PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بازی های پیش بینی شده برای رسلمینیا 29.بالاخره سینا و تیکر...

Arsal4n
04-06-2012, 12:50 AM
سلام

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

با وجود اینکه هنوز یک سال به رسلمینیا بعدی مانده ولی پیش بینی بازی های این شو شروع شده و این دفعه با سال های اخیر فرق میکند.با وجود بازگشت براک لزنر،صحبت های دراک در مورد قهرمانی Wwe ،صحبت های استون کولد از بازی باقیمانده و وضعیت خوب جسمی آندرتیکر کمپانی تصمیم گرفته که در بازی های اصلی این ها بازی کنند.

بازی های پیش بینی شده برای رسلمینیا 29:

(The Rock Vs Brock Lesnar(Wwe Championship-
Stone Cold Vs CMPunk-
John Cena Vs The Undertaker-

دلیل پیش بینی بازی سینا و تیکر تویییت جالب و جنجالی سینا بود.تویییت او این گونه بود:
من میدانم که او(آندرتیکر) رکورددار رسلمینیا است ولی دلیلی نمیبینم که او تلاش کند که رکورد را به 21 تبدیل کند.بعد از دیدن 4 بازی آخر او در رسلمینیا اصلا دوست ندارم که خودم را وارد این ماجرا کنم و اسمم را در کلاه او بندازم!

AREF TAKER
04-06-2012, 10:44 AM
فقط یک چیزو میتونم بگم و اینکه اگه سینا بخواد بیشتر از گلیمش پاشو دراز کنه بد میبینه.نام های بزرگی در رسلمینیا با آندرتیکر مبارزه کردند.حیف اون نام ها که اسم مزخرف سینا (:31:) کنارشون قرار بگیره.

ازت متنفرم سینا :14:

bomb5
04-06-2012, 11:10 AM
بازی سینا با آندر و سی ام پانک و استون کلد طی 2 سال اخیر بحث در موردش زیاد شده. حالا تا براک اومد میگن براک با د راک بازی داره. مرور زمان نشون میده و از الان نمیشه پیش بینی کرد. در ضمن استون کلد به دلیل مشکل پاش نمیتونه کشتی بگیره. چه برسه یه بازی سنگین براش تو رستلمنیا بزارن.

MAHDIRKO
04-06-2012, 12:13 PM
خدا کنه سینا با اندر مسابقه نده
اییشالله بعد از استوری با براک بره برای کمربند قهرمانی wwe:16:

Scofield
04-06-2012, 12:20 PM
من فكــر كنم اگــر مسابقه بده مي بره البته بر اساس استوري چون 21-0 خسلي ضايع هست !!

Ħ д † ε Ð
04-06-2012, 02:11 PM
خوب دیگه راسولمنیا ها هست و پیروزی تیکر.
واقعیت اینه که تیکر هیچ نکته خاصی تو کشتی کج نداره.
اگه به قهرمانی باشه که این همه قهرمان.
تنها چیزی که داره همین رکوردشه و قطعا حفظش میکنه.البته انتظار داشتیم بعد از این راسولمنیا بازنشست بشه که انگار این سالی یه بازی ها بهش خیلی ساخته و ایشالا تا 30-0 هست.:دی