توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فوری : ^ هری ردنپ : فقط به تاتنهام فکر میکنم و رو این تیم تمرکز دارم ! !
Olympic Hero
02-10-2012, 02:53 AM
سلام .
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
آخرین صحبت های هری ردنپ , سرمربی تیم تاتنهام در مورد حاشیه های جدید مبنی بر پیوستن او به تیم ملی :
" من هیچ چیزی در مورد سرمربی گری انگلستان نمیدونم . اصلا حتی بهش فکر نکردم . "
" من الان خودم کار دارم . من یکشنبه یک بازی مهم با تاتنهام دارم و الان فقط روی تاتنهام تمرکز دارم . "
" اونا با من رفتاری فوق العاده داشتند . وقتی من رو در بازی با ویگان تشویف کردند , واقعا فوق العاده بود . "
" این اصلا کار خوبی نیست که با وجود همچین هوادارانی , من به تیم دیگری فکر کنم . من اکنون فقط به تاتنهام فکر میکنم "
" آن ها ( FA ) هر تصمیمی که بخواهند میگیرند و بدون شک این تصمیم بهترین تصمیم برای کشور انگلستان هست . "
با این صحبت ها بعید به نظر می رسه که ردنپ سرمربیگری تیم انگلستان را قبول کند ..
×××
تسلیت به انگلیسی ها . میرید که داشته باشید یک تورنمنت بین المللی دیگه که به صورت فاجعه به پایان برسه ....
Ħ д † ε Ð
02-10-2012, 08:10 AM
در مورد این یک خط آخر حسین.
همین استوارت پیرس سرمربی زیر 21 سال انگیلیس هم سگش به کاپلو شرف داره و شک نکن که رفتن کاپلو از انگیلیس امید رو به این تیم برگردوند.این تیم بدون مربی هم نتیجه میگیره.
در ضمن عمو هری کارش ساختن اسکلته.ببین با تاتنهام چیکار کرد؟الان بازی ای که تاتنهام روی زمین انجام میده توی لیگ انگیلیس که اوله و بعد از بایرن و بارسا بهترینه تو دنیا.اصل کارش رو باید تو جام جهانی دید.
Ð-i-R-Ť-Y
02-10-2012, 10:34 AM
هرجور شده باید عمو رو بیارن
راه نداره اصن
SASAN
02-10-2012, 10:47 AM
مطمئننا انگلیس بدون مربی بیشتر جواب میده تا کاپلو .
چون کاپلو قدرت هدایت تیم و بازیکنارو نداشت ، مربی بدون قدرت باید انداخت در سطل آشغال .
هر مربی با هر فوتبالی نمیتونه خودشو وقف بده . کاپلو هم وقتی جام جهانی نتجه نگرفت باید میرفت .
چون نظرات بازیکنان بعد از استفاء مشخص بود او را نمیخوان .
من یک حسی بهم میگه ، اگه عمو هری قبول نکنه . با توجه به اینکه مورینیو بعد از این فصل رئال رو ترک میکنه
و 90 درصد احتملا به انگلیس میاد ، شاید مربی تیم ملی بشه :4: !
اما خودم کسی جز هری ردنمپ رو صلاح نمیدون م . چون واقعا جز اون کسی نمیتونه با این تیم کار کنه .
چون اول بازیکنان بالای 30 سال رو کنار میزاره . و نسل جدید رو برای 2014 اماده میکنه .
Olympic Hero
02-10-2012, 12:30 PM
ساسی کاپلو قدرت نداره ؟ اتفاقا تنها چیزی که مانع از پیشرفت کاپلو تو انگلیس شد همین قدرت بالاش و لج بازیش بود . کاپلو 2-3 بار هم گفت که بازیکن ها تو زمین خودشون نیستن و هر کس میخواد خودش رو نشون بده . همین امر هم یعنی خودخواهی انگلیسی ها باعث حذف این تیم تو تورنمنت ها می شه . اگه اشکال از مربی بود پس چرا اریکسون و .... هم هیچ وقت تو انگلیس موفق نبودن ؟ کاپلو اگه قدرت نداشت با تیم های یووه , رئال , میلان و ... همینطوری جام درو نمی کرد . اگه خوب نبود الان 10 تا تیم از جمله اینتر و رئال دنبالش نمیرفتن . مربی یکی از بزرگترین مربیان دهه های اخیر هست و حرفی توش نیست . کاپلو اگه قدرت هدایت نداشت اون رئال پرستاره رو پس از سال ها قهرمان لالیگا نمی کرد . مشکل کاپلو این بود که مثل بقیه ایتالیایی ها از انگلیسی ها خوشش نمیومد :4: همین .
در مورد آرمین هم بگم آره پیرس مربی خوبی هست اما الان هرکس جزء ردنپ اونم 4 ماه مونده به یورو و اون هم با این تیمِ پرستاره بخواد کار کنه موفق نمیشه . چون الان تجربه حرف اول رو میزنه .
SASAN
02-10-2012, 01:00 PM
من نگفتم قدرت نداره حسین .
کاپلود در تیم ملی انگلیس اون قدرت خودشو نداشت . وقتی بازیکنی باهاش شب قبل بازی کل کل میکنه چرا فرداییش فیکس بازیش داد .
اون قدرت تو یونتوس و ... تو تیم ملی انگلیس نداشت . برای همین باید میرفت .
Ħ д † ε Ð
02-10-2012, 01:27 PM
کاپلو واقعا یک مربی تموم شدست.سیر افولیش رو میتونید بعد از اخراجش از رئال ببینید.اون سال اگه بارسا سوتی نمیداد شک نکن رئال قهرمان نمیشد.
بعدشم که فاجعه جام جهانی رو داشتیم.
تیم ملی انگیلیس با تمام دنیا فرق میکنه.
دلیل عدم موفقیت اریکسون و کاپلو هم همینه که مربی های الهام بخش و تاثیر گذاری از نظر روحیه نیستن و البته طبیعی هستش چون مال کشور انگیلیس نیستن.
انگیلیس تعصب میخواد عشق میخواد.
الکی نیست که کل بازیکنا مربیا و کارشناسا میگن که مربی بعدی باید انگیلیسی باشه.
خود اتحادیه هم اعلام میکنه که گزینه بعدی بریتانیاییه.
من خودم به شخصه تعصب واسم خیلی مهمه.گریه های داگلیش ارزشش از پیروزی های پی در پی بنیتز بیشتر بود و این توی کل انگیلیس هست و همه هم واسشون مهمه البته انتظار ندارم حسین اینو درک کنه.
SASAN
02-10-2012, 02:16 PM
این حرف انجلوتی مربی ایتالیایی ( حسین :ی ) وقتی از چلسی کنار گزاشته شد :
خیلی دوست دارم همین لحظه به یک تیم دیگر انگلیسی برگردم فرقی نمیکند هر تیمی شد .
چون از وقتی وارد لیگ برتر انگلیس شدم تازه معنی فوتبال زیبا ، درگیرانه و هیجان بالا و جذاب رو فهمیدم .
فعلا :4: .
bomb5
02-10-2012, 03:25 PM
من از کاپلو متنفرم ولی جز بهترین مربی های دنیاست. تو هرتیمی هم رفته تیم رو یا قهرمان کرده یا مدعی قهرمانی. با انگلیس هم بد نتیجه نگرفته بود. رم رو یادتونه چطوری قهرمان کرد؟ بیشترین ضرر رو انگلیس میکنه با از دست دادنش.
Olympic Hero
02-11-2012, 03:53 AM
خب من نمیخواستم سر قضیه کاپلو دیگه بحث کنم چون صحبت هام کاملا ایتالوفیلیسم هست . ولی به نظرم بد نیست نظرم رو به بقیه بگم تا ببینم اونا چی فکر میکنن . مخصوصا انگلیسی های عزیز :
به طور خلاصه کاپلو از همون اول برای انگلیس زیادی بود . FA طی یک اتفاق هایی یکی از بهترین مربیان تاریخ رو ( اگه نگیم بهترین ) سررمبی تیمش کرد ولی انقدر غیر حرفه ای بود که حتی طرز برخورد با همچین مربی ای رو بلد نبود . درسته کاپلو اونطوری که باید برای تیم مفید نبود ولی خدایی کی به توانایی فابیو کاپلو شک داره ؟ کی نمیتونه روی توانایی های کاپلو حساب باز کنه ؟ کسی که هرجا بوده با اون تیم به بالاترین نقطه اوج رسیده . از یووه و فوتبال فوق ایتالیایی بگیرید تا رئال مادرید و فوتبال فوق اسپانیایی . حتی رم هم با ان وضع داغون با کاپلو به بالاترین وضع ممکن رسید و شهرت الانش رو مدیون همین فابیو هست . اون سال ها که سری آ بهترین لیگ کل دنیا بود کاپلو 4 فصل با میلان کل اروپا رو قبضه کرده بود و اجازه نفس کشیدن به هیچ تیمی رو نمیداد . الکی نیست با یک تیم تیم هایی مثل یووه , میلان , بارسا , والنسیا و .. رو از قهرمانی دور نگه داری و خودت قهرمان باشی . کاپلو کسی بود که تیم میلان آریو ساکی رو طوری برانگیخته کرد که خودِ آریو ساکی هیچوقت جرات نکرد بگه این میلان , میلانِ منِ . آریو ساکی که واس خودش گنده ای بود .
کاپلو همین الانش هم بزرگترین مربی ای بوده که تاریخ انگلستان و بریتانیا به خودش دیده . این نشون میده که FA که یک سازمان بسیار آماتور هست اصلا در حد و اندازه های او نبوده و نیست .فقط یه نگاه به لیست مربیان 20 سال اخیر سه شیر ها بندازید :
(93-1990) Graham Taylor : بزرگترین افتخارش قهرمانی دسته 3 و 4 بوده
(1994-96) Terry Venables : ده سال قبل از اینکه مربی انگلستان بشه یدونه قهرمانی لالیگا داشت
(1996-99) Glenn Hoddle : تا قبل از انتخابش برای تیم ملی ، یک قهرمانی با موناکو بزرگترین دستاورد این مربی بوده
(1999-00) Howard Wilkinson : یک قهرمانی با لیدز یونایتد
(1999-00) Kevin Keegan : کیگان شاید تنها مربی سرشناش 3شیرها تا قبل از این بوده البته اونم فقط به عنوان بازیکن ؛ یک قهرمانی با نیوکسل و یک قهرمانی با منچسترسیتی در لیگ
(2000) Peter Taylor : قهرمانی لیگ دسته 3 ، 4 و البته محلات انگلستان ! (Southern League Cup)
(2001-06) Sven Göran Eriksson : دقت کنید ایشون تا قبل از کاپلو بزرگترین مربی ملی انگلستان بوده ! این مربی سوئدی تا قبل از انتخابش ، در ایتالیا 9 قهرمانی مختلف با رم ، سمپدوریا و لاتزیو داشته ! شاید عاقلانه ترین انتخاب دهه 90 و البته اوایل هزاره سوم !
(2006-07) Steve McClaren : در توضیح افتخارات این بزرگ مرد همین بس که حتی نتونست انگلستان رو به رقابت های اروپایی برسون و در دور مقدماتی در گروهش حذف شد !
و فابیو کاپلو : هفت قهرمانی سری آ با میلان ، یوونتوس و رم . 2 قهرمانی لالیگا با مادرید ، یک قهرمانی اروپا به همراه میلان ، 4 بار قهرمان **** کاپ ایتالیا ، 1 قهرمانی **** کاپ اروپا .
و برای اینکه اون حرف خودم رو در مورد اینکه کاپلو بهترین مربی تاریخ انگلیس هست رو ثابت کنم یه نگاه هم به این عکس بندازید :
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
همینطور که در عکس میبینید هیچ مربی ای در تاریخ انگلیس حتی الف رمسی که با این تیم قهرمان جهان شد درصد پیروزیش بالای 65 درصد نبوده . حتی نزدیکش هم نبوده . کاپلو با فوتبالی که اصلا به روحیاتش نمیخوره و کلا باهاش در تضاد هست باز به یک رکورد عالی دست پیدا کرده . کاری کرد که هیچکس تا حالا در تاریخ انگلیس اینکار رو نکرده بود . اونم صعود مقتدرانه به جام جهانی . صعودی که انگلیس رو مدعی شماره 1 اون جام کرد . کاپلو کسی بود که پس از سال ها بالاخره تونست جرارد و لمپارد رو درست کنار هم بازی بده و از این ها استفاده کنه .
اما واقعیتش رو بخواین فوتبال انگلستان یه نموره توهم داره و کلا تو هپروت هست . اینم ناشی از فضای لیگ جزیره هست . چون لیگشون خوب هست انتظار دارن که تیم ملیشون هم همون باشه ولی هیچ کدوم تا حالا فکر نکردند که تو این 10 سال اخیر فوتبال کبیر بریتانیا حتی 1 دروازبان درست حسابی هم به دنیای فوتبال که حداقل از اوت دستی گل نخوره معرفی نکرده .
دیگه تقصیر کاپلو نیست که کل تاکتیک خودش رو به تیم تزریق میکنه و یک تیم مرده رو زنده میکنه فقط به خاطر فقر فنی کشور انگلستان و اینکه گلر یک توپ زمینی رو گل میخوره و کل شیرازه تیم رو از هم میپاشونه . واقعا اگه انگلیس یه گلر خوب داشت اون اتفاقات بعد از گل جرارد رخ میداد ؟ شک نکنید آمریکا بعد از اون اتفاق کیسه گل می شد میرفت . به نظرتون انگلستان با روحیه بالاتر به بازی ها ادامه نمیداد و الان فابیو قهرمان نبود ؟
آخرش جالب تر هم هست . از هر چیز بگذریم شما انگلیسی ها واسِ چی کاپلو رو مربی ناکارامد میدونید ؟ طبق چه معیاری ؟ واس چی ازش انتظار قهرمانی دارید ؟ این عکس عملکرد انگلستان در تاریخ جام های جهانی هست :
غیر از قهرمانی 50 سال پیش انگلستان کی حتی به فینال رسیده که شما الان از فابیو قهرمانی میخواستید ؟ البته باز بگم کاپلو هیچوقت تو انگلستان کاپلویِ واقعی نشد اما باز از استاندارد های فوتبال انگلستان خیلی بالا بود . استاندارد هایی که رفته و پشت لیگی که خودش هیچ نقشی در گنده شدنش نداره قایم شده و تظاهر به بزرگ بودن میکنه . اینم از عملکرد تیم انگلستان در مسابقات اروپایی . حیف فابیو استعفا داد و نشد با بقیه مقایسه بشه :
بله میبینید که عملکرد انگلیس تو اروپا حتی از جام جهانی هم افتضاح تر هست . یعنی حتی 1 بار هم طعم فینال رو حس نکردند . حالا یه سوال : خدایی اگر اون پرچم انگلیس اون کنار رو برداریم و به کسی نگیم این امار انگلیس هست و این عکس رو به یک فوتبال دوست نشون بدیم و بگیم این تیم چه تیمی هست فکر میکنید ذهنش سمت انگلستان میره یا تیم هایی مثل بلژیک , بغارستان و ... ؟
انگلستان همیشه در رده ملی فقط و فقط یک اسم بزرگ بوده که در نهایت شکست خورده . یعنی خرد شده . و الان هم هیچ افتخاری نداره که بخواد فابیو کاپلو رو زیر سوال ببره . FA فرهنگ کار با یک مربی بزرگ رو بلد نبود و نیست . حالا هم بهتر هست با امثال هاجسون پا به رقابت ها بزاره و امید داشته باشه مثل 40 سال پیش یه معجزه به وقوع بپیونده ... هری ددنپ الکی پیشنهاد سرمربیگری تیم ملی رو با اینکه همیشه آرزوش بوده رو رد نکرد .
×××
شرمنده اگه یکم تند و سنگین شد . حرف هایی بود که باید زده میشد . این مدت حرف هایی در مورد دون فابیو شنیدم که اعصاب رو یه نموره بهم ریخت . واس همین این جرف ها واجب بود . ممنون ..
Ħ д † ε Ð
02-11-2012, 10:02 AM
ماشالا همه آسمون به ریسمان بستن و مغالطه و سفسطه رو خیلی خوب بلدن.
در این که کاپلو مربی خوبی بوده در گذشته هیچ شکی نیست.خوب اگه این فاکتور رو نداشت که اصلا واسه سرمربیگری این تیم انتخاب نمیشد.
کاپلو فاق کاریزما هستش و تیمی مثل انگیلیس بک مربی میخواد که بتونه با هوادارا ارتباط برقرار کنه تیم رو هایت کنه تعصبات مهم انگیلیسیها رو برآورده کنه.
شما فکر کردی اینجا ایتالیاست که یه مشت وندال آخر هفته واسه این که انرژیشون خالی شی بیان استادیوم؟
نخیر آقا توی انگیلیس هر محله رو با تیم فوتبالش و استادیومش و بار اختصاصی باشگاه میشناسن.فوتبال واسه انگیلیس زندگیه.در طول هفته صحبت از بازی ها و جنگ و کل کلشون با محله اونوری هاست.
خوب معلومه آدم کله پاچه یبسی مثل کاپلو که هیچ نتیجه غرورآفرینی هم نگرفته نمیتونه احساس این مردم که کل زندگیشون (نه آخر هفتشون) فوتباله رو ارضا کنه.
در این که انگیلیس مربی های خوبی نداشته به جز چند نفر شکی نیست چون همیشه انتخاب های اشتباه داشته.برایان کلاف بهترین مربی ممکن رو به دلیل تعهدش به ناتینگهام فارست نتونستن به خدمت بگیرن.
یا بعد از جام جهانی که کاپلو رو باید با تیپا مینداختن بیرون این کارو نکردن.اون موقع روی هاجسون گزینه اصلی بود و بعد از موفقیتش با فولهام واقعا گزینه ایده آلی بود که با ابقای کاپلو به لیورپول اومد و به دلیل شرایط بد مالی اون تیم خراب شد و رسما از یک گزینه خوب کنار رفت.
البته اون تو هپروت بودن فوتبال انگیلیس هم باید بگم که اولا لیگ برتر انگیلیس 10 سال بیشتر نیست که بهترین لیگ دنیا شده و قبلش کسی انتظار زیادی نداشت.ثانیا انتظار واسه موفقیت از بازیکنای تواناشه نه لیگ کشورش.
وقتی اشلی کول بهترین دفاع چپ دنیا و تری و فردیناند و جرارد و لمپارد و رونی اشلی یانگ و لنون و بری و هزار تا جوون دیگه رو داری به این نتیجه میرسی که با این نفرات به جز تیمهای هلند و اسپانیا و آلمان از بقیه سرتری و قابل مقابله با این 3 تیم رو هم داری اونوقت هر بچه به بلوغ نرسیده ای از این تیم انتظار موفقیت داره چه برسه به کل جامعه فوتبالی انگلستان.
در خصوص درصد پیروزی هم باید بگم که از سال 1998 به قبل چیدمان مقدماتی یورو و جام جهانی به طوری بود که توی گروه های کمتری بودن و بازی های کمتری رو انجام میدادن و همچنین کشور شوروی تبدیل به 20 کشور و کشور یوگوسلاوی تبدیل به 8 کشور مستقل نشده بود و از این جهت بازی با این تیمها که واسه تیم فعلی انگیلیس زنگ تفریحه این آمار رو بالا برده.
در خصوص کاپلو و نبود گلر هم باید بگم که انقدر ترسو و بدبخت بود که حاضر نشد جو هارت آماده رو به دلیل نداشتن بازی ملی توی گل بذاره تا تیمش اونجوری نابود نشه.وگرنه دیوید جیمز و گیرین امتحانشون رو پس داده بودن و عالم و آدم میدونستن سوتی محضن.
یا عدم انتخاب اشلی یانگ و چندین بازیکن شایسته دیگه که شیرازه تیم رو از هم پاشوند.
در خصوص حرفهای آخرت هم باید بگم بله انگلستان ناکام بوده ولی به خاطر اشتباهات و تاکتیک های غلط همین اتحادیش.الان هم انتخاب هر مربی به جز عمو هری اشتباه محضه ولی از کارای درستتشون همین برناری کاپلو بود و بهترین کار اینه که استیوارت پیرس تا آخر جام روی نیمکت باشه و بعدش عمو هری تیم رو تحویل بگیره.
r v d
02-11-2012, 10:11 AM
زیاد خوشحال نشو حسین , معلومه در شرایط کنونی هری ردنپ این حرف رو میزنه و میگه من تموم تمرکزم رو تاتنهام هست . یک مسئله واضح و روشنیه !
خودم به شخصه خیلی دوست دارم هری ردنپ هدایت تیم رو به عهده بگیره و شخص بعدی رو که لایق این کار می دونم سام آلردایس هست . ولی عمو هری باشه خیلی بهتره .
در ضمن یه چیزی حسین , کاپلو مربی بزرگیه این رو همه هم قبول دارند ولی به درد یه یک تیم ملی بزرگ مثل انگلستان نمی خوره و نمی خورد , همون تو سطح باشگاهی مگر اینکه یه حرکت مثبی بکنه و اِلا تو سطح ملی که هیچ پُخی نبود. هم زمان بهش دادن هم پول خوب , ولی نتونست این آشفته بازار تیم ملی انگلستان رو جمع و جور کنه.
SASAN
02-11-2012, 11:40 AM
فرگی: ردنپ بهترین گزینه برای سه شیرهاست!
پس از استعفای عجیب فابیو کاپلو از سرمربیگری تیم ملی انگلیس انتخاب جانشین او در روزهای اخیر تیتر یک همه ی محافل ورزشی بریتانیا بوده است. بسیاری از کارشناسان و باریکنان انگلیسی از جمله وین رونی و ریو فردیناند به طور قاطع هری ردنپ را جانشین مناسب او دانسته اند. سرالکس نیز ردنپ را بهترین گزینه برای جانشینی کاپلو می داند:هری بهترین مرد برای این کار است او مرد بزرگی است و میتواند به انگلیس کمک کند.هیچ شکی در این انتخاب نیست او تجربه و بازی خوانی فوق العاده ای دارد و در بیشتر باشگاه های که مربیگری کرده موفق بوده است. به نظر من مربیان جوان در این زمان شانسی برای مربیگری سه شیرها ندارند. فرگی همچنان در مورد مربیگری همزمان ردنپ در تانهام و تیم ملی انگلیس گفت: این کار بسیار شکل است. من تجربه این کار را برای اسکاتلند ، آبردین داشته ام و به نظر من این کار جواب مثبت ندارد.
منبع | Sky Sports (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
Olympic Hero
02-11-2012, 04:09 PM
من باز نگرفتم شما انگلیس رو واسِ چی " بزرگ " می دونید ؟ با چه استدلالی می گید انگلیس بزرگ هست ؟ غیر از 1 قهرمانی در جهان کارِ دیگری کرده ؟ انگلیس لیگش بزرگ هست ( که اونم آرمین گفت تازه 10 سالِ بهترین شده ) ولی آیا تیم ملیش نصف اون بزرگی هم داره ؟ تازه از اینکه اون لیگ توسط غیر انگلیسی ها گنده شده رو روش مانورو نمیدم . پس واسِ چی کلمه " بزرگ " رو استفاده میکنید برای تیم ملی انگلیس ؟ اگه شما بزرگ هستید پس ببخشید برزیل چی میشه اونوقت ؟
باز من جواب درستی نگرفتم . آرمین اشاراتی کرد اما کل محتوا رو نشون نداد . من گفتم چرا فوتبال انگلیس تو این 10 سال گذشته حتی 1 گلر بزرگ هم معرفی نکرده . گلری که حتی از اوت دستی گل نخوره . بعد آرمین گفت جو هارت جوون و آماده . خب داداشِ من هر کسِ دیه ای هم بود هارت بی تجربه رو نمی برد بزاره گلر اول تیم ملی توی جام جهانی . این دیگه یه چیز معمولی هست تفکر نمیخواد اصلا . اگه همون گرین روش کار می شد شاید از هارت هم بهتر میشد .
من گفتم چرا " انگلیس بزرگ " غیر از رمسی دیگه نتونسته یک مربی بزرگ تحویل بده و الان تو لیگ برترش غیر از ردنپ بقیه گنده ها مربی خارجی دارن . چرا همین کاپلو که انقدر مسخرش میکنید تا الان بهترین مربی تاریخ کشورتون بوده ؟ یه بار دیگه به عکس صفحه قبل نگاه بندازید .....
بازم میگم کاپلو تو انگلیس هیچوقت کاپلو نبود اما باز خیلی خیلی از سطح فوتبال انگلیس بالاتر بود . واقعا از سطح انگلیس مخصوصا fa که فرهنگ داشتن مربی بزرگ رو نداشت بالاتر بود .
نخیر آقا توی انگیلیس هر محله رو با تیم فوتبالش و استادیومش و بار اختصاصی باشگاه میشناسن.فوتبال واسه انگیلیس زندگیه.در طول هفته صحبت از بازی ها و جنگ و کل کلشون با محله اونوری هاست.
آره این قضیه تو انگلیس صادق هست اما فقط در حیطه باشگاهی . نمیدونم مظورم رو میگیری یا نه اما انگلیسی ها فقط و فقط رو باشگاشون تعصب دارن نه تیم ملی کشورشون . اینو از اونجا میگم که تو همین تاپیک هوادار های 2 تیم چلسی و لیورپول سر قضیه تیم ملی شروع کردن تیکه انداختن به هم و مسخره کردن هم دیگه . لیورپولی ها فقط بلدن از لیورپول دفاع کنن و بحث تیم ملیم یشه اصلا دوست ندارن کنار یک منچستری بشینن . چلسی فن ها هم همین حس رو به منچستری ها دارن و .... فکر کنم این به همه ثابت شده که بازیکنان انگلیس حتی 1 درصد هم به تیم ملیشون تعصب ندارن و فقط و فقط به باشگاشون فکر میکنن ..... خودت هم گفتی فکرشون جنگ با محله اونوریاس ...
Ħ д † ε Ð
02-11-2012, 09:35 PM
والا کسی نمیخواد بگه که تیم انگیلیس توی تاریخ و توی تمام ادوار تیم خیلی بزرگی بودی ولی چیزی که مشخصه از سال 1998 به اینور تیم ملی انگیلیس مهره هایی داشته که با اون مهره های میشه یکی از قوی ترین تیمهای حال حاضر دنیا رو رو کرد؟
رو اینم بحث داری شما؟
نخیر اون از ترس کاپلو بود که همچین ریسکی رو نکرد و جو هارت رو روی نیمکت نشوند.کلا مریبیهای بریتانیایی اهل ریسک پذیرن نمونش فرگوسن و داگلیش و ردنپ و تونی پولیس و ... که هر کدوم توی مقاطع مختلف به بازیکنان جوان و بی تجربشون توی تورنمنت ها و بازیهای حساس اعتماد کردن.
لازم به ذکره جو هارت توی اون سالی که خاک جیمز و گرین رو خورد بهترین گلر فصل بیرمنگهام بود و سال بعدشم شی گیون با تجربه رو از من سیتی اوت کرد.
نسن گلرهای انگلیس هم تو راهن بن آموس و بی هایویک و جیسون استیل و تامپسون و .... همشون توی تیمهای خودشون در دسته پایین تر انگیلیس فیکسن و همشون هم زیر 20 سن دارن و کلا دارن یه نسل جدید رو میسازن.
این که انگیلیس مربی بزرگ تحویل نداده هم شر و ور محضه.
برایان کلاف باب پیزلی کنی داگلیش فرگوسن هری ردنپ تونی پولیس استیو بروس استیون کلارک استیو مک لارن مارک هیوز بابی رابسون(همون که مورینیو و بواس و رایکارد و گواردیولا و ون گال با افتخار میگن که استادمون بوده) و هزارتا مربی بزرگ بریتانیایی دیگه ..
البته میدونم این حرفا رو از رو هوا میزنی و خودت میدونی که اشتباهن ولی باز تکرار میکنم.
بازم میگم کاپلو تو انگلیس هیچوقت کاپلو نبود اما باز خیلی خیلی از سطح فوتبال انگلیس بالاتر بود . واقعا از سطح انگلیس مخصوصا fa که فرهنگ داشتن مربی بزرگ رو نداشت بالاتر بود .
واقعا سوژه جالبی بود این متن بالات.
والا اگه جرارد و لمپارد و تری فردیناند اشلی کول و رونی رو دست الاغم میدادن از مسابقات گروهی نه امتیاز میگرفت از آلمان هم 4 تا نمیخورد.
در خصوص بند آخرت هم باید بگم که میدونم استدلالت رو حتما میخوای تشویق بارسا تو فینال ویمبلی رو بگی ولی باید بدونی که توی فینال استامبول و آتن از کل انگیلیس واسه تشویق لیورپول رفتن.
کلا منچستر تیم منفوری توی کل بریتانیا به جز شهر منچستره.تقریبا همچین شرایطی رو هم بایرن داره که به جز ایالت باواریا بقیه میخوان این تیم سر به تنش نباشه.
اینی که میگی انگیلیسی ها به تیم ملیشون تعصب ندارن و فقط باشگاهی و استدلالت هم دعوای من و پژمان یا آرمان و پوریا و ... رو هم میاری واقعا جوک ساله.
خوب معلومه ما همه ایرانی هستیم رو چه حسابی باید رو تیم ملی یه کشور دیگه تعصب داشته باشیم؟شاید توی تورنمنت ها طرفدارش باشیم و واسش حرص بخوریم و از بردش شاید شیم ولی تعصب نداریم و مسلما تعصبمون رو تیم باشگاهیمونه.
واقعا با این استدلالت باید میرفتی ریاضی محض گرایش حل مسئله میخوندی حسین.
اما خود مردم انگیلیس و هوادارای لیورپول و منچستر و چلسی و آرسنال و .... تا پای جون تیم ملیشون رو دوست دارن و گرنه الکی نود هزار نفر واسه بازیهای خونگیشون تو ویمبلی پر نمیشد.
در کل تمامی حرفات محکومه.
Olympic Hero
02-11-2012, 09:58 PM
متاسفانه من هرچی گفتم تو اومدی فقط تیکه انداختی و مسخره کردی . که یه جوری من رو کوچیک کنی و موفق هم بودی . مطمئمن هستم 1 بار هم همون پست اول من رو نخوندی و هوا اومدی فقط صحبت کنی آرمین جون . در مورد پست بالات و این بندش :
برایان کلاف باب پیزلی کنی داگلیش فرگوسن هری ردنپ تونی پولیس استیو بروس استیون کلارک استیو مک لارن مارک هیوز بابی رابسون(همون که مورینیو و بواس و رایکارد و گواردیولا و ون گال با افتخار میگن که استادمون بوده) و هزارتا مربی بزرگ بریتانیایی دیگه ..
از بین همه اسم های بالا مربیانی که کل جهان حتی زمان حال بشناسنشون خیلی کم هست . فرگوسن گندشون هست که اسکاتلندی هست . بابی رابسون بهترین انگلیسی لیست هست که من هم به بزرگیش اقرار میکنم . مکلارن هم که مطمئمن هستم همه عاشق سینه چاکش هستید . دالگیش هم هنوز کار شاخی نکرده که مربی بزرگی میدونیدش . رده هفتم تو لیگ برتر کار شاخ نیست . بقیه هم که تو خود انگلیس ( البته اگه انگلیسی باشن و مثل فرگی اسکاتلندی یا .. نباشن ) میشناسنشون و اصلا جهانی نیستن .
اینی که میگی انگیلیسی ها به تیم ملیشون تعصب ندارن و فقط باشگاهی و استدلالت هم دعوای من و پژمان یا آرمان و پوریا و ... رو هم میاری واقعا جوک ساله.
خوب معلومه ما همه ایرانی هستیم رو چه حسابی باید رو تیم ملی یه کشور دیگه تعصب داشته باشیم؟شاید توی تورنمنت ها طرفدارش باشیم و واسش حرص بخوریم و از بردش شاید شیم ولی تعصب نداریم و مسلما تعصبمون رو تیم باشگاهیمونه.
همین دیگه . مشکل همینجاست . شما رو تیم ملی انگلیس تعصب ندارید . خودت هم بهش اغراق کردید . انگلیس دوستان فقط نباید توی انگلیس باشن . کل دنیا هوادار های انگلیس باید روش تعصب داشته باشن . مثل من و نوید و خودِ ساسی که به تیم ملی های ایتالیا و انگلیس بیشتر از تیم ملی فوتبال ایران تعصب داریم . من یکی حداقل به خاطر ایتالیا هوادار یووه شدم و تعصب رو ایتالیا 100 درصد از یووه بیشتره . مطمئمن هم باش تو خود انگلیس برخ لاف این است . یعنی لیورپولی براش لیورپول مهم تر از تیم ملی هست . ولی جاهای دیگه اینطوری نیست . نه آلمان و نه ایتالیا . برای مثلا اینتر با رم همیشه مشکل دارن ولی رم قهرمان اروپا میشه توتی به اینتر و کل اینتریه ا تبریک میگه و میگه شما افتخار " ایتالیا " هستید . من هم که خودت یادت هست به عنوان یک یووه ای چیکار داشتم میکردم . اما الان لیورپول یا یونایتد قهرمان اروپا بشن هوادار های حریف میگن کوفتتون بشه . تعصب به تیم ملی فقط نباید سر بازی های تیم ملی و پرشدن استادیوم باشه . باید از همون باشگاه به تیم ملی و اسم کشور تعصب داشته باشن . خود تو الان از خدات هست چلسی به ناپولی ببازه تا چلسی فن ها رو مسخره کنی . این خودش یعنی عمق فاجعه . اما یکی مثل من ( خودم رو میگم که شکی توش نباشه ) میلان و اینتر رقیب تیم مورد علاقم هستن ولی به خاطر ایتالیا دعا میکنم بزنن همه حریفاشونو لتو پار کنن و قهرمان هم بشن . تو خود فروم رسمی یووه هم یادم هست وقتی اینتر قهرمان شد تک و توک خوشحال نبودن .
باز میگم کاپلو از انگلیس سطحش خیلی بالاتر بود . خیلی ساده میگم تا بفهمی و اگه خواستی مسخره کنی : انگلیس تو کل دوران فوتبالیش 1 جام برده ( با همه ی اون مربیان بزرگی که نام بردی !!! ) , کاپلو با تیم های مختلف بالای 10 جام . حالا باز بیا مسخره کن ...
منتظرم . باز بیا پست بده و مسخره کن . در مورد اون خط اولم که گفته بودم چرا انگلیس رو در تاریخ بهترین میدونید بگم که من جواب پوریا رو داده بودم که انگلیس رو بزرگ معرفی کرده بود ....
Ħ д † ε Ð
02-11-2012, 10:26 PM
یعنی خاک بر سر من کنن که دارم با کسی بحث میکنم که برایان کلاف رو که نتاینگهام رو از دسته اول تحویل گرفت و دو سال پیاپی قهرمان لیگ قهرمانان اروپا کرد و ........ نمیشناسه.
یعنی خاک بر سر من کنن که دارم با کسی بحث میکنم که نمیدونه داگلیش سال 91 بلکبورن رو در دسته دوم قهرمان کرد و تازه آوردش لیگ برتر و فقط 2 سال بعد قهرمان لیگ برتر انگیلیس شد.
یعنی خاک بر سر من کنن که دارم با کسی بحث میکنم که باب پیزلی رو که لیورپول رو دو بار قهرمان اروپا کرد و تیمش به خاطر سبک بازیش جزو بهترینای تاریخ شده و الان توی مقایسه تیمهای برتر تاریخ دارن این تیم رو به همراه بارسای فعلی و آژاکس کرایوف مقایسه میکنن نمیشناسه.
بهتره یه سرچ تو ویکیپیدیا هم واسه اسم اینا و چندین اسم دیگه بکنی بعد بیای صحبت کنی.
در مورد بخش دوم صحبتت هم باید بگم که اولین باره همچین چیزی رو میشنوم.حرفام در موردش هم تو پست قبلیم گفتم اگه چیزی بگم تکرار مکراراته.
این که یه تیم از انگیلیس هم قهرمان بشه همه بهش تبریک میگن الا منچستر که تو پست قبلیم گفتم یه خورده منفوره ولی بقیه قهرمان بشن همه باهاش اوکین.سال 2005 و 2007اثبات شد لازم به آوردن دلیل نیست.
من به این خاطر ناپولی رو دوست دارم چون یه سبک جدیده یه نسل جدیده.اگه ناپولی حذف بشه یه اندیشه نابود میشه.یه فکر نابود میشه.یه تاکتیک جدید نابود میشه.اگه ناپولی موفق نشه کی ماتزاری رو یادش میمونه؟
اصلا هم ربطی به چلسی فن ها نداره.در ضمن من که رییس اتحادیه انگیلیس نیستم که از موفقیت تیمها توی لیگ قهرمانان پولی نصیبم بشه که بخواد واسم مهم باشه.به صراحت هم میگم از حدف منچستر تا دو روز خوشحال بودم.کلا همه جا اینطوریه.مگه از حدف استقلال یا پرسپولیس توی لیگ آسیا بین تیمهای دو طرف کسی ناراحت میشد؟تازه همه منتظر بودن همدیگرو خراب کنن.این دیگه جلو چشم هممونه.
صد دفعه گفتم بازم میگم کاپلو با تیم های قبلیش ده تا جام برد مفت چنگش تو انگیلیس چه غلطی کرد؟
مرتیکه خاک بر سر 4 تا از آلمان که خورد با آیه و تسیبیح تیمش از اون گروه چرت و پرت صعود کرد دیگه حقارت از این بدتر؟
مربی یه جا موفقه یه جا ناموفق.کاپلو هم به خاطر موفقیت های قبلیش به انگیلیس اومد که البته انتخاب کارشناسانه ای نبود چون اون پشن و دیزایر(لغت انگیلیش بگیم بیشتر تو مغزا فرو بره.) مربوط به فرهنگ انگیلیس رو نداشت و اون افتضاح رو به بار آورد.
در کل کاپلو حتی اگه بزرگترین مربی تاریخ هم باشه گندی تو انگیلیس به بار آورد که بوی چرکش تا سالها باقی میمونه.
Olympic Hero
02-11-2012, 10:40 PM
آرمین جون اول پست من رو بخون بعد به خودت لعنت بفرست :4: من یک انگلیس فن نیستم و هیچوقت هم نبودم و تو همون پست هم گفتم بقیه تو همون انگلیس و بین انگلیسی ها معروف هستن . دقیقا مثل ماتزاری که فقط هوادار های ایتالیا و ناپولی الان میدونن کیه و بقیه نمیشناسنش . غیر از اینه ؟ اونا مربیان بزرگی هستن ولی آیا تا حالا تو اروپا و چهان با اون تیم ها قهرمان شدن ؟ نه دیگه واس همین فقط تو انگلیس بزرگ هستن . ولی کاپلو , لیپی , انجلوتی و .. وقتی تو ایتالیا بودن با تیم های ایتالیایی اروپا رو فتح کردن . الکی به خودت توهین کن داداش من :4:
در مورد ناپولی هم منم از خدام هست موفق بشه . پس چیزی نمی گم . ولی اینو بدون من هوادار ایتالیا هستم .
اون قسمت تعصب هم که خودت باز حرف من رو زدی و برای مثال هم ایران رو مثلا زدی که من خودم از فرهنگِ توی فوتبالش متنفر هستم . فوتبالی که هوادار هاش هنوز تو کف 6 تای 50 سال پیش و 2 تا ستاره چندین سال پیش هستن اصلا فوتبال نیست . اما تیم هایی مثل ایتالیا که بهش خیلی وارد هستم اینطوری نیستن و تیم ملی کشورشون براشون از باشگاه مهم تر هست .
در مورد کاپلو . منم 100 بار گفتم کاپلو تو انگلیس اصلا کاپلو نبود ولی باز بهترین مربی تاریخ انگلیس ( غیر از رمسی که قهرمان جهان شد ) هست . کاپلو تو انگلیس 1 کار کرد که سال ها انگلیس نکرده بود . اونم صعود مقتدرانه به جام جهانی اینم انگلیسی ها باید بهش افتخار کنن چون تا سال ها تو حسرت همین بودن . تیمی بدون پشتوانه مثل انگلیس بزرگترین مربیان تاریخ هم بیاره نباید انتظار قهرمانی داشته باشه چون هنوز کلاس قهرمانی رو نداره . الان هم برنامه انگلیس واس برزیل نباید قهرمانی باشه باید حظور در جمع 4 تیم باشه . آره اگه انگلیس مثلا تو 1998 قهرمان شده بود و 2002 نایب قهرمان اونقوت کاپلو به طور کل ریــــ.ــــده بود .
Ħ д † ε Ð
02-11-2012, 11:20 PM
اتفاقا باید خاک رو رو سرم بریزم چون تو حاضر نشدی یه بار دیگه دقیق تر کارنامشون رو ببینی.
اونا مربیان بزرگی هستن ولی آیا تا حالا تو اروپا و چهان با اون تیم ها قهرمان شدن ؟ نه دیگه واس همین فقط تو انگلیس بزرگ هستن .
کنی داگلیش دو بار لیگ قهرمانان اروپا رو فتح کرده به عنوان مربی با لویپول.
باب پیزلی دو بار لیگ قهرمانان اروپا رو فتح کرده به عنوان مربی با لیورپول.
برایان کلاف دو بار لیگ قهرمانان اروپا رو فتح کرده به عنوان مربی با نتینگهام فارست.
البته زیاد فکرش رو نکن درست میشه.کم از این سوتیا ندادی.
انگیلیس تو سالهای 70 به بعد میره تو یه افول که شما اگه بهترین مربی اون موقع رو هم بدی بهشون کاری نمیتونه بکنه.ولی همونطور که گفتم از حد فاصل 98 تا الان تیمش از نظر مهره جزو سه تیم ملی برتر دنیا بوده ولی احمقایی مثل کاپلو و اریکسون نتونستن باهاش خوب نتیجه بگیرن.
الان این حرفت مثل این میمونه که فرضا مانچینی تیمش نتیجه نگیره و امسال پنجم بشه بیاد بگه تا حالا کودوم مربیی بوده که بتونه با من سیتی پنجم شه پس من بهترین مربی تاریخ این باشگام و از من سیتی بزرگترم.ولی همه میدونیم که سیتی با این بازیکنا باید اول بشه و هر نتیجه به جز این ناکامیه.حالا هم کاری به تاریخچه سیتی نداریم اصلا.
یعنی واقعا حرفت درباره کاپلو کاملا با این مثال رد شد.
واقعا مردم انگیلیس خیلی مهمون نواز بودن که بعد از جام جهانی با گوجه و *** مرغ گندیده تو کله کاپلو نزدن.
Olympic Hero
02-12-2012, 12:29 AM
خب آره من اشتباه کردم یا به قول خودت سوتی دادم ( البته دالگیش رو میدونستم اون 2 تا رو نمیدونستم جام بردن ) . ولی این سوتی من باز حرف من رو ثابت کرد . میدونی منظورم چیه ؟ من یه ایتالیایی هستم و خبر های ایتالیا رو شدید و خبر های بقیه کشور ها رو معمولی دنبال میکنم . ولی باز با این حال نمیدونستم پیزلی و کلاف قهرمان شدن . شک هم ندارم خیلی های دیگه تو این انجمن غیر از تو و بعضا بعضی از انگلیسی ها نمیدونستن . چون مال زمون منگوله گوش میرزا بوده . منم تو اول صحبتم گفتم مربیانی بزرگ که هنوز هم همه بشناسنشون ( مثل سر بابی که خودت گفتی ) . کسانی مثل فرگوسن , لیپی , آنجلوتی و .. که هرکسی حتی 1 نموره فوتبال رو دنیال میکنه اسمشون رو بشونه بدونه اینا کی هستن . حتی اگه سرمربی هیچ تیمی نباشن . این میشه معنی مربی بزرگ . دقیقا اتفاقی که داره برای مورینیو و پپ میفته . کلاف و پیزلی مشهور بودن حتی جهانی ولی فقط برای 1 برهه زمانی . نه برای کل تاریخ . در صورتی که کسانی مثل کاپلو , فرگی, مالدینی و لیپی در تاریخ ماندگار هستن .
آرمین انگلیس مهره داشته ولی این مهره ها هیچوقت نتونستند کنار هم بازی کنن . تقصیر مربی هم نیست چون 3 تا مربی باهاشون کار کرده و اینا باز نتونستن با هم هماهنگ بشن یعنی حداقل 3 تا تاکتیک مختلف هم نتونسته اینا رو با هم هماهنگ کنه . خیلی از کارشناس ها اگه یادت باشه بعد از جام جهانی گفتن که انگلیسی ها تو زمین مغرورن . یعنی نگران ساق پاشون هستن و هیچوقت در حد و اندازه های باشگاشون نبودن . نه تری , نه کول , نه رونی , نه فرانکی , نه استیوی و نه هیچ کس دیگه از بازیکنان انگلیس تو تیم ملی حتی نصف باشگاشون هم نبودن . واس همین هم جلوی آلمان با اون نظم و قدرت باختن . آلمان با یه مشت بازیکن بی نام و بدون ادعا اومد جلو انگلیسی که ادعاش گوش آسمون رو کر کرده بود ولی با غرور تموم جلو جوون های آلمان حذف شدن . غروری که بعد از برد مقابل آرژانتین تو وجود همون آلمانی ها رفت و باعث باختشون جلو اسپانیا شد . این قضیه رو که انگلیسی ها همیشه تو زمین غرور داشتن و خودشون رو بهترین میدونن رو نمیتونی کتمان کنی . انقدر هم فهم فوتبالیت بالا هست که بدونی تیمی که غرور داره رو نمیشه کاریش کرد .... پس نمی شه مقصر رو 100 درصد کاپلو بدونی . جالب اینچاست یادم هست بعد از اون جام بعضی از هوادار ها از فابیو حمایت کردن و به بازیکنان تیم ملی گیر دادن .
Ħ д † ε Ð
02-12-2012, 06:26 AM
این که شما همچین مربی هایی رو نمیشناسی از دانش پایین شماست نه مشهور نبودنشون.
در ضمن شما گفتی انگیلیس تا حالا هیچ مربی بزرگی نداشته تو تاریخش که منم اینا رو رو کردم.گفتی قهرمانی تو اروپا نداشتن که من اتینا رو رو کردم.
در خصوص بازی نگرفتن از ستاره ها هم فکر میکنم تنها کسی که به خاطر عدم بازی گرفتن از ستاره ها باید ازش انتقاد کرد شخص مربیه نه فرد دیگه ای.
هوادارای انگیلیس هم از توطئه چندین بازیکن تو اردو و عدم بازیشون ناراحت بودن نه از عملکرد ضعیفشون.
r v d
02-12-2012, 09:51 AM
قابل توجه بعضــــــی هــــــا :4::4::4:
ردنپ : حداقل تا پایان فصل در تاتنهام می مانم
ردنپ اگرچه حضور همزمان در تیم ملی و تاتنهام را رد نکرد اما تاکید کرد مطمئنا تا پایان فصل در باشگاه لندنی خواهد ماند.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت: امیدوارم. بسیار متعجب خواهم شد اگر فصل را در تاتنهام به پایان نرسانم. مطمئنم که این طور خواهد شد. نمی توانم به ترک اینجا پیش از پایان فصل فکر کنم.
بیایید بچه گانه فکر نکنیم. این حرف ها ناراحت کننده است. مربیان بزرگ زیادی وجود دارند و وقتی این کار برای مربی بزرگی مانند کاپلو سخت می شود، برای بقیه هم همین طور خواهد بود.
همه همیشه فکر می کنند که بهتر از مربیان می توانند تیم پیدا کنند بنابراین اگر می توانید تیمی پیدا کنید که با آن به پیروزی می رسید، کسی نمی تواند در آن تردیدی ایجاد کند اما اگر شکست بخورید، دچار مشکل می شوید.
و
کاپلو : به ایتالیا بر نمی گردم
کاپلو دراین باره گفت:«من از انگلیس فرار نکردم. من فقط به خاطر یک سوء تفاهم این کشور را ترک کردم. درانگلیس شرایط خوبی داشتم ولی گاهی وقتها باید بروی. من به ایتالیا برنمی گردم و فقط می خواهم استراحت کنم.
دوست دارم تا از تمام بازیکنان، اعضای کادر فنی و مسئولان اتحادیه فوتبال انگلیس به خاطر حرفه ای گری شان درطول مدت حضور من برروی نیمکت مربیگری تیم ملی انگلیس تشکر کنم. تشکر ویژه ای هم از تمام هواداران دارم. آنها همیشه من و تیمم را مورد حمایت خود قرار دادند. برای همه آنها در دستیابی به اهداف ورزشی شان آرزوی موفقیت می کنم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.