ ﻫﺎﯼ ﺍﺧﯿﺮ .
ﻧﻮﺍﻣﺒﺮ 2008
ﮐﺮﯾﺴﺘﯿﺎﻧﻮ ﺭﻭﻧﺎﻟﺪﻭ ﺩﺭ
ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺑﺎ ﺍﺳﺘﺎﺩﯾﻮ ﺳﺎﺋﻮ ﭘﺎﺋﻮﻟﻮ : ﻣﻦ ﺍﻭﻟﯿﻦ ,
ﺩﻭﻣﯿﻦ ﻭ ﺳﻮﻣﯿﻦ ﺑﺎﺯﯾﮑﻦ ﺑﺮﺗﺮ ﺟﻬﺎﻥ ﻫﺴﺘﻢ . ﺍﮔﺮ
ﭼﻪ ﻧﺎﻣﺰﺩﻫﺎﯼ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﻫﻤﭽﻮﻥ ﮐﺎﮐﺎ , ﻣﺴﯽ ﻭ ﺗﻮﺭﺱ
ﻧﯿﺰ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺭﺩ ﺍﻣﺎ ﻣﻦ ﻫﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺑﻮﺩﻥ
ﻣﯿﮑﻨﻢ .
ژانویه 2009
ﻣﻦ ﺧﻮﺷﺤﺎﻟﻢ ﮐﻪ ﮔﺮﺍﻥ ﻗﯿﻤﺖ ﺗﺮﯾﻦ ﺑﺎﺯﯾﮑﻦ ﺟﻬﺎﻥ
ﻫﺴﺘﻢ . ﺍﯾﻦ 93 ﻣﯿﻠﯿﻮﻥ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﻦ ﻋﺎﺩﻻﻧﻪ ﺑﻮﺩ
( ﺍﻧﺘﻘﺎﻝ ﺍﺯ ﻣﻨﭽﺴﺘﺮ ﺑﻪ ﺭﺋﺎﻝ )
ﻓﻮﺭﯾﻪ 2011
ﺭﻭﻧﺎﻟﺪﻭ ﺩﺭ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺑﺎ ﺷﺒﮑﻪ ﯼ ﺗﻠﻮﯾﺰﯾﻮﻧﯽ Antena
3 : ﻣﻦ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺯ ﻣﺴﯽ ﻫﺴﺘﻢ .
ﺳﭙﺘﺎﻣﺒﺮ 2011
ﺩﺭ ﺑﺎﺯﯼ ﺭﺋﺎﻝ ﻣﺎﺩﺭﯾﺪ ﻭ ﺩﯾﻨﺎﻣﻮ ﺯﺍﮔﺮﺏ ﻫﻮﺍﺩﺍﺭﺍﻥ ﺩﺭ
ﺣﻤﺎﯾﺖ ﺍﺯ ﻣﺴﯽ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﻣﯿﺰﺩﻧﺪ . ﺭﻭﻧﺎﻟﺪﻭ ﺩﺭ
ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺍﯼ ﮔﻔﺖ : ﻣﻦ ﺛﺮﻭﺗﻤﻨﺪ ﻭ ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺧﻮﺵ ﺗﯿﭗ
ﻫﺴﺘﻢ ﻭ ﺑﻪ ﻣﻦ ﺣﺴﺎﺩﺕ ﻣﯿﮑﻨﻨﺪ .
ﺍﮐﺘﺒﺮ 2011
ﮐﺮﯾﺴﺘﯿﺎﻧﻮ ﺭﻭﻧﺎﻟﺪﻭ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺑﺎ ﻗﺒﺮﺱ ﮐﻪ
ﻫﻮﺍﺩﺍﺭﺍﻧﺶ ﺷﻌﺎﺭﻫﺎﯾﯽ ﺩﺭ ﺣﻤﺎﯾﺖ ﺍﺯ ﻣﺴﯽ ﺳﺮ
ﻣﯿﺪﺍﺩﻧﺪ ﮔﻔﺖ : ﻫﺮ ﮐﺴﯽ ﻓﻮﺗﺒﺎﻝ ﺭﺍ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﺩ
ﺑﺮﺍﯼ ﺩﯾﺪﻥ ﮐﺮﯾﺴﺘﯿﺎﻧﻮ ﺭﻭﻧﺎﻟﺪﻭ ﻣﯽ ﺁﯾﺪ .
ﻧﻮﺍﻣﺒﺮ ﺳﺎﻝ 2011
ﮐﺮﯾﺴﺘﯿﺎﻧﻮ ﺭﻭﻧﺎﻟﺪﻭ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺩﺭﯾﺎﻓﺖ ﮐﻔﺶ ﻃﻼ
ﮔﻔﺖ : ﺩﺭﯾﺎﻓﺖ ﮐﻔﺶ ﻃﻼ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺯ ﺭﻗﺎﺑﺖ ﺑﺎ ﻣﺴﯽ
ﺍﺳﺖ ﺯﯾﺮﺍ ﺷﻤﺎ ﺑﻪ ﺧﻮﺑﯽ ﻣﯿﺪﺍﻧﯿﺪ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ
ﺑﺎﺯﯾﮑﻦ ﭼﻪ ﮐﺴﯽ ﺍﺳﺖ .
می 2012
ﮐﺮﯾﺴﺘﯿﺎﻧﻮ ﺩﺭ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺑﺎ ﺳﯽ ﺍﻥ ﺍﻥ : ﻣﻦ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺯ
ﻣﺴﯽ ﻫﺴﺘﻢ . ﯾﮏ ﻓﺮﺍﺭﯼ ﺑﺎ ﯾﮏ ﭘﺮﻭﺷﻪ ﻗﺎﺑﻞ
ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ﻧﯿﺴﺖ .
ﻓﻮﺭﯾﻪ ﺳﺎﻝ 2013
ﺭﻭﻧﺎﻟﺪﻭ : ﺟﺎﯼ ﺗﻌﺠﺐ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﺷﻤﺎ ﻣﺴﯽ ﺭﺍ ﺟﺰﻭ
ﻟﮋﯾﻮﻧﺮﻫﺎ ﺗﻌﯿﯿﻦ ﻣﯿﮑﻨﯿﺪ ﺍﻣﺎ ﻣﻦ ﺣﺘﯽ ﺩﺭ ﻣﯿﺎﻥ ﺳﻪ
ﻧﻔﺮ ﺑﺮﺗﺮ ﻫﻢ ﻧﯿﺴﺘﻢ .
آگوست 2014
ﮐﺮﯾﺴﺘﯿﺎﻧﻮ ﺭﻭﻧﺎﻟﺪﻭ ﺑﺎﺯﯾﮑﻦ ﭘﺮﺗﻐﺎﻟﯽ ﺭﺋﺎﻝ ﻣﺎﺩﺭﯾﺪ ﺩﺭ
ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺑﺎ ﺷﺒﮑﻪ ﯼ ﺗﻠﻮﺯﯾﻮﻧﯽ TV1 ( ﭼﻨﺪ ﺭﻭﺯ
ﭘﯿﺶ ) : " ﺍﮔﺮ ﻣﻦ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﺴﺘﻢ ﻫﻤﻪ ﭼﯿﺰ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ
ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺑﺎﺯﯾﮑﻦ ﺟﻬﺎﻥ ﺑﮕﻮﯾﻢ ﺑﻪ ﺯﻧﺪﺍﻥ ﻣﯽ
ﺍﻓﺘﺎﺩﻡ "
ببخشید شایان جان ... من همینو تو اف بی دیدم که یه پسر گذاشته بود رفتم تو پیجش یه پسری هم سن من بود ... والله مسی و رونالدو هی کنار هم قرار میگرند تو مراسم بالون دیور ها چه جلو رو چه پشت مسی هیچوقت من ندیدم رونالدو همچین حرفی بزنه که من از مسی بهترم ... من کاری ندارم و اینا رو قبول نمیکنم ولی یه زمانی شایعه کردند پدر مسی پپول گرفته و کلی از اینجور چیزا ... شما خودتون قبول کردید ؟
میدونم این الان به خاطر اینه که مسی تو سه تا نبود برای بازیکن سال اروپا ( :a: ) ولی حالا نیاز نیست اینجوری رونالدو رو خراب کنید ... رونالدو مغرور ... رونالدو بدترین بازیکن جهان ولی همونطور که ما چشم نداریم مسی رو ببینیم شما هم دوست ندارید ... این دو طرفس ولی حداقل نمیایم اینجوری مصاحبه براش درست کنیم ...
اینم مصاحبه ی خود رونالدو روز قبل مراسم انتخاب بهترین های اروپا :
کــریــستیانو رونالــدو : مشکلی با مسی ندارم , رقابـــت به او جزوی از زندگی منِ !
کریستیانو رونالدو , ستاره پرتغالی رئال مادرید اعلام کرد که رابطه ی بدی با فوروارد بارسلونا لیونل مسی ندارد .
مسی و رونالدو در چند سال اخیر دنیای فوتبال در تحت سلطه گرفتند و به جرئت می توان گفت بهترین بازیکنان فوتبال مدرن هستند . آنها طی 6 سال گذشته Fifa Ballon d'Or رو بین خود تقسیم کردند و این گویا همه چیز است .
رونالدو به مارکا گفت :
" این درست نیست که بعضی ها میگن من و مسی رابطه ی بدی داریم . ما مشکلی نداریم و با هم رابطه ی فوق العاده ای داریم . "
" مث بعضی از بازیکنان دیگر من با مسی خارج از دنیای فوتبال در ارتباط نیستم . او برای تیم باشگاهی ـش و تیم ملی ـش سخت تلاش میکنه و منم همینطور . قطعاً وقتی ما در تیم های رقیب هم بازی میکنیم چنین رقابتی هم بین من و او شکل می گیرد . طبیعی است "
" رقابت با مسی جزوی از زندگی منِ . واقعاً عادیِ که مردم مارو به هم مقایسه می کنند . این اتفاق در فرمول 1 بین فراری و مرسدس هم میوفته . این موضوع از زمانی که من در منچستر هم بودم وجود داشت . "
" امیدوارم هر دویمان بتوانیم راجع به این مسائل بخندیم . ما باید این رقابت رو از طریق مثبتش ادامه بدیم و این حواشی رو کنار بذاریم . فوتبال چیز قشنگیِ و هواداران باید ازش لذت ببرن "
S.H.A.Y.A.N
09-01-2014, 05:09 AM
ببخشید شایان جان ... من همینو تو اف بی دیدم که یه پسر گذاشته بود رفتم تو پیجش یه پسری هم سن من بود ... والله مسی و رونالدو هی کنار هم قرار میگرند تو مراسم بالون دیور ها چه جلو رو چه پشت مسی هیچوقت من ندیدم رونالدو همچین حرفی بزنه که من از مسی بهترم ... من کاری ندارم و اینا رو قبول نمیکنم ولی یه زمانی شایعه کردند پدر مسی پپول گرفته و کلی از اینجور چیزا ... شما خودتون قبول کردید ؟
میدونم این الان به خاطر اینه که مسی تو سه تا نبود برای بازیکن سال اروپا ( :a: ) ولی حالا نیاز نیست اینجوری رونالدو رو خراب کنید ... رونالدو مغرور ... رونالدو بدترین بازیکن جهان ولی همونطور که ما چشم نداریم مسی رو ببینیم شما هم دوست ندارید ... این دو طرفس ولی حداقل نمیایم اینجوری مصاحبه براش درست کنیم ...
امیر جان دیگه اینکه انکار کردن نداره . مصاحبه هاش هست تو آرشیو . ویدئوهاش موجوده . بارها علیه مسی مصاحبه کرده . چه زمانی که جایزه میگیره چه زمانی که نمیگیره :59: همیشه اسم مسی رو لبش هست . برعکسش رو تا الان ندیدم که مسی علیه رونالدو مصاحبه کنه . فقط دیدم به رونالدو تبریک گفته بابت جایزه هایی که گرفته . به هرحال یه تفاوت هایی باید باشه دیگه ...
اما یه نکته جالبی که گفتی این بود که چون مسی تو 3 بازیکن برتر اروپا نبود ما اینو میگیم . نه عزیزم . مسی چند سال پیش این جایزه رو برده بود و تو تمام رای گیرهای چند سال اخیر ( بجز این فصل ) بالاتر از رونالدو بود . فصل پیش که احتمالا یادت میاد رونالدو فقط 3 رای آورد که 2 تاشم مارکا و پرتغال بود :118: رونالدو بایستی تمام سعی و تلاشش رو میکرد تا برای اولین بار مرد سال اروپا بشه .
در مورد انگیزه رونالدو برای گفتن جمله " ﺍﮔﺮ ﻣﻦ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﺴﺘﻢ ﻫﻤﻪ ﭼﯿﺰ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺑﺎﺯﯾﮑﻦ ﺟﻬﺎﻥ ﺑﮕﻮﯾﻢ ﺑﻪ ﺯﻧﺪﺍﻥ ﻣﯽ ﺍﻓﺘﺎﺩﻡ " هم باید بگم ایشون از این رنج میبره که هرگز و هرگز دستش به افتخاری در رده ملی نخواهد رسید . حداقل یکی باید از بهترین بازیکن جام شدن مسی انتقاد میکرد که تیم خودش به شکل مفتضحانه تو مرحله گروهی حذف نشده باشه . هنوز یادمون نرفته آقا کریس بجای کمک کردن به تیمش مشغول مدل مو عوض کردن بود .
بگذریم ...
در ضمن به طرفداران رئال سوسیداد هم تبریک میگم . تیمشون عالی بازی کرد .
:a: At least Di maria got a Point :a:
Seraph
09-10-2014, 08:10 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> d59.jpg
King Of Darkness
09-10-2014, 11:35 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> d59.jpg
یه ذره بزرگ شو :501: ( یادته ؟؟!! )
Seraph
09-10-2014, 11:47 AM
یه ذره بزرگ شو :501: ( یادته ؟؟!! )
:137:
من اون "بزرگ شو " رو هم به تو گفتم هم به اون بارسائیه
اون عکس گرث بیل با دامن صورتی میزاشت تو هم بر میداشتی عکس اینیستا میزاشتی میگفتی آب پرتغال
من فقط عکس رتبه تون رو گذاشتم عزیزم
کینه شتری هم میخوای بگیری ، درست حسابی بگیر !
یکم بزرگ شو خداوکیلی :دی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.