PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نقشه ی کمپانی برای رسلمنیا 29 ، شان مایکلز در برابر تریپل اچ و....

Enliven
03-28-2012, 01:48 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

- اتفاقات راء دوشنبه :

در **** شو راء دیشب بعد از اتمام پرموی سینا و راک و بعد از ایر آف شدن شو د میز به رینگ آمد و به راک گفت که تو باید بخاطر اتفاقات رسلمنیا سال قبل از من عذر خواهی کنی. راک خطاب به هواداران گفت که دوربین هاتون رو آماده کنید و این لحظه رو ثبت کنید. سپس به میز حمله کرد و بعد از چند پانچ یک راک باتوم به وی زد. با این اتفاق احتمال دخالت میز در رسلمنیا افزایش یافت.

- مصاحبه جدید ادج :

ادج هال آف فیمر دبلیو دبلیو ای به تازگی مصاحبه ای جدید با سایت دبلیو دبلیو ای انجام داده. وی در بخشی از این مصاحبه در جواب رقیب مورد علاقش از آندرتیکر نام برد. وی گفت که من و تیکر فقط یک بار در منیا باهم بازی کردیم ولی فوق العاده بود. من تمام تلاشمو کردم تا اون بازی زیبا باشه و فکر میکنم که همینطورم بوده.

- نقشه های کمپانی برای رسلمنیا 29 :

بعد از انتشار اخباری مبنی بر اعلام مین اونت رسلمنیا 29 در راء 2 آپریل روز گذشته اخباری مبنی بر احتمال بازی شان مایکلز و تریپل اچ در رسلمنیا منتشر شد. ظاهرا یکی از نقشه های کمپانی ایجاد یک در گیری در هل این سل رسلمنیا بین شان و هانتر است تا در شو روز بعد یک **** مچ رویایی رو برای رسلمنیای سال آینده اعلام بکنه. طبق این اخبار در حال حاضر محتمل ترین بازی ها بازی راک در برابر سینا و تریپل اچ در مقابل شان مایکلز است.

- اخبار هال آف فیم 2012 :

طبق اخبار جدید کریستین و دی اکس (شان و هانتر) که در مراسم هال آف فیم امسال ادج و مایک تایسون را معرفی خواهند کرد با ریمیکسی جدید از تم سانگ قبلی خود وارد خواهند شد. گفته شده که این تم سانگ ها رو جیم جانستون آهنگساز معروف و اصلی کمپانی ساخته. همچنین جانستون یک تم سانگ جدید برای گروه The Four Horsemen ساخته.

در مراسم امسال آلبرتو دل ریو مراسم معرفی Mil Mascaras رو بر عهده داره. ریکیشی به همراه پسرانش مراسم معرفی یوکوزونا رو برعهده خواهند داشت. جی بی ال رون سیمونز و داستی رودز هم گروه The Four Horsemen رو معرفی خواهند کرد.