PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : × شـایعه : Aِssaِssin's Creed 3 در طی انقلاب آمریکا رخ خواهد داد ! ×

The Shadow
01-29-2012, 01:39 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

شـایعه : Aِssaِssin's Creed 3 در طی انقلاب آمریکا رخ خواهد داد !

یک منبع نزدیک به سایت معتبر CVG امروز اعلام کرد که داستان قسمت جدید سری بازی های AC یعنی Asِsasِsin's Creed III در طی انقلاب آمریکا رخ خواهد داد .

با توجه به منبع ، آنها ادعا میکنند به پروژه ی ساخت بازی نزدیک هستند ( یعنی اخبارشان صحت دارد ! ) و گفته اند که تا قبل از 31 مارس ، نگاهی اجمالی به بازی خواهند انداخت .

نکات در مورد زمان رخ دادن داستان بازی و امتیازات بازی سال پیش منتشر شد که یک نظر سنجی در سایت رسمی بازی قرار گرفت و نظر بازدیدکنندگان سایت و طرفداران بازی را در مورد اینکه " آیا میخواهان انقلاب آمریکا به همراه وقایع دیگر در بازی باشه یا نه ؟ " پرسیده بودند و تعداد زیادی ار شرکت کنندگان اعلام رضایت کرده بودند و پاسخشان به این سوال مثبت بود ! این موضوع ، موضوع مورد نظر آنها نیز بود .

کسانی که نسخه ی دی ال سی مربوط به بازی Brotherhood یعنی ناپدید شدن داوینچی ( Da Vinci Disappearance ) را بازی کرده اند ، حتماً به یاد دارند که در آن بازی داوینچی نوشته هایی را یادداشت کرده است که در آن نوشته مختصات مکانی نیز وجود دارد که مختصات مربوط به ایالت نیویورک میباشد و به آنجا اشاره کرده است . همچنین با توجه به افسانه ها و روایت های قومی ، جورج واشنگتن ( George Washington ) ظاهراً سیب عِـدن ( Apple Of Eden ) را در اختیار داشته است !

همه ی این نشانه های ذکر شده ، این شایعه را به حقیقت بیشتر نزدیک میکنند اما دو دوره ی دیگر هم که شایعه شده ممکن است داستان بازی مربوط به آن باشد . یکی دوره ی " قرون وسطای چین " و دیگری مربوط به دوره ی " ملکه ویکتوریا " ملکه ی پادشاهی بریتانیای کبیر میباشد ، که البته شایعه ی مربوط به انقلاب آمریکا از بقیه جدی تر است .

در نهایت باید منتظر ماند و دید که کدام خبر توسط سایت رسمی خود بازی رسمی و تائید خواهد شد .

AC ـه با توجه به گفته ی یوبـی سافت " بهترین و بزرگترین " ـه این سری بازی ها تا به امروز خواهد بود و همچنین گفته اند که این بازی سال بعدی منتشر خواهد شد و البته زود تر از وقفه ای که بازی قبلی داشت !

با تشکر .

SASAN
01-29-2012, 01:43 PM
به به ...

من جدا اون عسره ویکتوریا از همه بیشتر میپسندم . عصر اوج برتیانیا بود :x

آما خوب امریکا هم جالبه . باید دید جورج واشنگتون لژ نشین چطور میخوان در بیارن .

ممنون پژی جون .

Ħ д † ε Ð
01-29-2012, 03:38 PM
وووواوووو
به نظرم فوق العاده داستان قشنگی میشه اگه واسه انقلاب آمریکا باشه.
ولی ترجیح میدادم به ابتدای اساسین یعنی حسن صباح و قزوین و اینا بکشن موضوع رو.:دی
ولی اگه بکشه انقلاب آمریکا هم که بازی وسترن میشه.با این تفنگ سر پرا باید ملتو ترور کنیم.کلا شمشیر بهتره.

پژی زاضیم ازت.

SASAN
01-29-2012, 03:59 PM
در کل شمشیر خیلی بهتره :5:

The Shadow
01-29-2012, 04:38 PM
آره همه ی اینها جالب میشن . کلاً یکم از ایتالیا و این دوران بیاد بیرون به طور کامل خیلی بهتر میشه . من خودم به شخصه خیلی دوستدارم یا بره همون دوران قرون وسطا چین یا بره دوران ویکتوریا !!! مخصوصاً دوران قرون وسطا که چینیا کار های خرافاتی هم انجام میدادن که به نظرم خیلی جالب میشه .

اما در مورد انقلاب آمریکا که ربطش دادن به Apple Of Eden من یاد فیلم " جونا هکس " افتادم ! اگه دیده باشید و یادتون باشه ، درباره انقلاب آمریکا بود بعضی جاهاش و از یه گوی مرگباری اون شخصیت بد فیلم استفاده میکرد که شبیه Apple Of Eden بـود و فکر کنم به این ربط داشته باشه ( طبق همون روایت های قومی که گفتم )

اینم عکسش که یادتون بیاد چیو منظورم ـه !

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>