Arsalan
04-04-2012, 12:31 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
خبر مهم باتیستا
باتیستا خبرهایی رو در توییـتر شخصی خودش طی دیروز و امروز داده.اون اعلام کرده :
منجر من آقای @JohnnyRyanJr رو دنبال کنید ، اون قراره خبرهایی رو در مورد من بزودی اعلام کنه. با ما همراه باشید. چه حدسی میزنید ؟
نظر برت هارت در مورد باخت برایان
برت هارت اسطوره WWE در توییـتر شخصی خودش در مورد باخت برایان در 18 ثانیه اینطور نظر داد :
خیلی خوشحالم که طرفداران صداشون از باخت 18 ثانیه ای یکی از بهترین کشتی گیران حال حاضر در اومد.
شنیدن صدای Yes در NBA
جالب است که تشویق مخصوص برایان یعنی همان Yes Yes در مسابقه بسکتبال میامی هیت دیشب در میامی شنیده میشد. Yes های برایان حالا خیلی معروف شده است !
خبر مهم باتیستا
باتیستا خبرهایی رو در توییـتر شخصی خودش طی دیروز و امروز داده.اون اعلام کرده :
منجر من آقای @JohnnyRyanJr رو دنبال کنید ، اون قراره خبرهایی رو در مورد من بزودی اعلام کنه. با ما همراه باشید. چه حدسی میزنید ؟
نظر برت هارت در مورد باخت برایان
برت هارت اسطوره WWE در توییـتر شخصی خودش در مورد باخت برایان در 18 ثانیه اینطور نظر داد :
خیلی خوشحالم که طرفداران صداشون از باخت 18 ثانیه ای یکی از بهترین کشتی گیران حال حاضر در اومد.
شنیدن صدای Yes در NBA
جالب است که تشویق مخصوص برایان یعنی همان Yes Yes در مسابقه بسکتبال میامی هیت دیشب در میامی شنیده میشد. Yes های برایان حالا خیلی معروف شده است !