PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نتایج 54 مین مراسم گرمی ( سـال 2011 = آدل )

SASAN
02-13-2012, 07:29 AM
سلام.

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

" نتایج مهم "

Record of the Year
Rolling in the Deep – Adele

Album of the Year
21 – Adele

Song of the Year
Rolling in the Deep - Adele

Best New Artist
Bon Iver

Best Pop Solo Performance
Someone Like You – Adele

Best Rock Performance
Walk – Foo Fighters

Best R&B Album
F.A.M.E. – Chris Brown

Best Rap Performance
Otis – Jay-Z & Kanye West (featuring Otis Redding)

MusiCares Person of the Year
Sir Paul McCartney

نتایج کامل :: لینک (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

====

کسانی که بیشترین جوایز امسال رو بردن

Six: Adele
Five: Foo Fighters
Four: Kanye West
Three: Skrillex
Two: Tony Bennett, Cee Lo Green, The Civil Wars, Fergie, Taylor Swift

====

کسانی که اجرای زنده داشتن ::

Bruce Springsteen and The E Street Band - We Take Care of Our Own
Bruno Mars - Runaway Baby
Alicia Keys and Bonnie Raitt - A Sunday Kind of Love (Tribute to Etta James)
Chris Brown - Turn Up the Music / Beautiful People
Jason Aldean and Kelly Clarkson - Don't You Wanna Stay
Foo Fighters - Walk :8:
Coldplay and Rihanna - We Found Love / Princess of China / Paradise
Maroon 5, Foster the People, and The Beach Boys - Surfer Girl / Wouldn't It Be Nice / Good Vibrations
Paul McCartney with Diana Krall and Joe Walsh - My Valentine
The Civil Wars - Barton Hollow
Taylor Swift - Mean
Katy Perry - E.T. / Part of Me
Adele - Rolling in the Deep
The Band Perry, Blake Shelton, and Glen Campbell - Gentle on My Mind / Southern Nights / Rhinestone Cowboy
Tony Bennett and Carrie Underwood - It Had to Be You
Jennifer Hudson - I Will Always Love You (Tribute to Whitney Houston)
Chris Brown, David Guetta, Lil Wayne, Foo Fighters and deadmau5 - I Can Only Imagine / Rope / Raise Your Weapon
Nicki Minaj - Roman Holiday
Paul McCartney with Bruce Springsteen, Dave Grohl, Rusty Anderson, Brian Ray and Joe Walsh - Golden Slumbers / Carry That Weight / The End

خودم مراسم رو دیدم ، امسال عالی بود به وجود سر پاول :x کبیر .

به خصوص اجرای های زنده امسال عالی بود .
به خصوص سر پاول - فو فایترز - کلدپلی همراه ریانا و .... !
در دره اول سر پاول که ترکوند امشب و همچنین اجرای فوق زیبایی بند محبوب و افسانه ای امریکایی The Beach Boys که اون اهنگ تاریخی رو اجرا کردند .. کلا شب ، شب راک اند رول و راک بود . به خار سر پاول و اجراهایی که شد .

فو فایترز و سر پاول امشب گرمی رو راک اند رول کردند :4: .

اما نظری دارم برای اجرای کیتی پری واقعا پیشرفت کرده نسبت به پارسال ، پارسال جدا ریــ..ده بود .
پیشرفت خوبی داشت .

به خاطر امی واینهاوس و ویتنی هیستون هم کلا کار جالبی کردن و مجموعه ای از بزرگان موسیقی که دیگر نیستن رو به تصویر کشیدن که کار جالبی بود .

جایزه ها تقریبا به حق بود . فقط البوم سال رو فکر میکردم فو فایترز به خاطر ترک های افسانه ایش ببره .
اما به هر حال ادل به خاطر فروش البومش امسال رو سال خودش کرد در همه زمینه ها .

کلا گرمی پارسال بعد از 4 گرمی داغون خوب بود و امسال عالی تر شد .

فعلا ...

SASAN
02-13-2012, 08:24 AM
عکس هــای مراسم ::
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

ویدیو مراســم ::
به زودی توسط UW در <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

---

دوستان پیشنهاد میدم ویدیو رو دانلود کنین ، تکرار من و تو ارزش نداره ، با عجوبه ای مثل بابک سعیدی :24: .

TeZAR
02-13-2012, 08:54 AM
همراه با حسین و علی مراسم رو لایو دیدیم .. این بابک سعیدی خیلی رو اعصاب بود ..
فقط اجرای کلدپلی :8:

اینم عکسی از وضعیت اتاق من در حین پخش گرمی :|

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

SASAN
02-13-2012, 10:03 AM
تیتر اول سایت های بزرگ جهان در مورد گرمی ::

آدل و فو فایترز برندگان بزرگ 54 مین مراسم گرمی

r v d
02-13-2012, 10:44 AM
نتایج خوب بود , اگه بابک سعیدی حرف نمیزد روش خیلی بیشتر می چسبید , یه دوره تو بفرمایید شام هم صحبت می کرد :4:

تبریک می گم به سعید شرلوک به خاطر Kanye West :8:

SASAN
02-13-2012, 11:12 AM
بابک سعیدی ، سوتی بود .

اطلاعات = پشـــم :4: .

.

نکته جالب امسال هم این بوده که آدل از 3 جایزه اصلی هر 3 تارو برد . همچنین تهیه کنندش هم بهترین تهیه کننده سال شد .

SASAN
02-13-2012, 04:38 PM
آدل و 6 جایزه اش :4:

Sherlock Holmes
02-13-2012, 10:10 PM
ایول امسال خوب بود مهمترین قسمتش برام همون Hip Hop Album بود که خوشبختانه حق به حق دار رسید و به همون **** البومی که انتظار داشتم رسید که واقعا حقش بود البته My Beautiful Dark Twisted Fantasy باید Album Of The Year میشد که انگار در Grammy پشیزی برای هیپ هاپ ارزش قائل نیستن و هر ساله یه سری ارتیست مثل Adele , Lady Antebellum با یه سری ک*.. شر عاشقونه باید همه ی جایزه ها رو درو کنن.

SASAN
02-13-2012, 10:18 PM
خبر : 39 میلیون نفر گرمی رو زنده دیدن .!

-

نکته جالب دیگر آدل دومین زن است که در یک شب 6 گرمی بره . و همچنین جوان ترین خواننده ای است که در یک شب 6 گرمی برده است .

کانیه وست هم 18 همین گرمیشو برد . و جز 5 فردی قرار گرفته که بیشترین جوایز رو بردن .

Sherlock Holmes
02-13-2012, 10:34 PM
یادش بخیر گرمی 2009 کانیه جایزه Best New Artist رو به Adele داد و اون زمان هم اسگلی بیش نبود :4: حالا .... ! :14:

Anathema
02-14-2012, 07:08 PM
هرجوری حساب میکنم حق کانیه وست این نبود
دقیقا تمام جوایز بخش رپ رو گرفت !!! دستای پشت پرده هم که اصلا معلوم نبودن تو این حرکت :دی
حالا تمام جایزه هایی که گرفت اصلا نوش جونش ، ولی جایزه ی بهترین آلبوم رپ رو چرا دادن به این دیگه ؟ آلبوم Tha Carter IV بدون شک خیلی شاخ تر بود.

SASAN
02-14-2012, 07:16 PM
حالا تمام جایزه هایی که گرفت اصلا نوش جونش ، ولی جایزه ی بهترین آلبوم رپ رو چرا دادن به این دیگه ؟ آلبوم Tha Carter IV بدون شک خیلی شاخ تر بود.

وقتی منتقدین رولینگ استون بعد از 5 سال به یک آلبوم نمره کامل 5 رو میدن البوم My Beautiful Dark Twisted Fantasy انتظار داری منتقدین گرمی که در برابرشون هیچی نیستن . به این البوم جایزه رو ندن :4: .
من چون رولینگ استون نمره کامل داده بدون شک حقش میدونم .

CHA
02-14-2012, 07:36 PM
بنده از جناب کریمی حمایت میکنم .

Sherlock Holmes
02-14-2012, 08:02 PM
باو بیخیال کارتر اصن در حد mbdtf نبود

ARiAN
02-14-2012, 08:32 PM
تا جایی که من یادمه Carter iV حتی بیشتر هم فروش کرد !
بنابراین محبوبیت بیشتری داشته .. !!
در کل سر و صدایی که آلبوم لیل وین داشت خیلی بیشتر بود ...
کاملا معلومه یه دستی توش بوده ! ( توی قضیه :22: )

CHA
02-14-2012, 10:11 PM
کاملا معلومه یه دستی توش بوده ! ( توی قضیه :22: )

ببین گلابی جان از اون حرفای اَبَر فلسفیت زدیا !
کی گفته ؟! هر کی آلبومش بیشتر بفروشه خوبه !! فروش آلبون میتونی به هر فاکتوری ربط داشته باشه که یکیش میتونه اصطلاح خوب بودن ِ آهنگا باشه . حالا این هیچی ... که گفته هرچی بیشتر بفروشه م(.)(.)تر ِ و در نتیجه آهنگاش بهتره ؟!
بنده در ادامه ی حمایتم از جناب کریمی اعلام میکنم که
با اینکه در کل به کانیا وست علاقه ی ندارم ولی واقعا آلبومش یه سر و گردن بالاتر از البوم های هم ردش بود .
بنده همچنان پا از حمایت جناب کریمی کنار نکشیده ام .

SASAN
02-15-2012, 08:48 AM

مراسم نظرسنجی نیست که خوانندگان محبوب امریکا ببرن :21:

در این مراسم منتقدین نظر میدن .

مثل این میمونه هری پاتر بیاد اسکار ببره :21: .

TeZAR
02-15-2012, 09:01 AM
مراسم نظرسنجی نیست که خوانندگان محبوب امریکا ببرن :21:

در این مراسم منتقدین نظر میدن .

مثل این میمونه هری پاتر بیاد اسکار ببره :21: .

Twilight گزینه مناسب تری بود :10:
بعدشم اگه به فروش محبوبیت باشه .. جاستین الان باید بهترین خواننده تاریخ باشه !
در کل فقط کینگ کانیه!!