PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اتفاقات بعد از اسمکدان دیشب.ریتینگ راء این هفته + درگذشت ستاره سابق wwe

Arsal4n
04-04-2012, 01:14 PM
سلام

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

امروز خبر مرگ یکی از هال آف فیمر های کمپانی یعنی "Chief" Jay Strongbow منتشر شد.
جیم راس در تویییتر خود به خانواده این ستاره تسلیت گفت.تویییت او این چنین بود:
"امروز صبح از شنیدن خبر فوت کردن یکی از هال آف فیمر ها جی استرانگبو ناراحت شدم.او یکی از اعضای خانواده ی WWE بود.RIP CHIEF!"

Arsal4n
04-04-2012, 01:28 PM
سلام

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

بعد از اتمام شو اسمکدان این هفته مسابقه چهار به چهاری برگزار شد که مسابقه بین John Cena, Randy Orton, Sheamus, and Big Show vs. Daniel Bryan, Mark Henry, Cody Rhodes, and Kane بود و تیم جان سینا برنده ی این مسابقه شد.جالب اینجاست که در این ورزشگاه هم تماشاچیان همش میگفتند YES YES YES.

در پایان مسابقه رندی روی کین RKO رفت و بعد سینا AA را اجرا کرد و بازی بی پین تمام شد.

ریتینگ را این هفته

راء این هفته توانست ریتینگ 3.43 را به دست آورد.ریتینگ هفته گذشته 3.04 بود و شو این هفته ریتینگ بالاتری داشت

MAHDIRKO
04-04-2012, 01:32 PM
'
خدابیامرزه!
من که اصلا اسمشو هم نشنیده بودم