PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : :. محبوب ترین بازیکنان جهان انتخاب شدند / کریمی و مجیدی حذف شدند .:

AĦӍẪÐƦÉȤA
01-20-2012, 12:52 PM
علی کریمی و فرهاد مجیدی از لیست حذف شدند

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

فدراسيون بين المللي آمار و تاريخ فوتبال جهان در اقدامي عجيب نام علی كريمي و فرهاد مجيدي را از فهرست محبوب ترين بازيكنان قاره ي كهن كنار گذاشت.

فدراسيون بين المللي تاريخ و آمار فوتبال جهان، اسامي محبوب ترين فوتباليست هاي هر قاره در سال 2011 را منتشر كرد.

در اين فهرست پس از ياسرالقحطاني از عربستان، نام علي كريمي و فرهاد مجيدي به عنوان دومين و سومين بازيكن محبوب قاره كهن به چشم مي خورد، اما مقابل نام اين دو بازيكن از عبارت Disqualified استفاده شده و اين نشان مي دهد كه فدراسيون بين المللي اين دو بازيكن را ردصلاحيت كرده است.

با توجه به اين كه محبوب ترين بازيكنان هر قاره بر اساس راي گيري كاربران اينترنتي مشخص مي شوند، به نظر مي رسد پايگاه اينترنتي فدراسيون بين المللي تاريخ و آمار فوتبال جهان به نوعي راي هاي درنظر گرفته شده براي اين دو بازيكن محبوب ايراني را فاقد اعتبار دانسته و آنها را در راي گيري كنار گذاشته است.

از نكات جالب توجه اين فهرست، حضور بهترين بازيكن جهان در رده ي دوم محبوب ترين بازيكنان قاره ي آمريكاي جنوبي پس از بازيكني از شيلي است.

فهرست بازيكنان محبوب هر قاره به اين شرح است.

* آفريقا
نادر المياغري – مراكش
اسامه الدراجي – تونس
فيصل العجب – سودان

*آسيا
ياسر القحطاني – عربستان سعودي
علي كريمي – ايران ----- > حذف
فرهاد مجيدي –ايران -----> حذف

در بازشماری آرا مشخص شد علی کریمی کاپیتان پرسپولیس بیش از 2 برابر فرهاد مجیدی رای آورده است. تعداد آرای علی کریمی 956172 بوده است و فرهاد مجیدی 408874 رای دارد. به این ترتیب علی کریمی در صورت عدم حذف نامش از سوی فدراسیون تاریخ و آمار بیشتر آرا را در میان کل بازیکنان حاضر در نظرسنجی به دست آورده بود.

* منطقه كونكاكاف
خاوير هرناندس – مكزيك
كارلوس روئيز - گواتمالا
كارلوس كاستلي – هندوراس

* اقيانوسيه
هري كيول – استراليا

* آمريكاي جنوبي
ادواردو خسوس بارگاس – شيلي
ليونل مسي – آرژانتين
كاكا – برزيل
پائلو گوئرو – پرو
خوان مانوئل بارگاس – پرو

* اروپا
فرانچسكو توتي – ايتاليا
الكساندرو دل پيرو – ايتاليا
رونالدو – پرتغال
ديميتار برباتوف – بلغارستان
آردا توران – تركيه

پ.ن : دلیل حذف مجیدی و کریمی استفاده کاربرا از نرم افزارهای رای دهی بوده :D

© The Phantom Pain
01-20-2012, 01:04 PM
ایرانی باز هم حماسه آفرید . . .

معذرت میخوام ولی خاک بر سرمون که بازم به خاطر مسخره بازی و رای دادن الکی به کاندیدمون آدم حسابمون نکردن .

هر نظرسنجی که گذاشته شد و ایرانی جماعت توش بود یا اول شده ، یا قرار بوده اول بشه و حذفش کردن . . .

حالا حالا ها این قضیه ادامه داره و بازم چوب این کم فهمی مون رو میخوریم . . .

این رشته سر دراز دارد . . .

بازم معذرت .

ممنون از احمدرضای عزیز

SASAN
01-20-2012, 01:11 PM
اون روزی که میگفتم ارزش رای این مردم ارزش نداره ، میگفتین طرف خارج زدست .

یعنی حتی فرهنگ رای دادن هم ندارن در این حد !

TeZAR
01-20-2012, 01:30 PM
اینجاست که میگن , کجای دنیــــا این شکلیه ؟ شما به من بگین ؟

Arsal4n
01-20-2012, 04:08 PM
خيلي ببخشيدا ولي فقط اين مورد نيست...ما از همه ي لحاظ ر..ي..ديم

reza9292
01-21-2012, 09:51 AM
حذف شدن که شدن حالا خیلی هم خوب بازی میکنن خیر سرشون

اگه نصرتی و شیث تو نظر سنجی بودن اونا با این کاراشون شاید یه چیزی میشدن

TeZAR
01-21-2012, 11:46 AM
دوست عزیز رضا جان .. شما الان به علی کریمی توهین کردی ؟

bomb5
01-21-2012, 12:10 PM
این چطور ممکنه؟ من تو رای گیری شرکت کردم دیگه اجازه نمیداد شرکت کنم برای بار دوم. چطوری اینا چندین بار رای دادن؟ اونا چطوری فهمیدن؟

SASAN
01-21-2012, 12:47 PM
این چطور ممکنه؟ من تو رای گیری شرکت کردم دیگه اجازه نمیداد شرکت کنم برای بار دوم. چطوری اینا چندین بار رای دادن؟ اونا چطوری فهمیدن؟

دوستان عزیز نرم افزار طراحی کرده بودن که هر بار رای میدادن 50 بار ثبت میشد :ی