PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ویژه{}{}{} 5 بدترین مصدومیت تاریخ {}{}{}

Arsal4n
02-16-2012, 03:13 PM
5. Alan Smith

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

به گفته سر الکس بد ترین مصدومیتی که تاحالا دیده.آلن اسمیت بازیکن سابق آرسنال هنگام بازی با لیورپول نه تنها پای چپش شکست بلکه قوزک پاش هم پیچ خورد.اگه به عکس توجه کنید پاش رو میبینید.

4. Djibril Cisse

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

در بازی دوستانه بین فرانسه و چین با تکل وحشیانه یکی از بازیکنان چین پای سیسه این طوری شد.خیلی ها فکر کردن که به مدت خیلی زیادی دور خواهد بود ولی درمان های معجزه آسا او را به میادین پس از 3 ماه دوری بازگرداند.

3. Patrick Battiston

یکی از بدترین مصدومیت های تاریخ.در بازی فرانسه و آلمان غربی در سال 1982 باتیستون در یک موقعیت تک به تک قرار گرفت ولی دروازه بان با آرنج خود فک او را زد، فکش شکست و بیهوش شد.او بعد از 6 ماه به زمین بازگشت

2. Kieron Dyer

این مصدومیت هنگامی اتفاق افتاد که وست هام با بریستول روورز بازی داشت.آگست 2007.دردقایق ابتدایی این بازی با تکل خشن پای این بازیکن 2 نصف شد!او هنوز به میادین بر نگشته

1. David Busst

بدترین مصدومیت تاریخ.او در بازی بین منچستر یونایتد و کاونتری سیتی مصدوم شد.انقدر مصدومیت او بد بود که بی بی سی در بازی ریپلی اون ویدیو رو نشون نداد.تماشاچی ها در بازی نفهمیدن چرا دروازه بان این تیم(پیتر اشمایکل) چشماش رو گرفت و از محلی که مصدومیت انجام شد رفت.بعد از بازی هم هیچ وقت اون صحنه جایی پخش نشد.باست دیگه هیچ وقت فوتبال بازی نکرد.

امیدوارم لذت برده باشید

r v d
02-16-2012, 05:32 PM
مصدومیت هایی که از ناحیه سر و گردن هم صورت میگیره به نظر من خیلی خطرناک تر از این مصدومیت هاست.

مصدومیت پیتر چک + مصدومیت جان تری که موجب بیهوشیش شد هم واقعاً خطرناک بود.

ممنون بابت تاپیک

SASAN
02-16-2012, 05:34 PM
مصدومیت بازیکن ارسنال . دقیقا الان حظور ذهن ندارم .

وقتی پاش دو نصف شده بود .

کلا در انگلیس کمی با خشونت رو کم کنند . خیلی سنگین و جدی بازی میکنن بازیکنا :4: :8:

Ғ Д † Д Ł β
02-16-2012, 05:55 PM
مصدومیت شدید اوون رو هم نمیشه از قلم انداخت

وقتی که پیچیدگی استخون پاش به وضوح دیده میشد!!

Arsal4n
02-16-2012, 06:12 PM
الان با کامپیوتر نیستم وقتي رفتم سر Pc آپديت ميكنم :D

Arsalan
02-16-2012, 07:05 PM
مصدومیت بازیکن ارسنال . دقیقا الان حظور ذهن ندارم .

وقتی پاش دو نصف شده بود .

ادواردو رو میگی فکر کنم .
اون پاش از وسط نصف شد ، تلوزیون انگلیس بعد از اینکه یه بار تصویرشو پخشش کرد دیگه پخش تصویرش از تی وی رو ممنوع کرد .
واقعا صحنه ی دلخراشی بود ، مثل همین اتفاقی که برای سیسه افتاد .

فعلا ... .

Olympic Hero
02-16-2012, 07:43 PM
داداش حداقل عکس ها رو نمیزاشتی دیگه :22: حالمون گرفته شد خدایی :4: من رو این مسائل شدید حساس هستم .. ! ! ! ! ! :22:

ساسی باحالِ این وسط . به این که لیگ انگلیس زیاد مصدوم میده شکلک قلب میده :4: :4:

Olympic Hero
02-16-2012, 07:48 PM
الان با iPod هستم وقتي رفتم سر Pc آپديت ميكنم :D

داداش الان خواستی بگی من iPod دارم ؟ :4: ارسلان جون واس ما کلاس نیا برادر من ... نکن این کار ها رو برادر من .. نکن آقا ! ! :4: :4:

Arsal4n
02-16-2012, 07:55 PM
نه بابا...کلاس چیه؟الان اگه به بچه 2 ساله iPod بدی میزنتت.ما اهل این قرتی بازی ها نیستیم حسین جان:4:

SASAN
02-16-2012, 08:05 PM
داداش حداقل عکس ها رو نمیزاشتی دیگه :22: حالمون گرفته شد خدایی :4: من رو این مسائل شدید حساس هستم .. ! ! ! ! ! :22:

ساسی باحالِ این وسط . به این که لیگ انگلیس زیاد مصدوم میده شکلک قلب میده :4: :4:

این چیزا و قدرت و فشرده بودن این لیگ است که همه رو عاشقش کرده :8:

The Shadow
02-16-2012, 10:44 PM
مصدومیت ادواردو بود فکر کنم ! خیلی ناجور بود اصلاً آدم با دیدن صحنه حالش بد میشد ! همه فکر کردن پای مصنوعی بوده در اومد :4: اما مصدومیت های پا و دست معمولاً اگه خیلی هم خشن باشه دوباره برمیگردن ( مثل همین ادواردو فکر کنم برگشت ، هـان ؟؟ ) یا کلاً دیگه از فوبتال نهایتاً خدافظی میکنند اما ضربه های مغزی منجر به مرگ میشه که از همه بد تره ! من در این باره مصدومیت پیتر چک و تری رو از همه ناجور تر بود ! پیتر چک نافرم داغون شد اما لگد گالاس توی صورت تری خیلی بد بود ! تری بی هوش شده بود .

همین امسال مصدومیت دروگبا مقابل سوانسی اول فصل هم خیلی بدجور بود ! دروگبا از نظر قدرت بدنی از همه بازیکنا یه سر و گردن بالا تره اما دیگه ببین چه ضربه ای دروازه بان به سر دروگبا وارد کرد که روی هوا که پریده بود بی هوش شده بود و همون طوری بیهوش اومد با سر روی زمین که خونریزی هم داشت شدید ! 1 دقیقه بیهوش بود و دستش نزدند و فقط خون میومد از دهن و سرش اما خیلی شانس اورد زنده موند و چندماه بعد هم اومد ! هر بازیکن دیگه بود الان خدافظی میکرد اونم با این سن :4: