توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : * ( تمام اسم كاربريهاي بچه هاي انجمن ) *
Ғ Д † Д Ł β
04-25-2012, 11:59 AM
با سلام
تو اين تاپيك يه جورايي ميخوام يه حالي به بچه هايي كه قدمت و اسبقه عضويتشون بالاي 3-4 سال هست يه حالي بدم
قراره تو اين تاپيك شما تمام اسم كاربري هايي رو كه از اولين روز عضو شدنتون داشتيد تا الان رو بنويسيد
يه جورايي فك كنم اين كار باعث شه يه سريا ، يه سري ديگه رو كه با اسم قديميشون يادشون هست رو بشناسن :4:
- - - - - - - - - - - - - - - -
واسه شروع خودم اسم كاربريهام رو از اول تا اكنون مينويسم :
بنده با اسم كاربري babak 237 beckham 1 batista عضو شده بودم
اسم كاربري كه فك كنم تا همين امروز هم ركورد دار درازترين اونا هست :4:
بعدش بنا به دلايلي شديم Triple B
ولي بعدش واسه تكميل B ها كرديمش FATAL B
دوران پيشرفتم تو همين دوران و زماني بود كه كاربر وي*ژه يا VIP بوديم
در اواخر هم بنا به پيشنهاد دوستان و با اضافه شدن به كادر مديريت شديم BaBi
- - - - - - - - - - - -
منتظر دوستان هستيم
Eddie Guerrero
04-25-2012, 12:03 PM
مجتبی، بچه مشهد، از قدیم هم اسم کاربریم همین بوده و بچه های قدیمی ما رو با همین اسم میشناسن.
مخلص همه قدیمیام هستیم
Ariyan
04-25-2012, 12:08 PM
به به بابی تاپیک باحالیست..:4:
والله ما که یادمون نیست...که چقدر تو از خود متشکر بودی هی عکس خودتو میزاشتی کنار باتیستا و بکهام و بیل گلدبرگ....:4:
و یادمون نیست که اون عوایل میگفتی میخوام برم باکو...
و یادمون نیست که هی کلاس میزاشتی
و....:4:
ولی من اول با اسم My god batista..:4:
بعد دیدم طویل هست این اسم لذا انرا به Ariyan_batista تغییر دادیم....
بعد اومدم اسم رو تغییر بدم که هیچی تو ذهنم نیومد...یه بازی تازه گرفتم بودم...جلدش جلو رو بود...:4:
نگا کردم و اسمو عوض کردم به Sniper... که این اسم هم محبوبیت بالای پیدا کرد...
و جدیدا هم با همکاری ساسی عزیز نام اینجانب به اسم واقعی خودمون یعنی Ariyan تغییر یافت...
قصه ما به سر رسید از انجایی که ما مهربان هم هستیم کلاغ هم به خانه خویشتن رسید....:4:
SASAN
04-25-2012, 12:09 PM
از همون اول SASAN بود و هست و ادامه دارد ... ، به قول گفتی
In--The--Name--Of-- SASAN
:D
AƦAƾH
04-25-2012, 12:10 PM
Jeff Swanton بودیم،بعد به خاطر استریت ادج(مخالف مواد،الکل:4:) گزاشتیم StraightEdge
Blood Raven
04-25-2012, 12:12 PM
سیر تکامل یوزر های من به ترتیب :
keyvanbrock - The Icon - Lord Raiden
The Last Outlaw
04-25-2012, 12:15 PM
June 2008 با نام كاربري مشهور Qmars ثبت نام كردم بعد از اتفاقات زياد و اخزاج و....... به پيشنهاد معين شدم Demon Of Destruction تا پارسال كه با بازگشت حاج تيكر لقب جديدش The Last Outlaw شد نام كاربريم.
Sgt.Wollek
04-25-2012, 12:25 PM
من تو تاریخ 10-08-2009 اینجا عضو شدم.
اسم کاربریمو گزاشتم hbk_75 اولیش که سردار اچ بی کی و بعدیشم تاریخ تولدم :4:
بعدش نمیدونم اواخر 2010 بود یا اوایل 2011 که بساطم رو تو نت جمع کردم و به اینجا نقل مکان کردم :4:
یه خورده فعالیت کردم و کاور و عکس کپی میزاشتم :4: بعدش وارد بخش اخبار کچ شدم دیدم یوزرم ضایع است (:4:) و یوزرمو به The Underground Man تغییر دادم.
تابستونِ 90 هم یوزرمو به The Captain تغییر داد.
در تاریخ 04-26-2012 هم به Abdi تبدیل شدم :4:
The Shadow
04-25-2012, 12:38 PM
برید کنار که سلطان یوزر نیم های تاریخ فروم اومد :4:
P.M ==> Pejman M ===> PEJMAN M ===> Kazuya ===> Dark Lord ===> DARK LORD ===> The Shadow
Olympic Hero
04-25-2012, 12:52 PM
من بخوام بگم 5-6 صفحه میشه :136: ولی 3 تای اصلیش رو میگم :4:
RK_Ode / Marjan Taker ( :136: :136: ) / Olympic Hero
5-6 تا دیگه هم فرعی بود که الان خودم یادم نیست چی بودن :4:
amir-aghaei
04-25-2012, 01:04 PM
سال 2006 با ABOLFAZL عضو شدم تا سال 2008 ..یه دوره به Amir_aghaei تغییر نام دادم ...بخاطر اعتراض اون موقع بچه ها خصوصان معین رایپ برگشتم به اسم خودم...
تا 2011 که دوباره تو دوران مدیریت عرفان بهش گفتم برگشتوند اسم رو به چیزی که الان هست...
MAMAD
04-25-2012, 01:09 PM
mamad2>>>>>>>>[¯_m¯_][¯_a¯_][¯_m¯_][¯_a¯_][¯_d¯_]<<<<<<<<<<<<<MAMAD
J B L
04-25-2012, 01:25 PM
یادش به خیر چقدر کشته مرده جی بی ال بودم .......... اولین بار با یوزر bradshaw ثبت نام کردم که باهاش هنوز هیچ پستی ندادم ! انقدر اطلاعات کم بود نتونسته بودم این یوزر رو فعال کنم ! ولی هنوز دارمش !:4:
یوزر فعلیم هم اسم قبلیش چیزی نبود جز john bradshaw layfield :8:
الانم که J B L هستم ! :4: ( مخفف اسم قبلی )
S.H.A.Y.A.N
04-25-2012, 02:20 PM
Shayan-HHH ::: SH_HHH ::: HHH_Y2J ::: Shayan-TCR ::: Alberto Del Rio
اين بود از يوزرهاي ما در طي 5 سال فعاليت در انجمن <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) :4:
البته درست ترتيبش رو يادم نيست ولي احتمالا همينه .
مرسي از بابك عزيز كه دوباره خاطره ها رو براي ما زنده كرد .
AĦӍẪÐƦÉȤA
04-25-2012, 02:30 PM
The Rock > Jeff hardy < Kofi Kingston ( :D) > AHMADREZA
داستان های باور نکردنی سره تغییر اسم از جف هاردی به کوفی کینگستون داشتم که روم نمیشه تعریف کنم :22::4:
دورانی که خیلی دوسش داشتم دوران دِ راک بود و احمدرضا که دوبار مدیر شدم :ی
r v d
04-25-2012, 02:55 PM
خودمون با یوزر rvd همینجا ثبت نام کردیم ، اونموقع اینجا نمیومدیم wwe4u بودیم ، اینجا ثبت نام کردیم که خبرهارو بخونیم و ببینیم چی میگذره ، دیگه پسوردم و یادم رفت ایمیل هم که پوکید اسن !!!
اینجا شدیم r v d
Goldberg The Man
04-25-2012, 04:54 PM
ما هم که همین Goldberg The Man از ازل و در واقع قبل از خلقت توی شناسنامه ما بوده و با همین یوزر هم هست که بعد از صد و بیست سال مهر ابطال میزنن رو شناسنامه ما :دی
farzam_12
04-25-2012, 06:18 PM
ما که از همون اوله کریر یک سال و خورده ایمون تو iwe اسممون همین farzam_12 بوده و چند بار تصمیم به عوض کردن گرفتم اما نام بهتری پیدا نمی کنم.
Arsal4n
04-25-2012, 06:56 PM
Aracenaa:4:>ArsiI94>Arsalan2>Arsal4n
TeZAR
04-25-2012, 07:02 PM
Forever TeZAR
© The Phantom Pain
04-26-2012, 09:55 AM
مدت طولانی با یوزر Brothers of Destruction فعالیت میکردم .
این اواخر تغیرش دادم به Arkham World . . .
یوزر بعدی هم ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟
Ħ д † ε Ð
04-26-2012, 10:55 AM
من اول armin13 بودم که مدتی بعد به Armin13 تغییر یافت.
روزی که داشتم مدیر خبر میشدم معین جا*کشی خدا بیامرز و ساسان گیر دادن که عوض کن واسه یه مدیر یه اسم بهتر لازمه که گذاشتم Cerebral Assassin یه خورده گذشت و بعد از استعفا از مدیریت لقب خودم یعنی H A T E D رو گذاشتم بعدش هم جو یونانی گرفت و به Ħ д † ε Ð (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) تغییر دادمش و الان دوباره در نظر دارم به شکل ساده برش گردونم.:دی
Erfan_Cena
09-03-2012, 12:56 PM
بنده اولین یوزرم اصلن یادم نیست چی بود!!
ولی هر چی بود به ری میستریو یه ربطی داشت!
بعدش کردیم ERFAN_CENA که البته می خواستم بکنم Erfan_Cena ولی Caps Lock روشن بود ، ما هم با دایال آپ دیگه نرفتم درخواستم رو ویرایش کنم
بعدش به دلیل این که کپی بدون منبع از سایت کردم بن شدم (داشتم تو کمپانی IWE مین ایونتر می شدم!! :4:)
البته از همین تریبون از همه ی کسایی که ازشون کپی کردم عذر می خوام مخصوصا عکس هایی که ساسان می گذاشت و اطلاعات بازی های پژمان که یه روز اومد توی اون سایته به من گفت که سرعت کپی برداریت در حد نورـه :d:
آقا ساسان هم لطف کردن من رو بخشیدند
بعد از اون جریانات یه چند ماه بعدش یوزری ساختم به اسم E123 که بعد از عذر خواهی از آقا ساسان شد Erfan_Cena (ترس از بن شدن)
پس از اون به دلیل پیش اومدن جریاناتی شد [ ErfaN G & S ] که الان در خواست دادم دوباره بشه Erfan_Cena
بازم شرمنده همه دوستانی که ازشون کپی کردم!
Django
09-03-2012, 01:01 PM
a-a john cena (:31:) > ḾдḾдÐ > MaMad > Spartan > ʍaʍad > The Great White > YES Lock > lvloFa
:4::4:
Brodus Clay
09-03-2012, 01:05 PM
یوزر اول من arde taken اسگولی بودیوزر دوم من Ricardo خیلی سرد بودبردوس کلای که هم مالی نیست
Scofield
09-03-2012, 01:21 PM
The A.B - Ali Fu - [ Ali G & S ] ( :31:) - Blue King - Scofield
El Niño
09-03-2012, 02:33 PM
0_20
CR7
Se7eN
El Niño
Olympic Hero
09-03-2012, 02:38 PM
من یوزر خیلی زیاد داشتم ( :17: ) اما با 3 تاش فقط فعال بودم :
Marjan Taker l RK_Ode l Olympic Hero
معروف ترینشون هم بدون شک همون Marjan Taker هست :4: :4: یعنی شک ندارم :136:
Ð-i-R-Ť-Y
09-03-2012, 02:43 PM
حسین جان یه بار دیگه هم اعلام کرده بودیا تو این تاپیک :3::4:
arman fu -> Arman-Fu -> Ð-i-R-Ť-Y
با یوزر اول کاربر طلایی بودم
با یوزر دوم مدیر گالری
با یوزر سوم ، هم مدیر گالری بودم ، هم ناظم
این عکس هم واسه دوره ی طلاییمه :دی :
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
حسین : اِ واقعا گفته بودم قبلا ؟ :4: حالا مهم نیست آرمان . اینم واس کاربر های جدید تا مارو بشناسن :3: :4:
آره الآن داشتم میخوندم ، یه بار گفته بودی :دی
SHAHIN
08-02-2013, 03:28 PM
دیدم تاپیک خوبیه گفتم بیارمش بالا همچنین دوستانی که هر هفته یوزر عوش میکنن بیان یوزر قبلی هاشون بگن:4:
rrio9=اول با این یوزر به عنوان روکی فعالیت کردیم و برای دانلود و کپی این جور چیزا:4:
The Legend Killer=سپس که کریر من شروع شد لقب ارتن گذاشتیم که البته به کاربرای دیگه هم میپریدیم و کلا هیچ کس از ما خوشش نمیومد:4:
SHAHIN=یوزر قبلی که خیلی خوش شانسی نداشت مثل بن چت باگس و فروم و البته یوری که باهاش هی تغییر رنگ دادم مثل طلایی مدیریت یوزر بن و...:4:
I ₳Ḿ L£G£₦Ḏ=اول یه عذرخواهی از حامد جان بکنم:4:این یوزر من بخاطر فیلم i am legend گذاشتم چون کلا از فیلم های زامبی خوشم میاد این فیلم هم فوق العاده بودم
که دیگه اخر یوزرمو بخاطرش عوض کردم:4:
MrHOF
08-02-2013, 08:21 PM
THE A.S > King A.S > Rollins > Electrifying > Y.E.N > UFC > Electrifying > E.N.D
ایشالا که چیزی جا نیوفتاده :D
از شاهین هم بابت بالا اوردن تاپیک تشکر میکنم :D
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.