PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : × بحث و تبادل نظر بین غول های اسپانیا ×

صفحه ها : [1] 2 3 4

Arsal4n
01-03-2012, 12:49 PM
× بحث و تبادل نظر بین رئالی ها و بارسایی ها ×

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

در این تاپیک طرفداران دو تیم قدرتمند بارسلونا و رئال مادرید میتوانند بحث و تبادل نظر کنند ، در مورد بازی ها و بازیکنان صحبت کنند و...

فقط اگر مدیران ببینند که طرفداران دو تیم کوچکترین توهین یا مسخره ای را به طرفداران دیگر تیم بکند ، با او برخورد جدی خواهد شد .

با تشکر...

Arsal4n
01-03-2012, 01:01 PM
رئالی ها از وقتی گواردیولا اومد دهنشون سرویس شده.

رئال بارسلونا
6-2
2-0
2-0
1-0
(از اینجا مورینیو وارد تیمتون شد که بازم هیچی نشدید)
5-0
1-1
0-1
2-0
1-1
2-2
3-2

تا حالا هم نه تو برنابئو نه تو نو کمپ باختیم

گل های مسی از وقتی گواردیولا اومد 10 تا بوده.

گل های رونالدو 3 تا

Ð-i-R-Ť-Y
01-03-2012, 01:20 PM
بارسا با گواردیولا و رایکارد و کرایوف و .... خیــــــــــلــــــــــــ ــــی مــــــــــــــونده تا به رئال برسه ...

farzam_12
01-03-2012, 02:37 PM
چند عکس هنری از جسی ببخشید مسی(اون عکس سوم منو به شک انداخت)

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> Pepe_626590-240.jpg

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

Arsal4n
01-03-2012, 03:19 PM
میدونید مشکل شما رئالی ها چیه؟شما همتون تو گذشته هستید.میگید ما 9 بار فلان هنوز مونده به ما برسید بیشتر ازتون بردیم و ...عزیزان یک ذره بیاید تو زمان حال.اگه این طوری هست پرسپولیس هم قوی تر از استقلاله.(با اینکه این طور نیست)اگه میخواهید معیار رو گذشته قرار بدید کاملا دارید اشتباه میکنید.
من خودم قبول دارم که رئال بعد از بارسا بهترین هست.ولی اگه به بازی آخر نگاه کنید میبینید که بارسا تو برنابئو هم از رئال بهتره

r v d
01-03-2012, 08:26 PM
منم دقیقاً با حرف آرمان موافقم

درسته تو این چند سال اخیر از نظر سبک بازی و تقابل دو تیم بارسا با کیفیت تر از رئال بوده باشه ! ولی بارسا حالا حالا مونده از نظر افتخار و محبوبیت به رئال برسه .

SASAN
01-03-2012, 08:52 PM
من در این تایپیک تنها پستم است .

رئای ها بهتره حرفی نزن ، کلا سکوت کنین .

پست دادنتون هم عیب است !!!

r v d
01-03-2012, 09:02 PM
ساسان جان چرا نباید حرفی زد ؟!!!!

حالا خوبه 3-4 ساله بارسا داره بهتر از رئال نتیجه میگیره ها !!!!!!

من خودم قبول دارم که در شرایط کنونی بارسا واقعاً فرا زمینی فوتبال بازی میکنه و قابل ستایشه , ولی شما طرفدار بارسایی ها دارید به خاطر همین چند سال اخیر , کل تاریخچه و قدمت درخشان رئالی ها رو زیر سوال میبرید ! ! !

من خودم طرفدار رئال نیستم که بخوام طرفداریش رو بکنم , ولی رئال رو به بارسا ترجیح میدم !

Olympic Hero
01-03-2012, 09:39 PM
بارسایی ها به قدیم هم سر بزنید ... 11 تا یادتون میاد ؟ نه ؟ خب معلومه شما ها تازه 4 سال هست هوادار بارسا شدید :d :d شوخی کردم حالا نریزید سرم یهو ... ولی 11 تا کلا یادتون نره .

r v d
01-03-2012, 09:49 PM
بارسایی ها به قدیم هم سر بزنید ... 11 تا یادتون میاد ؟ نه ؟ خب معلومه شما ها تازه 4 سال هست هوادار بارسا شدید :d :d شوخی کردم حالا نریزید سرم یهو ... ولی 11 تا کلا یادتون نره .

چه عجب بالاخره یک جا شما ضد ما صحبت نکردی و هم عقیده درومدی با ما !!!! :d

برای یک بار هم شده حرف دل مارو زدی آقای مترجم :d

Ð-i-R-Ť-Y
01-03-2012, 10:06 PM
میانگین سنی هواداران جاستین بیبر = میانگین سنی طرفداران بارسلونا

Ronaldo
01-03-2012, 10:26 PM
میانگین سنی هواداران جاستین بیبر = میانگین سنی طرفداران بارسلونا

برای تایید این جمله ی زیبا کاری از دستم بر نیومد جـــــــــز ::

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

Arsal4n
01-05-2012, 12:23 PM
به رئالی ها بابت برد 3-2 تو برنانئو مقابل تیم 7م تبریک میگم.
به بارسایی ها هم بابت برد 4-0 مقابل تیم 5م تبریک میگم.

مسی 2 گل--------رونالدو 0 گل!

تفاوتا اینجا مشخص می شه

The Survivor
01-05-2012, 02:57 PM
الان با یه بازی تفاوت ها مشخص شد ؟!* :))

+

اوساسونا که دیگه همه دیدن بازیاشو جلوی بارسا اصن بازی نمیکنه ، فقط وایمیسه گل بخوره

رئال هم که با مالاگا بود و مالاگا هم مربیش مربی قبلی رئال قطعا شناخت داره از تیم و میدونست چیجوری باید بازی کنه

تفاوت ها اینجا مشخص میشه که یه تیمی مثل رئال بازی دو هیچ باخته رو تو 10 دقیقه میکنه 3-2 .

بله ;;)

Arsal4n
01-05-2012, 03:12 PM
با اشتباه های دفاع مالاگا البته.
نه با یک بازی مشخص نمی شه.با سبک بازی بارسا و نتیجه هایی که تو ال کلاسیکو می گیره معلوم میشه.
من یک بارم گفتم بعد از بارسا رئال بهترین هست

El Niño
01-05-2012, 05:11 PM
با اشتباه های دفاع مالاگا البته.

كه گل اول مالاگا هم همون بازيكن زد البته.

Arsal4n
01-05-2012, 05:29 PM
بالاخره 3-2 تو برنابئو زشته.حالا تو ال کلاسیکویی که در راهه(البته اگه مالاگا لولتون نکنه)میبینیم کی بهتره برای 100مین بار

Arsal4n
01-06-2012, 10:54 AM
"*رفتار رئال مادرید نشان می*دهد که این باشگاه از عدم انتخاب رونالدو در بخش بهترین بازیکن و مورینیو در بخش بهترین مربی اطمینان کامل دارد.".=))
اينو سايت ورزش ٣ نوشته.خودتونم ميدونيد كه در سطح ما نيستيد

r v d
01-06-2012, 11:05 AM
مورینهو که پارسال بهترین مربی شد :| امسال هم رقیبهای سرسختی هستند واسه پپ , که براحتی نمیتونه این عنوان رو کسب کنه !

Arsal4n
01-06-2012, 11:26 AM
مورینهو که پارسال بهترین مربی شد :| امسال هم رقیبهای سرسختی هستند واسه پپ , که براحتی نمیتونه این عنوان رو کسب کنه !

مورينيو تو اينتر واقعا خوب بود و حقش بود كه بهترين شه.ولي امسال مال پپ هست.شك نكنيد.توپ طلا هم مال مسي هست.اگر مسي نشه كه احتمالش خيلي كمه ژاوي ميشه.رونالدو اصلا شانسي نداره

bomb5
01-06-2012, 11:35 AM
رئال دفاع های بدی داره و با این دفاع جلوی بارسا شانسی نداره، فقط باید با درگیری فیزیکی بازی رو جمع کنن. به احتمال زیاد رئال لیگ رو با قهرمانی تموم می کنه و بارسا جام حذفی و باشگاههای اروپا رو.

Arsal4n
01-06-2012, 11:50 AM
احتمالا ولي هم مسي هم اينيستا گفتن كه همه ي جام هارو ميگيريم

bomb5
01-06-2012, 11:58 AM
من بعنوان طرفدار رئال می گم که تو بازی رودررو با بارسا هیچ شانسی رئال نداره، یعنی جام حذفی که 100% بهم می خورن و شاید باشگاههای اروپا رو از دست می دن (امیدوارم بارسا تو باشگاهها از یه تیمی ببازه و حذف بشه تا ما شانس داشته باشیم. لیگ ولی چون فقط یه بازی رو در رو داریم، می تونیم با برد بقیه بازی ها قهرمان بشیم.

Olympic Hero
01-09-2012, 01:33 AM
خب لالیگا از دست بارسا رفت . جام حذفی هم خودمون ازشون میگیریم . لیگ قهرمانان هم به احتمال بالای 90 یک تیم دیگه جلوشونو میگیره . اگر هم نشد اشکال نداره خودمون اوتشون میکنیم . سال های خوب بارسا داره کم کم به تاریکی میره . نوبت قوه های سپید هست .

من بعنوان طرفدار رئال می گم که تو بازی رودررو با بارسا هیچ شانسی رئال نداره، یعنی جام حذفی که 100% بهم می خورن و شاید باشگاههای اروپا رو از دست می دن (امیدوارم بارسا تو باشگاهها از یه تیمی ببازه و حذف بشه تا ما شانس داشته باشیم. لیگ ولی چون فقط یه بازی رو در رو داریم، می تونیم با برد بقیه بازی ها قهرمان بشیم.

داداش با این طرز فکر شما اصلا نمیشه به شما لقب هوادار داد من هوادار 2 آتیشه رئال نیستم ولی شک ندارم امسال سال رئال هست . داداش 100 بار هم باخته باشیم باز نباید کم بیاریم . اگه اینطوری هست باسا باید اون سال هایی که حسرت گل زدن به ما رو داشت کلا دیگه بیخیال کل کل با ما میشد ... فوتبال رو هنوز کامل نشناختی مثل اینکه .

Arsal4n
01-09-2012, 09:18 AM
والا داور 7-8 تا آفساید الکی گرفت.تاون هند واضح آخری هم که گفتن نداره.بعد بگید به نفع میگیره داور.

بعد هنوز نصف بازی ها هم انجام نشده از کجا مطمئنید که رئال ماد-*** قهرمان میشه؟جام حذفی و لیگ قهرمانان هم خوابش رو ببینید.

Olympic Hero
01-09-2012, 10:16 AM
ارسی جون لازم نیست زیاد به خودمون فشار بیاریم . بازی های رئال مقابل بقیه تیم ها ( به جزء هفته های اول ) رو دیدیم . بازی های بارسا رو هم مقابل حریفاش مخصوصا تو زمین حریفاشون هم دیدیم . شک نکن بارسا باز امتیاز از دست میده ولی رئال عمرا . چون تنها تیمی که الان میتونه رئال رو بگیره بارسا هست که اونم فعلا به رئال نمیخوره . لیگ قهرمانان هم بِدون هیچکس نمیتونه خوزه رو شکست بده مگر با اون ناداوری های معروف سال قبل که هم خودش اخراج شد هم پپه . اینو بدون خوزه استاد لیگ قهرمانان هست و تو زمین فوتبال کسی حریفش نمیشه .

کوپا دل هم من که بد منتظرم بازی با شما رو ببینم . خیلی خوشحال میشم .

پ.س : من هوادار 2 آتیشه رئال نیستم ولی از هوادار های 2 آتیشه این تیم بیشتر پشت تیم هستم و کل کل میکنم . چه وضعش هست واقعا ؟ :d

The Survivor
01-09-2012, 11:57 AM
بالاخره بعد سال ها یه اتفاقی هم برای بارسا افتاد از لحاظ داوری . :))

بازی اسپانیول هم جوری نبود که شانسی گل بزنن و شانسی مساوی بگیرن ، حتی مستحق برد هم بودن .

خاویر بود یا لوییس گارسیا یکی از اینا کلا دفاع بارسا رو ترکونده بود .

تو جام حذفی هم پیش بینی سخته ولی خب رئال این روزا آماده تره و شانسش بیشتره .

لیگ قهرمانان هم که خوراکشه مورینیو :x

Arsal4n
01-09-2012, 12:49 PM
این حرف زدناتونو بذارین برای آخر فصل.
منم میگم به احتمال 80% رئال لالیگا رو میبره ولی اونا مال بارساست

Arsal4n
01-09-2012, 12:53 PM
میخواهید اسم تاپیک رو بکنم کلکل ارسلان و رئال؟یعنی هیچ بارسایی نیست اینجا؟؟؟

bomb5
01-09-2012, 01:47 PM
داداش با این طرز فکر شما اصلا نمیشه به شما لقب هوادار داد من هوادار 2 آتیشه رئال نیستم ولی شک ندارم امسال سال رئال هست . داداش 100 بار هم باخته باشیم باز نباید کم بیاریم . اگه اینطوری هست باسا باید اون سال هایی که حسرت گل زدن به ما رو داشت کلا دیگه بیخیال کل کل با ما میشد ... فوتبال رو هنوز کامل نشناختی مثل اینکه . [/quote]

ابن تعصب دیگه. شما منطق رو کنار گذاشتید. قرار نیست من چون طرفدار رئال هستم منطق رو کنار بزارم و از رو تعصب صحبت کنم. امیدواری با واقعیت فرق داره...

Olympic Hero
01-09-2012, 02:28 PM
ابن تعصب دیگه. شما منطق رو کنار گذاشتید. قرار نیست من چون طرفدار رئال هستم منطق رو کنار بزارم و از رو تعصب صحبت کنم. امیدواری با واقعیت فرق داره...

اتفاقا اصلا تعصب نیست چون من اصلا به رئال تعصب ندارم . طرفدارش هستم ولی تعصب اصلا ندارم . طوری که بخوام به خاطرش دعوا کنم . من تنها به یک باشگاه تعصب دارم اونم یووه هست اینو خیلی ها میدونن . من فقط دارم میگم رئال تا زمانی که هوادار هایی مثل شما داره نیازی به دشمن و بارسایی نداره . چون خود شما دارید تیم رو میکوبید . اینا که سهل هست اصلا 20 بار دیگه به بارسا ببازیم نباید خودمون رو از اونا کوچیک تر بدونیم . چون شما خودت رو کوپیک بدونی تیم هم خودش رو کوپیک میدونه و نور علا نور میشه . دقیقا یه زمان هایی بود که این قضیه بر عکس بود و بارسا در حسرت برد رئال بود . اما الن قضیه فرق کرده و این یعنی فوتبال . یه روزی هم میشه بارسا دوباره میره تو حسرت برد رئال . در ضمن رئال جلو بارسا چندان دست و پا بسته هم نیست و این بازی اخر اگه بارسا شانس نداشت و اعجوبه ای مثل مارسلو تو تیم نبود حتی میتونست ببره . فینال کوپا دل ری و بازی رفت سوپـــ.ـــر کاپ هم بازی کلا دست رئال بود . شما طوری میگی انگار بارسا تیم فضایی هست و حریفاش رو همه رو منجمد میکنه . شما اگر هوادار واقعی هستید نباید از تیمتون بد بگید و تحقیرش کنید . اگرم این کارو میکنی دیگه تو جمع خود رئالیا یا تنها نه اینکه جلو بارساییا .

bomb5
01-09-2012, 03:18 PM
نظر شما محترم ولی واسه برد فاکتورهایی میخاد که رئال نداره. با این دفاع بعید می دونم. من از سال 1996 تا الان 95% بازی های رئال رو دیدم. هیچ موقع دفاع به این بدی نداشته... بله نسبت به پارسال بهتر شده ولی واسه برد کافی نیست این. من طرفدار رئال بودم هستم و خواهم بود. ولی مشکل داره . همه هم میدونن. من واقعیت پذیرم. حالا شما نظرتون اینه با نظر من فرق داره. هر دو نظر هم جای خودش. قرار نیست کسی الکی از تیم دفاع کنه خیلی بیشتر از من طرفدار باشه. طرفدار باید منطقی باشه. بارسا فضایی نیست ولی با این تیم میتونه رئال رو ببره، این واقعیت هست و ...! دید به یه قضیه از سوی آدمای مختلف متفاوته.
هرکی نظری داره ولی باید واسه نظر دیگران هم ارزش قائل بود.. موفق باشید

bomb5
01-09-2012, 03:40 PM
خورخه بالدانو انتقاد می کرد و ایرادات رو همه جا می گفت ولی الان زیدان بر عکس کار می کنه. بالدانو سالها جزئه بهترین مدیر ها بوده و کسی نمیتونه ایراد بگیره که چرا همه جا انتقاد می کرد. اون هم رئالی واقعی هست. دشمن نبود که انتقاد می کرد؛ چون رئال رو دوست داشت انتقاد می کرد. هیچ وقت سرش رو پایین ننداخت و بگه چون طرفدارم، این رئال عالیه، همه رو میبره. واقعیت رو گفت تا تیم درست بشه.

ARia1997
01-09-2012, 04:31 PM
میخواهید اسم تاپیک رو بکنم کلکل ارسلان و رئال؟یعنی هیچ بارسایی نیست اینجا؟؟؟

منو نمیبینی ؟

امضام رو دیدی چه باحاله :4:

Xtreme
01-09-2012, 08:11 PM
پپ گواردیولا مربی خیلی خوبیه ولی فقط با تیم بارسا میتونه نتیجه بگیره بخاطر اینکه تیم ملی اسپانیا رو در ترکیبش داره و تیکی تاکا رو بخوبی میتونن اجرا کنن
ولی مثلا اگه مربی تیمی مثل میلان یا اینتر یا خیلی تیم های دیگه بود مطمئنا نمیتونست موفق باشه . الان داره نون هافبک هاشو میخوره .
سال 2012 سال افت کردن اکثر ستاره های بارساست اینو مطمئن باشید

Arsal4n
01-09-2012, 08:25 PM
عزیزان یه بازی مساوی کرده این طوری میکنید

ARia1997
01-09-2012, 08:33 PM
عزیزان یه بازی مساوی کرده این طوری میکنید
آخ ببین حرف دلمو زدی !
میبینن همش میبره عصبانی شدن حالا که یه بار مساوی کردیم لجشون گرفته ! :92:

bomb5
01-10-2012, 01:14 PM
فیفا پشت شماست. فوتبال هبچ وقت بازی بارسا و چلسی نیمه نهایی باشگاههای اروپا یادش نمیره. فیفا خودشو کشت تا بارسا بره فینال. فقط مونده بود داور و پلاتینی و ... بیان برای بارسا گل بزنن.
من میگم رئال دفاعش بده ولی داوری در تمامی بازی های 2 سال اخیر 100% به نفع بارسا بوده تو بازی رو در رو. وگرنه شما ها توان برد مارو ندارید!!:4::4:

bomb5
01-10-2012, 01:20 PM
در ضمن پارسال 2-1 به سود شما شد. 2 بار بارسا برد 1 بار رئال. همچین میگید انگار 10 بار ما رو بردید:68::68:

Olympic Hero
01-10-2012, 02:14 PM
عزیز مساوی برای تیمی که این همه ادعا داره و خودش رو بهترین میدونه کمتر از باخت هم نیست . مثل اس اس که مساویش برای ما حکم باخت رو داره چون با این همه بازیکن نباید ببازه . مساوی بارسا مقابل اسپانیول به نظر من چیزی کمتر از باخت نداشت .

Arsal4n
01-10-2012, 02:27 PM
بارسلون بازي نكرد.٥ دقيقه ي آخر بازي كرد كه يك تيرك داشتن با يه پنالتي كه نگرفت داور.ولي من به عنوان يك طرفدار بارسلون ميگم كه تو اون بازي ر يد و شايد حقش باخت بود

Arsal4n
01-10-2012, 02:33 PM
فیفا پشت شماست. فوتبال هبچ وقت بازی بارسا و چلسی نیمه نهایی باشگاههای اروپا یادش نمیره. فیفا خودشو کشت تا بارسا بره فینال. فقط مونده بود داور و پلاتینی و ... بیان برای بارسا گل بزنن.
من میگم رئال دفاعش بده ولی داوری در تمامی بازی های 2 سال اخیر 100% به نفع بارسا بوده تو بازی رو در رو. وگرنه شما ها توان برد مارو ندارید!!:4::4:

آها نكنه ال كلاسيكو آخري داور به نفع ما گرفت!!تو اين ال كلاسيكو آخر همش داور به نفع شما سوت زد ولي بازم برديم تو زمينتون

اون بازي چلسي واقعا داور به نفع بارسا سوت زد قبول دارم*

bomb5
01-10-2012, 03:09 PM
بله 100% مسی باید اخراج میشد. اگه بازیکن رئال بود حتما اخراج می شد.

Arsal4n
01-10-2012, 03:46 PM
اون خطا اخراجی نداشت مخصوصا وقتی کارت داره بازیکن.

اگه این طوری حساب میکنید دیارا باید همون اول اخراج میشد.

bomb5
01-10-2012, 04:26 PM
یعنی چی کارت داشته که داشته. خطاش کارت زرد داشت %100. دیارا هم زرد داشت خطاش. تو ال کلاسیکو های پارسال هم همش به نفع بود .
پپ خودشو کشت نتونست 3 تا جام اصلی رو تو یه فصل بگیره. :4:

Arsal4n
01-10-2012, 04:28 PM
دیارا همه ی خطاهاش کارت زرد داشت که داور فقط به یکیش داد

farzam_12
01-10-2012, 11:42 PM
آقا اصلا شما بازی های سه سال اخیر بارسلونا تو نیمه نهایی های لیگ قهرمانان نگاه کنین یدونه نبوده که داور به نفع نگرفته باشه در راه خدا.
بازی با چلسی که اصلا جایی برای حرف نمیذاره.
بازی با اینتر که دیگه اخراج الکی موتا که باعث شد اینتر بازی رو تا آخر 10 دنفره دنبال کنه ولی بازم ثابت شد که بارسا بازنده سنتی اینتره.
پارسالم که در حالی که رئال داشت بهتر بازی می کرد اون اخراج شر و ور په په که کمر تیمو شکوند باعث شد که بارسلونا بازی رو ببره.

ARia1997
01-10-2012, 11:59 PM
ببخشیدا په په و مارسلو که خدای خطا هستن !
یه بازی نبوده دعوا نکنن ! اصلا مریضن این دوتا !!!

bomb5
01-11-2012, 11:25 AM
آقایان 3شنبه 28 دی جام حذفی اسپانیا. رئال با بارسلونا. بازی برگشت هم 5 بهمن.

Arsal4n
01-18-2012, 07:19 PM
خب امشبم که الکلاسیکو هست.......عزیزان به جای اینکه تو چت باکس کل کل کنن بیان اینجا :4:

به نظر من امشب شب بارساست

EmInEm
01-18-2012, 08:50 PM
این بازیم دیگه حال به هم زن شده.اونقدر مسی حال خوزه و کریستین رو گرفته که ادم دلش میسوزه براشون.خدا کنه امشب یه نیمه هم که شده مادریدی ها با برد برن رختکن برای تنوع خوبه.

bomb5
01-18-2012, 08:52 PM
میریم حال بارسایی ها رو امشب بگیریم. اگه بارسا رو ببریم یعنی فیفا، یوفا، کمیته داوران و ... رو بردیم. خداکنه داور ها بزارن:4::4:

Arsal4n
01-18-2012, 09:15 PM
آره آره شما درست ميگيد!!!اگه امسال فيفا با بارسلون بود كه تو ٣ بازي اخير بايد ٢٠ تا پنالتي ميگرفت براش.حالا امشب ساعت ٢:٣٠ چهره ي رئالي ها ديدنيه.

bomb5
01-18-2012, 09:24 PM
والا مثله اینکه بازی ها رو ندیدید. چیزی که همه دیدن داوری یه طرفه علیه رئال بوده. بهر حال بارسا و یوفا و داور .... نداریم همشون رو بگید کاتالان خیال خودتون رو راحت کنید.

Arsal4n
01-18-2012, 09:32 PM
آره.تو بازي با بتيس يه پنالتي واضح رو نگرفت داور.تو بازي با اسپانيول كه ٢٠ تا آفسايد الكي گرفت و يه هند.

ولي رئال تو بازي با مايوركا.داور يه آفسايد كه بچه ٢ ساله هم ميتونه تشخيص بده كه آفسايد نيست رو گرفت و نذاشت كه ٢-٠ شه نتيجه.اگه داور به نفع نميگرفت مطمئن باشيد نميبرديد.

The Survivor
01-18-2012, 10:10 PM
عزیزم کسی از رئالی ها نیومد بگه آفساید درست بود .

جالب اینجاست دقیقا همون توپ قبلش روی کایخون پنالتی واضح میشه و داور پنالتی نمیگیره . !

امشبم که ... :249:

Arsal4n
01-18-2012, 10:24 PM
عزيز ١:٣٠ ديگه ميبينيد بازي رو...بعد از بازي بياين حرف بزينيد :d

bomb5
01-18-2012, 10:50 PM
صدای باخت بارسا می آید همی...

Ð-i-R-Ť-Y
01-18-2012, 11:41 PM
امشب آلتینتوپ تو ترکیب اصلی میخواد 4 تا گل بزنه به بارسا ... :دی

AREF TAKER
01-19-2012, 01:49 AM
فعلا که 2-1 سوسک شدین. اونم تو استادیوم خودتون. چند دفعه باید ببریمتون تا از رو برید؟ از رو برین دیگه :4:

AREF TAKER
01-19-2012, 01:55 AM
رئالی ها هییییییییسسسسسسسسسسسسسسس !!!!! :4:

bomb5
01-19-2012, 02:05 AM
من به بارسا یی ها تبریک میگم. این رئال 100 بازی با بارسا بکنه میبازه... مورینیو قبل بازی حرف منو زد که گفت ما جام هایی رو می گیریم که بازی رو در رو با بارسا نداشته باشیم چون شانسی برا برد نداریم!!!!!!!!!.
پس ما فقط به فکر لیگ باشگاهی اسپانیا هستیم. اگه 5 تا اختلاف رو حفظ کنیم 3 تاش رو تودربی بعدی از دست میدیم میشه 2 تا اختلاف.:4::4::4:

مورینیو حیا کن رئال رها کن:4:
تیم تیم تیمم این بود تیمت *** تو تیمت:4:

AREF TAKER
01-19-2012, 02:16 AM
سایت گل-بارسلونا با این برد شیرین امشب اولین تیم تاریخ شد که هفت بازی خارج از خانه ی پیاپی را به رئال مادرید نباخته است

Arsal4n
01-19-2012, 08:10 AM

با حرکت عجیبی که په په در بازی دیشب انجام داد حتی مادریدی ها از این بازیکن پرتغالی عصبانی هستند.
به گزارش گل په په در نیمه دوم در یک صحنه استوک خود را عمدا روی انگشت مسی گذاشت تا تعجب همه را بربینگیزد.
بلافاصله بعد از بازی وین رونی مهاجم منچستریونایتد در واکنش به لگد کردن دست مسی توسط مدافع رئال مادرید گفت :" عجب احمقی است په په ! " . ملی پوش انگلیسی عصبانیت خود را در صفحه توئیترش از این طریق اعلام کرد . داور ، به آن صحنه واکنشی نشان نداد اما چند تن از بازیکنان علیه این حرکت صحبت کردند .
وقتی هم که مسی با پاس گل فوق العاده باعث شد که آبیدال توپ رو گل کنه رونی گفت "هاها این حال په په رو جا میاره"

اینم عکسی از صحنه :

ARia1997
01-19-2012, 08:45 AM
عزيز ١:٣ ٠ ديگه ميبينيد بازي رو...بعد از بازي بياين حرف بزينيد :d

ای جونم ارسی ... دیدی بردیم داداشی ؟ :4:

از اون اول مطمئن بودم میبریم تو فیس شرط بستم :10:

کاری که په په کرد هیچ حیوونی نکرده .. خدا لهنتش کنه دیگه واقعا آخر وحشیگری بود
انقدر به اسپانیای تو صفحش فهش دادیم که نگو میترکه **** ....

-----------
آمار رو هم نگاه کنید دیگه میبینید بارسا بهتر از رئاله شکی درش نیست :3:

ARia1997
01-19-2012, 08:47 AM
فعلا که 2-1 سوسک شدین. اونم تو استادیوم خودتون. چند دفعه باید ببریمتون تا از رو برید؟ از رو برین دیگه :4:

اینا هیچ وقت از رو نمیرن داداشی :15:
------------------------------------

برید خونتون با این رئالتون :4:

ARia1997
01-19-2012, 08:54 AM
قيقا 4 بار ميتونست كارت زرد يا قرمز بگيره
يه كارت زرد كه گرفت
روي صحنه ي كارت زرد پيكه هم تمارض كرد كه بايد كارت ميگرفت كه داور اشتباهي به پيكه كارت داد
روي صحنه ي فكر كنم فابرگاس كاملا تمارض كرد
روي صحنه دست مسي هم كه 120% بايد مستقيما اخراج مي شد

غیر از این وحشی اون کوئنترآو هم حرکت زشتی کرد .... :14:

SASAN
01-19-2012, 09:05 AM
قرار بود در این تایپیک نظری ندیم ، گفتم یک نظر بدم :4: !

برد د یشب بازم شیرین بود .

نیمه اول بارسا تیم برتر میدان بود موقعیت های گلش سه برار رئال بود ، ولی رئال عالی کار کرد ، در خطوط هافبک خودش و اون سیستم مورینیو رو اجرا کرد
درسته نیمه اول تا حدودی جواب داد ! به خصوص بازی زیبای لـاس دیارا .
اما این سیستم نیاز به قدرت بندی فراوان داره که فقط 45 مین جواب میده .
گل رونادو رو اشتابه پیکه بود در تقابل با رونالدو ، زیاد به پینتو اشتباه نمیگیریم .

نیمه دوم دقیقا بارسا اینقدر برتر بود که درصد مالکیت توپش شده بود بازی در مقابل یک تیم دسته سومی 75 درصد !
رئال نیمه دوم جز ضربه سر بنزما کاری نکرد .
این باخت مقصر اصلیش مورینیو بود چون واقعا باید ازش پرسید چرا لـاسانا دیارا که در این چند بازی اخیر بهترین بازیکن رئال در الکلاسیکو است رو همیشه تعویض میکنه :21:

در کل حق بارسا بود ، رئال از بازی 40 روز قبلشم در نیمه دوم ضعیف تر بود !

من به عنوان هوادار بارسا برام عادی شده بردن رئال ، یعنی الان ببازیم هم ناراحت نیستم . با این 12 هیمن برد اخیر !
بازی بعدی هم ببره رکورد کلی رو میشکونه و رئال رو میبریم زیر همه چی :272: :ی

فعلا :ی ...

bomb5
01-19-2012, 11:04 AM
بازی برگشت بارسا رو تو نیوکمپ می بریم:4::4::4: چیه خوب ماهم آرزو داریم<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (8).gif

رئال تا آخر تاریخش مدافعایی مثله مارسلو و پپه رو از یاد نمیبره!!! از نصرتی بدترن!! ولی کاش بجای این دوتا گ0 دو تا کاروالیو دیگه داشتیم.

Arsal4n
01-19-2012, 11:08 AM
بازی برگشت بارسا رو تو نیوکمپ می بریم:4::4::4: چیه خوب ماهم آرزو داریم:125:

به آرزوت احترام میذارم ولی تقریبا غیر ممکنه:4:

bomb5
01-19-2012, 11:13 AM
به آرزوت احترام میذارم ولی تقریبا غیر ممکنه:4:

خودم میدونم. :4: اینم میره کنار آرزومون قهرمانی نیوکاسل تو انگلیس با آلن شیرر:2::2::2::2:

AREF TAKER
01-19-2012, 11:53 AM
1333

خداوکیلی آمارو نیگا کن.این رئالی ها کجان تا بزنیم داغونشون کنیم؟؟؟؟؟ :4:

ARia1997
01-19-2012, 04:36 PM
نمیدونم چرا این رئالی ها جنبه ندارن ...
خب بابا زدیمتون اینم آمار ! باز میان میگن شانس آوردیم ! :14:

bomb5
01-19-2012, 04:54 PM
ما سرور بارسا هستیم:4::4::4: ما بهترینیم:4: ما امسال قهرمان لیگ و لیگ باشگاههای اروپا میشیم:4: ما از رو نمیریم:4: ما کم نمیاریم:4:

:249::249::249::249:

Arsal4n
01-19-2012, 04:57 PM
ما سرور بارسا هستیم:4::4::4: ما بهترینیم:4: ما امسال قهرمان لیگ و لیگ باشگاههای اروپا میشیم:4: ما از رو نمیریم:4: ما کم نمیاریم:4:

برای همین هست که تیم مورد علاقتو عوض کردی؟؟؟:4::4:

bomb5
01-19-2012, 05:09 PM
برای همین هست که تیم مورد علاقتو عوض کردی؟؟؟:4::4:

نه من از سال 96 بخاطر آلن شیرر و پل گاسکویین طرفدار نیوکاسل شدم تا الان. همیشه تیم اول من نیوکاسله . الانم دیدم تیم مورد علاقم که از بچگی دوسش داشتم رو بزارم وگرنه تو اسپانیا ما همیشه طرفدار رئال مادرید هستیم. حیف نیوکاسل الان شیرر و گاسکویین و ژینولا و آمئوبی و اسپید و بلیمی و گیون و ... نداره وگرنه بهتون می گفتم...:4:

El Niño
01-19-2012, 05:13 PM
رسم و رسوم عاشقی برد و باخت سرش نمیشه...

عاشق رئالییم...تا بی نهایت و فراتر از آن...

*Hala Madrid*

شعار نبود...

ARia1997
01-19-2012, 05:34 PM
من فن بارسا هستم ولی نه اونجوری که بی احترامی کنم و شرایط رو قبول نکنم
الان طرفدار بارسا کسه دیگه ای بود میگفت شانس آوردین این درست نیست به نظر من روال تو لالیگا خیلی بهتر از بارسا کار کرده

AREF TAKER
01-19-2012, 11:25 PM

booooooooooooooooooooooooooooooooo :4:

EmInEm
01-19-2012, 11:57 PM
برای اولین بار دیدم که مورینیو هیچ اعتراضی نکرد.په په و کنترایو هم با اون حرکات ضعشونو نشون دادن و مسی هم با پاس گلی که تو اون فشار داد بازم بزرگیش رو ثابت کرد.در ضمن اگه گلرای بارسا اشتباه نکنن که نمیتونید گل بزنید اخه.فرض کن کاسیاس تو بارسا بود دیگه تموم تموم بود...

ARia1997
01-20-2012, 12:10 AM
برای اولین بار دیدم که مورینیو هیچ اعتراضی نکرد.په په و کنترایو هم با اون حرکات ضعشونو نشون دادن و مسی هم با پاس گلی که تو اون فشار داد بازم بزرگیش رو ثابت کرد.در ضمن اگه گلرای بارسا اشتباه نکنن که نمیتونید گل بزنید اخه.فرض کن کاسیاس تو بارسا بود دیگه تموم تموم بود...

با این حرفت موافقم 101 درصد :4:

G-Berg Forever
01-20-2012, 09:43 AM
قصد توهین به کسی ندارم ولی خیلی بده آدم تو زمین خودش اونطوری ببازه و تازه بازیکن خودش پپه عقده ای بازی دربیاره و دست مسیو لگد کنه.:4::4:

bomb5
01-20-2012, 11:15 AM

بله اگه په په و مارسلو هم تو رئال نباشن شما نمی تونید گل بزنید:4: مسی بازیکن بزرگیه نیاز به ثابت کردن نداره:4: کاش یکی پیدا شه پیتر چک رو برای ما بیاره، کاسیاس رو بدیم بره با اون بازیش:4:

Arsal4n
01-20-2012, 04:01 PM
اگه پريروز كاسياس رو نداشتيد كه ٢٠-١ ميباختيد عزير

bomb5
01-20-2012, 04:17 PM
اگه پريروز كاسياس رو نداشتيد كه ٢٠-١ ميباختيد عزير

اتفاقا ما قبلا هم بحث کردیم در این مورد. من یکی از ایرادات رئال رو کاسیاس میدونم و یکی از ایرادات رئال خوده کاسیاس هست. گلای بدی میخوره. هرکی نظری داره:4:

ARia1997
01-20-2012, 04:55 PM
خیلیا میگن مقصر گل اول پینتو بوده .. به نظرم حرف چرتیه ! هر دروازه بانی نمیتونه همه ی توپارو بگیره

EmInEm
01-20-2012, 07:58 PM
خوب گلر خوب همه رو باید بگیره.

AREF TAKER
01-20-2012, 10:22 PM
این رئال مادریدی ها کجا رفتند؟؟؟؟

قبل از بازی خیلی گنده میومدن.

کجا رفتین؟؟؟ :4:

The Survivor
01-20-2012, 10:39 PM
همینجاییم :4: ...

موندم چی بگم دیگه واقعا خنده داره هر بازی بهترین بازیکن رئال " لاس " تعویض میشه .

واقعا خنده داره .....

bomb5
01-20-2012, 10:41 PM
:249::249::249::249:بزن به افتخار رئال همیشه قهرمان اون کف قشنگه رو!:4::4: ماهستیم، هیچ جا نمیریم همین جا هستیم:4:

بارسای ضد فوتبال:4:
بارسا یوفا فیفا داور پیوندتان مبارک:4:

Arsal4n
01-20-2012, 11:11 PM
:249::249::249::249:بزن به افتخار رئال همیشه قهرمان اون کف قشنگه رو!:4::4: ماهستیم، هیچ جا نمیریم همین جا هستیم:4:

چي بگم والا...آخه دلبندم اگه تو اين فصل فيفا با ما بود كه تو اين بازي په په بايد ٧ ماه محروم ميشد كه.عزيزان رئالي تنها كري كه براشون مونده بود رو از دست دادن(تعداد برد)حالا دارن بهونه هاي تخ.مي ميارن

reza9292
01-21-2012, 09:59 AM
مورینیو ضد فوتباله که انگشتشو کرد تو چشم مربی بارسا

بد بخت مربی بارسا از همین غم مریض شد

په په ضد ه فوتباله که دسته مسی رو لگد میکنه

AREF TAKER
01-21-2012, 01:24 PM

دادا ما شما رو بارسلونایی حساب میکنیم.پس نظرات شما در رابطه رئال مادرید زیاد جدی نیست.ادامه بده

AREF TAKER
01-21-2012, 01:26 PM
همینجاییم :4: ...

موندم چی بگم دیگه واقعا خنده داره هر بازی بهترین بازیکن رئال " لاس " تعویض میشه .

واقعا خنده داره .....

یعنی گیر شما همون یک بازیکنه دیگه؟

دادا این بنا از اول کج رفته بالا

Ghost OF Sparta
01-21-2012, 05:14 PM
آقای Farzam_12دفعه ی دیگه عکس سر مسی رو نذار رو تن خودت!!!!!!خجالت داره

bomb5
01-21-2012, 08:11 PM
:249:چهره بارسایی ها بعد از بازی برگشت دیدن داره:4: میبینم که دارن اینجا با هم گریه می کنن:249:

Arsal4n
01-21-2012, 08:16 PM
:249:چهره بارسایی ها بعد از بازی برگشت دیدن داره:4: میبینم که دارن اینجا با هم گریه می کنن:249:

من یه سوال ازت دارم.میگم چرا تو خیال زندگی میکنی؟بیدار شو

AREF TAKER
01-21-2012, 08:24 PM

:171:

bomb5
01-21-2012, 08:26 PM
من یه سوال ازت دارم.میگم چرا تو خیال زندگی میکنی؟بیدار شو

تخیل کجا بود!!! وقتی باختید گریتون گرفت ، خودم بهتون دلداری میدم. :4: فکر کنم اینبار 4 تا بزنیم:4::4: پرچم بالاست:249:

Arsal4n
01-21-2012, 08:27 PM
تخیل کجا بود!!! وقتی باختید گریتون گرفت ، خودم بهتون دلداری میدم. :4: فکر کنم اینبار 4 تا بزنیم:4::4: پرچم بالاست:249:

منتظریم...فقط وقتی بردیم همچنان ببرمت :274:

SASAN
01-21-2012, 11:02 PM
به هر حال هر کسی در 13 بازی اخیر 12 بار شکست بخوره ، جنون پیدا میکنه

زیاد جدی نگیرید :1:

bomb5
01-21-2012, 11:28 PM
به هر حال هر کسی در 13 بازی اخیر 12 بار شکست بخوره ، جنون پیدا میکنه

زیاد جدی نگیرید :1:

شما چطوی حساب کردید که میگید در 13 بازی اخیر 12 بار باخته رئال؟ فصل پیش کلا 2 بار بارسا رئال رو برد، این فصل تا الان 3 بار. شما بگو 7دیگه کجا بوده؟؟ مساوی های بارسا رو هم برد حساب می کنید؟؟ :4:

SASAN
01-21-2012, 11:44 PM
اشتباه شد :ی

منظورم این بود 13 بار اخیر که بازی ها مساوی نشده .

12 بار اخیرش بارسا برده .

1 بار هم رئال :ی

bomb5
01-21-2012, 11:54 PM
اشتباه شد :ی

منظورم این بود 13 بار اخیر که بازی ها مساوی نشده .

12 بار اخیرش بارسا برده .

1 بار هم رئال :ی

آهان:4: این همه بردید تازه برداتون مساوی شده با رئال!!!:4: ای روزگار:4:
یادمه رئال یه زمانی 20 سال تو خونه بارسا پیروز نشده بود ولی بلاخره پیروز شد.(اون گل استثنایی زیدان) بزودی بارسا رو نابود می کنیم. پرچم ما بالاست:249::249::249:

The Last Outlaw
01-22-2012, 11:45 AM
به قول جاوداني :
شايد بايد منتظر يه نسل ديگه باشيم كه بياد بارسا رو شكست بده.اين نسل به نظر نميرسه بتونه بارسا رو شكست بده!

Arsal4n
01-22-2012, 11:55 AM
یادمه رئال یه زمانی 20 سال تو خونه بارسا پیروز نشده بود ولی بلاخره پیروز شد.(اون گل استثنایی زیدان) بزودی بارسا رو نابود می کنیم. پرچم ما بالاست:249::249::249:

مساوی شدیم ولی 5 شنبه بیشتر میشه تعداد بردامون البته اگه داور درست کارت بده و کمک داورا هی آفساید الکی نگیرن

reza9292
01-22-2012, 12:01 PM

زیدان تموم شد از این رونالدو بی عرضه هیچ کاری بر نمیاد جز گریه کردین

الان در حال حاضر هیچ تیمی نمیتونه بارسا رو شکست بده مگر اینکه این یارو کروش یه کاری کنه ایران قوی بشه یه بازی دوستانه بزنیم لتو پارشون کنیم

Olympic Hero
01-22-2012, 03:42 PM
میدونم ربطی نداره . ولی بچه ها اصرار کردن ما هم میزاریم دیگه . فقط خواهشا به ما حمله نکنیدا :4::4:

:4::4:

bomb5
01-22-2012, 04:11 PM
به قول جاوداني :
شايد بايد منتظر يه نسل ديگه باشيم كه بياد بارسا رو شكست بده.اين نسل به نظر نميرسه بتونه بارسا رو شكست بده!

:249:نیاز به نسل بعدی نیست، همین بازی برگشت بارسا رو در نیوکمپ شکست میدیم:4: یه تنه جلوی این همه بارسایی وایسادم:4::249:

bomb5
01-22-2012, 04:15 PM
زیدان تموم شد از این رونالدو بی عرضه هیچ کاری بر نمیاد جز گریه کردین

الان در حال حاضر هیچ تیمی نمیتونه بارسا رو شکست بده مگر اینکه این یارو کروش یه کاری کنه ایران قوی بشه یه بازی دوستانه بزنیم لتو پارشون کنیم

اتفاقا رونالدو خوبه رئال دفاع نداره. آخرین باری هم که گریه کرد فکر کنم جام جهانی بود که مصدوم شد. جام جهانی 2006 رو میگم.:4:

EmInEm
01-22-2012, 04:20 PM
طرفدارای مادرید کلا رویایی فکر میکنن.باز هم میبازن و باز هم رویایی فکر میکنن و ...

Arsal4n
01-22-2012, 05:30 PM
وقتی مربیتون این طوری هست که با بازکنایی که اگه نبودن 20 تا میخوردید میخواد دعوا کنه دیگه بقیش ضایع هست دیگه...

عکس تو کافی شاپ رو ببینید.فقط نترسید که شب خوابش رو ببینید :4:

SASAN
01-22-2012, 05:39 PM
دوستان وقتی این بخش دایر شد ، شرط اولش این بود دوستان ادب رو رعایت کنند

تا کل کل سالم تا اخر باقی بمونه .

پس لطفا با رعایت ادب در کل کل کاری کنین که این جور تایپیک ها همیشه بمونه

پست اون دو عزیز هم عدم تایید شد !

فعلا ...

El Niño
01-22-2012, 05:53 PM
دوستان وقتی این بخش دایر شد ، شرت اولش این بود دوستان ادب رو رعایت کنند

تا کل کل سالم تا اخر باقی بمونه .

پس لطفا با رعایت ادب در کل کل کاری کنین که این جور تایپیک ها همیشه بمونه

پست اون دو عزیز هم عدم تایید شد !

فعلا ...

ساسان مگه بخشا هم شرت ميپوشن.:4:

ساسان : اشتباه تایپی بود :ی

bomb5
01-22-2012, 06:12 PM
بازی 4 شنبه مساوی میشه!!:4:
ما پرچممون رو میاریم پایین:2: چون میبینم هرکی از راه میرسه هرچی میخاد میگه و ادب رو رعایت نمیکنه:2: منم تحمل جوابای بی ادبی اونا رو ندارم , و باید جواب بدم. من از این قسمت کنار میکشم.:249::1:

Arsal4n
01-22-2012, 06:21 PM
بازی 4 شنبه مساوی میشه!!:4:
ما پرچممون رو میاریم پایین:2: چون میبینم هرکی از راه میرسه هرچی میخاد میگه و ادب رو رعایت نمیکنه:2: منم تحمل جوابای بی ادبی اونا رو ندارم , و باید جواب بدم. من از این قسمت کنار میکشم.:249::1:

حالا ناراحت نشو شما!!این رفیق ما بچگی کرد :4:

Arsal4n
01-23-2012, 11:50 PM
خب دیشب مسی هت تریک تماشایی کرد.به بارسایی ها تبریک میگم

دو گل رونالدو از رو نقطه پنالتی که کاکا و اوزیل گرفته بدن رو هم تبریک میگم :10:

reza9292
01-24-2012, 08:29 AM
جلسه اضطراری در کمپ کهکشانی ها؛ مورینیو در فکر شناسایی جاسوس رئال

این گزارش دقایقی پیش روی وب سایت خبری روزنامه مارکا قرار گرفته و به نظر می رسد که مورینیو دراین جلسه به شاگردانش اعلام کرده که عاملی که این خبر را به رسانه ها درز داده شناسایی خواهد کرد. آقای خاص اعلام کرده که اگر این فرد را قبل از بازی با بارسا شناسایی کند، او را از حضور در بازی بعدی تیمش محروم خواهد کرد. آقای خاص به شاگردانش گفته که این رفتارها به نفع تیم نیستند

........................

اینا با خودشون هم درگیرن

AREF TAKER
01-24-2012, 10:57 AM
اینقده بدم میاد به این یارو میگن آقای خاص :31::31:

Arsal4n
01-25-2012, 05:08 PM
خب امشب دوباره بازی دارن...ولی فرقش این هست که تو زمین بارسا هست.یعنی اگه تو برنابئو 2 3 تا میخورید اینجا منتظر 5 6 تا باشید

MAMAD
01-25-2012, 05:20 PM
اینکه بازیکنای بارسا با شیوه خاص خودشون(فوتبال فردا)بازیی میکنن شکی درش نیست که مدیون مربیان قدیمترش هست اما اینکه مورینیو با گواردیولا کدوم دانش فنی بیشتر دارن معلومه که کی رای میاره
بنظرم مورینیو بالاتره
مشکل رئال مقابل بارسا , مسی و ژاوی نیست یا هرکس دیگه اونا تاثیر دارن اما سبک بازی بارسا هستش که تک هستش و فعلا حریف نداره

Django
01-25-2012, 06:11 PM
دادا منظورت از اینکه بارسا فوتبال خوب خودشو مدیون مربیان قدیمیترش هست چیه حتما دورانی رو میگی که رئال پیشتاز بود و بارسا حرفی واسه گفتن نداشت یعنی گواردیولا که تو 2011 بهترین مربی انتخاب شد پشم بود به نظر من مورینیو باید دانش فنی خودشو تو این شرایط نشوت بده نه با اینتری که اونموقع سری a تو خواب عمق فرو رفته بود و تیم هایی مثل رم ، میلان و یووه هنوز تو افت بودن مورینیو کسی هست که باید حتما بازیکنای بزرگ زیر پاش باشه و بدون اونا هیچی نیست با این که من طرفدار رئال هستم اصلا با مورینیو موافق نیستم رئال با مورینیو هم به جایی نمیرسه :12::12::12:

S.H.A.Y.A.N
01-25-2012, 08:54 PM
حيف كه بازي دير شروع ميشه ما هم خوابمون مياد !
در هر صورت برد بارسا رو پيشاپيش به طرفداراش تبريك ميگم .
در ضمن اونايي كه بازي رو ميبينن جاي ما رو هم خالي كنن .

EmInEm
01-25-2012, 09:08 PM
مورینیوی مغرور حقشه که از بارسا ببازه.وقتی توی انتخاب بهترین مربی سال فرگوسن با اون همه عظمت میره تو مراسم شرکت میکنه و برای گواردیولا دست میزنه اما اقای به اصطلاح خاص حتی شرکت هم نمیکنه و بازیکنش کریستین هم همینکارو نسبت به مسی انجام میده پس حقشه.غرور همه رو میزنه زمین.مگر پینتو تو گل باشه بلکه کریس بتونه گل بزنه اصلا روش میشه بگه من به پینتو گل زدم.xavi به خاطر اینکه یه بچه رو سهوا ناراحت کرده بود توی برنامه زنده رسما ازش معذرت خواهی کرد اما کریستین هر روز فقط اخبار مد و تجاوز و...اینا ازش میرسه.بازیکنای بارسا با این همه افتخار هنوز دنبال بازی زیبان اما مورینیو با گذاشتن افرادی مثل په په روح فوتبال رو کثیف کرده.

ARia1997
01-25-2012, 09:16 PM
مورینیوی مغرور حقشه که از بارسا ببازه.وقتی توی انتخاب بهترین مربی سال فرگوسن با اون همه عظمت میره تو مراسم شرکت میکنه و برای گواردیولا دست میزنه اما اقای به اصطلاح خاص حتی شرکت هم نمیکنه و بازیکنش کریستین هم همینکارو نسبت به مسی انجام میده پس حقشه.غرور همه رو میزنه زمین.مگر پینتو تو گل باشه بلکه کریس بتونه گل بزنه اصلا روش میشه بگه من به پینتو گل زدم.xavi به خاطر اینکه یه بچه رو سهوا ناراحت کرده بود توی برنامه زنده رسما ازش معذرت خواهی کرد اما کریستین هر روز فقط اخبار مد و تجاوز و...اینا ازش میرسه.بازیکنای بارسا با این همه افتخار هنوز دنبال بازی زیبان اما مورینیو با گذاشتن افرادی مثل په په روح فوتبال رو کثیف کرده.
ببین دوست من!!!

تموم حرفای دل منو زدی .. دمت گرم واقعا همینه !

SASAN
01-25-2012, 09:18 PM
به دلیل اینکه 8 صبح امتحان داریم .

بازی رو به صورت هایلایت دانلود میکنیم .

به نظر خودم بارسا 4-0 میتونه ببره .

Arsal4n
01-25-2012, 09:23 PM
به دلیل اینکه 8 صبح امتحان داریم .

بازی رو به صورت هایلایت دانلود میکنیم .

به نظر خودم بارسا 4-0 میتونه ببره .

حیفه:4:...ولی هایلایت هاش رو بذار برای دانلود

Arsal4n
01-25-2012, 09:46 PM
تا دقایقی دیگر عازم خانه دوست رئالی میشویم :4:

ARia1997
01-26-2012, 12:55 AM
تبریک میگم به بارساااااااااااااا نیمه اول 2 - 0 ... یعنی رئالیا دیگه برین دیگه خودتون با پای خودتون استعفا بدین و برین

پدرووووووووووووووووووو
دنی آلوزززززززززززززززز

بعدی کی میتونه باشه؟ :8:

Arsal4n
01-26-2012, 01:02 AM
٥ تا بسه؟
تعارف نكنيد اصلا .اگه بخواهيد ميگم بيشتر بزنه

The Phenom
01-26-2012, 02:07 AM
زشته بچه خجالت بکش

این حرفا چیه داری میزنی

این وقت شب به جای اینکه بخوابی داری ملتو مورد عنایت قرار میدی:4:

Arsal4n
01-26-2012, 02:25 AM
عزيزان رئالي...بگيريد بخوابيد و دعا كنيد كه تو خوابتون كابوسي به نام بارسا نباشه.بهونه الكي هم نياريد.اگه اين طوري يه بايد ١١ تاتون قرمز ميگرفت.سانچس رو ٢ بار زدن تو محوته جريمه..اگه بخواهيد بازم ميگم ولي دير وقته بريد بخوابيد.

bomb5
01-26-2012, 02:25 AM
دوستان بازی 2-2 شد. ولی به دور از هر نوع طرفداری ای رئال عالی بود . 2 پنالتی رو داور نگرفت. گل صحیح رو اشتباه رد کرد. الکی اخراج کرد و هزاران خطای و اوت بسود بارسا. هنوز هم فوتبال دارای مافیا است که فعلا دور بارسا می چرخه. این بازی هم دسته کمی از بارسا - چلسی تاریخی نداشت. رئال ما رو رو سفید کرد.
بارسا تو 20 دقیقه آخر فقط زیر توپ میزد و اگه داور با سوتایی که میزد و به نفع گیریهاش نبود گل سوم رو میخورد. <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> Madrid.png
داور هرکاری تونست کرد تا بارسا بازنده نشه. سالها بعد از علت این برد و چه کسانی پشت این برد بودن خبر دار میشن مردم.

Olympic Hero
01-26-2012, 03:03 AM
نیمه اول 1 دقیقه وقت اضافی - گل بارسا : دقیقه 48 / نیمه دوم 3 دقیقه وقت اضافی - سوت پایان 2:45

تو هر دو وقت اضافی هم بازی متوقف بود ولی داور بازی تو نیمه اول بازی رو ادامه میده تو نیمه دوم سوت میزنه .

در ضمن خطای اول لاس اصلا کارت نداشت . ولی دومی داشت . پس الکی جو اخراج ندید . گل راموس هم 100 درصد سالم بود چون فقط پرید رو هوا . اگه این کار رو روی گلر انجام میداد یه چیزی اما آلوس چون دفاع بود اصلا خطا نبود . اخراج راموس هم که هیچی نگم بهتره .....

به بارسا تبریک میگم .

Arsal4n
01-26-2012, 10:51 AM
نیمه اول که آقای کاسیاس جو گرفته بودشون دیدید جی کار کردن که.بعد یه خطا دم محوته شده بود.
نیمه دوم توپ دست پینتو بود.
رئال تو 180 دقیقه 45 دقیقه آخر تونست بهتر بازی کنه اونم به دلیل اینکه بارسلون مغرور شد بازی نکرد.ولی بقیش بارسا بهتر بازی کرد

SASAN
02-09-2012, 02:14 PM
تایپیک باز شد .

امیدوارم این بار شاهد توهین و فوحـش های دوستان به هم نباشیم .

فعلا ...

Arsal4n
02-09-2012, 02:25 PM
با تشکّر از ساسان جان.مم به عنوان شروع کننده ی تاپیک امیدوارم عزیزان از حد نگذرن:4:

bomb5
02-09-2012, 02:41 PM
:249::249::249::249:پیشاپیش قهرمانی رئال در لیگ اسپانیا رو تبریک میگم.:4:

Arsal4n
02-09-2012, 02:51 PM
:241::241::241::241::241::241:پیشاپیش قهرمانی بارسا رو در Copa Del Rey و Champions League تبریک میگم

bomb5
02-09-2012, 02:54 PM
پیشاپیش قهرمانی بارسا رو در Copa Del Rey و Champions League تبریک میگم

جام حذفی رو شاید ببرید ولی جام باشگاهها رو هرگز. مگه اینکه این دفعه خوده بلاتر و پلاتینی بیان براتون گل بزنن و قهرمانتون کنن.

Arsal4n
02-09-2012, 03:37 PM
منتظر روزی که قهرمان میشیم هستم...چه شود اون روز در انجمن

DOST
02-09-2012, 08:56 PM
منتظر روزی که قهرمان میشیم هستم...چه شود اون روز در انجمن

منم منتظر قهرمانی بارسا هستم حتی از الان دارم شش گانه جدیدی رو تصور میکنم واسه گورادیولا

The Survivor
02-12-2012, 09:40 PM
چه خبر از دوستانِ بارسایی ؟! :))

Arsal4n
02-12-2012, 09:45 PM
سلامتی.با غرور اینجا هستیم.چون گل میزنیم داور الکی آفساید میگیره و...وقتی حقمون برد هست اصلا ناراحت نیستیم.

The Survivor
02-12-2012, 09:50 PM

کاملا مشخصه ...!

The Survivor
02-12-2012, 09:51 PM
صحنه ی اول مربوط به گل دوم بارسا هستش ...

این قوانین آفساید هستش :

"...تنها در موقعیت آفساید قرارداشتن بازیکن،آفساید تلقی نمی شود مگر: 1.در بازی دخالت کند. 2.برای حریف ایجاد مزاحمت نماید. 3.با بودن در آن وضعیت منفعتی کسب نماید..."

مورد 2 به شما به این عکس شباهت نداره ؟! :)

Arsal4n
02-12-2012, 09:55 PM
بله مشخصه
امشب حواستون به لوانته باشه نبازید :4:

Olympic Hero
02-12-2012, 10:09 PM
بارسایی ها حالا میفهمید ما فصل های قبل چی میکشیدیم :4: تازه ما هم تو لالیگا و هم تو اروپا میکشیدیم .. صبر کنید اروپا هنوز مونده :4: البته اگه عمو پلاتینی و عمو اشتارک بزارن :4:

Ð-i-R-Ť-Y
02-12-2012, 10:13 PM
دوستان بارسایی سوراخ موش خریدن فعلاً .. :دی

Arsal4n
02-12-2012, 10:14 PM
بدون تعصب میگم.بارسلونا تیم های قوی رو لوله میکنه ولی نمیدونم چرا تیم های متوسط رو نمیتونه ببره,نمیذارن ببره...

Olympic Hero
02-12-2012, 10:22 PM
ارسلان جون رئال هم دقیقا پارسال اینطوری بود . یاد آ.ث میلان بیفت که با وجود گتوزو و پیرلو جلو رئال لوله شد . اما شخصی به اسم اشتارک تو نیمه نهایی و جلو بازی با بارسا سرِ رئال رو برید . ولی امسال دیگه رئال مخصوصا خوزه نمیزارن ناداوری جلوشون رو بگیره ...

Arsal4n
02-12-2012, 10:26 PM
به عنوان یک تماشاچی میگم که باید داوری اسپانیا عوض شه.من با این که بارسایی هستم ولی میگم که لا لیگا ت*می ترین لیگ اروپاست.

Arsal4n
02-13-2012, 06:02 AM
من بازي رو نديدم ديشب.اگه واقعا حق بازيكن لوانته بود كه دقيقه ٤٤ كارت قرمز بگيره و خطاش پنالتي بود من تبديك ميگم به رئالي ها

bomb5
02-13-2012, 10:21 AM
با این روند اختلاف رو به 20 می رسونیم:4:

Olympic Hero
02-13-2012, 10:28 AM
اصلا از بچه ها راضی نیستم . رونالدو فقط 3 گل زد ؟ فقط یه دونه از راه دور ؟ کریس حداقل هر بازی باید 3-4 تا شوت از راه دور بکوبه تو گل . اختلافمون هم خیلی کمِ .. باید برسونیمش به بالای 16 تا توی نیوکمپ بارسایی ها واسمون تونل افتخار بزارن تا تلافی این چند سال نا حقی رو در بیاریم :4: ولی تصور کن تونل افتخار بزنن مسی برای کریس دست بزنه :8: :8: :4:

پ.ن : حال میکنم مسی بدون ژاوی و اینیستا 2 تا دریبل هم نمیتونه بزنه از اینور کریس داره هر بازی گل میکاره :8: توپِ طلا به برنابئو خوش اومدی ( کفش طلا هم که از قبل رزو شده ) :8: :8:

SASAN
02-13-2012, 10:36 AM
بدون تعصب میگم.بارسلونا تیم های قوی رو لوله میکنه ولی نمیدونم چرا تیم های متوسط رو نمیتونه ببره,نمیذارن ببره...

انگیزه بازیکنان است . بارسا از اول فصل مشخص بود انگیزنه نداره .
چرا ؟ چون وقتی سه فصل پشت هم انواع جام هارو ببری زده میشی .
الان همه این بازیکنان از جام زده شدن .

وقتی مقابل یک تیم قوی بازی میکنن . انگیزه دارن .
مثلا جلوی رئال . چون میدونن رئال در بعضی مواقع هم سطحشون است و جلوتره ازشون . انگیزه بازی کردن دارن .
ولی وقتی تو نیوکمپ نیمه اول 2-0 جلو افتادن . نمیه بودم به خاطر بی انگیزگی ول دادن بازی رو .

همچی بستگی به انگیزه تیمی داره . بارسا انگیزه نداره برای بازی ها . این مشهوده .
در لیگ قهرمانان اگر به تیم های ضعیف تر بخوره این مشکل براش بیشتر پیش میاد .

فعلا ...

Arsal4n
02-15-2012, 12:55 AM
بعضي از رئالي هاى اينجا ميگفتن بارسا ميبازه امشب :))

Olympic Hero
02-15-2012, 03:34 AM
خب ارسی اون واس کل کل بود :4: وگرنه معلوم بود بارسا میبره :4: بعضی چیزا فقط واس کل کل هست و ساخته ذهن پر از آشوب هست ... تو جدی نگیر :4:

SASAN
02-15-2012, 08:57 AM
کل کل و عشق به یک تیم ، همیشه ادم رو از واقعیت دور میکنه

مثل این میمونه ارمین چندین فصل است میگه لیورپول امسال قهرمان

جزیره میشه و منچستر صقوط میکنه به دسته 2 :21:

Arsal4n
02-15-2012, 01:49 PM
میدونم خواستم جو بدم :4::4:

Arsal4n
03-08-2012, 12:48 AM
خب امشب مسی کاری کرد که رونالدو تو خواب هم نمیتونه بکنه
5 تا گل زد.یکی از یکی قشنگ تر...تبریک میگم به بارسا.ا

farzam_12
03-08-2012, 09:13 AM
[QUOTE=Arsalan2;221693]خب امشب مسی کاری کرد که رونالدو تو خواب هم نمیتونه بکنه
5 تا گل زد.یکی از یکی قشنگ تر...تبریک میگم به بارسا.ا

[/QUOTE

یواش!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!وایسا با هم بریم.حالا انگار کدوم تیمی رو برده:4:تیم پنجم جدول بوندس لیگا رو زدن انقدر فخر فروشی نداره که داداش من.به قول ما رشتیا ((بمَرده تیمَ))بردید حالا واسه میای پزشم میدی:13:.بعدشم معیار ما سنجیدن رونالدو و این مردک مسی نیست.از اونجا که آمارشون تو لالیگا همه چیو مشخص می کنه ما زیاد به این چیزا کار نداریم حالا هر چقدر شما دوست دارین داد بزنین مسی بهتره تو طرفدارای رئال کی براش مهمه؟؟؟

Arsal4n
03-08-2012, 09:22 AM
به تیمی این طوری گل زد که بایرن مونیخ رو چند روز قبلش 2-0 برده بود.اگه میگید تیم ضعیفی هست چرا با زسکا مسکو که مردم نمیدونن از کدوم گوری اومده مساوی کردید؟؟؟ بهدش هم ما داریم راجع به چمپیونز لیگ حرف میزنیم نه لالیگا.به قول ساسان بارسا برای گرفتن لالیگا انگیزه نداره دیگه.اگه انگیزه داشت که الان روتون نمیشد بیاین این ورا.(همه ی این حرفا دوستانس:4:)

bomb5
03-08-2012, 10:20 AM
لالیگا رو که از دست دادید. لورکوزن اگه به رئال میخورد 10 تا میخورد!!! :249::249:

farzam_12
03-08-2012, 10:42 AM
من موندم شوخی می کنی یا داری راست میگی!؟زسکا موسکو هیچکی نمیشناسه!اگه منظورت از مردم خودتی دیگه حرفی ندارم:15:ولی این رو هم بگو که الان زمستونهو روسیه هواش خیلی سرده و بازی کردنم توش دیگه خدا میدونه.انگار یادت رفته همین بارسات یکی دوسال پیش تو روسیه زور از راببن قازان(تیم علیزضا حقیقی:4:)مساوی گرفت.
بعدشم درمورد انگیزه بارسلونا تو لالیگا و از این حرفا فقط اینو میگم:خوبه حالا انگیزه نداره خودشو مربیش دارن خودشونو پاره می کنن تو لالیگا تا ببرن اگه داشتن دیگه چی کار میکردن.

Arsal4n
03-08-2012, 12:47 PM
ترجیح میدم جوابتون رو ندم چون ساسان خط خطیم میکنه!!!!!!!:4:

Arsal4n
03-22-2012, 10:30 AM
خوب تو 4 روز 4 امتیاز از دست دادید و تنها جامی که میتونستید بگیرید رو هم همینطور...:4::4:

فاصله همچنان کمتر خواهد شد :241:

Scofield
03-22-2012, 10:39 AM
بــاو اين رئـالي هــا به بــاختن عــادت كردن !!!

بــازي برگشت ال كــلاسيكو هــم مي بازن !!!

TORNADO
04-08-2012, 07:06 AM
دیشب بازی بارسا چیزی که منو بیشتر از برد 4-1 و یا حتی زدن 2 گل توسط مسی خوشحال کرد این خط و نشون مسی رو به دوربین برای کریس رونالدو بود

حرکت استثنایی مسی که چهار تا بازیکن رو جا گذاشت رو هیچ وقت فراموش نمی کنیم

و هم چنان............... :241:

Scofield
04-08-2012, 12:29 PM
مســي و ركوردي تــازه :

" مســي تنهــآ بازيكن در 40 ســال اخير بوده كه در يك فصل 60 گــل زده "

MAHDIRKO
04-08-2012, 02:50 PM
من نمیدونم این رئال ها چقدر رو دارن اخـــــه@واقعا که
چند بار اخه یه تیم میتونه ببازه بازم انقدر رو داشته باشه
یه عکس هم که نشون دهنده روحیات ستاره رئالی ها هست خوب دقت کنید::

:21::21:

farzam_12
04-08-2012, 08:25 PM
اول حرفمو با یه عکس شروع می کنم

دیّوما از طرفدارای بارسا یه خواهش داشتم که به این نظرات لطیفه مانندتون ادامه بدین چرا که با عث دلخوشی ماست(شوخی می کنم یه موقع ناراحت نشین).
از آنجا که دوست عزیز بارساییمان عکسی از جزئیات کریس گذاشتن من هم این عکس هارا میگذارم تا جواب کوبنده ای به این عکس بدهم:21:

(<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
(<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

Scofield
04-08-2012, 08:30 PM
چــرا كم مياريد اينـآ رو ميذاريد ؟!

مســـي داره ركــورد ميزنه رونالدو چي .......

ĜЁЙЗЯĂŁ
04-08-2012, 08:49 PM
مهدی ار کی او @ : عزیزم , بزرگه چی کارش کنه !؟ :3:

جم کنید باو :4: فعلا که عقبین تو لیگ , سی یو فینال لیگ قهرمانان :1:

فعلا که لیگ دسته رئال ــه ,لیگ قهرمانان هم که شانسشون مساوی ــه [:

Olympic Hero
04-08-2012, 09:35 PM
مســـي داره ركــورد ميزنه رونالدو چي .......

کریس رونالدو رکورد نمیزنه ؟ کی سریع ترین بازیکن تاریخ لالیگا شد که به 100 گل تو باشگاش رسید ؟ کی رکورد بیشترین گل و پاس گل توی یک فصل رو شکوند ؟ کی رکورد بیشترین گل در یک فصل لالیگا رو شکوند ؟ کی در یک قدمی رسیدن به رکورد گلزنی به تمام باشگاه های لالیگا هست ؟ کل کل میخوایید بکنید همهی جوانب رو بررسی بکنید خواهشا ....

MAHDIRKO
04-08-2012, 10:31 PM
کریس رونالدو رکورد نمیزنه ؟ کی سریع ترین بازیکن تاریخ لالیگا شد که به 100 گل تو باشگاش رسید ؟ کی رکورد بیشترین گل و پاس گل توی یک فصل رو شکوند ؟ کی رکورد بیشترین گل در یک فصل لالیگا رو شکوند ؟ کی در یک قدمی رسیدن به رکورد گلزنی به تمام باشگاه های لالیگا هست ؟ کل کل میخوایید بکنید همهی جوانب رو بررسی بکنید خواهشا ....
جواب سوال هــــــــا
1.نــــــــــه
2.دشمن
3.دشمن
4.دشمن
5.دشمن
(ببخشید برای شوخی بود )
این برای جواب به اقای جنرال
::
عزیزم خوب انقدر بزرگه دیگه مشکل ژنتیکی داره!(جواب بی منطق در مقابل جواب بی منطق)

MAHDIRKO
04-08-2012, 10:38 PM
جواب سوال هــــا
1.نه
2.دشمن
3.دشمن
4.دشمن
(شوخی)
و اما جواب به اقای جنرال عزیز:
عزیزم دیگه اگه به قول شما خیلی بزرگه پس مشکل ژنتیکی هم داره!:21:
(جواب بی منطق در مقابل جواب بی منطق)

TORNADO
04-09-2012, 05:38 AM
رئال مادرید صفر– والنسیا صفر

و........... فاصله کم تر می شود :4:

خیلی خوشم میاد ادعا میکردین 10 امتیاز جلوترین اما الان موقعیتتون فقط به یه مساوی دیگه بستگی داره
اونوقت این جام هم می پره
:24::24:

||||||||||||||||||

حسین جون این سوال هم بپرس کی بود که تو جام جهانی 2006 باعث اخراج رونی شد؟
کی بود که ملت انگلیسو تشنه خون خودش کرد ؟
کی بود که تو ورزشگاه ها ی انگلیس هو میشد؟
واقعا رونالدو عجب رکورد شکنی ها !!!:4:

The Survivor
04-09-2012, 12:40 PM
بله ...

Arsal4n
04-09-2012, 12:48 PM
بله ...

احسان جام این صحنه پشت محوته بود.رونالدو هم ادامه داد بعدش پاش با توپ برخورد عجیبی کرد و افتاد

The Survivor
04-09-2012, 01:09 PM
بله کسی هم نگفت پنالتی ــه !

شما اگه دقت کنی پاشنه ی پای رونالدو رو تو عکس داره میزنه و باعث به هم خوردنِ تعادلِ کریس میشه .

و صد در صد کارت قرمز داره .

دقیقه ی 90 هم نبود که بگیم تاثیر نداشته باشه تو بازی . دقیقه ی 70 بود !

بهرحال این چیزا طبیعی هستش دیگه واسه رئال ...!

+

واقعا خود رئال هم خوب نبود . بازی ضعیفی داشتن بازیکنا بخصوص بنزما که اون موقعیت رو هم هدر داد .

بهترین قطعا کاسیاس و دی ماریا بودن که اولی یکی دو گل رو خرید واسه رئال و دومی هم که کلا متحول کرد رئال رو تو نیمه ی دوم ...

AƦAƾH
04-09-2012, 01:48 PM
بعله.ولی اشتباه از خود رونالدو بود متاسفانه،وقتی در اون لحظه تعادلش به هم نخورد خوب داور از کجا میدید؟!2متر جلوتر افتاد.همون موقع باید خودشو مینداخت،به نظر من مقسر این تساوی شخس مورینیو هست که انگار با دی ماریا لج داره همیشه نیمه 2 میارش تو زمین.اوزیل هم نباید تو زمین میبود!
ایشالا بازیها بعد جبران میشه.

amirtashdid99
04-09-2012, 02:04 PM
واقعا که خیلی به مسی میاد. شغل جدیدش مبارک.
می خوام بهش پیش نهاد بدم سال دیگه بیاد سر چهار راه ها جای حاجی فیروز برقصه.
این عکس های پایین هم که دیگه راجع به شون چیزی نگم بهتره.

ĜЁЙЗЯĂŁ
04-09-2012, 02:14 PM
مهدی ار کی او @ : لطفا مشکلات بازیکناتونو به بازیکنای ما ربط ندین :21: میتونه به دلیل تنگی شورت باشه , مشکلی داری میتونی نبینی

خیلی خوشم میاد ادعا میکردین 10 امتیاز جلوترین اما الان موقعیتتون فقط به یه مساوی دیگه بستگی داره
اونوقت این جام هم می پره

به فرض اینکه رئال یه مسائوی دیگه هم بکنه , بارسا هم اون بازیشو ببره , اونوق بارسا میاد اول ؟ خیلی جالبه , یه برد مگه چند امتیاز داره ؟!!, همچین میگی این جام هم در صورتی که رئال تو لیگ قهرمانان هم شانسش بالاـه , و از 3 تا فقط یکی رو از دست داده

Holy Diver
04-09-2012, 02:15 PM
واقعا که خیلی به مسی میاد. شغل جدیدش مبارک.
می خوام بهش پیش نهاد بدم سال دیگه بیاد سر چهار راه ها جای حاجی فیروز برقصه.
(<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
میدونستید که بابانوئل یه حالت مقدس برای مسحیا داره؟پس این عکس حالت مسخره کردن نداره بلکه حالت ارج دادن هم داره.

amirtashdid99
04-09-2012, 02:25 PM
میدونستید که بابانوئل یه حالت مقدس برای مسحیا داره؟پس این عکس حالت مسخره کردن نداره بلکه حالت ارج دادن هم داره.
حالا چرا بحث رو عوض می کنی این جا برای کل کله نه جای صحبت درمورد دین ها و آداب و رسومشون.:4:

MAHDIRKO
04-09-2012, 07:50 PM
جنرال عزیز: ستاره بزرگتون مشکل داره دیگه چرا میخند؟؟؟؟؟؟بعدشم جدا از شوخی خدایی اون عکس بخاطر مشکله؟؟؟؟
یـــــارو وسط مساببقه اون وضعشه دیگه خودت کلاهتو قاظی کن!

The Great One
04-10-2012, 06:00 AM
رونالدو انگشت کوچیکه مسی هم نیست . فرق بزرگ مسی و رونالدو اینه که مسی جلوی همه ی تیم ها (البته غیر از ایتالیایی ها:4:) چه کوچیک و چه بزرگ همیشه موثر بوده ولی رونالدو مگه اینکه خودش رو تو بازی با تیم های مسخره نشون بده نمونه واضحش هم همین دربی اسپانیاست . مسی کجا و رونالدو کجا ؟

درضمن حسین رونالدو یک رکورد گنده تر از اینا هم زده ها ... اونم اینه که تو تاریخ مراسم بهترین فوتبالیست جهان بیشترین فاصله رو با نفر اول داشته . ( 240 رای کمتر:21: )

SASAN
04-10-2012, 09:10 AM
ضعف رونالدو همین است که در بازی های بزرگ کار خاصی نمیکنه .
حتی زمانی که در یونایتد بود ، مرد بازی های بزرگ نبود .
و اکثر بازی های سخت منچستر رو رونی و توز در زمان رونالدو جمع میکردن .

من خودم حالم از هر جفت بهم میخوره .
ولی مسی هم از نظر روانی و بازی خیلی از رونالدو جلوتر است .
و بازیکن مهم و کلاس بالا خودشو در بازی های بزرگ و مهم نشون میده.

همین رونالدینو رو نگاه کنین . دلیل اصلی که دو سال پشت هم بهترین
بازیکن جهان شد ، این بود که در الکلاسیکو به تنهایی رئال کهکشانی رو نابود کرد .

همین الکلاسیکو رفت ، جام حذفی . با اینکه مسی رو 5 نفر داشتن .
ولی بازم مرضشو ریخت و با یک پاس بی نقص و کلاسیک به ابیدال
باعث شکست رئال شد .

ĜЁЙЗЯĂŁ
04-10-2012, 02:30 PM
مهدی : دوست داره اینجوری کنه! به شما ربطی داره ؟! شما سرتون تو لاک تیم خودتون باشه :)

نوید : تو همونمراسم بهترین فوتبالیست جهان از اینتر کسی بود ؟! این رکورد رونالدو نیست !! کوته نظری اون رای دهنده هاست ( الکی :4: ) !!

S.H.A.Y.A.N
04-18-2012, 03:43 PM
خب امشب بازي بارسا و چلسي هست و من جدا از نتيجه اميدوارم تيمي كه حقش هست بازي رو ببره و البته اميدوارم بازي جذابي از اب دربياد . دوست دارم فينال بارسا - بايرن رو ببينم , چلسي - بايرن هم خوبه ولي اصلا حال نميكنم رئال بياد فينال :4:.

bomb5
04-18-2012, 05:37 PM
به امید فینال رویا ها:

:249: vs. :243:

امیدوارم رئال شنبه کار لیگ رو تو نیوکمپ تموم کنه!!!

Ghost OF Sparta
04-18-2012, 05:38 PM
زهی خیال باطل:4::4::4:

S.H.A.Y.A.N
04-21-2012, 01:36 PM
خب امشب منتظر باخت رئال هستيم . نتيجه كه معلومه اميدوارم بازي قشنگ از اب دربياد .

Ð-i-R-Ť-Y
04-21-2012, 01:57 PM
امشب رئال با تمام قدرت بارسا رو تو نیوکمپ تحقیر میکنه . :9:

The Last Outlaw
04-21-2012, 02:31 PM
بچه ها من كه يادم نمياد آخرين باري كه رئال بارسا رو تو 90 دقيقه برد كي بوده شما يادتون هست؟ :4:

Ghost OF Sparta
04-21-2012, 03:27 PM
امشب شب عزای مادریدی هاست:19::19:

Moji
04-21-2012, 06:17 PM
بارسلونا کارخونه ی بازیکن سازیه

برعکس رئال

کارخونه ی نابود کردن ستاره ها

Moji
04-21-2012, 06:21 PM
امشب رئال با تمام قدرت بارسا رو تو نیوکمپ تحقیر میکنه . :9:

اینو الان جدی گفتی یا واسه این که مارو بخندونی گفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حتی اندازه ی سر سوزن به بارسا تعصب ندارم ولی واقعیت میگه وقتی رئال توی سانتیاگو 32 یا 3 تا میخوره پس امیدی نیست که توی نیو کمپ کمتر از 4 تا نخوره

MAHDIRKO
04-21-2012, 07:12 PM
باو دیگه برای ما که عادی شده هیچ هیجانی نداره بردن رئال
اصلا معلوم نیست به چه امیدی رئالی ها دارن با بارسایی ها کل کل میکنن
اخر شب که میایم اینجا احتمالا فقط بارسایی ها هستن که میان چون رئالیا بازمضایع خواهند شد و سوراخ موش...

Ð-i-R-Ť-Y
04-21-2012, 07:48 PM
اینو الان جدی گفتی یا واسه این که مارو بخندونی گفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حتی اندازه ی سر سوزن به بارسا تعصب ندارم ولی واقعیت میگه وقتی رئال توی سانتیاگو 32 یا 3 تا میخوره پس امیدی نیست که توی نیو کمپ کمتر از 4 تا نخوره

کاملاً جدی میگم
خوزه مورینیو خوراکش نیوکمپ هست .

amirnba
04-21-2012, 07:55 PM
امشب رئال برنده میشه ، اگر هم نبره به داور میبازه

فقط کافیه رونالدو رو فرم باشه چون بدجور راه گل زدن به بارسا رو پیدا کرده ، کریم هم که رو فرمه ، گونزالو هیگواین هم همینجور

امشب شب ری.دن رئال به بارساست :4:

bomb5
04-21-2012, 07:56 PM
امشب وقتی تو نیوکمپ، بارسلونا رو له کردیم میفهمن با کی طرفن!!!!

Arsal4n
04-21-2012, 08:01 PM
از باسایی ها میخوام که بعد از بازی بیان و هر چی میخوان بگن:4:

فعلا چیزی نگید...نقل قول از بازیکنان بارسا"ما بعد از بازی صحبت میکنیم"

MAMAD
04-21-2012, 08:07 PM
من اصلا به بازی رئال و بارسا کاری ندارم
خدا رو شکر فکر میکردم هیشکی حرف منو نمیفهمه دمش گرم

لوئیز فیلیپه اسکولاری گفت که کریستیانو رونالدو ، ستاره رئال مادرید بدون مسی می توانست بهترین بازیکن جهان باشد .
اسکولاری که سابقه کار با رونالدو در تیم ملی پرتغال را دارد گفت :" برخی افراد دوستش ندارند چرا که بازیکنی خوب و خوش تیپ است و با همه زنها خوابیده است . به او حسادت می کنند(از جمله مجریان و هموطنان عزیزمون) . "

farzam_12
04-21-2012, 10:58 PM
بــاخت رئـــال كه معلومه ......

ولب خدا كنه يه Double HAttrick بكنه مسي !!!!

:21::4::21:

Anathema
04-21-2012, 10:59 PM
خب دیگه تو زمین خودتونم لوله شدید. شب خوش

Goldberg The Man
04-21-2012, 11:02 PM
بــاخت رئـــال كه معلومه ......

ولب خدا كنه يه Double HAttrick بكنه مسي !!!!

بنده خدمت شما سلام عرض میکنم !!

(اولین باره تو تاپیک های کلکل پست میدیم , اونم محض شوخی و خندیدن دور همی و الا همه میدونن من فقط هوادار برزیلم و باشگاه ماشگاه برام مهم نیس )

Arsal4n
04-21-2012, 11:02 PM
خب رئال قهرمان لاليگا شد...
خيلي دليل وجود داشت كه بارسا باخت.
تمارض هاي الكي مادريدي ها،وقت كشي هاي الكي مادريد.تركيب عجيب بارسا.پاس هاي بد بارسا.تلو.گل آفسايد مادريد.
بعد ميگن داوري به نفع بارساست...
ولي بارسلونا بد بازي كرد و تيمي كه بد بازي ميكنه ميبازه...
به مادريدي ها تبريك ميگم :٤:

MAMAD
04-21-2012, 11:03 PM
فقط حرکت رونالدو بقیه رو ول کن

ایول داری رونالدو:22:

Ð-i-R-Ť-Y
04-21-2012, 11:04 PM
سلام به دوستان بارسایی .
خداحافظ .

r v d
04-21-2012, 11:16 PM
خب رئال قهرمان لاليگا شد...
خيلي دليل وجود داشت كه بارسا باخت.
تمارض هاي الكي مادريدي ها،وقت كشي هاي الكي مادريد.تركيب عجيب بارسا.پاس هاي بد بارسا.تلو.گل آفسايد مادريد.
بعد ميگن داوري به نفع بارساست...
ولي بارسلونا بد بازي كرد و تيمي كه بد بازي ميكنه ميبازه...
به مادريدي ها تبريك ميگم :٤:

یه ذره بیشتر فکر کنید شاید تغییر عقیده دادید ...!!!!

Arsal4n
04-21-2012, 11:19 PM
سلام به دوستان رئالي.حالتون چطوره؟ :٤:

Sgt.Wollek
04-21-2012, 11:26 PM
اینم از این :5:
ارسی این حرفت با حال بود :21: خندیدیم :21:
تمارض هاي الكي مادريدي ها،وقت كشي هاي الكي مادريد
:21:

تبریک به خودم و رئالی های عزیز :8:

به قول آرمان جان :

سلام به دوستان بارسایی .
خداحافظ . :4:

farzam_12
04-21-2012, 11:26 PM
ولی بعد از بازی اینتر با میلان که کل بازی استرس داشتیم(و اخرش ترکوندیم)این بازی تا آخرش داشت قلبمون می رفت تو شرتمون که خدا رو شکر اینم ترکوندیم(البته تو زمین حریف که این بیشتر حال داد)
در هر حال به دوستان رئالی تبریک میگم.

bomb5
04-21-2012, 11:38 PM
بارسا تو زمین خودش حرفی برای گفتن نداشت. آخی بازیکنان بارسا داشتن گریه می کردن:21:

دوستان بارسایی فعلا برن دعا کنن تو باشگاههای اروپا به رئال نخورن.:24:

به امید فینال رئال- چلسی :249:

The Phenom
04-22-2012, 01:34 AM
و دوران افول کم کم میرسد . . .

TeZAR
04-22-2012, 03:10 AM
خوب منم سلام عرض میکنم خدمت تمام دوستان تیمی که حتی اسمشو هم نمیتونم بیارم چون بسیار کثیفه :10: .. بسیار لذت داره جلو 100 هزار کوتولونی جشن قهرمانی بگیری .

Ħ д † ε Ð
04-22-2012, 06:49 AM
آخی!!!!:دی
واقعا این حرکت مورینیو کم از مشت کردن دستاش تو بازی بارگشت اینتر با بارسا نداشت.

در ضمن اتحاد دوباره متنفقین آنتی بارسایی ها رو هم تبریک میگم.:دی

Moji
04-22-2012, 08:14 AM
میبینم که طرفدارای بارسا از جمله خودم پشماشون ریخت!!!!دو نقطه دی

S.H.A.Y.A.N
04-22-2012, 08:46 AM
كل بازي دست بارسا بود . به نظر من عامل اصلي اين شكست گوارديولا بود . اصلا معلوم نبود چرا پدرو و فابرگاس و سانچز از اول تو زمين نبودن بعد يكي مثل تلو تو تركيب اصلي قرار ميگيره . اصلا نميدونم اين بشر چيكار كرد تو بازي ديشب !! بوسكتس هم خيلي بد بازي كرد و تعويض نشد . روي گل اول هم پويول مقصر اصلي بود .
در هر صورت به طرفداراي رئال تبريك ميگم . بزار يه بارم شما خوشحال شين . ما از خوشحالي شما خوشحال ميشيم :4:.گرچه گل اول رئال افسايد بود ولي گل دومش واقعا قشنگ بود . قهرماني رئال هم پيشاپيش تبريك ميگم ولي ليگ قهرمانان مال بارسا هست . شكي درش نيست .

Moji
04-22-2012, 08:58 AM
گل اولش هم آفساید بود هم هند

TORNADO
04-22-2012, 09:41 AM
گل که آفساید نبود بی انصافی نشه

اما بارسا واقعا خسته بود اون بازی سنگین رو یه روز دیرتر جلوی چلسی انجام داد و پا به این بازی گذاشت رئال بازیکنای بیشتری از لحاظ کیفیت روی نیمکت داشت مورینیو میتونست به بازیکناش در طول فصل استراحت بده اما بارسا این این ویژگی رو نداشت مهمترین عامل باخت ش هم خستگی بازیکناش میدونم :3:

البته بازیکنی مثل پدرو که وقتی وارد میشه چنین استارت های سریعی رو میزنه یا الکسیس که جنگنده بازی میکنه به نظرم بهتر بود از اول در ترکیب قرار میگرفتند

بالاخره بعد 14 بازی تکرار میکنم بعد 14 بازی موفق شدین در 90 دقیقه بارسلونا رو شکست بدید . ولی در مجموع در صورت فینالیست شدن رئال در لیگ قهرمانان الکلاسیکو انتقام اونجا خواهد بود .

بارسا دیگه تمرکزشو از روی لیگ برداره و به امید اینکه بهترین بازی فصلشو جلوی چلسی انجام بده :15:

bomb5
04-22-2012, 09:42 AM
گل اول که اصلا آفساید نبود. هند کی آخه؟

S.H.A.Y.A.N
04-22-2012, 10:18 AM
اين عكسش , كاملا واضح و مشخص كه گل اول افسايد بود , حالا هركي ميگه نه ديگه داره خودشو گول ميزنه :

bomb5
04-22-2012, 10:42 AM

کاملا برابرند. دقت کنید میبینید.

MAMAD
04-22-2012, 11:49 AM
همه میگن افساید بود حتی تو همین تصویرمبالا که دوستمون گزاشتن معلوم افساید نیست کارشناس داوری هم گفته افساید نیست اما اقایون واسه توجیح باختشون میخوان بگن افساید خوردیم باشه افساید بود کیه که باور کنه:21:

منتظر چلسی هستم که بیاد کا رو یکسره کنه تونیوکمپ داغتون رو تازه میکنیم دوباره:22:

bomb5
04-22-2012, 12:07 PM
فینال رویایی نزدیکه. :249::243:

S.H.A.Y.A.N
04-22-2012, 12:43 PM
موندم اين رئالي ها ديگه چه اميدي به ليگ قهرمانان دارن ! همون اول بايرن حذفتون ميكنه ديگه لازم نيست جلوي بارسا ببازين :1:
چلسي هم عمرا بتونه تو نيوكمپ ببره . محاله .
فينال : :241: :242:

amirtashdid99
04-22-2012, 01:01 PM
گل اولش هم آفساید بود هم هند

مثل این که شما سریع بعد از بازی خوابیدی چون بعد از بازی آقای (مرادی)رو به عنوان کارشناس داوری آوردن و گفت که گل کاملاااااااااااااااااصحیح بوده.

amirtashdid99
04-22-2012, 01:02 PM
گــل اول كه آفســايد بود كه هيچ

.
.
.

برد نوش جونتون

ولي توي فينــال جبران ميكنيم

شما بارسایی ها چه خواب های خوبی می بینید.!!!!!!!!!!!!!!!

Arsal4n
04-22-2012, 01:09 PM
کار گواردیولا کاملا منطقی بود.چون اگر بارسلونا میبرد هم امکان قهرمان شدنش زیاد نبود.برای همین تیم b بارسا رو بازی داد.بله.تیم b.وقتی فابرگاس و پیکه و پدرو و الکسیس رو بیرون میذاره به جاشون تلو و آدریانو و تیاگو رو بازی میده یعنی از تیم b استفاده کرده.

اصلا جای ناراحتی نداره.بارسا داره خودش رو آماده میکنه برای چلسی.من نمیگم که 100% میبره ولی با استراحت بازیکناش شانس داره.

ولی من از یه کار مادریدی ها اصلا خوشم نیومد.اصلا جنبه برد ندارید.یک از مادریدی ها گفت لوله شدید.عزیز اگه این لوله شدنه 5-0 3-1 6-2 اینا چین؟اسم اینارو چی باید گذاشت؟یه بار بردید خوشحال باشید.ولی انقدر بی جنبه بازی در نیارید.ما این همه بردیم چیزی نگفتیم.دلیل نداره که ک..نتون رو پاره کنید برای یک برد...

bomb5
04-22-2012, 01:19 PM
راست میگه. مسی و ژاوی و اینیستا و پویول و ... جزء تیم ب هستن. در ضمن پیکه هنوز مصدومه. قبل بازی اعلام شد فابرگاس هم به بازی نمیرسه. این دوتا مصدوم بودن . میشه گفت فقط اون جوونه رو اشتباه بازی داد وگرنه ترکیب 100% ترکیب اصلی بارسلونا بود.
گل رئال رو با تصویر گذاشتیم، کل دنیا میگن آفساید نبوده، دوستان هنوز میگن آفساید!! چیزی نمیشه گفت.:4:

amirtashdid99
04-22-2012, 01:31 PM
موندم اين رئالي ها ديگه چه اميدي به ليگ قهرمانان دارن ! همون اول بايرن حذفتون ميكنه ديگه لازم نيست جلوي بارسا ببازين :1:
چلسي هم عمرا بتونه تو نيوكمپ ببره . محاله .
فينال : :241: :242:
حتما مثل رئال که می گفتین چون تو نیو کمپه بارسا میبره چلسی رو هم می خواهید مثل رئال ببرید.:21:

farzam_12
04-22-2012, 01:40 PM
ولی من از یه کار مادریدی ها اصلا خوشم نیومد.اصلا جنبه برد ندارید.یک از مادریدی ها گفت لوله شدید.عزیز اگه این لوله شدنه 5-0 3-1 6-2 اینا چین؟اسم اینارو چی باید گذاشت؟یه بار بردید خوشحال باشید.ولی انقدر بی جنبه بازی در نیارید.ما این همه بردیم چیزی نگفتیم.دلیل نداره که ک..نتون رو پاره کنید برای یک برد...

شما هیچی نگفتین؟!!!!!!!!!!!!!!!!؟ شماخودتونو پاره نکردین؟؟؟!!!!!!!؟
ارسلان جان یکم پست های قبلی خودت یا سایر بارسایی ها تو تاپیکای در مورد رئال-بارسا دادینو نگاه کن بعد بگو اینایی که گفتی بارسایی ها انجام ندادن.حالا یه بار باختین(اونم تو زمین خودتون:21:)دیگه جنبه باختم داشته باشین دیگه.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بعدشم بعضی بارسایی ها میگن اروپا ماله ماست.انگار چلسی یه تیم داهاتیه و ضعیفه که عین پشم ببریدش.100درصد مطمئن باشین چلسی از این بیدی نیست که به این بادها بلرزه و 100 درصد کارتون خیلی سختر از بازیه رفته پس الکی خودتونو از پیش برنده ندونین.

amirnba
04-22-2012, 07:38 PM
همه این ها به کنار پیش بینی منو حال کنید :ی ، خداییش وقتی گل اول رو رئال خورد حسابی بهم ریختم ، دیشب انگار داشتم بازی اینتر رو میدیدم چون خیلی استرس داشتم ولی با زدن گل دوم خیلی خوشحال شدم چون طرفدارای بارسا خیلی مغرور شده بودن و خیالم راحت شد ، کل بازی یه طرف خوشحالی رونالدو یه طرف :8: ، همونطور که قبلا هم گفتم رونالدو راه گل زدن به بارسا رو خیلی خوب پیدا کرده

Ħ д † ε Ð
04-22-2012, 08:38 PM
تاریخ به ما نشون داده که هیچ وقت توی دو جبهه نجنگید.
ولی من این درس از ناپلئون و آدولف رو زیر پا میذارم و با افتخار میگم که
آخه طرفداران بارسا و رئال پیش خودتون چی فکر کردین که با توجه به باخت تو خونه حریف اونم با نتایج خفیف و غیر قابل برگشت از الان ادعای صعود میکنید.
رئال که توی سانتیاگو سوراخه.به بارسا که باخت با والنسیا و مالاگا و ویارئال هم که تو سانتیاگو مساوی کرد پس چه امید الکی دارین؟
شانسلونا هم که 1-0 باخته و با فشار استمفورد بریج هم که عمرا بتونن یه گل بزنن پس چه امید الکی ای دارین؟
واقعا بازی کردن تو لیگ مسخره و دو قطبی اسپانیا باعث شده خیلی متوهم بشید.
بس کنید برادرای من بس کنید.

The Great One
04-22-2012, 09:59 PM
من به شخصه دوست داشتم دیشب بارسا با اختلاف رئال رو ببره ولی از آخر رئال قهرمان بشه که هر 2 تیم با خاطره ای تلخ لیگ رو به پایان برسونن :4:
واقعا طرفدار 2 آتیشه لیگ اسپانیا هم به لیگشون نگاه کنه آبش خشک میشه . فاصله تیم دوم و سوم 30 امتیاز :22: فرق گلزن دوم و سوم 20 گل :22:

جالبه تو این وضعیت تیم های لیگ اسپانیا مسی و رونالدو کل انداختن که کی بیشتر به تیم های محلی اسپانیا گل میزنه . نمونه ی بارزش هم همین فورللان هست که سال پیش تو لالیگا 35 تا گل زد حالا تو ایتالیا 5 ... احمد مومن زاده هم بیاد اسپانیا بالای 20 تا میزنه تو لیگ .

bomb5
04-22-2012, 10:38 PM
خوب داداش اولا فورلان توتیم بحران زده اینتره و اکثر مواقع هم بازی نمیکنه. 5تا زیاد هم هست.
الان تو انگلیس بین تیم دوم وسوم 15 امتیاز اختلافه. کسی اگه فکر میکنه لیگ اسپانیا بی خود هست نگاه نکنه. زوری که نیست. همین لیگ الان 5 نماینده تو دو تا جام داره. ایتالیا که اصلا نماینده نداره. لیگ آلمان وفرانسه که هیچی. لیگ انگلیس عالیه. لیگ ایتالیا هم بعد از اسپانیا .

The Great One
04-22-2012, 11:07 PM
کسی قدرت رئال و بارسلونا رو انکار نکرد و برعکس همین قدرت و پول زیادی که رو این باشگاه ها میچرخه گند زده به لیگشون . هر وقت برگشتن به دوران 2003 اینا که والنسیا و سویا برای خودشون تیمی بودن و قدرت رقابت با این 2 تیم رو داشتن بعد لیگ جذاب میشه . درضمن رئال هم 12 ساله با این همه مربی و بازیکن نتونسه به فینال برسه و امسال هم بعیده برسه پس انقدر رئال رو به این بارسلونا که چند وقت دیگه اونم کامل افول میکنه نچسبونین .

فرقش با انگلیس و ایتالیا اینه که حداقل قهرمانش معلوم نشده و فرق بزرگ دیگش این هست همه اول فصل میگفتن اینتر و میلان تو ایتالیا شانس قهرمانی دارن ولی یوونتوس این وسط فعلا داره قهرمان میشه و اینترم زیر اودینزه و رم و ناپولی و لاتزیو افتاده که کسی فکرش هم نمیکرد . انگلیس هم همین طور هنوز نه قهرمانش مشخص شده و ... این چیزی که تو اسپانیا 4-5 ساله داره تکرار میشه تو هیچ کدوم از این لیگ ها اتفاق نیفتاده اونم 2 قطبی بودن مطلق .

از نظر نماینده هم ناپولی قرعش بد بود میلان هم با اینکه سخت ترین قرعه بهش افتاده بود داشت میومد بالا که داور نزاشت . همه مثل رئال که به نماینده روسیه و قبرس نمیخورن ...

شرمنده خارج بحث تاپیک بود و آخرین پستم بود در این مورد ...

Dark Shine
04-23-2012, 08:01 PM

× Calm Down , Calm Down , I'm Here × 0

وقتـــي بهترين بازيكن جهان (مسي) و بهترين پاسور جهــان رو داريم چرا نگيم ؟!

الـان ایـن بهتـرین پـاسـورتـون مثلــاً ژاویـه ؟!

همینقـدر کـه امسـال بهتـرین گـلزنـه لـالیگـا و بهتـرین پـاسُـرِ لالیگـا دستـه رئـاله بس نیس ؟!

رئـال - بـارسـا : در روزی کـه اون دوستـمـون هیچ کـارِ خـاصـی نکـرد خوشحـالـم کـه رونـالـدو بـرای چنـدین بـار نشـون داد قـدرتِ بی نهـایتِ خودش رو .

مـن همـون دوستـمـون رو بـا گـرانـرو مقـایسـه میکـنم تـوی اون بـازی .

مـن یـه چیزِ خیلی لـولِ دیگـه هـم بگـم ، تـوی دیدارآی رفتِ جـام بـاشگـاه هـا چلسـی یـه موقعـیت داشت گـل زد ، رئـال 3 تــا موقعـیت داشت یکـی زد بـایرن هـم تقریبـاً 7 یـا 8 تـا داشت 2 تـا زد و تـیمِ ابـر قـدرتِ [ ! ] بـارسـا هـم ماشـالله 9 - 10 تـا موقعـیت داشت امـا نتونست گـل بزنـه ! ! :4:

اینجـاس کـه یـه بحثِ عـرضـه پیش میـاد .

Olympic Hero
04-23-2012, 08:08 PM
بین رئال و بارسا, رئال رو دوست دارم همه هم میدونن ولی فکر نکنم با یک بازی بشه فوتبالیست های مثل مسی و ژاوی رو به کل از بین برد و منکر توانایی های فنیشون شد . مس و ژاوی هم مثل بقیه فوتبالیست ها روز بد دارند مثل کریس که تو ال کلاسیکو ها روز بد کم نداشته . همونطور که اونموقع حرف اینکه کریس افتضاح هست غلط بود این که الان هم بگم مسی بد هست غلط هست .
همچنین نمیشه گفت دوره ی بارسا تموم شده . همه ی تیم ها تو اوج یک دوره یا یک فصل شکست داشتند . یوونتوس تو دوران اوج خود با لیپی یه موقع هایی شکست های بدی میخورد . یا حتی میلان با ساکی . پس فکر نکنم با یک باخت و یک فصل قهرمان نشدن بشه گفت رئال الان قدرت شماره 1 دنیا هست و بارسا از بین رفته ..

ولی دمِ کریس گرم . به قولی یه پا اونور و یه پا اینور بعدش هم ....... :4:

Ħ д † ε Ð
04-23-2012, 08:44 PM
داش همين ليــگ آب خشك كن فعلا بهترين ليگ جهان است

عذرخواهی میکنم اونوقت لیگ برتر انگیلیس این وسط چیکارست؟
شما لیست پنج ساله یوفا رو نادیده میگیری؟

Olympic Hero
04-23-2012, 08:49 PM
خواهشا بحث تاپیک رو عوض نکنید . پست ها رو پاک نمیکنم ولی اگه بحث لیگ ها ادامه پیدا کنه از بیخ هر چی پست راجع به مقایسه لیگ ها باشه پاک میکنم .

bomb5
04-23-2012, 09:09 PM
این بارسایی ها دارن بحث رو منحرف می کنن. لیگ اسپانیا رو از دست دادن. لیگ قهرمانان رو هم که تو خواب هم نمی تونن بگیرن...:4::4:
به هر حال دوران افت شروع شد و پایان دوران طلایی بارسا:4::4:

farzam_12
04-23-2012, 09:57 PM
" كــافر همه را به كيش خود پندارد "

رئـــالي ها فكر كردند همه عين خودشون با چند تا باخت افول ميكنند

من کیش یا قشمشو نمیدونم ولی 2تا بازیه دارین پشت سرهم میبازین و تاکتیکتونم بعضی ها ضدشو فهمیدن و موفق هم بودن (مثل چلسی و رئال و اوساسونا و ....)

bomb5
04-23-2012, 10:15 PM
" كــافر همه را به كيش خود پندارد "

رئـــالي ها فكر كردند همه عين خودشون با چند تا باخت افول ميكنند

چه ربطی داشت این مثلی که شما زدید؟؟؟؟:24:

دیگو دوران تیکی تاکا تموم شد. چه شما قبول کنی چه قبول نکنی.:4: البته شما هنوز داوران رو دارید، مگه اینکه اونا به داد این تیمتون برسه!!!!:21:

TORNADO
04-24-2012, 10:13 AM
خیلی جالبه دوران تیکی تاکا تموم شده ..!!!!........ واقعا خیلی سخنی که گفتی سوال برانگیزه :4: ؟؟؟

بارسا همین فصل رو میگم کاری به فصل های گذشته که با این سیک بازی چندین و چند جام بردن رو ندارم / همین فصل بارسا با همین سبک بازی مالکیت توپ رو نسبت به تمام حریفاش در دست داشته همین امر هم باعث ایجاد موقعیت های گل بسیار زیادش شده حالا در چند بازی مثل هر تیم دیگه ای امکان داره بازیکنا دقت کافی رو نکنن و توپ تبدیل به گل نشه این دلیل نمیشه که سبک بازی بره زیره سوال
ولی خب گوردیوالا سبک بازی بارسا رو میشه گفت از نیم فصل به اینور به تناوب یکم تغییر داد به 3-4-3 چون بارسا در هر پست مثل رئال بازیکن تراز اول زیاد نداره اگه میخواست به همون سبک قبلی ادامه بده خستگی بازیکناش به همین جا هم نمی رسوندش. البته مصدومیت بازیکنی مثل ویا از ابتدای فصل واقعا تاثیر گزاره در بازی های مهم ،، درسته لالیگا رو به مادرید واگذار کرد و شاید هم لیگ قهرمانان رو از دست بده( فکر نمی کنم احتمال زیاد قهرمان میشه ) اما مطمئنن بارسا همچنان با همین سبک بازی شناورشه همچنان قدرت برتر اروپا و صد البته جهان هست و تا جایی که همین سبک رو ادامه بده تصور شکست چنین قدرتی سخت به ذهنه کسی خطور کنه. فارغ از اتفاقات خاصی که امکان داره در 3یا 4 مسابقه رخ بده .

bomb5
04-24-2012, 01:00 PM
خوبه این تغییرت رو کل دنیا ندیدن فقط شما دیدید!!!:4::4:

نخیر دیگه دوران این فوتبال بسر رسیده:4:

S.H.A.Y.A.N
04-24-2012, 01:34 PM
اين دوستان نسبتا محترم رئالي عادت دارن چرت و پرت بگن . هي ميگن دوران بارسا تموم شد . يه بازي بردن فكر كردن دنيا الان تو دستشونه . از اين بردا بارسا جلوي رئال زياد داشته . اگه بارسا با يه باخت دوره اش تموم شده پس الان ديگه بايد فاتحه ي رئال رو خوند چون كلي باخت داشته ! تو همين بازي اخري هم خودتون بگين بارسا چند تا موقعيت داشت رئال چند تا !؟ در ضمن يكي از دوستان گفت داوران رو دارين . اصلا اره زورمون زياده داورا رو هم ميخريم حرفيه ؟ :1: