توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نظریه (دعوت از تمام کاربران)
The King
09-29-2007, 12:02 AM
سلام دوستان خسته نباشید
فکر کنم به دلیل ارسال پست زیاد در انجمن همه من رو شناخته باشند(شوخی)
بگذریم بریم سر اصل مطلب بنده قبلا هر چند یک بار که ایده ی جدیدی به فکرم می رسید (از نظر امکانات قالب) روی این سایت انجام میدادم اما خیلی وقت هست که دیگه از این کارا نمی کنم و میشه گفت کاملا این کار را فراموش کردم اما چند دقیقه قبل از اینکه این پست را بدم به این فکر افتادم تا دوباره بیام رو این کار برای همین از تمامی کاربران و مدیران و همه ی کسانی که تو این سایت رفت و آمد دارن خواهشمندم اگر ایده و نظر جدیدی در مورد قالب انجمن دارند بفرمایند تا در اسرع وقت رسیدگی شود
ممنون از همه شما
Eblis
09-29-2007, 07:03 AM
اقا من میگم انجمن رنگش تیره بشه خیلی خوشگل تره حالا نمیدونم نظر بقیه وبه خصوص اقا هامون چیه
HaMo0n
09-29-2007, 12:51 PM
والا آقا ناصر در كارش بسيار وارد هست و خيلي تا الان به من كمك كرده من خودم دارم كار ميكنم روي تگ <br> كه برداشته بشه كارهاي طراحي هم آقا ناصر گل انجام ميدن هر كاري دوست داشته باشن ميتونن انجام بدن
mb619
09-29-2007, 01:16 PM
ممنون ناصر جان قرار بود یه تغیر عمده در قالب اتفاق بیوفته چی شد ؟
The King
09-29-2007, 02:53 PM
ممنون ناصر جان قرار بود یه تغیر عمده در قالب اتفاق بیوفته چی شد ؟منظورتان کدام تغییرات است لطفا واضح تر بفرمایید به روی چشم حتما انجام می شود
mb619
09-29-2007, 03:33 PM
همین که قرار بود کلا قالب عوض بشه ولی نشده
The King
09-29-2007, 03:36 PM
همین که قرار بود کلا قالب عوض بشه ولی نشده
ولی به نظر من که قالب فعلی ما تک هست اگر کسی هم این قالب را دارد امکاناتش را ندارد اما بازم نظر شما برای ما متین هست اگر دیگران هم چنین نظری دارند ما بر روی یک قالب دیگر کارکنیم
I Am Legend
09-29-2007, 03:40 PM
از نظر من زیاد مشکلی نداره فقط بنر رو عوض کنید این کالی کج شده <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
Sage Abyss
09-29-2007, 03:43 PM
من توي قسمت ويرايش مشكل دارم .
اگه يك قالب فلش طراحي كنيد همه چيز رديف ميشه .
The King
09-29-2007, 03:49 PM
من توي قسمت ويرايش مشكل دارم .<br>اگه يك قالب فلش طراحي كنيد همه چيز رديف ميشه .دوست عزیز قالب فلش بجز مشکلات طراحی مشکلات دیگری مثل لود نشدن برا کسانی که فلش پلیر ندارند و ... را دارد به امکانات قالب فلش نمی شه اصافه کرد چون توانایی رفرش را ندارد حتی با اف5
شما لطفا مشکلتان در قسمت ویرایش را بفرمایید و مطمئن باشید که رسیدگی می شود
Ð-i-R-Ť-Y
09-29-2007, 04:54 PM
میرسی قالب خوبه فقط این شکلک هارو میتونید تو پاسخ سریع بزارید ؟
The Dark Knight
09-29-2007, 05:47 PM
با سپاس فراوان از ناصر عزیز به خاطر زحمت شما.
یک مشکلی هست که وقتی یک تایپیک ویرایش می شه و یا نقل قول می کنیم,کد:<br> رو بین دو خط نشون می ده.
موفق باشین.
Alireza Hunter
09-29-2007, 09:13 PM
منم با سینا موافقم
The King
09-29-2007, 09:46 PM
دوستان عزیز بزودی شکلک ها هم به پاسخ سریع اضافه می شود . در مورد <br> هم دارم روش کار می کنم اون هم بزودی حل می شود
legendarp
09-30-2007, 06:46 AM
من می گم اگر قرار قالب عوض شه بعد به هزارتا مشکل بخوریم همین خوبه ولی نه اگر بدون مشکل این کار بشه عالیه . من شکل اولین قالب سایت یعنی قهوه ای و آبی رو بیشتر دوست داشتم خیلی خوشگل بود هامون یادته که اون به نظر من قشنگ هست .
Eblis
09-30-2007, 05:24 PM
من به نظرم این کارو کنیم
1_یه قالب مشکی
2_بنر فلش که ادرس سایت زیرش حرکت کنه
3_بنر عوض بشه
4_برداشتن کد:<br>
5_اضافه شدن شکلکها به پاسخ
این نظر منه البته
The King
10-01-2007, 09:53 AM
دوستان من خیلی تلاش کردم ولی نتونستم علت این کد:<br> رو پیدا کنم البته از قالب نیست ولی در مورد شکلک ها تو پاسخ سریع بنده شخصا دارم روش کار می کنم
The King
10-01-2007, 10:05 AM
از دوستانی که در ساختن لوگو و بنر فلش توانایی دارند خواهشمندیم ما را در ساختن لوگو و بنر برای انجمن یاری بفرمایند دوستانی که می توانند از طریق پیام خصوصی به من اعلام کنند
HaMo0n
10-01-2007, 12:38 PM
از ناصر عزيز بابت زحماتي كه ميكشه واقعا تشكر ميكنم
مشكل تگ <br> از زماني شروع شد كه ما پاسخ سريع رو روش هات اديوتور نصب كرديم و هات اديتور بين كلمان تگ <br> ميندازه كه شناسايي ميشه و نشان داده نميشه اما از وقتي كه هات اديتور برداشتيم چون اديتور فعلي تگ <br> شناسايي نميكنه در پاسخها نمايش داده ميشه...
چارشم اين هست كه ما پستهايي كه در زمان هات اديتور زديم رو همرو ويرايش كنيم و تگ هاي <br> برداريم و يا كلا پستارو پاك كنيم اين تنها راهش هست و همچنين همه كساني كه در امضا هاشون اين تگ هست برن سريعا ويرايش كنن و تگ بردارن
انشاالله مشكل با كمك آقا ناصر حل ميشه
The King
10-01-2007, 02:13 PM
هامون مگه این ادیتور پاسخ سریع همونی نیست که من درستش کردم؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.