PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فیلم پـ.ورن جدید چاینا با محوریت تمسخر wwe در راه است

Arsalan
01-10-2012, 03:55 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

فیلم پـ.ورن جدید چاینا در راه است

ستاره ی سابق WWE و TNA و حال حاضر Adult Film اعلام کرد قرار است بزودی فیلم جدید پـ.ورنی با تمسخر WWE بازی کند.
این جمعه ی گذشته چاینا به TribLIVE رادیو پیوست و از موضوعات مختلفی سخن گفت. این گفتگو در پیتسبورگ صورت گرفت.

فیلم پـ.ورن جدیدش یک تقلید از WWE خواهد بود.
در این فیلم شاهد رینگ ، Titantron ، ستاره های مختلف WWE ( کپی آنها ) از جمله استفانی مکمن خواهیم بود.

در بخشی از این گفتگو چاینا در مورد موضوعات دیگری هم صحبت کرد :
به روابط کاریش با شاون مایکلز و تریپل اچ اشاره کرد.
اینکه چطور از یک بادیگارد خشک و ساکت به یک کاور سکـ.سی پلی بوی تبدیل شد.
اینکه مکمن در مورد او چه فکری میکرد.
چرا WWE دوباره با او قرارداد نبست.
و صحبت در مورد اینکه WWE دوباره هالک هوگن ، برت هارت و ریک فلیر را استخدام کند !

فعلا ..

big-red-machine
01-10-2012, 04:36 PM
دوستان نمیدونید خبر ئدارید یا نه اما چاینا قبلا یک فیلم پـــورنـــو دیگه هم بازی کرده و بازیگر مقابلش هم کسی نبوده جز x-pacاستار سابق کمپانی و عضو سابق دی اکس!!!اسم فیلمشون هم بود one night in chyna

HBK25
01-10-2012, 04:56 PM
ارسلان جون اگه میتونی متن کامل تری از مصاحبه اش بذار متن صوتیش رو نمیخوام چون انگلیسیم در حد افتضاحه

Olympic Hero
01-10-2012, 06:22 PM
مورچه چیه که کله پاچش چی باشه ! ! ! آدم فیلم اینو ببینه فکر کنم اونجاش 10 - 20 سانتی هم بره داخل !!! :22: :d

Didoo
01-10-2012, 06:41 PM
دوستان عزیز ! :|

من اینو پیش یکی از دوستای کج بینم دیدم - آقا کــــ.ــــــــسشعر میدونه چیه ؟ از اون برو جلوتر ! :|

به هیشکی پیشنهاد نمیشه ! :| اگه میخواید واسه یه هفته بخوابه دانلود کنید ! تورنت هاشم موجوده ! :|

Ariyan
01-10-2012, 06:51 PM
داریوش پشیمون شدم.....:4:
ساسی پستم رو به یه شکل ابرو مند عوض کن....:73:

fbi
01-11-2012, 08:24 AM
تغییرات عمده ای در چاینا ایجاد شده لنز و پروتز میشه نام برد بعد من نمیدونم اینا تا میرن بیرون کمپانی فرتش ون میکنه میخوان شروع کنن به مسخره کردن و.. بلاخره چاینا هم اگه نبود که اینجوری بازوهاش در مظهر اصحاب عمومی قرار نمیگرفت

big-red-machine
01-11-2012, 10:07 AM
اره بابا.منم فیلمشو دیدم.اونقدرا هم که ترسناک میگید نیست ها:23:
برای برادران اهل دل و دست به چــــ.ل(از جمله خودم!!!) بدک نیست سوژه ای بسیار مناسب میباشد:9: