PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : در خواست ترینر بازی Medal of Honor: Pacific Assault

ANIMAL BATISTA
10-08-2007, 12:32 AM
سلام
لطفا هر کی ترینر بازی Medal of Honor: Pacific Assault رو داره برام بزاره
ممنون میشم
منتظرم

cbtarwhk
10-08-2007, 03:14 AM
اول یه search ساده تو google بزنید ببینید اگه چیزی گیر نمیاد بیاین درخواست بدین
من اسم بازی رو نوشتم به علاوه کلمه ی trainer
تو اولین سایتی که تو نتیجه می یاد، هر چی از این بازی بخوای توش هست
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

ANIMAL BATISTA
10-08-2007, 11:57 AM
اول یه search ساده تو google بزنید ببینید اگه چیزی گیر نمیاد بیاین درخواست بدین<br>من اسم بازی رو نوشتم به علاوه کلمه ی trainer<br>تو اولین سایتی که تو نتیجه می یاد، هر چی از این بازی بخوای توش هست<br><b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
اولا ممنونن دوست عزیز به خاطر ترینر
دوما من خودم میفهمم که اول تو گوگل یا سایت های دیگه باید سرچ کنم ببینم پیدا میشه یا نه
من دیشب حدودا 2 ساعت دنبالش گشتم و تو هر سایتی که میرفتم و ترینر رو دانلود میکردم یا ادرس دانلود خراب بود یا فایل دریافتی خراب بود یا اصلا دانلود نمیشد
من هم به همین خاطر اینجا در خواست کردم که شاید یکی از بچه ها داشته باشه یا بتونه ادرس سالم ترینر رو اینجا بزار که شما زحمت کشیدی و گزاشتی ولی ...

ANIMAL BATISTA
10-08-2007, 12:16 PM
متاسفانه این سایتی رو هم که شما دادی نمیشه ازش دانلود کرد ممنون
ولی دیگه احتیاجی ندارم چون از یه سایت دیگه پیدا کردم

cbtarwhk
10-08-2007, 12:21 PM
موقع دانلودشون نوشته باید 10 ثانیه صبر کنی تا دانلود شروع بشه
به هر حال خودت دیگه تونستی پیداش کنی

legendarp
10-08-2007, 01:13 PM
باد بگیر بازی رو بدون ترینر ورمز تقلب بازی کنی تا بهت مزه بده
من تمومش کردم خیلی آسون هست چرا رمز تقلب

ANIMAL BATISTA
10-08-2007, 02:07 PM
باد بگیر بازی رو بدون ترینر ورمز تقلب بازی کنی تا بهت مزه بده <br>من تمومش کردم خیلی آسون هست چرا رمز تقلب
چشم هادی جان فقط میخواستم یه بار امتحان کنم ببینم حال میده یا نه
راستی برات پیغام خصوصی گزاشتم حتما جواب بده

legendarp
10-09-2007, 10:25 AM
باد بگیر بازی رو بدون ترینر ورمز تقلب بازی کنی تا بهت مزه بده <br>من تمومش کردم خیلی آسون هست چرا رمز تقلب<br>چشم هادی جان فقط میخواستم یه بار امتحان کنم ببینم حال میده یا نه <br>راستی برات پیغام خصوصی گزاشتم حتما جواب بده
این جدیده که دادی رو جواب دادم مگه ندیدی

ANIMAL BATISTA
10-11-2007, 12:15 AM
باد بگیر بازی رو بدون ترینر ورمز تقلب بازی کنی تا بهت مزه بده <br>من تمومش کردم خیلی آسون هست چرا رمز تقلب<br>چشم هادی جان فقط میخواستم یه بار امتحان کنم ببینم حال میده یا نه <br>راستی برات پیغام خصوصی گزاشتم حتما جواب بده<br>این جدیده که دادی رو جواب دادم مگه ندیدی
نه هادی جان هیچ پیغامی برای من نیومده