PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تاپیک اخبار بارسلونا ___ FC Barcelona News

Arsal4n
01-29-2012, 02:15 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

جدید ترین اخبار از تیم بارسلونا در این تاپیک قرار میگیرد

Arsal4n
01-29-2012, 02:17 PM
مسی:نگران نباشید

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

به نقل از سایت بارسلونا، لیونل مسی در بازی شنبه شب آبی و اناری پوشان در خانه ویارئال تلاش زیادی برای گلزنی کرد که موفق نبود. وی پس از تساوی بدون گل به خبرنگاران گفت: خیال همه راحت باشد بارسا دست از تلاش برنخواهد داشت. دور دوم مسابقات تازه شروع شده و هنوز خیلی مانده تا لالیگا قهرمانش را بشناسد.

در دیدار مذکور هم*تیمی*های او به تساوی بدون گل رسیدند و با ۴۵ امتیاز در رده دوم و در فاصله ۷ امتیازی رئال مادرید، پیشتاز مسابقات جای گرفتند.او ادامه داد: براین اساس هنوز امتیازات بسیاری باقی*مانده که باید بجنگیم و کسب کنیم. اکنون روی بازی کوپادل*ری با والنسیا تمرکز می*کنیم. امیدواریم با غلبه بر این حریف در نیمه*نهایی بتوانیم راهی بازی نهایی شویم.مسی که به خاطر درخشش بسیار دو عنوان بازیکن برتر قاره سبز و جهان را به خود اختصاص داد، افزود:* در این بازی موقعیت*های زیادی برای گلزنی داشتیم. ولی توپ*های ما تبدیل به گل نشد.وی در مورد داوری تکسیرا ویتینس، داور بحث*انگیز بازی ال*کلاسیکو بامداد پنج*شنبه گذشته که مورد انتقاد شدید رئالی*ها قرار گرفت و متهم به جانبداری از یاران مسی شد، اظهار داشت: دوست ندارم در مورد مسائل داوری حرف بزنم.اما گاهی اوقات داوران عملکردشان شکل خاصی می*گیرد و به خاطر یک خطای کوچک، به یکباره کارت زرد یا قرمز نشان می*دهند.یاران مسی چهارشنبه شب در بازی نیمه*نهایی کوپا دل*ری در خانه والنسیا به میدان خواهند رفت.

Arsal4n
01-29-2012, 02:25 PM
گواردیولا:از بازیمان احساس غرور میکنم

به نقل از آس، پپ گواردیولا که شب گذشته در آغاز هفته بیست و یکم لالیگا تیمش در خانه ویارئال به تساوی بدون گل رسید، گفت: با وجود تساوی در خانه ویارئال، فکر می کنم خوب بازی کردیم و هیچ سرکوفتی بر سر بازیکنانم ندارم.

شنبه شب در ورزشگاه ال*مادریگال جایی که بارسلونا ۴۸ ساعت پس از ال*کلاسیکو در میهمانی ویارئال شرکت کرده بود، تساوی بدون گل شکل گرفت. مردان گواردیولا که در بازی رفت ۵ بر صفر پیروز میدان شدند، در این جدال تحت تاثیر فشار ناشی از بازی با کهکشانی*ها و مشکلات کمبود نفر به واسطه آسیب*دیدگی، قادر به گلزنی نشده و دو امتیاز مهم را از دست دادند.مربی ۴۱ ساله کاتالان*ها افزود: هنوز تا پایان فصل راهی طولانی در پیش داریم. تصمیم من این است که برای هر امتیاز باقیمانده بجنگیم. این خواسته بازیکنان بارسا نیز هست. فکر می کنم اگر کیفیت خوب بازی با ویارئالی*ها را تکرار کنیم و پیروز شویم، بتوانیم به تدریج فاصله امتیازات خود را با رئال کم کنیم.با توجه به این نتیجه و پیروزی رئال مقابل ساراگوسا، اکنون رئال با ۵۲ امتیاز در صدر جدول موقعیت مستحکم*تری نسبت به گذشته دارد و مردان گواردیولا با ۷ امتیاز کمتر یعنی ۴۵ امتیاز در رده دوم جدول جای گرفته*اند.

Arsal4n
01-30-2012, 04:38 PM
قرارداد جديد آبيدال با بارسا در روزهاي** آينده

به نقل از اسپورت، داوید وندیتلی، مدیر برنامه اریک آبیدال با بیان این خبر اظهار داشت: قرار است در مراسمی خاص با حضور مقامات رده بالای بارسلونا این کار انجام شود.

براساس اظهارات این مقام قرارداد جدید بازیکن شاخص آبی و آناری*پوشان برای سه فصل آینده تنظیم و منعقد خواهد شد.
مدافع ۳۲ ساله از پنج فصل قبل تاکنون درخدمت بارسا است. وی ۱۵ مارس گذشته گرفتار تومور سرطان*زایی شد که با حمایت باشگاه اسپانیا تحت عمل جراحی و شیمی*درمانی قرار گرفت.

یک گزارش دیگر در زمینه عقد قراردادهای بازیکنان تیم قهرمان اروپا و لالیگا حکایت از آن دارد که با خاتمه مسابقات جام ملـت*های آفریقا که اکنون در دو کشور گینه و گابن برگزار می*شود، پس از بازگشت سیدو کیتا، لژیونر عضو تیم مالی رایزنی*های اولیه برای عقد قراردادی جدید با وی نیز انجام خواهد شد.

Arsal4n
01-31-2012, 02:10 PM
والدس: نبايد ديگر مرتکب هيچ اشتباهي شويم

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> valdes2.jpg

به نقل از آس، ویکتور والدس که تیمش شنبه شب در رقابت های لالیگا بدون گل مقابل ویارئال متوقف شد و فاصله امتیازاتش با رئال مادرید صدرنشین به ۷ امتیاز افزایش یافت، اظهار داشت: پس از تساوی با ویارئال و از دست رفتن دو امتیاز مهم، دیگر هیچ اجازه*ای برای از دست دادن امتیازات باقیمانده لیگ نداریم.

وی ادامه داد: برای باقی ماندن در کورس قهرمانی نباید دیگر مرتکب هیچ اشتباهی شویم. ما باید دو امتیاز از بازی با ویارئال می*گرفتیم، اما اکنون که آن امتیاز از دست رفته، باید بکوشیم تمام امتیازات باقی*مانده را بگیریم تا شانس خود برای کسب قهرمانی در رقابت با رئال حفظ کنیم.

دروازه*بان بارسلونا تاکید کرد: باید در نظر گرفت اکنون در مسیر قهرمانی پیشتاز نیستیم ویک رقیب بسیار قدرتمند، جلوتر از ما برای قهرمانی تلاش می کند. تیم باید با جدیت کار کند و با حفظ امید خود برنامه*هایش را پیش ببرد.

Arsal4n
02-01-2012, 02:12 PM
گوارديولا:بحث مربوط به داوران، مرا ناراحت مي کند

مربی بارسا در ادامه صحبتهایش گفت:« در طول این 4 سالی که من در بارسلونا هستم، هیچ وقت درمورد داوران صحبت نکردیم. اگر گفتن اینکه فلان برخورد پنالتی بوده یا نه، غر زدن محسوب می شود، خب پس ما غر می زنیم و از داوران گلایه می کنیم. اگر می خواهند به زور بگویند که ما غر می زنیم، این یک بازی از پیش باخته است. سخنگوهای آنها واقعا قدرتمند هستند. چهار سال است می گویند که به نفع ما کار می کنند و الان می گویند که ما غر می زنیم.»

گواردیولا درادامه صحبتهایش درمورد رفتارهایش درمورد عملکرد داوران گفت:« بحث مربوط به داوران، مرا ناراحت می کند. ما با این تردیدها در حال آسیب رساندن به فوتبال هستیم.اگر رئال باید در لالیگا به قهرمانی برسد، خوب می رسد. ما در مساوی و در شکست هم تیم الگو و نمونه ای بوده ایم. در برد خیلی خوب رفتار کردیم و در شکست هایمان هم بی عیب و نقص رفتار کرده ایم. باید برای بچه ها الگو بود. پنج میلیون برخورد هستند که می توانیم به داوران گلایه کنیم.»
گواردیولا به این نکته اشاره کرد که وارد این بازی نمی شود:« چه به من می رسد؟ اگر من این کار را بکنم، چه ببازیم و چه مساوی کنیم فرقی نمی کند. من باید به داوران فشار بیاورم تا بهتر برای ما سوت بزنند؟ من این کار را نخواهد کرد. بحث دیگر آنالیز کردن عملکردهاست. قطعازمانی که داوران اشتباه می کنند، من هم عصبانی می شوم.ولی در همان لحظه باخودم فکر می کنم که همان طور که من هم اشتباه می کنم، داور هم اشتباه کرده. من داوران را تحت فشار نمی گذارم و برخی ها فکر می کنند که من آدم ریاکار و دورویی هستم ولی من خودم خیالم راحت است.»
گواردیولا در ادامه درمورد شک و شبهات درمورد تمدید قراردادش گفت:« تا زمانی که متقاعد نشده باشم، نمی توانم تمدید کنم. این بحث شخصی و فردی خودم است و باید متقاعد شوم. هرزمانی که این تصمیم را بگیرم، رئیس باشگاه اولین فردی است که درجریان قرار خواهد گرفت. هواداران باید نگران این باشند که تیم ما درصدر جدول نیست و نه اینکه نگران تمدید قرار داد من باشند. ما امتیازاتی را از دست دادیم ولی هیچ کسی بهتر از ما نیست.»

Arsal4n
02-01-2012, 02:14 PM
روسل:درباره مشکلات داوري بايد چاره انديشي کرد

به نقل از مارکا، ساندرو روسل گفت: دوست ندارم اکنون در مورد عملکرد داوران حرف بزنم. اما در یک جمع بندی می*توانم بگویم که عملکردشان خوب نبوده است.

این مقام افزود: مشکلات داوری روز به روز بیشتر می*شود که در این باره باید چاره*اندیشی کرد.
او در مورد افتخارات احتمالی تیمش در فصل جاری نیز عنوان کرد: با توجه به موقعیت تیم فکر می*کنم از شش جام ممکن اگر بتوانیم به سه مقام قهرمانی نیز برسیم. در حقیقت فصلی خوب را پشت سر*گذاشته*ایم. آنچه در این میان بیشتر از هرچیز اهمیتی دارد، داشتن کیفیت و عملکرد خوب در کل فصل است. بطور قطع بر پایه چنین کیفیتی می*توانیم به اهداف خود برسیم.
بارسلونا اکنون با ۴۵ امتیاز در فاصله ۷ امتیازی رئال مادرید در رده دوم جدول لالیگا قرار دارد و در جام حذفی نیز حریف والنسیا در مرحله نیمه نهایی است. این تیم در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا نیز باید با بایرلورکوزن آلمان مصاف دهد.
روسل در مورد رئال مادرید و رفتار خوزه مورینیو مربی پرتغالی این تیم در بازی هفته گذشته جام حذفی نیز عنوان کرد: فکر می*کنم از نظردادن دراین باره باید اجتناب کنیم. به جای آن بهتر است دغدغه تیم خودرا داشته باشیم از حرف زدن در مورد مربی و بازیکن تیم رقیب اجتناب کنیم.
روسل در مورد خطای بی*شمار په*په بازیکن خشن خط دفاعی رئال علیه بازیکنان بارسا به*خصوص لیونل مسی عنوان کرد: منتظر نقطه نظر اتحادیه باقی خواهیم ماند. اگر پاسخی کسب نکنیم، خود برای احقاق حق تلاش خواهیم کرد چون معتقدیم محیط فوتبال را به خاطر اخلاق ورزشی باید پاک نگه داشت.

Arsal4n
02-01-2012, 02:15 PM
فان*پرسي هم به بارسا مي*رود

به نقل از روزنامه ال*موندو دیپورتیو، روبین فان پرسی در آرسنال از راحتی عمل برخوردار است و امسال بیشترین تعداد گل زده را برای ابن تیم به ثمر رسانده، اما در مورد آینده خویش در تعمق است. این گلزن ۲۸ ساله که با ۱۹ گل زده در فصل جاری اکنون بهترین گلزن لیگ برتر محسوب می*شود، از طریق مدیر برنامه*هایش در مورد حضور احتمالی در بارسلونا تحقیقاتی را انجام داده است.

بر اساس شواهد موجود به نظر می*رسد مهاجم هلندی توپچی*ها از سسک فابرگاس، بازیکن تیم ملی اسپانیا که تا تابستان گذشته هم*تیمی*اش نزد لندنی*ها به شمار می*رفت و اکنون عضو بارسا است شرایط حضور نزد کاتالان*ها را مورد بررسی قرارداده است.
از این رو احتمال دارد تابستان سال آینده یکی از نقل و انتقالات بزرگ در سطح تیم*های ممتاز اروپایی، حضور وی در تیم تحت رهبری گواردیولا باشد.
بر اساس این گزارش مقامات بارسا نیز از چندی قبل وضعیت فان پرسی را زیر نظر دارند و منتظرند تا عملکرد این بازیکن را در جام ملت*های اروپا مشاهده کنند تا تصمیم نهایی را برای شروع رایزنی*های جدی به منظور استخدام این مهاجم آغاز کنند.

Arsal4n
02-04-2012, 07:39 PM
این طور به نظر می رسد که روند بهبود داوید ویا زودتر از موعد پیش بینی شده به پیش می رود. او که در روز 19 دسامبر به دلیل شکستگی کاملا در استخوان قوزک پای چپش مورد عمل جراحی قرار گرفت، به خوبی روزهای بهبود را پشت سرمی گذارد
دراین عمل جراحی 6 پیچ در قوزک پای او جایگذاری شد تا بدین ترتیب پروسه جوش خوردن قوزک پایش بهتر و سریع تر طی شود و اکنون و بعد از طی زمان لازم، و انجام تمرینات مشخص از سوی ویا، زمان آن فرا رسیده بود تا این پیچ ها از پای او خارج شود.
ویا در روزهای ابتدایی با عصا راه می رفت و پزشکان روند بهبود او را زیر نظر گرفتند و درهمان روزهای ابتدایی رامون کوگات، جراح پای ویا و ریکارد پرونا، پزشک باشگاه بارسلونا پیش بینی کردند که بین 4 تا 5 هفته بعد از جراحی این پیچ ها از پای ویا خارج شود. از همین رو ویا روز گذشته به بیمارستان کئیرون رفت تا از شر این پیچ ها راحت شود.
چند روز پیش هم او برای بررسی اوضاع بخیه ها و شرایط اوضاع پایش به نزد پزشک جراحش رفته بود
گام بعدی ال گواخه، آغاز تمرینات بدنسازی زیر نظر فیزیوتراپ های باشگاه است تا تدریجا قوزک پای چپش توان خود را باز یابد.انتظار می رود که این مرحله یک ماه و نیم طول بکشد و بعد از آن ویا شروع به دویدن آهسته خواهد کرد.

Arsal4n
02-05-2012, 02:11 PM
شکافته شدن پاي سرخيو بوسکتس (عکس)

Arsal4n
02-07-2012, 03:05 PM
2 مشکل بزرگ کاتالان*ها براي بازي فردا شب

به نقل از آس اسپانیا، جوزپه گواردیولا برای بازی مهم فردا شب تیمش مقابل والنسیا به زعم نویسندگان رسانه*های معتبر اروپایی ۲ مشکل اساسی دارد.

سرمای شدید در اروپا که لغو بسیاری از بازی*های را در کشورهای مختلف به همراه داشته چمن نیوکمپ را تا مرز ۵۵ درصد تخریب کرده و یخ*زدگی کامل چمن این استادیوم بزرگ و مجهز انتقاد مقامات باشگاه بارسلونا از مسئولین نیوکمپ را سبب شده است.

مسئولین وعده داده*اند که تا پیش از آغاز بازی کیفیت چمن نیوکمپ را به مرز قابل قبولی برسانند.
این در حالی است که بازی تیکی*تاکای بارسلونا در زمین غیر استاندارد هرگز پیاده شدنی نیست و تیمی که در بازی هوایی قابلیت بیشتری داشته باشد در چنین شرایطی موفق است.
مشکل بزرگ دیگر گواردیولا برای بازی فردا شب مقابل والنسیا، مصدومین بارسلونا است.
داوید ویا، آفلای، آلکسیس، اینیستا و پدرو در فهرست رسمی پزشکی بارسلونا حضور دارند و بوسکتس به خاطر زخم عمیق زانوی خود در تلاش برای رسیدن به این بازی است.
از طرفی بازیکنانی نظیر پویول، ژاوی و حتی مسی تحت تاثیر ویروس سرماخوردگی جدیدی هستند که به تازگی در اروپا منتشر شده است.
دو تیم بارسلونا و والنسیا در بازی رفت از نیمه نهایی جام پادشاهی اسپانیا به تساوی یک بر یک دست یافتند.

Arsal4n
02-07-2012, 03:13 PM
پدرو و اینیستا بخشی از تیمرینات را همراه با تیم انجام دادند

فردا شب که بارسلونا در نو کمپ میزبان والنسیا هست اسم انیستا و پدرو در لیست بازیکنانی که در ترکیب وجود دارند هست و این خبر خوبی است.
اما خبر بد برای بارسلونا مصدومیت بوسکتس هست که هر وقت زمان دقیق مصدومیت مشخص شد اطلاع میدم

Arsal4n
02-12-2012, 10:03 PM

سرمربی بارسلونا تاکید کرد که اگرچه تیم بارسلونا فاصله زیادی با رئال مادرید دارد ولی آنها تا پایان فصل به تلاش ادامه خواهند داد.

پپ گواردیولا در پایان دیدار تیمش مقابل اوساسونا که با شکست آبی اناری*ها همراه بود، به خبرنگاران گفت: الان فقط می*توانیم به بهترین نحو ممکن بازی*ها را برگزار کنیم؛ برای خودمان و برای رقابت*ها که سرنوشتش تا چند ماه دیگر روشن می*شود. واقعیت این است که فاصله میان ما و رئال، فاصله بزرگ و مهمی است و فکر می*کنم این فاصله یکشنبه شب بیشتر هم خواهد شد ولی باید تا پایان فصل به تلاش ادامه داد.

گواردیولا در ادامه افزود: اوساسونا در خلق موقعیت تیم بر*تر میدان بود. آنها در نیمه اول تیم بر*تر بودند. ما در نیمه دوم بهتر بودیم و نمی*دانم چرا در نیمه اول این طور بازی نکردیم. ورود به زمین و قرار گرفتن در جریان بازی برای ما سخت بود.
وی ادامه داد: در نیمه دوم سرخی و تیاگو مرکز میدان را در دست گرفتند و بازی بی*عیب و نقصی را ارائه کنند. در نیمه دوم عملکرد تیم ما خوب بود ولی باید به اوساسونا تبریک گفت.

گواردیولا همچنین تاکید کرد: ما هیچوقت از تلاش کردن دست نمی*کشیم. سعی کردیم بازی را باز کنیم و در بین دو نیمه با هم صحبت کردیم که هیچوقت نمی*توانیم از تلاش دست بکشیم.

او در پایان گفت: جوانانی که به تیم اصلی بارسا می*آیند، می*دانند اینجا همیشه تحت فشار هستند. برای رسیدن به این سطح توقع زیادی از آنها می*رود و آن*ها به حالتی طبیعی با این فشار کنار می*آیند.

شخصیت رو حال کنید

Arsal4n
02-13-2012, 02:00 PM
به نقل از سایت رسمی باشگاه بارسلونا اسپانیا، جوزپه گواردیولا در نشست خبری مهم خود پیش از بازی مقابل بایرلورکوزن در لیگ قهرمانان اروپا خطاب به هواداران تصریح کرد: جنگ تا پایان راه، اعتماد به نفس و تلاش موثر رمز موفقیت ما خواهد بود، بارسلونا حتی یک قدم هم عقب*نشینی نخواهد کرد.

گواردیولا ادامه داد: زمین پامپلونا همیشه برای ما دردسر ساز بوده، هواداران اوساسونا فقط تیمشان را تشویق نمی*کردند و متاسفانه جوسازی*های پیش و حین بازی بر سرنوشت بازی اثر گذاشت.

سرمربی بارسلونا ادامه داد: فاصله ۱۰ امتیازی بارسلونا با رئال مادرید چیزی نیست که به خاطرش به فکر فرو برویم، قبول دارم که این فاصله کم نیست اما بارسلونا هم تیم کوچکی نیست و ما با هدف قهرمانی در لالیگا پیش می*رویم، این روزها به فینال جام حذفی فکر می*کنم و درخشش در لیگ قهرمانان اروپا دغدغه من و مردانم محسوب می*شود، به هواداران نیز اطمینان می*دهم که بارسلونا در لالیگا قهرمان می*شود. هیچ نگرانی در این خصوص وجود ندارد.
پپ در خصوص محل جام حذفی گفت: مسلما من هم دوست ندارم که فینال جام پادشاهی در سان مامس، زمین بیلبائو برگزار شود، حریف نیز نمی*خواهد که این بازی در نیوکمپ برگزار شود اما تاکید می*کنم که تابع دستور فدراسیون فوتبال اسپانیا خواهم بود و هیچ شکایتی نخواهم داشت.

Arsal4n
02-13-2012, 02:07 PM
لیست 22 نفری که به آلمان سفر میکنند:

Valdes, Pinto, Alves, Piqué, Fàbregas, Puyol, Xavi, Iniesta, Messi, Thiago, Mascherano, Pedro, Adriano, Abidal, Alexis, Cuenca, Sergio Busquets, Dos Santos, Tello, Sergi Roberto, Bartra and Oier

Arsal4n
02-14-2012, 08:08 PM

رائول گونسالس بلانکو، ستاره اسپانيايي باشگاه شالکه امروز به کلن سفر کرد تا با کاروان بارسلونا که براي مصاف با باير لورکوزن در دور رفت مرحله يک هشتم پاياني ليگ قهرمانان اروپا به آلمان سفر کرده ديدار کند.
هدف رائول از این سفر 70 کیلومتری دیدار با برخی از هم تیمی های سابقش در تیم ملی و دوست خوب و صمیمی اش پپ گواردیولا بود.

طبق گزارش منتشره در روزنامه ال موندو دپورتیوو، رائول بعد از تمرین عصر امروز بارسلونا در بای آرنای لورکوزن و در هنگام صرف شام به دیدن گواردیولا و شاگردانش رفت و بازیکنان بارسا از دیدن رائول، کاپیتان سابق رئال در جمعشان به شدت تعجب کرده بودند

رائول دقایقی را در کنار دوستش گواردیولا سپری کرد و برای او در آستانه بازی امشب آرزوی موفقیت نمود.

Arsal4n
02-15-2012, 02:03 PM
به نقل از آس اسپانیا، آلکسیس سانچس زننده ۲ گل از ۳ گل تیم فوتبال بارسلونا در بازی مقابل بایرلورکزون آلمان تصریح کرد: از حریف بهتر بازی کردیم اما این دلیل نمی*شود که بگوییم بهتر از حریف بودیم، بازی فوتبال در حالت رفت و برگشت شبیه به دو نیمه ۹۰ دقیقه*ای است و ما هنوز نیمه دوم را تجربه نکرده*ایم.

وی افزود: بر روی کاغذ خیال*مان از صعود راحت است و حتی شاید برخی بازیکنان کلیدی ما به خاطر حساسیت بالای لالیگا در بازی برگشت استراحت داشته باشند اما نباید حریف آلمانی خود را دست کم بگیریم.

سانچس ادامه داد: بارسلونا برای قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا مصمم است اما نباید به خاطر این فشارها از لالیگا و فینال بزرگ جام حذفی غافل شویم. همه بازیکنان بارسلونا با قاطعیت از ۳ قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا، لالیگا و کوپادل*ری حرف می*زنند.

Arsal4n
02-15-2012, 02:03 PM
به نقل از آس اسپانیا، سرخیو بوسکتس که در تمرین*های اخیر تیمش خوش درخشیده و نظر گواردیولا را به خود جلب کرده است، بازی زیبای تیمش را ستود و گفت: فوق العاده بهتر از حریف بودیم و نشان دادیم که مدعی جدی قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا هستیم.

وی افزود: پست اصلی من هافبک مرکزی است اما گواردیولا معمولا از من می*خواهد به مدافعین کمک کنم، وظیفه اصلی من بازی*سازی است اما وقتی ژاوی نباشد و بدتر از آن پیکه هم روی نیمکت بایستد مسلما کاری به جز کمک کردن به مدافعین ندارم.

بوسکتس ادامه داد: با توجه به شرایطی بدی که در لالیگا برایمان پیش آمده این نتیجه برایمان آرامش بخش بود. بارسا به این پیروزی خارج از خانه نیاز جدی داشت و با روحیه خوبی که داریم به جنگ با رقبای لالیگایی می*رویم.

Arsal4n
02-15-2012, 02:08 PM

به نقل از آس اسپانیا، لیونل مسی که شب گذشته یکی از ۳ گل بارسلونا مقابل بایرلورکوزن را به ثمر رساند تصریح کرد: در خانه حریف به پیروزی رسیده*ایم و این مسئله با ارزش است، بعید می*دانم این تیم در بازی برگشت برای ما دردسر درست کند و باید پذیرفت که بارسلونا مدعی جدی قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا است.

مسی درباره لالیگا و فاصله ۱۰ امتیازی بارسلونا با رئال مادرید گفت: مسئله جدی شده و باید نگران باشیم، رئال مادرید برای قهرمانی در لالیگا خیز برداشته و بازیکنان این تیم در مصاحبه*های خود با اطمینان از جشن قهرمانی در میدان سیبلس سخن می*گویند. کارمان در لالیگا سخت شده اما برای ما هیچ چیز غیرممکن نیست.

Arsal4n
02-15-2012, 02:13 PM

پدرو 150 بازی خود را برای بارسلون انجام داد.

او 89 تا بازی لیگ انجام داده 18 تا کوپا دل ری 32 تا چمپیونز لیگ 5 تا سو*پر کاپ 2 تا **** کاپ اروپا و 4 تا جام جهانی باشگاه ها.

پدرو تاحالا برای تیم بارسلونا 52 گل زده.

Arsal4n
03-10-2012, 08:36 PM

سسک فابرگاس 24 ساله در تابستان گذشته از آرسنال به بارسا بازگشت و در این مدت دوران خوبی را در نوکمپ سپری کرده است.

او در گفتگو با نشریه گاردین گفت:" تمرینات باورنکردنی است. این بهترین گروه بازیکنانی است که من در عمرم دیده ام. اگر جلسات تمرینی را ببینید، آن را باور نخواهید کرد.

کیفیت بازیکنان شگفت انگیز است. من چنین چیزی را هرگز ندیده و تجربه نکرده بودم. بازیکنان تیم بسیار فروتن هستن و جو تیم بهترین جوی است که من دیده ام."

فابرگاس همچنین جاه طلبی باشگاه کاتالانی را مورد ستایش قرار داد و گفت:" این چیزی است که بیشتر از همه من را شوکه کرد. این تیم در چهار سال اخیر به بیشتر جام های ممکن دست پیدا کرد اما همچنان به دنبال جام های بیشتر است.

آنها می خواهند خوب کار کنند و هر بازیکنی که خوب بازی نکند، نگران می شود. این شور و اشتیاق کمک می کند تا تیم برای مدتی طولانی در همین مسیر باقی بماند."

بارسا در حال حاضر با 10 امتیاز اختلاف نسبت به رئال در مکان دوم جدول رده بندی لا لیگا قرار دارد.

Arsal4n
03-15-2012, 06:43 PM
نياز آبيدال به پيوند کبد

باشگاه بارسلونا امروز در سایت رسمی* خود ادامه داد که آبیدال بهدلیل توموری که از کبد وی گرفته شد و عدم بهبود بیماری کبدی او به پیوند احتیاجدارد و پزشکان از یک سال قبل هنگامی که بیماری او را تشخیص دادند، گزینه پیوند کبدرا به بازیکن بارسلونا توصیه کرده بودند.

بنا بر این گزارش ، آبیدال دقیقا یک سال قبل تحت عملجراحی قرار گرفته و یک تومور از کبد او خارج ساخته شد و پس از چند هفته، بار دیگربه زمین بازی برگشت و حتی در بازی فینال بارسلونا در مقابل تیم انگلیسی* منچستریونایتد در چارچوب بازیهای قهرمانی اروپا فصل گذشته حضور یافت و جام قهرمانی رابلند کرد.

در این راستا، آبیدال در هفته های گذشته بدلیل مصدومیتدور از زمین های بازی بود و در طول یک سال گذشته، مرتبا تحت آزمایشات پزشکی* درمورد کبدش قرار داشت.

MAMAD
05-11-2012, 12:02 PM
این کیلیپ رو شما دیدین!!که نقد میکنه میگن گواردیولا رو مجبورش کردن بره

دانلود

(<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

SASAN
05-11-2012, 12:20 PM
همون کلیپ شبکه های سیما ، فلسطین و این حرفا :24: ؟

King Of Darkness
11-02-2012, 10:31 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

مسی پدر شد

انتنولا روکوزا امروز اولین پسر مسی را به دنیا اورد.

نام پسر مسی تیاگو هست.

بعد از به دنیا امدن تیاگو مسی اعلام کرد:

امروز من خوش بخت ترین مرد روزی زمین هستم.

خیلی خوشحالم.

ممنونم از خدا که این هدیه رو به من داد و ممنونم از خانواده ام که همیشه من را حمایت کردند.

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

عکسهای تمرینات امروز بارسلونا

امروز صبح بارسلونا تمرینات خودش را ادامه داد.

تعداد عکسها:18 تا

دانلود از سرور مدیافایر

دانلود عکسها (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

sasan cr7
05-24-2013, 05:57 PM
مسي به تيم ملي آرژانتين دعوت شد
مهاجم آسيب ديده بارسلونا توسط سرمربي تيم ملي کشورش به اردو فرا خوانده شد.

ليونل مسي که به دليل آسيب ديدگي از ناحيه رباط پا، بيشتر ديدارهاي تيمش در ماه جاري ميلادي را از دست داده است، به احتمال زياد در ديدارهاي پاياني اين فصل بارسلونا نيز نمي*تواند در ترکيب کاتالان*ها قرار بگيرد.

به گزارش فارس،با اين حال الخاندرو سابلا او را به تيم ملي آرژانتين دعوت کرده است. آلبي سلسته در تاريخ*هاي 7 و 11 ژوئن (17 و 21 خرداد) در مقدماتي جام جهاني 2014 برزيل بايد مقابل کلمبيا و اکوادور قرار بگيرد.

فابريتسيو کولوچيني، مدافع نيوکاسل بار ديگر به تيم ملي آرژانتين دعوت شده ولي مکسي رودريگز و نيکلاس گايتان از ترکيب خط خورده*اند.

اسامي بازيکنان دعوت شده به تيم ملي آرژانتين به شرح زير هستند:

دروازه*بان*ها:

ماريانو آندوجار، سرجيو رومرو

مدافعان:

خوزه باسانتا، هوگو کمپنرو، فابريتسيو کولوچيني، فدريکو فرناندز، ازکوئل گاراي، مارکوس روخو، پابلو زابالتا

هافبک*ها:

اور بانگا، لوکاس بيگليا، آنخل دي ماريا، آگوستو فرناندز، پابلو گينازو، اريک لاملا، خاوير ماسکرانو، والتر مونتيو، خوزه سوسا

مهاجمان:

سرجيو آگوئرو، گونزالو هيگواين، ازکوئل لاوتزي، ليونل مسي، رودريگو پالاسيو

sasan cr7
05-24-2013, 06:06 PM
آدريانو با بارسلونا قرارداد 4 ساله بست
مدافع برزيلي بارسلونا يک قرارداد جديد 4 ساله با اين تيم امضا کرد.

بارسلونا با آدريانو کوريا بر سر انعقاد قراردادي 4 ساله به توافق رسيد تا اين بازيکن تا 30 ژوئن 2017 در اين تيم ماندگار شود. مبلغ پايه جديد براي آزاد اعلام شدن اين بازيکن 90 ميليون يورو تعيين شده است.

به گزارش فارس،اين قرارداد شب گذشته در نشستي ميان باشگاه و پائولو آفونسو نوس، مدير برنامه*هاي اين بازيکن به امضا رسيد.

آدريانو در سال 2010 از سويا به بارسلونا آمد و به دليل تطبيق*پذيري و توانمندي*اش جاي خود را در دفاع بارسلونا مستحکم کرد. تنها نقطه تيره دوران حضور وي در بارسلونا مصدوميتي بود که او را از ترکيب اصلي دور نگه داشت.

وي تاکنون 105 بازي براي آبي*اناري پوشان انجام داده و 10 گل نيز به ثمر رسانده است.

sasan cr7
05-24-2013, 06:07 PM
بارسا با آبيدال به توافق رسيد
باشگاه بارسلونا سرانجام با مدافع فرانسوي خود براي فصل آينده به توافق رسيد.

بارسلونا و اريک آبيدال در نشستي در خصوص آينده اين بازيکن با يکديگر به توافق رسيدند. ژوزپ ماريا بارتومو نايب رئيس، آندوني زوبيزارتا مدير فوتبالي، داويد ونديتلي مدير برنامه*هاي آبيدال و اين بازيکن نشستي داشتند که باشگاه در آن به بيان خواسته*هاي خود پرداخت و اين بازيکن از تمايلش به ادامه بازي سخن گفت.

به گزارش فارس،دو طرف به توافق رسيدند تا هفته آينده کنفرانس مطبوعاتي مشترکي برگزار کنند تا نتيجه اين جلسه را رسما اعلام کنند اما به نظر مي*رسد آبيدال فصل آينده در تيم اول باشگاه حضور نخواهد داشت.

بارسلونا پيش از اين به او پيشنهاد داده بود که نقش سفير باشگاه را ايفا کند. به هر حال آبيدال اعلام کرد که مي*خواهد همچنان تا جايي که سلامتي*اش اجازه مي*دهد، در زمين بازي باقي بماند. اگر مدافع فرانسوي تصميم به ترک بارسلونا بگيرد، بازيکن آزاد خواهد بود، زيرا قراردادش با کاتالان*ها در ماه آينده به پايان خواهد رسيد.

sasan cr7
05-25-2013, 10:09 AM
ويلانووا: فقط سيلوا را مي*خواهم
سرمربي بارسلونا از علاقه خود به جذب مدافع برزيلي پاري*سن*ژرمن خبر داد.

هر چند بارسا با اقتدار عنوان قهرماني اين فصل ليگا را به دست آورد اما خط دفاعي اين تيم عملکرد متزلزلي از خود نشان داد و همين مساله باعث شده است تا کادرفني اين تيم به دنبال جذب چهره*هاي جديدي در فصل جابه*جايي تابستاني باشند.

به گزارش ايسنا ، تياگو سيلوا و ماتس هوملس دو بازيکني هستند که شايعه پيوستن آنها به بارسلونا به گوش مي*رسد اما به نظر مي*رسد که ويلانووا تنها به جذب سيلواي برزيلي علاقه دارد.

ويلانووا گفت: هوملس مدافع بسيار خوبي است اما سبک بازي او مثل جرارد پيکه است. به دنبال بازيکني متفاوت*تر هستيم. مدافعي همچون سيلوا را مي*خواهيم که فعاليت بيشتري در زمين دارد؛ البته اگر پاري*سن*ژرمن اجازه فروش او را بدهد.

آنتوني زوبي*زارتا، نايب رييس بارسلونا هم از علاقه اين باشگاه براي جذب سيلواي برزيلي خبر داد و گفت: منتظر تغيير و تحول در پاري*سن*ژرمن هستيم. به احتمال زياد کارلو آنچلوتي از اين تيم جدا خواهد شد. بايد ببينيم آيا مي*توانيم سيلوا را به آمدن به نوکمپ متقاعد کنيم.

پيش از اين مدير برنامه*هاي سيلوا از علاقه بارسلونا به خريد اين مدافع برزيلي خبر داده بود اما اعلام کرد که پاري*سن*ژرمن قصد فروش او را ندارد.

بارسا در سال 2008 براي جذب سيلوا با باشگاه فلوميننسه وارد مذاکره شد اما پيشنهاد ميلان بهتر بود و سرانجام اين مدافع ملي*پوش از روسونري سر در آورد.

sasan cr7
05-26-2013, 08:16 AM
نيمار به بارسلونا پيوست
رئال مادريد پول بيشتري به سانتوس مي*داد اما او نوکمپ را ترجيح داد.

بارسلونا قراردادي با نيمار، مهاجم سانتوس به قيمت تخميني 28 ميليون يورو امضا کرده است. البته هنوز اين خبر به صورت رسمي اعلام نشده است.

به گزارش گل، اين بازيکن برزيلي با قراردادي 5ساله به بارسا مي*رود. او پيشنهاد رئال مادريد را رد کرد که گفته مي*شد 7 ميليون يورو بيشتر از بارسا به سانتوس مي*پرداخت.

دستمزد او 7 ميليون يورو در سال خواهد بود که هرچند اين هم کمتر از پيشنهاد رئال است اما او مبالغي اضافي به دليل قراردادش با نايک دريافت خواهد کرد.

نيمار چند سالي است تحت نظر باشگاه*هاي اروپايي است. او در آمريکاي جنوبي درخشيد و حتي در سال 2013 براي کسب توپ طلا در ليست قرار گرفت.

هرچند خبرهايي از پيوستن او به بايرن مونيخ، چلسي و پاري سن ژرمن هم به گوش مي*رسيد اما جدي*ترين مقاصد او رئال و بارسا بودند.

به اين ترتيب نيمار از تابستان پيش رو تمريناتش را با بارسا آغاز خواهد کرد. طبق بخشي از قرارداد او بارسلونا دو بازي دوستانه با سانتوس برگزار خواهد کرد که هر بازي در يک قاره است. ارزش هر بازي 2 ميليون يورو ارزيابي شده است.

او پيش*تر گفته بود مي*خواهد بعد از جام جهاني 2014 از سانتوس جدا شود اما چون قراردادش رو به پايان بود سانتوس مجبور شد او را به سرعت بفروشد تا رايگان از دستش ندهد.

sasan cr7
05-26-2013, 06:17 PM
ديدار پپ و آقاي خاص اين بار در پراگ
مربيان پيشين بارسلونا و رئال مادريد به زودي در پراگ با هم روبه*رو خواهند شد.

بايرن مونيخ که شب گذشته به عنوان قهرماني در جام باشگاه*هاي اروپا رسيد،* بايد در ديدار **** جام باشگاه*هاي اروپا که در تاريخ 30 آگوست (8 شهريور) در ورزشگاه ادن شهر پراگ برگزار مي*شود، شرکت کند.

به گزارش فارس، حريف بايرن در آن ديدار، چلسي انگليس خواهد بود که 2 هفته پيش عنوان قهرماني در ليگ اروپا را به دست آورد. آبي*هاي لندن با رافائل بنيتس اين عنوان را به دست آوردند ولي اين مربي اسپانيايي در پايان فصل استمفورد بريج را ترک خواهد کرد. خبرها نشان از آن دارند که به زودي ژوزه مورينيو، سرمربي فصل گذشته رئال مادريد هدايت اين تيم را به عهده خواهد گرفت.

با توجه به اينکه جوزپه گوارديولا، سرمربي پيشين بارسلونا نيز از ابتداي فصل آينده روي نيمکت بايرن مونيخ خواهد نشست، رويارويي گوارديولا و مورينيو در چارچوب ديدار **** جام باشگاه*هاي اروپا مي*تواند بسيار جالب توجه باشد.

sasan cr7
05-27-2013, 10:25 AM
ويلانووا: نيمار با هدف ورزشي بارسا را انتخاب کرد
تيتو ويلانووا سر مربي تيم فوتبال بارسلونا روز يکشنبه به نيمار بازيکن برزيلي سانتوس براي انتخاب اين تيم منطقه کاتالونيا با هدف ورزشي تبريک گفت.

ويلانووا به پيشنهاد مالي بالاتر رئال مادريد، رقيب بارسا اشاره کرد.

اين مربي بعد از پيروزي دو بر صفر بارسا مقابل اسپانيول گفت: « من به نيمار براي اين انتخاب ورزشي نه اقتصادي تبريک مي گويم. من يقين دارم که او به خوبي خود را با فوتبال اروپا وفق خواهد داد و به بهتر شدن تيم ما کمک خواهد کرد .»

بارسا روز يکشنبه به صورت رسمي اين مهاجم 21 ساله را به مدت پنج فصل به خدمت گرفت.

سر مربي بارسا همچنين از موفقيت بارسا با حضور نيمار سخن گفت: « نيمار همان بازيکني است که ما جستجو مي کرديم. ما از دو و نيم سال قبل نه ديروز استخدام او را مد نظر داشتيم .»

به گزارش خبرگزاري فرانسه از مادريد، قرارداد نيمار قرار است روز دوشنبه به صورت رسمي در برزيل امضا شود.

اين بازيکن اوايل ماه ژوئن در بارسلون به هواداران اين تيم معرفي خواهد شد.

نيمار سپس به اردوي آمادگي تيم ملي فوتبال برزيل براي جام کنفدراسيون ها خواهد پيوست.

اين جام از نيمه ژوئن در برزيل برگزار مي شود.

sasan cr7
05-27-2013, 10:26 AM
بارسلونا به امتياز 97 رسيد
تيم فوتبال بارسلونا برنده دربي کاتالونيا شد.

هفته سي و هفتم لاليگا اسپانيا با انجام 10 بازي به طور همزمان برگزار شد که در مهم*ترين مسابقه تيم فوتبال اسپانيول در دربي کاتالونيا ميزبان بارسلونا قهرمان زودهنگام رقابت*هاي اين فصل لاليگا بود که اين ديدار در نهايت با نتيجه 2 بر صفر به سود بارسلونا به پايان رسيد.

به گزارش فارس، آلکسيس سانچز در دقيقه 14 موفق شد بارسلونا را يک بر صفر پيش بياندازد. در دقيقه 86 نيز پدرو گل دوم بارسا را وارد دروازه ميزبان کرد.

در اين بازي موبارک از اسپانيول در دقيقه 80 با دريافت کارت زرد دوم از داور از زمين مسابقه اخراج شد.

در ساير ديدارها نيز نتايج زير به دست آمد:

ختافه 1 رايووالکانو 2

والنسيا 1 گرانادا 0

اوساسونا 2 سويا 1

سوسيداد 3 رئال مادريد 3

مالاگا 3 لاکرونيا 1

وايادوليد 0 سلتاويگو 2

اتلتيکو مادريد 0 مايورکا 0

بتيس 4 ساراگوسا 0

بيلبائو 0 لوانته 1

بارسلونا با اين پيروزي 97 امتيازي شد و براي رسيدن به رکورد 100 امتياز در لاليگا نياز به پيروزي در هفته آخر و مسابقه خانگي با مالاگا دارد.

بدين ترتيب و با نتايج شب گذشته تيم فوتبال اوساسونا 39 امتيازي شد و در لاليگا ماندني شده و از خطر سقوط به دسته پايين*تر رهايي يافت. اما سه تيم از بين تيم*هاي مايورکا، ساراگوسا، سلتاويگو و لاکرونيا در خطر سقوط قرار دارند و به دنبال کسب امتياز در هفته پاياني هستند.

sasan cr7
05-29-2013, 03:06 PM
نيمار: با پيوستن به بارسلونا به آرزويم رسيدم

نيمار بازيکن تيم ملي فوتبال برزيل گفت: با پيوستن به بارسلونا به آرزويم رسيدم.

نيمار گفت:اين تصميمي بود که با مشورت خانواده ام گرفتم. من به آرزويم رسيدم و خيلي خوشحالم.حالا مجبورم شهر و تيم محبوبم سانتوز را که نه سال در آنجا رشد و بازي کردم ،ترک کنم.اما از حضور در يک تيم جديد و رسيدن به آرزويم خوشحالم و بايد از لحظه لحظه حضورم در اين تيم لذت ببرم.

وي افزود:حضور در کنار بازيکنان بزرگ جهان از جمله لئونل مسي،اينيستا،دانيل آلوز،آدريانو و ديگران برايم يک آرزو بود که تحقق پيدا کرد.اما در حال حاضر تمام تمرکز من حضور در رقابتهاي جام کنفدراسيون ها و موفقيت برزيل است.

sasan cr7
05-29-2013, 03:07 PM
ليونل مسي عملا برنده کفش طلاي اروپا است
فوق ستاره آرژانتيني تيم فوتبال بارسلونا در آستانه کسب دوباره کفش طلاي اروپا قرار دارد.

به گزارش يوفا ، ليونل مسي که اين فصل 46 گل در ليگا به ثمر رسانده است ، بالاتر از تمام گلزنان مطرح شاغل در تيم هاي اروپايي در صدر قرار گرفته و با پايان رقابت هاي ليگا در هفته آينده کفش طلاي اروپا را دريافت خواهد کرد.

اين در حاليست که نزديک ترين رقيب او يعني کريس رونالدو گلزن رئال مادريد 34 گل به ثمر رسانده است و زدن 13 گل براي رسيدن به مسي در فاصله يک هفته تا پايان فصل فوتبال در اروپا امري بعيد است.

رده بندي 5 گلزن برتر اروپا در فهرست کفش طلايي به شرح زير است :

1- ليونل مسي از آرژانتين - بارسلونا 46 گل 92 امتياز

2- کريستيانو رونالدو از پرتغال - رئال مادريد34 گل 68 امتياز

3- ادينسون کاواني از اروگوئه - ناپولي 29 گل 58 امتياز

4- رادامل فالکائو از اروگوئه - آتلتيکومادريد27 گل 54 امتياز

5- روبين فان پرسي از هلند - منچستريونايتد26 گل 52 امتياز

5- خاکسون مارتينس از کلمبيا - پورتو 26 گل 52 امتياز

در جدول کفش طلا ارزش گلزني در 5 ليگ معتبر اروپا (انگليس ، اسپانيا ، آلمان ، فرانسه و ايتاليا) و پرتغال با ضريب 2 محاسبه مي شود ، برخي ليگ ها مانند ليگ هاي هلند ، اتريش ، اسکاتلند و بلژيک ضريب 1.5 و ساير ليگ ها ضريب يک دريافت مي کنند.

sasan cr7
05-29-2013, 03:08 PM
مصاف بارسلونا و تيم پپ گوارديولا در آليانس آره*نا
تيم فوتبال بارسلونا به مصاف سرمربي سابق خود مي رود.

تيم فوتبال بارسلونا چهارشنبه دوم مرداد در ورزشگاه آليانس آره نا ميهمان بايرن مونيخ - قهرمان اروپا خواهد بود.

اين ديدار تحت عنوان جام اولي هوينس - رييس باشگاه بايرن - برگزار مي شود و اين در حالي است که بايرن مونيخ از اواسط ماه ژوئن ديگر يوپ هاينکس را روي نيمکت خود ندارد و به جاي او پپ گوارديولا سرمربي اسپانيايي و سابق بارسلونا اين تيم را هدايت خواهد کرد.

sasan cr7
05-29-2013, 09:46 PM
پيشنهادات وسوسه کننده به آبيدال
مدافع بارسلونا احتمالاً براي ادامه فعاليت خود راهي قطر خواهد شد.

طبق اعلام مدير برنامه*هاي اريک آبيدال، چندين باشگاه خارج از اسپانيا مثل پاري*سن*ژرمن و المپيک ليون همچنين موناکو براي ادامه بازيگري پيشنهاداتي را به اين بازيکن داده*اند.

به گزارش فارس، وي همچنين گفته است که اين بازيکن پيشنهادهاي وسوسه*انگيزي نيز از باشگاه*هاي قطري دريافت کرده؛ اما به نام اين باشگاه*ها اشاره*اي نکرده است.

اين نشريه اشاره کرده که آبيدال نيز براي اين که در قطر بازي کند، ابراز تمايل کرده است.

مدير برنامه*هاي آبيدال اعلام کرده که با توجه به شرايط بدني آبيدال سطح زندگي در قطر و شرايط آب وهوايي آن و دما در تابستان و زمستان با وضعيت خاص اين بازيکن تناسب دارد.

وي گفته است که آبيدال تا فردا که کنفرانس خبري دارد، تصميم نهايي خود را مي*گيرد و اعلام مي*کند که کجا بازي خواهد کرد.

در اين کنفرانس خبري رئيس باشگاه بارسلونا و مدير ورزشي باشگاه نيز حضور خواهند داشت.

:28::20:

sasan cr7
05-29-2013, 09:47 PM
رينا: نمي توان پيشنهاد بارسا را رد کرد
په په رينا، دروازه بان يوونتوس، تاکيد کرد از بودن در آنفيلد راضي است اما تاييد کرد که پيشنهاد باشگاهي مانند بارسلونا را به سختي مي توان رد کرد.

گفته مي شود ويکتور والدس که خواهان جدايي از بارساست، در آستانه پيوستن به موناکو قرار دارد و از دروازه بان قرمزها به عنوان يکي از گزينه هاي جانشيني او نام برده مي شود.

به گزارش گل، رينا تاکيد کرد که تاکنون پيشنهادي رسمي از بارسا دريافت نکرده اما اعلام کرد اگر چنين پيشنهادي ارائه شود، رد کردن آن دشوار خواهد بود.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" بارسا باشگاه بزرگي است و دشوار است که به باشگاهي مانند بارسلونا پاسخ منفي داد. اما ما در مورد فرضيات صحبت مي کنيم؛ کاري که نبايد انجام بدهيم.

ترک کردن ليورپول دشوار است. اگر اين کار را انجام بدهم، تنها به اين خاطر است که به عنوان يک بازيکن پيشرفت کنم.

من هيچ نشانه اي در مورد علاقه مندي بارسا دريافت نکردم. نمي دانم آنها با مدير برنامه هايم صحبت کردند يا نه. اگر او چيزي به من نگفته احتمالا به اين خاطر است که هيچ پيشنهاد جدي اي دريافت نکرده است.

من با ليورپول قرارداد دارم و از زندگي در انگليس راضي هستم. در حال حاضر من تنها يک گزينه دارم؛ ماندن در ليورپول."

sasan cr7
05-31-2013, 12:33 PM
آبيدال:بارسا هميشه در وجودم باقي*خواهد ماند
مدافع فرانسوي تيم فوتبال بارسلونا با حضور در کنفرانس مطبوعاتي رسماً با کاتالان*ها وداع کرد و گفت: بارسلونا هميشه در وجودم باقي خواهد ماند.

اريک آبيدال ساعت 11 صبح روز پنج*شنبه (به وقت محلي) همراه با ساندرو روسل، رئيس باشگاه و آندوني زوبي*زاره*تا، *مدير ورزشي بارسا در جلسه خبري با نمايندگان رسانه*ها حضور يافت.

به گزارش فارس، وي که سال گذشته دچار بيماري سرطان شد و تحت حمايت باشگاهش قرار گرفت،* اظهار داشت: از رئيس و مدير ورزشي بارسا تشکر مي*کنم. آنها هميشه با من بوده و حمايت کردند. امروز روز سختي در زندگي*ام است. پس از 6 سال که تجربيات زيادي همراه با بارسا دارم، بايد سخت*ترين تصميم زندگي*ام را بگيرم و با پيراهن تيم وداع کنم. البته خيلي خوشحالم که در اينجا هميشه مورد حمايت مسئولان و تيم بودم. من حتي از پزشکان و فيزيوتراپ*هاي بارسا نيز بايد قدرداني کنم که در دوران سخت کسالت و نيز مصدوميت، حمايتم کردند.

او ادامه داد: در اين بين بايد از اعضاي خانواده*ام نيز از طريق اين جلسه تشکر کنم که مرا به اين حد از موفقيت رساندند.

آبيدال افزود: در بارسا بازي*هاي زيادي انجام دادم و به افتخارات متعددي رسيدم. بارسا واقعاً هميشه در وجودم باقي خواهد ماند.

آبيدال که سابقه حضور در تيم*هاي ليون، موناکو و ليل کشورش را دارد، *از سال 2007 تا به امروز 124 بازي براي آبي و اناري*پوشان انجام داد.

منابع رسانه*اي عنوان مي*کنند وي قصد دارد يکي، دو فصل ديگر بازي کند. گفته مي*شود اولويت او براي بازي ليگ لوشامپيونه فرانسه است.

sasan cr7
06-01-2013, 10:15 AM
والدس: قراردادم را با بارسا تمديد نخواهم کرد

ويکتور والدس دروازه بان اسپانيايي تيم فوتبال بارسلونا روز جمعه بار ديگر اعلام کرد قرارداد خود را با اين تيم منطقه کاتالونيا تمديد نخواهد کرد.

قرارداد والدس با بارسا ژوئن 2014 به پايان مي رسد. والدس در بارسلون در کنفرانسي خبري با تاييد بيانيه ژانويه گذشته خود در اين زمينه گفت: « من بر اين باورم که دوره من در بارسا با پايان قراردادم در 2014 به پايان مي رسد. پيشنهادها براي ادامه حضورم در بارسا اغفال کننده است اما تصميم من قطعي است .»

اين دروازه بان 31 ساله از 12 سال قبل دروازه بان بارسا است.

ويسنته خوايتا ( والنسيا )، خوزه مانوئل رينا ( ليورپول ) و ديويد دخيا ( منچستر يونايتد ) گزينه هاي اصلي جانشيني ويکتور والدس هستند.

sasan cr7
06-01-2013, 06:07 PM
روماريو: لاليگا توان نيمار را مي*گيرد

بازيکن اسبق سلسائو(تيم ملي برزيل) *و بارسا، انتقال نيمار به تيم مطرح کاتالان*ها را مورد انتقاد قرار داد.

يک هفته پس از آنکه انتقال پرسر و صداي مهاجم ملي*پوش سانتوس به بارسلونا قطعي شد، روماريو به اين مسئله واکنش نشان داد. اين چهره 47 ساله که همراه با تيم ملي کشورش به مقام قهرماني جهان در سال 1994 رسيد و براي آبي و اناري*پوشان کاتالاني* بازي کرد، اظهار داشت: اگر بحث مالي را کنار بگذاريم، واقعا نمي*فهمم چرا نيمار سانتوس را ترک کرد که براي بارسلونا بازي کند.

به گزارش فارس، وي ادامه داد: دوران ورزشي يک بازيکن چيزي ابدي نيست. بديهي است که بازيکن بايد از فرصت*هايش و پيشنهاد*هاي با شرايط مالي خوب، نهايت استفاده را بکند اما در مقطع کنوني انتقال نيمار به بارسا قابل درک نيست.

روماريو افزود: نبايد تصور کرد ليگ اسپانيا بهترين ليگ جهان است. درست است که او مي*تواند در لاليگا کسب تجربه کند اما همين ليگ از او انرژي زيادي را خواهد گرفت. دليل نداشت حالا راهي بارسا مي*شد.

sasan cr7
06-01-2013, 06:08 PM
پويول: به دل*بوسکه گفتم روي من حساب نکن
مدافع بارسلونا اعلام کرد از سرمربي تيم ملي اسپانيا خواسته روي او حساب نکند.

کارلس پويول در خصوص مصدوميت*هايي که اين فصل پشت سر گذاشته به رسانه*ها گفت: هدفم اين است که پيش از فصل صد در صد آمادگي*ام را به دست آورم. مي*خواهم 3 سالي که در قراردادم هست را به پايان برسانم و تا 40 سالگي به بازي ادامه دهم.

به گزارش فارس، وي ادامه داد: در نظر داشتم زماني که بيرون بودم، از فوتبال بروم اما نمي*خواستم راهي ميلان شوم. بارسلونا تنها چيزي است که در حال حاضر در ذهن من است.

مدافع بارسلونا خاطرنشان کرد: اکنون زمان حضور در تيم ملي نيست. به دل بوسکه گفتم آماده نيستم و روي من حساب نکند.

sasan cr7
06-02-2013, 07:19 AM
بارسا به امتياز 100 در لاليگا رسيد
تيم فوتبال بارسلونا با پيروزي برابر مالاگا به صدمين امتياز در رقابت*هاي اين فصل لاليگا رسيد.

در يک بازي حساس ديگر از هفته سي و هشتم و پاياني لاليگا اسپانيا تيم فوتبال بارسلونا در ورزشگاه خانگي خود نيوکمپ در حالي ميزبان مالاگا اسپانيا بود که تنها مسئله*اي که اين ديدار را حساسس مي*کرد رسيدن به رکورد 100 امتياز توسط بارسا در صورت پيروزي در اين مسابقه بود که آبي*اناري*ها با اين مهم دست يافتند.

به گزارش فارس، اين مسابقه در نهايت با نتيجه 4 بر يک به سود بارسلونا به پايان رسيد.

داويد ويا 3، فابرگاس 14، مونتويا 16 و اينيستا 52 براي بارسلونا گلزني کردند و تک گل مالاگا را مورالس در دقيقه 56 به ثمر رساند.

بدين ترتيب بارسلونا دومين تيمي است که در تاريخ لاليگا موفق شده در يک فصل از 114 امتياز ممکن 100 امتياز را تصاحب کند، کاري که رئال مادريد در فصل گذشته و با هدايت مورينيو موفق به کسب آن شده بود.

در اين بازي اريک آبيدال نيز براي دقايقي به عنوان بازيکن تعويضي به ميدان آمد و مورد تشويق بي*امان هواداران قرار گرفت، بازيکني که در انتهاي فصل از بارسا جدا خواهد شد.

اين رکورد پاياني خوش براي بارسلونايي بود که فصل اخير را با فراز و نشيب*هاي فراواني سپري کرد.

مالاگا نيز با اين شکست در امتياز 57 باقي ماند.

sasan cr7
06-03-2013, 03:25 PM
نیمار، ستاره جدید بارسا، که خبر پیوستنش به باشگاه بارسلونا هفته گذشته اعلام شد، امروز به این شهر سفر کرد تا به طور رسمی به عنوان ستاره جدید کاتالان ها معرفی شود. او که دیشب در ریو دو ژانیرو برای تیم ملی برزیل مقابل انگلیس به میدان رفت، امروز با یک پرواز اختصاصی راهی اسپانیا شد و حدود ساعت یک بعد از ظهر به وقت محلی به فرودگاه ال پرات رسید. او امروز تمام مراحل پیوستنش به بارسا را تکمیل خواهد کرد و پس از دوباره به برزیل برمی گردد.
او ابتدا راهی باشگاه بارسلونا شد تا در مقابل عکاسان قرار بگیرد و سپس قرار است در تست های پزشکی باشگاه شرکت کند.
او در گفتگوی کوتاهی با خبرنگاران اعلام کرد که بسیار هیجان زده است.
در این سفر اعضای خانواده و چند نفر از دوستان نیمار او را همراهی می کنند. قرار است بعد از طی مراحل مختلف، او در یک کنفرانس مطبوعاتی به سوالات خبرنگاران پاسخ بدهد.

sasan cr7
06-03-2013, 04:08 PM
اينيستا: مسي و نيمار مکمل هم مي*شوند
هافبک بارسلونا معتقد است مهاجم تازه وارد اين تيم و ستاره آرژانتيني عملکرد يکديگر را بهبود مي*بخشند.

آندرس اينيستا آينده*اي روشن براي نيمار و بارسلونا پيش*بيني مي*کند.

وي اعلام کرد که نيمار به بهترين جايي که مي*تواند در آن رشد کند، آمده است.

وي انتظار دارد مهاجم 21 ساله هنگام تشکيل زوج خط حمله با مسي که 4 بار بازيکن سال جهان شده است، بهتر هم عمل کند.

هافبک بارسلونا خاطرنشان کرد: نيمار مي*تواند کمک زيادي به ما کند زيرا بازيکن بسيار با استعدادي است. او توانايي*هايش را براي در هم* شکستن خط دفاعي رقبا، گل زدن و سرگرم کردن استفاده مي*کند. او مسيري طولاني در پيش دارد.

نيمار براي امضاي قرارداد 5 ساله امروز به بارسلونا سفر کرد و اينيستا در اين باره گفت: نيمار به بهترين مکان ممکن براي رشدش پا گذاشته است. او همين که کارش را به بهترين نحو انجام دهد، کافي است. بازيکنان بزرگ هميشه يکديگر را درک مي*کنند.

وي ادامه داد: مسي نيمار را بهتر خواهد کرد و نيمار مسي را بهتر مي*کند.

sasan cr7
06-03-2013, 10:04 PM
نيمار: به قلبم گوش دادم و به بارسا آمدم
نيمار، مهاجم بارسلونا گفته از قلبش پيروي کرد که اين تيم را به رئال مادريد ترجيح داد.

نيمار در جلسه معارفه گفته: «اين*ها هر دو باشگاه*هايي بزرگ هستند. ترديدي در اين نيست. خوشحالم که هر دو مي*خواستند من را بخرند. من حرف قلبم را گوش کردم و اکنون اين*جايم.

تصميم من خانوادگي بود. من هميشه به پدر و مادرم گوش مي*کنم. البته که پيشنهادهاي گران*قيمت*تري داشتم اما پول انگيزه*اي براي ما نيست.»

به گزارش گل، نيمار همچنين گفت نمي*خواهد بهترين بازيکن دنيا شود: «براي من اين موضوع اهميت ندارد. بهترين دنيا همين*جاست: ليونل مسي. بسيار خوشحالم که بخت آن را يافته*ام که کنارش بازي کنم.»

نيمار درباره نحوه حضور در ترکيب تيم گفت: «اول از همه خوشحالم که به رويايم رسيده*ام. روز بسيار ويژه*اي براي من و خانواده*ام است. بسيار شکرگزارم که در کنار اين همه بازيکن بزرگ بازي خواهم کرد. مسي، چابي، اينيستا و تمامي بازيکنان بارسا.

من مي*خواهم شادي و قهرماني*هاي بسياري به دست بياورم. همه من را تشويق مي*کردند. بايد اشک*هايم را نگه دارم. اين روياي من است که به واقعيت پيوسته. روياي کودکي من.»

sasan cr7
06-05-2013, 11:26 AM
190 ميليون يورو شرط جدايي نيمار از بارسلونا
باشگاه فوتبال بارسلونا شرط جدايي ستاره برزيلي و جديد تيم خود را رقمي شگفت انگيز تعيين کرد.

به گزارش خبرگزاري آلمان ، در قرارداد 5 ساله نيمار داسيلوا با باشگاه بارسلونا که ارزش آن 57 ميليون يورو اعلام شد ، شرط جدايي در ازاي 190 ميليون يورو تعيين شده است.

همچنين باشگاه بارسلونا متعهد به برگزاري دو بازي دوستانه رفت و برگشت با باشگاه سانتوس برزيل - تيم سابق نيمار - شد.

مطبوعات اسپانيا نوشتند مسئولان بارسا مي خواهند از سانتوس براي حضور در جام سالانه خوآن گامپر دعوت کنند.

نيمار 21 ساله پس از امضاي قرارداد به اردوي تيم ملي برزيل براي جام کنفدراسيون ها ملحق شد و قرار است در اين رقابت ها پيراهن شماره 10 تيم کشورش را به تن کند.

به دنبال پيوستن نيمار به بارسلونا ، يوهان کرويف اسطوره فوتبال هلند و بارسلونا درباره موثر بودن اين انتقال ابراز ترديد کرد.

sasan cr7
06-05-2013, 11:27 AM
پاسخ منفي باشگاه رم به پيشنهاد بارسا و رئال
باشگاه فوتبال رم اعلام کرد پيشنهادهاي دو باشگاه رئال مادريد و بارسلونا براي فروش مدافع برزيلي خود را رد کرده است.

به گزارش خبرگزاري اسپانيا ، روزنامه گاتستادلو اسپرت به نقل از باشگاه رم نوشت دو باشگاه بزرگ اسپانيايي قصد خريد مارکينيوس مدافع 19 ساله را دارند اما پيشنهاد ارائه شده مورد پذيرش باشگاه رم قرار نگرفت.

مسئولان رئال مادريد قصد دارند با خريد مارکينيوس گامي براي بازسازي تيم خود بردارند و به نوعي در برابر انتقال نيمار به بارسا ، اين ستاره جوان برزيل را به هواداران خود معرفي کنند.

مارکينيوس در سال 2012 از کورينتيانس راهي رم شد و تا ژوئن 2017 با اين باشگاه قرارداد دارد.

sasan cr7
06-08-2013, 05:14 PM
شانس انتقال هوملس با به بارسا اندک است
بنابه اعلام يک منبع رسانه*اي، شانس انتقال مدافع مياني و ملي*پوش بورسيادورتموند به بارسلونا در تابستان سال جاري اندک است.

سايت رفير در گزارشي عنوان کرد ماتس هوملس، ستاره 24 ساله خط دفاع تيم ملي آلمان يکي از بازيکناني است که آبي و اناري*پوشان کاتالاني اميدوارند تابستان امسال به خدمت گرفته و خط دفاع لرزان خود را ترميم کنند. با اين حال شانس چنداني براي اين انتقال وجود ندارد.

به نقل از فارس،مطابق اين گزارش دورتموندي*ها هم اکنون ماريو گوتسه را به طور قطعي به بايرن داده*اند و به احتمال فراوان روبرت لواندوفسکي را نيز به مونيخي*ها واگذار خواهند کرد. تحت اين شرايط يورگن کلوپ، مربي زردپوشان مايل نيست ستاره ديگري را از ترکيب تيمش براي فصل بعد از دست دهد.

اين گزارش مي*افزايد قرارداد هوملس با تيم فيناليست ليگ قهرمانان اروپا و نيز نايب قهرمان بوندس*ليگا تا سال 2017 است. ضمن آنکه هيچ تبصره*اي در متن قراردادش براي انتقال به تيمي ديگر گنجانده نشده است. وجود اين موارد باعث مي*شود بخت چنين انتقالي حداقل در تابستان جاري کاهش يابد.

sasan cr7
06-12-2013, 03:53 PM
ژاوي : اظهارات بدخواهان بارسلونا مضحک است
ژاوي در واکنش به برخي که مي گويند دوران بارسلونا به سر آمده است گفت اين ادعاها از سوي مخالفان و دشمنان اين باشگاه مطرح مي شود.

بارسلونا در سال هاي 2008 تا 2012 زير نظر پپ گوارديولا، مربي موفق اين تيم توانست 14 جام را کسب کند.

اگر چه بارسلونا در فصل کنوني قهرمان ليگا شد اما در ليگ قهرمانان اروپا و کوپا دل ري حذف شد. با وجود اين ژاوي هرگونه ادعا را مبني بر اينکه عمر قهرماني بارسلونا سر آمده است خنده دار مي داند.

به گزارش پايگاه گل، ژاوي خاطر نشان کرد، سال ها پيش هم چنين حرفهايي را مي شنيدم اما به نظر مي رسد گروهي از بدخواهان بارسلونا متاسفانه دست از اين گونه ادعاها بر نمي دارند.

وي افزود بديهي است افرادي که چنين شايعاتي را درست مي کنند قطعا نمي توانند پيروزي بارسلونا را ببينند و من توجهي به آنها نخواهم کرد.

وي همچنين با اشاره به توانايي بايرن مونيخ گفت : در گذشته آنها از ما قوي تر و سريع تر بودند اما در فصل اخير زماني که توپ در اختيار بازيکنان بارسلونا بود آنها نمي توانستند کاري بکنند.

sasan cr7
06-12-2013, 03:56 PM
تمايل لاپورتا براي رياست دوباره بر بارسلونا
خوآن لاپورتا رئيس سابق باشگاه بارسلونا تمايل خود را براي رياست دوباره بر اين باشگاه و شرکت در انتخابات سال 2016 اعلام کرد.

لاپورتا همچنين از مقامات کنوني بارسلونا بر سر چند موضوع از جمله تمديد نکردن قرارداد اريک آبيدال انتقاد کرد.

لاپورتا در کنفرانسي خبري گفت:« احساس مي کنم آماده ام و هر روز براي بازگشت به عنوان رئيس بارسلونا هيجان زده تر مي شوم. براي حضور در انتخابات بايد انگيزه داشت که من دارم. اما بايد تا زمان برگزاري انتخابات صبر کنم. »

آبيدال در زمان رياست لاپورتا در بارسلونا در سال 2007 به اين تيم پيوست. لاپورتا گفت عدم تمديد قرارداد آبيدال به سبب پيوند کبد به وجهه باشگاه آسيب زده است.

لاپورتا گفت:« پرونده آبيدال به خوبي حل و فصل نشد. اين موضوع به وجهه بارسلونا آسيب زد و اين بازيکن را نااميد کرد. باشگاه بارسلونا ديدگاهي متناقض از خود نشان داد و من فکر مي کنم آنها بايد قرارداد آبيدال را يک سال ديگر تمديد مي کردند.»

لاپورتا همچنين از ساندرو روسل رئيس کنوني بارسلونا به سبب انجام ندادن اقدامات کافي براي حفظ پپ گوارديولا در اين باشگاه انتقاد کرد.

لاپورتا گفت:« رابطه بسيار خوبي با پپ گوارديولا دارم. از او بسيار سپاسگزارم زيرا او تنها کسي بود آشکارا با ما همراه بود. آنها هم اکنون تلاش مي کنند دستاوردهاي گوارديولا را کم اهميت نشان دهند اما او تأثيري حياتي بر باشگاه داشت.»

sasan cr7
06-12-2013, 04:00 PM
مسي: تيم آرژانتين به مساوي کردن عادت کرده
فوق ستاره مطرح آرژانتيني از تساوي تيم کشورش در خانه اکوادور در مقدماتي جام جهاني 2014 ابراز نارضايتي کرد.

به گزارش آسوشيتدپرس ، ليونل مسي که تنها 30 دقيقه در ترکيب آرژانتين به ميدان رفت با اشاره به دشواري بازي در شهر کيتو به واسطه ارتفاع زياد اين شهر از سطح دريا ، تاکيد کرد سه تساوي پياپي براي تيم آرژانتين نتيجه ضعيفي است.

ستاره بارسلونا گفت :« ما تمام تلاشمان براي پيروزي را انجام داديم اما مثل اينکه به تساوي عادت کرده ايم.تيم آرژانتين در نيمه اول نتوانست از فضاهاي خالي در خط دفاعي تيم اکوادور بهره ببرد اما بهرحال به کسب مجوز جام جهاني بسيار نزديک شده ايم و اين مهمترين مساله است.»

مسي افزود :« تيم ما خيلي سريع به گل رسيد ولي با توجه به شرايط محيطي در ادامه اکوادور توانست گل تساوي را بزند.»

sasan cr7
06-12-2013, 04:07 PM
پيکه جواب مورينيو را داد
مدافع بارسلونا در اظهارنظري پاسخ سرمربي پرتغالي چلسي را داد.

جرارد پيکه هر چند از اظهار نظر مستقيم امتناع کرد و هنگامي که در نيويورک درباره آخرين اظهارات ژوزه مورينيو درباره شکستن سلطه بارسا، از او سوال شد، سعي کرد طفره برود، وي در اظهار نظري گفت: ما تمام افتخارات بزرگ را در چند سال گذشته به دست آورديم و فوتبال اسپانيا وضعيتي عالي دارد.

به گزارش فارس، آقاي خاص پيش از اين در واکنش به اظهارات اينيستا که گفته بود مورينيو فوتبال اسپانيا را ويران کرده است، گفته بود: فوتبال اسپانيا را ويران کردم چون به سلطه بارسا پايان دادم.

sasan cr7
06-13-2013, 03:01 PM
ليونل مسي به فرار مالياتي متهم شد
يک منبع قضايي اسپانيا روز چهارشنبه اعلام کرد : دادستانان بخش جرايم مالي ضمن شکايت از ليونل مسي فوق ستاره باشگاه فوتبال بارسلونا را به فرار از پرداخت چهار ميليون يورو ماليات متهم کرده اند.

اين شکايت که براساس نوشته مطبوعات اسپانيا ، هوراسيو مسي پدر ليونل را نيز در بر مي گيرد تسليم دادگاه شده است .

به گزارش ايرنا، منبع مزبور تاکيد کرد ولي هنوز روشن نيست که دادگاه اين شکايت را بپذيرد و اجازه دهد پرونده انهام به حريان بيفتد.

دسترسي به باشگاه بارسلونا براي اظهار نظر در مورد اين خبر هنوز ميسر نشده است.

sasan cr7
06-14-2013, 02:55 PM
بارسلونا براي جذب لواندوفسکي دست به کار شد
شبکه ESPN از آغاز مذاکره بارسلونا با مدير برنامه هاي روبرت لواندوفسکي خبر داد.

روبرت لواندوفسکي فصل خوبي را با بوروسيا دورتموند پشت سرگذاشت و در نايب قهرماني اين تيم در ليگ قهرمانان اروپا نقش به سزايي داشت. بازي*هاي خوب اين مهاجم لهستاني در ترکيب دورتموند باعث شده است تا تيم هاي سرشناس اروپايي براي جذب وي اعلام آمادگي کنند.

به گزارش ايسنا ، از جمله تيم هاي که به جذب اين مهاجم گلزن ابراز علاقه کرده بايرن مونيخ است اما با توجه با اظهارات رييس باشگاه دورتموند انتقال اين بازيکن به باواريايها بعيد به نظر مي رسد.

شبکه ورزشي ESPN خبر داد که باشگاه بارسلونا به مشتريان لواندوفسکي اضافه شده است و مذاکرات خود را با مدير برنامه هاي اين بازيکن لهستاني آغاز کرده است.

اين شبکه ورزشي خبر داد که آبي*-اناري*ها براي جذب مهاجم دورتموند حاضر هستند دست بردار الکسيس سانچس و داويد ويا شوند.

sasan cr7
06-14-2013, 06:01 PM
ويا: فعلا به جدايي از بارسا فکر نمي کنم
داويد ويا، مهاجم بارسا، شايعه جدايي اش از اين باشگاه را رد کرد و تاکيد کرد در حال حاضر تنها به حضور در رقابت هاي جام کنفدراسيون ها با تيم ملي اسپانيا فکر مي کند.

ويا که در دسامبر 2011 دچار مصدوميت شده بود و براي چندين ماه از ميادين دور بود، در بازگشت نتوانست جاي ثباتي در ترکيب اصلي آبي و اناري ها پيدا کند و شايعاتي در مورد پيوستن او به آرسنال يا تاتنهام منتشر شده است. اما او اين شايعات را رد کرد و گفت که در حال حاضر به رفتن به يک باشگاه جديد فکر نمي کند.

به گزارش گل، او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من با بارسا قرارداد دارم و هميشه گفته ام که از حضور در بارسا راضي هستم.

من در تمام طول دوران حرفه اي ام، هميشه به قراردادم احترام گذاشته ام. در حال حاضر تنها به بازي هاي جام کنفدراسيون ها فکر مي کنم. بعد از آن بايد ببينم چه اتفاقي رخ خواهد داد.

بايد در طول تابستان اتفاقات زيادي را بررسي کنيم اما در حال حاضر به چيزي جز بازي براي اسپانيا فکر نمي کنم."

ساندرو روسل، رئيس باشگاه بارسلونا، هم به تازگي گفت تا زماني که خلافش ثابت نشود، ويا بازيکن بارساست.

sasan cr7
06-14-2013, 06:02 PM
نيمار: دوست دارم با بالوتلي دوست شوم
نيمار، ستاره جوان فوتبال برزيل، اعلام کرد که توانايي هاي ماريو بالوتلي، ستاره تيم ملي ايتاليا را تحسين مي کند و دوست دارد با اين مهاجم جنجالي دوست وشد.

تيم هاي برزيل و ايتاليا هفته آينده در رقابت هاي جام کنفدراسيون ها مقابل هم قرار خواهند گرفت و خريد جديد بارسا، معتقد است که بالوتلي، بازيکني فوق العاده است.

اين در حالي است که زيکو، ستاره سابق فوتبال برزيل، به تازگي نيمار و بالوتلي را مورد انتقاد قرار داد و گفت که آنها بيش از اندازه خوشگذراني مي کنند.

به گزارش گل، نيمار در گفتگو با خبرنگاران گفت:" دوست دارم با ماريو دوست شوم. بالوتلي آدم فوق العاده اي است و يک بازيکن بي نظير. من معمولا بازي هاي او را از تلويزيون تماشا مي کنم و بسيار لذت مي برم.

او يک استعداد بي نظير است و کيفيت فوق العاده اي دارد. اميدوارم با او صحبت کنم؛ شايد بعد از بازي برزيل- ايتاليا اين اتفاق بيفتد. خيلي دوست دارم با او دوست شوم."

نيمار با انتقالي 58 ميليون يورويي از سانتوس به بارسا پيوست و احتمالا در فصول پيش رو، فرصت بيشتري براي بازي کردن مقابل بالوتلي به دست خواهد آورد.

sasan cr7
06-16-2013, 02:59 PM
نيمار بهترين بازيکن بازي برزيل - ژاپن شد
کميته فني جام کنفدراسيون ها 2013 فوق ستاره جوان برزيلي را به عنوان بهترين بازيکن شب نخست رقابت ها اعلام کرد.

به گزارش فيفا ، نيمار که با زدن گل اول برزيل در دقيقه 3 پايه گذار پيروزي پرگل تيمش برابر ژاپن شد به عنوان برترين بازيکن اين ديدار نام گرفت.

به گزارش ورزش سه اين بازيکن در دقايق پاياني مسابقه تعويض شده بود .

sasan cr7
06-16-2013, 03:00 PM
پيکه: مي*خواهم در بارسا به فوتبالم پايان دهم
مدافع بارسلونا از تمايلش به ماندن در اين باشگاه تا پايان فعاليت حرفه*اي خبر داد.

جرارد پيکه پس از اينکه بارسلونا را خانواده و زندگي خود توصيف کرد، از تمايل خود براي ماندن در اين باشگاه تا پايان فعاليت حرفه*اي*اش خبر داد.

به گزارش فارس ، مدافع مياني بارسلونا از آکادمي جوانان باشگاه رشد کرد و جز چهار سال حضور در منچستريونايتد و مدت کوتاهي که به صورت قرضي به رئال ساراگوسا پيوست، تمام دوران حرفه*اي*اش را در نيوکمپ گذرانده است.

بازيکن 26 ساله پس از بازگشتش از انگليس در سال 2008 بيش از 100 بار در ترکيب تيم به ميدان رفته و همکاري خوبي در خط دفاعي با پويول داشت که باعث شد بارسلونا بر لاليگا تسلط يابد و فوتبال اسپانيا قدرتش را در جام*جهاني نشان دهد.

به هر حال مصدوميت*هاي پويول در فصل گذشته به اين همکاري پايان داد و عملکرد دفاعي بارسلونا با انتقاد مواجه شد و درباره تيم*هايي چون ميلان و بايرن*مونيخ متزلزل نشان داد.

عملکرد نه چندان خوب پيکه در چند مسابقه، آينده او در کاتالونيا را با ترديد مواجه کرد اما او تأکيد کرده که نمي*خواهد تيم را ترک کند و انتظار دارد تا کارش را در باشگاهي که از کودکي در آن آموزش ديده به پايان برساند.

وي در اين باره اظهار داشت: بارسا خانواده و زندگي من است. در زندگي هرگز نمي*دانيد، نمي*توانيد بگوييد نمي*خواهيد کاري را انجام دهيد. درست است که آينده من به عوامل بسياري بستگي دارد اما اين باشگاه زندگي من است.

پيکه خاطرنشان کرد: من در بارسلونا متولد شدم. اينجا زندگي کردم، آنها خانواده و خانه من هستند و مطمئنا همان*جايي است که مي*خواهم بمانم.

وي ادامه داد: بيشتر دوران حرفه*اي*ام را به جز منچستريونايتد در اين باشگاه سپري کردم اما اين همان باشگاهي است که دوست دارم سال*هاي زيادي در آن باشم و همان جايي است که مي*خواهم به فوتبالم پايان دهم.

sasan cr7
06-17-2013, 06:21 PM
اينيستا: پس از پيروزي خطر لغزش وجود دارد
هافبک تيم ملي اسپانيا معتقد است هميشه پس از پيروزي*هاي فراوان خطر لغزش وجود دارد.

آندرس اينيستا چند ساعت پس از اولين بازي اسپانيا در جام کنفدراسيون*ها، اظهار داشت: همه مي*خواهند هميشه برنده شوند اما وقتي خيلي پيروز مي*شويد، خطر لغزش وجود دارد.

به گزارش فارس، وي ادامه داد: بايد رقابت*هاي تازه*اي پيدا کنيد زيرا پس از پيروزي نياز به انگيزه ديگري داريد. ما هنوز قهرمان جام کنفدراسيون*ها نشده*ايم. دوره گذشته به قهرماني خيلي نزديک شديم. اين افتخار هم مي*تواند به ساير افتخارات ما اضافه شود.

هافبک تيم ملي اسپانيا خاطرنشان کرد: تيم ملي محبوبيت فوق*العاده*اي به من داد. فقط مي*توانم از مردمي که شيوه بازي مرا دوست دارند، تشکر کنم. برخوردار بودن از علاقه و احترام مردم بسيار زيبا است. هيچ کس مجبور نيست وقتي تو در تيم مقابل بازي مي*کني و تيمت خوب کار نمي*کند، تشويقت کند اما من در بسياري از رويدادها مورد تشويق قرار گرفتم. هميشه از هواداران به اين دليل تشکر مي*کنم.

sasan cr7
06-17-2013, 06:23 PM
کرويف: مسي و نيمار به مشکل مي*خورند
اسطوره فوتبال هلند و بارسلونا روزهاي خوبي را براي نيمار پيش*بيني نمي*کند. او معتقد است که بين او و مسي مشکلاتي به وجود خواهد آمد.

نيمار، ستاره جوان تيم ملي فوتبال برزيل سرانجام پس از کش و قوس*هاي زياد به بارسلونا پيوست تا در کنار ليونل مسي زوج خط حمله آبي اناري*ها را تشکيل دهد. اين انتقال در حالي صورت گرفت که برخي از کارشناسان پيش*بيني مي*کنند دو مهاجم برجسته فوتبال جهان زوج خوبي در خط حمله تشکيل خواهند داد. با اين حال برخي نيز معتقدند حضور دو فوق ستاره در يک تيم مي*تواند مشکل*ساز شود، يکي از اين افراد کرويف، رئيس افتخاري سابق باشگاه بارسلوناست.

به گزارش ايسنا ، يوهان کرويف ، اسطوره فوتبال هلند و بارسلونا آينده خوبي را براي نيمار پيش*بيني نمي*کند. او در گفت و گو با روزنامه* "مارکا" گفت: نيمار و مسي به خاطر اسپانسرهاي مختلف به مشکل برخواهند خورد. قرارداد با دو شرکت بزرگ نايک و آديداس مشکلاتي را اين دو بازيکن به وجود خواهد آورد و بر روي آنها تاثير خواهد گذاشت. همه درباره سازگاري نيمار با محيط جديد صحبت مي*کنند. بايد به او زمان داد تا خودش را ثابت کند. نبايد به او فشار آوريم.

سرمربي سابق بارسلونا درباره جنجال مالياتي ليونل مسي اين گونه واکنش نشان داد: آيا فکر مي*کنيد بازيکني همچون مسي در انديشه فرار از ماليات است و به خاطر دو درصد ماليات خود را به دردسر مي*اندازد؟ حتي در صورت اثبات فرار مالياتي، مسي مقصر نيست، بلکه بايد مشاوران مالي او را سرزنش کرد. مسي بي گناه است.

sasan cr7
06-19-2013, 05:53 PM
ويلانووا: نبود رقيب بارسا را اذيت کرد
سرمربي بارسلونا مهم*ترين مشکل فصل قبل تيمش را نبود رقيب قوي دانست.

بارسلونا در فصل قبل ليگا نمايش خيره*کننده*اي داشت و با کسب 100 امتياز و اختلاف 15 امتيازي نسبت به رئال*مادريد عنوان قهرماني را به دست آورد.

به گزارش ايسنا ، تيتو ويلانووا هر چند تيمش به راحتي قهرمان شد اما از سختي*هاي آبي*-اناري*ها سخن گفت. او در سخناني که مجله باشگاه بارسلونا منتشر کرد، گفت: سخت*ترين مشکل فصل قبل نبودن رقيب واقعي بود. با اقتدار صدر جدول را در اختيار داشتيم و رقيبي وجود نداشت تا ما را تحت فشار قرار دهد. داشتن رقيب قوي حس رقابت را در بازيکنان زياد مي*کند و اين به نفع تيم است. سخت است که بتوان روند پيروزي*هاي پياپي را حفظ کرد. در هيچ ورزشي چنين چيزي اتفاق نمي*افتد. سخت است قهرمان NBA از عنوان قهرماني خود با همان پيروزي*هاي متوالي فصل گذشته خود دفاع کند. اين درباره فوتبال هم صدق مي*کند.

sasan cr7
06-24-2013, 12:20 PM
دنيلسون: نيمار نسخه به روز شده من است
"دنيلسون" با اعلام اين که نيمار ورژن به روز شده اوست اعلام کرد بازي اين ستاره جوان برزيل از او بهتر است.

نيمار با عملکرد خوب خود باعث شد برزيل به نيمه نهايي جام جهاني صعود کند.

به گزارش ايسنا ، "دنيلسون" ستاره نه چندان دور فوتبال برزيل با تمجيد از نيمار، گفت: او ورژن به روز شده من و روبينيو است. من زياد دريبل مي*زدم، اما در مقابل دروازه* مشکل داشتم. قدرت تمام کنندگي "روببينو" کمي بهتر بود، اما نيمار همه اين توانايي*ها را دارد.

دنيلسون در ادامه گفت: حضور در ليگ اسپانيا خيلي به نيمار کمک خواهد کرد، زيرا ليگ اسپانيا ليگ سريعي است. نيمار بايد هر چه سريع*تر خودش را با ليگ اسپانيا وفق دهد. بازيکنان بارسا بايد در کنار نيمار صبور باشد تا اين بازيکن در بارسا جا بيفتد، زيرا به نظر من سازگاري با شرايط جديد سخت*ترين کار يک فوتباليست است.

sasan cr7
06-30-2013, 02:27 PM
اظهار نظر مسي در مورد نيمار

ستاره آرژانتینی بارسلونا در مورد بازیکن جدید این تیم به اظهار نظر پرداخته است.
نیمار چندی پیش با امضای قراردادی پنج ساله به ارزش 57 میلیون یورو از سانتوس برزیل به بارسلونا منتقل شد. نیمار و لیونل مسی دو تن از مهاجمانی هستند که در سراسر دنیا هواداران بسیاری دارند و حضور آنها در کنار هم در ترکیب بارسلونا می*تواند هیجان بسیار زیادی را به آنها منتقل کند. مسی که پیش از این چهار بار به عنوان بهترین بازیکن دنیا انتخاب شده بر این باور است که حضور نیمار در بارسلونا می*تواند موفقیت کاتالان*ها را بیش از پیش تضمین کند. «حضور نیمار در بارسلونا فوق العاده عالی است و می*تواند بارسلونا را به تیم بسیار بهتری بدل کند. او بازیکن بزرگی است و مشتاق هستم تا هر چه زودتر در کنار او به میدان بروم. امیدوارم او نمایشی که در ترکیب تیم ملی فوتبال برزیل داشته را در بارسلونا نیز تکرار کند.» با توجه به اینکه جام جهانی فوتبال در تابستان سال آینده برگزار خواهد شد، مسی امیدوار است با هم*تیمی*هایش در آلبی سلسته بتوانند آنقدر پیشرفت کنند تا برای رسیدن به عنوان قهرمانی در این تورنمنت با سایرین به رقابت بپردازند. «این برایم یک رویا است که بتوانم در جام جهانی سال آینده به همراه آرژانتین به عنوان قهرمانی برسم. هنوز یک سال باقی مانده که ما در این مدت باید پیشرفت زیادی کنیم تا بتوانیم یکی از مدعیان عنوان قهرمانی باشیم.»

sasan cr7
07-15-2013, 04:06 PM
منچستريونايتد بار ديگر به دنبال هافبک بارسلونا
پس از آنکه تياگو آلکانتارا به بايرن مونيخ پيوست، يونايتدها بار ديگر به دنبال هافبک بارسلونا رفتند.

منچستريونايتد که پيش از اين به دنبال امضاي قرارداد با تياگو آلکانتارا بود، اکنون براي آوردن سسک فابرگاس اقدام کرده است.

به گزارش فارس، با توجه به اينکه تياگو روز گذشته راهي بايرن مونيخ آلمان شد تا بار ديگر زير نظر جوزپه گوارديولا کار کند. در حالي که اعلام شده بود تياگو در حال توافق بر سر جزييات قرارداد خود با شياطين سرخ است ولي به يک باره گوارديولا اعلام کرد قصد دارد تياگو را به باواريا ببرد تا اين بازيکن 22 ساله سر از قهرمان فصل پيش بوندسليگا درآورد.

ديويد مويس، سرمربي منچستريونايتد که به دنبال تقويت تيم خود در خط مياني است، براي امضاي قرارداد با فابرگاس اقدام کرده است. البته در ابتداي فصل نقل و انتقال*ها خبرهايي در مورد حضور وي در اولدترافورد شنيده شده بود ولي پس از آن، يونايتدها روي تياگو تمرکز کردند. با پيوستن تياگو به بايرن، بار ديگر يونايتدها فابرگاس را هدف نخست خود اعلام کردند.

MR.MONEY BANK
07-15-2013, 08:58 PM
فك كنم مسي و نيمار زوج خوبي ميشن