توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرخ ها در خانه شیاطین (هفته بیست وپنجم لیگ جزیره)
MAMAD
02-11-2012, 12:36 PM
سرخ ها در خانه شیاطین، کلاغ ها در وایت هارت لین
در اولین شب از هفته بیست و پنجم لیگ برتر انگلیس، لیورپول میهمان منچستریونایتد است و نیوکاسل به مصاف تاتنهام می رود.
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> vs <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
1390/11/22 16:15
منچستريونايتد
? - ?
ليورپول
به گزارش خبرگزاری فارس، در یکی از دیدنی ترین و حساس ترین بازی های امشب فوتبال باشگاهی انگلیس دو تیم منچستر یونایتد و لیورپول به مصاف یکدیگر می روند.
مردان دالگلیش کار سختی در خانه شیاطین سرخ دارند و برای بهبودی رتبه هفتم خود به ۳ امتیاز مهم این جدال سخت نیازمندند.
از طرفی شاگردان فرگی نیز خود را در فاصله ۲ امتیازی من سیتی صدرنشین می بینند و قطعا دوست ندارند ۳ امتیاز این بازی خانگی را از دست بدهند.
در دیگر بازی مهم فردا شب، تیم فوتبال نیوکاسل میهمان تاتنهام است.
تاتنهام در وایت هارت لین میزبان تیم پنجم جدول است و برای از دست ندادن رتبه سوم خود به آب و آتش خواهد زد.
برنامه بازی های امشب یا امروز لیگ برتر انگلیس:
منچستریونایتد – لیورپول
بلکبرن – کوئینز پارک رنجرز
بولتون – ویگان اتلتیک
اورتون – چلسی
فولام – استوک سیتی
ساندرلند – آرسنال
سوانسی – نورویچ
تاتنهام – نیوکاسل
MAMAD
02-11-2012, 04:41 PM
بازی در نیمه اول بدون گل با نتیجه مساوی به پایان رسید
منچستر...................................... . لیورپول
منچستريونايتد
2 : 1
ليورپول
45 '
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> Stewart Downing
47 '
وين روني <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
1 : 0
50 '
وين روني <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
2 : 0
80 '
مايکل کريک <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
80 '
2 : 1
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> لوئيس سوآرز
.
The Shadow
02-11-2012, 04:51 PM
روی سوارز به نظرم صد در صد خطا کرد فردیناند و با توجه با اینکه موقعیت مسلم گل رو گرفت باید اخراج میشد !! نمیدونم حالا باید ببینیم بعد بازی دوباره اسکای اسپورت و سایت های دیگه چی میگن !
SASAN
02-11-2012, 04:54 PM
رونی من عاشقتم پسر . :8:
Olympic Hero
02-11-2012, 04:54 PM
نه پژمان دقت میکردی اول توپ رو زد و چون سوارز به خاطر دریبل قبلیش تسلط 100 درصد رو توپ نداشت خرد زمین که نمیشه گفت تقصیر فریدناند بوده . ریو حرفه ای هست الکی تکل نمیره که ... ولی باز باید دید .
چه میکنه این وین رونی ... میره تا داشته باشه 1 هت ریک زیبا رو :8: :8:
SASAN
02-11-2012, 05:32 PM
قبل گل سوم رونی .
کریک ابتدا توپ رو زد . بعد از 2 ثانیه در حین تکل پاش خود به طرف . توپ رد شده بود.
داور بی دلیل خطا گرفت . گل زیبا پرید .
اما گل لیورپول . سوارز قبل او نتعادلش به هم خورده بود . دید داره کریک میاد. خودشو بدجور زمین زد .
من اصولا برام اشتباهات داوری مهم نیست . اما خوب تاثر گزار بودن .
بهترین بازیکن زمین به نظرم دنی ولبک بود .انصافا با جنگندگیش لیورپول رو داغون کرد :4:
Ð-i-R-Ť-Y
02-11-2012, 07:42 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
تبریک به منچستریا ...
The Survivor
02-11-2012, 07:57 PM
من که خودم بی طرفم . طرفدار هیچ کدوم نیستم :دی ...
ولی مطمئنم بعد زدن توپ این عکس رو انداختن - هر جور حساب کنی اول توپ رو زد بعد پارو :4: .
MAMAD
02-11-2012, 08:01 PM
منم که همه میدونن تیم اول اخرم چلسی اما به نظرم ما نمونه هایی از زدن فردیناند و پنالتی های تابلو داریم
اینم چیزی نیست که بگم 100% پنالتی نیست ومطمئنم حد اقل از 10 تا داور 5 تاش پنالتی میگیرن این رو
SASAN
02-11-2012, 08:02 PM
ارمان این بعد از زدن توپ است .
اول توپ رو زد ریو . بعد از زدن ترمز ای بی اس نیست که بخواد درجا وایستا . مسلما با اختلاف کمی که داشتن به هم برخورد میکردن .
-
تی تی کبیر گل سه امتیازی دیگر برای ارسنال زد .
اما به عشق هنری خوشحالیم . عاشقتم هنری :x
SASAN
02-11-2012, 08:11 PM
نظر سایت گل انگلیسی + گزارشگر بازی ::
"Big moment at Old Trafford. Ferdinand tackles Suarez as the last man in United's defence and the Liverpool striker goes down to the turf. No foul is given by the referee, much to the fury of the Uruguay international. Replays indicate the England defender's tackle was an excellent one."
Ð-i-R-Ť-Y
02-11-2012, 08:19 PM
خب من میگم باشه توپ رو زد !
بعدش توپ افتاد جلوی پای سوارز و تو ادامه میتونست حرکت کنه ! کاملاً تک به تک بود
دیگه اینقدر احمق نیستش بخواد از یه موقعیت با اون خوبی یه خطای خشک و خالی بگیره
SASAN
02-11-2012, 08:30 PM
عکسی پس از پایان :4:
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
امانوئل ادبایور و چندین بازیکن سیاه پوست دیگه
به اورا این برد رو تبریک گفتن .
و گفتن از حقت در برابر نژاد پرستی دفاع کردی پسر. :d
Ð-i-R-Ť-Y
02-11-2012, 08:34 PM
منم این حرکت قشنگ سوارز رو به همه ی سفید پوستای جهان تبریک میگم :D
MAMAD
02-11-2012, 08:38 PM
منم میگم اگه واقعا این کارو سوارز و توهین کرده و الانم دست نداده کارش حرفه ای نبود
اما سوارز بعضی جا ها تو پ از عمد شوت کرد بخوره به اورا انگار دلش از یه چیزی پر بود
کسی میدونه بگه
Ð-i-R-Ť-Y
02-11-2012, 08:52 PM
محمد جان اورا دروغ گوی بزرگی بیش نیست
تو بازی رفت منچستر لیورپول گفت که سوارز بهش توهین نژاد پرستانه کرده و fa سوارز رو هشت جلسه محروم کرد
دو تا بازیه که از محرومیتش میگذره
اول بازی هم سوارز به جای اورا به بچه ای که جلوش بود دست داد و رد شد
بعد اورا به زور دستشو گرفت که دست بده ، دستشو پرت کرد سوارز :4:
Olympic Hero
02-11-2012, 08:54 PM
آرمان ببین به کجا رسیدید که به چه کار هایی افتحار می کنید ...
SASAN
02-11-2012, 09:03 PM
Emanuel Frimpong بازیکن آرسنال گفته :
هواداری لوزر میگن اورا جوری خوشحالی میکرده که انگار قهرمان لیگ شدن.
من از این متعجبم که مگه اونا میدونن بردن لیگ چه حسی داره؟
پ.ن : " بازیکن ارسنال رو اصلا نمیشناختم ، مشخص است اینده دار است :4: "
-
امانوئل ادبائور هم گفته :
شادی کن! شادی کن ! این حقته که خوشحالی کنی اورا! تو جنگ علیه نژاد پرستی رو بردی .
جشن بگیر!
فعلا ...
Ð-i-R-Ť-Y
02-11-2012, 09:16 PM
ببین بحث آمار و ارقام و تعداد قهرمانی نیست حسین
این کاملاً یه بحثیه که به حس و ذات و انسانیت بر میگرده
موقعی که ما شرایط حساسی داشتیم ، تو اون بی مهاجمی سوارز که بهترین محاجممون بود محروم شد ، واقعاً حرص آدم در میاد
همین باعث میشه تنفرم از اِورا چندصد برابر بشه
هرکی ، هرکجا هم هرکاری ضدش بکنه حمایتش کنیم
Ғ Д † Д Ł β
02-11-2012, 09:25 PM
چه دعواي نژادپرستانه اي شده اينجا :4:
خوبه ما fa نداريم والا كلن بايد هميشه محروم ميشديم*
جالب اينجاست كه اگه بخوايم طرف دعوا رو بگيريم هيچكدوم به ما مربوط نميشه
چون ماها زرد پوستيم :4:
ولي در كل عاشق بازيكنايي همچون سوارز هستم كه سرشون هم بره حاضر نيستن برن زير حرف زور :4:
MAMAD
02-11-2012, 09:35 PM
چون ماها زرد پوستيم :4:
ولي در كل عاشق بازيكنايي همچون سوارز هستم كه سرشون هم بره حاضر نيستن برن زير حرف زور :4:
بابی دادا شما مگه ژاپن میشینی؟؟ زرد پوست کیه دادا ما سفید پوستیم شرق اسیا و کمی هم مالزی همون وراو یکمی هم افغانها زرد هستن
ما ایرانیا سفید پوستیم داش حالا تک و توک پیدا میشه اما کلا سفید هستیم
The Shadow
02-11-2012, 09:37 PM
نه پژمان دقت میکردی اول توپ رو زد و چون سوارز به خاطر دریبل قبلیش تسلط 100 درصد رو توپ نداشت خرد زمین که نمیشه گفت تقصیر فریدناند بوده . ریو حرفه ای هست الکی تکل نمیره که ... ولی باز باید دید .
بله ، توی حرفه ای بودن ریو که شکی نیست ، ما هم اصلاً ندیدیم که روی گل لیورپول ریو مقصر بود !! :4:
پ.ن : کاش بعد هر بازی نظر سایت گل انگلیسی + گزارشگر بازی را هم مینوشتید ! دقیقاً بعد هر بازی :53::53::53:
Ħ д † ε Ð
02-11-2012, 09:38 PM
در اون که اون صحنه پنالتی بود شکی نیست.
درسته اول توپ رو زد ولی توپ در مسیر مستقیم بود و سوارز هم بهش میرسید.این که اول توپ رو زد مال قضیه ای یه که توپ بعدش بره تو اوت نه این صحنه.
Holy Diver
02-11-2012, 09:39 PM
این عزیز دل برادر سوارز کاری بسیار زیبا کرد.ما تحسینش میکنیم.
درباره صحنه مشکوک هم بگیم که از نظر ما 100 درصد خطا بود و بازکن لبخند بر دهان ریو فردیناند لایق اخراج بود.همچنین بر اموات داور هم صلوات میفرستیم.
در ضمن یکی این سیاهای لیگ رو بگیره الانه بیان سوارز رو بکشن :22:
SASAN
02-11-2012, 09:42 PM
پنالتی چیه دیگه :4: ؟ ، صحنه ای در محوطه جریمه یادم نمیاد تو بازی !
اما جدا از این بحث نژاد و اینا ...
بازی فوق العاده زیبا ، درگیرانه ، تاکتیکی و ... دیدیم .
باز هم ثابت شد چه لیگی بهترین لیگ جهان است . :5:
پ.ن : شما به فکر تیم خودت باش که از اورتون باختین :4: . در اون بازی گفتم که اخر سر بهت قبل پنالتی دوم نیمه اول داور پنالتی اشلی یانگ رو نگرفت :53: :53: :53:
The Shadow
02-11-2012, 09:58 PM
پ.ن : شما به فکر تیم خودت باش که از اورتون باختین :4: . در اون بازی گفتم که اخر سر بهت قبل پنالتی دوم نیمه اول داور پنالتی اشلی یانگ رو نگرفت :53: :53: :53:
اگه توی هر بازی ، داور یه سیخونک به ما هم میزد الان صدر جدول در دستمان بود !
در مورد اشلی یانگ هم لطفاً نظر سایت گل انگلیسی + گزارشگر بازی رو بذارید تا ببینیم صحت صحبتتان را !
SASAN
02-11-2012, 10:07 PM
اگه توی هر بازی ، داور یه سیخونک به ما هم میزد الان صدر جدول در دستمان بود !
در مورد اشلی یانگ هم لطفاً نظر سایت گل انگلیسی + گزارشگر بازی رو بذارید تا ببینیم صحت صحبتتان را !
ما به خاطر دو بازی در صدر نیستیم پژی .
بیش از 10 بازی میخوای برات بیاریم داور ریــ..دن به ما . :ی
ولی من اصولا حرفی نزدم سر داوری .
اما حالا اصلا حق باهات . و گزارگشر اسکای . ولی زیاد خودتو در جنبه داوری قرار نداده .
اگه برای داوری خودمونم بکشیم . انگلیسمون در 2010 به خاطر داور نابود شده بود :4:
Ð-i-R-Ť-Y
02-11-2012, 10:30 PM
به نقل از شبکه ی 6 دانمارک : دنیل اگر به ریو فردیناند خارج از ورزشگاه پیشنهاد دعوا داده :d
Ħ д † ε Ð
02-11-2012, 10:34 PM
منم هنگ کردم میگم پنالتی.خطا و اخراج فردیناند منظورم بود.همون صحنه ای که تیزی عکسشو گذاشت.د
ر این که منچستر از اشتباهات داوری همیشه مستفیض شده شکی نیست.
در این که مسئولین اف ای همه منچسترین شکی نیست.
در ان که تیم هاوارد منچستریه شکی نیست.
در این که فرگوسن توی انگیلیس نفوذش از مافیای یوونتوس هم بیشتره شکی نیست و ....
SASAN
02-11-2012, 10:47 PM
ای هیتد تهمت زدی ، بازی های بعدی هم ضررشو میبینی :5:
وقتی اسکای اسپورت گفته خطا نبود ، مطمئن شدم نیست :4: !
شما در نیمه دوم دو صحنه تاثیر گزار که به نفع شما شد بهتره کمی بگی :4: .
نکته جالب دیگر ، ادامه روند طلسم استقلال و لیورپول بود :10:
Olympic Hero
02-11-2012, 10:52 PM
آرمین آخه یوونتوس این وسط چیکار کرده که تیکه میندازی بهش ؟ :4: عجبا .. آقا تبانی کردیم ( شما میگید :4: ) 6 فصل هم پاش وایسادیم ول کنید دیگه .....
SASAN
02-11-2012, 10:54 PM
سخنی منطقی از سر رایان گیگز بعد از بازی در مورد دو تیم :4: :
رایان گیگز: این دو باشگاه موفقترین باشگاه های کشور هستند.پس شما میدانید که اگر می خواهید ان ها را شکست دهید باید نمایش بسیار خوبی داشته باشید.ان ها باشگاهی هستند که برای مدت زمان طولانی ما تلاش کردیم که به ان ها برسیم و حالا ان ها را پشت سر گذاشتیم .چالش فعلی این هست که همچنان بالاتر از ان ها بایستیم.
SASAN
02-11-2012, 11:06 PM
" قبل از بازی "
کنی " کینگ " دالگلیش : مسائل روحی روانی و ذهنی هیچ وقت برای سوارز یک مشکل نبوده است.ما ترکیب تیم خودمان را تنها بر اساس مسائل فوتبالی انتخاب میکنیم .
درن فلچر (کارشناس مهمان در شبکه اسکای اسپورت) : در راه جنگیدن برای کسب جام اینجور بازی هاست که دل شما برایش تنگ می شود.به عنوان یک فوتبالیست شما دلتنگ هر روز از فصل می شوید ولی این جور مسابقات خاص و ویژه هستند.
گری نویل (کارشناس شبکه اسکای اسپورت ) : بین این دو باشگاه رقابت زیادی وجود دارد شما با نگاه کردن به جو امروز ان را احساس می کنید.در هر بازی بین این دو تیم رقابت وجود دارد ولی وقتی در همچین زمنی از فصل با هم بازی میکنند ان رقابت و دشمنی به اوج خود می رسد.
سر الکس فرگوسن : همانطور که میدانید من به بازی خودمان با لیورپول به عنوان مهمترین دربی فصل نگاه میکنم.ما میتوانیم انتظار یک بازی پر تنش و پر برخورد را داشته باشیم مخصوصا که ماجرای سوارز و اورا هم وجود دارد.
کنی " کینگ " دالگلیش : ما میدانیم که همانطور که قبلا این کار را انجام دادیم قادر هستیم که از اینجا با دست پر بازگردیم.ما ان ها را در انفیلد دو بار شکست دادیم و یک بار هم مساوی کردیم پس ان نتایج باعث دل گرمی و تشویق ما می شود.اما اگر می خواهیم که در این بازی صاحب چیزی شویم باید امروز خودمان را نشان دهیم نه اینکه به گذشته فکر کنیم.
رایان گیگز : این دو باشگاه موفقترین باشگاه های کشور هستند.پس شما میدانید که اگر می خواهید ان ها را شکست دهید باید نمایش بسیار خوبی داشته باشید.ان ها باشگاهی هستند که برای مدت زمان طولانی ما تلاش کردیم که به ان ها برسیم و حالا ان ها را پشت سر گذاشتیم .چالش فعلی این هست که همچنان بالاتر از ان ها بایستیم.
وین رونی : من وقتی که کوچک بودم همیشه این بازی را میدیدم و البته همیشه طرفدار یونایتد بودم.اینکه الان عضوی از یونایتد باشی خارق العاده است اما این بازی هست که شما هیچ وقت نمیخواهید در ان ببازید.
" بعد از بازی "
کنی " کینگ " دالگلیش : دیوید ده حیا در اواخر بازی یک واکنش خوب داشت اما در مجموع من فکر میکنم که شما باید بگید که یونایتد بهتر بود.
ریو فردیناند :ما بازی را به خوبی کنترل کردیم.بعضی اوقات بنظر میرسید که داریم در پارک قدم میزنیم!
جانی ایوانز هم امروز خارق العاده بود.خیلی از انتقاداتی که به او می شود بیش از حد است.وی همیشه مورد قدردانی تمام افراد تیم قرار گرفته است.
سوارز تصمیم بدی گرفت.این موضوع در حال حاضر بسیار مهم است.اگر وی دست داده بود تمام ماجرا الان به دست فراموشی سپرده شده بود.اما وقتی که دیدم چیکار کرد تصمیم گرفتم که با وی دست ندهم.اگر شما شجاعت لازم برای اینکه در این موقع به طرفتان احترام بگذارید و اذعان کنید که اشتباه کردید و عذر خواهی کنید را ندارید پس من هم به شما احترام نمیگذارم .این ناامید کننده است من انتظار بیشتری از ان فرد داشتم."
سر الکس فرگوسن : اوه ،خدای من.من فکر کنم قلبم را در صندلیم جا گذاشتم! ان ها نتیجه 0_2 را به 1_2 رساندن وشما میدانید این فوتبال است هر چیزی ممکن است رخ بدهد.10 دقیقه پایانی دقایقی پر استرس بود مخصوصا اینکه حریف لیورپول بود.اما به هر حال ما ان را پشت سر گذاشتیم.
وین رونی : من فکر میکنم قبلا هم در مقابل ان ها خوب بازی میکردم ولی کم گل می زدم.اما امروز من دو گل زدم و خوشبختانه موفق شدیم که سه امتیاز را بگیریم.
( منبع : سایت رسمی باشگاه منچستر یونایتد و لیورپول )
فعلا ...
Arsal4n
02-12-2012, 09:19 PM
سوارز عذر خواهی کرد!!
سوارز بعد از حرکات زشت و بحث برانگیز در دربی سرخ پوشان عذر خواهی کرد و گفت:
"با مربی بعد از بازی با منچستر صحبت کردم و فهمیدم که کار اشتباهی انجام داده ام
من نه تنها او را زمین انداختم بلکه باشگاه و مقامش را نیز زیر سوال بردم و من عذر خواهی میکنم.
من باید با اورا دست میدادم.اما من میخواهم این مساله را کنار بگذارم و روی فوتبال تمرکز کنم!!"
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.