PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بازگشت فروم به دامنه سابق و اصلیش IranWwe.Net

SASAN
01-06-2012, 06:52 PM
ســـــــــــلام.

IranWwe.Net (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

دوستان چند ساعتی است که دامنه قبلی فروم خریده شده است .
و تا ساعاتی دیگر باز خواهد شد .

البته فروم فعلا در دامنه بروبکس خواهند ماند .
بعد از مدتی کاملا دامنه انتقال پیدا میکند .

فعلا فروم در دو ادرس <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) و <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) در دسترس خواهد بود .

و بعد از مدتی تنها دامنه فروم <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) خواهد شد .

به محض اینکه دامنه وصل شد در تایپیک اعلام میشود .

( تشکر ویژه از تیم مالی فروم بخصوص ابولیفضل عزیز و همچنین هامون کبیر )

موفق باشید ...

SASAN
01-06-2012, 08:56 PM
دوستان هم اکنون سایت رو با <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) باز کنین قابل دسترسی است

( اگه احیاننا برای کسی سایت بالا نیامد IP اون فرد هنوز با DNS جدید ست نشده )

amir-aghaei
01-06-2012, 10:26 PM
خوب اگه خدا بخواد با رفتن به ادرس قدیمی کم کم به اصالتی که بودیم برمیگردیم....

ساسان جان از تیم مدیرتی تشکر کن اما تشکر ویجه رو از این کاربران کن که دارن ثابت میکنن که این فروم از اول هم کابرانش بزرگش کردن نه مسئولان...

البته حساب ریشه انجمن (هامون) جداست...

به امید روزهای اوج فروم چشم انتظاریم...

MAMAD
01-06-2012, 10:29 PM
به نظر من کارتون عالیه
فقط دامنه قبلی رو یه مدت نگه دارید تا همه بدونن دارید چنچ دامنه میکنید(روی بنر بزنید)
تازه با این کار افزایش بازدید پیش میاد چون چیلتر نیستیم
در هر صورت میدونم همه این کارا رو کردید چون استاد این کار ها هستید (من همینجوری گفتم)
با تشکر از گروه مدیریتی جدید

AREF TAKER
01-06-2012, 11:54 PM
الان دوستان میتونن که با آدرس جدید بیان بالا یا نه؟ من که نتونستم.معذرت میخوام بابت اسپم،ولی خیلی واسم مهمه.ممنون

SASAN
01-06-2012, 11:58 PM
الان دوستان میتونن که با آدرس جدید بیان بالا یا نه؟ من که نتونستم.معذرت میخوام بابت اسپم،ولی خیلی واسم مهمه.ممنون

( اگه احیاننا برای کسی سایت بالا نیامد ip اون فرد هنوز با dns جدید ست نشده )

Django
01-07-2012, 12:03 AM
آقا من کوکی ها مو حذف کردم درست شد...

شما هم اینکارو بکنید فکر کنم درست بشه البته با مرورگر فایرفاکس میگما برای بقیه مرورگرها نمیدونم!!!

© The Phantom Pain
01-07-2012, 01:24 AM
یه سوال : الان اگه خدایی نا کرده دوباره چیلتر بشیم آدرس سایت چه بلایی سرش میاد ؟

SASAN
01-07-2012, 08:38 AM
در اون موقع یک 01 بندازین عقبش !

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

ŠÄÉËĐ
01-07-2012, 12:30 PM
ساسان یه سری قانون بزار نشیم .
اگه بخوایم با 01 شروع کنیم نمیشه . هم آدرسا از دست میره هم زیاد قشنگ نیست .
مثل زمان مدیریت هامون که قانون میذاشت الانم بزاریم که با همین آدرس ادامه بدیم .
ممنون .

AREF TAKER
01-07-2012, 03:43 PM
والله من کوکی ها رو هم حذف کردم ولی بازم نیومد.با فایرفاکس کار هم میکنم.فقط یک صفحه سقید باز میشه.هیچی تو اون صفحه نیست.