PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : صحبت های جدید استون کلد : بازی تیکر و هانتر رسلمنیای 28 را نجات داد و....

Enliven
04-22-2012, 02:54 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

صحبت های جدید استون کلد :

استون کلد استیو آستن هال آف فیمر و اسطوره دبلیو دبلیو ای در صحبت هایی جدید از حضورش در لیگ اف سی دبلیو صحبت کرد. آستن که جمعه این هفته به همراه تری فانک در لاس وگاس حضور داشت در صحبت هایی عنوان کرد که وی و تری بزودی در اف سی دبلیو حاضر خواهند شد و به آموزش استارهای آماتور خواهند پرداخت.

وی همچنین در بخشی دیگر از صحبت هاش درباره شایعات پیرامون حضورش در رسلمنیا 29 صحبت کرد. وی گفت که فعلا در حال بررسی این طرح است و هنوز حضور قطعیش در این اونت مشخص نیست. وی گفت که الان در 47 سالگی احساس بسیار خوبی دارد و میخواهد که در 57 سالگی هم این احساس را داشته باشد.

وی همچنین یک مصاحبه جدید با سایت The UK's Sun انجام داده که مهمترین آنها عبارت بودند از صحبت های وی درباره رسلمنیا امسال و احتمال حضورش در منیای 29.

- بازی هل این سل رسلمنیای 28 را نجات داد

وی بازی هل این سل آندرتیکر و تریپل اچ را فوق العاده خواند و گفت : " این بازی باعث شد تا رسلمنیا ویژه و زیبا بشه. قبل از اینکه این بازی انجام بشه من همش با خودم میگفتم که اونها چطور میتونن بهتر از سال قبل بازی کنن؟ آیا با این سن و سال میتونن تو قفس اجرای خوبی داشته باشن؟ اما دیدم که واقعا تونستند. حضور شان مایکلز واقعا برای این بازی سودمند بود. اون در نقش داوری خیلی عالی عمل کرد. "

- ناکامی دنیل برایان در رسلمنیا

وی درباره بازی برایان و شیمس گفت : " من احساس خیلی بدی برای برایان دارم. بازیش با شیمس خیلی کوتاه بود و من میخواستم که اون در این بازی بدرخشه. اون رستلر خوبیه و تواناییشو داره. شما روز ها و هفته ها منتظر این بازی میمونید ولی این شانس بزرگ ازش گرفته میشه. من امیدوارم که کمپانی از اون بهتر استفاده کنه چون کسانی که مثل اون باشن تو کمپانی خیلی کم هستن.

دنیل باید خیلی روی پرومو هاش کار کنه. در حال حاضر استارهای کمی هستن که لیاقت مین اونتر بودن رو دارن و کمپانی باید این تعداد رو بیشتر کنه. الان براک لزنر که در اوج آمادگی بدنی و در بالاترین سطح حرفه ای قرار داره به کمپانی برگشته. و شاید تنها دلیل درگیری اون با سینا این بود که کمپانی کس دیگه ای رو در حد اون نداشت. الان وظیفه اصلی کمپانی تربیت چند مین اونتر خوب هست. "

- آیا سی ام پانک رقیب شما در رسلمنیا 29 خواهد بود؟

" شاید هم پانک اون شخص نباشه. اون استار خوبیه اما برای بهتر شدن باید سختی زیادی رو تحمل کنه این نظریه که من دارم. من الان بخاطر کارهایی که انجام دادم خوشحالم. بعد از مدتها فرصت حضور دوباره من در رینگ فراهم شده و من میخوام از این فرصت استفاده کنم. من واقعا دلم برای حضور در رینگ تنگ شده. "

HBK25
04-22-2012, 07:57 PM
اگه استون کلد به رینگ برگرده تنها دلیلی برای من میشه تا رسلمنیا 29 رو دنبال کنم از رسلر های جدید کمپانی خوشم نمیاد