PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : صحبتهاي عجيب و جالب البرتو دل ريو در مورد دميز

S.H.A.Y.A.N
02-11-2012, 04:30 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

استار مصدوم كمپاني Wwe يعني Albero Del Rio امروز صبح به منظور پيش نمايش بازگشت خود در هاس شوي Wwe در كاليفرنيا در 95.7 “The Game” حضور پيدا كرد .
دل ريو در مورد موضوعاتي از قبيل مصدوميتش و همچنين بازگشت به رينگ و مبارزه با Sheamus در اونت اين هفته سخن گفت . زماني كه از رابطه ي اون با رستلرهاي ديگه در لاكر روم پرسيده شد دل ريو اينطور جواب داد :
بايد صادقانه صحبت كرد . من بيشتر اونا رو دوست ندارم . دل ريو ميخنده و در ادامه ميگه من از The Miz متنفرم . اون قسمتي از شو نيست . من واقعا از اون متنفرم . من چندين باز سعي كردم به اون مشت بزنم نه در رينگ , منظور من بيرون از رينگه . اون شبيه يه دختر كوچك هست . اون هميشه از من فرار ميكنه .
يه فرق بزرگ بين دميز و من هست . من يه كشتي گير واقعي هستم . اون فقط پر سر و صداست . بچه كوچك احمق ! اون يكي از كساني هست كه احتمالا زماني كه در مدرسه بوده مورد ازار و اذيت قرار گرفته و به همين دليله كه اون حالا اينقدر فرياد ميزنه و ميخواد توجه هركسي رو به خودش جلب كنه .

با تشكر . فعلا ...

HBK25
02-12-2012, 10:02 AM
مردک احمق خودش شبیه خر میمونه در مورد میز حرف میزنه یکی نبست بهش بگگه سگ میز شرفش از تو بیشتره