PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تشکر و قدردانی از لجند جدید فروم محمد حسین عزیز " dead man "

SASAN
02-07-2012, 12:57 PM
سلام.

خوب دوستان امروز نگاهی به کاربران مینداختیم .

نظرمون رو یوزر محمد عزیز که قبلا مدیر گیم بودن و برای فروم زحمات زیادی کشیدن جلب شد .

که چرا لجند نیستن .

DEAD MAN (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)ایشون یکی از کاربران با سابقه فروم هستند که از سال 2007 در فروم بودن و هنوز هم خوب سر میزنن .

جا داشت از زحماتشون در زمان مدیریت و اینکه همیشه در فروم بودن تشکری بشه که قبلا نشده .

و ایشون لجند شدن . البته جای تعجب برام داشت که چرا پارسال لجند نشدن و یا بعد از مدیریتشون .
چون قبلا بعضی ها بعد از مدیریت لجند شدن که درست نیست . در فروم اول به نظرم سابقه طولانی مدت مهم است برای لجند شدن .

امروز به جمع کاربران لجند اضاقه شدند .

انشالله همیشه موفق باشند .

البته شروین عزیز و کیومرث عزیز دو کاربر قدیمی دیگه ما هم با تاخیر لجند شدن امسال . از اون دوستان هم قدردانی میشه .!

موفق باشید .

Ғ Д † Д Ł β
02-07-2012, 01:04 PM
خوب چون داش محمد پروفایلش رو بسته همینجا ازش قدردانی میکنیم واسه تاپیکای گیمیکی که میزد :4:

واسه سرزدنایی که هنوزم قطع نشده

ایشاا... اینجا که لجند شد تو زندگیش هم یه لجند واقعی باشه و همیشه سرش سلامت باشه

© The Phantom Pain
02-07-2012, 01:15 PM
تبریک میگم به محمد حسین عزیز که اسم و مقامم توی فروم دقیقا مثل خودشه . . . :3:

امیدوارم که توی همه ی مراحل زندگی مثل دوران مدیریتت توی فروم موفق و نمونه باشی .

ضمنا سعی میکنم که مدیریت رو از امثال شما و پژمان یاد بگیرم .

:61: You Are Our 2012 Hall Of Famer :61:

Blood Raven
02-07-2012, 01:18 PM
من هم از محمد حسین عزیز که بابت تاپیک هایی که می زد ، سپاس ویژه دارم که همیشه یار و یاورم بود .

MAMAD
02-07-2012, 01:50 PM
ما هم از از دوست عزیزمون ممدکه سرمایه های فروم هستن و تمام قدیمی ها که به فروم وزن و اعتبار و احترام میدن تشکر میکنیم

TeZAR
02-08-2012, 03:22 PM
ما هم از ممد حسین عزیز تشکر و قدردانی میکنیم .

Sgt.Wollek
02-08-2012, 03:33 PM
بنده هم از محمد حسین عزیز بخاطر زحماتش تشکر میکنم

The Shadow
02-08-2012, 03:34 PM
بهت تبریک میگم ممد خوارِز :8:

پ.ن : این لقب رو من فقط بهش داده بودم از اون زمان و کسی هم غیر از من حق استفاده ازش رو نداره :4:

DEAD MAN
02-08-2012, 09:12 PM
کوچیک تمام دوستان با مرام هستم.

منم از همتون تشکر میکنم.البته امسال هم به خاطر درس نمیتونم زیاد آن باشم.انشاالله بعد از فارغ شدن از درس حتمآ بازگشت خوبی خواهم داشت.