PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دانلود لحظه گرفتن جایزه اُسکار توسط اصغر فرهادی ( بهترین فیلم خارجی زبان )

SASAN
02-27-2012, 08:39 AM
Best Foreign Language Film
A Separation (Iran) in Persian – Asghar Farhadi (Winner)i
Bullhead (Belgium) in Dutch and French – Michaël R. Roskam
Footnote (Israel) in Hebrew – Joseph Cedar
In Darkness (Poland) in Polish – Agnieszka Holland
Monsieur Lazhar (Canada) in French – Philippe Falardeau

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

Link Download » <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

SASAN
02-27-2012, 07:51 PM
دانلود کیفیت HD / حجم : 42 مگ
(<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

The Dark Knight
02-27-2012, 11:03 PM
با توجه به اینکه دیدم صحبت های اقای فرهادی تو خبرگزاری های وابسته به رژیم از جمله فارس و احتمالاً 20:30 تحریف شدن, تصمیم گرفتم متن فارسی حرفی که ایشون زدن رو برای اون کسایی که کاملاً نفهمیدن ایشون چی گفته بزارم.

"سلام خوب مردم سرزمینم.

در این لحظه خیلی از ایرانی ها از سرار دنیا دارن ما رو نگاه می کنم. ایرانی هایی که خیلی خوشحالند. این خوشحالی فقط به خاطر این جایزه یا این فیلم نیست, بلکه به خاطر این هست که در زمانی که جنگ ستیزی, خشونت و تهدید بین سیاست مداران رد و بدل می شه, اسم ایران در این کشور به خاطر فرهنگ افتخار افرینش هنوز سر زبان هاست. . فرهنگ غنی ایی که زیر گرد و غبار سنگین سیاست پنهان شده. من این جایزه رو به مردم کشورم تقدیم می کنم. مردمی که برای تمامی فرهنگ ها و تمدن ها ارزش و احترام قائلند و مردمی که از ستیزگی و خشونت نفرت دارن و بیزارند.

متشکرم."

ممنون.
موفق باشین.