PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کریس جریکو : بزدوی دبلیو دبلیو ای را ترک میکنم | آپدیت شو های کمپانی و....

Enliven
04-21-2012, 08:14 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

- کریس جریکو : بزدوی دبلیو دبلیو ای را ترک میکنم

کریس جریکو استار دبلیو دبلیو ای که کمتر از چهارماه قبل بعد از 15 ماه دوری به دبلیو دبلیو ای بازگشت روز گذشته در مصاحبه ای خبر از ترک زود هنگام خود از کمپانی را داد. جریکو ابتدا هفته گذشته در مراسم Golden Gods 2012 طی مصاحبه ای صحبت هایی را درباره رفتن خود از کمپانی کرد. جریکو در این مصاحبه گفت که قرار دادش با کمپانی قبل از پی پی وی سامراسلم به پایان میرسد.

وی گفت که در حال حاضر در حال تهیه موزیک جدید گروه موزیکش است و در نظر دارد بزودی تور هایی را در اروپا و آمریکا برگزار کند. طی آخرین مصاحبه ای که جریکو با مجله دبلیو دبلیو ای انجام داد باز هم صحبت های قبلی خود را تکرار کرد. اما وی در این مصاحبه بعد از صحبت درباره رفتنش از دبلیو دبلیو ای از احتمال بازگشت مجددش صحبت کرد. وی همچنین درباره احتمال همکاریش با آندرتیکر خبر داد. گفتنیه که پیش تر از این تور گروه Fozzy برای ماه ژوئن در انگستان تایید شده بود.

- آپدیت شو های کمپانی :

همان طور که در روزهای قبل اعلام شد کمپانی در نظر داره تا در ماه می یک تور را در کشور برزیل و با حضور استاران برند راء برگزار کند. طبق آخرین اخبار منتشر شده لایو اونت کمپانی که قرار بود در تاریخ 24 می در شهر ریو دو ژانیرو برزیل برگزار شود کنسل شده. گفتنیه که کمپانی 23 می در شهر سائو پائولو یک لایو اونت را برگزار خواهد کرد.

- اتمام قرارداد ادج با کمپانی :

طبق اخبار منتشر شده جدید و تایید شده توسط منابع نزدیک به کمپانی قرارداد ادج هال آف فیمر دبلیو دبلیو ای در تاریخ 1 می 2012 به اتمام میرسد. بر این اساس در صورت عدم تمدید قرار داد کمپانی با ادج وی میتوانید در سایر کمپانی ها حضور داشته باشد. کریر حرفه ای وی به اتمام رسیده اما وی مانند بسیاری از کشتی گیران سابق با کمپانی قرارداد دارد. از جمله کسانی که در حال حاضر با کمپانی قرارداد دارند می توان به استون کلد و شان مایکلز اشاره کرد.

- صحبت های جدید جیم راس درباره بازی لزنر و سینا :

جیم راس مفسر و هال آف فیمر خود روز گذشته وبلاگش را با چند مقاله جدید آپدیت کرد. مهمترین این مقاله مربوط به صحبت های وی درباره بازی براک لزنر و جان سینا در اکستریم رولز بود. وی گفت : " حضور وی در راء فوق العاده و شگفت انگیز بود. من خیلی مشتاقم که ببینم در اکستریم رولز وی چطوری با جان سینا مسابقه میده.

مبارزه در رینگ هشت گوشه یو اف سی خیلی با حضور در رینگ دبلیو دبلیو ای فرق میکنه. براک یک ورزشکار با استعداد و حرفه ایه و با حضور و حرکاتش در راء همه ما رو شوکه کرد. من خیلی دوست دارم که این بازی رو گزارش کنم. "

SHAHIN
04-21-2012, 08:22 PM
اگه جریکو کمربند بگیره قهرمانشه چند وقت بعد هم قراداداش تموم میشه پس خیلی قهرمان نمیونه

bomb5
04-21-2012, 08:43 PM
اومدنش با اون مسخره بازی ها همراه بود. استوری بسیار بدی هم داشت. هم تو رویال هم الیمینیشن و هم رستلمنیا. مطمئنا این بازی رو هم میبازه. چرا برگشت. خواست یه دوره بد از خودش بجا بزاره بعد بره. قبلا گفتم بازم میگم نمیدونم چرا بعضی ها حاضرن تن به هر خفت و خاری ای بدن.

Enliven
04-21-2012, 09:22 PM
اومدنش با اون مسخره بازی ها همراه بود. استوری بسیار بدی هم داشت. هم تو رویال هم الیمینیشن و هم رستلمنیا. مطمئنا این بازی رو هم میبازه. چرا برگشت. خواست یه دوره بد از خودش بجا بزاره بعد بره. قبلا گفتم بازم میگم نمیدونم چرا بعضی ها حاضرن تن به هر خفت و خاری ای بدن. منم باهات موافقم دوست عزیز.

جریکو فقط بین سالهای 99 تا 2003 تو اوج بود و بهترین دورانش همون موقع بود. اون هیچ وقت به طور جدی به رستلری نگاه نکرد و هیچ وقت تمام تمرکزش رو روی این شغل نذاشت. حالا این موضوع نکات منفی و مثبت داره. منفی از این جهت که وی میتونست در ردیف لجند هایی مثل استون کلد ، آندرتیکر ، شان مایکلز و... قرار بگیره اما این فرصت رو از خودش گرفت. مثبت از این نظر که اون توی مجری گری ، خوانندگی و... هم به شهرت رسیده و هدف اصلی جریکو هم فقط شهرت بوده.

جریکو سال 2005 هم رفت و سال 2007 دوسال بعد برگشت. سال 2008 سال خوبی داشت. اما از 2009 افت جریکو شروع شد و در نهایت بعد از یکسال و نیم قرار داشتن در یک وضعیت بد از کمپانی رفت. بنظر من جریکو این شغل رو به مسخره گرفته. من از جریکو بخاطر هیل بودنش بدم نمیاد بخاطر این کارش بدم میاد.

راک کمپانی رو ترک کرد رفت به هالیوود و بعد چند سال برگشت. استون کلد بعد از رفتن از کمپانی به هالیوود رفت ولی جریکو هرچند ماه یک بار میاد یه نقش تکراری و مخحک رو اجرا میکنه و بعد میره تور های اروپایی و جهانیش رو برگزار میکنه. جریکو از این بیزینس داره سو استفاده میکنه. بنظر من تنها دلیل برگشتش این بود که برای چند ماه دوباره توی صحنه باشه تا بلیط کنسرت هاش به فروش بره.