PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اخبار استوری پانک و جریکو | ادامه تور اروپایی کمپانی و....

Enliven
04-14-2012, 08:58 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

- توئیت کوین نش درباره بازگشتش به دبلیو دبلیو ای :

کوین نش استار با تجربه ی دبلیو دبلیو ای که در حال حاضر به دلیل عدم برنامه کمپانی دور از رینگ است روز گذشته در توئیتی جالب چنین گفت : " هفت ماه بعد از رویال رمبل صبر کردم تا به رینگ برگردم. فقط کافیه که دبلیو دبلیو ای بگه که به من احتیاج داره. این پیرمرد 52 ساله ی 6 فوت و 10 اینچی آمادست تا برگرده! "

- پیام فلو ریدا به هیث اسلیتر :

فلو ریدا رپر آمریکایی که در رسلمنیای امسال به عنوان خواننده میهمان در این اونت حضور داشت روز گذشته در یک پیام ویدئویی اقدام به تهدید اسلیتر کرد و گفت که بخاطر وی بر خواهد گشت. گفتنیه که این دو در رسلمنیا این پرومو در بک استیج داشتند که منجر به درگیری این دو شد.

- اخبار استوری پانک و جریکو :

همان طور که میدانید کریس جریکو در لایو اونت چهارشنبه شب کمپانی در مسکو حضور نداشت. طبق اخبار جدید جریکو به دلیل برگزاری یک برنامه تلوزیونی به نام Golden Gods Awards نتوانست در این اونت حضور پیدا کند. سی ام پانک در بخش Most Metal Athlete برنده جایزه شد. جریکو که بعد از این اعلام بسیار ناراحت و عصبانی بود جایزه پانک را به زمین کوبید. از همین رو جریکو در توئیترش چنین نوشت : " من میخوام این اتفاقو قبول کنم. همینطور که قبول کردم اون در رسلمنیا منو شکست داد. در زمان مناسب خودم این جایزه رو بهش میدم. "

- ادامه تور اروپایی کمپانی :

دبلیو دبلیو ای که در چند روز اخیر شوهای متعددی رو در نقاط مختلف اروپا برگزار کرده، برگزاری این اونت ها رو تا تاریخ 17 آپریل ادامه میده. طبق اخبار جدید منتشر شده برنامه لایو اونت ها آینده کمپانی در این تور به شرح زیر است :

* Saturday, Apr. 14: Raw in Berlin, Germany

* Saturday, Apr. 14: SD in Manchester, England

* Sunday, Apr. 15: Raw in Nottingham, England

* Sunday, Apr. 15: SD in Geneva, Switzerland

* Monday, Apr. 16: Raw TV taping in London, England

* Tuesday, Apr. 17: SD TV taping in London, England

* Tuesday, Apr. 17: Raw in Rome, Italy

AƦAƾH
04-14-2012, 09:58 PM
جریان این که گفتن جریکو گفته پانک بهتر از منه چی بود؟استوری یا جدی گفت؟و اینکه جریکو میره دوباره بزودی؟؟؟