PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پيش بيني هاي قرآن

mrk
09-24-2007, 05:17 PM
خوب با اجازه ي مدير سايت (آقا هامون) تصميم گرفتم يه تايپك در مورد پيش بيني هاي قرآن و از دين هاي خدا بگيم شايد بعضي ها اصلا دين را قبول نداشته باشند اما من اميدوارم با زندن اين تايپك بچه ها با هم دعوا نكن و با عقل و منطق با هم بحث كنند و اميدوارم كساني كه ايمان به خدا و پيغمبر ندارند به آنها ايمان بيارند.

خوب بريم سر بحث براي اولين گام فكر مي كنم همه ي شما قضيه ي پيش بيني 11 سپتامبر رو در قران شنيده باشيد اگر نشنيده ايد متن زير رو بخونيد اين هم مدركي بر صحت قرآن و خدا و پيغمبر:
پيش بيني قرآن از حوادث يازدهم سپتامبر

در روز يازدهم سپتامبر سال 2001، برجهاي دوقلوي مرکز تجارت جهاني واقع در خيابان جرف هار در شهر نيويورک بر اثر اصابت دو هواپيما فرو ريخت.

اين هم دو آيه از سوره توبه:

أَفَمَنْ أَسَّسَ بُنْيَانَهُ عَلَى تَقْوَى مِنَ اللّهِ وَرِضْوَانٍ خَيْرٌ أَم مَّنْ أَسَّسَ بُنْيَانَهُ عَلَىَ شَفَا جُرُفٍ هَارٍ فَانْهَارَ بِهِ فِي نَارِ جَهَنَّمَ وَاللّهُ لاَ يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمِينَ (108) لاَ يَزَالُ بُنْيَانُهُمُ الَّذِي بَنَوْاْ رِيبَةً فِي قُلُوبِهِمْ إِلاَّ أَن تَقَطَّعَ قُلُوبُهُمْ وَاللّهُ عَلِيمٌ حَكِيمٌ (109)

آيا كسي كه اساس كار خود را بر پايه تقواي خدا و رضايت او گذاشته كارش بهتر است يا كسي كه اساس كار خود را بر كنار پرتگاهي نهاده كه در حال فروريختن است و با آن در آتش جهنم مي*افتد؟ و خدا مردم ستمگر را هدايت نمي كند. (108)
بنايي كه ساخته*اند همواره مايه تشويش در دلهايشان خواهد بود تا آن هنگام كه دلهايشان تكه *تكه شود و خدا دانا و حكيم است. (109)

آدرس برجهاي دوقلو:
New York City, No. 108/109 JORF HARR Street

حالا به اين نکات توجه کنيد:
- در آيات مورد نظر عبارت "جرف هار" به کار رفته که نام خيابان برجهاي دوقلو “Jorf Harr” است.
- شماره آيات مورد نظر 108 و 109 مي باشد که برابر با آدرس برجهاي دوقلوست. ضمناً در بعضي از نسخه هاي قرآن شماره اين دو آيه 109 و 110 مي باشد که در اين صورت نيز 110 برابر با تعداد طبقات برجهاي دوقلوست.
- سوره توبه 9امين سوره قرآن مي باشد که برابر با ماه حادثه 11 سپتامبر است.
- سوره توبه در جزء 11ام قرآن قرار دارد که برابر با روز حادثه 11 سپتامبر است.
- سوره توبه در حزب 21ام قرآن قرار دارد که برابر با قرن حادثه 11 سپتامبر است.
- تعداد حروف سوره توبه تا اين آيات 2001 حرف مي باشد که برابر با سال حادثه 11 سپتامبر است

The Dark Knight
09-24-2007, 06:16 PM
جالب بود.

ممنون.
موفق باشی.

The King Of Kings
09-24-2007, 06:19 PM
ممنون واقعا مطلب زیبا و جالبی بود
خیلی باهاش حال کرد م
بسیار بسیار ممنون
خیلی از اتفاقا بودن که قران پیشبینی کرده
منتها ما ازبقلش زود میگزریم

mrk
09-24-2007, 09:30 PM
اين هم گفته ي قرآن در 1400 سال پيش:

حرکت خورشيد:
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
«و خورشيد در قرارگاه خود در حرکت است»!

نکـتـه آيـه: خورشيد در قرار گاه خود در حرکت است:

واژه « مُـسـتـقـر» به معنی: جای ثابت و مشخصی است که شئ يا فـرد در آن است ضمن اينکه به اينطرف و آنطرف نيز رفت و آمد می کند. خورشيد همانطور که آيه توصيف می کند در «مستقـر» خود در حرکت است.

«مستقـر» آن مـرکـز مـنـظـومـه شمسی است که جای ثابت و مشخص آن است. و حرکت آن از جمله حرکت آن بدور خود است که هر 27 تا 28 روز يک دور است و حرکت ديگر آن حرکت در مداری در کهکشان راه شیری اسـت که با سرعـت 900000 کـيلومـتر در ساعت در آن در حرکت است و 225 يا 250 ميليون سال طول می دهد تا آن را طی کند و کل منظومه شمسی را نيز با خود دارد. بنابر محاسباتی که فعلاً وجود دارد خورشيد تا کنون 18 دور در مدار خود دور زده است.

(بنابر عـلم نجوم عصر پيامبر: زمين مرکز جهان بود و خورشيد و سيارات بدور آن می چرخيدند. اين تئوری تا سال 1543 بقوت خود باقی بود. ولی قـرآن خورشيد را در «مستقـر» خود (که مرکز منظومه شمسی باشد) در حرکت بيان کرده است).

mrk
09-24-2007, 09:33 PM
خورشيد و ماه در تناسب می باشند

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
« خورشيد و ماه در تناسب هستند».

چه تناسبی ميان ماه و خورشيد وجود دارد؟
قطر خورشيد 1400000 کيلومتر است قطر ماه 3500 کيلومتر. فاصله خورشيد تا زمين 150000000 کيلومتر است. و يکی از فاصله های متوسط ماه تا زمين 375000 کيلومتر است.

تناسبی که مـيان آنها وجـود دارد اين است که: قطر خورشيد 400 بار از قطر ماه بزرگ تر است و 400 بار نيز از ماه دورتر است! به اين خاطر تقـريباً به يک اندازه به نظر می آيند و در خسوف کامل تقـريباً بر هم منطبق می شوند.

mrk
09-25-2007, 04:26 PM
پيش بينی آلوده شدن محيط

«از کارهای مردم در دريا و خشکی فساد ايجاد خواهد شد».
در زبان عربی وقـتی بخواهـنـد اتـفـاق افـتـادن قـطـعی و محـتـوم کاری در آينده را بيان کنند از جمله از فعـل گذشته استفاده می کنند (که گوئی اتفاق افتاده است). به اين خاطر اين آيه مـسـئـلـه ای مربوط به آينده را با فعـل گذشته بيان نموده است.

نکته آيه: عملکردهای انسان در آينده (يعنی در زمان ما و آيندگان) در دريا و خشکی آلودگی ايجاد خواهد کرد:

اين پيش بينی قـرآن فعلاً تحقـق پيدا کرده است. و آلودگی محيط چيزی است که هـمـه با آن آشـنـائی داريم

mrk
09-25-2007, 04:31 PM
زمـيـن مانند جـو هـفـت طبقه است

«خـدا آن است که هـفـت جـو را آفـريـد و از زمـيـن نـيـز چيزی مانـنـد آنهـا».

همانطور که قـرآن مطرح کرده زمين در واقع از 7 قشر (7 لايه) تشکيل می شود:

1ـــ قشر خارجی زمین. این قشر اساساً از سنگ خارا و کوههای آن تشکیل شده.دما در عمق یازده کیلومتری به 1100 در جه می رسد.

2ـــ قشر زیر قشر خارجی. این قشر از مگنزیم و سلیکات آهن تشکیل شده و در 400 کیلو متری دما تقریباً 1400 در جه است.

3ـــ سومین قشر زمین در عمق میان 400 تا 700 کیلومتری قرار دارد. و از همان عناصر قشر بالائی تشکیل شده است. دما در آن بالای 1400 درجه است.

4ـــ چهارمین قشر تا 2900 کیلومتری عمق امتداد دارد. پائین آن آهن و سلیکات منزیم تقریباً 3800 درجه گرم است.

5ـــ دمای آن بالای 3800 درجه است و فعل و انفعالات خشونت باری در آن صورت می گیرد.

6ـــ ششمین قشر از آهن و آلیاژ فلز نیکل و مقادیر کمی سولفید آهن تشکیل شده.گفته میشود که جریانهای این قشر باعث نیروی آهن ربائی زمین میشود. دمای آن میان 3800 تا 4200 درجه است.

7ـــ از همان آهن و نیکل قشر بالائی خود تشکیل شده و در مرکز آن دما به 6000 درجه می رسد.

mrk
09-25-2007, 08:20 PM
خـشـکـی هـا از هم دور شـده

«و خشکی ها را دور برديم».

خشکيهای زمين پس از شقه شقه شدن رفته رفته از هم دور شده اند. در ابـتـدا انـسـان مـتـوجه انطباق خشکيها به هم شد و پس از بررسی آن نتايج زير بدست آمد:

ـــــ سـنگـهای نواحی غربی اروپا و آفريقا با سنگهای نواحی شرقی آمريکا هم عمر و هم نوع بودند. و نـتـيجه اين می شود که اين دو نقـطه زمانی پيش هم بوده اند.

ـــــ مواد و عـناصری که در حفاری در نقطه ای در غرب قاره آفريقا پيدا و بررسی شـد، با مواد و عناصری که در نـقطه معادل آن در شرق قاره آمـريکا پيدا شد يکسان بود. و نتيجه اين می شود که اين دو نـقـطـه زمـانی در يک جـا و کـنار هم بوده اند.

ـــــ با تصوير بـرداری نمـودن از اعـماق اقـيـانـوس اطـلـس يک خط سراسری در وسط اقيانوس کشف شـد که مـواد مـذاب درون زمين را بيرون ميريزد و اقيانوس را به دو قسمت تقسيم ميکند و طرفـين خود را از هم دور می کند.

mrk
09-25-2007, 08:29 PM
خطوط دفاعی آسمان

«در آسمان خطوط دفاعی درست کرديم و آنرا برای بينندگان زيبا نموديم. و آنرا از دخول هر شيطانِ شليک شده ای حفظ نموديم. و آنی که از روزنه ای وارد بشود به شهاب ديدنی تبديل میشود».

«بُرُوجْ» جمع بُرْجْ است. بُرج در اصل بمعنی: رفاه و برخورداری چشمگير است. بعد بطور ضمنی و تلويحی به: قلعه، بارو و کاخِ بيش از يک طبقه اطلاق شده است. و بعد بنابر کارکرد قلعه و بارو در نبردها، بطور ضمنی و تلويحی به: "استحکامات و خط دفاعی" برج اطلاق شده، و در آيه به اين معنی بکار گرفته شده است.

شيطان صفت است و به هر چيزی که برای زندگی تهديد دارد اطلاق می شود. در آيه به: طوفانهای خطرناک خورشيدی اطلاق شده که انفجارات خورشيدی آنها را شليک می کند.

و «استراق سمع» بمعنی: دزدکی گوش دادن، و از لابلای روزنه ای نفوذ کردن است.

نکات آيات: 1ـــ آسمان خطوط دفاعی دارد. 2ــ آنچه از روزنه ای (از ميان خطوط دفاعی) می تواند وارد آسمان بشود به شهاب ديدنی تبديل می شود. 3ــ آسمانِ برای بينندگان زيبا کرده شده است.

1ـــ آسمان خطوط دفاعی دارد:

نيروی مغناطيسی زمين، دور زمين کمربندهای مغناطيسی به شکلی که در تصوير می بينيم درست می کند، که دامنه آنها تا آسمان کشيده می شود. انفجارهای سطح خورشيد پيوسته توده های خطرناک گازی را در فضا شليک می کنند، که بصورت جريانهای باد و طوفان بطرف زمين می آيند. اين بادها وقتی به زمين می رسند توسط اين کمربندهای مغناطيسی دور زمين به شکلی که در تصوير می بينيم به اطراف زمين منحرف کرده می شوند. و به اين شکل اين کمربندها به مثابه استحکامات و خطوط دفاعیِ آسمان عمل می کنند

3ــ آنچه از روزنه ای (از ميان خطوط دفاعی) می تواند وارد آسمان بشود به شهاب ديدنی تبديل می شود:

بخش ناچيزی از طوفانهای خورشيدی که به اطراف زمين منحرف می شوند، در نواحی قطبی که کمربندهای مغناطيسی ندارد يا ضعيف است موفق می شوند که به درون جو نفوذ کنند. وقتی وارد می شود انرژی الکتريکی توليد می کند و در جاهائی که گازها متراکم تر هستند به درخشش تبديل می شود و انسان آنرا به شکلی که در تصوير می بينيم می بيند. قرآن آنرا شهاب ناميده است. (شهاب به: درخششهای شعله گونه، آتش ساطع، پاره آتش، و مواردی از اين قبيل اطلاق می شود).

3ــ آسمانِ ما برای بينندگان زيبا کرده شده:

آسمانی که ما می بينيم، چنانکه قرآن گفته: برای بينندگان (يعنی برای ساکنين زمين) زيبا کرده شده. زيبائی آن ناشی از بازتاب نور خورشيد توسط عناصر جو است که پس از شکل گيری جو به شکل کنونی خود صورت گرفته است، و پيش از آن چنين نبوده است. نور خورشيد از امواج نور زيادی تشکيل می شود که هر کدام رنگ خود را دارد، وقتی با ذرات غبار و بخار برخورد می کند، نور آبیِ آن بيش از بقيه نورها پخش می شود و به آسمان رنگ آبی می دهد.

و در سوره ق آيه 6 می خوانيم: آيا به آسمان بالای خود نگاه نمی کنند ببينند چگونه آن را ساختيم و آن را زيبا نموديم و هيچ سوراخ و شکافی ندارد. (أَفَلَمْ يَنْظُرُوا إِلَى السَّمَاءِ فَوْقَهُمْ كَيْفَ بَنَيْنَاهَا وَزَيَّنَّاهَا وَمَا لَهَا مِنْ فُرُوجٍ). معنی سوراخ و شکاف نداشتن آسمان اينست که اگر سوراخ و شکافی می داشت، پشت آن ديده می شد. و اين به اين معنی است که پشت اين آسمانِ آبی که می بينيم چيز ديگری هم هست که با آن فرق می کند. واقعيت هم همين است:

وقتی از آسمان (يعنی از محدوده جو) خارج بشويم می بينيم که پشت آسمان که آن را زيبا می بينيم فضای سياه وجود دارد. اين تصوير از بيرون از آسمان (يعنی بيرون از محدوده جو) و در روز گرفته شده. چنانکه می بينيم پشت آسمان فضا است و رنگ آن نيز سياه است.

mrk
09-25-2007, 08:35 PM
مخفی های پاک کننده فضا

«سوگند یاد می کنم به آنکه در هم شکسته و پنهان می شود ـــ آنکه سطح را پاک میکند».

«خُنُوس» بمعنی: پنهان شدن (ناپديد شدن) ناشی از خواری يا شکست يا در هم شکستن يا احساس کوچکی در برابر کسی است. («اِختفاء» بمعنی: پنهان شدن بمعنی ناشناخته بودن جای چيزی است ـ «غَيب» بمعنی: پنهان شدن از دسترس ديدِ چشم ـ «غُرُوب» بمعنی: پنهان شدن از ديد در دوردست است ـ « تواری (توارا)» بمعنی: پنهان شدن ناشی از شرم نمودن است ـ و «اُفُول» بمعنی: آغاز به پنهان شدن نمودن است).

«کَنس»: بمعنی رُفتن و جارو نمودن است، و کُنَّس بمعنی چيزی است زياد می روبد و جارو می کند.

«خُنّس» چيزی است که درهم شکسته و پنهان می شود. و آنچه در هم شکسته و پنهان می شود و پيرامون خود را جارو میکند (می مکد) ستاره هائی هستند که در هم شکسته ميشوند و به سياه چاله تبديل می شوند و پيش از اين نيز به آنها پرداختيم. این چاله ها با بلعیدن یا مکیدن هر آنچه از نزدیکیهای آنها رد بشود (چنانکه در آيه مطرح شده) با جارو نمودن آنها، سطح فضا را پاک می کنند.

(در زبان علمی هم پاک کننده نامیده میشوند. Super giant vacuum cleanes )

amir-aghaei
09-25-2007, 09:08 PM
دیروز وقتی همچین تاپیکی رو دیدم و نویسنده اش رو که با چه ذوق و اشتیاقی اومده مطلب گذاشته ...هم خوشحال شدم .هم ناراحت !!

خوشحال شدم از اینکه اینقدر بچه های خوب و با خدا و با ایمان تو انجمن هست ..که سرشون بره خدا یادشون نمیره ! خدا الرحم الراحمینه ...به این شبهای مبارک این جوون ..رو با نام کاربری مرک !! و عشق جواد کاظمیان !! به ارزوهاش برسونه !!

ادامه بده عزیزم .همینطور ....کارت عالیه ...

اما خیلی هم ناراحت شدم !! دیدم هیچکی نیومده یه تقدیری ازش کنه ..بازم خدا پدره هامون رو بیامرزه که این گزینه تشکرها رو گذاشت تا بفهمیم چند نفر دیدن کردن و برادران بزرگوارم مثل زه کینگ تو رینگ !!و سینا با نام کاربری داور باتیستا !!ایشون رو تشویق کردن ..:34:

حالا دوست داشتم یکی بیاد اینجور تاپیکا رو بزنه ..مثلا :
جان سینا قهرمان جهان (اختصاصی برای این سایت )!!!

اونوقت سیل تبریکات و تشکرات بود که از بچه ها میریخت رو سر اون بنده خدا !!
حالا از قهرمانی جان سینا نه چیزی عاید اینا میشه نه دنیا و اخرتی !!
اون نویسندهه هم که اون تاپیک رو زده مثلا داوود رفته از سایت بلغارستان !! مرکز دشت مزار اون جملات رو ترجمه کرده گذاشته چه عشقی هم میکنه !!!

ما که نمیگیم نزار ..اتفاقا باید مثل داوود تو انجمن زیاد شه ..چون تلاشی رو کاربر mrdmnمیکنه تو این سایت !!احمدی نجات !!واسه مردم ایران نمیکنه !!

ولی کمی هم به این چیزها هم توجه داشته باشید ....

این یه خواهشه !!

مرسی !

The King Of Kings
09-25-2007, 09:24 PM
ممنون از تذکرت حاج ابولفضل منم با نظرت 800% موافقم

Mohsen Rock
09-25-2007, 09:44 PM
من هم خیلی خوشم اومد از مطلبی که آقا محمد رضا گذاشتن ....
همچنین از صحبت هایی که آقا ابولفضل کردن.....
دم همتون گرم....
ولی واقعا باز هم میشه تو آیات قرآن تفکر کرد و پیش بینی های دیگه ای که قرآن انجام داده رو دید.....

Gaspard Ulliel
09-25-2007, 10:34 PM
منم از شما تشکر میکنم که این تاپیک رو زدید.
من خودم خیلی به قران اعتقاد دارم.
ولی میخوام اینو بگم که ما با این جمله هایی که قران گفته که در 11 سپتامبر در آمریکا....خام نمیشیم.
این جملاتی که همه در وصف آمریکا و قضیه ی 11 سپتامبر و این جور مسائل سیاسی هست همه به قران اضافه شده و در حقیقت قران اصلی هیچ کدام از این جملات رو نداره.
من خودم یه جلد قران دارم که از قدیما و از زمان رضا شاه و شاید قبل تر هست و خیلی هم اصل تر و کامل تر از قران های امروزی هست و کلی هم قیمتشه ولی هیچ کدام از ایم ماجراهای 11 سپتامبر و ... توش نوشته نشده و همچین آیه و سوره ای هم نداریم.

من چند وقت پیش به یه چیز بر خوردم که واقعا تاسف خوردم .تو کتاب دین و زندگی سال سوم دبیرستان یه آیه ای از قول حضرت علی بود که توش نوشته بود که امام زمان در میان مردم راه میرود و از معابر و خیابان ها میگذرد.
برای من این سوال پیش اومد که آخه مگه زمان حضرت علی معابر(پیاده رو)و یا خیابان بود که ماشینی بخواد رد بش و بعد ایشون بفرمایند که امام زمان از خیابان ها عبورمیکند.این چیز ها همه دستی دستی به این کتاب مقدس اضافه شده و ارزش این کتاب آسمانی رو زیر سوال برده ، اگه باور نداری صفحه ی 116 کتاب دین و زندگی سال سوم دبیرستان رو باز کنید و مشاهده کنید.
واقعا بعضی چیزا واقعا مسخرست.ما امسال تو پیش دانشگاهی یه معلم دینی گیرمون افتاده که واقعا ته خندست.
همون اولین جلسه اومده بود و میگفت که من 3 روز پیش با حضرت علی مصاحبه کردم و تلویزیون هم پخش کرد (خیلی جدی هم می گفت) و بعد از اون بچه ها اینقدر مسخرش کردند و خودش فهمید که باید از کلاس بره بیرون و خدا رو شکر شرشو کم کرد.

من از همه ی بچه ها میخوام که تا چیزی رو که نسنجیده اند قبول نکنند.
هر وقت چیزی به عقل جور در اومد اونوقت قبولش کنند.

erfan fcbarca
09-25-2007, 10:49 PM
این چیزا خیلی زیاده تو زندگی مون.یعنی چه جور بگم.همیشه این چرت و پرتا بوده.ولی هر چیزی رو نباید قبول کرد.حرفتو قبول دارم.

mrk
09-29-2007, 02:50 PM
ممنون از همه ي دوستاني كه نظر دادن و به من دل گرمي دادن تا بازهم بذارم مخصوصا آقا ابولفضل.

نور خورشيد نور اصلی و نور ماه نور بازتابی است

«اوست که خورشيد را نور اصلی و ماه را نور بازتابی قرار داد».

«ضياء و ضوء» درخشش و تابشی است که از خود شئ ساطع می شود، مانند تابش و درخشش چراغ و شمع. و «نور» روشـنـائی و تابـشی است که از خـود شئ ساطع نمی شود بلکه بازتاب تابش ضياء است. و اينکه آيه می گويد: خـورشـيـد «ضياء» است و ماه «نور»، به اين معنی است که تابش خورشيد از خود آن است ولی تابـش ماه از خـود آن نيست بـلـکه بازتاب تابش خورشيد است. (اين موضوع در سوره نوح و به نقـل از حضرت نوح آمـده. يعـنی وی چند هـزار سال پـيش از ميلاد حضرت مسيح به مـردم گـفـتـه بـوده که: تـابـش خـورشيد از خود آن و تابش ماه بازتاب تابش خورشيد است. ولی مردم طـبـق معـمـول بوی می خنديده اند).

Eblis
09-29-2007, 02:54 PM
میدونی چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دستتت طلااااااااااا واقعآ قشنگ بود ومننونت

The Dark Knight
09-29-2007, 02:56 PM
فکر نمی کردم که قران هم دست کاری شده باشه...

ممنون.
موفق باشین.

mrk
09-29-2007, 02:59 PM
من يه چيز به آقا ابولفضل بگم من عشق جواد كاظميان نيستم.اسم من محمد رضا كاظميان هست.

دچار سينه تنگی و خـفـقـان شدن با افـزايش ارتفاع

«به اين ترتيب وقـتـی خـدا بخـواهـد کسی را راه ببرد سـيـنه وی را برای اسلام باز می کند، و هر که را بخواهد بحال خود رها کند سينه وی را تنگِ خفه کننده می کند، چنانکه گوئی که دارد در جو بالا و بالاتر ميرود. به اين ترتيب خدا بر کسانيکه ايمان نمی آورند زشتی و پليدی زننده می گذارد».

نکـتـه آيه: کسيکه در جو بالا و بالاتر برود دچـار احساس سـيـنـه تـنـگـی خـفــقـان آور می شود:

آيه وضعيت کسيکه اسلام را خوش نمی دارد، وضعيت وی در بـرخورد با اسلام را به وضعيت کسی تشبيه ميکند که رفته رفته در جو بالا و بالاتر می رود و دچار سينه تنگی خفه کننده می شود.

از سطح دريا تا ارتفاع 3000 متر اکسيژن به اندازه کافی وجود دارد و انسان می تواند بطور عادی و طبيعی تنفس و زندگی کند. از ارتفاع 3000 متر به بالا اکسيژن به اندازه کافی وجود ندارد و فشار جو کاسته می شود. از آنجا که ميان فشار جو بر بدن و فشار خون و مايعات بدن تعادل و توازن وجود دارد، از ارتفاع 4500 يا 4800 متری به دليل کمبود اکسيژن و پائين بودن فشار جو انسان دچار تنگی نفس می شود. چنانچه بالا رفتن را ادامه بدهد، از ارتفاع 7500 متری به بالا احساس تنگی نفس وارد مرحله خفه شدن می شود. به ارتفاع 15000 متری که برسد توان تحمل پائينی فشار جو و کمبود اکسيژن را ندارد و در صورت نداشتن پوشاک و امکانات ويژه فضا بيهوش شده و می میرد. به اين ترتيب چنانکه در آيه آمده کسيکه در جو رو به بالا می رود به نقطه سينه تنگی خفه کننده می رسد. و خداوند همين وضعيت را برای سينه کسانيکه با دين درمی افتند پيش می آورد و آنرا رجس می نامد و رجس بمعنی: زشتی و پليدی زننده و فرومايه گانه است.

mrk
09-29-2007, 03:04 PM
فکر نمی کردم که قران هم دست کاری شده باشه...

ممنون.
موفق باشین.

شما هركس هر چيزي كه راجع به دينت گفت قبول ميكني؟...

Eblis
09-29-2007, 03:20 PM
دستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت درد نکنه عزیززززززززززززززززم