PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جایزه یک عمر دستاورد ورزشی برای او » همه به احترام سر الکس کبیر ...!

SASAN
01-10-2012, 09:19 AM
جایزه یک عمر دستاورد ورزشی برای سر الکس فرگوسن

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

دوشنبه شب سر الکس فرگوسن در مراسم انتخاب بهترین های فوتبال جهان در سال 2011 جایزه یک عمر دستاورد ورزشی را از دستان سپ بلاتر دریافت کرد.

رئیس فیفا در تمجید از سر الکس فرگوسن گفت:
دنیای فوتبال در مورد کسب نتیجه و فتح جام ها است و هیچ کسی بهتر از وی در این باره وجود ندارد.
اولین موفقیت وی در سال 1983 در ابردین بدست امد.اما مهمترین چیز حضور طولانی مدت در دنیای فوتبالی که شما یا نتیجه می گیرید یا برکنار میشوید .این حضور مثالی درخشان از ثبات ، تداوم و مخصوصا اطمینان و اعتماد به خود است.

وی برای مدت 25 سال است که دارد یک باشگاه را هدایت می کند .ایا شما می توانید همچین چیزی را در دنیای امروزی تصور کنید؟

سر الکس تو جواهر فوتبال جهان هستی

سر الکس فرگوسن پس از دریافت جایزه اش گفت:
دریافت این جایزه در سال های پایانی زندگیم افتحار بزرگی است و من بسیار از شما برای اعطای این جایزه به من قدردانی می کنم.

من مربی بسیار بسیار خوش شانسی بودم که در طول این سال ها بسیاری بازیکن بزرگ داشتم .ان ها همیشه شجاعت و جرئت خود برای بازی کردن ،برای تلاش کردن و پیروز شدن را نگه داشتند. شما همیشه در فوتبال نمی برید گاهی اوقات شما می بازید .اما ما همیشه سعی می کنیم که ببریم.به همین دلیل است که منچستر یونایتد باشگاهی ویژه و خاص است.

تنکیو سر الکس فرگوسن :77: