PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : صحبت های جدید مت هاردی - DVD جدید Edge .

Olympic Hero
01-08-2012, 10:33 PM
سلام .

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
× مت هاردی ! ×

مت هاردی استار سابق کمپانی WWE در تویــ.ـــیتر خود حرف های جدیدی را به صورت زیر بیان کرده است :

" من الان در زندگی بیش از حد مجاز اشباه کرده ام و دیگه حق اشتباه ندارم . البته همه ی اون اشباه ها باعث شده من تبدیل به اینی بشم که الان هستم . من نمیتونم گذشته رو عوض کنم بنابراین تاسف گذشته رو نمیخورم و سرم رو به خاطر گذشته پایین نمیگیرم . خیلی ها هم به من به خاطر این گذشته توهین میکنن ولی من از دست اون ها ناراحت نمیشم چون من خودم رو خوب مبشناسم و میدونم چقدر خوب هستم . اون عده هم به خاطر ضعف هام به من توهین میکنن . تو زندگی هیچ کس عالی نیست . نه من , نه شما و نه دیگران . ما فقط باید تلاش کنیم بهترین انسانی باشیم که میتونیم . من هم ضعف های انسانی خودم رو میدونم و هر روز دارم روشون کار میکنم . من هیچ وقت هر روز انقدر انرژی و شادابی برای بهتر شدن نداشتم . زندگی لطف های زیادی به من کرده و حالا نوبت من است که این لطف ها رو جبران کنم . از همه ی شما حتی کسانی که از من بدشون هم میاد متشکر هستم . دمتون گرم "

×××DVD جدید Edge :

WWE جدیدا یک DVD جدید از کشتی گیر سابق کمپانی یعنی Edge منتشر کرده به نام You Think You Know Me - The Edge Story . این DVD در مورد زندگی Edge قبل از کشتی گیر شدن و بعد از آن می باشد .

×××

ممنون .