PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نظرات جالب جیم راس در مورد مسابقه ی سینا و راک + استعداد های جدید wwe

SAVEUS-Y2J
02-10-2012, 03:00 PM
سلام

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

هال آف فیمر کمپانی WWE یعنی جیم راس دوباره با آپدیت وبسایت خودش اومد و در اون به سوال های هواداران و همچنین گفتن نقطه نظراتش پرداخت که در پایین میتونید قست هایی از اون رو مشاهده کنید

آیا مسابقه ی راک و سینا د رستلمنیا 28 قطعی است ؟

من در مورد یک چیز مطمئنم و اون این هستش که راک میخواهد و نیاز داره که در میامی حضور داشته باشه به نظرم دیگه هیچ راه برگشتی میست و راک باید برگرده و چراغ ها رو روشن کنه و در استیج در مقابل سینا یک مسابقه رو انجام بده چیزی که میتونه نشون بده که چه کسی بزرگترین استار WWE هست اون استیج جهنم وار هستش کشتی در خون راک هستش و زمان اون رسیده که راک کمی موتور مغزش رو به کار بندازه

اگر شما نظر شخصی من رو بخواید من هم شیفته ی مسابقه هستم و این مثل جوشاندن یک ماده ی ساده هستش از احترام جالب هست که سینا و راک هر دو محصول یک روش سازمان دهی شده ی ورزشی هستند و هر دوی اونها دارای سطح دانشگاهی بالایی هستند به علوه هر دو دارای هواداران بسیار زیادی در کمپانی WWE هستند و به نظر من بهترین زمان برای استارت به دست آوردن یک استار بالقوه هست

به نظرت چه عنصری امروزه در جوانان ورزشکار کم شده ؟

اونها گرسنه نیستند و یا تمایلی برای به چالش کشیدن استار های بزرگ در فهرست خودشون ندارند بسیاری از استعداد های این دوره تمایلی به رفتن و شنا کردن در موج رو ندارند اونها زندگی بدون سر و صدا و با کمی چشمداشت مالی رو ترجیح میدن و در مواقعی به راحتی خودشون رو راحت میکنند و من میتونم به شما اطمینان بدم که با این وضع اونها تنها به مرگ سازمان و بیزینس بوسه میزنند و این اصلا به سلاح WWE نخواهد بود

.................................................. ..............

bomb5
02-10-2012, 03:21 PM
این که گفته "نشون بده که چه کسی بزرگترین استار wwe هست" چرت و پرتی بیش نیست. سینا بزرگ ترین استار کمپانیه؟ بازی بین 2 دردونه مک ماهان هست. یکی نسل قدیم و یکی نسل جدید. حتی از نوع هوم ویدئو هایی که کمپانی میسازه میشه دردونه بودن استار رو تشخیص داد. مثلا هم ویدئو کین همه باختای مفتضحانش رو میزارن واسه راک همه برداش رو. این آقا جیم راس هم جیره بگیر مک ماهان هست و هرچی اون میخاد رو میگه.