PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ویژه ^ بهترین فیلم ایرانی به انتخاب Iwe ^. مرحله ی اول

AĦӍẪÐƦÉȤA
01-24-2012, 04:46 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

خب سلام . دیدیم تو بخش هالییود همچین تاپیکی زده شده ما هم گفتیم بزنیم . البته ایده از خوده حسین بود که برای سینمای ایران هم بزنم این مسابقه رو . با مشورت آرین فیلم هایی رو آماده کردیم واسه نظر سنجی . توی مرحله ی اول نظر سنجی در مورد فیلم های قبل از انقلاب هست . مرحله ی دوم دهه 60 . مرحله ی سوم 70 و مرحله ی آخر هم دهه ی 80 هست . که از هر تاپیک دو فیلم به مرحله ی فینال صعود میکنه و میره برای نظر سنجی نهایی . این تاپیک هم مثل تاپیکی که حسین زد بحث توش بشه و دوستان بیان نظراشون رو بگن تا بخش سینمای انجمن هم منفجر بشه .

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

فیلم اول : قـیصـر

کارگردان : مسعود کیمیایی

بازیگران اصلی : بهروز وثوقی ، ناصر ملک مطیعی ، جمشید مشایخی ، بهمن مفید و پوری بنایی

جوایز : بهترین فیلم در جشنواره های سپاس 49 و بین المللی تهران 48

فیلم دوم : گوزنها

کارگردان : مسعود کیمیایی

بازیگران اصلی : بهروز وثوقی ، فرامرز قریبیان ، عنایت بخشی ، پرویز فنی زاده و نعمت الله گرجی

جوایز : تقدیر شده توسط منتقدان ایرانی ، جایزه معتبری ندارد

فیلم سوم : سوته دلان

کارگردان : علی حاتمی

بازیگران اصلی : بهروز وثوقی ، جمشید مشایخی ، جهانگیر فرو هر ، شهــ ـره آغداشلو و فخری خوروش

جوایز : جوایز معتبری ندارد

فیلم چهارم : گـاو

کارگردان : داریوش مهرجویی

بازیگران اصلی : عزت الله انتظامی ، علی نصیریان ، جمشید مشایخی ، محمود دولت آبادی و مهدی فنی زاده

جوایز : برگزیده در رای گیری منتقدان سینمای ایران در سال های 51 ، 67 و 78 . تحسین شده توسط پهلوان تختی

فیلم پنجم : گنج قـارون

کارگردان : سیامک یاسمی

بازیگران اصلی : محمد علی فردین ، فروزان ، تقی ظهوری ، وارطان یوسفیانس و عباس شباویز

جوایز : جایزه معتبری ندارد اما فروش این فیلم بسیار چشم گیر بوده 5/3 میلیون تومان فروش

خب دوستان میتونن توی نظر سنجی شرکت کنن و نظرشون رو هم بگم .. بازم اعلام میکنم برنامه به چه صورته
مرحله ی اول ( همین مرحله ) : فیلم های قبل از انقلاب
مرحله ی دوم : فیلم های دهه 60
مرحله ی سوم : فیلم های دهه ی 70
مرحله چهارم هم : فیلم های دهه 80
امیدوارم با این مسابقه بخش سینمای ایران هم به چشم بیاید فقط با کمک شما ..
قربانتان

reza9292
01-24-2012, 04:52 PM
داداش از سینمای دفاع مقدس هم میزاشتی

مثل فیلم آژانس شیشه ای - یا دکل یا مهاجر

AĦӍẪÐƦÉȤA
01-24-2012, 04:54 PM
داداش از سینمای دفاع مقدس هم میزاشتی

مثل فیلم آژانس شیشه ای - یا دکل یا مهاجر

داداش مراحل داره .. الان آژانس شیشه ای ماله مرحله سوم هست که میشه دهه 70
توضیحات پایینش رو خوب بخون ..

Olympic Hero
01-24-2012, 04:56 PM
واقعا هنگ کرده بودم که به کدوم فیلم رای بدم . همه ی فیلم ها عالی هستن . اما به خاطر اینکه قیصر سینمای ایران رو تو اون زمان یه ت**** داد به قیصر رای دادم . ولی فیلم گاو و گوزن ها هم عالی بوده و هستن .

با تشکر از احمد رضا

persian boy
01-24-2012, 05:05 PM
من که به جز گاو هیچکدوم دیگرو نمیشناسم! یعنی به سنم نمیکشه که بشناسم!:4:

bomb5
01-24-2012, 05:12 PM
من که به جز گاو هیچکدوم دیگرو نمیشناسم! یعنی به سنم نمیکشه که بشناسم!:4:

یعنی فیلم گاو به سن شما میخوره؟:4:
قیصر یه چیز دیگه ایه!!

Django
01-24-2012, 05:16 PM
من فقط فیلم های سوته دلان ، قیصر و گوزنها رو دیدم که به قیصر رای دادم اون دوتا فیلم که اصلا ندیدم :4: در کل بهروز وثوقی از از 100% تو 80% فیلم های اونموقع بوده و واقعا اعجوبه ی دنیای سینماست :8::8::8: اگه میشد چند تا گزینه رو انتخاب کرد هر 3 تا رو انتخاب میکردم از احمد رضا هم تشکر میکنم منتظر نظرسنجی های مراحل بعد هستیم:3::3::3:

AĦӍẪÐƦÉȤA
01-24-2012, 08:56 PM
من فقط فیلم های سوته دلان ، قیصر و گوزنها رو دیدم که به قیصر رای دادم اون دوتا فیلم که اصلا ندیدم :4: در کل بهروز وثوقی از از 100% تو 80% فیلم های اونموقع بوده و واقعا اعجوبه ی دنیای سینماست :8::8::8: اگه میشد چند تا گزینه رو انتخاب کرد هر 3 تا رو انتخاب میکردم از احمد رضا هم تشکر میکنم منتظر نظرسنجی های مراحل بعد هستیم:3::3::3:

من تک انتخاب رو انتخاب کردم برای جذاب شدن ولی خب کار خوبی نکردم ..
از مراحل بعد انتخاب چندگانه اضافه میشه تاچندتا فیلم رو باهم انتخاب کنید نا جذاب تر بشه مسابقه ..
قربانت.

Ariyan
01-24-2012, 09:31 PM
احمد جان دستت درد نکنه...
من بد قولی کردم نتونستم کمکت کنم بخدا شدیدا سرما خوردم..
چشم چپم هم عفونت کرده....
الان هم به احترام تو و بچه ها چون بهت قول دادم امدم یه پست بدم...

فیلم هایی دیگه ای هم بودن که میشد توی لیست باشن...
که اکثرا فیلم های بهروز وصوقی بودن...اما خوب به نظرم
همین ها جزو بهترین فیلم ها بودن...

در مورد 3 فیلم بهروز توی این لیست که اصلا جای حرف نیست...
داستان های فوقلعاده زیباه و گیرا جایی واسه حرف نمیذاره...

مثلا توی قیصر دیالوگ هایی که در مورد مردی و نامردی زمونه میگه
برای همه سالهاست...یعنی همین الان هم ادم میتونه درکشون کنه....

سوته دلان سناریوی فوقلعاده ای داره...دیالوگهای تاثیر گذاری که وقتی بهشون
فکر کنی مو به تنت سیخ میشه...مثل...
نه دروغگو دشمن خداست...
خدایا این همه دشمن داری تو این دنیا..ماها هم که باهات دوستیم تو باهامون دشمنی...

گوزنها فیلم 30 ا 30 مسعود کیمیایی که همین الان با دیدن فیلم انسان میتونه
فقر و اعتراض رو درک کنه از فیلمی که بیش از 40 سال پیش ساخته شده...

فیلم گاو...
من بی شخصه با دیدن این فیلم تا چند روز دنبال چیزی میگشتم که دوسش داشته باشم...
فیلم با حرف ساده در این حال پیچیده نشون میده که عشق واقعی به هر چیزی چه کاری با انسان
میتونه کنه...

اما گنج قارون...
شاید بپرسین که چرا این فیلم...؟
فیلم گنج قارون فیلمی بود که مردم رو با سینما اشتی داد...
تا قبل از اون فیلم ها توی سینما زیاد بیننده نداشت...سبک فیلم ها همه یکی بود...
اما گنج قارون انقلابی توی صنعت سینمای ایران بود...و این فیلم رکورد فروش رود زده بود..
و با توجه به ارزش ارز کشور این فیلم پر فروشترین فیلم سینمای ایران بود....
یعنی فیلم اگر اشتباه نکنم توی سال 47 ساخته شد...
پس فروشش به پول الان حدود 8 میلیارد تومن بوده...
پس لیاقت حضور در این فهرست رو داشت....

r v d
01-24-2012, 10:42 PM
با اینکه فیلمهای بهروز وثوقی فوق العاده هستند ولی من به گنچ قارون رای دادم , بازی فردین خدا بیامرز با صدای استاد ایرج بی نظیر بود.... همچنین تقی ظهوری و ....