PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بازی triple h vs john cena رو می خواستم

hosiyar
09-24-2007, 05:14 PM
بازی triple h vs john cena رو می خواستم . کامل باشه ترجیحا . برای wrestle mania 22 هست . ممنون .

HaMo0n
09-24-2007, 05:37 PM
سلام اينم درخواست شما
با حجم كم براي ديال آپيها
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
اگر ازت پسورد خواست بزن <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
قسمت اول (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
قسمت دوم (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
قسمت سوم (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
قسمت چهارم (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
قسمت پنجم (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
قسمت ششم (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
قسمت هفتم (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
قسمت هشتم (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
قسمت نهم (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
قسمت دهم (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

hosiyar
09-24-2007, 09:05 PM
دمت گرم . خیلی ممنون .

hosiyar
09-24-2007, 10:00 PM
خیلی بخشید . دانلود کردم . اما بدردم نخورد . من نسخه با بالاترین کیفیت رو می خوام . اگه میشه کسی لطف کنه و نسخه آخر کیفیتش رو و اونم یه جا برام بذاره . شما نگران حجمش نباشید . ممنون .

hosiyar
09-27-2007, 06:35 PM
آقا هامون . منتظرم ها . خیلی ممنون میشم اگر کیفیت DVD برام بذارید .

Eblis
09-27-2007, 07:55 PM
اقا منم اینو با کیفیت عالی میخوام البته اگر اقا هامون لطف کنه تو یه قسمت بزاره ممنون تر میشم

HaMo0n
09-27-2007, 09:35 PM
سلام سعي ميكنم تا شنبه براتون با كيفيت خوب بزارم
خداحافظ

Eblis
09-27-2007, 09:38 PM
اقا من یکی میزارم اگر بدرتون خورد همینو دانلود کن داشhosiyar
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> از یکی از دوستام گرفتم اپلودش کردم با هزار بدبختی ببین بدردت میخوره حجمش البته خیلی بالاس

hosiyar
09-28-2007, 04:17 PM
خیلی ممنون . حتما کیفیتش خیلی بالاست دیگه . نه ؟ البته 93 مگ حتما کیفیت خوبه . ممنون. :34:

Eblis
09-28-2007, 04:25 PM
اره کیفیتش خیلی بالاس باید ای دی اس ال داشته باشی کیفیتش خیلی توپه