PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خاص*بادیدن کدوم فینیشر از در رفتن حریف ناامید میشین؟*

Ehsan Hero
04-10-2012, 04:11 PM
سلام.خودمونیم.بعضی وقتا موقع دیدن مسابقه رستلینگ وقتی یه فینیشر اجرا میشه مطمئنیم که حریف از زیر فن در نمیره و می بازه.حالا من یه نظر سنجی گذاشتم که ببینیم که کدوم فینیشر جزء فینیشر هاییه که اونقد قدرتیه که آدم مطمئن میشه که زننده فینیشر برندس.(فینیشر ها ترتیب خاصی نداره)

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

tombstone
هرکی اسم این تاپیکو میخونه بی اختیار این فینیشر میاد به ذهنش.چراکه
99% بردهای آندرتیکر فقط با زدن یهدونه از این فینیشر بوده و اونقد قوی هست
که نیازی به توضیح نداره.

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
pedigree
فینیشری با معنای دودمانه که دودمانه ی آدمو به باد میده.یه لحظه خودتونو جای
سینا بذارید.مغز آدم میوفته توی کفشاش.این فینیشر خیلی قدرتی هست.فک نکنین آندرتیکر
بارها از زیر این فن در رفته قدرت فینیشر کم نیس.آندرتیکر دیگه زیادی پر قدرته.

f5
فینیشر مخوفی که براک رو معروف کرد.این فینیشر کاملا وحشیانس.طوریکه هرکس میره
روو دوش براک واسه فینیشر بصورت اتوماتیک شهادتین رو میگه و با مغر میخوره زمین.واقعا فینیشر ترسناکیه.

the rock bottom
فینیشر زیبایی که بزرگانی چون هالک هوگن آندرتیکر استونکلد تریپل ایچ
ریک فلیر و خیلیای دیگه از زیرش نتونستن در برن.دقت کنین راک همیشه
موقع راک باتم پای راستش روی زمین نیس و این باعث میشه قدرت زمین
زدن حریف چند برابر بشه.

rko
فینیشری که حتی دیدنشم لذت بخشه.اما خوردنش اصلا لذت بخش نیس.چون یا شیش ماه مث باتیستا مصدوم
میشی یا دیگه جمع نمیشی.باید با خاک انداز از روو زمین جمت کنن.این فینیشر از نظر زیبایی و فن زدنش توسط رندی
میشه گفت خارق العادس.اون توی زدن این فینیشر خیلی تواناست.

sweet chin music
فینیشری که از نظر زیبایی از آر کی او چیزی کم نداره.شاید بنظر خیلیا یه لگ بوت سادس.
اما وقتی حریف روی زمین افقی میشه تازه میفهمیم که نه اینطوریام نیس.
شاون خیلی فینیشرشو قشنگ میزنه.

batista bomb
باتیستا خیلی وحشیانه این فینیشر رو اجرا میکنه.شاید بگین این یه پاور بمب سادس که خیلیا از جمله نش اجزاش
میکنن.اما نه این قدرتی تر از اون چیزیه که فکرشو بکنی.باتیستا خیلی سالار بود.کمپانی قدر کیو دونسته که باتیستا
دومیش باشه.

ممنون از توجهتون.بهرحال مام سعی داریم تا انجمن داغه تاپیکو بچسبونیم.شاید براتون سوال باشه چرا همه دارن به عمو سینا فینیشر میزنن؟
جوابش:حقشه.باید همه بزننش.

فعلا...

Scofield
04-10-2012, 04:16 PM
بــه نظر من Tombstone و RKO

يه نكته جالب : تمــام عكس هايي كه گذاشتيد بر روي سينا هست :14:

Enliven
04-10-2012, 04:55 PM
خب ممنون از احسان عزیز بخاطر تاپیک خوبش.

و اما برسیم به بحث فینیشر ها. خب اینکه مشخصه برد و باخت ها در رستلینگ بر اساس استوریه نه قدرت فینیشر. درسته فینیشر در زیبایی بازی خیلی تاثیر داره ولی تعیین کننده پیروز بازی نیست. اگه بخوایم در واقعیت در نظر بگیریم نه درون رینگ دبلیو دبلیو ای خب قطعا تومبستون فوق العاده خطرناک و کشندست. مثلا اگه شما یه بار تو خیابون دعوا بگیری بعد به طرف تومبستون بزنی مطمئن باش که یا طرف میره بهشت زهرا یا اگه شانس بیاره و زنده بمونه باید تا آخر عمرش رو صندلی چرخدار بشینه.

یکی دیگه از فینیشر های خطرناک رستلینگ استانر هست که من تعجب میکنم چطور استانر استون کلد تو لیستت نیست در حالی قدرتش به مراتب بیشتر از سوئیت چن میوزیک هست. استانر های آستن فوق العاده خطرناکه به طوری که اگه به صورت واقعی اجرا بشه آسیب بسیار جدی رو هم به گردن فرد میرسونه و میتونه حتی منجر به خفگی فرد بشه.

یکی دیگه از فینیشر هایی که متاسفانه تو لیستت نبود اسپیر بود. اسپیر یکی دیگه از فینیشر های مهلکیه که در صورت اجرای صد در صد میتونه آسیب های جدی رو به قسمت قفسه سینه فرد وارد کنه. مخصوصا اسپیر های قدرتی گلدبرگ و ادج.

فینیشر خطرناکه دیگه بروگ کیک شیمس هست. یک بروگ کیک قدرتی به راحتی میتونه فیس طرف رو داغون کنه.

فینیشر قدرتی دیگه ناک اوت پانچ بیگشو هست. این حرکت شاید در زبان آمیانه ما مشت معمولی خودمون باشه اما تصور کن که یک شخصی مثل بیگشو با اون همه قدرت بخواد این حرکت رو انجام بده. قطعا با اجرای صد در صد این حرکت مغز آدم میاد تو دهنش!!

فینیشر خطرناک دیگه جی تی اس پانک هست که متاسفانه بازهم تو لیستت نبود. جی تی اس پانک به طور مستقیم صورت و بینی طرف رو هدف قرار میده و اگه به طور واقعی انجام بشه بینی و صورت طرف داغون میشه.

و اما نظر من. من از بین همه این فینیشر ها تومبستون و استانر رو از همه خطرناک تر میدونم.

Ғ Д † Д Ł β
04-10-2012, 05:22 PM
يه نكته جالب : تمــام عكس هايي كه گذاشتيد بر روي سينا هست :14:

داداش صد در صد اتفاقی نبوده :4:

سینا کلا کتک خورش ملسه :4:

ولی در مورد تاپیک :

تنها فینیشری که واقعا اگه به صورت واقعی اجرا بشه و طرف رو بیچاره کنه ماله سلطان قلب شکستس

scm :8:

Ħ д † ε Ð
04-10-2012, 06:25 PM
سلام.
واقعا بحث جالب و باز نشده ای بود این تاپیک.
صد در صد نفر اول این لیست تومبستون هست و بعدشم باتیستا بمب و سویت چین موزیک که واقعا مقدار کمی دررفتن از زیرشون رو میتونیم مثال بزنیم.
پدگری هم خوب بود ولی تیکر و میک فولی در زمان های مختلف لوسش کردن.

Batista Unlimited
04-10-2012, 07:47 PM
تامبستون وحشتناکترین فینیشر هستش اگه واقعی اجرا بشه!
پاور بمب که باتیستا به قدری مهلک و زیبا اونو اجرا میکرد در واقعیت میتونه اسیب خیلی جدی به حریف وارد کنه
پدگری
سوئیت چن میوزیک
rko
استانر

TeZAR
04-10-2012, 08:12 PM
از اسپیر گلدبرگ هیچکس نمیتونست فرار کنه :10:

Hamid
04-10-2012, 08:22 PM
جک هامر گلدبرگ تو این لیست نیست!
به شخصه تو هیچ مسابقه ای ندیدم که کسی ازش در بره

MAHDIRKO
04-10-2012, 08:47 PM
اقـــــــا به نظر شما پانت کیک که رندی اورتون میزنه اصلا قوی نیست؟؟؟؟؟

AREF TAKER
04-10-2012, 09:01 PM
کلا حال کردم که تو همه اینا عکس عمه سینا هست.دمت گرم داداش :8:

ولی تو این لیست من تامبستون رو انتخاب میکنم.البته هلز گیتم کمتر کسی بوده که ازش در بره

Kaj
04-10-2012, 09:44 PM
خاص*بادیدن کدوم فینیشر از در رفتن حریف ناامید میشین؟* فينيشر تد ديبياسي

Ehsan Hero
04-11-2012, 09:58 AM
در مورد پاسخ the master of pain میشه گفت دادا یه نیگاه به عنوان تاپیک بنداری متوجه میشی که چرا من این فینیشر ها رو نذاشتم.اولا قصد فقط فینیشر هایی بود که روی عمه سینا اجرا شده ثانیا میخواستم بر اساس واقعیت بنویسم که باید 60 تا 70 فینیشر باید مینوشتم.چراکه اکثر فینیشر ها در واقعیت خطرناکن.پس ما کاری به واقعیت و fact نداریم.

مخلصیم فعلا...

MAHDIRKO
04-11-2012, 02:32 PM
کاش دیگر فینیشر ها هم تو لیست نظر سنجی میزاشتی داداش!

Kaj
04-11-2012, 11:27 PM
در مورد پاسخ the master of pain میشه گفت دادا یه نیگاه به عنوان تاپیک بنداری متوجه میشی که چرا من این فینیشر ها رو نذاشتم.اولا قصد فقط فینیشر هایی بود که روی عمه سینا اجرا شده ثانیا میخواستم بر اساس واقعیت بنویسم که باید 60 تا 70 فینیشر باید مینوشتم.چراکه اکثر فینیشر ها در واقعیت خطرناکن.پس ما کاری به واقعیت و fact نداریم.

مخلصیم فعلا...

بر اساس واقعيت، تومبستون يكي از خطرناكترين فينيشرهاست .... چون در صورت كمي تغيير در محاسبات مي تونه گردن حريف رو بشكنه :22:

فينيشرهاي ديگه هم مي تونه به صورت و كمر و سر و......... آسيب جدي وارد كنه ولي خب اينا بيشتر جنبه ي نمايشي دارن :3:

البته بعضي فينيشرها هم هستند كه شايد در ظاهر و در واقيعت چندان خطرناك به نظر نرسن ولي در كشتي كج هم راهي براي نمايشي كردن اون ها وجود نداره و در نتيجه اجراي اون فن ها درون رينگ هم چندان خوشايند نيست...

موفق باشيد :48:

Brodus Clay
04-12-2012, 09:32 PM
ُسویت چین میوزبک : خداحافظ Shawn
تومبسون: سالی 1 بار اجرا میشه و دیگه هم احتمالن اجرا نشه
باتیستا بمب : باتیستا کجاست که فینیشرشو گذاشتی؟
راک باروم : مسخره تر از این رو پیدا نکردی ؟
بقیش قابل تحمله
:D:D:D

Ehsan Hero
04-13-2012, 09:48 AM
آبجی فعلا که راک باتم بعد از تومبستون دومه.