PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قوانین و نحوه استفاده " Music Player " در پروفایل کـاربران !

SASAN
03-14-2012, 12:37 AM
سلام .

به ترتیب مراحل زیر رو طی کنید :

1. کنترل پنل شما
2. اطلاعات خود را ویرایش کنید

3. به زیر صفحه برید مانند عکس زیر
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

و بعد داخل کادر موزیک پلیر لینک اهنگ مد نظرتون رو بدین ، توجه داشته باشین لینک اهنگ باید حتما مستقیم باشه !

و بعد اگه وارد پروفایلتون بشین اهنگ در حال پخش شدن میکنه .

مثلا الان من امتحانی یک اهنگ گزاشتم که دوستان وارد پروفایلم بشن اهنگ در حال پخش شدن میکنه | لینک (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

و اما قوانینی که باید رعایت شود :

1. حجم اهنگتون نباید از 2 مگ بیشتر بشه .
2. سعی کنید اهنگی که میزارین کات شده باشه چیزی بین 30 الی 60 ثانیه . نرین اهنگ کامل نزاین که دیر لود بشه !
3. امیدوارم دوستان این دو قانون رو جدی بگیرن ، تا مشکلی پیش نیاد .

" دوستـان در گوگل کروم موزیک پلیر بهترین عملکرد رو داره "

اگر سوالی و پیشنهادی در این زمینه بود در همین تایپیک بپرسین و ارائه بدین .
موفق باشید .

Adhinos Musicious
09-11-2012, 11:08 AM
من در پروفایلم یک اهنگ با حجم 1.7 مگا گذاشتم ولی دیر لود میشه و در حین پخش دائم Pause میشه
چرا برام اینجوریه؟
در حالی که یک نفر دیگه رو دیدم که در پروف اش اهنگ با حجم 4 مگا گذاشته بود ولی به سرعت و بدون Pause شدن پخش میشد
لطفا راهنمایی کنید

SASAN
09-11-2012, 11:44 AM
بستگی به سروی است که اهنگ رو اپلود کردین . احتملا سرور کم سرعتی است .

Adhinos Musicious
09-11-2012, 11:56 AM
کدوم اپلودر برای اپلود اهنگ بهترینه و حین پخش Pause نمیکنه؟
میشه لطفا اپلودر های پرسرعت که اهنگ رو بدون Pause پخش می کنند معرفی کنید؟
بعد من الان در trainbit یک اهنگ با حجم 4 مگا اپ کردم ولی در حین پخش در پروف ام دائم Pause میشه

SASAN
09-11-2012, 02:16 PM
والا در حال حاضر هیچ اپلود سنتری رایگانی جز این وجود نداره :
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>