PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : * * * ( انتخاب بهترین صبحانه ) * * * ^ نظرسنجی عمومی ^

Ғ Д † Д Ł β
02-20-2012, 11:58 AM
.

با سلام

همونطور که قول داده بودم از امروز با نظر سنجی های مختلفی در خدمتتون خواهیم بود

در قدم اول بنده صبحانه رو انتخاب کردم

در زیر لیست مواردی رو که رای خواهید داد رو با توضیحش میبینید :

x x x x x x x x x x x x x x x x x

1. ت.خم مرغ آب پز و عسلی

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

یه صبحونه فوری و لذیذ

البته بسته به حوصلتون داره که چقدر بزارید سفت بشه !

مصرف این صبحونه به خصوص وقتی با پنیر و کره قاطیش کنین توصیه میشه

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

2 . نیمرو

فرآورده دیگری از ت.خم مرغ

البته میتونید روغن حیوانی ، گیاهی و حتی با کره این صبحونه رو درست کنید

افزودن زردچوبه ، زعفران ، عدس ، فل فل دلمه و ... بستگی به ذاعقه شما داره !

3 . املت

همون نیمروست ولی گویا عاشق شده و لپاش گل انداخته

در این مورد هم میتونین اقلامی همچون سوسیس ، کالباس ، سیر ، عدس ، قارچ و ... رو هم اضاف کنید

توصیه میکنیم با سنگک داغ مصرف شود !

4 . نون و پنیر و گردو

ساده ترین صبحونه ای که میشه خورد

مخصوصا اگه مامانتون واستون لقمه بگیره و داخلش کره و خرما هم باشه

افزودنی های دیگه هم میتونید مثه خیار و گوجه بهش اضاف کنید

فرآورده افزودنی توصیه شده هم سبزی خوردن میباشد به همراه چای شیرین !

5 . کره و مربا

انتخاب اکثر صبحانه خورا

مرباتون میتونه هویج ، به ، البالو و حتی پسته باشه

حلوا رو هم جزو اینا بگیرین !

نون توصیه شده واسه این صبحونه بربری میباشد !

در ضمن بزارید یکم کره شل بشه بعد لذت وافعی صبحونه رو تجربه کنید !

6 . سرشیر و عسل

لازمه من چزی بگم ??

این رو حتی واسه ناهار هم میشه خورد !

البته خامه هم میتونید جایگزین سرشیر کنید

نونش هم محلی باشه بهتره مخصوصا فطیر !

7 . کله پاچه

یه صبحونه خور حرفه ای مگه میتونه از کله پاچه بگزره ؟؟

اولش سنگک رو تیلیت کنین

بعد با اب و شیره کله پاچه اونو میل کنین

بعدش لیمو رو بزنین تو کار و دبرو که رفتیم

بعد این صبحونه میتونین از دیوار راست بالا برین

پیاز و سیر رو در هنگام خوردن این صبحونه یادتون نره !

8 . بورانی خرما (قیساوا)

شاید ظاهرش زیاد خوشایند نباشه ولی یه روز جمعه رو میتونین باهاش بخوبی شروع کنین

این فرآورده کار مشترکی از خرما و ت.خم مرغ و کره هستش

مصرفش با سنگک توصیه اکید میشه و حتما یه بار تجربش کنین

9 . شام مونده از دیشب !

بله درست میبینین

خیلیا هستن که شام دیشبشون رو به صبحونه ای که باید واسش وقت صرف کرد تا آماده بشه ترجیح میدن

این شام میتونه تیکه مرغ ، یکی دوفال پیتزا ، ساندویچ و حتی سیب زمینی سرخ کرده باشه

این نوع صبحانه توصیه نمیشه مگه اینکه مجبور باشین

10 . مگه ادم عاقل صبحانه میخوره ؟؟

در کنار همه اینا هستن کسایی که صبحوونه رو از وعده غذاییشون حذف کردن

چون وقت گزاشتن واسه اون رو بیهوودهع میدونن

ما واسه عقاید این دوستامون ارزش قایل میشیم و این گزینه رو هم واسه انتخاب میزاریم

x x x x x x x x x x x x x x x

امیدوارم مورد توجهتون قرار بگیره

در ضمن میتونید به چند گزینه همزمان رای بدید

اگه شما هم مورد خاصی در نظرتون بود واسه نظرسنجی به بنده اطلاع بدید

تا بعد ....

یا علی ...

r v d
02-20-2012, 12:20 PM
خیلی عالیه

حلیم هم خیلی ها می خورند به عنوان صبحانه

برشتوک با شیر هم خیلی خوشمزست :4: ولی وجودش تو لیست ضروری نیست :4: ولی حلیم از قلم جا موند :4:

The Dark Knight
02-20-2012, 12:37 PM
من همیشه یه 2-3 ساعتی بعد از بیدار شدن طول می کشه تا دهنم به صبحانه خوردن باز شه. حالا نمی دونم من جزو اون افردای هستم که صبحانه نمی خورن یا جزو اون کسایی که صبحانه می خورن.

ولی صبحانه به نظر من فقط و فقط نون بربری با پنیر لیقوان همراه چای شیرین و گردو یا پسته. این صبحانه رو من با هیچی حاضر نیستم عوض کنم.
جای حلیم و اش سبزی هم تو این صبحانه ها خالی هست ها...

ممنون.
موفق باشین.

SASAN
02-20-2012, 12:44 PM
من اصولا نمیخورم هیچی ، فقط یک چایی تلخ :4:

© The Phantom Pain
02-20-2012, 12:53 PM
اوضاع من هم خنده داره :4:

چون بلافاصله بعد از بیدار شدن ، با ویلچر گرامی به سمت کامپیوتر میام ، برای راحتی و زودتر خوردن و رسیدن به کارها ، از آشپزخونه چند فقره کیک صبحانه ( دستپخت یکی از آشناها ) گرفته و به همراه یک لیوان بزرگ چایی شیرین میخورم . خداییش 5 دقیقه هم طول نمیکشه که توپ سیر میشم .

ولی موقعی که میرفتم سر سفره ( قبل عمل ) همیشه کره و مربا رو ترجیح میدادم :8:

بابک جون تاپیکت هم خیلی خوبه

Blood Raven
02-20-2012, 01:07 PM
من اکثرا صبح ها خیلی دیر از خواب بلند می شم و مثل سـ ـگ آماده می شم که برم مدرسه ، اکثرا من توی راه یک شیر کاکائو با کیک می گیرم می خورم ، ولی اگه روز هایی که زود بلند می شم ، چایی شیرین ، نان ، پنیر و گردو .

Ariyan
02-20-2012, 01:10 PM
بابی پوری راست میگه....
حلیم یادت رفتا....
ولی املت *** مرغ با گوجست...
جنابعالی خاگینه رو جا انداختی...
خاگینه همون *** مرغ که اول تو کاسه به همش میزنن و بعد سرخش میکن...
اون که خوراک همه *** مرغ خوراست رو جا انداختی...بابا جان مشورت رو واسه همین چیزا ساختن دیگه..:4:

DEAD MAN
02-20-2012, 01:23 PM
به من 3 وعده ام رو که املت بدن باز می خورم. حلیم و کله پاچه (البته بیشتر سیرابی)رو هم نه نمی گم.

r v d
02-20-2012, 01:43 PM
(البته بیشتر سیرابی)رو هم نه نمی گم.

ممد حسن سر صبح سیرابی!!!!! :31:

Sgt.Wollek
02-20-2012, 02:23 PM
ما تقریبا همه اینا رو امتحان کردیم اما واسه صبحونه هیچی چیزبرگر نمیشه :24:

The Phenom
02-20-2012, 02:43 PM
اول کله پاچه

دوم قیساوا

سوم نون کره ای ( فطیر ) با سر شیر سراب و عسل سبلان

Holy Diver
02-20-2012, 03:36 PM
.

7 . کله پاچه

من از اینا میخوام :2:

Olympic Hero
02-20-2012, 05:28 PM
یعنی خدایی شما دلتون میاد اول صبح از کله پاچه بگزرید ؟ انرژی ای که کله پاچه بهتون میده تا آخر شب سرپا نگرتون میداره . اون موقع دستتون رو میزنید تو آب و پاچه رو میگیریـــــــــــــد .. وایییییییی . اون آب آخرش رو هورت بکشید بالا ... :8:

من خودم اول از کله پاچه متنفر بودم . 1 روز با بابام و عموم که کله پاچه خور حرفه ای هستن رفتم تو کله پاچه ای زدم اصلا به خاطر نوع کله خوردن اونا اعاشق کله پاچه شدم . شما م 1 بار با 1 کله خور حرفه ای برید 100 درصد کله خور میشید :4:

Goldberg The Man
02-20-2012, 05:41 PM
ما که دو سه سالی هست روز رو با ناهار شروع میکنیم !! از عواقب بیدار موندن تا صبح مثل جغد !!

bomb5
02-20-2012, 05:47 PM
اول کله پاچه.
از بهترین صبحانه ها بخصوص در دوران خدمت سوسیس *** مرغ هست. یادش بخیر.

MAMAD
02-20-2012, 05:50 PM
دقبقا دادا یه وقتایی تا مریض نشیم تا سیتمم بدنمون نریزه بهم نمیفهمیم چیکار داریم با بدن خودمون میکنیم
من هم مثل ارواح سرگردان این اطاق به اون اطاق از کامپیوتر به تی وی و.....

خدا ما رو به راه راست کج کنه

Ғ Д † Д Ł β
02-20-2012, 08:41 PM
خوب گفتيم يه توضيحي در مورد حرف بچه ها بديم

در مورد حليم چون عموميت نداره ( بيشتر مختص تهرانه ) واسه همين نزاشتم

در مورد خاگينه هم چون اين غذا يه جورايي شيرينه و شايد به مذاق خيليا خوش نياد گزاشتمش واسه شام :4:

توضيح ديگه اي خواستيد در خدمتيم :4:

r v d
02-21-2012, 10:34 AM
در مورد حليم چون عموميت نداره ( بيشتر مختص تهرانه ) واسه همين نزاشتم

بابک حلیم عمومیت نداره بعد فیساوا عمومیت داره !!!!! :4: والا من تا حالا اسم این غدا رو نشنیده بودم !!!!!! :7:

TORNADO
02-21-2012, 12:26 PM
راست میگه حلیم خیلی ها صبحاونه میخورن
.................................................. .................................
چند روز پیش بعد عمری اومدیم یه صبحونه کامل بخوریم خلاصه کنسرو ماهی رو با *** مرغ قاطی کردیم بان نون داغ و یه لیوان شیر زدم تو رگ نمیدونی اول صبحی چه حالی میده همه چیز تا ساعت 10 تا 10:30 خوب بود نمیدونم چرا یهو حالت تهوع بهم دست داد هر چی خورده بود برگشت بالا یه دو سه باری این فرآیند تکرار شد
الان من دیگه گو*ه بخورم صبحانه بخورم از من به شما نصیحت این مزخرفات که میگن صبحونه کامل باشه چرنده اصلا اسم صبحونه میاد حالت تهو.ع بهم دست میده .

© The Phantom Pain
02-21-2012, 12:41 PM
.................................................. .................................
چند روز پیش بعد عمری اومدیم یه صبحونه کامل بخوریم خلاصه کنسرو ماهی رو با *** مرغ قاطی کردیم بان نون داغ و یه لیوان شیر زدم تو رگ نمیدونی اول صبحی چه حالی میده همه چیز تا ساعت 10 تا 10:30 خوب بود نمیدونم چرا یهو حالت تهوع بهم دست داد هر چی خورده بود برگشت بالا یه دو سه باری این فرآیند تکرار شد
الان من دیگه گو*ه بخورم صبحانه بخورم از من به شما نصیحت این مزخرفات که میگن صبحونه کامل باشه چرنده اصلا اسم صبحونه میاد حالت تهو.ع بهم دست میده .

داداش بخشیدا ولی فکر کنم اون چیزایی که شما خوردی یا مسموم بوده ، یا این که به هم نساختن :4: . کنسرو ماهی و شیر و *** مرغ همینطوریش معلومه که به هم نمیسازن قربونت برم ! میدونی چرا ؟ درسته که میگن صبحانه باید کامل باشه . ولی منظور این نیست که هر چی توی یخچال بود رو بخوریم که ! سر صبح معده آدم ضعیفه . باید یه چیزی بخوریم که به هم ربط داشته باشه و البته سر صبر هم بخوریم . . . . این قضیه که شما میگی تو ماه رمضان زیاد پیش میاد . بعد کلی گرسنگی یکدفعه شروع به خوردن همه چیز سر سفره میکنیم . . . معلومه که معده کم میاره . . . :4:

:3:

DIONYSUS
02-21-2012, 12:42 PM
به خاطر مرض محترم و فوق العاده گوگولیه دیابت :5: , روز و شب من بدبخت شده شیر و پنیر و نون و سبزی و سایر لبنیات و علفی جات , رسما حالم از این غذا ها بهم میخوره الان :4:
Tخم مرغ هم به خاطر کلسترول زیادش نباید زیاد بخوریم , مخصوصا قسمت زردش رو :d , برا همین انتخابیدمش , چون مونده رو دلمون یه 3 یا 4 تا زرده نوش جان کنیم :8:
اما چیزی که خیلی بیشتر از *** مرغ خوشم میاد برا صبحانه یه سیخ قلوه هستش :5:

bomb5
02-21-2012, 03:45 PM
البته کله پاچه الان اشرافیه:4: گیر همه نمیاد:4:
سالها میشه که صبحونه نون و پنیر و گردو نخوردم. آره الان فکرشو می کنم چقدر عالی بود!

Olympic Hero
02-21-2012, 05:44 PM

داداش زدی دهن مهنِ معده رو صاف کردی بعد میگی نمیدونم چرا حالم بد شد ؟ :4: آخه کی تن ماهی رو با تخــــ.ـــم مرغ و شیر میخوره ؟ :4: تازه نمیدونم قبلش اون تن ماهی رو گذاشتی تو آب جوش یا نه :4:

در ضمن واقعا شما واس چی به نون پنیر گردو رای دادید ؟ چطوری این صبحونه خشک از گلتون میره پایین ؟ اونم صبح که گلو به خاطر اینکه تازه از خواب بلند شدید خشکِ خشکِ ! ! ! ! . یعنی باید خودتون انقدر به خودتون فشار بیارید تا این لقمه لعنتی بره پایین !! باز بگیم کره مربا یه چیزی حال میده اما نون پنیر گردو ؟!؟!؟! واقعا من نمی فهمم :4: جای نون , پنیر , خامه , عسل و کره با نون داغ هم خالیِ :4: :4:

r v d
02-21-2012, 05:56 PM
نوشیدنی به نام "چای" به گوشت خورده تو !!!!!!!!!

معمولاً صبحانه هایی مثل نون پنیر گردو و کره عسل و مربا همراه با چای خورده میشند.

شما برو بچسب به همون کله :4:

کله خور :4::4::4:

Sherlock Holmes
02-21-2012, 09:26 PM
کره تر از املت صبحونه ای وجود نداره :d

Ғ Д † Д Ł β
02-24-2012, 06:16 PM
خوب اين نظرسنجي رو همينجا ميبنديم

خوب كله پاچه قافله رو به برادر ارزشي نون پنير واگزار كرد :4:

اميدواريم هميشه تنتون سالم باشه

حالا چه با صبحانه چه بي صبحانه :4:

به زودي با نظر سنجي در مورد ناهار در خدمتتون خواهيم بود

تا بعد

يا علي ...

amirj.j
03-17-2012, 01:02 PM
من اصولا 6 لقمه نون و پنیر و گردو با چایی شیرین میخورم.