PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رونالدو برزیلی:فینال بین دو غول اسپانیا برگزار خواهد شد

Arsal4n
04-06-2012, 02:02 PM
سلام

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

اسطوره ی برزیلی رونالدو اعتقاد دارد که فینال امسال لیگ قهرمانان بین بارسلونا و رئال مادرید برگزار میشود.
در نیمه نهایی امسال کاتالونی ها مقابل چلسی به میدان خواهند رفت و رئال مادرید باید به مساف بایرن مونیخ برود.با این وجود او اطمینان دارد که تیم های اسپانیایی حریفانخد را شکست خواهند داد و در فینال باهم بازی خواهند کرد.

او گفت:بایرن مونیخ و رئال مادرید هر دو تیم های با سطح بالایی هستند و نیمه نهایی برای هردوشان مشکل خواهد بود اما من باور دارم که رئال پیروز این میدان خواهد بود و به فینال خواهد رفت.
او ادامه داد:در اسپانیا بحران اقتصادی تیمی وجود دارد ولی سطح تیم های بارسلونا و رئال مادرید از بقیه تیم ها خیلی بالاتر است و در فینال آنها را روبروی هم خواهیم دید.

رونالدو به تمجید از آقای خاص نیز پرداخت و گفت که او رئال را ترک نخواهد کرد.او گفت:
او تیم بسیار خوبی را جمع کرده و تیم فعلی رئال پتانسیل برد بسیاری دارد.مورینیو قدرت بردن هر چیزی را دارد.به نظر من او در رئال میماند تا زمانی که همه ی جام هارا ببرد.

ترجمه اختصاصی

Ħ д † ε Ð
04-06-2012, 02:33 PM
تا حالا فکر کردین رئال چرا همش از بارسا میبازه؟
1)حضور دنی آلوس در سمت رسات دفاعی بارسا
2)مسی در خط حمله
3)اینیستا به عنوان هافبک تهاجمی
4)ژاوی به عنوان هافیبک وسط

خوب اگه کمی دقت کنید همین ویزگی های برجسته در بایرن هم هست
1)حضور فیلیپ لام در سمت چپ(که در صورت نیار میتونه به رسات نقل مکان کنه و مقابل رونالدو قرار بگیره)
2)حضور روبن در خط حمله
3)تونی کروس به عنوان هافبک تهاجمی
4)شواین اشتایگر به عننوان هافبک وسط

البته هم بارسا هم بایرن نقاط قوت های مختلف دیگه ای دارن ولی این 4 نکته در مقابل نقاط ضعف رئاله و دلیل برتریشونه.
البته مسلمه که این نقاطی که بالا گفتم در بارسا فوق العاده قوی تر و مخرب تره ولی خوب تفاوت چندانی در لول ارائه این نکات بین دو تیم دیده نمیشه.

به نظر من فینال بایرن بارسا رو شاهد خواهیم بود و امیدوارم بایرن یه راه حلی بتونه تا اون موقع واسه شکست بارسا پیدا کنه.