PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پـرومو رسـمی و مشـکـوک پـی پی وی » Takht Jamshid III «

SASAN
01-10-2012, 08:12 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
( Large Size (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) )

Takht Jamshid III
Promotion: IWE
Date: January 27, 2012
Venue: Azadi Stadium
City: Great Tehran
Theme song: Kiss it Goodbye By Nickleback ( Link (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) )

Official Promo Takht Jamshid III
Quality : Good - avi
Size : 5.9 MB
Host : Mediafire

Download (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

TeZAR
01-10-2012, 08:15 PM
اوه مای گاد !! ... این کی بود دیگه !! شبیه شیطان بود !

Ð-i-R-Ť-Y
01-10-2012, 08:21 PM
اوه اوه این چه پرومویی بود
خیلی حال کردم

فقط مشکل صوتی داشت صداش از اسپیکر سمت چپ میومد فقط :دی

Didoo
01-10-2012, 08:30 PM
شما کسی که داخل پرومو هست رو نمیشناسید ... خود شیطان بزرگه ! :|:d

من که نمیدونم کیه ! یعنی کی میتونه باشه ؟ :-؟

SASAN
01-10-2012, 08:34 PM
فقط بگم ایشون روز پی پی وی در فروم پرسه خواهند زد ، الانا شاید ثبت نام هم نکرده باشند :35:

MAMAD
01-10-2012, 08:47 PM
اوه مای گاد !! ... این کی بود دیگه !! شبیه شیطان بود !

دانلودش کردم مرموز بود اما این کجاش وحشتناک بود؟؟دادا؟؟

دوستان اگه یکی به من پ..خ توضیخ بده ممنون میشم =)) اصلا این فیلم چی هست از بکس فروم؟؟=)))ویروسه=)))

© The Phantom Pain
01-10-2012, 09:05 PM
اون یارو نیست که میخواست انجمن رو هک کنه . . . هکره :24::24:

شاید همه اینا یه نقشه بوده تا اون رو معرفی کنید . . .

اون کارش هم جزئی از استوری شومتون بوده ! :4:

Django
01-10-2012, 10:43 PM
نه باوو داش اونو من میشناسم اون آقا مشنگه که فقط میره تو انجمن های مختلف پرسه میزنه و انجمن ها رو تهدید به هک میکنه و در نهایت هم نمیتونه :4::4::4:...

فقط یه دونه رو تونست که اون انجمن سکوریتیش پایین بود...
ولی خدا ویکلی پروموی قشنگی بود اون درختها که به شکل y بودن احتمال خود کریس باشه :4::4::4: